23 Февруари, 2020 19:46 10 030 114

Костов отговори за куфарчето с доказателства за корупционни сделки

  • иван костов-
  • куфарче-
  • стив ханке-
  • приватизация-
  • петър стоянов

Аз по време на приватизацията нито съм купувал, нито съм продавал, каза Костов

Костов отговори за куфарчето с доказателства за корупционни сделки - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Стоянов се е обаждал за приватизацията, най-вече със смущението, че се губи доверието към Обединените демократични сили.

Това каза Иван Костов, премиер на България в периода 1997 – 2001 г., в предаването „120 минути“ по Би Ти Ви по повод на интервю с професор Стив Ханке, който обяви, че е отнесъл куфар с доказателства за корупционни сделки на президента Петър Стоянов за корупционни сделки, а той от своя страна се е обадил на Костов с думите „професор Ханке те е хванал в крачка“. „Питал е за различни сделки, но такъв разговор, в който той да ми се кара – никога не е имало. Никога не сме си повишавали тон. Не може да ми каже, че ме хванал в крачка, защото аз в приватизацията нито съм купувал, нито съм продавал“, уточни Костов.

Бившият премиер призна, че е имало сигнали за корупция, но те са били препратени към прокуратурата. Той допълни, че подобни сигнали е имало от профсъюзите и частни лица. „500 сделки след 2001 г. бяха проверени, не е вярно това, което се твърди в момента, че е изтекла давността и затова нарушенията са останали безнаказани. Бяха повдигнати обвинения на шефа на Агенцията по приватизация Захари Желязков, Александър Божков, министри от правителството – поне двама“, каза политикът и допълни, че обвиненията са паднали в съда. Костов обясни твърдението на Ханке с наранено его, защото бившият премиер не го е приемал за баща на българския Валутен борд. Относно рокадата на 10 министри в навечерието на Коледа през 1999 г., политикът отговори, че до това се е стигнало след доклад на НСБОБ и НСС за корупция.

„Петър Стоянов реши да изнесе тази информация по време на президентските избори при кандидатстването за втори мандат и видяхте какво се случи. Хората не реагираха добре на такава информация и той загуби изборите“, допълни Костов. Политикът разказа, че тогавашният съпруг на Надежда Михайлова (б.р. министър на външните работи в правителството на Иван Костов) е участвал в приватизационни сделки, въпреки изричната забрана членове на СДС и техни роднини да купуват предприятия. Той допълни, че винаги е реагирал при информация, че хора от правителството вършат нередности.

„Защо да я сменям? Мъжът ѝ е участвал в приватизацията, но нарушил ли е закона? Никой не е доказал, че е нарушил закона. Аз никога не съм твърдял, че приватизацията носи справедливост за всички“, допълни той. Костов заяви, че се допуска груба фалшификация на фактите за приватизационния процес у нас. „Говори се, че са приватизирани активи, измисля се стойността на активите, въпреки официалните данни. А те са в НСИ и в Агенцията по приватизация. Всеки може да отвори и да си прочете кой колко е приватизирал. Не активи, а предприятия се приватизираха – те имаха активи, но и пасиви“, уточни бившият премиер.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кнаус 485

    175 30 Отговор
    Нямам думи нагъл,направо битов отпадък....

    Коментиран от #19

  • 2 Комуниста

    160 31 Отговор
    Долен мерзавец е черния седесар!

    Коментиран от #15

  • 3 Азз

    134 30 Отговор
    Куршум м/у очите.
  • 4 Д-р Ох Боли

    30 51 Отговор
    Костов и Корнелия са невинни и не се познават....
  • 5 Гошо

    131 27 Отговор
    Най-големия боклук, който ни доведе и БОКО Тиквата
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Стъню

    123 26 Отговор
    Тоя боклук задължително да му се вземе всичко на него и целия му гнусен род и да се натири от България за векове.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО

    100 22 Отговор
    А балъчетата 1997г крещяха като обезумели СДС и само след 3,6г вече бяха безработни и крещяха НДСВ хахахаха хахахаха хохохохо хохохохохохо племе което не може да смята и мисли е обречено!
  • 10 Ивайло

    62 21 Отговор
    Лично имам позната, която в частен разговор заяви:"не съжалявам за милионите, които му дадох", ставаше въпрос за реституция, от която си беше върнала много имоти в центъра

    Коментиран от #68

  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    67 21 Отговор
    Всичко започна от ДРУГАРЯ Иван Костов, тъпанар от класа. Същият, по време на своето управление, с процедурни хватки, обезсмисли статута на държавен служител, който имаха учителите според закона за народната просвета. По негово време, единствено учителите бяха такива, по закона за държавния служител.
    След това, пък НДСВ направо премахна този текст от закона за народната просвета. Цялата тази гадост бе извършена, не без подлата роля на профсъюза на Янка Такева. Защото увисваха като прани гащи, без недоволната членска маса на учителите.
    Как е възможно учител, преподаващ в държавно/общинско училище, над което се вее държавното знаме, преподаващ по утвърдени от държавните органи учебни планове, да не е държавен служител.
    Разбира се, по-важно е да не се решава проблема, а да се създава периодично напрежение.

    ЕТО ЗА КАКВО СТАВА ДУМА:

    ЗАКОН за народната просвета

    Обн., ДВ, бр. 86 от 18.10.1991 г., изм., бр. 90 от 24.10.1996 г., изм. и доп., бр. 36 от 31.03.1998 г., доп., бр. 124 от 27.10.1998 г., изм., бр. 153 от 23.12.1998 г., в сила от 1.01.1999 г., бр. 67 от 27.07.1999 г., в сила от 27.07.1999 г., бр. 68 от 30.07.1999 г., изм. и доп.
    ………………………………………………………………………………………………………………………………
    Чл. 40. (Доп. - ДВ, бр. 36 от 1998 г.) (1) УЧИТЕЛИТЕ (ВЪЗПИТАТЕЛИТЕ), ДИРЕКТОРИТЕ И ПОМОЩНИК-ДИРЕКТОРИТЕ В ДЪРЖАВНИТЕ И ОБЩИНСКИТЕ УЧИЛИЩА, В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И В ОБСЛУЖВАЩИТЕ СИСТЕМАТА НА НАРОДНАТА ПРОСВЕТА ЗВЕНА СА ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ.
    (2) Трудовите договори с п
  • 12 Лозанов

    43 56 Отговор
    Червеният отпадък не мрази Костов заради приватизацията. И Жан приватизираше, и мадридския клесавец, и Серьогата. И то къде къде по-скандално. Другаде ги стяга чепика другарите. Костов категорично отбичи таваришчите и България пое неотклонно по пътя на ЕС и НАТО. Сложи край на комунистическите илюзии. А това, че сега не сме добре е "заслуга" на некадърниците след него.

    Коментиран от #38, #66, #100

  • 13 Радо

    46 22 Отговор
    Тая бих го излежал, само да ми падне!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Хихи

    40 82 Отговор

    До коментар #2 от "Комуниста":

    Това, че комунистите мразят Костов, само показва колко хубави неща е направил за България.

    Коментиран от #22

  • 16 Покрий се Не те е срам

    102 25 Отговор
    Костов и двамата ми дядовци те псуваха на смъртния си одър, защото ти повлече България в блатото и съсипа всичко в полза на шепа обирджии!
  • 17 Кой68

    69 20 Отговор
    Ваньо не се прави на непорочна мома...Тия сделки се правят със подставени/бушони/лица.То е ясно че ти пряко не си "купувал"?Самото зачеване на СДС е било тъмно-нищо не е ставало/случвало без участието на ДС......
  • 18 Народен артист

    68 9 Отговор
    В cрaвнeниe c ,,нaрoдния aртиcт,, Бoкo Тиквaтa,Кocтoв e пиoнeрчe.........Oткaктo e нa влacт 14г,нaд 25 милиaрдa ca изчeзнaли,caмo c Влaди взeхa 16 милиaрдa ,,eдин пьт,,....a,тe ни зaнимaвaт ,,cлучaйнo,, c нeщa oтпрeди 20г...Бaлкaн тa Бaлкaн,a Булгaртaбaк,Бтк,eнeр.,дружecтвa и т.н..ТE ПOНE CA ПO CКOРO...A,ЗAЩO ли никoй нe гoвoри зa тeзи нeщa...Кocтoв тa Кocтoв,нeгo гo нямa oт 15г нa кaртaтa
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Частник

    35 72 Отговор
    От 91 година почнах частен бизнес. С хиляди мъки до 96 година, точно когато нещата ми потръгнаха и Жан Виденов фалира Минералбанк, където ми беше фирмената сметка и изгорях с около 30 хиляди долара. Беше страшна мизерия. Добре, че дойде Костов, та държавата да се нормализира. Пак започнах от нулата. Слава Богу нещата потръгнаха и Бг стана една нормална държава с пазарна икономика. Не знам защо има толкова злобни и неблагодарни хора. Май трябваше Костов да не се захваща да вади България от тинята...

    Коментиран от #60, #89

  • 21 ЗЕВС

    47 23 Отговор
    Иван Йорданов Костов, министър председател на България 21 май 1997 - 24 юли 2001 ОДС.


    ОДС печелят изборите с рекорден вот от 2 223 714 млн. избиратели. Три години по- късно през 2001 г., след невиждана корупция, реформи на тотален геноцид и грабежи, управлението на Костов приключва със загуба на един милион и четиристотин хиляди избиратели, най-голямата изборна загуба в историята на СДС.

    Иван Йорданов Костов,
    преподавател по научен комунизъм, а след 1990 г. се обяви за демократ – борец срещу комунизма,(На принципа: за пари и власт, съм готов на всичко)
    „героят" и „отличника",
    довереното лице на новите западни поробители с най- голям брой приватизационни сделки.
    „Човека" получил най- голямото парче от баницата на МВФ (За сравнение, двете правителства на СДС- служебния премиер Стефан Софиянски и Иван Костов, получават по 5- то и 6- то споразумение с МВФ сумата от 1, 525 млрд. долара- срещу 110 млн. долара получени през целия мандата на Жан Виденов.), а в последствие обявява, че: „МВФ е необходима патерица само за слабите правителства"!

    Верният ученик на Луканов - ще докаже с делата си, че ще надмине своя учител.
  • 22 Комуниста

    61 15 Отговор

    До коментар #15 от "Хихи":

    Виж му зъбките по 1500 лв единия имплант са, 32бр.45 хил лв!!! Ти имаш ли 45 000 лв за такива? Ще го защитаваш още дълго с редката си ограда и ще виеш СДС СДС....

    Коментиран от #29, #110

  • 23 ХУМАТА -ЛОМ

    12 51 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Аве урунгел како искаш от Ваньо Костов бе ирис мърляв приватизацията почна при БСП и Виденов 1996 г. Да живее бат'ю Бойко и ГЕРБ. Идвам с брачедите в Козлодуй с каруците и те колим а преди това изнасилване чакай ни скоро разбра ли курумгел болен

    Коментиран от #26

  • 24 Ами

    30 39 Отговор
    Ако всички управници на България след Костов, разбираха от държавно управление колкото него, сега щяхме да сме на нивото на Чехия и Полша. А защо сме на последно място, питайте некадърниците Мончо, Доган, Серж и вечния дедо Боко.

    Коментиран от #82

  • 25 Карабас Барабас

    33 9 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Припомни ми премъдри каква икономика и индустрия завари Костов ?

    Коментиран от #47

  • 26 Гаев Маев

    13 14 Отговор

    До коментар #23 от "ХУМАТА -ЛОМ":

    УБИВАЙТЕ ГО КОЛЕГИ И РАЗПОРЕТЕ ЖИВ .....ТО Е УРУДД ПРОС....НИЕ ГЕРБ СМЕ НА ВЛАС А ТО ПИШЕ ПРОТИВ НАШАТА ПАРТИЯ....РЕЖЕТЕ ГО БАВНО С ТРИОНИТЕ И ПОСЛЕ ГО ФЪРЛЕТЕ В ДУНАВА.....
  • 27 Така мисля

    45 10 Отговор
    Естествено той не е купувал ! Прибирал е комисионите в офшорките !!! И сега е същото ! Нямат къщи и имения , само купуват с поставени лица и тъпчат офшорките !!!!
  • 28 ТИ ДА ВИДИШ

    33 1 Отговор
    A ЗА ДОГАН
  • 29 Хихи

    18 29 Отговор

    До коментар #22 от "Комуниста":

    Неграмотник. Човек има 28 зъба, не 32. Четирите мъдреци само се вадят. На тяхно място не се правят импланти. С една дума си прост човек. Истински комунист.

    Коментиран от #31

  • 30 Тези ни унищожиха държавата..

    35 15 Отговор
    На снимката е самият дявол!Само очичките като му видиш и ти се ще да пробваш мазната му тиква до колко ще издържи на преса от 200 тона...
  • 31 Бесен Язовец

    22 5 Отговор

    До коментар #29 от "Хихи":

    Е тоя си е монтирал и мъдреци да не си му ровил в устата, че знаеш колко са? Може и бивни да си монтира ще му тичат!

    Коментиран от #33

  • 32 Васил

    43 11 Отговор
    За един мандат време, Костов разпродаде България!
  • 33 Хихи

    7 8 Отговор

    До коментар #31 от "Бесен Язовец":

    Това хумор ли е? Тъпо...
  • 34 Олеле колко много простаци

    20 31 Отговор
    Тук пишещите с малко изключения са злобни прости и зависливи хора и за това сме най бедни ако Костов беше направил още един мандат комунетата и ДС щеха да са набутани в миша дупка щеше да има икономика на знаещите и можещи а не на крадци и манипулатори като кеворк черепа доган дилян братя велчеви и много други НО кой да го чуе Костов двойкаджиите са маса в обществото

    Коментиран от #62

  • 35 Добре бе

    29 3 Отговор
    Дайте сега да му дъвчеме шлифера на Костов за неща преди повече от 20 години. С една дума да ни пратят в тъча. Да оставим на мира сегашните айдуци. Да си въртят на воля игричките. Да набиват суджуци. И Боко, и Цецо, и Доган, и Пеевски да потриват доволно ръчички и да се радват, че пак са ни преметнали.
  • 36 Малчу от Факултету

    30 4 Отговор
    "На сигани не вервай" . Народна погуворка от катуна.
  • 37 Един друг

    17 26 Отговор
    Костов може да е всякакъв,но не пусна руски самолети да минат над Бг.
    Не пусна бежанците от Косово в Бг.По негово време комбайните жънеха с полиция ако се сещате и мутрите изчезнаха от улиците поне.Не слугуваше ни на Америка ни на Русия и затова му докараха царя ,щото онези не обичат такива.А каквото можал направил сред гора от руски агенти и бандити.После при царя докараха изпраните пари и ги узакониха т.е. хванаха ви за гушите и ще им работите доживот за без пари вкл и децата ви щото сте глупаци.

    Коментиран от #113

  • 38 Гост

    7 7 Отговор

    До коментар #12 от "Лозанов":

    Браво за коментара Ви господин Лазаров!!!
  • 39 Командира

    12 6 Отговор
    е уволнил 10 министри за корупция и сигнали от службите. Уведомил ли е прокуратурата за тези 10 министри не казва? Филчев не говори за такова нещо.Това е задължение на всеки гражданин, за което се носи наказателна отговорност.
    Стоянов загуби изборите заради загубено доверие в сдс вследствие управлението и приватизацията на Костов. Може би Костов счита че Стоянов е трябвало да скрие информацията, като него, за да не загуби изборите. Гьонсурат. Стоянов беше честен и се държа достойно въпреки че загуби.
  • 40 5555

    13 4 Отговор
    Къде е СДС-то?
    Истината е сформирахе СДС, да измамите народа и законно да забогатеете!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 ХУМАТА -ЛОМ

    3 14 Отговор

    До коментар #41 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Тази нощ не заспивай а бъди буден за да не те разсънваме като влезем у вас ша ни познаеш 3 каруци с фенери по 7 души във всяка ща та колим бавно знаем кой си и къде живееш работил си тук чакай ни тръгваме

    Коментиран от #56, #86

  • 43 селянин 1

    13 6 Отговор
    Тооо,прецака пенсионерите..свали им у ниското пенсиите,а на бъдещите пенсионери,,тури,,точки.онаа неговата направи фондация,,бъдеще за костов,,а Ал.Бож.снасяше яко от,,приватизацята,,10% за него,10% за фондацията..абе всичко легално..
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Кальо

    15 5 Отговор
    Ма тоя доведе до разпад 2\3 от системите и сложил черни очилада не му гледаме резила.
  • 46 Кальо

    8 3 Отговор
    Ма тоя доведе до разпад 2\3 от системите и сложил черни очилада не му гледаме резила.
  • 47 WebTribune

    26 7 Отговор

    До коментар #25 от "Карабас Барабас":

    Аз ще ти отговоря. До 1996г Бг имаше работеща икономика.Виденов не се съгласи да затвори работещи заводи и го свалиха с изкуствена криза.Детска играчка е да се деваливра лева спекулативно от вън и да източат банките . Само срещу 5 хиляди тогавашни д.марки вкарани от вън направиха майдана.Забележи-5 хиляди-колко е евтин българина.За какви пари е готов да се продаде. Житото го изнезоха с кораби в морето,където престояваше.Виденов беше единствения честен политик от новата исторя на Бг,който беше предаден и от своите и от чуждите. Инсталираха Костов да напарви това,което Виденов им отказа. Назначаваха се директори в работещи и печеливши заводи с единственат цел-да се доведе завода до фалит. Костов даде тецовете на американска фирма само срещу 120 хиляди долара комисионна. И толкова се радваше на тази комисионна,че след като положиха подписите на договора,той вместо да се ръкува с отсрешната страна с който е подписал договора,подрипна и се обърна към неговия министър -наричан тогава мистър 10% да се ръкува с него.А на американеца подал ръката си за поздрав остана във въздуха;))) Костов разсипа индустрията на Бг. НДСВ-крадяха също много.Селското стопанство го разсипа оня Ф.Димитров. Двете най-вредни правителства за Бг са на Костов и НДСВ. Герб сега крадат еврофондовете..уреждат си техни фирми да строят...Но Костов поднесе на тепсия активите на цяла една държава на "правилните" хора.

    Коментиран от #57

  • 48 важно уточнение

    7 3 Отговор
    Не активи, а предприятия се приватизираха – те имаха активи, но и пасиви“, уточни бившият премиер.
  • 49 Чудно ми е....

    28 4 Отговор
    Как този живее в лукс вече 20 години, от както не е във властта, а и тогава е взимал 4 хиляди заплата и ги е харчил веднага. Как след 20 години има пари и къде са данъчните, да му проверят офшорките с милиони от подкупи, заради който съсипа икономиката.
  • 50 andreev

    5 1 Отговор
    Давност ще им ядем Дядовия и го Лапнахме
  • 51 невероятен

    16 3 Отговор
    мръсник и наглец е тоя Вожд на ДСБ-то!Той не е продавал,ни купувал.Основната му заслуга била,че сменил системата.Не казва,обаче,какво е имал 89г. и сега колко милиона,акции и имоти къта.У нас и в чужбина.Крадаха тогава,а и след него.Не е по- различно и сега.Прекалено търпеливи се оказахме.За това и живота на повечето от нас не е за завиждане.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Простетник Вогон Джелтс

    14 1 Отговор
    Крадлив сиганин...
  • 54 Сравнителен анализ

    6 2 Отговор
    Ако човек направи сравнение на коментарите на поддържащите Костов и неговите отрицатели, веднага ще разбере кои са умните и красивите и кои са грозните и глупавите...

    Коментиран от #58

  • 55 Анонимен

    3 1 Отговор
    И той ще умре
  • 56 ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ

    7 5 Отговор

    До коментар #42 от "ХУМАТА -ЛОМ":

    какво чувам , искате ли тази вечер да направиме хаика в град Лом , за да стане лом , тези каруци ще ви ги строшиме от главите , само посмеите да пипяате хората , ние сме винаги в течение на нещата , кои сте вие ., и как си позволявате да заплашвате хората със смърт и убииство , не ни караите да доидем и верно цяла нощ няма да спите , не гражданите , а хората от махалата , румънския етнос , лягаите да спите щото доидем ли , жална ви маика тогава , ще яде асан баница .

    Коментиран от #61

  • 57 ???

    2 9 Отговор

    До коментар #47 от "WebTribune":

    И ти си навървил едни фантасмагории, ама айде. Като има наивници, нека ти вярват...

    Коментиран от #59, #71

  • 58 Били

    12 2 Отговор

    До коментар #54 от "Сравнителен анализ":

    Нагъл, нагъл. Костов, не се показвай! Твоята"реформа" на пенсиите докара до бедност пенсионерите. А дружбата с Цветан Василев?
  • 59 WebTribune

    5 2 Отговор

    До коментар #57 от "???":

    Щом смяташ,че са фантасмагории ...ОК!Видял съм го с очите си .За сега все още вярвам на очите си!
  • 60 Боби

    0 3 Отговор

    До коментар #20 от "Частник":

    Прочети какво е написал Ивайло.
  • 61 ХУМАТА -ЛОМ

    3 7 Отговор

    До коментар #56 от "ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ИВАН ГЕШЕВ":

    С Иван Гешов ли ни уплашите бе Гяуров прости та ние от ХУМАТА ЛОМ бяхме на контрапротеста в негова подкрепа заедно с Нидялко от сайта ПИК аз носих плаката ГЕШОВ Е РАДОСТ бяхме 100 души от ХУМАТА от Лом та Гешов нас подкрепя не ни плашите сега тръгваме с каруците към Козлодуй на 40 километра сме за 2 часа сме там идваме с брадви триони и ножове

    Коментиран от #64

  • 62 Били

    14 2 Отговор

    До коментар #34 от "Олеле колко много простаци":

    А кой продаде БГА Балкан за 150 Хил долара? И Зееви след това спечели милиони от препродажбата? Защо му направи такъв подарък?

    Коментиран от #69

  • 63 Без оправдания,моля !!!!

    15 2 Отговор
    Костов,искаме ОБЕЗЩЕТЕНИЕ за това,което направихте !!!! Бяха ограбени нашите бащи и майки,които цял живот са работили !!! После и нас ОГРАБИХТЕ !!! А нашите деца са пръснати по целия свят !!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Христос

    0 4 Отговор

    До коментар #12 от "Лозанов":

    Абе , пу....тьо, ти къде си бил по време на приватизацията , че и коментари даваш?
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Айде бе

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ивайло":

    Агенция ЕЖК. Една Жена Каза.
  • 69 Олеле колко много простаци

    12 1 Отговор

    До коментар #62 от "Били":

    ГАД ЗЕЕВИ КОИТО КУПИ БАЛКАН РЕАЛИЗИРА ЗАГУБА ОТ ОКОЛО 10 МИЛИОНА ИМА МНОГО ИНФО ТО НИКОЙ НЕ ЧЕТЕ ПРОПИЛЕХТЕ ЗЛАТЕН ШАНС И ДАДОХТЕ ВЛАСТА В РЪЦЕТЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ И ПРОСТИ ХОРА ВРЕМЕТО БЪРЗО МИНАВА И ОСТАРЯВАМЕ МИСЛЕТЕ МНОГО ПРЕДИ ДА ГЛАСУВАТЕ
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Христос

    2 1 Отговор

    До коментар #57 от "???":

    И ти май си спал тогава , или въобще не си бил роден.
  • 72 Герб

    11 3 Отговор
    За каква приватизация говорите до 96 год всичко беше ограбено и продадено в благоевград остана само цигарената всички други предприятия бяха само голи сгради
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Работник

    7 1 Отговор
    Крадлива паплач и боклуци
  • 75 СОФИЯ

    7 0 Отговор
    герб мафия мутри
  • 76 Христос

    9 5 Отговор
    Хайде сега да видим след като Гешев разпореди разследване на масовата приватизация ще стигнат до този боклук и неговата фамилия. „Фондация Света София” на Елена Костова? Или не сте чували за нея?

    Коментиран от #87

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 оцелял от турското робство

    10 3 Отговор
    Изключителен наглец? Този не е роден от българка.
  • 82 Опа

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ами":

    Диоде, по времето на Костов разпродадоха чифровите фрези и други точни машини от завод Пима за жълти стотинки, та ти ли ще ми обяснаваш колко е добър продажника. По време на неговото правителство невзимах ме заплати по 5месеца,та да те питам пак??? Ти ли ще ми обяснаваш за Костов? Можеш да провериш кой е баща му и можеш да попиташ американците защо върнаха дарението изпратено от фондацията на жена му. И не ми обяснавай какъв голям икономист бил,??!? Не разбрали вече че валутният борд ние наложен от МБанка. Не е истина как може да има толкова заблудени хора
  • 83 Костов -виновни сте !!!

    8 1 Отговор
    ПРИВАТИЗАЦИЯТА беше извършена жестоко във България !!! Хората бяха подложени на стрес,шок и ужас !! И за тази цел,трябваше да има много добро социално подпомагане на хората останали без работа !!! Какво получиха те ???? КАКВО получихме ние българите ??? А съкратените преди пенсия ??? Какво ???? НИЩО !!! Това беше подигравка с работещите и пенсионерите !!! Както винаги хората не се подпомагат както трябва във България !!! Това беше много бърз преход към капитализма !!! Кои институции ще си понесат отговорността ??? Такъв преход се прави,така,че да не пострадат хората и да не бъдат подложени на стрес !!! Няма виновни нали ????

    Коментиран от #101

  • 84 Гост

    8 1 Отговор
    "Аз никога не съм твърдял, че приватизацията носи справедливост за всички“ - Аз на това му казвам кражба. Щеше да бъде достатъчно справедливо, ако предприятията бяха продадени на реални цени, и парите постъпваха в държавната хазна.

    И разбира се нарушили закона няма. Всички са чисти като сълза, а създаденото с потта на хората беше хищнически разграбено.

    Затова и нямам доверие в тази държава. Не искам и с мен да се случи това, което се случи с родителите ми които мизерстваха заради зверския преход. Не внасям никакви осигуровки, и разчитам единствено на себе си..., нямам излишни пари за оядени лешояди депутати..
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Чул недочул

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "Христос":

    Виждам, че си много информиран. Обясни ми каква е точно връзката между масовата приватизация и въпросната фондация. И ние да научим нещо. А не ни ли кажеш, значи лъжеш.
  • 88 ТРЯБВА да има справедливост !!!

    6 1 Отговор
    Вместо да бъдем обезщетени ,ние бяхме ОГРАБЕНИ !!! Всички,които сме работили във България през 90-години при разни частници ,бяхме ограбвани !!! Банките също ни ОГРАБИХА !!! ПРИВАТИЗАЦИЯТА и ПРЕХОДА ни взеха много !!! Най-ниската раждаемост,най-много разводи,най-голяма смъртност !!! Те и другите държави минаха по този път,но поне не така шоково !!!!
  • 89 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "Частник":

    А кой направи така че Виденов уж да е виновен.... На някои не им хареса че Виденов не отстъпи и не подписа много договори, които да закопаят България.... Сценария е същият и с
    Орешарски и ктб.... Кой фалира банката.... И въпреки всичко успяха и загробиха и държавата и народа.... Е питам аз ... Като се срина нап, държавният регистър и пр кой е виновен.... Да де герб управлява а не трябва ли да са виновни те.... Тия няма отърване от тях.... При Костов всички станаха милионери... Тегли ха с милиони и като махнах нули те кво стана... Как си платиха кредити... Познавам такива,,,,, бизнесмени със по 3 години в шести клас и 8 клас станаха богаташи.... Прочетете книгите на Георги Стоев и ще разберете кой е Костов.... Как със една заплата придобива банка и хотели на златните.... Земя в Добруджа и то най хубавата.... От къде е Костов че и земя.... Цигани и евреи ни управляват
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Костов премиер

    2 4 Отговор
    Победа

    Коментиран от #98

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 месара

    0 0 Отговор
    а за другарката импексова нещо?
  • 100 Да еааа!

    0 1 Отговор

    До коментар #12 от "Лозанов":

    Другарю Лозанов, не защитавай съпартиеца си, защото точно той сложи Кратуната на власт, с надеждата да бутне Симо "Честния"!
  • 101 Съдията

    1 1 Отговор

    До коментар #83 от "Костов -виновни сте !!!":

    ИВАН КОСТОВ, ОСЪЖДАМ ТЕ НА ЛИЩАВАНЕ ОТ ЖИВОТ TODO MODO! Закривам заседанието!
  • 102 Донякъде е прав

    2 1 Отговор
    Костов най-вероятно е взимал бая рушвети от сделките, но най-облажени бяха тия, които се сдобиха с имоти, хотели, заведения, предприятия. Средната класа са най-голямата паразитираща част от обществото. За средна класа се броят държавни служители, финансисти, юристи, бизнесмени. Тия хора изстискаха държавата, защото без средната класа нито Костов, нито Илия Павлов, нито друг можеха да виреят!!! Средната класа са помагачи във всяко престъпление. Държавните служители мамят и грабят гражданите и държавата, юристите мамят и помагат на държавните служители и бизнесмени, а бизнесмените начисляват, но не плащат ДДС и ДОД, препродават скъпо стоките и занижават качеството, за да изтискват максимално бедните работници и пенсионери. Това е едно мащабно ОПГ, което може да се разбие само и единственото, когато се разбие паразитиращата средна класа. Премахването на БОСОВЕТЕ води до нов избор на Босове, но никога и до закриване на ОПГ-то, щом има достатъчно членове (средна класа). Американските политически идеолози го знаят това, затова пропагандират МАСОВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА СРЕДНАТА КЛАСА в цял свят, за да обезкървяват държавите в цял свят и да ги вкарват в неспирна въртележка от проблеми

    Коментиран от #108

  • 103 Зайко Байко многознайко

    1 1 Отговор
    Гешев ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!
  • 104 Зайко Байко многознайко

    1 0 Отговор
    Тъй като оприличавам назначения от Тиквоций Едно и неговата пасмина от г@золизци Дани Ръбъла, наглеца Горанов, оня Трайков с неспиращата логорея, като вид животни, от времето когато го назначиха дълго се лутах в мъгла и за моя радост днес ми се изясни!?! Гешев ми прилича на хипопотам! Хипопотам който тъпче всичко наоколо и с мизерното си мозъчно съдържание прави такива изцепки, че се чудя къде е завършил виШото си!? Сега очаквам патриотара Валери Симеонов да предложи в Парламента закон за обида на власта, както при руснаците и тогава на всички пернати журналисти ще им разкажат играта. Натурална диктатура на Еднокнижника!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Умно село

    2 1 Отговор
    Явно го хваща старческа деменция.
    Всеки в очите на близките и обкръжението си е АНГЕЛ!
  • 108 99999

    0 1 Отговор

    До коментар #102 от "Донякъде е прав":

    Човек не пиши глупости, как може средната класа да влияе на приватизацията? Вярно е че чиновниците са били помагачи в разграбването но не и средната класа. В България за 30 г. не съумяхме да изградим средна класа, ако имаше такава нещата щяха да са съвсем други. Най голяма вина имат депутатите, които са гласували закони които пазят разбойниците и самите управляващи по онова време. Но при управлението на БСП са приватизирани около 30% от предприятията основно хотели, 45% при Костов и мистър 10%, а другите при царя и ГЕРБ. С една дума всички партии учавствали в управлението от началото на прехода до сега са виновни. Това се знае и то отдавна, какво ще разследват и ще разясняват. И пак се връщаме на модела КОЙ. И за ролята на статуквото.

    Коментиран от #109

  • 109 до 108

    2 0 Отговор

    До коментар #108 от "99999":

    Ти можеш ли да си отговориш какво означава средна класа??? Май не! Средна класа са работещата част от обществото с големи знания и умения, които би трябвало да са учени, инженери, хирурзи и други специалисти. Целта на този вид средна класа е да мотивира учениците да учат и развиват професии в полза на обществото, ако искат да водят по-заможен начин на живот!!! Благодарение на САЩ и Европа средната класа станаха държавни служители, юристи, скараджии, търговци, нарко дилъри, всевъзможни мошеници. Кое е хубавото на тая средна класа??? Колкото повече бройки има от сегашния вид средна класа, толкова по-зле ще става положението, защото сегашната средна класа е ПАРАЗИТИРАЩА!!!
  • 110 оцелял от турското робство

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Комуниста":

    "Кой не скача, е червен." А който скача, има нови зъби.
  • 111 123

    1 0 Отговор
    Гробокопач на България
  • 112 оцелял от турското робство

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "кобрата":

    Те нали са братовчеди - според по-мургавкия Костов.
  • 113 Да еааа!

    0 0 Отговор

    До коментар #37 от "Един друг":

    Какви ги плещиш, човече? Как си представяш Костов да спре бойна авиация и то руска?Като и' покаже черния си задник ли? Според теб руснаците как окупираха летището в Косово? През тунел ли? Ти явно си някакъв видински цървул щом не си чул когато прелетяха.
  • 114 Ваньо Корумпето

    0 0 Отговор
    Ама убави времена беа. Крадяхме , е×ахме , сега само лаят! Още съм добър в научния Комунизъм ама тряа да пея у Китай а преподавам!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове