Last news in Fakti

20 Февруари, 2020 10:29 3 096 56

ГЕРБ порица президента: Тарторът на партийна агитка да се извини!

  • герб-
  • румен радев-
  • цвета караянчева-
  • йорданка фандъкова-
  • васил левски

Нито една партия, нито една институция, нито един политически деец няма право да приватизира, обсебва и поругава българската национална памет и нейния най-ярък образ в лицето на Васил Левски, отбеляза депутатът от управляващата партия Тома Биков

ГЕРБ порица президента: Тарторът на партийна агитка да се извини! - 1
Снимка: БГНЕС

От ГЕРБ призоваха президента Румен Радев да се извини за поругаването на паметта на Васил Левски. Това каза в декларация от името на групата народният представител от ПГ на ГЕРБ Тома Биков във връзка с вчерашното напрежение по време на възпоменателната церемония на паметника на Васил Левски. Припомняме, че част от събралите се граждани освиркаха словото на кмета Йорданка Фандъкова с възгласи "Мафия, мафия" и скандираха "Радев, Радев" по времето на речта на държавния глава.

„Настояваме президентът да се извини за безпрецедентния гаф, в който въвлече президентската институция и по този начин подрони авторитета ѝ и я принизи до нивото на маргинална партийна агитка. Не искаме извинението на Румен Радев за себе си, а за всички онези, които пазят спомена за националните ни герои и продължават онова, което беше започнато от Левски“, заяви Биков, цитиран от "Фокус".

„Вчера Румен Радев премина граница, от която няма връщане назад. Вместо да изпълнява задължение на президент на всички българи, той прие да бъде тартор на партийна агитка. За ПГ на ГЕРБ той ще остане такъв докрая на мандата си. Вместо обединител на нацията, Румен Радев се превърна в разединител на българския народ, който паразитира върху най-светите и сакрални реликви на българската национална памет“, продължи Биков.

„Заявяваме, че нито една партия, нито една институция, нито един политически деец няма право да приватизира, обсебва и поругава българската национална памет и нейния най-ярък образ в лицето на Васил Левски. Призоваме всички отговорни политици и парламентарните групи в 44-ото Народно събрание остро да се разграничат от политическите злоупотреби с паметта на Апостола и да осъдят недостойното поведение, на което станахме свидетели вчера“, допълни депутатът от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Срамът

    98 16 Отговор
    Паметта на Левски е поругана единствено от присъствието на гробарите там. Те са антипод на всичко за което той се е борил.
  • 3 Гост

    21 1 Отговор
    Биков
  • 4 Някой си

    75 11 Отговор
    Калинкиии, пак ли пуснахте лайнометите си?
    Ако някой трябва да се извинява, то това са Бибитко и Калинките Му за цялостно творчество!
  • 5 Тома

    55 8 Отговор
    Биккков,Биккков,ша фанеш бика за.....опашката.
  • 6 боцмана

    72 9 Отговор
    Какво е виновен президента , че хората си изказват мнението и желанията.
  • 7 Vialba

    70 11 Отговор
    Голям трън им е Радев!Тази тълпа е голямата част от българският народ.
  • 8 гг55

    10 54 Отговор
    Присъствието на копейкин и рашетников на паметника на Левски е оскърбление,
    Да се извини
    https://i0.wp.com/vevesti.bg/wp-content/uploads/2016/09/zname.jpg?resize=661%2C332
  • 9 921

    55 8 Отговор
    Типично изказване на герберастко Теле ама щом си заченат от бик колко да си умен
  • 10 до кочината руска

    10 65 Отговор
    Тоя президент е мазен плъх. Такава гнус трябва да си знае мястото.
  • 11 Йосарян

    36 1 Отговор
    Вие долга сган продажна! Въже, брадва и лопата.
  • 12 Мунчо

    7 39 Отговор
    Радев е в същия компот от сливи, в който са и Герб и Бсп, а капачката я завинтиха на Козяк.
    Сащ са решили да правят България Президентска република, като за целта обявиха промяна на Конституцията, за което бе задействан и Радев, който след изявлението на американския чиновник, също се изказа за Промяна.
    Да не се бърка слугата на Сащ с русофил.
  • 13 кака ви

    27 0 Отговор
    Защо Томата,а не Спас.

    Коментиран от #38

  • 14 Оскверниха Левски Оскверниха България!

    10 48 Отговор
    Оскверниха Левски Оскверниха България!
    Организаторите на осквернителното шествие Румен Радев, Корнелия Нинова, агента на Русия Костадин Костадинов, Боец и агента на ДС приватизаторът Васил Василев са днешните предатели на Левски. Съд за тези предатели на България, които прекланят глава пред Путин и искат да направят България васална на Русия. Левски умря за да бъде България Свибодна а не окупирана и васална на Русия и Путин към които техните КГБ агенти Радев, Нинова, Възраждане, БСП, Боец и Атака искат да я тласнат

    Коментиран от #25

  • 15 Сливи за смет

    49 5 Отговор
    Наглостта на гнусните гейберасти е безгранична. Агонията им е неизбежна и е факт. Колкото и да ритат, и квичат безочливо, трябва да си платят престъпленията с лихвите. За това няма давност.
  • 16 Народа е естествен на празници

    43 4 Отговор
    И си изразява мнението без овъртане. За голяма жалост на Бикоф и бандитската му партия.
  • 17 герб да се извини на народа

    47 6 Отговор
    за какво точно да се извини президента бе идиот с идиотите, той ли каза нещо или освирка някой или просто се чудите как да оправдаете "народната любов" към вас крадливи герберастки боклуци. Президента е легитимно избран от народа, а герберастката мафия се е самоизбрала с помоща на лилавите неграмотници и раздутата нагла администрация на хранилка.
  • 18 столичанин в повече

    42 6 Отговор
    Не агитка , а истината са казали хората . Щом са викали "мафия" - вместо вие да се зачервите от срам , почвата пак да си измивате ръцете с президента !
  • 19 ем да си крадете ем да ни съсипвате живо

    38 2 Отговор
    та , ем браво ли да ви викаме ?! Днес гербаджии направо побесняха у подивяха , хептен обезумяха. Абе шматки , патки , шайкаждии , не ви е виновен Президентът , не ви е виновен народът , най-виновни сте си самите вие , какво очаквате , на какво се надявате на фона на това дето вършите , дано не се стигне до крайности , но си го заслужавате.
  • 20 Пипи

    24 2 Отговор
    Щом има кой да вика е добре. Фандъкова да си беше завела и тя фенове. И без това не е много ясно как е още кметица. Причината е само , че другите се вързаха с партии. Иначе тя нямаше вече да е кмет. Не я искат жената и не само агитката на Радев. Това е.
  • 21 сико божуков

    25 2 Отговор
    Такива като тази цветарка, преди да започнат да плюят, да се погледнат в огледалото и да си зададт простичкия въпрос : имам ли право да плюя когото и да било, още повече държавния глава, повече ли съм от него, по-умен ли съм?
  • 22 Първо се погледнете

    24 1 Отговор
    Бичев, нито един от тези, които претендирате за морал, чест и достойнство , най– малкото не чел, а още по–малко може да олицетвори думите на Апостола – "АЗ СЪМ ПОСВЕТИЛ СЕБЕ СИ НА ОТЕЧЕСТВОТО СИ, ДА МУ СЛУЖА ДО СМЪРТ И ДА РАБОТЯ ПО НАРОДНАТА ВОЛЯ"
  • 23 оцелял от турското робство

    18 1 Отговор
    Тежка и мъчителна агония. Предизвестена смърт. Последни изблици на жлъч , злоба, отровно посегателство даже в деня на обесването на Апостола. Вижте себе си, не гледай президента, биков, или трябваше да изкараш 5 лева повече и потупване по кухата кратуна.
  • 24 Стефан

    19 1 Отговор
    Каквото. повикало такова се обадило Оня пьзлю не ходи защото го изстрах да не го освиркат
  • 25 чичо

    4 17 Отговор

    До коментар #14 от "Оскверниха Левски Оскверниха България!":

    Много бъркаш,не са днешни и вчерашни не са.Повече от 50год. поругават Апостола,нали Той не искаше Русия да ни освобождава „ЗАЩОТО КОЙТО НИ ОСВОБОДИ ТОЙ И ЩЕ НИ ПОРОБИ",та- не са днешни.По-лошото днес е,ако ония които гласуваха за Руменчо,който нищо не е направил за България,а само пречи,все още не разбират каква я свършиха.

    Коментиран от #30, #37

  • 26 Фактъ

    16 0 Отговор
    Един левскарски, по- здрав за Боко !
  • 27 ДРАГАН

    15 0 Отговор
    Паметта на Апостола не може да бъде поругана от изразено мнение срещу диктатура. Апостолът е умрял от ръцете и устите на подобни вам. Връх на лицемерието е да го "празнувате". Дааа, видяхме клипчето, колкото и да го крихте и трихте вчера. Филията с мас поздравяваше с "Честит празник!" по улиците и водеше дълбокомислен дебат с някакво човекоподобно, което го придружаваше, дали Разпети Петък е празник... Гейберастите поругават жив народ... добре де - стадо, вече 10+ години и извинение взорът не види. Много ме кефи как диктатурата поръсва полуграмотно написаните си тъпотии с "тежко" звучащи, но нищо незначещи определения като "полукриминални" :D Какво значи тая дума, бе, неуважаеми? Какво? Или просто си връзвате гащите, защото а сте написали "криминални" и делата ще завалят?
    Ей в това блато търкаме гърбове едни в други. Блато, в което народоотстъпници бездарно симулират преклонение пред истински герой, който е дал живота си за България и свободата й.
  • 28 ПЕТКАН

    17 1 Отговор
    БОЖЕ, ГОСПОДИ!
    ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЛИ ВИ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СТЕ МАФИЯ, ЧЕ С ПРЕСТЪПНОСТТА СИ ОТВРАТИХТЕ ХОРАТА! НАРОДА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ДИША!
    ХАЙДЕ БЕ, ВСИЧКИ СА ВИНОВНИ, САМО ВИЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, КОИТО ДАВЕДОХТЕ НАРОДА ДО КОФИТЕ ЗА БОКЛУК, НЕ!
  • 29 ДАДА

    17 1 Отговор
    БЛАГОДАРЕТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ СЕ Е НАМЕСИЛ ДА ПРЕСТАНАТ ХОРАТА ДА ВИ ОСВИРКВАТ, НО НАЛИ СТЕ ГЬОН СУРАТ НАБЕЖДАВАТЕ НЕВИННИЯ ЗА ВИНОВЕН!
    В ШЕСТВИЕТО СА БИЛИ ХИЛЯДИ ХОРА, МЕДИИТЕ ЛЪЖАТ, ЧЕ СА БИЛИ 300-400 ЧОВЕКА! ЛЪЖА! ГЛЕДАХ ШЕСТВИЕТО!

    ПИТАМ ВИ, ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ДА ВИ ОСВИРКВА НАРОДА:
    КАЖЕТЕ В КОЯ ДЪРЖАВА В СВЕТА СЕ ПОДСЛУШВА ПРЕЗИДЕНТ СЪС СРС - НЯМА ТАКАВА И ТО ОТ ДАНС, КОЯТО Е ПРЯКО ПОДЧИНЕНА НА МС/ПРЕМИЕРА, КОЙТО КАЗВА, ЧЕ ТОЙ НЕ БИЛ ЗНАЯЛ, А ГЛ.ПРОКУРОР РАЗВЯВА ТЕЗИ СРС-ТА, БЕЗ ДА ИМА ПРАВО ПО КОНСТИТУЦИЯ. ТОВА НА КАКВО ПРИЛИЧА?
    БЪЛГАРИЯ ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЛИ КОЧИНА, ТА СЕ ПОЗВОЛЯВАТ ДА СЕ ВЪРШАТ ТАКИВА БЕЗОБРАЗИЯ?
    В КОЯ ДЪРЖАВА АКО СЕ СЛУЧИ ТАКОВА НЕЩО, ВИНОВНИКА НЕ СИ ПОДАВА ОСТАВКА, В СЛУЧАЯ ПРЕМИЕРА, ЗАЩОТО Е ПРИНЦИПАЛ НА ДАНС.
    КАКВИ ГИ ГОВОРИ ТАЗИ, ЧУВА ЛИ СЕ?
    ТОВА НЕ Е ЛИ ДОСТАТЪЧНО ОСНОВАНИЕ ЗА ОСВИРКВАНЕ? Е!
    ПРИПОМНЯМ И НА ТАЗИ ЗА КОРУПЦИЯТА, КРАЖБИТЕ, ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ Е ЗАПРИЛИЧАЛА НА СМЕТИЩЕ - НЯМА ГРАД В СТРАНАТА ДА НЕ Е ЗАЛЯТ С БОКЛУЦИТЕ НА ИТАЛИЯ, ИЗПРАТЕНИ ОТ ИТАЛИАНСКАТА МАФИЯ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, ЗАЕМИ ЗА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, СРИВ В НАП, СРИВ В АГЕНЦИЯТА ПО ВПИСВАНИЯТА, НА ПОСЛЕДНО МЯСТО СМЕ ПО ЗАПЛАТИ, ПЕНСИИ, НА 1-ВО МЯСТО СМЕ ОБАЧЕ ПО СМЪРТНОСТ, РЪЗМАХВАНЕ НА ПРЪСТИ И ПОДИГРАВКА С ЖУРНАЛИСТИТЕ - БИЛИ МИСИРКИ, НАД 16.5 МИЛИАРДА НЕВНЕСЕНО ДДС ОТ "НАШИ" ФИРМИ, ЗАКОНИ ПРИЕТИ ЗА НАШИ ХОРА, ОКРАДЕНАТА КТБ С 4.5 МИЛИАРДА.
    В КОЯ ДРУГА СТРАНА ПРИ ТАКИВА УЛИКИ ПРАВИТЕЛСТВО ОСТАВА ДА УПРАВЛЯВА, КЪЖИ?
    А ДА НЕ ГОВОРИМ К
  • 30 тъпи кат мотики

    10 0 Отговор

    До коментар #25 от "чичо":

    Съдейки по тава дето си написал , Левски не е искал никой да ни освобождава , вероятно не е целял даже Освобождението. Играл си е на комита , правел се е , преструвал се е вероятно.

    Коментиран от #39

  • 31 Стамат

    19 3 Отговор
    Щом кучетата на шайката така силно лаят значи президентът е на правилния път. А онова чучело Фандъка която стана кмет благодарение на лилавите няма работа пред паметника Васил Левски защото електората и е толкова неграмотен че дори името на Апостола не могат да напишат правилно. Абсолютно си заслужи освиркванията .

    Коментиран от #55

  • 32 Независим

    16 2 Отговор
    А бе да нее скандирал президента,че ще се извинява.Тоя добре ли е да си измери температурата,а може и кръвно да е вдигнал.Не бях чувал за такова нещо президент да се извинява на някакъв кмет.Смешна работа..
  • 33 КУРнинов

    5 16 Отговор
    ИНПИЙЧМЪНТ ЗА РУНЬО РЕШЕТНИКОВ!

    Коментиран от #54

  • 34 Герберастка черна каса

    19 1 Отговор
    То "порицание" от ГЕРБ си е жива похвала!Особено от Биков!
  • 35 Мнение

    14 0 Отговор
    Отговорете си
  • 36 Северозапад

    18 1 Отговор
    Томе, излекувай си логореята, че ставаш просто отвратителен.
    И отсега мисли към коя партия да се присламчиш сред погребението на тиквите! Макар че едва ли някоя друга партия ще приеме такъв лай.номет!
  • 37 смотаняк

    16 0 Отговор

    До коментар #25 от "чичо":

    А кой щеше да ни освободи бе мухъл - краварите ли ? Щеше да чакаш още 500 години.

    Коментиран от #40

  • 38 Спас безделника

    5 0 Отговор

    До коментар #13 от "кака ви":

    НЕ БЪРКАЙ ГОВЕДОТО С БЪЛГАРИТЕ.
  • 39 чичо

    2 2 Отговор

    До коментар #30 от "тъпи кат мотики":

    Това са думи на Левски,велики думи,като всичко което е казал.Лошото е,че и днес има хора които не ги разбират.
  • 40 чичо

    2 1 Отговор

    До коментар #37 от "смотаняк":

    Дааа,прав си,със смотаняци така става.
  • 41 Борис

    3 12 Отговор
    Това че радев е тъпанар е ясно, но тия дето го следват сляпо са още по-прости тъпанари.

    Коментиран от #46

  • 42 гробарска

    6 0 Отговор
    номера.......
  • 43 Даниел

    4 1 Отговор
    До Караянчева , управляващата върхушка и до всички които плюят президентът че казва истината право в очите. Замислете се върху този цитат от Божието Слово..... "Ап. Павел до Тит 1: 15. За чистите всичко е чисто; а за осквернените и невярващите нищо няма чисто, но и умът им и съвестта им са осквернени. 16 Твърдят, че познават Бога, но с делата си се отричат от Него, като са мръсни и непокорни, неспособни за какво и да било добро дело."

    Коментиран от #44

  • 44 Омир

    2 5 Отговор

    До коментар #43 от "Даниел":

    Божието слово и президента-комунист в едно изречение... Безценно...

    Коментиран от #49

  • 45 ЕПМ

    3 1 Отговор
    герберасти, ЕПМ!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ВЯРНО

    5 1 Отговор
    Коктейлът от гняв и лъжи, с който реагираха представители на управляващите на шествието, водено от президента Радев на 19. февруари е най–верния показател за душевна и морална деградация. Какво политизиране?

    Излъчените записи на патриотични песни или изпълненията на детски хор «Апостоле, от теб се учим всички..» ли е политизиране? Кратките скандирания придружили словото на Фандъкова идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората на изключително щателни проверки. Успяха да влязат не повече от 150 човека, когато започна възпоменателната церемония. А зад тях идваха хиляди, а не стотици, както съобщиха по БНТ. Разбира се, че се отказаха. Някои възмутени се връщаха, защото контролиращите искали да им вземат някакви женски спрейове. Други ги караха да се събличат. Целта бе повече от ясна. А причината за гневните коментари на управляващите е разбираема при такава мощна подкрепа за президента и шествие, каквото не помним.



    Още преди да завърши церемонията минах покрай паметника на Незнанйния войн и вечния огън. Беше пусто. Наоколо нямаше жива душа, защото районът бе отцепен. Само 7–8 деца стояха пред огъня и пееха, после рецитираха, а майките им стояха отстрани и снимаха с телефоните си. Неуспяли да влязат на площада, те изпълняваха своя програма за Левски. Стоях самотен на около 20–30 метра от тях, нямаше публика. Докато има такива деца и такива майки, ще я има България! И поли
  • 48 Tochniq

    1 0 Отговор
    Vie gerbadjii mrasni trqbva da se izvinite na naroda
  • 49 Не религиозен

    1 1 Отговор

    До коментар #44 от "Омир":

    Омире, Божието Слово е живо, деятелно , по-остро от всеки меч остър и от двете страни, понизва до разделяне душата и духът, ставите и мозъкът и ИЗДИРВА ПОМИСЛИТЕ И НАМЕРЕНИЯТА НА СЪРЦЕТО (Евреи 4:12) По-дълбоко е, отколкото си представяш...Не се опитвай да спекулираш повърхностно.
  • 50 Критичен

    1 3 Отговор
    Eхааа, тука пълно с комуняги и русофили, само господ може да спаси българия от такава агитка ....

    Коментиран от #51

  • 51 Не религиозен

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Критичен":

    "Ако людете ми, които се наричат с моето име, смирят себе си та се помолят и потърсят лицето ми и се ВЪРНАТ ОТ НЕЧЕСТИВИТЕ СИ ПЪТИЩА, тогава ще послушам от небето, ще простя греха им и ще изцеля земята им"(Втора книга на летописите 7:14). Това е изискването на Божието Слово - Библията. Това е условието Господ да спаси България. А само Господи! Господи! не върши никаква работа. Русофили, русофоби, комуняги... всички са пред лицето на Бога и за всички важи горното Слово.
  • 52 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор
    я глей ти тома неверни говедаров се изявява ОЦЕНИТЕЛ!!!!НА ЛЕВСКИ!!!!!!Същият борсук от питанката към ЛЕВСКИ...,,,БАЙ Василе,па като се освободим ,кого ще туриме за ЦАР!!!!????,,,Знаете с кого е ,,близък тома биков/говедаров......
  • 53 ВЯРНО

    3 0 Отговор
    Г-Н БОРИСОВ, ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО СКАЛЪПЕНО, ПОДГОТВЕНО, ЕТО КАКВО СА НАПРАВИЛИ ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ!
    ЕТО КАКВО КАЗВА БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР НА МО, КОЙТО Е ОЧЕВИДЕЦ НА ФАКТИТЕ! КАТО НЕ Е ТАКА, ПОКАЖЕТЕ ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ В СОФИЯ, ДОКАЖЕТЕ ОБАРТНОТО ! ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА!
    СРАМ!
    ПОЗОР!
    РЕЗИЛ!
    МАНИПУЛАЦИЯ!
    БЕЗОБРАЗИЕ!
    ХОРА,НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛЪЗНАЛИТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ПО МЕДИИ, ПРОПИТИ ОТ ЗЛОБА И ИСТЕРИЯ, С ПЯНА ОКОЛО УСТИТЕ С ЖЛЪЧ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА!
    ОТ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ПРЕЗИДЕНТА- ДА НЕ БИ ПРЕЗИДЕНТА ДА Е МУТРА, ПРЕСТЪПНИК?
    10 ГОДИНИ НЕ ИМ ЛИ ГЛЕДАМЕ ПРЕСТАПЛЕНИЯТА, ЦИРКОВЕТЕ -КРАЖБИ, ИЗНУДВАНИЯ, ПРИСВОЯВАНЕ, РАЗГРАБВАНИЕ И Т.Н, И Т.Н., А СЛЕД ТОВА ОСТАВКИ И СТАВАТ НЕВИННИ, ЧИСТИ КАТО СВЕТЕНА ВОДА!

    ЕТО КАКВО КАЗВА ЗАМ. МИНИСТЪР НА МО:
    Коктейлът от гняв и лъжи, с който реагираха представители на управляващите на шествието, водено от президента Радев на 19. февруари е най–верния показател за душевна и морална деградация. Какво политизиране?

    Излъчените записи на патриотични песни или изпълненията на детски хор «Апостоле, от теб се учим всички..» ли е политизиране? Кратките скандирания придружили словото на Фандъкова идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората на изключително щателни проверки. Успяха да влязат не повече от 150 човека, когато започна възпоменателната церемония. А зад тях идваха хиляди, а не стотици, както съобщиха по БНТ. Разбира се, че се
  • 54 Апостол

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "КУРнинов":

    Червената мутра Борисов се изплаши и се отказа да прави импийчмънт на президента.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове