Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 17:03 5 570 92

Караянчева: "Къщата в Барселона" е фалшива новина

  • цвета караянчева-
  • барселона-
  • бойко борисов-
  • румен радев

Председателят на Народното събрание посочи евродепутатите от БСП Елена Йончева и Иво Христов като основни разпространители на неверни информации, очернящи управляващите в България

Караянчева: "Къщата в Барселона" е фалшива новина - 1
Снимка: БГНЕС

"Не е нормално това противопоставяне, което президентът започна спрямо институциите. Това наистина смущава". Това каза пред БНР Цвета Караянчева - председател на Народното събрание. Според нея той трябва да направи така, че всички институции при него да си говорят нормално.

Караянчева уточни, че ако президентът посочва конкретни проблеми, критиките му ще са приемливи. Тя припомни, че на тържеството за 30-годишнината на КНСБ и тя, и премиерът Бойко Борисов са подали ръка на Румен Радев, защото:

"Ние не сме Цвета, Бойко, Румен. Ние сме институции, които помежду си трябва да имат нормален и успешен диалог". По думите на Караянчева президентът трудно е подал ръка на премиера.

"В трите години от мандата си президентът чертае разделителни линии. Това видяхме и в шествието, което той оглави, разделено от шествието, което организираше Столичната община - заедно с патриарха, аз също бях имаше и депутати от БСП. На 19-и февруари, когато България се прекланя пред своя най-чист и най-смислен герой, не биваше да се случва това. Какво иска президентът да каже с това шествие: "Вижте, аз мога да събера много хора". И какво от това".

Председателката на Народното събрание беше категорична, че шествието, което е повел президентът в деня на Левски, не е било всенародно шествие. Тя коментира, че не би имало такова освиркване на кметицата на София Йорданка Фандъкова, ако не е било това организирано шествие, чийто патрон беше Румен Радев, преди честването на паметника на Апостола. Тя нарече "организирана агитка" скандиращите и освиркващите.

За еврозоната да говорят експертите

"Искрено се надявам, че президентът ще промени отношението се спрямо влизането на България в ERM 2", заяви Караянчева и посочи изказването на Радев, в което той заяви, че снема доверието си от правителството и добави: "Нека и той да влезе, нека да каже, за да изчистим страховете на хората, защото е нормално хората да се страхуват". Тя призова да се слушат експертите - те да кажат дали е добре страната ни са се присъедини към еврозоната. Цвета Караянчева заяви очакване правителството да вложи много сили, за да убеди всички, че влизането в ERM 2, не е, за да бъде закичено на ревера на ГЕРБ, а се прави за по-добро бъдеще на България.

Коалицията в управлението

"Премиерът Борисов е доказал, че през всички тези години е поставял чадър над никого - било на хора от ГЕРБ, било на хора от коалиционните партньори. При всяко едно доказано нарушение - всеки си понася кръста", коментира Караянчева и уточни, че това е причината ГЕРБ да продължава да печели избори.

Къщата в Барселона е фалшива новина

"Поредната фалшива новина е къщата в Барселона", така председателката на парламента коментира публикациите в пресата в Испания за разследване от прокуратурата в испанската област Каталуния във връзка с международна схема за пране на пари, в което е включен и българският премиер Бойко Борисов.

Караянчева допусна, че появата на фалшивите новини е свързана с приближаването на България към влизане в ERM 2. Тя посочи евродепутатите от БСП Елена Йончева и Иво Христов като основни разпространители на неверни информации, очернящи управляващите в България.

Законодателство, свързано с горенето на отпадъци

"Радвам се, че предложението на ПГ на ГЕРБ за промени в Закона за опазване на околната среда е било прието от всички парламентарни групи. Надявам се, между първо и второ четене, да вкараме още по-рестриктивни мерки, за да може още повече да успокоим хората, а и законът да си влезе в ролята", коментира Цвета Караянчева във връзка с предстоящото гласуване в парламента на весения законопроект. Нейните очаквания са горенето на отпадъци да се прави само в специализирани инсталации и те да отговарят на изискванията.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    116 5 Отговор
    Пекинке Каравиетнамчева с кюлоти ли си или без тях?
  • 2 Фалшива новина

    154 3 Отговор
    20 на сто е одобрението за вашата партия 80% от населението са против вас и не Ви искат да ви вижда да ви чуват!!!!

    Коментиран от #8, #19, #33, #81

  • 3 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    129 3 Отговор
    Да изметем мутрите на СИК от правителството на България. Стига сме им търпяло простотиите

    Коментиран от #14

  • 4 Борислава Йовчева

    93 3 Отговор
    Това е фалшива новина къщата и малкото момиченце са си мои дядо Бойко Простака е само спонсор на парите са на българските граждани Честито Благодаря ви български граждани че ме подпомагате финансово Между другото живее си царски бориме питката мизерници
  • 5 Р.радев

    6 99 Отговор
    Естествено,гадните комунисти..серат навсякъде,те и затова после се вмирисват.

    Коментиран от #10

  • 6 Борислава Йовчева

    55 2 Отговор
    Това е фалшива новина къщата и малкото момиченце са си мои дядо Бойко Простака е само спонсор на парите са на българските граждани Честито Благодаря ви български граждани че ме подпомагате финансово Между другото живее си царски бориме питката мизерници
  • 7 дреме ми

    65 9 Отговор
    България не е готова да посрещне коронавирус. В аптеките няма маски. В болниците няма защитни очила и специални облекла. Става въпрос за биотероризъм в Европа, вкл. и в Банско. Защо се занимавате с битовизми? Кой ще защити българските граждани от корона вирус? Путин? Меркел? Тръмп?

    Политици смешници!
  • 8 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    83 3 Отговор

    До коментар #2 от "Фалшива новина":

    20% са купените цигани и калинките
  • 9 Йосарян

    100 2 Отговор
    Абе Пекинска! Ако е Фалшива новина, нямаше да го разследват. БОКЛУК БАНКЯНСКИ!

    Коментиран от #53

  • 10 Русофил българоб

    32 18 Отговор

    До коментар #5 от "Р.радев":

    Комунистите са виновни комунистите са виновни Бойко извънбрачно дете на Тодор Живков
  • 11 Калинка до калинка

    93 2 Отговор
    Тази да каже дали си купи гащи и дали ги носи вече?Стига са се напреварвали да хвалят шефа и да каже къде е Шерлок Холмс с каскета!
  • 12 ха ха ха ха

    109 3 Отговор
    Тая по-добре да мълчи,защото като си отвори устата и само глупости ръси. Била фалшива новината за къщата;))) Къщата я има,момичето го има ,бутика го имаШЕ... Калинката не знае как и да се изрази. Поне да каже....ББ няма общо с тази къща и това момиче. И това ще го потвърди при разследавнето си и испансакта полиция. А наша калинка ръси....фелшива новина ;)) Фактите калинката нарича фалшива новина....
  • 13 Шопо

    56 2 Отговор
    Ех,боже,божеее....
  • 14 Р.радев

    7 75 Отговор

    До коментар #3 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Първо да изметем предателите на България от позитано,че много се вмирисаха на водка
  • 15 Гост

    78 1 Отговор
    Мажи, мажи, проста лелко....
  • 16 Behemoth

    57 2 Отговор
    Мръсно животно!
  • 17 Гост

    86 1 Отговор
    Абе, къде е гешев? Той май оправи всичко криминално и вече няма за какво да се появява по телевизора. Браво! Адмирирам!
  • 18 цвета институцията

    85 1 Отговор
    Аз Цвете за Барселона чакам испанската прокуратура да каже ква новина е . Това с Йовчева и Христов го забрави , не върши работа , Пунта Мара е . Президентът Радев би бил престъпник , ако ви покриваше , за какво съглашателство между институции ми дърдориш , та вие сте шайка яхнала институции, не институция.
  • 19 Анонимен

    58 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фалшива новина":

    С 20% управляват че хората не гласуват.
  • 20 56 години назад във времето

    72 1 Отговор
    2014 г. Народното събрание. На трибуната г-жа Караянчева - "Премиерът Орешарски е посетил само Пекин за открие един ресторант във Виетнам". Точно от тук започва усилено да се говори за някаква Пекинска патка от Виетнам. 2015 г. След края на поредния "Биг Брадър". Караянчева за Черната Златка - " На това момиче нямаше ли койда му подскаже, че Рим не е столица на Испания , а на Белгия". 2019 г. Верико Търнова. Караянчева пред събралото се множество във връзка с 22 септември. Тя държи реч и казва: - " На тази дата се е възродила Втората българска държава". Какво мога да коментирам. А ми нищо.
  • 21 5 6 години назад във времето

    42 2 Отговор
    2014 г. Народното събрание. На трибуната г-жа Караянчева - "Премиерът Орешарски е посетил само Пекин за открие един ресторант във Виетнам". Точно от тук започва усилено да се говори за някаква Пекинска патка от Виетнам. 2015 г. След края на поредния "Биг Брадър". Караянчева за Черната Златка - " На това момиче нямаше ли койда му подскаже, че Рим не е столица на Испания , а на Белгия". 2019 г. Верико Търнова. Караянчева пред събралото се множество във връзка с 22 септември. Тя държи реч и казва: - " На тази дата се е възродила Втората българска държава". Какво мога да коментирам. А ми нищо.

    Коментиран от #29, #79

  • 22 Да не би

    80 1 Отговор
    А Пекинската патица знае ли къде е Каталуния и Барселона? Да не ги прати в Португалия?
  • 23 възмутен

    69 2 Отговор
    О географио, географио! О, ПЕкин! Жалко, много жалко, но факт, където и да се обърнеш-калинки, неграмотници, наглеци-това са нашите управляващи! Госпожо, само питам - КОЙ ОСЪДИ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЛЪЖИ? МАй тази, която ти наричаш, разпространител на неверни информации, очерняща управляващите в България т.е -Елена ЙОнчева. Нали го осъди, а ти продължаваш да говориш глупости Ти нарече участниците в шествието "тълпа"- Цвето, ИЗВИНИ се на ХОРАТА. ЦВЕТО, слез на Земята и почети повече, необходимо ти е ! Не коментирам повече. Няма ли да извикаш за Вожда Ви - НЕ ТЕ ДАВАМЕ, както крещеше обезумяла в Народното събрание - "Деляне, не те даваме". Цвето, слез на Земята.ДАНО ДА РАЗБЕРЕШ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС!
  • 24 ВАТМАН

    64 2 Отговор
    И испанската полиция ли е от комунистите?
  • 25 пазиш ли авторитета на институцията дет

    50 2 Отговор
    заемаш . Кат си институция що седиш така Цвете пред по долната институция , като мисирка.
  • 26 Ма фани за кобура

    65 2 Отговор
    Фалшиви сте цялата Герберска Шайка !!!
  • 27 Виетнам

    65 2 Отговор
    Не, Каравиетнамчева! Не, кърджалийска неграмотна слугиньо и банкянска свиркаджийка1 Не е фалшива новина, истина е и на главатаря ти от СИК - Банкя, жална му майка цецкина! На теб - също, защото в най-скоро време ще се наложи да хванеш влака за Кърджали с еднопосочен билет!

    Коментиран от #45

  • 28 Fidd

    45 2 Отговор
    Тая Кабаянчева е най-якият милф нагерп. Тва ка са ибе и ка го смучи, брат, не е истина. Но си има принципи жената. Прави го за кинти. Само!
  • 29 Бат Бойко

    48 2 Отговор

    До коментар #21 от "5 6 години назад във времето":

    Аз съм прост, а подчинените ми трябва да са по прости.
  • 30 Хахаха

    51 6 Отговор
    И антикорупционните власти подпукаха Борисов в Испания.Ние ти казвахме ,Борисов,че Путин никога,ама НИКОГА няма да даде България най- малко на САЩ.Та ние сме БРАТЯ и народа обича Русия и Русия обича България
  • 31 gosho

    3 23 Отговор
    kogato cheta otzivite po dolu se smayvam kolko mnogo bokluk i omraza ima v bulgaria tegka otrovna chervena umraza kam niakogo nezavisimo dali e premier ili obiknoven chovek kakto kaza zariat zbarkan choveshki material eto za tova shte giveeme v nishteta i mrak do kato ima takiva oligofreni
  • 32 Геееешев,КЪДЕ СИ?

    38 1 Отговор
    Скри се в миша дупка.

    Коментиран от #40

  • 33 gosho

    3 22 Отговор

    До коментар #2 от "Фалшива новина":

    zashto nikoy ot po dolu draskashtite oligofreni ne napishe kogo personalno izka za premier a samo se plunchat i zlobeiat v neta hayde unaci kagete si kogo personalno izkate za premier kagete ili mlaknete zgan neshtastna
  • 34 Лекар БГ

    48 2 Отговор
    Натиснали са й бутането.Режим-активизация.Вече не ми се коментира наглостта и лъжите им.Само ми се гади.И ми е мъчно за децата ми.И за другите българи.
  • 35 Вижда се

    48 2 Отговор
    Тази измислена кака председател, напоследък е много активна. Страх ги е и са впрегнали куцо и сакато, както се казва, че и тази никаквица!!!
  • 36 Караянчева

    43 2 Отговор
    "Всичко казано и написано против Герб е фалшива новина".Утре го внасям за гласуване в Парламента.
  • 37 ора без мозък и достойнство

    35 2 Отговор
    Абе тая поза пред Светиня Му , някакъв държавен протокол ли е, някаква инстуционална процедура ли е , всички калинки се така и Барни Ръбъла , и Цвети Институционалната , се кат пред фараон , а той пред бай Донча.
  • 38 Вижда се

    28 3 Отговор
    Тази измислена кака председател, напоследък е много активна. Страх ги е и са впрегнали куцо и сакато, както се казва, че и тази никаквица!!!
  • 39 До 33

    36 3 Отговор
    Още ли не си разбрал,че искаме НОВ човек,не старите муцуни.Или Президентска република.Изоставаш,влез в час.И ако този новия не е ЧЕСТЕН-вън
  • 40 Гешеф

    35 3 Отговор

    До коментар #32 от "Геееешев,КЪДЕ СИ?":

    Боря битовата престъпност. Хванах двама старци без гражданска отговорност.
  • 41 12345

    38 3 Отговор
    Абе къде е Гешев? Защо от три дни го няма по телевизията? До преди три дни всеки ден каскета ни бе показван как е запретнал ръкави и бори престъпността и олигарсите, а от три дни никакъв го няма. Защо той не се е самосезирал и да вземе да разследва шефа си от Банкя?
  • 42 gosho

    1 20 Отговор
    zashto nikoy ot po dolu draskashtite oligofreni ne napishe kogo personalno izka za premier a samo se plunchat i zlobeiat v neta hayde unaci kagete si kogo personalno izkate za premier kagete ili mlaknete zgan neshtastna

    Коментиран от #58, #60, #69

  • 43 nnn

    39 3 Отговор
    Бойко е боклук и направи от България боклукчийска кофа
  • 44 asd

    44 2 Отговор
    "Испанската прокуратура, която разследва любимата на Борисов за пране на пари, прати в затвора зетя на крал Фелипе VI"
  • 45 Болярово

    38 2 Отговор

    До коментар #27 от "Виетнам":

    Родена е Болярово. А междудругото мъжът и събира „такса спокойствие” от фирмите в региона - подпомагат партията....
  • 46 Въпрос

    38 3 Отговор
    Караянчева откъде знае истината за Къщата в Барселона?Или приема Бойко за равен на Господ?
  • 47 ЛЕЛЕ УЖАС

    23 1 Отговор
    ХВАНАХА СЕ ЗА ГЪРЛАТА-БОЯТ Е КЪРВАВ.
    ПЪЛЧИЩАТА "КАЛИНКИ" ОГРОМНИ.
    БРАТЯ ОСТАНАЛИ И ЗА МЕН БИЛЕТ ЗА "ТЕРМИНАЛ 2",БРАТЯ ?
  • 48 Боже Боже

    30 2 Отговор
    Те били Институциииии ! Не ще умра от смях хаха ... не точно вие Цвета и Бойко сте си си Цвета и Бойко институцята е различно държавно нещо или по точно оргън ! Мухла която си е повярвала!
  • 49 црна офсъ

    37 2 Отговор
    Ако е фалшива защо ,наемателката на магазина работещ на загуба ,затвори.

    Коментиран от #52

  • 50 Митко

    11 0 Отговор
    7,62×39 ......................................................................................
  • 51 Българин

    0 5 Отговор
    https://www.google.es/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.elperiodico.com%2Fes%2Fpolitica%2F20200221%2Fprimer-ministro-bulgaria-mossos-investigacion-blanqueo-7848274&psig=AOvVaw2C5CJZM3CxJ8cmCsOPCviO&ust=1582560217597000&source=images&cd=vfe&ved=0CAQQjB1qFwoTCIiyv7WG6OcCFQAAAAAdAAAAABAD
  • 52 тъмна индия стана тъмна България

    24 1 Отговор

    До коментар #49 от "црна офсъ":

    Логичният въпрос е , защо във фирма работеща но загуба , някой я спонсорира , защо с незначителен капитал ставаш мажоритарен собственик и защо при солидното спонсориране не работиш усърдно за интереса на спонсора.
  • 53 Пако

    21 1 Отговор

    До коментар #9 от "Йосарян":

    А,недоразумението което изрича тези думи,
    дали за момент е помислило,—А какво ще
    кажа,ако всичко излезе истина.
    Лично аз мисля че,не е в състояние да мисли
    един ход напред....

    Коментиран от #59

  • 54 Ахахаха

    22 1 Отговор
    Ане то и ти си фалшива, но заради платени избори си някаква си мисирка в НС
  • 55 Hhhhhhh

    24 2 Отговор
    Фалшива е. Да ама не. Чер Янчева на амбразурата. Слива тъпа.
  • 56 кйнфцд

    14 2 Отговор
    Повярвахме!
  • 57 Сър Бятметаш Аците

    18 1 Отговор
    Ей, исЪъналата, ченоянчева, как сички новини за наглите ви душички са се фалшиви, ма? Как сте се цветенца за мирисане, чисти като утринна роса? Ама ще ви блъсне маната и ще мухлясате като парче кучешки салам, паднало зад шкафа.
  • 58 Пако

    16 1 Отговор

    До коментар #42 от "gosho":

    Гоше,аз съм един драскач и ти пиша— Държава
    която няма друга алтернатива,освен Простака
    (това лично той го е признал)който я управлява
    е обречена на загиване.Няма и армия,няма
    икономика,с най-бедния и най -болния народ
    просто сме достойни за съжаление.
    Гледам пишеш на кирилица,и предполагам пишеш
    от Европа,ако е така,там където си има ли
    такава разруха,такива болници,пътища,
    корупция ??????
  • 59 Йосарян

    24 1 Отговор

    До коментар #53 от "Пако":

    Ние сме Виновни за всичките тия ДЕБИЛИ!

    Коментиран от #71, #73

  • 60 Бай хой

    26 2 Отговор

    До коментар #42 от "gosho":

    Гошо момче лошо. Ако свалим тиквата и го изправим на стадиона за китайско правосъдие, няма никакво значение кой ще е следващия. Ще знае че ако краде го чака стадиона. Още повече че тиквата е не само крадлив но и простак. Ааако оставим да се размине на тъпата мутра то следващия който и да е той ще краде пак тъй нагло.

    Коментиран от #77

  • 61 Васил

    16 1 Отговор
    И за Божков и за Цветан Василев ужким бяха фалшиви ама какво излезе накрая???
  • 62 Брах ви лайката гербаджийска

    20 0 Отговор
    Фалшиво е мълчанието на медийте, фалшив ни е и народа заспал
  • 63 Pekin

    21 0 Отговор
    Моля да размислите върху думите на г-жата ,тъй като според нея Пекин е във Виетнам а Рим е столица не на Испания а на Белгия.Може "фалшива новина " да не означава точно това което си мислите.Нека думите да отрежат ден два и след това ще ни разтълкуват какво точно е искала да каже.
  • 64 Koko

    15 0 Отговор
    Фалшива ви е главата на Вас.Това че твоя племеник уж работи в Нуг и получава два пъти повече от работещите и това ли фалшива новина?
  • 65 ко ко ко каза

    12 0 Отговор
    Сега пък у Барселона немало къщи ?! Май те е шубе да споменеш къщата редом с името Му.
  • 66 пекинска патица

    13 0 Отговор
    Кажи го на международното испанско разследване на техните служби където са на друго мнение.Тука номера ви минава с контролирането на медиите ма там......И столицата на Барса коя беше ма цвето?
  • 67 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор
    ...бе друго си е когато америчка е зад гърба ми!!!!!!!Тогава всичко хубаво ми се случва/!!!!/мисли зад кадър ////
  • 68 Оги

    11 0 Отговор
    Каква институция си ти ма? Ти си цвета спрънджата на повикване на Боко. Ако въобще е паднал толкова ниско.
  • 69 А бе гошо

    3 0 Отговор

    До коментар #42 от "gosho":

    ли си какъв си , като гледам си най големия родоотстъпник бе.Един пост не можах да ти прочета бе келеш. Най напрд научи Българската азбука , че след това давай акъл бе.
  • 70 Усмивката

    4 3 Отговор
    Време разделно.Чест прави на Президента че открито показва нещо очевидно. Българският народ е разделен от има нема 100 години.И в това изключителна роля и приност имат комунитизирането на обществото включително и българското духовенство.Радев е само гласът в залата. Пленум след пленум.Успехи след успехи.Едни милиони , милиарди ту се появяват , ту потъват нейде над опосканата ни земя като комета, без нда знаем откъде всъшност иде и за къде се е запътила.И най вече кому са.....е това е фалшива новина. Не и обръщайте внимание....Сега да видим истината. Какво всъшност иска да ни каже Президентът.....

    Коментиран от #84

  • 71 тнт

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Йосарян":

    3а този, който бъде убит, няма никакво значение кой ще спечели войната.
  • 72 Бойко

    8 0 Отговор
    Заставам на площада и викам
    Нямам къща в барселона
    Нямам къща в барселона
    Нямам къща в барселона
  • 73 тнт

    1 0 Отговор

    До коментар #59 от "Йосарян":

    Аааа,да си разберем!Аз за тези дебили не съм виновен!
  • 74 Пешо

    2 0 Отговор
    Ти па от къде знаеш
  • 75 Чичо Гошо

    5 0 Отговор
    Фалшива се ти , но и меко го казвам , лошо е , че си зла , нагла, отвратителна и гнусно отмъстителна в скоби /жена/.
  • 76 Doko

    4 2 Отговор
    Не верно за къщата,не е верно и за оня кораб с пет тона кокаин дето го хванаха испанците! А бе нищо не верно само ние квото кажем. И ако искате да знаете за това е виновен Орешарски!!!
  • 77 старото

    2 8 Отговор

    До коментар #60 от "Бай хой":

    бай хой ,каъв простак те гони ,бре? По голям ПРОСТАК от тъпоглавия ФАТМАК няма!!! То че фатмака си е простак си личи по изказа му ама иначе е хитрец-пример как назначи жена си на служба -не работа- в неговата сфера!!!
  • 78 Ссс

    6 0 Отговор
    Пекинската патка заслужава да я изпратят посланик в Нубия да прави компания на Гошо Тъпото.
  • 79 Пако

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "5 6 години назад във времето":

    Тоз урунгел,се е объркал.Рим е столицата на
    София....
  • 80 666666

    2 0 Отговор
    Хахаха
  • 81 кобрата

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фалшива новина":

    Не съм на 100% съгласен,аз например искам да ги виждам ама с райрани костюми в затвора където им е мястото на всички гробари.
  • 82 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор
    Ви сте институции и зад тях се крият Грабеж и мизерия..искате всички да мълчат в името на някакви ваши примитивни разбирания.ПОЗОР..калинке..ФАЛШИВА.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 бял

    2 0 Отговор
    И детето също...или не?
  • 86 Па па па па па

    7 1 Отговор
    Ми да за тая куха лейка всичко е фалшиво като нея, примерно столицата на Виетнам според нея е Пекин, ето фалш, примерно, че е умна и образована за да е и претседател на НС ми не е, ето още един фалш, че има тежест и затова се изказва по всички "наболели" въпроси ми няма тя просто "партиен въздух под налягане" ето още фалш и така си живее във фалш като всички гърбави калинки. Лошото е, че направиха и "държавата" фалшива.
  • 87 Га4е

    6 1 Отговор
    Караянчева да се погрижи за неморалното си поведение по време на катастрофата.
  • 88 месирки

    4 0 Отговор
    Защо ,,Лукойл,, българия от 2 години декларира загуби а в цял свят ,,ЧЕРНОТО ЗЛАТО,, Е НА ПЕЧАЛБА
  • 89 никой

    2 0 Отговор
    Всичко, което не е угодно на управляващите, го обявяват за фалшива новина. Испански вестници публикуват статии с инфо и снимки, а за Караянчева виновни са Е. Йончева и Христов, а вчера виновен беше Президентът, оня ден виновен беше Путин...
  • 90 никой

    3 0 Отговор
    Къщата я има, манекенката я има, детето го има, бутикът го имаше, набързо го закриха, Поршето го има, паричните потоци извън Испания ги има, а Караянчева ни внушава, че ги нямало. Вече е нетърпимо!
  • 91 фца

    4 0 Отговор
    Щом неграмотни и сричащи назначават за шеф на народно събрание ,какъв пример дават на младите да учат
  • 92 Кажи Цвъки какво знае

    2 0 Отговор
    Дали е мандръсал и тая бивша комунистка в задния двор, щом така напористо го защищава заради конспирацията с Бардака в Барселона?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове