Last news in Fakti

21 Февруари, 2020 22:28 8 385 88

Екатерина Захариева за скандала с Борисов: Това е фалшива новина

  • бойко борисов-
  • къща-
  • пране на пари-
  • испания-
  • екатерина захариева-
  • руски дипломати-
  • еврозона

Външният ни министър говори по редица теми в предаването ''Панорама'' по БНТ

Екатерина Захариева за скандала с Борисов: Това е фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС

''Моите съболезнования не само към близките на Калоян, но и съболезнования към близките на всички загинали в град Ханау. Във връзка сме с властите в града, ще помогнем и финансово за пренасянето на тялото на Калоян. Това е трети случай за по-малко от година, в който причината е расизъм, ксенофобия и има убити хора'', това заяви с тревога в предаването "Панорама" по БНТ министърът на външните работи на България - Екатерина Захариева.

"За жалост, за поредна година, Луковмарш ще се провeде. Призовавам младите участници в марша да не вярват сляпо на ксенофобски прояви и идеологии, които са античовешки, защото не е много по-различно от това, което се случи в Ханау. Няма нищо добро в това да възпяваш неонацизма", каза в допълнение Захариева.

Тя определи писанията в испанското издание Ел Периодико, в които се твърди, че каталунските власти разследват премиера на България Бойко Борисов за участие в международна схема за пране на пари, като фалшива новина, която се върти в пространството от 2015 г. насам.

Попитана от водещия Бойко Василев за руска връзка по казуса с премиера, за каквато самият той намекна, Захариева заяви: ''Не мога да твърдя, че със сигурност има руска връзка в излезлия за премиера материал в испанския вестник, но предвид бекграунда на вестника, не мога и да нямам съмнения. Но е факт, че четирима руски граждани са обявени за персона нон грата от България. Срещу всяка посегателство на националната сигурност ще се постъпва по този начин.''

Външният ни министър категорично отрече, че гоненето на руски дипломати произтича от американски натиск спрямо България.

"Ние не воюваме с никого", отговори Захариева на въпрос дали Москва воюва с нас или ние с нея.

"Несериозно е да привиквам руския посланик заради публикации в пресата за намеса в разследването на Божков в ОАЕ", поясни тя и с това отговори на искането на Валери Симеонов това да се случи.

"Мисля, че ще имаме доказателства за Миталов от САЩ. Разследването е на американските служби'', обърна внимание за кратко Захариева и на случая със съдия Андон Миталов.

На въпрос какво смята за решението на президента Румен Радев да отиде в Москва за парада на 9-и май, Захариева отговори лаконично и изненадващо: ''Не мисля, че има нещо лошо в това.''

"Еврото ще влезе, когато сме готови. Всичките спекулации със страховете на хората са меко казано срамни. Еврото е подписано като задължение при влизането ни в Европейския съюз. Ако има референдум ''за'' или ''против'' еврото, то това ще е референдум ''за'' или "против'' членството ни в Европейския съюз'', обърна внимание Екатерина Захариева и на темата с въвеждането на еврото в България, като допълни, че е необходимо да се говори и обяснява много българите по тази тема.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Именно

    231 15 Отговор
    То и ти си фалшива министърка, ама на - нема отърване от теб! ;)

    Коментиран от #36, #83

  • 2 Екатерина Захариева ХИВ позитивна

    77 16 Отговор
    Боли ме куро

    Коментиран от #16, #17, #58

  • 3 Някой си

    175 10 Отговор
    Всички калинки и ПИК впрегнати в защита на падишаха!
  • 4 az#Оставка!

    112 7 Отговор
    Външна калинке, не си ли още и лицемерна калинка? Уж съболезнования за убитите и уж съжаление за ксенофобските прояви, пък нека има Луков марш в БГ....
  • 5 Цако

    107 5 Отговор
    Що се изказваш без да питаш тиквоглавия какво да кажеш. Внимавай с тия игрички.

    Коментиран от #7

  • 6 гербер млад

    91 9 Отговор
    Само ПИГ казват истината.

    Баба Яга Николова и Нидялко Кюфтето
  • 7 Някой си

    58 4 Отговор

    До коментар #5 от "Цако":

    Получила е смс бре, не знаеш ли?
  • 8 Усмивката

    129 7 Отговор
    как разбра че е фалшива новина. Само по вестника ли.Да допуснем че вестника е фалшив , и каталунските власти ли са фалшиви......еее Това вече е дипломатически гаф. Характерно за личности избрани от ГЕРБ

    Коментиран от #14, #34

  • 9 Порно

    112 8 Отговор
    Тая явно не е разбрала , че испанската полиция потвърди. Ама нали е руса , има оправдание
  • 10 Гледач

    78 5 Отговор
    То и написах и на Бойко са лъжа нали?И убийството с гранатомет в хасково ли харманли? ЛЪЖА БЕШЕ И ПРИСЪДАТА В СТРАСБУРГ ЗА ТОВА УБИЙСТВО.?И ЛЪЖА БЕШЕ ЧЕ ДВА ПЪТИ КАЗВА ЧЕ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ А СЕГА КАЗА ЧЕ НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ ЧЕ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА? 😂😂😂😂😂.Лелче смешна си

    Коментиран от #69

  • 11 ГРУПА РУСКИ УЧЕНИ

    63 7 Отговор
    ГЕРБ И БОЙКА УШЛИИИ...
  • 12 АТИЛА

    69 6 Отговор
    11 февруари главния прокурор Иван Гешев-" Васил Божков е в ареста на ОАЕ.Слуховете че не е в арест определям като хибридната война която се води срещу прокуратурата"...16 февруари говорителя на главна прокуратура Сийка Милева -" прокуратурата е изненадана че Васил Божков е бил в арест в ОАЕ"....Това не е прокуратура а пародия и карикатура!!! Толкова цинично и нагло никой не се е подигравал с народа на България! Гешев преди дни арогантно се изхвърли че е недосегаем! Иван Стоименов Гешев- имаш 1 седмица да си подадеш оставката и да бъдеш изправен пред съда за престъпления към народа на РБ!!! В противен случай ще бъдеш арестуван и изправен пред народен съд с председател на съдебния състав Васил Крумов Божков!!! Нали помниш какво скандираха хилядите протестиращи преди няколко дни - ГЕШЕВ Е ПОЗОР- ОСТАВКА И ЗАТВОР !!! ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА!!!

    Коментиран от #21, #30

  • 13 Обективно

    17 111 Отговор
    Хубава,умна и възпитана жена ! Не като вашата г-жа Лъжа Импексова ! Копайте дъното, мръсна червена измет ! Времето ви много скоро приключва !

    Коментиран от #25, #26, #46, #52

  • 14 Някой си

    35 4 Отговор

    До коментар #8 от "Усмивката":

    Смс бе човек, не знаеш ли как стават нещата при бибитко?
  • 15 Повече хора трябва да видят това

    61 6 Отговор
    Ако ние не се надигнем никой няма да го направи. Разберете. Бездействието е престъпление. А всеки един от нас е виновен за състоянието на България със своето бездействие. Трябва да искаме повече. Да сме поне малко перфекционисти. Да не се задоволяваме с посредственото. Да защитаваме интересите си. Да изискваме наказания за престъпленията. Само така една държава работи нормално. Само така се обезкуражават престъпниците и корумпираните. Управляващите си мислят, че няма кой да им направи нищо. Да им покажем, че грешат. Да им покажем, че от действията има последствия. Ако се събудим и събудим и тези около нас и като ги накараме да разберат това просто нещо ще се оправим много лесно. Добра държава не се прави от заспал народ. Ако сме заспали винаги ще се намери кой да се възползва от нас. Това е постоянна битка, която ни не трябва да губим. Винаги трябва да сме будни и да се опитваме да живеем по- добре. Правителството трябва да се сваля докато не дойде някой нормален. При всяка издънка, бездействие, престъпление - реагираме. Изискваме наказания. А ако правителството бездейства или работи срещу нас се сваля. Докато не дойдаат адекватни управляващи. Запомнете, не е важно кой идва на власт а какво правим ние с него след като е дошъл. Ако вреди на държавата се разкарва. Така че това е. Вие всички може да промените нещо още днес. Кажете това на някого. Аз вече го правя.

    Коментиран от #29

  • 16 бл.134 в Зап. парк

    37 7 Отговор

    До коментар #2 от "Екатерина Захариева ХИВ позитивна":

    Оставка ! Харчете си милионите
  • 17 Фотев

    19 6 Отговор

    До коментар #2 от "Екатерина Захариева ХИВ позитивна":

    От твоята уста - в божиите уши ! Амин.
  • 18 ЯСНОВИДЕЦ

    9 56 Отговор
    ГАДОВЕ СОЦИДИОТИ, КОЛКОТО И ДА ЗЛОБЕЕТЕ НЯМАТЕ ПОЛЕЗЕН ХОД. КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ ПО САЙТОВЕТЕ НИКОИ НЕ ВИ ВЯРВА, ДАЖЕ И ВИЕ НЕ СИ ВЯРВАЙТЕ САМО ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИ. ОБРЕЧЕНИ СТЕ НА ИЗЧЕЗВАНЕ! ПИК ВИ ИЗОЛИРА, СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ И ФАКТИ, ЩЕ ВИ ОТНЕМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ВИЕТЕ КАТО ЛИНЕИКИ. ЯСНО?

    Коментиран от #20, #23

  • 19 Гела

    30 3 Отговор
    Веднага ще го купя тоя фалшив вестник
  • 20 Идиот

    58 6 Отговор

    До коментар #18 от "ЯСНОВИДЕЦ":

    Аз не съм социалист. Това не ми пречи да съм срещу Боко и да искам някоя друга по-адекватна дясна партия да управлява. Но стига с мафиотите и корупцията.

    Коментиран от #73

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 2 Отговор

    До коментар #12 от "АТИЛА":

    господин АТИЛА БРАВО
  • 22 3376

    42 2 Отговор
    Захариева, я пак си помисли, кой сготви шефа ти, дали не е твоя шеф?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 asd

    60 4 Отговор
    "Ангел Захариев е определян като „личният архитект“ на президента Росен Плевнелиев.
    През 2007 г. той и съпругата му купуват от Плевнелиев и половинката му Юлиана парцел с площ 599 кв. м в столичния квартал "Малинова долина". Цената е 11 000 евро или 14 пъти под пазарните нива в района към този момент. "

    Още малко ще започна и да вярвам на престъпници които укриват данъци... Сигурно! Тъпа гъска!
  • 25 asd

    55 6 Отговор

    До коментар #13 от "Обективно":

    Тъпа, грозна и доказан престъпник! За укриване на данъци трябва да лежи в сливенския!
  • 26 Чума

    43 6 Отговор

    До коментар #13 от "Обективно":

    Сутринта гледам по една телевизия кметката на район Красно село! Обаятелна, симпатична, етична, компетентна, безупречен изказ, добронамереност, мекота, излъчване! Казвам си, може и да е от Герб, но няма типичния профил на гербераска калинка, каквито носители и образец са Цечка, Фидосището, Деси Артилерията, Крясък Караянчева и цялата гербераска менажерия и зверилник! Оказа се, че е от ДБ !
  • 27 Подхуев

    40 4 Отговор
    Тази на коя отбивка са я качили, и Баце я помаза за МинистЕр?Абе, няма ли поне нещо хубаво и уфатно да сложат, та поне да лови окото ,като го разхождат из ЕвропатЪ?!Така и така , от външен министер на Бг за НИЩО го нямат, че то тва държава ли е.Цялото министерско войнство не стават за НИЩО - даже и за пазачи и чистачки няма да ги държът в частните фирми!

    Коментиран от #48

  • 28 Русский

    3 21 Отговор
    Обичам България, много обичам Азис! "Целувай ме"!!!
  • 29 Проклет да си Боко!

    38 3 Отговор

    До коментар #15 от "Повече хора трябва да видят това":

    Могат да се надигнат свободни духом и икономически независими хора. А какво направи т.
    н. " политическа върхушка"? Изгони свободните духом макар бедни млади хора и остави в страната обезумелите от глад, болести и терор възрастни българи. Разбира се, циментира се с престъпна администрация и отгледан цигански електорат. Затова и надигането няма да бъде открито и публично, по европейски.

    Коментиран от #32

  • 30 до АТИЛА

    4 5 Отговор

    До коментар #12 от "АТИЛА":

    АТИЛА а кой е ПАХТАКОР ТАШКЕНТ а бай КУРТИ бил ли си го

    Коментиран от #33

  • 31 ОРГАНИЗАЦИЯТА

    48 3 Отговор
    Кое е фалшивото на новината?
    Баце го знае цяла Европа що за стока е,а утре като я изпрати тая като ГЛАШАТАЙ да вика на центъра на София ,че това е фалшива новина ще я питам.
    Само ми е интересно ако тази новина беше за президента какво ли щяха да кажат тогава от тиквената партия.
  • 32 Някой

    18 2 Отговор

    До коментар #29 от "Проклет да си Боко!":

    Затова отговорността е у теб и у всеки друг да разпространиш посланието за да се събудят повече хора. Аз вече го правя. Трябва действие. Давай и ти. Има надежда. Ако се събудим оправянето на държавата е гарантирано. Трябва да стане верижна реакция. От човек на човек всички трябва да осъзнаят, че съдбата ни е в нашите собствени ръце, колкото и да е очевидно. Всеки от нас носи отговорност, вина или заслуга ако е направил усилия да промени хората около себе си. Само така можем да се оправим - ние да поемем контрол над властта. Управляващите трябва да чувстват напрежение, не трябва да им е широко около вратовете. Иначе лесно ще се корумпират. От теб зависи. И от всеки един от нас. Аз вече действам като разпространявам това.

    Коментиран от #82

  • 33 АТИЛА

    18 1 Отговор

    До коментар #30 от "до АТИЛА":

    Откъде познаваш ти бая ви курти - Мартин Стефанов от Търново??? Няма го вече никъде !!! А този Пахтакор е ГЕЙберастки Координатор за СЕВЕРО-ЗАПАДНАЛА България Враца и Монтана!!! Крадец също като другите ГЕРБери !!! Я кажи ти сега отде ги знаеш тези че питаш за тях ???

    Коментиран от #41

  • 34 Е то се виде.

    19 3 Отговор

    До коментар #8 от "Усмивката":

    А бе я кажете как бойко иска 50 млн доларес за нов бизнесджет Лиърджет и лъже че Фалкона се развалял.
  • 35 Ти да видиш

    27 3 Отговор
    Фейк мейк и Боко ще ходи в Дубай скоро.
  • 36 TтТ

    4 14 Отговор

    До коментар #1 от "Именно":

    Отърване нЯна от теб неграмотнико! От такива като теб лангури !

    Коментиран от #60

  • 37 Аз съм

    21 1 Отговор
    Прочетете дописката "ШАШКАНИЦА" на М.Карбовски .
    На Катето не и обръщайте внимание, тя толкова си може .
  • 38 човек

    30 3 Отговор
    Надигай се народе и ги помитай тези нещастни недоразумения във властта.
    Всеки друг ще по-добър от сегашните корумпирани управляващи.
  • 39 обществена тайна

    15 1 Отговор
    Щом ти казваш Кате .
  • 40 Ясен

    30 3 Отговор
    Е таа чупи лъжемера е щом за нея испанската полиция пуска фалшиви новини, заеби. Веднага оставка за лъжата
  • 41 доАТИЛА

    1 10 Отговор

    До коментар #33 от "АТИЛА":

    АТИЛА МАРТИН СТЕФАНОВ ЖИВ ЛИ Е ИЛИ МЪРТЪВ честно казано по коментарите ми който постваше човек си мислищото е хахо педофил
  • 42 robur

    18 3 Отговор
    ха ха ха още една пуйка от стадото на Бойко

    Коментиран от #43

  • 43 голема мисирка

    17 1 Отговор

    До коментар #42 от "robur":

    Тая е едра пуйка - щраус и си рови главата в пясъка.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 0 Отговор
    ФАКТИ около40 годишен мъж е застрелян в СОФИЯ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
  • 46 ПП ГРУБ

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Обективно":

    Не човек а ла..но. Не обиждай ла..ното герберист.
  • 47 бай Шиле

    12 2 Отговор
    И тази си постила за някое топло местенце при американците.
  • 48 ПП ГРУБ

    9 1 Отговор

    До коментар #27 от "Подхуев":

    гепи с теб сме по силни ,ти искаш па и да сме по красиви и по умни , важно да сме по кресливи по крадливи и по ................
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 4 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е найдобрия ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 0 Отговор
    МАФИЯ
  • 51 Нима

    13 1 Отговор
    "Мисля, че ще имаме доказателства за Миталов от САЩ.
  • 52 Нима

    1 3 Отговор

    До коментар #13 от "Обективно":

    Първото не е вярно!
  • 53 Дългия

    9 3 Отговор
    Тая и тя не знае Български ( бекграунда ) . Такава дума в речника НЯМА! Говорете БЪЛГАРСКИ!
  • 54 СссереМ

    1 20 Отговор
    ХАХАХА БАЛОНЪТ НА РУСОПИТЕЦИТЕ СЕ СПУКАААА.ТОКУ ЩО ИСПАНИЯ ПОДНЕСЕ ИЗВИНЕНИЯ И КАЗАХА ЧЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С РАЗСЛЕДВАНЕТО.

    Коментиран от #61

  • 55 ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ

    15 0 Отговор
    Свестните у нас считат за луди,
    глупецът вредом всеки почита:
    "Богат е", казва, пък го не пита
    колко е души изгорил живи,
    сироти колко той е ограбил
    и пред олтарят бога измамил
    с молитви, с клетви, с думи лъжливи. Христо Ботев
  • 56 квото кажат началниците

    9 2 Отговор
    "Мисля, че ще имаме доказателства за Миталов от САЩ''. Бульо , бульо , бульо.
  • 57 Реалист

    10 0 Отговор
    И на тебе ще ти дойде редът....
    Не си мисли че си чиста....
  • 58 ТтТ

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Екатерина Захариева ХИВ позитивна":

    Олиговрен търси божияра помощ, няма тако во живото!!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Селянин

    17 1 Отговор

    До коментар #36 от "TтТ":

    -Абе, моме проста, кой ти даде поста?
    -Даде ми го вожда, дето ме оножда!
  • 61 до СССЕРЕМ

    9 1 Отговор

    До коментар #54 от "СссереМ":

    кой е бай КУРТИ МАРТИН СТЕФАНОВ от ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЖИВ ЛИ Е МЪРТЪВ ЛИ Е
  • 62 Антон

    17 4 Отговор
    РТази ми е по-противна и от боко дори. Рядко неприятен човек. А по въпроса за къщата на банкянския, впечталение ми направиха няколко неща: Първо в такива ситуации за да се задоволи обществения интерес обикновено гербаджиите започват да плашат с прокуратура, данс, служби. Ако и в този случай беше така, щеше да има дежурните реплики - започваме проверка на собственика на къщата, на доходите му, на тези които са му превели парите. А този път нищо, мълчание, няма ги дежурните реплики за проверки, няма го геша да се самосезира, освен повторението като папагали че е хибридна атака. Второ боко каза нещо много важно, което беше послание към поръчителите, т.е. не се надявайте на нищо. А именно когато в интервюто спомена как е бил награждаван с полицейски червен кръст на най-големия празник в Испания, разбирайте го аз имам лобито си там. И трето също така каза как се бил хванал на бас, че е сигурен че почти нищо няма да излезе. Защо почти нищо, какво точно го съмнява. Всичко смърди около тази къща, но явно нещата само косвено водят към боко. Каквото и да е , тоя трябва да замине в забвение.
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 0 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ Е МУТРА
  • 64 млъквайте

    9 0 Отговор
    другарката цукерман знае повече от вас тая требва да се провери как се е сдобила с българско гражданство
  • 65 Комик

    12 0 Отговор
    Овца защитава овчар.
  • 66 Захарова

    9 1 Отговор
    Естествено,че е фалшива,защото и ти си фалшива .....Кому е нужно тъпо офцо на испанците ,или на германците да пускат такива , като не е дошла от Русия?!
  • 67 Боки в кауша

    11 0 Отговор
    Ходом марш😂😂😂
  • 68 Да бе добре

    9 1 Отговор
    😂😅😂 И аз така си помислих
  • 69 Хрис

    11 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гледач":

    Приятел, не се гневи, Боко си е с правото да не казва истината, защото има съдебно заверена и платена няколко пъти тапия, че е лъжец. За тая Фръцла, а и за другите около него, българският народ е казал : -"с какъвто се събереш, такъв ставаш" или "търколила се капачето и си намерило гърненцето" .
  • 70 Tochniq

    9 0 Отговор
    I ti i Boiko i cqloto vi obkrajenie ste falshivi vsichki vie koronavirus dano hvanete am do edin
  • 71 By ::) b

    9 0 Отговор
    А в кипър кога е го разследват?
  • 72 111

    10 1 Отговор
    Боклуци корумпирани кога ще ви избесиме
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Червената шайка терористи

    1 9 Отговор
    БеСеПедерас.ите и техните невежи тролове, вият на умряло.
  • 75 ВСИЧКИ РУСКИ БОКЛУЦИ

    1 8 Отговор
    ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 76 Сула Щастливица

    4 1 Отговор
    Америте квото ти кажат такова ще говориш!
  • 77 Нане

    3 0 Отговор
    Los Mossos d'Esquadra y la Fiscalía Anticorrupción investigan si el primer ministro de Bulgaria, Boyko Borisov, está ligado a una trama "de blanqueo internacional de capitales" con destino final en Barcelona. Así lo indica la denuncia que ha dado origen a las pesquisas y en la que hay "indicios de veracidad", a tenor de las conclusiones de la policía catalana. Los hechos, según los informes de los Mossos, "apuntarían a la existencia de una organización criminal"
    Тия калинки фалшиви от испански не отбират?
  • 78 Вярващ

    2 0 Отговор
    Валшива е. Ама разбира се. той е хрисим човек. Вярваме. Линч за вас.
  • 79 видинлиика

    2 3 Отговор
    Луков марш и неонацизма да бъдат забранени със закон. Такива движения не носят нищо добро, само насилие и войни. Социалните противоречия и етнически такива няма да се решат по пътя на насилието , защото в тази война никой няма да оцелее - насилието ражда насилие и световни войни.

    Коментиран от #86

  • 80 Асен Илиев

    0 0 Отговор
    А ЛА ЙНАТА за "коронавируса"от #фсбДермо не са ли фалшива новина?
    https://makeameme.org/meme/498b2a2a36
    Или "убийството" на Виктория Маринова, от ДАНС, която E в Канада?
    Или "разтопения" Хашоги от #fbiAreFeces ?
    Или Kobe Bryant от #fbiAreFeces ?
    https://media.makeameme.org/created/show-the-coffins.jpg
  • 81 Асен Илиев

    2 0 Отговор
    Захариева, Захарова...
    Хазарите са ЦИГАНИ! И ЛЪЖЦИ!
  • 82 старото

    1 4 Отговор

    До коментар #32 от "Някой":

    абре "някой" глупчо-ти не разбра ,ли че българина не е ГЛУПАВ? Точно за това виете на умряло и все Бойко ви е в устата. Що не намерите някой по-грамотен а не като ФАТМАКА ,който не може да върже две приказки?? На всичкото отгоре лубимия ви ФАТМАК се окенза като назначи жена си в същия ресор където е и тази ФУРАЖКА. Що не го попитате как стават такива назначения по РОДНИНСКИ???
  • 83 старото

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Именно":

    "именно" какво му е лошото че други служби се занимават с престъпленията на русофилите а и с престъплението на ФАТМАКА,който имаше НАГЛОСТТА да назначи жена си в собствената му служба. Не му ,ли стига заплатата от единадесет хиляди лева на месец та сега гледа да я покачи и със заплатата на жена си ,която е в неговия ресор също. Защо за платата на Бойко е само осем хиляди лева за денонощното му тичане и разправии а ФАТМАКА си лежи и получава тридесет процента по-вече пари от премиера-къде е логиката ???
  • 84 видинлиика

    0 2 Отговор
    В България и клошар да си пак ще те обвинят в пране на пари, а камо ли да си премиер ха, ха...Ама какво се чудя , то това ни е останало от комунизма, тогава партийния секретар само да оплюе някой и всички в един глас плюят човечеца. Ако се въздържаш от тази гадост или не си съгласен с партийния секретар , тежко ти и горко ти.....Обявяват те за враг на народа , това е... нищо ново под слънцето - само борба за власт.
  • 85 Туземец от Враца

    2 0 Отговор
    Катето има нужда от един здрав секс, да се отпусне малко и да гледа по-трезво на нещата. И да не плещи глупости. Язе съм насреща за таа работа

    Коментиран от #87

  • 86 ТИР

    1 2 Отговор

    До коментар #79 от "видинлиика":

    При Нацизма е Имало Възход на Нация.. Със Сегашното ни Слагачество ще Ударим Дъното...
  • 87 хахаха

    1 0 Отговор

    До коментар #85 от "Туземец от Враца":

    ПАНЕЯ НЕЯ НЕ Я ЛИ МАНДРАСАТ ТАМ РЕДОВНО
  • 88 цачо

    0 1 Отговор
    Всичко лошо за бате Боко е лъжа!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове