20 Февруари, 2020 11:05 2 744 40

Драгомир Стойнев към ГЕРБ: Помислете, защо ви освиркват

  • драгомир стойнев-
  • тома биков-
  • герб-
  • бсп-
  • румен радев

Президентът действал като държавник, посочи депутатът от БСП

Драгомир Стойнев към ГЕРБ: Помислете, защо ви освиркват - 1
Снимка: БГНЕС

Трябва да си отговорите защо българските граждани ви освиркват, обърна се към управляващите зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев в отговор на декларация на ГЕРБ относно вчерашните прояви с участието на президента Румен Радев по повод на годишнината от гибелта на Васил Левски.

"Дълбоко съжалявам, че толкова гняв имаше в декларацията на ПП ГЕРБ и не считам това за необходимо и адекватно", коментира Стойнев. Вчерашните събития може би трябва да ги разделим на две - едното е шествието, другото са освиркванията, посочи той. Стойнев отбеляза, че никой не може да забрани на българския президент да участва или да води шествие. "Той е избран пряко от българските граждани, той има право да води български граждани, да бъде заедно с тях, да ги изслушва, да изразява тяхно мнение, да се вслушва в неволите, но при вас като че ли основен проблем е защо той не хвали правителството", коментира зам.-председателят на ПГ на левицата.

"Не приемам и обидите относно участниците в това шествие", каза Стойнев и посочи, че в декларацията на ГЕРБ се е говорело за маргинали, хора от миналото, политици, които едва ли не нямат морал. Според него не прилича на народни представители, особено на политическа партия, която има амбициите да ръководи тази страна, да се отнася с такова пренебрежение към български граждани. За това разделение и за тази омраза, която насаждате между българските граждани, говорим и искаме да преодолеем, добави депутатът от БСП.

Относно освиркванията, Драгомир Стойнев посочи, че именно президентът е призовал да не се освиркват български политици на този ден. "Само че тук е въпросът, на който вие трябва да си отговорите - защо българските граждани ви освиркват. Тук вината не е в президентската институция, тук вината не е в Българската социалистическа партия, вината я търсете във вас", обърна се той към управляващите. По думите му, когато всеки ден във всяка община има проблем, хората негодуват и управляващите трябва да се вслушат в това. "Това, че се освирква даден кмет, даден министър, ще започне да бъде постоянна величина в нашия политически живот, защото това, което вие виждате, хората не го усещат", коментира още Стойнев.

"По никакъв начин не мога да разбера и тази ярост и злоба към една институция, която е единствената в страната, на която положителният рейтинг е по-голям от отрицателния", каза още зам.-председателят на ПГ на "БСП за България". Врагът на държавата не е тук, нито в президентската институция, той е насаден от несправедливия преход, през който разбихме всички институции в държавата, посочи той. Вместо за работещи институции, говорим за глашатаи, коментира той. "Нашият национален интерес зависи не от това колко силно можем да плюем някого, а как в трудни моменти можем да си подадем ръка", завърши Драгомир Стойнев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 21 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Исмаил

    14 63 Отговор
    Ами защо защото оная и онзи са руски мекерета платени подлоги и пионки затова обслужват интересите на ушанките
  • 2 до кочината руска

    19 65 Отговор
    Освиркват защото са руски подлоги на заплата, и могат само да мразят, рушат и мажат.
  • 3 Осман

    12 49 Отговор
    Искал джуджето да идва на 3 март абе покани Тръмп ане оня

    Коментиран от #10

  • 4 Оскверниха Левски Оскверниха България!

    16 61 Отговор
    Оскверниха Левски Оскверниха България! Организаторите на осквернителното шествие Румен Радев, Корнелия Нинова, агента на Русия Костадин Костадинов, Боец и агента на ДС приватизаторът Васил Василев са днешните предатели на Левски. Съд за тези предатели на България, които прекланят глава пред Путин и искат да направят България васална на Русия. Левски умря за да бъде България Свибодна а не окупирана и васална на Русия и Путин към които техните КГБ агенти Радев, Нинова, Възраждане, БСП, Боец и Атака искат да я тласнат
  • 5 Емил

    26 17 Отговор
    До последен дъх само Русия!

    Коментиран от #17, #31

  • 6 Ведат

    1 35 Отговор
    Моазя оня четник който го обесиха
  • 7 Оставка

    34 6 Отговор
    Тия могат да мислят само шяйкаджииски.
  • 8 233

    36 7 Отговор
    С какво да мислят бе ,Стойнев?
  • 9 айдеее

    34 6 Отговор
    Започнаха овцете да блеят. Другари американофили и русофоби както ,и другари от герб, бсп ,и остатъкът от управляващите партии които са си продали майките и се кланят пред чуждите посолства защо не се РАЗКАРАТЕ от България. Аман от национални предатели и овце.
  • 10 мими

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Осман":

    Що Асане? Може и Тръмп.
  • 11 STEFCO

    10 5 Отговор
    ZASHTOTO İMA DEMOKRATSİYA ZA TOVA Gİ OSVİRKVAT PRİ VAS NYAMASHE OSVİRKVANE DİREKTNO V BELENE İLİ RAZSTREL RAZBRALİ CHERVEN BOKLUK DUSHATA Vİ E MRISNA
  • 12 Герберски идиоти

    26 8 Отговор
    Идва и вашия час. Молете се мошеници. Няма да има милост за вас.

    Коментиран от #32

  • 13 Фактъ

    21 7 Отговор
    Един левскарски , по- здрав за Боко !
  • 14 Onq s konq

    26 8 Отговор
    Добре че вчера Бойко рано сабахлям фърли венеца и бега до де не се е събрало народ. Че щеше да има ,, Бойко Мурво,, ако Беце бе с другите гербери снощи
  • 15 Кой68

    16 4 Отговор
    За политиците от ляво и дясно няма нищо свято...Бунището на историята е домът ви.....😱😱😱
  • 16 Боклук си Бойко

    22 8 Отговор
    Кур за герб
  • 17 отзад без любов

    5 12 Отговор

    До коментар #5 от "Емил":

    ДА ГО СЛАГАМ НЕМИТ ЦЕЛИЯ НА ТЕБ И МАЙКА ТИ ДО ПОСЛЕДНИЯ ВИ ДЪХ
  • 18 гост

    9 25 Отговор
    Защото са идиоти!Защото Президента е кух като гъдулка и повел Копейкин,Боец и оня с журналист с диагнозата и да не забравя Йоло.,все отбор юнаци .Жална ни майка ако тези дойдат на власт!
  • 19 чичо

    8 11 Отговор
    Стойнев 300 свиркат,останалите не.Помисли ли?
  • 20 kaka

    17 7 Отговор
    Гербарите са гьонсурат. И да ги освиркваш, и да ги плюеш, и да ги биеш няма да изпуснат кокала.
  • 21 Бивш канадец

    17 7 Отговор
    Герберастите вместо са плюят президента, да видят в Афера и във Фейса видеото с шествието на левскарите пред Министерски съвет (преди мача с ЦСКА). Имаше много "ласкави" думи към Главната Тиква!
    И, напомням, това не са хора нито на БСП, нито на президента!
    А, и са отговорят защо, когато имаме национален празник или честване, Еднокнижният моментално се скатава в чужбина! Егати уважението към държава и народ - е ето го отговора защо ви псуват!

    Коментиран от #23

  • 22 Обективен българин

    7 3 Отговор
    Стойнев това не значи че БСП не са за освиркване.............
  • 23 оня с коня

    6 9 Отговор

    До коментар #21 от "Бивш канадец":

    Ха,ти откри Топлата вода!Естествено че това не са хора нито на БСП нито на Президента както казваш,защото са Хора на "Възраждане" и "Боец",което пък значи НА РУСИЯ!Да- СЪЩАТА ТАЯ РУСИЯ,която се чуди /Статия от вчера/ ЗАЩО на Балканите царяла "АНТИРУСКА ИСТЕРИЯ",след като Тя горката ИЗОБЩО не се месела във вътрешните работи на Балканските държави!

    Коментиран от #27

  • 24 S63 AMG

    5 11 Отговор
    Комунистите са в драма....,цвилят,цвилят.Свалиха маските накрая всичките-Радев,Копейкин,Боец,до един руски агентурници долни.Показахте си личицата накрая на чия хранилка сте.Е това ми е противно у тия червени отпадъци,лъжат-мажат,аз съм независим,аз ще връщам партиините субсидии,аз съм за народа и накрая излиза,че са просто едни червени слуги на каишка.Е това е противната практика на червените отпадъци.
  • 25 Абе

    11 4 Отговор
    Тиквения електорат кгоа ще разбере, че щом си против тях не е задължително да си бспар? Не се ли замислят, че на народа скоро ще му писне и ще ги изклецаме без да ги питаме какъв им е цвета на дупето?
  • 26 S63 AMG

    4 6 Отговор
    Къде е и оня проф Христов,и той "аз не съм член на бсп",лая против Бойко,лая и като стана депутат,не можеш да го чуеш.Е много сте долни бесепарите,изключително долни елементи.
  • 27 Зигмунд

    5 6 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Навярно, като малък си преживял някаква голяма психологическа травма на сексуална основа с руснак!
  • 28 Гост

    3 1 Отговор
    Има една партия, която е вредна за тази държава, и тя се казва ГЕРБ

    Коментиран от #30

  • 29 пекинската

    1 5 Отговор
    патка дето си счупи някво кокалче докато правше с.ирка без да си сложи колан,и тя акъл дава!
  • 30 Другия с коня

    5 1 Отговор

    До коментар #28 от "Гост":

    Има една партия,която като наследник на БКП не само е Вредна за България....тя е Престъпна....Тя реализира престъпния Комунизъм,тя разграби България след това....Лустрация е единственото лечение на една Държава от Престъпна Партия....Лустрацията изрязва и изхвърля Тумора впил се в тялото на Държавата ....
  • 31 Ново

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Емил":

    Вчера имаше едно шествие и една «панахида»на хора които 14год не могатда спечелят избори ако имаше хора против герб те Лёха на изборите да гласуват против/а българия е синя» не може малценството да определя политиката щом на този ден го направихте-толкова милеете за българия
  • 32 Малоумници

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "Герберски идиоти":

    От кои лидер да се поучат каквато бсп такива и членовете наркомани и алкохолици=какво да научат от нинова - да крадат откирчо - да пренасят валута от радев - празни обещания и лъжи
  • 33 ВЯРНО

    0 2 Отговор
    Коктейлът от гняв и лъжи, с който реагираха представители на управляващите на шествието, водено от президента Радев на 19. февруари е най–верния показател за душевна и морална деградация. Какво политизиране?

    Излъчените записи на патриотични песни или изпълненията на детски хор «Апостоле, от теб се учим всички..» ли е политизиране? Кратките скандирания придружили словото на Фандъкова идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората на изключително щателни проверки. Успяха да влязат не повече от 150 човека, когато започна възпоменателната церемония. А зад тях идваха хиляди, а не стотици, както съобщиха по БНТ. Разбира се, че се отказаха. Някои възмутени се връщаха, защото контролиращите искали да им вземат някакви женски спрейове. Други ги караха да се събличат. Целта бе повече от ясна. А причината за гневните коментари на управляващите е разбираема при такава мощна подкрепа за президента и шествие, каквото не помним.



    Още преди да завърши церемонията минах покрай паметника на Незнанйния войн и вечния огън. Беше пусто. Наоколо нямаше жива душа, защото районът бе отцепен. Само 7–8 деца стояха пред огъня и пееха, после рецитираха, а майките им стояха отстрани и снимаха с телефоните си. Неуспяли да влязат на площада, те изпълняваха своя програма за Левски. Стоях самотен на около 20–30 метра от тях, нямаше публика. Докато има такива деца и такива майки, ще я има България! И поли
  • 34 boy de

    2 1 Отговор
    Защо ги освиркват ? Последна публикация - България е класирана на 45 място от 180 държави в световно изследване проведено от комисия на СЗО, Unicef и медицинското списание Тhe Lancet за възможно най-лошото място, където се раждат и отглеждат децата! Последно място в ЕС! Пред РБ са Сев.Македония, Китай, Босна и Херцоговина, Исландия....

    Коментиран от #38

  • 35 Centurion

    0 1 Отговор
    Ти Дражко ги караш да помислят,това за което тх е несвойствена дейност,те нямат с какво да помислят!!!Всички са Тъпаци начело с лидера им.Ти смятай щом този невеж и арогантен простак им в лидер,какво става надолу!!!
    Но няма значение,по важното ,е че краят им се вижда,и колкото по късно,толкова по голямо ще е сгромолясването им!!!Само се чудя днешният слугинаж и клакьори на ГЕРБ ,как ще вземат завоя,щото записите остават!!!
  • 36 боцмана

    1 1 Отговор
    Няма как да стане , за да мислиш , трябва да имаш нещо в главата.
  • 37 1122

    1 0 Отговор
    Когато започнете да се карате за всяко едно действие на едната от страните означава само едно:ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СИ СЪБИРАТЕ БАГАЖА И ДА НАПУСКАТЕ И ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСТВАТА,там по вече нямате работа,видяхме ви за 30 години каква я свършихте!
  • 38 Иян

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "boy de":

    Статистиката е ужасна , но не по-малко ужасно е да оскверниш събитието с просташко поведение.А Стойнев с тази реч какво прави?Няма ли най-после тези хора да разберат,че противопоставянето не им приляга и не им върши работа? БСП трябва да смени тона и тактиката.Но ...
  • 39 селянин

    1 0 Отговор
    На тебе ръкопляскат лити бе,комунистическа г.д?
  • 40 ВЯРНО

    2 1 Отговор
    Г-Н БОРИСОВ, ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ВСИЧКО Е БИЛО СКАЛЪПЕНО, ПОДГОТВЕНО, ЕТО КАКВО СА НАПРАВИЛИ ВАШИТЕ ПОДЧИНЕНИ!
    ЕТО КАКВО КАЗВА БИВШ ЗАМ.МИНИСТЪР НА МО, КОЙТО Е ОЧЕВИДЕЦ НА ФАКТИТЕ! КАТО НЕ Е ТАКА, ПОКАЖЕТЕ ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ В СОФИЯ, ДОКАЖЕТЕ ОБАРТНОТО ! ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ ТОВА Е ЛЪЖА!
    СРАМ!
    ПОЗОР!
    РЕЗИЛ!
    МАНИПУЛАЦИЯ!
    БЕЗОБРАЗИЕ!
    ХОРА,НЕ ИМ ВЯРВАЙТЕ НА ПЛЪЗНАЛИТЕ КАТО ХЛЕБАРКИ ПО МЕДИИ, ПРОПИТИ ОТ ЗЛОБА И ИСТЕРИЯ, С ПЯНА ОКОЛО УСТИТЕ С ЖЛЪЧ СРЕЩУ ПРЕЗИДЕНТА!
    ОТ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВА ПРЕЗИДЕНТА- ДА НЕ БИ ПРЕЗИДЕНТА ДА Е МУТРА, ПРЕСТЪПНИК?
    10 ГОДИНИ НЕ ИМ ЛИ ГЛЕДАМЕ ПРЕСТАПЛЕНИЯТА, ЦИРКОВЕТЕ -КРАЖБИ, ИЗНУДВАНИЯ, ПРИСВОЯВАНЕ, РАЗГРАБВАНИЕ И Т.Н, И Т.Н., А СЛЕД ТОВА ОСТАВКИ И СТАВАТ НЕВИННИ, ЧИСТИ КАТО СВЕТЕНА ВОДА!

    ЕТО КАКВО КАЗВА ЗАМ. МИНИСТЪР НА МО:
    Коктейлът от гняв и лъжи, с който реагираха представители на управляващите на шествието, водено от президента Радев на 19. февруари е най–верния показател за душевна и морална деградация. Какво политизиране?

    Излъчените записи на патриотични песни или изпълненията на детски хор «Апостоле, от теб се учим всички..» ли е политизиране? Кратките скандирания придружили словото на Фандъкова идваха от хора, които вече бяха на площада, когато пристигна шествието, защото го отклониха да заобикаля и подложиха хората на изключително щателни проверки. Успяха да влязат не повече от 150 човека, когато започна възпоменателната церемония. А зад тях идваха хиляди, а не стотици, както съобщиха по БНТ. Разбира се, че се
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове