Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 11:09 56 495 238

Ексклузивно: В Испания разследват Бойко Борисов за пране на пари (допълнена)

  • бойко борисов-
  • разследване-
  • пране на пари-
  • каталония-
  • испания

В сигнала има доказателства за истинност, според местната полиция

Ексклузивно: В Испания разследват Бойко Борисов за пране на пари (допълнена) - 1
Снимка: БГНЕС

Aвтономните полицейски сили на Каталуния и антикорупционната прокуратура разследват дали министър-председателя на България Бойко Борисов е свързан със схема за международно изпиране на пари с крайна дестинация Барселона, съобщава днес в свой материал испанският вестник "Ел Периодико". Работи се на базата на сигнал, в който има доказателства за истинност, според заключенията на каталунската полиция. Според докладите на полицията фактите сочат към съществуването на престъпна организация.

ФАКТИ използва услугите на професионален преводач, за да бъде напълно коректно предадено съдържанието на материала. Ето какво още се казва в него:

Както жалбата, така и разследванията, до които "Ел Периодико" получава достъп установяват, че облагодетелствано лице от тази предполагаема схема е Борислава Йовчева, бивш български модел, чиято вероятна връзка с Борисов се разглежда. Йовчева и баща ѝ, бивш електротехник, са част от две фирми със седалище в Барселона - "Numin Invest S.L." и "EMA BGS SL", които са получили повече от 5 милиона евро от 2013 г., според каталунската полиция. Според разследването тези суми идват от физически лица, които не пребивават в Испания.

Ексклузивно: В Испания разследват Бойко Борисов за пране на пари (допълнена)

На снимката: Борислава Йовчева

На 20 март 2019 г. каталунската полиция е получили жалба от ГД БОЕЦ, в която се съобщава за въпросната схема. В жалбата се твърди, че Йовчева и семейството ѝ живеели в луксозна къща и се посочва тяхната вероятна връзка с министър-председателя.

Есплугес
Служители на службата за икономически престъпления са наблюдавали и снимали къщата, която са определили като луксозно жилище, намиращо се в района Есплугес де Лобрегат с частна охрана и модерни системи за наблюдение. Разследването е открило, че недвижимият имот е купен за 3 милиона евро през 2013 година. Къщата е с басейн и е на името на Numin Invest S.L., една от двете фирми, които се разследват от каталунската полиция и прокуратура.

Между януари и юни 2013-а, бившият модел (бел. ред. Борислава Йовчева) е била единствен управител на въпросното дружество с капитал 3000 евро. Оттогава този пост заема баща ѝ Георги Йовчев, който е внесъл още 3006 евро. Разследванията са разкрили съществуването на още една фирма EMA BGS SL, собственик на луксозен магазин за дрехи на Пасео Де Грасия (бел.ред. един от най-важните бизнес райони в Барселона). Фирмата е получила постъпления от поне 2 300 000 евро, според разследващите, с произход от офшорна фирма в Кипър. EMA BGS SL, в която са били и бившият модел и баща ѝ, са със седалище в къщата, където семейството живее. Бащата е живял и е бил регистриран в къщата, заедно със съпругата му, дъщеря му и внучката, родена през 2012 г. В докладите на разследващите се посочва, че единственият законен попечител на детето е Борислава Йовчева. В документацията не се посочва друг родител. В сигнала, станал причина за разследването, се посочва, че министър-председателят на България има сантиментална връзка с бившия модел. Той отрича това пред "Евроком". Когато научава за започналото разследване в Барселона, "Ел Периодико" на 13 февруари е изпратил въпроси по случая до кабинета на Борисов, като до този момент не е получил отговор.

Ексклузивно: В Испания разследват Бойко Борисов за пране на пари (допълнена)

На снимката: Къщата в Есплугес де Лобрегат

Доходите на премиера

Полицейските сили са прегледали декларациите за доход на Борисов, за да проверят дали според това, което той е декларирал пред местните власти, той би могъл да си позволи да направи инвестициите, регистрирани към споменатите две фирми. Заключението е, че съгласно декларираните доходи това не би било възможно. След една година разследвания каталонската полиция стига до заключението, че в Каталуния са постъпили инвестиции, които надхвърлят 5 милиона евро. Парите вероятно са пристигнали в Испания като са използвани разследваните две фирми. Служителите не са открили данни, които да сочат, че бившият модел и баща ѝ имат достатъчно законни доходи за да си позволят този начин на живот. В докладите на антикорупционното следствие се напомня, че сигналът сочи, че парите са свързани с недекларирани средства от страна на лица, които заемат високи длъжности в правителството на България. Между тях и Борисов. Поради тази причина властите са поискали от Антикорупционната прокуратура да разследва приходите, данъчните декларации, сейфове, кредитни карти, чекове и други банкови данни на Борислава Йовчева, баща ѝ и още 5 човека.

Ексклузивно: В Испания разследват Бойко Борисов за пране на пари (допълнена)

На снимката: Борисов се поздравява на футболния терен със Станко Йовчев, брат на Борислава. Въпреки твърде съмнителните си футболни качества Йовчев записва близо 20 мача за ЦСКА. Толериран е от собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов, които стоят зад сметопочистващата фирма "Титан". И до днес на нея е поверено част от почистването на София с многомилионни договори. Тук Йовчев е с екипа на Локомотив (Пловдив).

Началото на случая
В края на 2015 г. в България са разпространени записи, в които участват Владимира Янева, председател на Софийски градски съд (2011 - 2015 г.) и съдия Румяна Ченалова. Съдия Янева е била свалена от поста от българското правителство. В записите се чува как тя коментира различни случаи на корупция, злоупотреба с власт и влиянието, което политиците оказват върху правосъдието в България. Също така се съобщава за съществуването на къща в Барселона, която била купена от министър-председателя Борисов, за да настани там своя любовница.

Европейската комисия в свой доклад за България от 2016 г. посочва, че скандалът с тези записи, известен като "Яневагейт" е възобновил съществуващия спор относно състоянието на правосъдната система. Докладът на Европейската комисия сочи, че след многократни искания в полза на независимо разследване прокуратурата и ВСС са огласили за разследвания във връзка със съдържанието на записите. За да бъде правдоподобен процесът е необходимо да се вземат всички мерки, за да бъде гарантирано, че процесът ще бъде проведен по прозрачен и безпристрастен начин. Документацията на ЕК добавя, че на 14 януари ВСС е закрил разследването, въпреки противоречивите обстоятелства. За процеса се изказват съмнения в липса на прозрачност в писмо от Асоциацията на съдиите. През лятото на 2018-а г. в интернет се появява анонимно видео, в което има нови данни за къщата в Барселона. През март 2019 г. случаят достига до каталонската полиция, които оттогава водят разследването.

Порше за 70 000 евро

Каталонската полиция е фотографирала вилата и магазина за дрехи в Барселона през 2019 г. Те са установили, че Йовчева използва луксозен автомобил - бяло Порше Макан. Служителите са я снимали как излиза от вилата с колата. Превозното средство е регистрирано на името на EMA BGS SL, същата фирма, която ръководи магазина за дрехи. В докладите на антикорупционната прокуратура сочат, че автомобилът е оценен на над 70 000 евро и е бил закупен при условия на лизинг през февруари 2017 г. през банка в Барселона. Полицията сочи, че тази вноска влиза в разрез със загубите на магазина и на фирмата, които са почти в състояние на банкрут.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 171 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    590 28 Отговор
    Да влизат в мазето и да вадят пачките откраднати от българския и европейския данъкопатец.

    Коментиран от #98

  • 2 Добре...

    365 18 Отговор
    Че не му барат суджуците.
  • 3 1000%

    97 518 Отговор
    БЕСЕПЕРАСО-РУСУФИЛИСТИЧЕН ФЕЙК.!

    Коментиран от #23, #181

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ха ха

    80 181 Отговор
    БИКОВ ДА ПОПИТА КАУНЯ,защо Левски не си назначи една курва на две заплати от комитетските,за да я плющи и по време на работа.Ето това е разликата между Левски и Кауня.!!!
  • 6 Грабител на нацията

    448 40 Отговор
    Заради тоя нямаме пари.

    Коментиран от #160, #161, #190

  • 7 Извън закона

    328 61 Отговор
    Стига бе това е провокация от БСП в каталунската полиция пълно комунисти Хаха
    Дали няма да излезе Маджо,Маргина и Пашата също в тази схема ???

    Коментиран от #130

  • 8 русенец

    328 16 Отговор
    Това са инсинуации! Тиквата е гола вода! Исках да кажа бистра вода ненапита. Чехите ще го потвърдят!

    Коментиран от #164

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 жжжжжж

    434 19 Отговор
    Хайде, Гешов - ти си.

    Да видим колко си смел. Ще има ли акция в зайчарника в Банкя и снимки от МВР Пикчърс.

    Коментиран от #138

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИВАН

    50 257 Отговор
    Фактор много ниско паднахте.

    Коментиран от #77

  • 13 Де го чукаш, де се пука

    361 18 Отговор
    Ние го чскахме от америкаците, пък то испанците го подпукаха. Ко прайм ся?

    Коментиран от #180

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Амиии

    71 133 Отговор
    Нинова кога ?
  • 16 Криси

    292 24 Отговор
    Имуществото му (движимо, недвижимо, банкови сметки по цял свят), какъо и на роднините и приятелите му, трябва да се разследва и конфискува в полза на държавата и народа!

    Коментиран от #63

  • 17 Митю Пищова

    268 26 Отговор

    До коментар #14 от "Асан":

    Вижда му се края...
    Бях казал че с ГЕРБ се родих и с ГЕРБ ще умра...но не очаквах ГЕРБ да умре толкова рано.
  • 18 иван

    281 19 Отговор
    Ха сега да види Гешев колко е мъж.

    Коментиран от #21, #142, #182

  • 19 Кубурготски

    117 13 Отговор
    Язе съм Спонсор на "разследването"!!!
  • 20 12345

    147 17 Отговор

    До коментар #11 от "Асан":

    Научи се да пишеш гербчо,вие всички сте прости
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гледач

    267 21 Отговор
    Време беше да почнат разследване.Втора стъпка ще е да го обяват за издирване БОЙКО БОРИСОВ. И трета стъпка е като го приведат в безпомощно състояние да го осъдят на ДОЖИВОТ без право на ЗАМЯНА и конфискация на цялото имущество. Ееее нали ГЕРБ така съдиха е сега да видят от др.страна на живота.ДА ЖИВЕЕ ИСПАНИЯ.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 до кочината руска

    36 249 Отговор
    Хур за Радев хур за Путин хур за всички мурзилки тролове и руски подлоги. Тук комадва Бойко убиецът на комунизма.

    Коментиран от #78, #79, #144

  • 25 Budala

    26 125 Отговор
    Ostavete go namira choveka we ,oligofreni. Mislite ,che ima po dobur upravlqvasht ,koito shte napravi poveche za BG li , ami nqma , tupungeri takiva
  • 26 Истината

    39 207 Отговор
    Със сигурност руснаците са подхвърлили фалшиви доказателства за да разчистят място за руската болонка Радев.

    Коментиран от #30, #99

  • 27 Доган пеевски домуса

    146 6 Отговор
    Пашата маргини кога?любен гоцев също?
  • 28 Реалност

    197 16 Отговор
    Бойчето що така го притиснаха яко от всички държави?!? Италия, Испания, САЩ, после Меркел и Ердоган ще го изоставят, но както се казва - да е мислил преди да прави това и онова... Ама и как да мисли като за това е нужен мозък!
  • 29 боцмана

    195 13 Отговор
    В България минава метър , хубаво , че отвън ще му нагърчат цървулите.
  • 30 хихихиххи

    71 11 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    Под кревата имаш ли руснак?

    Коментиран от #37

  • 31 Долна сган

    209 16 Отговор
    Еййй че са крали всички са крали ама като тая Долна Сган Герб е мамицата им никой ама НИКОГА не е крал.Мърши скапани за тея трябва разстреллл!!!!!!!Мамицата им
  • 32 Истината

    137 7 Отговор
    На 20 март 2019 г. испанската прокуратура е получила сигнал жалба от българското сдружение БОЕЦ, в който се съобщава предполагаемият заговор. В сигнала се твърди, че Йовчева и семейството й живеят в луксозна вила заради предполагаемата и връзка с премиера.
  • 33 Тошко

    12 75 Отговор
    Е така се вдига рейтинг. Пиши че някой е крадец и започват протести: Долу ръцете от еди кой си!
  • 34 Сеиф ал катран ибн сивак

    70 6 Отговор

    До коментар #14 от "Асан":

    Алах да те накаже , Ти дете на Куче и бездомна циганка
  • 35 конгречулейшънс

    159 11 Отговор
    Не е лошо да звънне на Черепа, да го пита как се прави врътката в ОАЕ. Все пак са колеги от много време.
  • 36 Behemoth

    134 17 Отговор
    Гадове ...клатят стабилността...българите не мой да са толкуз прости че да си изберат десет години да ги менажира престъпник.... хахахххххх...

    Коментиран от #170

  • 37 Истината

    21 97 Отговор

    До коментар #30 от "хихихиххи":

    Не, нямам, но много мръсни руски еничари има в България. След тази тяхна жалба очаквам да им се стъжни.
  • 38 Tate

    74 7 Отговор
    ОПАААААААААААА Да не се дебнем че ще се хванем............
  • 39 Лекар БГ

    152 11 Отговор
    ХА,ХА,ХА!
    Рано е за коментари.Веднаж вече е осъден.Дано и това разследване допринесе за разкриването на истинската му същност.Успех на испанците,да си свършат работата истински и докрай.
  • 40 така така

    130 12 Отговор
    трябва по-бързо да забравим че тая мутра е бил 3 пъти председател на България.

    Коментиран от #58

  • 41 Наблюдател

    23 117 Отговор
    Гешев ще трябва да се занимае по старателно с БОЕЦ и привържениците на евразийските примати.
  • 42 eee

    130 8 Отговор
    Тези ако си свършат работата, ще им вдигнем паметник пред НДК...
  • 43 error 404

    80 13 Отговор
    Дано техния ''Главен Прокурор" е мотивиран както нашия!
  • 44 bandita

    21 108 Отговор
    не махайте боеко че ще дойдат пак комунистите и няма да има за народа
  • 45 mafiota

    26 122 Отговор
    българските комуняги са пратили неверни доказателства до испанските комуняги зашото са от 1 кръв. импиичмънт на радев - този не е президент на никой българин. само с бойко страната е напреде

    Коментиран от #199

  • 46 оня с коня

    102 8 Отговор
    Самият ТРЪМП - "Властелина на Света" разследват,че ББ ли няма?!ГАРАНТИРАНО Световно Шоу ще бъде обаче когато Каталунската Патрулка на местен Полицейски Участък се домъкне на "Собствен ход" пред Централата на ГЕРБ и Испанските Заптиета размахат Заповед за задържане!:)
  • 47 Долу турските домати

    10 85 Отговор
    Само ГЕРБ. България вовеки веков дружба с братска Турция
  • 48 Лекар БГ

    115 9 Отговор
    Всъщност,нещата са описани далеч по-детайлно в др.сайтове,но...тук е кратката версия.
    Помпео сподели,че един съдия бил корумпе.И всички се самосезираха по въпроса на мига.Сега,по отношение на този,ще се случи ли същото?!

    Коментиран от #56

  • 49 ДОКО

    96 7 Отговор
    БОКО СЛАГАЙ МОКРА КЪРПА НА ГЛАВАТА..
  • 50 СссереМ

    26 99 Отговор
    Но е ясно че е пълен фейк,то ако имаше дори капка истина бесеперастите щяха да използват този жокер на всеки избори,просто грипен решетников сега прави интриги.
  • 51 Андреев

    42 5 Отговор
    Цялата статия:
    https://www.elperiodico.com/es/politica/20200221/primer-ministro-bulgaria-mossos-investigacion-blanqueo-7848274
  • 52 Челмето

    116 12 Отговор
    Как лъснаха всички тролове на Герб
  • 53 Вида

    24 75 Отговор
    Знаете ли защо Радев вече не ходи на посещение в Швеция? Защо вече не говори за грипени? Кажете аз въобще не знам.
  • 54 гост

    85 18 Отговор
    Юруш всички в Барселона,защото ББ преди половин година каза нещо като:"Който я намери,негова е "да не забравят и острова в Гърция и онова имение в САЩ за 350 000 000 $.Претоплена манджа.
  • 55 от затвора в Панкрац

    51 4 Отговор
    Да дойдат тука, ще им дадем каквото трябва.
  • 56 гост

    49 6 Отговор

    До коментар #48 от "Лекар БГ":

    Нали се сезираха преди половин година или Йончева говореше за друга къща?
  • 57 moi

    16 3 Отговор
    ko ko ,kaza
  • 58 Хи хи

    12 42 Отговор

    До коментар #40 от "така така":

    внимавай какво си пожелаваш,да не те настигне Бойко-4,Бойко-5 и т.н.

    Коментиран от #62

  • 59 Tochniq

    18 6 Отговор
    Aide de kraino vreme e veche Geshev ti si kvo shte pravim sega a na vsichki shte vi doide vremeto
  • 60 селянина с колелото

    90 8 Отговор
    Хайде, Гешов - ти си.

    Да видим колко си смел. Ще има ли акция в зайчарника в Банкя и снимки от МВР Пикчърс.
  • 61 Путлян

    22 100 Отговор
    ГРУ и Русия отдавна подкопават Испания и по точно област Каталуня. Явна атаките срещу Българското правителство се е прехвърлило от там. А най-големия предател е Р.Рад. назначен от Москва!
  • 62 Xaxa

    34 8 Отговор

    До коментар #58 от "Хи хи":

    Баце не харесва претоплени манджи и кратки версии внушаващи вината му!
  • 63 гост

    27 6 Отговор

    До коментар #16 от "Криси":

    Ми те го разследваха бе,мило Криси,ама малко четеш .Като падна от власт 13-14 г,даже запитване до Лихтенщайн имаше за едни офшорки.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Иван

    10 30 Отговор
    Да живее българо турската дружба. Турците са ни приятели.
  • 66 Ахаххах

    83 11 Отговор
    Връщай вилата мутрооо! Този път изгоря долен крадец! Това е твоят край гадино! Отивай да копаш картофи!

    Коментиран от #80

  • 67 anonimcho

    19 3 Отговор
    https://www.elperiodico.com/es/politica/20200221/primer-ministro-bulgaria-mossos-investigacion-blanqueo-7848274
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 filo

    17 30 Отговор
    И това разследване ще е като други недовели до нищо, защото са продукт на определени "незвисими медии".
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Николай

    67 8 Отговор
    Хайде сега да видим кои са смелите медии, които ще доразвият темата.
  • 73 селянина с колелото

    100 10 Отговор
    За агент "Буда" ли иде реч (с партизанско име Бо-ко тиквуня) ?
    1.От затвора в Панкрац: -Да дойдат тука, ще им дадем каквото трябва !
    2.Барселона, Барселонааа...манекенка се пече на балкона !
    3.Да не забравят и острова в Гърция и онова имение в САЩ за 350 000 000 $ !
    ...
    БОКО СЛАГАЙ МОКРА КЪРПА НА ГЛАВАТА, докато все още я имаш !
    Стогодишна власт НЯМА и всеки тиранин рано или късно му идва времето на възмездието !
    Радев ходи свободно и спокойно сред Народа, Бо-ко мършата с 20 човека охрана !!!

    Коментиран от #229

  • 74 Той

    88 9 Отговор
    Дано дожевеем да го видим в затвора
  • 75 Йосарян

    64 7 Отговор
    Дано ти пръснат зайчарника, мутро скапана!
  • 76 От Каталуния

    70 9 Отговор
    Това за Бойко и имотите му в Барселона се говори тук от 4-5 години.Има едно младо момиче, което върти бизнеса му тук.Говорят че му била метреса.
  • 77 Враца Баце

    17 6 Отговор

    До коментар #12 от "ИВАН":

    Кой е тоя Фактор?
  • 78 Веро

    40 4 Отговор

    До коментар #24 от "до кочината руска":

    А Буда какъв е?
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 бл.134 в Зап. парк

    25 3 Отговор

    До коментар #66 от "Ахаххах":

    А сега де! С генерала наш ....
  • 81 Грета курвенберг

    43 4 Отговор
    Айде обратно в кауша
  • 82 анонимин

    73 10 Отговор
    Той никога не се е разделял с групировката СИК,партия ГЕРП е капан за наивници
  • 83 Николай Дракополов

    60 10 Отговор
    Не само в испания и германия и Швейцария и Италия и САЩ Бойко Борисов пере пари чрез фирмите на Кирил Домусчиев
  • 84 Грис

    71 9 Отговор
    Дали е вярно или не е без значение.Бойко Методиев Борисов -натовец и верен син на БКП/БСП ще трябва да отговаря за много измами и далавери.Всички т. нар. олигарси от него ще разкажат какво знаят за Бойко М. Борисов от преди 30-40 г. на прехода.Русия, Израел знаят пълното му досие и не е необходимо тези страни да го публикуват.Това ще направят българите, като Д. Пеевски,Цветан Василев ,Васил Божков и компания с които Бойко Борисов е приятел и посрещаше в Мин. Съвет.
  • 85 Borislav Popov

    14 64 Отговор
    РУСУФИЛИСТИЧЕН ФЕЙК поредната лъжа тоя човек не би откраднал и 1 лев!!!
  • 86 ГосТ

    58 8 Отговор
    ха, някой учуден ? И да го осъдят,ще го екстрадират и утайките в българия пак ще го изберат. Не е лошо и Кювеши да разрови,по подходящ кандидат за нейната работа няма.
  • 87 Ахахаха

    58 6 Отговор
    Втора новина на деня - фалкона на бойко от Европа заминал директно за Дубай
  • 88 Факт Чекър

    26 6 Отговор
    Фейк, фейк, колко да е фейк?

    https://www.elperiodico.com/es/politica/20200221/primer-ministro-bulgaria-mossos-investigacion-blanqueo-7848274
  • 89 Рубладжийче

    15 60 Отговор
    Троловете на БСП и Радев да не с е радват много на фалшивата новина, че да не станат жертва на справедливият гняв на Баце.

    Коментиран от #95

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 4799

    32 13 Отговор
    И накрая ще кажат, че няма данни за престъпление, няма обосновано ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, само се създава УСЕЩАНЕ за пране на пари.
  • 92 Шефьор

    60 4 Отговор
    Абсурд, да нема грешка? Бойко Борисов, този ангел! Не вярвам!
  • 93 8888

    17 33 Отговор
    ТОВА НЕ Е ВЯРНО ТОЙ ДАВА А НЕ ВЗИМА
  • 94 Гошо

    67 8 Отговор
    Да разровят досиетата му и да видят инфо за тъмното му минало-групировката СИК, търговията с амфетамини, рекета, кражбата на коли в Сърбия, корупционните сделки и още куп престъпления. Тука няма кой да ни оттъряе от тая мутра, барем някой отвън го прибере на топло.

    Коментиран от #124

  • 95 Ахахах

    47 8 Отговор

    До коментар #89 от "Рубладжийче":

    Типично за герберска отрепана куха лейка! Кого плащиш отрепкоооооо!
  • 96 1112

    37 4 Отговор
    Уеее..... Марш у Дубай!
  • 97 Централата на Герб

    51 5 Отговор
    Не може да бъде, това е лъжа. Питека от Банкя да е организатор на ОПГ. Това са лъжи на комунистите, арменския поп и баба Пена от женския пазар. Ние сме честни като росна сълза.
  • 98 Цветелина

    8 34 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Това, са лъжи !!!!!
  • 99 СссереМ

    19 18 Отговор

    До коментар #26 от "Истината":

    Ето ви я истината:На 20 март 2019 г. Мосос получи жалба от българско едноименно име MC BUUP (Обединено гражданско движение България), в което се съобщава предполагаемият заговор. В жалбата се твърди, че Йовчева и семейството му живеят в луксозна вила и влияят на предполагаемата му връзка с премиера.

    Коментиран от #101

  • 100 нкйждфй

    54 4 Отговор
    Имало среща на 205 държави за корупцията по високите етажи на властта, но Бг не е присъствала на срещата. Новината се подминава леко и тактично.
  • 101 СссереМ

    12 48 Отговор

    До коментар #99 от "СссереМ":

    Жалките опити на комунягите да пускат сигнали и прочие глупости и техните медии като факти да ги раздухват.

    Коментиран от #109

  • 102 az#Оставка!

    48 8 Отговор
    ОС-ТАВ-КА! И НА СЪД!
  • 103 Gracias España! ♡♡♡♡

    58 8 Отговор
    Винаги съм знаел, че един ден ИСПАНИЯ ще помогне на България да тръгне напред и този ден идва!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Хахаха

    58 7 Отговор
    Сега става ясно защо в последно време Баце е толкова напрегнат и редовно започна да си изпуска нервите. Гешефци и Цацаровци могат да си го прикриват, но емнат ли го отвън спукана ми е работата.
  • 106 Ахахаах

    58 6 Отговор
    Боко каза, че който открие вилата и ще му я подари! Ами подари я на общината на Барселона мутро!

    Коментиран от #129

  • 107 Centurion

    44 3 Отговор
    Какви неща пишете???Нали в ГЕРБ бяха всички честни хора!!!Бойко не може да открадне и стотинка,той е най честният човек на земята!!!
  • 108 хибридчик

    49 9 Отговор
    Бойко,момчето ми ! Току-що те "пуснаха по улея" с тази статия!!!! Не върви да влизаш в обяснителен режим! Не върви и да мълчиш,зер мълчанието е признак на съгласие! Тия пусти московски хибридчици.Чак до Барселона стигнаха. Дори всичко да е фейк...самият факт,че "Факти".бг си позволява "кощунствена смелост" да пише за теб такива статии.......показва,че времето ти е изтекло и ти подсказват да се отдалечиш с достойнство.М-да ! "Sik tranzit gloria mundi"!!! Ама ти да не помислиш,че става дума за СИК???!!! В превод:" Така отминава световната слава"

    Коментиран от #125

  • 109 Behemoth

    44 6 Отговор

    До коментар #101 от "СссереМ":

    Всички ви ще окачим по диреците мръсни гербераски подчовеци....
  • 110 Троцки

    17 5 Отговор
    Навремето Испанец ме застреля в Мексико, по заръка на Йосиф

    Коментиран от #159

  • 111 Хаха

    57 4 Отговор
    Няма страшно,сега ще купим нещо за 1-2милиарда от испанците и ще утихнат нещата.
  • 112 Българин

    32 7 Отговор
    Баи Тошо се прероди ,блак,народен,е такъв човек трябва на племето българско. Нее важно от кои е, той е Българин Има един проблем,парите ги обича повече и от майка му дори.Не му се сърдете той не иска много , иска всичко.😯
  • 113 Обективно

    13 48 Отговор
    Големи глупости ! Червената чума прибягва до отчаяни средства.
  • 114 обезпокоен

    35 6 Отговор
    Сгащиха бат Бойко, сега кой ще нарита ганьовците в ЕВРОЗОНАТА ?
  • 115 ПИТАМ

    57 10 Отговор
    ГЕШЕВ ТИ КЪДЕ СИ , СЕЛСКИТЕ ЦИГАНИ ЛИ ОБРАХА ДЪРЖАВАТА ............ЗАЩИТНИКО НА ТИКВИ !!!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Черепа

    35 7 Отговор
    Падна ли ми
  • 118 боцмана

    4 21 Отговор
    Да живее българо турската дружба
  • 119 7765

    32 11 Отговор
    Не се вживявайте чак толкова. Всичко ще бъде заметено. Няколко посещения на ББ в Испания, срещи с влиятелни управляващи, покупка я на кораби, я на боклук, я на нещо друго, и заключение- няма пране на пари.
    За руската връзка ще го отнесе някой друг.
  • 120 Борисов

    29 6 Отговор
    Заяви току-що, че не е правил секс от 2001г. Това доказва, че новината е фейк.

    Коментиран от #123, #204

  • 121 Зайко Байко многознайко

    26 7 Отговор
    Гешев е назначен, но ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!
  • 122 Смях

    52 9 Отговор
    Очертава се голям резил. Предполагам, че за барселонския прокурор не важи "шефе, нали ти си го назначи". Да го разкатаят по всички правила на съдопроизводството!
  • 123 Смях

    19 2 Отговор

    До коментар #120 от "Борисов":

    Значи обича да лъска бастуня...
  • 124 гост

    13 24 Отговор

    До коментар #94 от "Гошо":

    Дай документи бе Гоше, а не ми цитирай" Шоу"! Гешев как се е разярил първо от Бойко ще почне ,ама кам документите.Така с празни приказки не става бе човек,не става.Гледах навремето Бареков как носеше една снимка на разни мутри и там ББ.И какво голяма греда ,човека се оказа друг,при това е жив ,но приликата беше огромна.Гледах и едни документи ,пак на Бареков,тичаше с тях по стълбите на прокуратурата.И там Гоше греда.Бяха фалшифицирали документи от масивите на МВР/по думите на ЦЙовчев,министър на вътрешните работи/,въпреки,че оня специалист Радулов се кълнеше ,че документите са автентични,имали всички обозначителни знаци.Та те така с измислиците.Но най ми хареса мнението на Красимир Райдовски,рядко говори. Обърна се към Бойко с думите ;"пази се от комунистите,акъла не ти го побира какво могат да измислят,толкова са долни",и пак беше по повод някакви нелепици.А колко до досието му оня Гестапото го разказа подробно,бил е на наблюдение от ДС ,но не е искал да сътрудничи на службите.какво да ти разказвам повече,намери си предаването и го гледай,беше по една от големите телевизии.
  • 125 Зайко Байко многознайко

    16 3 Отговор

    До коментар #108 от "хибридчик":

    Браво много добре, даже бих казал отлично!!!!!!!👑👑👑
  • 126 Съдията Дред

    37 4 Отговор
    Мъка, Баце, мъка. Ако паднеш от власт, сигурно и в банята в Симитли няма да те пуснат. Дано като Черепа не си пазиш регистрацията от Чехия, че резила ще е пълен.
  • 127 все някога щеше да се запачне

    45 5 Отговор
    В края на краищата на всяка свиня и идва Коледата , лошото е , че въпросната свиня изтърбуши кочината.
  • 128 сърбин

    23 5 Отговор
    Као премиер е дупе, але као пупе е супер
  • 129 гост

    7 8 Отговор

    До коментар #106 от "Ахахаах":

    Защо да я подари на общината бе ,идиот? Какво е открила общината в случая?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Абе Факти

    12 16 Отговор
    Нали отразявате само истината,ама май я гледате през червени очила! Що изтрихте след нема 2 минути коментара на 104!
  • 132 дамата с рентгеновите очи

    16 5 Отговор
    Не всичко е очевидно. Ами ако се готви за премиер на Каталуния?
  • 133 5 млн. €

    13 5 Отговор
    са му пари за тоалетна на Бочко ....
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 пунта мара

    31 5 Отговор
    ако някой се чуди на бойковите връзки с испания
    малце да ви светна - от там минават много големи канали за наркотици
    преди време бяха заволили цяла подводница пълна с кокаин
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 както се вижда

    27 4 Отговор
    Тиквата се сдоби с много тиквено изражение.
  • 138 Пако

    21 2 Отговор

    До коментар #10 от "жжжжжж":

    Нали го раздава мачо с топки,да сваля каскета
    и да започва,да,да ама не,топките му май са
    като стъклени топчета
  • 139 123

    9 12 Отговор
    Те, в испания обичат да работят по 5 часа на ден, и от 50 милиона заплата на футболист, да му взимат 25 милион данък. И след 2-3 години да решат да го съди държавата за окриване на данъци и му вземе още 15 милиона а той нищо не е укривал.

    Тейче, може утре и вас и мен да разследват в испания :)

    Коментиран от #169

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Ся ръзбрах

    21 3 Отговор
    Бибчо е заподозрен, че има неква в барцилона и и е давал кинти и купувал коли и къщи, ама не ръзбрах той еве ли я тая или плаща без да я. Щото нема мн смисъл да не я де.
  • 142 да да

    5 1 Отговор

    До коментар #18 от "иван":

    ,ама да не забрави `голям чувал`.....
  • 143 Умно село

    25 12 Отговор
    Това е много , ама изънредно долна и гнусна лъжа:))))
    Това е къщичката на Бистришките баби бе.
    Що ви хвърлят прах в очете!
    Нашата църква дори го гласи да го КАНОНИЗИРА, за добрите му дела към Сащ и Брюксел, а вие му сипете пепел на тунката)
    Толкова успешен човек на тази територия не е имало след Ивайло.
    Жалко, че бутнаха мавзолЕя. Ама много жалко.
    Тия нашите го заслужаваТ.
    Наистина са много и щяха да ПРЕСТОЯВАТ В мавзолея на РОТОЦИОНЕН ПРИНЦИП., ТА ДА ИМ СЕ РАДВА населението и гостите на жълтите павета!
    Крайно време е да се помисли за НОВ МАВЗОЛЕЙ!
    Ако държавата няма пари за нов , могат за ползват някой МОЛ - ХЕМ ЗА ВСИЧКИ ЩЕ ИМА МЯСТО.
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Да го духате селяни

    30 5 Отговор
    Купете му и нов самолет дайте още 50 млн да ви ева майките на всички.
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Някой си

    35 7 Отговор
    Ай сега да го видим как ще се появи Бибитко на бял кон в Испания и да разпореди да се закрие тоя случай.
    Дали е назначил и там главния прокурор и главния конпир?
  • 148 Чико

    39 13 Отговор
    Българи не си губете времето с протести пред разни институции.Претестирайте само пред американското посолство с въпроса -до кога Америка ще подържа мафията в България и искрено ли искат да помагат на България.
  • 149 ЧИЧО ГОШО

    27 4 Отговор
    Тепърва трябва да започнат такива разследвания !!!
  • 150 Критичен

    15 9 Отговор
    Подготвя се за пенсионерските години боко, ко толкова, 5-6 милиона и млада любовница, направо е ангел пред другите апаши .......
  • 151 гост

    11 22 Отговор
    ДО Гошето от "БОЕЦ"
    Гоше,май и испанската прокуратура те е отсвирила,нали подаде документи до нея или не искаш да ни разкриеш края на сагата.Сега си впрегнал и испанската преса ,само кажи кой ти плаща ?Виждаме,че си болен мозък и ще ти прощаваме,но искам съд и затвор за лъжците,без значение кои са те.
  • 152 ново 20

    13 5 Отговор
    http://focus-news.net/news/2020/02/21/2750075/prof-rumen-gechev-bsp-iskame-nezabavno-ostavkata-na-premiera-boyko-borisov-i-tsyaloto-pravitelstvo-zaradi-manipuliraneto-na-dannite-za-rastezha-na-ikonomikata.html, хайде за капак.

    Коментиран от #166

  • 153 Едва ли е възможно

    19 7 Отговор
    Боко да е виновен. Той такива неща не прави хахаха
  • 154 Ко? Не!

    11 17 Отговор
    ако беше такъв щеше ли българският народ да го избере 3 пъти за премиер, все едно американците да изберат 3 пъти Ал Капоне за президент. А и нашите партнери дето ни го избраха, тъй де, вместо нас, тъй ли щяха да ни оставят в мозъчно затъмнение и да не ни предупредят, нъл са ни приятели.

    Коментиран от #232

  • 155 Георги

    22 6 Отговор
    В зАТВОРА ТОЗ БОКЛУК ДО ЖИВОТ
  • 156 Ne moga

    15 5 Отговор
    да си обясня как този тиквест дебелак на застаряване е набарал такова готино гадже. Това оправдава вилата. Браво батко.
  • 157 имоти

    16 3 Отговор
    Ха, наздраве! Това беше курникът...
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Ха Ха Пънки

    12 1 Отговор

    До коментар #110 от "Троцки":

    Теб с пикел те убиха бре душко...
    Къв пистолет
  • 160 НикоЙ

    10 1 Отговор

    До коментар #6 от "Грабител на нацията":

    Не е само той и нямаме, не само пари.
  • 161 Телефонист

    7 7 Отговор

    До коментар #6 от "Грабител на нацията":

    Злобата е признак на тъпотия този футболист да има 3-5млн евро и да играе трябва да е пълен бодала»като този дето пише» да сте видяли в божков да бяга маратон или к домусчиев да играе футбол само в болните глави на комунистите то и т живков имаше милиарди амааа
  • 162 Пепа

    7 4 Отговор
    Радка Кондова Георгиева врачка от Трявна много лъже , абсолютен мошеник.Тя лъже хората,не се доверявайте
  • 163 Edin

    8 2 Отговор
    Eto za tova ste bedni bulgari!!!!
  • 164 Видин

    6 12 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Настъпаха кауна сега да пишем за борисов щом кауна има любовница защо и борисов да няма
  • 165 ИСТИНАТА

    9 21 Отговор
    САМО КАТО СЕ ВИДИ ОТ КЪДЕ И КОЙ ПОДАВА СИГНАЛА И СЕ РАЗБИРА ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ЕДНО МНОГО ,,ОМЕШАНО МЕНТЕ"-гд БОЕЦ НА КОПЕЙКИН,ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ЕДНА ДРУГА ДЪРЖАВА?!?!?!

    Коментиран от #179

  • 166 СссереМ

    10 23 Отговор

    До коментар #152 от "ново 20":

    Старо 20 е,руменовците искат оставката откакто бойко си го избрахме, и пак ще си го изберем през 2021-ва,така че стягайте шалварите и беж към матушка,че тоя фейк сега идва от кремъл,сега разбрахте ли тролчета за какво са говорили грипен решетников и ботокса?

    Коментиран от #171

  • 167 нашйо

    3 14 Отговор
    шш ей жабарчето начи искам мноо добре да ма сушаш !1 за боце или най -доброто или нищо на нас къде от мънечък сме си го отчували си го знаеме ше те чуе боце мноо лошо ше стане това не е жабешката мафия не го знам аз това редакторче ама да си рума жабите и с нашйо да не се занимава
  • 168 Радои Ралин

    19 4 Отговор
    Абе моме проста, кои ти даде поста. Даде ми го вожда дето ме оножда.
  • 169 ГосТ

    10 4 Отговор

    До коментар #139 от "123":

    Така и треа братчед, я кажи откъдЯ накъдЯ, некъв мелез ще търчи по игрището и ще получава по 50млн и нема да дава 25 ? Е? Да ходи у краварника, като не иска да плаща. Ама и нам ше плаща. Само у банановите републики не плащат
  • 170 Nikolai

    17 3 Отговор

    До коментар #36 от "Behemoth":

    Никой не го е избирал купува си гласовете Боклука
  • 171 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 172 Бойко Борисов

    14 4 Отговор
    Ей голям резил...ама съгласете се, че тая е богиня в устата. Всеки на мое място би сгафил
  • 173 Сатаната

    21 2 Отговор
    Хората на ръба на фалита с поршета, ша зема и аз да фалирам.
  • 174 мани мани

    10 7 Отговор
    а любовницата на воленчо, деница гаджева, 'щото много гаджета е имала и затова гаджева :) и венетка харизанова на славунякът бъдещ премиер на отрепките, КОГА? а любофниците на дебелака прасе дилян4о и помакът каракачанката, КОГА? а на доган бей КОГА? къса е комент формата да изброявам 'си4ката паплач! кога ще разследвате тия другите коври?

    Коментиран от #177

  • 175 CATALONIA

    6 7 Отговор
    Lainianata komundelska media sposranski Fakti.bg trie vsicki drugi

    mnenia,koito ne pasvat na cervenite bokluci i ANTIBALGARI ot BSp!

    Perodico e vseizvesten komundelski mirizliv vestnik na KGB v Katalonia!
  • 176 иво

    7 15 Отговор
    Стига глупости.Преди беше остров в Гърция сега къща в Испания.Утре парцелна луната.Глупости.
  • 177 КУРЕСТИЯ

    11 2 Отговор

    До коментар #174 от "мани мани":

    ти на мене сакаш ли да ми станеш любовница , ще си много доволна от мен , всяка една вечер , ще се видиш у приключения .
  • 178 КРАЛ МАС

    6 8 Отговор
    №3 1000% ......... Оценка: -312 +71 - Да живей комунизма и всички БКПта по земните кълбета!
    Ще ни познаете по червения цвят.
  • 179 Сретан Иьосич

    6 1 Отговор

    До коментар #165 от "ИСТИНАТА":

    неьие то брато , не познаа , и немои да мешаш другу даржаву и ори ма , я сам то , дека подао сигнал , узбудженьие стварно, разумеш, он ме е завлекао с много пара , и я то нема да му га опростим , у свака час
  • 180 Ново

    6 5 Отговор

    До коментар #13 от "Де го чукаш, де се пука":

    Иж борисов пък тои радев се плаши телефонная запис го чух ме то може да излезат и евтини военни имоти
  • 181 Каталуния прес

    14 3 Отговор

    До коментар #3 от "1000%":

    Разбира се че е фейк , реално са откраднати повече 1000 по 5 милиона.
  • 182 Бсп

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "иван":

    Може ли да оставим борисов без любовница след като президента има и то на две заплати /тя елена иончева с това стана евро депутат/

    Коментиран от #186

  • 183 профСметачаГербов

    19 4 Отговор
    Че е тъп-тъп е,че е лаком- лаком е , че е нагъл-нагъл е , но къде сме ние като народ ,та го избрахме с пасмината му и го трърпим още!
    Трябва да си сменим чипа? Що за робска нагласа иаме и докога така ще я караме?

    Коментиран от #197, #198

  • 184 Айде боки потъна

    13 4 Отговор
    По грандиозно от титаник😂😂😂😂
  • 185 Грую

    9 3 Отговор
    Не мога да си обясня как, след като има замесен футбол и Барселона, да не участва и Христо Стоичков? Според мен е недопустимо!!!
  • 186 РУМЕН РАДЕВ

    8 4 Отговор

    До коментар #182 от "Бсп":

    НЕ МОЖЕМ ДА ГО ОСТАВИМ , ТРЯБВА ДА ГО РАЗНИЩИМ ДО ДУПКА ЗА ТОВА ДЕТО МИ ПРИЧИНИ ,ПОРЕДНАТА ПУНТА МАРА ОТ ЗАИЧАРНИКА , А ТИ НЕДЕИ МНОГО ДА ЗНАЕШ КОИ КАКВО ИМА И НА КОЛКО ЗАПЛАТИ Е , ГРАЖДАНИНО , НО ТИ МАИ НЕ СИ ОТ ПАРТИЯ БСП , ЗА ТОВА ТАКА ХУЛИШ , А БОРИСОВ НЕГО ГОСПОД ЩЕ ГО ХУЛИ.
  • 187 Стою

    19 2 Отговор
    Ето на това му се казва “ да си капитализираш пу..ата.”
  • 188 Русенец

    12 4 Отговор
    Гешев къде спиш ?! Това е твоя шанс да отмъстиш на Патрона си, който те издигна, да го оправиш и станеш Биг Бос на БГ !
  • 189 Garrincha

    5 11 Отговор
    Това изглежда, като съшито с бели конци ! Не, че вече имам някакви симпатии към тубата от Банкя, но много евтина историйка - в ГЕРБ са много по-дебели !

    Коментиран от #194

  • 190 Нормален

    5 10 Отговор

    До коментар #6 от "Грабител на нацията":

    Кой ти каза, че нямаме пари бе?Не всички са непрокопсаници като вас, електората нас БСП и РУСмен Срадев.

    Коментиран от #193

  • 191 Васил

    20 4 Отговор
    Нормално и малките деца знаят че Боко е мафиот.
  • 192 Чичо

    14 3 Отговор
    Гешеееееееееев, дека си бре?
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 неутрален

    8 3 Отговор

    До коментар #189 от "Garrincha":

    Не знам, но това е публикувано във всички сайтове.
  • 195 гост

    3 2 Отговор
    до 14 Асан ще яде куросан
  • 196 гост

    11 4 Отговор

    До коментар #193 от "гост":

    не може да се гавриш с народа цели деситилетия , за да ти да си добре , а този народ има своята изтория от векове , и колко е трудно трябва да си изживее живота мирно тихо и спокоино , без какпка напрежение и нерви , но на вас това ви харесва нали , искате народа да го направите да ви слугува и да сте над него , като му правите гарез в негов ущърб и го унижавате и загробвате с ваще крадливи манипулации , номера е много лесен , само е вдин , даите пари на хората , а не ги караите да се мъчат и унищожават , едно време може и Тодор Живков да е крадял , но не е позволил на народа да му гледа в неговата паница , като им е давал йхляб и работа , а вие сега какво направихте , крадете и заплати и пенсии не давте , и какво ми се хвалите с тези еврозони , като вие господине бързате да си узаконите ваще незакони украдени пари от народа , и да ги изнесете в швейцарските банки , а народа да страда ограбен и омизернен , и вижте стандарта на живот, и техните заплати и пенсии какво е в европейските страни на запад , и тогава ако и принас е като тяхното , може да сме в чакалнята на еврозоната , видяла жабата коня да се подковава и тя подложила крак , ето това сте вие .
  • 197 XXXXXXX

    13 5 Отговор

    До коментар #183 от "профСметачаГербов":

    НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ! ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! МИНИСТРИ, ЗАМ. МИНИСТРИ, КМЕТОВЕ И Т.Н. И Т.Н. АЛЧНИ, ПРОСТИ И ПОДЛОГИ. ХОРА БЕЗ ДОСТОЙНСТВО. ЗА ПРИМЕР ВИЖТЕ КАК СЕ ДЪРЖИ ШЕФА НА АПИ, СЛЕД КАТО БОРИСОВ ГО НАПРАВИ ГЛАШАТАЙ. МОГА ДА СЕ ОПИТАМ ДА РАЗБЕРА МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА НА МАЛКИ СЛУЖБИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ. НО АЗ ПОЗНАВАМ И ОБИКНОВЕНИ ИДИОТИ БЕЗ ПОЗИЦИИ И ВРЪЗКИ КОИТО ЗА Н-ТИ ПЪТ ГЛАСУВАТ ЗА ПРИМАТИТЕ.
  • 198 XXXXXXX

    11 4 Отговор

    До коментар #183 от "профСметачаГербов":

    НЕВЕРОЯТНО НО ФАКТ! ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! МИНИСТРИ, ЗАМ. МИНИСТРИ, КМЕТОВЕ И Т.Н. И Т.Н. АЛЧНИ, ПРОСТИ И ПОДЛОГИ. ХОРА БЕЗ ДОСТОЙНСТВО. ЗА ПРИМЕР ВИЖТЕ КАК СЕ ДЪРЖИ ШЕФА НА АПИ, СЛЕД КАТО БОРИСОВ ГО НАПРАВИ ГЛАШАТАЙ. МОГА ДА СЕ ОПИТАМ ДА РАЗБЕРА МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА НА МАЛКИ СЛУЖБИЧКИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ. НО АЗ ПОЗНАВАМ И ОБИКНОВЕНИ ИДИОТИ БЕЗ ПОЗИЦИИ И ВРЪЗКИ КОИТО ЗА Н-ТИ ПЪТ ГЛАСУВАТ ЗА ПРИМАТИТЕ.
  • 199 изрода

    2 2 Отговор

    До коментар #45 от "mafiota":

    а бе охлюв
  • 200 ББ тиквун

    11 6 Отговор
    Ще ми пръднете на чепа прости мисирки,аз за три мандата не къщи и острови ами направих 12 милиярда и трябва да сложа още някой и друг милиард в офшорки пък после че видим може и още толкова ...
  • 201 ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

    5 7 Отговор
    Тая вила е моя ,купих я с мезонета.
  • 202 Казуар

    9 5 Отговор
    Не се знае произходът на няколко милиона.
  • 203 Лъже факти бг

    10 12 Отговор
    Нищо ново. Скалъпена статия платена да излезе в сепаратисткия вестник на Каталуния. За хибридната атака сглобена от ДС хора на БСП и хора на КГБ. За този фейк Нюзуик и хибридна атака срещу България се знаеше и пишеше от 2 месеца. Нищо ново просто една стара претоплена манджа от фалшиви новини и клевети.

    Коментиран от #209, #219

  • 204 Пижо

    7 0 Отговор

    До коментар #120 от "Борисов":

    Той лиже бе......
  • 205 Тодор Живков

    10 3 Отговор
    Горкия Иван Гешев...
  • 206 Pokoloko

    6 2 Отговор
    tazi statia 6e sabere 500 do 600 komentara.
    hitrata svraka - s dvata kraka. hahaha
  • 207 Митко

    13 3 Отговор
    Цветан Цветанов е бил най-вярното му куче, той знае много!
  • 208 гост

    7 11 Отговор
    Голяма ама голяма фалшива новина.

    Коментиран от #212

  • 209 тнт

    15 5 Отговор

    До коментар #203 от "Лъже факти бг":

    Подкараха ли ви боклуци? Вижда ви се края! Това не е РБ. Като дойде заповедта за арест на Винету къде ще го криете?! Най - готиното е ,че ГешеФ ще трябва да арестува вожда който го назначи!
  • 210 агент08

    12 5 Отговор
    На краварите даде 3 млрд. лева. Сега на испанците колко ще даде?!
  • 211 Иврупеица

    10 3 Отговор
    Тия нищо няма да направят ама да дойде Кьовеши и всичко да се свършва с БГ-мафията
  • 212 тнт

    2 2 Отговор

    До коментар #208 от "гост":

    Мацката иначе хубавица.
  • 213 TürkOğluBaezidEfendi

    5 2 Отговор
    плешивеца.. гъзопродавецът.
  • 214 Ivan

    12 3 Отговор
    Ха, ха започна обратното броене за Баце. Повече от пет милиона евро, а българите да гинат в мизерия и да пълнят гробищата или терминал 2?
  • 215 Anadolu Manafesi

    13 2 Отговор
    Отмъщението на Божков . Почва се
  • 216 Имотна мафия

    6 3 Отговор
    А имота в Лос Анджелис на дъщеря му за над 350 милиона щатски долара цяло имение в интернет го има като на кралицата с басейн с летище и пр. Какво да прави крадените пари. И за имот в Дубай се говореше апартамент ит 500кв в най високата зграда. Халал да са му. Възмездието върви на поколенията. За сметка на глада и немотията на цяла държава. Хората печелят от златни мини от енергетика ит боклуци все на големи риби хвърлят кукатА не си играят с цаца. И все му се чупел самолета. Да си прочист и енергията че последствията са от него. Няма ли психолози да ги лекуват от алчност. Много са болни горките за съжаление.
  • 217 цецо цветанов

    9 3 Отговор
    Абе тая има дете от тиквата и за да се потуши скандала,ония я прати на курорт в Каталуня,финансово обезпечена,с крадените пари на тиквун.ВСИЧКИ ПО ЗАПОЗНАТИ ГО ЗНАЕМ ТОВА.
  • 218 1122

    8 4 Отговор
    Все някога ще започнат и него да го разследват.Всичко си има КРАЙ!
  • 219 Истината

    3 4 Отговор

    До коментар #203 от "Лъже факти бг":

    Тази претопени манджа може и да вкисне.И какво правим,хвърЛяме я на боклука.И ГОТВИМ ДРУГА.

    Коментиран от #221

  • 220 СЪДИЯТА

    3 3 Отговор
    МОМАТА Е ВИРИЛА КРАКАТА. КОЙ Е ТОПИЛ ПАТЪРА,СЕГА СИ ПЛАЩА ЗА КЕФА И ЗА МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА, И ЗА ДЕТЕТО НА БАЩАТА. ТОВА СЕ ЗНАЕ МНОГО ОТДАВНА,НО ТЯХ НЯМА КОЙ ДА ГИ НАКАЖЕ.
  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 Крадеца вика дръжте крадеца

    4 2 Отговор
    Нека да го разследват няма лошо. Ами тези другарки Импексова и Милиончева дето имат по един тон писмени доказателства като започнат да ги разследват тогава ще е цирка
  • 223 XVG

    3 1 Отговор
    Госпожа Йовчева си я бива. Останалото са глупости.Няколко милиона Евро не са от ранга и класата на нашите политици.Така че, не сме ние.
  • 224 чио ге б

    4 1 Отговор
    захариева не ти ще кажеш има си органи твойто е фалшива новина
  • 225 Хммммм

    2 7 Отговор
    Руски измикярски номера,целящи дестабилизация и поробване на България отново !
  • 226 и3й

    5 2 Отговор
    Сега ако е истина това което пишат испанците трябва да сложат и амфетамините и ще проличи истинскоят лик на герб
  • 227 нйкн

    5 2 Отговор
    Кой издържа манекенката и семейството ѝ? Имат един фалирал магазин. Как поддържат толкова висок жизнен стандарт?
  • 228 Корупция

    4 3 Отговор
    Няма къща разбрахме, не е собственик по документи.
    А има ли дъщеря, никой не пита? Защо? Или детето го донесе щъркела.
  • 229 Zezo

    3 5 Отговор

    До коментар #73 от "селянина с колелото":

    Тоя Бойко ви скапа от бой на избори.Бой, Бой до спукване. Такъв Бой комунягите не са яли отдавна. Цели ДЕСЕТ години. Важно е че ХОРАТА го избират на избори. Не е нужно да прави шествия,митинги и разни други простотии.
    За президента от който нищо не зависи и не отговаря за нищо ще кажа че е безгласна буква. Не ОТГОВАРЯ за нищо. Ами да вземе да нахрани бедните,да помогне на болните,да утеши извергнатите. Взима 12000 лв заплата. Дерзайте онеправдани.
  • 230 serjant

    4 0 Отговор
    ot istinata vinagi boli....
  • 231 Людмил

    1 2 Отговор
    Не знам защо Борисов ще си крие Любовницата !!! Не знам какъв е проблема Лукойл да Купи тази Къща по редовен начин като се има предвид че печелят законно милиарди !!! Не виждам логика в тези конспирации !!!
  • 232 Людмил

    1 3 Отговор

    До коментар #154 от "Ко? Не!":

    Нe знaм зaщo Бoриcoв щe cи криe Любoвницaтa !!! Нe знaм кaкъв e прoблeмa Лукoйл дa Купи тaзи Къщa пo рeдoвeн нaчин кaтo ce имa прeдвид чe пeчeлят зaкoннo милиaрди !!! Нe виждaм лoгикa в тeзи кoнcпирaции !!!
  • 233 Петър Софрониев

    2 0 Отговор
    Трудно е да се вярва че разследването ще бъде безпристрастно. Защото много престъпници са пускани да избягат от правосъдието в чужбина. Дори някои ги пускат да избягат от затвора. Други са с над 50 висящи дела. Брендо беше арестуван в Италия. Но за да не госъдят в Италия и Румъния го поискаха да го екстрадират в България. Сега Брендо е на свобода и си има свои бизнес в България.
  • 234 Стефан Драганов

    1 1 Отговор
    Българската прокуратура трябва да сътрудничи на испанските власти. Само така може истината да възтържествува.
  • 235 Стефан Драганов

    2 1 Отговор
    Българската прокуратура трябва да сътрудничи на испанските власти. Само така може истината да възтържествува.
  • 236 До13

    4 1 Отговор
    Сега го поема КПКОНПИ със същинските й функции. Комисия за ПРИКРИВАНЕ на Корупцията и ОПАЗВАНЕ на Незаконно Придобитото Имущество.
  • 237 Елеонора Петрова

    4 0 Отговор
    Когато прокурори от друга държава разследват престъпления извършени от българи, върху тях не може да се упражнява натиск. Така може да се очаква безпристрастност в техните действия.
  • 238 Каскет

    0 1 Отговор
    Задържайте го в предварителния арест, кво чакате! И то уж за 8 месеца но голангъркайте поне година и половина! Тоя е политически труп вече!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове