Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 12:21 2 998 33

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо

  • автобус 404-
  • самбо-
  • цска-
  • нападнато момче

14-годишният ученик е участвал в националното първенство въпреки изживения стрес

Нападнатото в автобус момче спечели сребърен медал по самбо - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Продължава издирването на нападателите на 14-годишното момче, което беше ударено и съблечено в автобус 404 в столицата.

По данни на свидетели ученикът е нападнат от няколко души с качулки на видима възраст около 20 години. Те свалили тениската и суитшърта на момчето с отличителни знаци на ЦСКА, насилили задната врата на автобуса и избягали. В превозното средство е имало и други пътници, но никой от присъстващите мъже не е реагирал. Шофьорът също не се е намесил с коментар, че "това е България".

От Столичния автотранспорт заявиха, че водачът е подал сигнал за случилото се в диспечърския пункт и ще бъде разпитан в понеделник. Записите от камерите в автобуса вече са иззети от полицията. По случая тече разследване.

Тази сутрин стана ясно, че въпреки изживения стрес нападнатото 14-годишно момче е участвало в националното първенство по самбо и е спечелило сребърен медал в категорията си. Това обяви пред БНТ директорът на спортното училище, в което учи детето.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чарлс Дарвин

    15 24 Отговор
    Щом и самбистите ги бият в автобусите, няма да се оправим 😭

    Коментиран от #9

  • 2 1122

    11 31 Отговор
    Какъв самбист е като не може сам да се защити,трябваше да ги натъркаля всичките по пода на рейса,и като отворят вратата да ги изрита на спирката.

    Коментиран от #7, #19, #31

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 2 Отговор
    БРАВО господине
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    31 4 Отговор
    побойниците на момчето са наркомани мутри от фракция ЛЕВСКИ ЗАПАД
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 2 Отговор
    фенове имаше някога сега хулигани комплексари наркомани боклуци пишлигери

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Алфа Вълкът

    33 1 Отговор

    До коментар #2 от "1122":

    Момчето е на 14г и още е дете, едва ли го хванал пубертета. Че, да има сила да възпре три по-големи момчета. И плюс това спортното самбо е нещо между борба и джудо, 1vs1 ще ти свърши работа, ама за трима ти трябва ударни бойни изкуства.

    Коментиран от #10, #11

  • 8 хохо

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Душичке, ти се завърна, и ще ни кажеш, колко хубаво е било през ония години! Голям купон в тих труд

    Коментиран от #14

  • 9 Рошко

    4 5 Отговор

    До коментар #1 от "Чарлс Дарвин":

    Очаквам в Бълхария, и ммА спортист да го е,, и бият, командоси, военни полоцаи всичко живо яде бой
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 гого

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

    Нож, или бокс! Но сигурно, и те имат. Трябва да се внимава
  • 12 Рошковица - мой ник(така реших)

    8 1 Отговор
    Може да тренира самбо, но е едва на 14 години, а това бойно изкуство трябва да е съчетано с други по създаващи страх у противника,за да има наистина ефект и друго, пред оръжието, каквото и да е то, всеки се замисля, то няма време и за това...!

    Коментиран от #13

  • 13 Някой, ако мисли, че повтарям негов

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Рошковица - мой ник(така реших)":

    Коментар, не, чета ги, след като го напиша моя..!
  • 14 до хо хо

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "хохо":

    ти как се казваш от кой тих труд си бил
  • 15 Пирата

    9 0 Отговор

    До коментар #10 от "Нищо не става от булгарете":

    Такива като тебе много знаят , ама пред компютъра!!!
  • 16 Тава са говеда

    17 2 Отговор
    Познайте кои са го съблекли?
    Същите лумпени, фенове на един фалиращ футболен клуб, които са толкова плиткоумни, че не правят разлика между самбо, футбол и балет.
  • 17 оня с коня

    16 2 Отговор
    Възмущават се тука Някакви що момчето им се "дало" на Тримата бабаити...Първо - ТОВА Е ЮНОША .Второ- КАТЕГОРИЯТА МУ видно от снимката едва ли е дори "Средна" и в тясното пространство в Автобуса просто няма къде да Лавира,т.е. Тримата ако му скочат,САМО С ТЕЖЕСТТА НА ТЕЛАТА СИ ще го смачкат.Трето- Явно са с "Алкохол или Наркотик в кръвта" ,а такъв човек ще те наръга поне на 100 места БЕЗ ДА МИСЛИ за Последствията и "Разни затвори".Искали му Якето?- бе давай им го,Обувките - също ,ГОЛ СЕ СЪБЛЕЧИ ако трябва...ПОСЛЕ,след Седмици,Месеци ще си ги проследиш в "Тъмното" ЕДИН ПО ЕДИН без Свидетели и ..."както пише по книгите"!

    Коментиран от #18, #27

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Снежана Гекова

    5 6 Отговор
    Ужасно е че всички българи си мълчат в автобусите-може би ги е страх някой да не ги обиди и застреля?
    Но това момче от провинцията трябва да знае,независимо дали живее в София или провинция-като ти кажат Махни се от тук с тази тениска -да се махнеш!Трябва да слуша какво му казват.Не се знае никога какъв човек стои пред теб-но поне да слуша какво му казват.
    Това ще му е за урок!нали е живо и здраво!

    Коментиран от #21, #22

  • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Снежана Гекова":

    СНЕЖА насилието ражда насилие
  • 22 Све

    7 1 Отговор

    До коментар #20 от "Снежана Гекова":

    Българите емигрираха. Остаха сенки, наркомани, мутри и калинки..... Срамно
  • 23 Момче

    2 0 Отговор
    Дай да, се запишем и двамата нещо по сериозно и да си отмъстим на когото трябва...!
  • 24 Онзи

    11 0 Отговор
    Браво на момчето! Сега ще се изкефя да стане като във филмите - да се види лице в лице с всеки от гнусните си нападатели (щото заедно, в глутница, те са мнооого отворени) и да ги спука от бой. 'ич няма да ми е жал за тези боклуци!
  • 25 До Алфа вълкът

    8 0 Отговор
    Явно не си в час щом пишеш такъв коментар! Първо да те открехна какво означава САМБО. Това е самоотбрана без оръжие! Основното е че се използва силата на противника и чрез определени захвати се явява в твоя полза. Има и една важна подробност. Абсолютно им е забранено да използват бойните си умения за своя полза. Това означава че сега нямаше да има медал!
  • 26 Оня с Кашоня

    3 0 Отговор
    Щом тренираш самбо не се прави на Джон Рамбо
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 умната фенове

    1 1 Отговор
    Самбо,самбо ма двама левскара от квартала си е цял екип от шао лин.
  • 29 Войн

    2 0 Отговор
    ПОЗДРАВЯВАМ МОМЧЕТО ЗА СРЕБЪРНИЯ МЕДАЛ! ЖЕЛАЯ МУ БЪДЕЩИ УСПЕХИ! А ХУЛИГАНИТЕ В ЗАТВОРА! АБЕ МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ ГИ ТЪРСИТЕ? АКО БЯХА ОНИЯ КАРАБИНЕРИ, ДО СЕГА БОКЛУЦИТЕ ДА СА - ДА НЕ ВИ КАЖА КЪДЕ!
  • 30 СЛАВИ

    1 0 Отговор
    АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ УПРАВЛЯВА ТОЗИ СЪСТАВ ТАМ ГОРЕ, ДЕТО СЕ ГРИЖАТ САМО ЗА СЕБЕ СИ, КАКВО ЛИ ЩЕ ОСТАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ? ВЕРОЯТНО САМО ПРЕСТЪПНИЦИ И БОКЛУЦИ ЩЕ ОСТАНАТ ДА ЖИВЕЯТ ТУК. А ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ДА НЕ ХОДИ ДА РАЗТЪРВАВА СБИЛИ СЕ ИЛИ ВЗЕЛИ БАКШИШ, А ДА СЕ ЗАХВАНЕ С ОНИЯ ДЕТО РАЗГРАДИХА ДЪРЖАВАТА. ДЪРЖАВАТА БИЛА ЛОШ СТОПАНИН - И НАПРАВИХА СТОПАНИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И БАНДИТИТЕ! КЪДЕ Е СЕГА БЪЛГАРИЯ ДРУГАРЮ ИВАН КОСТОВ И СИЕ? НАГРАБИХА СЕ ЗА ДО КРАЯ НА СВЕТА! А ДРУГИТЕ - ДА МРАТ. ИМАЛО ДАВНОСТ? ТАКА ЛИ ГО РЕШИХТЕ, ГЕРБЕРИ? ЗА ТЕЗИ, КОИТО УНИЩОЖАВАТ ДЪРЖАВА И ПРОГОНВАТ НАРОДА ОТ ДЪРЖАВАТА - НЯМА ДАВНОСТ! КАК УДОБНО СИ ГО ИЗМИСЛИХТЕ - ДАВНОСТ. А НИЕ ДРУГИТЕ, КОИТО НЕ СМЕ ГЕРБЕРИ, НЕ СМЕ ЛИ БЪЛГАРИ. ВРЕМЕТО ВИ ИЗТИЧА, ПРЕСТЪПНИЦИ! ПОСЛЕ - ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ! САМАТА ВИ СЪВЕСТ, КОЛКОТО И ДА Е ПРЕСТЪПНА, ЩЕ ВИ ТОРМОЗИ! ЧУДЯ СЕ КАТО ГЛЕДАТЕ, ЧЕ НИЩО НЕ ОСТАНА ОТ БЪЛГАРИЯ, ДАЛИ СЛУЧАЙНО НЕ ЧУВСТВАТЕ ВИНА? ПИТАМ ТАКИВА КАТО КОСТОВ, СОФИЯНСКИ И ТЯМ ПОДОБНИТЕ. ИМАТ СИ САМОЛЕТИ, МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ, АПАРТАМЕНТИ ПО СВЕТА И КАКВО ЛИ ОЩЕ, ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ!
  • 31 Мишкин

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "1122":

    ...а най - добре да ги проследи и да разстреля родителите и...нали така Глупако...
  • 32 Zyggy

    1 0 Отговор
    Безобразие е това, че нито един от пътниците не е реагирал... Помиярско поведение...
  • 33 Zyggy

    0 0 Отговор
    Безобразие е това, че нито един от пътниците не е реагирал... Помиярско поведение...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове