Last news in Fakti

22 Февруари, 2020 21:13 4 219 52

МВнР: За пръв път предотвратихме "Луковмарш"

  • луковмарш-
  • луков марш-
  • мвнр-
  • христо луков

Призоваваме младите хора никога повече да не участват в такива събития, да не приемат сляпо крайно десните възгледи на техните организатори и да не допускат да бъдат манипулирани от човеконенавистнически идеологии, пишат от външното министерство

МВнР: За пръв път предотвратихме "Луковмарш" - 1
Снимка: БГНЕС

За първи път от 17 години благодарение на усилията на българските власти в борбата им с антисемитизма, нетърпимостта и речта на омраза бе предотвратено провеждането на факелното шествие на ултранационалисти и неонацисти, известно като „Луковмарш“. Това пишат в своя официална позиция от Министерството на външните работи.

Принципна позиция на Министерството на външните работи на Република България е винаги остро и категорично да отхвърля и осъжда прояви на крайни националисти и ксенофоби, каквато е и "Луковмарш". В днешния ден България няма нужда от „Луковмарш“, от разделителни линии, подбуждане към нетърпимост, проповядване на нетолерантност и омраза, а от единство, толерантност и съпричастност.

Изразяваме надежда, че сега участниците и привържениците на „Луковмарш“ са осъзнали, че подобни прояви са не само посегателство върху паметта за трагедията на Холокоста и нейните невинни жертви, но и опасно за всички ни насърчаване на радикализирани привърженици на ксенофобски възгледи и социопати, като убиеца от Ханау в Германия.

Призоваваме младите хора никога повече да не участват в такива събития, да не приемат сляпо крайно десните възгледи на техните организатори и да не допускат да бъдат манипулирани от човеконенавистнически идеологии.

МВнР на Република България приветства решението на Върховния административен съд, с което бе потвърдена заповедта на столичния кмет за забрана на „Луковмарш“. Подкрепяме действията на Софийска община и на правоохранителните органи по охрана обществения ред и спазването на законността, както и предприетите от Прокуратурата действия за забрана на основния организатор на „Луковмарш“ - Български национален съюз „Едейлвайс“, който насърчава към насилие и омраза, основани на расова, етническа, религиозна, полова принадлежност и антисемитизъм. Афишираните от организаторите, участниците и симпатизантите на марша възгледи не могат да бъдат приети като свободно изразяване на мнение, защото те са престъпления, съгласно българското законодателство и международните норми, и трябва да бъдат преследвани със строгостта на закона.

Министерството на външните работи ще продължи да дава своя принос в последователните усилия на българското правителство за борба с антисемитизма и езика на омразата в тясно сътрудничество с нашите международни партньори, за да се гарантира, че насилието и омразата нямат място в България, а прояви като „Луковмарш“ няма да бъдат част от настоящето и бъдещето.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Zaza

    94 18 Отговор
    С какво тези , които организират марша са по-вредни от ГЕРБ ?
  • 3 Zaza

    53 15 Отговор
    С какво тези , които организират марша са по-вредни от ГЕРБ ?
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 62 Отговор
    луков марш е имало само пред домът на ЛУКОВ а ЛУКОВ Е ФАШИСТ
  • 5 Хасан

    86 24 Отговор
    Не виждам нищо лошо в това хората да отдадат почит на един герой от Първата Световна Война, какъвто е ген. Луков.
  • 6 автопром

    21 53 Отговор
    Кажи му лукова глава.. и не го обиждай повече!!
  • 7 1122

    74 18 Отговор
    Жалко. Достоен генерал. За България е генерал Луков.
  • 8 кнаус 485

    82 4 Отговор
    ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТОВА НЕ БЯХ ЧЕЛ :Призoвaвaмe млaдитe хoрa никoгa пoвeчe дa нe учacтвaт в тaкивa cъбития, дa нe приeмaт cляпo крaйнo дecнитe възглeди нa тeхнитe oргaнизaтoри и дa нe дoпуcкaт дa бъдaт мaнипулирaни oт чoвeкoнeнaвиcтничecки идeoлoгии.А ПЪК ПРИЗОВАВАМ МЛАДИТЕ ХОРА ДА НЕ ВЯРВАТ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ И В ПОНЯТИЕТО ДЕМОКРАЦИЯ...ДА ВЯРМАТ САМО В БОКО ТИКВАТА....
  • 9 Ventura

    82 3 Отговор
    Значи лилавите ще безчинстват, а Българите да превиваме гръб!
    Хайде, първо се оправете с мургавите си избиратели, а след това давайте акъл!
  • 10 кнаус 485

    40 1 Отговор
    ПO-ГOЛЯМA ГЛУПOCТ OТ ТOВA НE БЯХ ЧEЛ :Призоваваме младите хора никога повече да не участват в такива събития, да не приемат сляпо крайно десните възгледи на техните организатори и да не допускат да бъдат манипулирани от човеконенавистнически идеологии....AЗ ПЪК ПРИЗOВAВAМ МЛAДИТE ХOРA ДA НE ВЯРВAТ НA БЪЛГAРCКИТE ПOЛИТИЦИ И В ПOНЯТИEТO ДEМOКРAЦИЯ...ДA ВЯРВAТ CAМO В БOКO ТИКВAТA....
  • 11 Някой си

    78 3 Отговор
    Само марша на пИдалите и ЛесбийкитИ е важен, него няма как да не пазите от народната “ЛибоФ“.
  • 12 filo

    41 23 Отговор
    Никой от външно не казва обаче да не вярваме на комунистическите престъпници, нанесли стократно по-големи вреди на човечеството от нацистите. Това е така, защото комунягите са отрочета на евреите, каквито са и тия от Външно, смешници.

    Коментиран от #28, #41

  • 13 Анти милиционер

    14 8 Отговор
    Пишете хората да знаят, че Китай лъже за смъртността на коронавируса. Реалният процент е 10, а не 2.3%. Вижте излекуваните 21 000 към загиналите 2360 души(10%). А не както неграмотните литайски комунисти ги смятат 2360 към 72 000 случаи. Елементарни добитъци са китайските примати. Бог да ви е на помощ!

    Коментиран от #34

  • 14 наци

    40 8 Отговор
    Пед*раси и пионерчета може, легионери-не.Тази власт си отива.тошо също се хвалеше с ъс "за първи път..."
  • 15 Абра кадабра

    62 2 Отговор
    Навсякъде, където хората са повече патриоти, при тях преобладава местният генотип и хората са предимно местни. Например - в Полша почти няма чужденци, почти всички са бели и поляци. В Чехия почти няма чужденци, а като дял от населението, чужденците са почти пренебрежим процент, т.е. основното население е бяло и чешко. Там, където либерастите пипнат, малцинствата и чужденците се увеличават - Германия, Белгия, Франция, Великобритания. Разбира се и България, където омразата е насочена спрямо белия българин и се подкрепят малцинствата, но не интегрираните малцинства като тези на арменци и евреи, за които дори няма да разбереш, че са такива и се занимават с нормални дейности и професии, а малцинство като ромското, което разрушава държавата и мерки срещу това не се вземат. Достатъчно свидетелство от разочарованието на българина е това, че все повече се мести в чужбина...

    Коментиран от #17, #30

  • 16 Никой

    43 3 Отговор
    Ами ще ходим на гейски паради тогава. Разбирането за нацизма и педерастията са ми много далечни, но не ми харесва едните да ги потискат като изразяват мнение. Щом е демокрация се дава на всеки да каже мнението си. Някой път държавата толерира по-опасни неща.
  • 17 1122

    25 0 Отговор

    До коментар #15 от "Абра кадабра":

    Браво. Добре казано и вярно.
  • 18 Йорданка Чанкова

    38 0 Отговор
    Браво , другарко Захариева, стига фашизъм. Сега чакаме да кажете как Доган за 3 хиляди лева купи ТЕЦ Варна и пристанището му , и защо давате 120 милиона за да удълбаете акваторията на това пристанище, та да вземе товарите от другите.
  • 19 Аве Адолф Хайлллл

    46 5 Отговор
    Ако това нелепо и малоумно изказване на външно министерство ,определя мисловния капацитет на външно министерство , то тогава тежко и горко на БЪЛГАРИЯ !!!! Да живее паметта на генерал Луков , един истински Български Патриот ,за разлика от псевдо мислителите във външно . А на всички семитски подлоги в България мога да кажа , че не се гаси туй що не гасне ...... идва ден в който ще им бъде потърсена сметка за анти Българската им дейност в служба на чужди интереси ..... , и този ден наближава .
  • 20 решетникова

    12 21 Отговор
    Аз предлагам да помолим съветските другари да докарат мумията на Ленин в София.
    Тук до паметника на съветската армия тя /мумията/ ще бъде на
    най сигурно място.

    Коментиран от #22

  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    32 1 Отговор
    За пореден път се питам: КОЙ УПРАВЛЯВА В ТАЗИ ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ? Не може да има такова разминаване във вижданията между народа и властващите от негово име, без наличието на СКРИТИ СИЛИ работещи срещу държавата и командващи парада.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Гледач

    23 2 Отговор
    Е Бойко борисов е ИЗКУКУРИГАЛ . ЗАЩО ГО Е ЗАБРАНИЛ?
  • 25 Не се гаси туй що не гасне,

    27 3 Отговор
    гврберасти, героите не умират, а вашия край идва юдейски подлоги.
  • 26 Йорданка Фанадъкова

    29 3 Отговор
    По заповед на нашите циониски господари патриотизма и национализма са престъпления, а на вас софиянци и на вашите деца - ви разрешаваме само гей-Прайда

    Коментиран от #27

  • 27 АНТИФАШИСТ

    6 18 Отговор

    До коментар #26 от "Йорданка Фанадъкова":

    Национализма и псевдопатриотизма са престъпления, защото зад тези термини се крие омраза, състояща се в антисемитизъм, ксенофобия и хомофобия. А гей парада е борба за равна любов и равни права пред закона, на всички, а не само на избраното хетеросексуално население.

    Коментиран от #35

  • 28 Ххх

    15 5 Отговор

    До коментар #12 от "filo":

    Какви комуняги бълнува кухата ти и безмозъчна глава ? Имаме някакви жалки кариеристи и далавераджии, които ни управляват. Да, между тях има и бивши комунисти. Но ти специално си пълен гьон. На принципа "Едно си баба знае, едно си бае". И комунистите са ви виновни за всичко. Нали логично комунистите се свързват с БСП и Москва ? Е, а тия, които ни управляват, дали са същите ? Или са малко по различни ? Жалки евроатлантически подлоги, които в името на собственото си политическо оцеляване и задържане във властта с цел продължаване кражбите за лично материално облагодетелстване са готови на всичко, на всякакви отстъпки пред задокеанските си господари. На всякаква тенденциозност и на всякакво раболепие. Не трябвало да се толерират човеконенавистни идеологии. Да, но и много други неща не трябва да бъдат допускани. Като например тази дива и безнаказана битова престъпност. Като краденето на милиарди от държавата чрез най - различни способи и под най - различни форми. Занемаряване на цели сектори в държавата и допускане на крещящи кражби и злоупотреби, като ВИК сектора. Превръщането на България в боклучийскара кофа на Европа и отравяне на въздуха на цели градове при изгаряне на хиляди тонове отпадъци. Четох по темата интервю с Мая Манолова, която твърдеше, че от 2000 г. до сега вносът на отпадъци се е увеличил 15 пъти. Но за всичко това на гонсурати като теб единствено и само комунистите да им криви, че как, може ли да е иначе ?
  • 29 АНЕНЕРБЕ

    23 2 Отговор
    На 10 ноември 1975 година, на XXX сесия на Общото събрание на ООН, под влияние на Съветския съюз и с подкрепата на социалистическите и арабските страни, се приема резолюция 3379, което определя ЦИОНИЗМА като „форма на РАСИЗЪМ и расова дискриминация“.

    През 1991 г., за да участва в конференция за мир, Израел поставя условието ООН да отмени резолюция 3379. На 16 декември 1991 година резолюция 46/86 на Общото събрание на ООН анулира резолюция 3379.

    ЖИВОТА СЕ ПРОМЕНЯ, НО ДЪЛБОКО В УБЕЖДЕНИЕТО НА МНОГОТО МЛАДИ ХОРА ОСТАВА ТРАЙНО НАСАДЕНОТО ЧУВСТВО, ЧЕ ЦИОНИЗМА СИ ОСТАВА РАСОВА И АНТИЧОВЕШКА ИДИОЛОГИЯ ЯСНО РАЗПИСАНА ВЪВ "ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ".

    "Има един богоизбран народ и той е еврейският" - казва МОШЕ.
    "Не може да има два богоизбрани народа. Има един и той е арийския"- казва ХИТЛЕР.

    И ционизма и хитлеризма са РАСОВИ идеологии и когато се говори за едните трябва да се сочи и другата.

    СЪЩЕСТВУВА ЛИ КЪМ ДНЕШНА ДАТА ЦИОНИСТКИ ДВИЖЕНИЯ У НАС И ЗАЩО ЗА ТЕХНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НИЩО НЕ СЕ ГОВОРИ?!

    ЗАЩО ТЕ НЕ СА ЗАБРАНЕНИ?!!

    Или в ТАЗИ БИТКА те са победителите на които е позволено , а на противниците им НЕ СА ПОЗВОЛЕНИ НИКАКВИ ОРГАНИЗАЦИИ И ИЗЯВИ?!!

    Коментиран от #32

  • 30 Ххх

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Абра кадабра":

    Доста точен, интелегентен и смислен коментар. Добре е, и че има мислещи хора.
  • 31 другаря ленин

    6 8 Отговор

    До коментар #22 от "Някой си":

    Бравос,ей на такива еничарчета като теб разчитам да поддържат огъня на световната комунистическа революция.
    Заслужаваш ''орден за дружба''

    Коментиран от #36

  • 32 мили ванили

    12 0 Отговор

    До коментар #29 от "АНЕНЕРБЕ":

    РОБСТВОТО което се практикува от всички колониални държави е също РАСИЗЪМ.
    Тъй че всички са в кюпа.
  • 33 Пълен ташак

    7 0 Отговор
    Чак сега? Що бе, досега къде бяхте? Вие сте пълна пародия.....И Цацаров в зътвора. Пълен т..ак
  • 34 бай Шиле

    9 5 Отговор

    До коментар #13 от "Анти милиционер":

    Глупако,объркал си се.Сега е модерно да се плюе по Русия,а не по Китай.
  • 35 АНЕНЕРБЕ

    7 1 Отговор

    До коментар #27 от "АНТИФАШИСТ":

    Другарю антифашист,
    Само националсоциализма ли е расова и всяваща омраза към другите народи идеология?!

    КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ЗА ЗАБРАНЕНИЯТ ОТ ООН ЦИОНИЗЪМ, ЗА РЕЗОЛЮЦИЯ 3379 /1975 година приета по настояване на СССР и България ?!!

    КАК ТИ ЗВУЧАТ ДУМИТЕ НА МОИСЕЙ ИЗПИСАНИ ВЪВ ВТОРОЗАКОНИЕТО НА СТАРИЯ ЗАВЕТ:
    "Има един богоизбран народ и той е еврейският"

    ПО КАКВО ТЕЗИ ДУМИ И СВЪРЗАНИТЕ С ТЯХ ДЕЛА ОПИСАНИ В СЪЩОТО ТОВА "ВТОРОЗАКОНИЕ" се различавата от думите на ХИТЛЕР: "Не може да има два богоизбрани народа. Има един и той е АРИЙСКИЯ"

    Когато говорим за ФАШИЗМА , трябва внимателно да видим и неговият АНТИПОД - ЦИОНИЗМА, който е не по малко опасен и анти човешки!!

    РАСИЗМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧИСТЕН НАЦЯЛО !!
    Не бива да се дава правото на едното расово учение да взема връх над другото ПОДОБНО на него!!

    ЦИОНИЗМА СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕН И ДА НЕ МУ СЕ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРИКРИВА АНТИЧОВЕШКАТА СИ СЪШНОСТ ПРОПОВЯДВАНА ВЪВ ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ , с криене зад някакъв АНТИСИМИТИЗЪМ.

    ИЗОБЩО НЕ СИ ВКАРВАЙТЕ В ГЛАВАТА ФИЛМА, ЧЕ ЦИОНИЗМА Е ПОБЕДИЛ ДРУГОТО АНТИ ЧОВЕШКО УЧЕНИЕ НА НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА.

    ДОКАТО ГИ ИМА ЕДНИТЕ ЩЕ ГИ ИМА И ДРУГИТЕ.

    ЦИОНИСТИТЕ СЪЩО ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ и то не само в България!!

    Не ми ражда главата как ще стане това, когато всички сме прегърнали БИБИЛИЯТА в която като кръпка към учението на Христос е прикачена и РАСИСТКАТА ДОКТРИНА НА БОГОИЗБРАНИЯ ЕВРЕЙСКИ НАРОД РАЗПИСАНА ВЪВ ВТОРОЗАКОНИЕТО НА МОИСЕЙ??

    В
  • 36 Някой си

    9 2 Отговор

    До коментар #31 от "другаря ленин":

    Аз момче васал на никоя държава НЯМА ДА СТАНА!
    Било то и кравария, искам НЕЗАВИСИМОСТ, не смян на един господар с друг!
    АЗ СЪМ БЪЛГАРИН!
    Русия и САЩ да си мерят пишките другате, но не в България и не за моя сметка!
    ЯСЕН ЛИ СЪМ?
  • 37 Левент Патриотски

    4 13 Отговор
    Генерал Луков е изключително корумпиран (справка Уикипедия) както и повечето българи....Между фашист и комунист няма голяма разлика....същия боклук....

    Коментиран от #39

  • 38 ОБ4

    14 1 Отговор
    Генерал Луков е национален герой!Паметник трябва да му се издигне!Ако,не беше той Кюстендил щеше да нъде в Сърбия!
  • 39 Ххх

    2 4 Отговор

    До коментар #37 от "Левент Патриотски":

    Дали си левент патриотски, или Квазимодо джедърски ? Не е лошо да си смениш огледалото в къщи, струва ми се, че много изкривява образа ти и оставаш с погрешна представа. Включително и относно прогнилите и разкапващи се западни демокракции начело с Щатите.
  • 40 gggw

    2 9 Отговор
    браво! нещо хубаво да направят и от външно министерство. всичката националистическа измет която вандалства заедно с фашизираните агитки в белене на работа под камшичен ритъм!
  • 41 gggw

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "filo":

    и щото са евреи са нанесли по-голяма вреда от нацистите? нещо тезата ти няма никъв смисъл. единствената вреда нанасят нацисти и фашисти.
  • 42 фактите

    10 1 Отговор
    Националния герой ген. Христо Луков е убит по заповед на Москва и това обяснява истеричната съпротива на русофилите рубладжии срещу възпоменателното шествие в негова памет. Ген. Луков НЕ е бил нито фашист , нито антисемит/имал е куп евреи за лични приятели/ , провидял е ,че съюза с Германия ще ни довлече само беди и затова подава оставка . Противопоставя се на терористичните групи в България пратени и платени от болшевишкия СССР . Срам и позор е да се забранява шествието в негова памет , проклети да сте !

    Коментиран от #43

  • 43 Zxc

    1 7 Отговор

    До коментар #42 от "фактите":

    По- срамно е жалки хора, които заради липсата на образование и наличието на множество комплекси, са превърнали това шествие в нещо доста различно и грозно. А всички други сте още по- жалки, защото или се правите, че не го виждате, или наиатина е така!

    Коментиран от #46

  • 44 Въпрос

    6 0 Отговор
    Добре де, ама защо точно МВнР прави пази декларация? За пред господарите с тюбетейки? Защо природно русата кметица не отиде при тези млади българи, да им обясни,че ген. Луков е много лош, а нейния мургав електорат - добър? Да обясни на младите българи, че обикновените евреи не са виновни, а само евреите в икономиката и управлението на страната. Предотвратили били Луков марш! А БЕ МИСИРКИ И КАЛИНКИ! ЛУКОВ МАРШ Е В УМОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ И ТАМ ЩЕ ОСТАНЕ ДОКАТО НЕ ВИ ИЗМЕТАТ ЗАЕДНО С УРОДЛИВОТО ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ!
  • 45 Що ги триете бе

    5 0 Отговор
    Боже тая куха лейка -мисирка слава Боко ще си отиде с него
  • 46 фактите

    6 0 Отговор

    До коментар #43 от "Zxc":

    Срамното и грозното е точно в тая забрана , защото никой нито кметицата , нито Мвнр в изявленията си по повод забраната не казва истаната , че ген.Христо Луков е нац. герой на България , че той не е бил никакъв фашист ,впрочем в България фашизъм не е имало , не е бил и с Хитлер , а напротив , най-малкото пък е бил антисимит е вярно е бил е антиболшевик . Тези факти никой официално не изговаря , а напротив признава твърденията на антибългарските организации , които раздухват тази истерия .
  • 47 Асен Илиев

    4 0 Отговор
    Хазарската циганка - Захариева/Захарова пак ръси мозък :)
    Приятно е да гледаш, как се гърчат хазарските, АЗИАТСКИ ЦИГАНИ :)
    Расате и Со. имат вербовъчно картонче. Това е за "Луков марш", да примамват и слагат под контрол националистите, без картончета в ДАНС :)
    Разбира се отзад, е зурлата на другаря Бортников :)
  • 48 Асен Илиев

    3 0 Отговор
    ....и зурлата на другаря Патрушев и син Со. :)
    Задунайски, К ЕНЕФ. :)
  • 49 Камен

    3 0 Отговор
    Зад забраната на Луков марш стоят, предатели на Бългаския ,тези който искат да претопят България в цигани

    Коментиран от #50

  • 50 логика

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "Камен":

    аве хора събодете се еииииииии ало ало заспали овце. не виждате ли че има хора днес няма от къде да си вземат хляб,всеки божи ден вдигат цените на хранителните продукти а вие мислите за глупусти, слезте на земята виште истината .пенсионер откраднал кашкавал от магазина а полицията се хвали це го заловил е какво да ви кажа още.вие сте станали да се правите от вишата расали це много знаете през тези векове кои ского е спал с бабави.от тая държава са монали толкова много империи це незнаем от къкъв ади по културно щте го кажа, член сме паднали.вхърлят прах в очите ви и вие като овце сте тръгнали маршове да правите. ами то е ясно има кои да ви храни за това се чудите какво да правите.не виждате ли че всеки ден вдигат цените на всичко а заплтите са същтите има инфлация голяма ама всеки си мълчи.И нямата ли срам трисет или четирисет милиона хора са избити заради тази омраза 21 първи век сме алооо, алооо,събодете се .едно време нямаше омраза такава защото всички хора имаха работа и не мисляха за простотии помислете малко . стакова мислене нигога няма да се оправим, и какаво мнение ше има света за нас ако мислим така.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове