Last news in Fakti

28 Февруари, 2020 21:03 64 273 137

Иван Бакалов: Бойко Борисов е доказан лъжец и населението го знае

  • иван бакалов-
  • журналист-
  • барселонска афера-
  • бойко борисов

Журналистът коментира ''Барселонската афера''

Иван Бакалов: Бойко Борисов е доказан лъжец и населението го знае - 1
Снимка: ФАКТИ

''Борисов няма как да го свържат, защото той си е опекъл работата. Той е дал на някакви хора, ако предположим, че става дума за негово дете, както се твърди. Но се вижда, че хора около него, хора от обкръжението му финансират тази къща и фирмата на Борислава и баща ѝ. Единият вика: ''Тя ми плащаше наем''. Ами, защо си вкарал къщата във фирмата ѝ. Хората си мислят, че са измислици това, което говорим, но това са реални факти. В Испания извадиха документите, това не може да се скрие.'', така коментира ''Барселонската афера'', в която е замесен и премиерът на България Бойко Борисов, журналистът Иван Бакалов в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

''Борисов каза, че с Иван Саздов не се е виждал 15 години. Той така и каза за братовчеда Ради, а той му е шеф на фирмата. Иван Саздов му беше в инициативния комитет преди избирането му за кмет на София. Саздов беше шеф на този инициативен комитет. Той Борисов си говори каквото си иска'', каза Бакалов и добави: ''Населението взе да свиква с всичко това. То знае, че Борисов лъже. Той е доказан лъжец, два пъти съдебно доказан''.

''Ако президентът Радев беше в положението на Борисов? Да му бяха намерили къща или нещо друго? То щеше да бъде страшно'', допълни журналистът в контекста на това, че по-големите медии в България не са особено заинтересовани от ''Барселонската афера''.

Популярният журналист отбеляза, че не малко българи продължават да напускат страната, въпреки че до някаква степен доходите са отбелязали ръст.

''Съпруг и съпруга - ОПГ?! Това е абсурд. А този министър Димов, противен и кух министър, който не беше за тая работа... обявиха, че не го пускат, защото можело да извърши друго престъпление. Но той вече не е министър, няма да го пуснат на входа на министерството'', коментира Бакалов темата със задържането на жената на Васил Божков, както и тази с продължаващия следствен арест на бившия министър на околната среда и водите - Нено Димов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 233 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    421 75 Отговор
    Знаем го Боки–лъжеца.

    Коментиран от #100

  • 2 Брах ви лайката гербаджийска

    395 74 Отговор
    Мне, населението не го знае щото е просто и си гласува за лъжеца

    Коментиран от #30, #38

  • 3 Радо

    329 53 Отговор
    Трябва първо да се изясни кой е бащата на копелето на манекенката, и от него са и мръсните пари преведени от офшорките в Кипър.

    Коментиран от #95

  • 4 Супер

    351 88 Отговор
    Де да беше само лъжец, той е най-големия идиот в света, всички го знаят, затова наказателния вот на следващите избори, ше бъде към Слави Трифонов, не защото му вярват, а защото не вярват на тиквата.

    Коментиран от #8, #62, #108, #111

  • 5 Onq s konq

    290 64 Отговор
    Бойко го е емнала склерозата. Една година ще го търпим още, това е в най лошия случай.

    Коментиран от #112

  • 6 Смях

    405 54 Отговор
    Дедо ни Боко съвсем се е разгащил. Вчера нарече някакви граждани, които нещо недоволствали, идиоти?! Едно напомпано, глуповато самочувствие, едно самодоволство. Житейският ми опит показва, че това е поведение на един прост, необразован човек. Който е някъде в облаците и не може да се нарадва, че се изтъпанил на върха на държавата. Ами такъв народ сме. Уважаваме невежите, посредствените хора. А на образования, кадърния - мамицата му!

    Коментиран от #32

  • 7 илия

    110 307 Отговор
    кажете за техноимпекс

    за катастрофата с бащата на радев

    и за държавна сигурност

    Коментиран от #10, #14, #21, #22, #73, #87, #118, #123

  • 8 Диамантената ръка

    89 168 Отговор

    До коментар #4 от "Супер":

    Недей така, че кака Корни ще падне от коня...
  • 9 и те така

    315 56 Отговор
    Българина се доказа като "достоен мазохист" щом вече десет години си позволява банкялийското недоразумение !!!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Мордекай

    114 278 Отговор
    ГЕРБ-35,2%, БСП-24%, ДПС-10,5%, ВМРО-9% - 17.02.2020 другото е плява и болни мозъци с рублички в ръка , лумпени

    Коментиран от #15, #50

  • 12 Tochnoq

    92 32 Отговор
    Palen smeshnik
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    113 249 Отговор
    ..........и това доживях, пияндурникът бесепар Иван Бакалов да говори за политика.............и за лъжи! Най-голямите лъжци в историята на България!

    Коментиран от #113

  • 14 Българин

    322 62 Отговор

    До коментар #7 от "илия":

    Кажи нещо за АЛО Ваньо, АЛО Банов съм, нещо за ДС и БУДА от село Банкя, за "къщурките" на СТРУГАРКАТА Цецка, за НЕ плащането на наем от ПЪПЧИВИЯ ГЛАВАНАК Горанов, за АПАРТАМЕНТИТЕ с АСАНСЬОРИ, за парите за щайгите Ф-16....КАЗВАЙ бе ГЕЙберастка ПОДЛОГО.
  • 15 Де факто

    240 58 Отговор

    До коментар #11 от "Мордекай":

    ГЕЙберастите 99% в ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ....СПРАВКА: фанДУПКОВА.пРАВ ЛИ СЪМ, БЕ продажен измет?

    Коментиран от #17, #19

  • 16 ААХАХАА СБИРЩИНАТА ГЕ ЙЗЕРИ,..

    66 193 Отговор
    МАЙЦЕПРОДАВЦИ И БЕЗРОДНИЦИ ОКОЛО РУСКАТА КЛЕПАРЕСТА ПОДЛОГА-КОРЕМНОТО,КУ РВАНЕЛ-ТРСВЕРСА,АГЕНТА РЕШЕТНИКОФФ И ЦИГАНКАТА ТРАВЕСТУНВК-ДЕСА,....НЕ СА..."НАСЕЛЕНИЕТО",. НИ ЩОЖЕСТВО ПАСИВНО!!!
    АРЕ...МУЙ ЗА ФАТМАКА
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ани

    101 49 Отговор
    Какъв народ сме ?Всички са много компетентни ,знаят законите ,но обикновено говорят май ,може би ,евентуално,ОЩЕ НЯМА ДАННИ .АМА ЧАКАЙТЕ БЕ ХОРА .ПОНЕ ЕДНА ИСТИНА ДА ИЗЛЕЗЕ.ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ДРЪНКАТЕ.НЯМА ЛИ ДА ДИСКУТИРАТЕ ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ УЧАТ ,ЗАЩО НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ,ЗАЩО НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО ПРАСВИЛА КАТО ДРУГИ НАРОДИ?
  • 19 БАТ САЛИ, ТИ ЛИ СИ МА

    22 42 Отговор

    До коментар #15 от "Де факто":

    .. МА'НГАЛ?😂
  • 20 баце

    97 19 Отговор
    няма къща и вирус няма
  • 21 ФИНЦИ

    49 25 Отговор

    До коментар #7 от "илия":

    ЗА МАИКАТИ ИСКАШ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ НЕЩО ДЕТО НЯМА ДА ТИ ХАРЕСА СПИРАИ ЛЯГАИ И ДА НЕ САМ ТЕ ЧУЛ ПОВЕЧЕ ШЕ ТЕ НАБЛУДАВАМ И ЩЕ РАЗБЕРЕШ КОЛКО СИ НЕЩАСТЕН И ТИ И ТЕЗ ОКОЛО ТЕБ АДИ УМНАТА
  • 22 Прост народ

    75 23 Отговор

    До коментар #7 от "илия":

    Едно и също всеки път ама то няма за каквонда се хванете, а да почнем с на бокониздънките няма да стигне мястото за коментари
  • 23 оня с коня

    78 130 Отговор
    Журналистът Бакалов ВЪПРЕКИ Липсата на Свободата на словото в БГ/111 място в Света/ се е УРЕДИЛ по незнаен начин да говори 100% каквото си поиска."Хората си мислят че това са Измислици,което говорим" казва Той.В Заглавието обаче Бакалов твърди Обратното - че същите тия Хора/Населението/ ЗНАЯТ, че ББ е Даказан Лъжец?!Но да продължим с Нелогичните Бакалови Противоречия:"В Испания извадиха Документите,това не може да се скрие" - така Коментира "Барцелонската Афера" Журналистът,в която Е ЗАМЕСЕН и Премиерът Борисов.Излиза че ББ Е "ЗАМЕСЕН",но още в Първото изречение Бакалов заявява:"Борисов НЯМА КАК ДА ГО СВЪРЖАТ ..."!И още: Журналистът е ГОТОВ ОХОТНО да Предположи,че Някакво Дете е...Борисово Дете,защото "Така се твърди".Ама да каже ясно и точно - кой ТВЪРДИ такива неща и ИМА ЛИ ДОКАЗАТЕЛСТВА,т.е. СВЕТИЛ ЛИ Е на Борисов?ЖАЛКО и Несериозно е ако някой си въобразява че с подобни ЗЛОБНИ СЛУХОВЕ ще може да събори Правителството и Борисов,въпросът е ЗАЩО "ФАКТИ" дава Гластност на подобни НЕАДЕКВАТНИ Личности като Бакалов?!

    Коментиран от #63

  • 24 Панов

    63 88 Отговор
    А пък собственика на сайта е така комплексиран от Борисов че вече е станал смешен

    Коментиран от #47

  • 25 Факти

    70 112 Отговор
    Кой е Иван Бакалов , какво е направил. Какъв е???
    Всъшност зашо пускате някакви статии от никакви хора.
    Невижда разлика от "една жена казала " и този Бакалов

    Бакалов... ровя из гуглето, коч, коджа коч, работа не захващал, пише оценки, а от какво живее. некаква пиявица на издръжка от жена му

    Коментиран от #43

  • 26 Ю Кортес

    72 135 Отговор
    Да му обясня нещо на анонимния собственик на сайта.
    Колкото повече л.йнярски статии и кал хвърляте,толкова повече хората ще са на страната на Борисов.
  • 27 антрашпиц

    124 33 Отговор
    Важното не че Боко е лъжец, а догодина кой ша брои бюлетините!И между другото,препоръчвам на трите медии(знаят се кои са),да не допускат хора от опозицията в сутрешните си блокове.Това е идеалната пропаганда на власта и тъ...я народ да гласува за ГербЪ.Хаха,вечна слава и дружба ,наследници на комунизма.Разликата между вас и оригинала е че ония със всичките си косури бяха в пъти по-кадърни от вас ,коруби такива.Толкоз много е градено?че 30 години съкращавате и онищожавате и пак има кво да се ликвидира....
  • 28 йевс

    123 37 Отговор
    То населението знае че Боко е лъжец, но големия въпрос е защо то населението продължава да качва това недоразумение и неговата мафиотска партия на власт?
  • 29 Ясновидец

    64 103 Отговор
    БАКАЛОВ, ТИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЛИ СИ? ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ОТ ГОДИНИТЕ СИ ИЗПЕРКАЛ НАПЪЛНО. ТИ СОЦИДИОТИ ЛИ СИ?

    Коментиран от #39

  • 30 Валхала

    61 102 Отговор

    До коментар #2 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    И пак ще гласуваме, защото като не можеш да спечелиш избори по нормалния начин , търсиш заобиколни пътища. То не беше остров в Гърция, къща в Испания, незаконно дете от манекенка, частна банка и какво ли още не. Остава утре да прочета, че Б. Борисов е изял цял клас деца. И вие тъпанари и това ще обсъждате. Добре, че сте шепа червени ненормалници.
  • 31 Цветко Христов

    63 89 Отговор
    АБЕ много позитански мръсници тук. Още малко и ще бъдете ликвидирани всички соцлаинари!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Жоро Гоцев

    57 96 Отговор
    Пишете ГАДОВЕ социалисти, само това ви остава, но НИКОИ НЕ ВИ ЧУВА ХИХИ ХИ АААААААА НЕЩАСТНИЦИИИИИ!
  • 34 Удушвач на червени вмирисани руски троло

    65 115 Отговор
    Три пъти е министър - председател. Три пъти, не веднъж, не два пъти. Пяна да ви излезе на устата това, е истината. И май до сега нямаше по-умен от него на власт.
  • 35 патриотъ

    108 53 Отговор
    Долу Герб,долу Борисов и всички мекерета около него!Колкото и да се пъчи,че е вечен и недосегаем,неговият край ще е фатален и ужасен за него и подобните му.Гадни твари,продали всичко свято!

    Коментиран от #37

  • 36 эгати червените боклуци

    55 84 Отговор
    Егати сайта е "Факти" Щом опряха да препечатват Иван Бакалов значи много са го закъсали, или не знаят кой е той. Че и журналист го произведоха. Те във Факти май повечето са като него.
  • 37 Нешо

    46 83 Отговор

    До коментар #35 от "патриотъ":

    На-много да отиде да си гледа внуците на спокойствие. Човека направи каквото можа, яа то не е малко. Но понеже червените боклуци много изправихте гребена, ще го изберем пак. Пръскайте се национални предатели - русофили и прочие червени подлоги.
  • 38 Приятел

    56 87 Отговор

    До коментар #2 от "Брах ви лайката гербаджийска":

    Без да се обиждаш ама много си прост и тия дето ти слагат плюсове два пъти! Утре , някой ще напише, че Борисов има къща на луната и дете от марсианка веднага ще го вземате за 100%истина.
  • 39 Карагенан (Е-407)

    28 10 Отговор

    До коментар #29 от "Ясновидец":

    Не е от годините, а от уискито!
  • 40 jorj

    48 83 Отговор
    Най накрая всички червени боклуци излезоха на светло!!!! Браво Борисов всичката червена кремльовска смрад се идентифицира, сега е момента да се изчисти!!!!!!

    Коментиран от #76

  • 41 Фидел Кастро

    82 39 Отговор
    Не виждате ли че всичко това свързано с "вълната бежанци" е
    една нелепица, скалъпена в коридорите на МС,бе хора :
    Целта е да се вдигне смачкания рейтинг на Премиера,
    сериозно пострадал около 5 000 000 евро инвестиции в
    Мис Бикини 2006 година !
    А днес вече ни се представя, преди всичко "в очите на слепите", едва ли не . . .за Спасител !?
  • 42 Гост

    38 25 Отговор
    Въййййй тоз как сапуниса бат Боко....
  • 43 Усмивката

    73 36 Отговор

    До коментар #25 от "Факти":

    Въпреки липсата на информация, което е традиция за нашите земи, може категорично да се заключи че бойко не казва истината. Овърта. ...Факт ли е че не отговаря на зададените му въпроси от журналисти, познава ли Борислава. Факт е. Факт ли е че отговаря но уклончиво ...,,Какво ме занимават(мисирките) с хора които познавам отпреди 15 години" Факт е.Факт ли е че в изявление отпреди 8 години споменава за жена с която се обичат и ако приключел с кариерата , може би ще заживеят заедно. Факт е. Факт ли е че в разговора ,,двете каки " се споменава за любовница с къща в Барселона . Факт е. А факт ли е че висши политичи биват уловени от чужди нам служби с подставени разпоретини и ужким забременели от тях биват уловени кат шарани на въдица и во вечни времена с едни милиони за коли , апартаменти и още нещо . Факт е. ....Е требе да си гербаджия за да не го виждаш

    Коментиран от #45

  • 44 гост

    27 55 Отговор
    а КУРнелуя дудуци прави с теб за ръка джендар
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Кири

    75 34 Отговор
    Трябва да си пълен идиот и от бойко още по-прост за да си доволен от неговото управление. Само ако си такъв, няма да разбетеш как продадоха България бойко и шайката около него.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 да ви е честито

    68 28 Отговор
    И по-зле ще става в държавата на мутромилиционерската мафия.
  • 49 Име

    36 43 Отговор
    Ми той може и да е лъжец, а кой не е от тия всичките управлявали някога и управляващи сега. Каквото е статуквото за момента ми се струва най добре, няма грам алтернатива. Тъй че поради липса на по добри си остава на власт сега и след изборите.Може и да е лъжец, но ако накаже тези преди него дето са виновни, може и да има индулгенция, иначе живота и него няма да пропусне. Върши ли си работата честно може да има прошка. В интерес на истината може би е най доброто за България в момента, времената са особени и нямам предвид коронавируса. В международен план говоря, за сега успява да балансира с цената на много компромиси. А тоя погрбален агент Руменчо освен за черна станция, комай за друго не става. Най вредния елемент за момента.
  • 50 котопакси

    49 20 Отговор

    До коментар #11 от "Мордекай":

    Браво на теб докара ги тези проценти до 54 % .Толкова ли им трябват на ГЕРБ ЧЕ ДА управляват пак .Ама нещо си сгрешил математиката и сбора гледай на къде духа вятърът и накъде пада крушата ,другото си е пунта- мара и мисирки .
  • 51 Pesho

    31 51 Отговор
    Този тъпанар дето си е турил табелка на журналист защо не вземе да докаже, че Бойко лъже. В противен случай да се пъхне в дранголника за клевета.
  • 52 Всички

    38 27 Отговор
    комунисти до стената...

    Коментиран от #56

  • 53 И бум

    25 8 Отговор
    Кой ще натисне спусъка....
  • 54 Тиквето

    3 35 Отговор
    Срах ли ви в устата ? Срах и крах ! Велик и Доган и Аллах !
  • 55 Обяснението

    22 28 Отговор
    Момчета много още има да се мъчите(като ви чета простите коментари) Бойко ще си иде ,още по- голям глупак ще дойде .
  • 56 Балък

    29 14 Отговор

    До коментар #52 от "Всички":

    Започвай от Боко!!!
  • 57 ДАААА

    41 31 Отговор
    ТАКА Е, НО КУРНИ ЛЪЖАТА С НЕЙНАТА ПРЕДАТЕЛСКА ПАРТИЯ НЯМАТ РАВНИ НА СЕБЕ СИ, А ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ИЗБИРА ПО МАЛКОТО ЗЛО !
  • 58 Баце

    33 29 Отговор
    "популярния журналист" 😂😂😂😂
    Нито е журналист, нито е популярен ако не се смята квартал ата кръчма. Там е мнооого популярен.
  • 59 Господарите

    36 30 Отговор
    Помните ли как "Господари на ефира" снима и изобличи Иван Бакалов как изнудва студентки да спят с него, за да ги пусне на изпит? Моментално го уволниха от университета. Та същият този аморален тип ръси обвинения без нито едно доказателство.
  • 60 Прошка няма да има

    36 19 Отговор
    България е първата държава по смъртност на 1 000 души в света. Всеки ден 12 българи правят опит за самоубийство, половината са успешни.

    Коментиран от #83, #122

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Нов

    17 26 Отговор

    До коментар #4 от "Супер":

    СЛАВИ Е ПАТИРИЦАТА НА ББ

    Коментиран от #72, #129

  • 63 Враца Баце

    36 23 Отговор

    До коментар #23 от "оня с коня":

    Леко с напъните, че ще оцапаш гащичките, ГЕРБераст!
  • 64 ЦЕЦА СЕКСА

    29 21 Отговор
    БОКО ЛИЖЕ И ЛЪЖЕ ТОВА МУ Е В КРЪВТА, АМА НЕМОЖЕ ДА ЕБЕЕЕЕЕ
  • 65 Горко му

    33 22 Отговор
    Мутрафон Боко така дълбоко е нагазил в л.ай.ната, че и Путин не ще може да го спаси.
  • 66 Баба Вангелия

    35 18 Отговор
    Дон Боко Аятолахов е мъжага, но съм сигурен, че ще плаче и реве, когато съдът му конфискува жипарата.

    Коментиран от #93

  • 67 Бико

    30 53 Отговор
    Гледах вчера "Панорама". Всички са на мнение, че България никога не е била по-добре от сега: финансова стабилност,икономически възход, външнополитически авторитет и респект за страната ни, хората все повече увеличават доходите си, имат работа,пътуват свободно където си искат. Ето вече и най-сетне истински работеща прокуратура. Е, разбира се, това не се нрави на БСП, ДБ, ДПС и други измекяри като този "умник" от тази статия.

    Коментиран от #70, #132

  • 68 Кмета на Симитли

    23 20 Отговор
    Туй дяти от Барцелона не е от Бойчето ве, Бойчето си пада по мъже, а най-вече по мен. Кажи си Бойче, ам кмета на Берлин и той гей ве
  • 69 бсп

    22 28 Отговор
    Ама др.иван бакалов умишлено забравя, че 95% България е ГЕРБ!България отлично знае кой/кои са единствените лъжци/мошеници в България!Др.бакалов пак умишлено забравя, че дори в родните им села Славяново, и Крушовица са пак ГЕРБ!президента в селото му не го искат, и """опозиционерката""" в родната и Крушовица не я искат защото са ГЕРБ пак др.и.бакалов!
  • 70 Иво

    23 25 Отговор

    До коментар #67 от "Бико":

    Точно така е!Дори в родните им села вече не ги искат нито нинова, нито президента на Бсп!
  • 71 Пешо

    29 18 Отговор
    Само комунист с болен мозък може да бълва омраза и злоба. Тези са истински фашисти.
  • 72 коментар

    21 3 Отговор

    До коментар #62 от "Нов":

    Още малко ще кажеш и, че бареков-1 е/беше патерица на Борисов!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гост

    18 2 Отговор
    Забелязвате ли колко много хора и работата им на повечето от тях е в настоящият момент да се ровят и живеят в миналото?
    Може ли да се промени нещо което е минало живеейки в настоящият момент карайки всичко по старому?
    А живее ли човек и щастлив ли е в настоящият момент,който е в миналото?
    Осъзнавайки грешките си назад единствено,което можем да направим е да живеем тук и сега различно от преди за да не повтаряме старите си грешки.
    Страдаме от липса на пари,някои от алчност вече ще започнат да се избиват помежду си,а парите се печатат и само правят играта в която играем всички,но до време и накрая оставяме всичко тук.
    Всичко е една огромна суета и илюзия.

    Коментиран от #85

  • 75 Политолог

    23 22 Отговор
    Бакалов е комунист и лесно може да раздуха една измислица и лъжа. Защо тогава не повдига въпроса за новата къща на сем. Станишеви на брега на Женевското езеро? Френски вестник помести снимка и цената, около 800 хил. евро.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Историк

    27 22 Отговор
    Познавам Иван Бакалов от 25 г. Изключителен мързеливец, лентяй, 10 г. прави дисертацията си по журналистика, лапа стипендията за доктората и само се мотаеше. Истински комунист, не обича да работи
  • 78 Критичен

    23 16 Отговор
    Ами кажи някой дето не лъже ?? Корнела ли ти е фаворитката, а къде работи мъжлето и ? кой го уреди там на работа ? семейния им приятел дето е първи приятел с тоя дето го плюеш , а за приватизационните и зделки ??? намирате лапнишарани да ви верват, тролове платени !!!
  • 79 Кокич

    26 21 Отговор
    Комунистът си е комунист. Ако излезе, че всичко това е постановка, ще си посипете ли главите с пепел. Не, няма, защото сте супер нагли...

    Коментиран от #110

  • 80 отсекъде си е за съд

    17 9 Отговор
    Това е едната страна на медала , остава да се докаже , че е крадец от еврофондове и обществени поръчки , а понеже в случая медалът е многостен и че е некомпетентен , злоупотребяващ с власт , извършващ геноцид , печелещ избори с манипулации и така до пълното оформяне на съдебното му досие.
  • 81 Петя

    21 24 Отговор
    А ти господине на Румен Радев ли си платен журналист? Питам и аз да знам. Тази история я измъкнахте от кътните си, защото другата с втората жена на Радеви апартаментите щеше да заеме ограмни размери по медиите. А пък и този Дикоф е много удобен за фалшиви информации!!! Кой ли пък ви вярва?

    Коментиран от #84, #86

  • 82 Narodna

    22 22 Отговор
    Злобни комунисти

    Коментиран от #88

  • 83 Дгд

    13 21 Отговор

    До коментар #60 от "Прошка няма да има":

    Някой като тебе и др.Бакалов,си измисля някакви статистики,и ги пише като истина.:))))))
  • 84 ни съ аби

    15 4 Отговор

    До коментар #81 от "Петя":

    Петенце , номинацията да къщи в Барселона приключи , не си ли разбрала ?
  • 85 коментар

    11 3 Отговор

    До коментар #74 от "Гост":

    Като знам какво е настоящето на хора от далечното минало няма как да ми харесват защото са деца на далечното минало, и не бягат от това далечно крадливо минало!Децата на човеците от миналото изобщо не са по-други от тия от миналото, същите са!Хубав ден!
  • 86 Жоро

    25 10 Отговор

    До коментар #81 от "Петя":

    Защо имам чувството, че вие не сте Петя, а Десислава Атанасова от Дулово. Много хора се хвърлят на амбразурата в защита на бащицата. Някои от тях водени от личен интерес, други, защото са лумпени по рождение, и трети, защото им се плаща. Аз лично споделям казаното от господин Бакалов и никой не може да ме убеди в обратното. Борисов толкова яко е нагазил лука, че никой не може да го спаси, даже и задграничните му покровители.

    Коментиран от #90

  • 87 111

    24 12 Отговор

    До коментар #7 от "илия":

    Ей гъзолизец. това управление на ББ ведно с Доган ни струва много-беднотия, полицейщина,миграция на младите хора , какъв президент какви 5 лв.
  • 88 Реплика

    6 4 Отговор

    До коментар #82 от "Narodna":

    Злобна отрепка.
  • 89 Чичо Пейо

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Бай Ганьо":

    А ти миришеш на розова вода едва ли не?
  • 90 Ех как ще ви разходя.

    14 4 Отговор

    До коментар #86 от "Жоро":

    Хубаво е да имаш чувства,прекрасно дори!Въпроса е обаче да се докаже нещо,а чувствата си ги пазете за себе си!На света има доста повече умни и образовани хора отколкото си мислите.
  • 91 123

    18 13 Отговор
    Нямат край комунистическите подлоги. Няма по страшно от тях.

    Коментиран от #99

  • 92 Коко

    12 19 Отговор

    До коментар #32 от "Б 52":

    Като стане премиер още един мандат ще останете само отрепките който го подкрепяте а забравих и умралите дето гласуват за Боко незнайно по какъв начин не забравяйте че носите отговорност за всички простстий сътворил Боко и докато ви промиват миниатюрните мозъци с кумонисти руснаци марсианци и какво ли още не заради вас които избирате човек който бавно и методично убива останалия народ
  • 93 Гарван Гарванов

    19 16 Отговор

    До коментар #66 от "Баба Вангелия":

    Какъв мъжага бре, извадил си *уя, направил копеле и го крие! Тиквоний е една долна курва, при положение че нищо не му пречи да признае детето, егати мачото ,егати батмана. Че крал, крал, че прал, прал, но дори и по никакъв начин да не го свържат, аз съм отвратен от жалкия мерзавец!
  • 94 гост

    17 20 Отговор
    Оставка на корумпираното правителство!
  • 95 Димитрова

    17 10 Отговор

    До коментар #3 от "Радо":

    Колко му е да набедят някой за татко...срещу една сума ще се намери...
  • 96 йокин

    5 10 Отговор
    За една не знам,но ДЕСЕ,НИ КОМАНДОРИ,А Ви е яд.
  • 97 Читател

    9 13 Отговор
    Хора ,нямате ли си друга работа,та се занимавате с проблемите на другите !Какво ни интересува ,кой с кого спал и т н.!
  • 98 Глепости

    14 15 Отговор
    1. Бойко е компетентен 2. Работи екипно с експерти 3. Живее от заплата 7000 лв. 4. Не лъже 5 не си е повярвал , че от него започва сътворението 6 ще бъде на власт, докато не го свалят отвън САЩ примерно. 7 най-важното: няма къща в БарЦелона и не е участвал по мутренско време в магистрални грабежи в Унгария. Ще видите, че скоро ще прекръстят Банкя. Борисовград ? Всичко друго е злостни клевети. Не ви е срам.
  • 99 Пунта Мара

    14 8 Отговор

    До коментар #91 от "123":

    Точно така е. Когато имаше СДС, Бойко си пазеше партийната книжка. Долу комунистите!!!
  • 100 ЕХА

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    по скоро тя е неговото дете, а малкото се води внуче..капиш.
  • 101 Sultana ot Haskovo

    4 10 Отговор
    Boyko Borisov ne e LIJETS.Tova e malko da go narechesh LIJETS.Toy e Super izmamnik,Moshennik,Maznich,Lizach,Bokluk I togava LIJETS...Moje bi se doseshtate Lovato daden chovek lichi che e vinoven za nishto I e useti che I baroda naselenieto go e useti che e LIJETS I toy go Zane tova I Zane che sledtova go chaka SID ili drugo I ot strah veche zapochva da se pravi na Voda ne omits...neshto kato usetiha me baroda no dano ne me sıdyat I zapochva taka da otvori che ujkim zashyitava baroda...NENUJNiYAT ELEMENT NA
    BULGARiYA...BAY GANYOTO BOYKO BORiSOV SOLTASHAKA NA SULTANA ERDOGAN...Vijte go samo kato otvori kak otvori Boyko Borisov Borisov edno kato che li e pupil tsyal BILGARiYA Barbara a horata I kolite I graduate I Zemite....aaaaa brewer Selyandur Boyko Borisov PIRCH KOZEL..HAHAHAHAAAAA 🤣🤣🤣 Boyko Borusov e sıshtiyat,absolyutno nikakva malika.
  • 102 Фейк нюз

    13 5 Отговор
    Населението знае за кой да гласува..
  • 103 Нане

    5 8 Отговор
    Неоспорим Факт!
  • 104 Ай сектир на червените боклуци

    16 4 Отговор
    Помияри Отивате си Този път ОКОНЧАТЕЛНО
  • 105 Тошко

    12 6 Отговор
    Бакалов, като кажеш: "Сашо ДикоФ каза" се превежда като: "една жена каза" толкова ли си тъп, или търсиш местенце в ОТРОВНОТО ТРИО.
  • 106 Еди кой си

    7 4 Отговор
    Един от тези коментатори пише ,че ББ бил прост , не бил интелигентен ! Аз не защитавам ББ, а само ще допълня, че в БГ вече 30 г. от така наречената изкривена демокрация , кои ли не ни управляваха и какво излезе накрая , че и от много интелигентни страдаме всички ! Всички са лява ръка, десен джоб . Няма нито един свестен за посочване .Още по лошо ще става, защото народа се опростачи, а това беше целта . Прост народ лесно се управлява ! Има ли в една държава чалга култура , всичко е ясно ! Както искате , така ме разбирайте !

    Коментиран от #120

  • 107 Андреев

    9 11 Отговор
    Чета тук и се чудя, платените от ПИК са накацали и тук за да ни убеждават, колко умен, честен, можещ, знаещ и некорумпиран е Банкянския маймюн!!! Тези които не харесват пълния провал от властването Му, за управление и дума не може да става, се определят за комунисти????? И как ще ме убеди некой, че живеем по-добре и алтернатива няма? Държавата, ако още има такава е в пълен разпад, проядена от огромна корупция, морален колепс, в която на власт са незнайни полуграмотни и неграмотни Калинки, избирани не по качества а по тъпота и послушание. Наглостта на този илитерат, крайно самозабравил се, както и обожествил доведе до това, над 2 милиона да избегат, да не се раждат деца, да се шири бедност, коруоция, неграмотност, морална деградация. Омразата към този самозабравил се и вече много износен чичо е все по-голяма. Придължава да купува изборите, пресата и всичко което се продава за да ни лъже, че имаме растеж и развитие, че българите вече се връщат в България. Неговото изритване от властта е задължително, защото всеки час във властта срива България. След като падне от власт, от това се страхува най-много, ще се разбере нивото на разрухата, разпада и ограбвaнето. Краят му наближава, усеща се огромния страх на апарата който го поддържа, не по убеждения а защото му се плаща. Няма нищо вечно и ще дойде времето да се потърси сметка за тези 10 години лъжи, предстелства и продажност които съпътстват цялото му властване.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Момчето си отива

    9 9 Отговор
    Гледам и не мога да разбера, що за възпитание има това Природно недоразумение Борисов, има или ги няма. Простащината му лъха от всяка дума или жест, но накарате ли го да напише нещо ще разберете, грамотност нула!! Целия МС мълчи, той се държи с тях като овчар с овцете. Вчера говори шефа на Военна болница, говори умно, стегнато и с познания. Овчарина го прекъсва, грубо, безцеремонно, нагло. Никакакъв усет за такт и разбиране. Толкива проЗД и неук, неграмотен и ниско културен, никога не е властвал у нас, дори и по времето на Червенков и Живков. А толкова крадлив и корумпиран, никога!!! Този е извлякъл от българите милиярди, които е разпределил по различни държави, все едно ще живее 1 000 години!! А тази къща в Барцелона с девойката и детенцето са само една част от пъзела Грабежа на века от Борисов. Сигурно съм, че има хора в обкръжението му, които не са съгласни с всичко това, защото усещат, че ще се търси отговорност за разрухата, вече наричана Трета национална катастрофа. Те не го ли свалят от власт знаят, с него си заминават и ще има възмездие! Пропастта между властването на Борисов и Българския народ е огромна и с нищо не може да се запълни!!!
  • 110 Петарчо простия

    3 4 Отговор

    До коментар #79 от "Кокич":

    Ти югокомунист ли си бе сръбско го.вно.
  • 111 Петър Петров

    2 9 Отговор

    До коментар #4 от "Супер":

    Ще изберете ли по-голям мошеник?То да се правиш на клоун е едно,но да водиш държава,съвсем друго.
  • 112 Оня със Слона

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Onq s konq":

    Ще ти се, ама гладна кокошка просо сънува. Скрий се някъде.... ама много добре се скрий.
  • 113 М.Петров

    4 2 Отговор

    До коментар #13 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Глупаво момче, простотията и глупостта нямат партия и цвят. Разделянето на червени и сини съвсем ще затрие държавата ни.

    Коментиран от #128

  • 114 Bobo

    3 2 Отговор
    Bojko e pich a TI -typo ''drynkalo'" .Takiva kato teb ne mislyat dobroto za bylgarite.Ne TI vyarvam.
  • 115 АНЕНЕРБЕ

    5 6 Отговор
    КОЙ БИ ИНВЕСТИРАЛ В ЕДНА ДЪРЖАВА В КОЯТО МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ Е ДОКАЗАНА МУТРА И ПОДХОДА И НАЧИНА НА УПРАВЛЕНИЕТО Й Е МУТРЕНСКО?!!

    НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ И ДА ВЛОЖИ ПАРИТЕ СИ , ДА СТРОИ ЗАВОДИ И СЪЗДАВА РАБОТНИ МЕСТА!!
    Кой е луд за да иска да бизнеса му да изпада в зависимости от поведението на МУТРАТА МИНИСТЪРПРЕДСЕДАТЕЛ.

    ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН.
    Виновни са милионите с робската психика на онова нищожество, което МУТРАТА направи на магистрала не само пред министерския съвет , но и пред цяла България!!

    РАЗМАЗВАНЕТО НА ТОЗИ ШЕФ НА АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА БЕ ГАДНО ЗА ГЛЕДАНЕ И АКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМАШЕ НЯКАКВИ ХОРА С ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО , ТРЯБВАШЕ ДА ИСКАТ САМО ЗАРАДИ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ НЕЗАБАВНАТА ОСТАВКА НА ТАЗИ МУТРА ПРЕВЪРНАЛА ДЪРЖАВАТА В НЕЙНА СОБСТВЕНОСТ.

    РАПОНА не само, че трябва да бъде изметен , но и СЪДЕН за престъпление към човечеството!
  • 116 Дон Нума Пумпилио Сермиенто

    2 5 Отговор
    Най работния човек в държавата,заедно с Гешев.
    Останалите чекиджий му завиждат и само карат на злобарки,затова са такива, само хленчат.
  • 117 гост

    3 2 Отговор
    Като знаеш нещо има прокоратура документите се дават там.А не да лаите по студията.Втори евро диков.
  • 118 Българин01

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "илия":

    ..Илия
    , Илияяяя..и ти си си като тия..от
    Бб блато.........
  • 119 250

    1 3 Отговор
    Браво много разбирачи, много много ГЛУПАЦИ.Ура другари.
  • 120 Българин01

    3 0 Отговор

    До коментар #106 от "Еди кой си":

    Прав сте. За съжаление малко са като Вас в това пространство.....
  • 121 Българин01

    6 3 Отговор
    Сина на Методи (от Банкя) Методично само допринася
    за загиването на България..
  • 122 Българин01

    1 0 Отговор

    До коментар #60 от "Прошка няма да има":

    Вашият #60 е допълнение на горния коментар #121.....
  • 123 карл хокер

    2 7 Отговор

    До коментар #7 от "илия":

    за техноимпекс не знам много, но държавна сигурност се занимаваше със точно такива евроатлантични,герберорусофобска сган със промити мозъци като теб....

    Коментиран от #127

  • 124 Гестапото

    4 1 Отговор
    Този еизперкал
  • 125 Фифи

    4 1 Отговор
    Факти,факт е,че сте манипулатори,злостни при това .! Опекъл си бил работата,няма как да го хванат ,но той Бакалов знае и населението знае . Добре ,че великият журналист и коментатор казва населението. Това е именно население,популация,но не и хора . Дай им злобни клюки,измишльотини и са щастливи!
  • 126 цвцв

    1 1 Отговор
    сиреч лъжец и авантажия
  • 127 strong

    5 2 Отговор

    До коментар #123 от "карл хокер":

    Цяла България знае за всички грабежи на фракциите на Бкп които направиха след 89г малкия!Ти си малко момченце със сигурност и твоите родители няма да ти разкажат никога тази русофилска сган Бкп/Кпсс какви ги вършеше преди 90г и след 89г малкия, защото трябва да ти разкрият всички сгански руски тайни за грабежи!Ти ще знаеш само колко много ни давали Бкп/Кпсс!Ама няма да ти кажат никога за хората на село, че там Бкп/Кпсс никога нищо не им давала, а те хората там ако си посеят нещо ще има и какво да ядат, и който си пасе животинки ще има месце да си хапне!А Бкп/Кпсс само ядяха, пиеха, и хоро играеха с десетилетия наред малкия!

    Коментиран от #133, #137

  • 128 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #113 от "М.Петров":

    Само ЦСКА, така ли???
  • 129 ПЕРНИШКИО

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Нов":

    А ТИ СИ МУ БАСТУНО , КРАВЯАР ..
  • 130 Ноню

    2 1 Отговор
    МРЪСЕН ДОЛЕН ПЕДАЛ ОТ ГЕРБ СИ боико ГАДИНО МРЪСНА
  • 131 Бубу

    1 1 Отговор
    Подивяха от злоба рубладжиите, колкото повече ги удря гешев толкова повече ще беснеят разните тролчета, а пък на мен ми е кеф, щом се чудят и няма какво друго да извадят за да стигнат до жалките си фантазии за Бойко. Този т.н. журналист не знае ли че свободта на словото не означава слободия и мръсотия. Все едно аз като един свободен журналист да напиша, че курнела е бременна от радев, нали
  • 132 завладяни медии

    1 0 Отговор

    До коментар #67 от "Бико":

    Щом гледаш Панорама е обяснимо облъченото ти мислене.
  • 133 няма промяна

    1 1 Отговор

    До коментар #127 от "strong":

    Това причина ли е да търпим пребоядисаните червени гербаджии да продължават тази традиция???????????
    Комунистите поне крадяха навремето прикрито, а тези си го правят показно.

    Коментиран от #134, #135

  • 134 strong

    1 0 Отговор

    До коментар #133 от "няма промяна":

    А трябва ли да търпим пребоядисани сини седесари /уж/ - а са си бесеперасти.и ламтят за още повече власт, власт, власт за пари, много пари, и още повече пари да стават от милиаардери на незнам си какво?!?!
  • 135 strong

    1 0 Отговор

    До коментар #133 от "няма промяна":

    А трябва ли да търпим пребоядисани сини седесари /уж/ - а са си бесеперасти.и ламтят за още повече власт, власт, власт за пари, много пари, и още повече пари да стават от милиаардери на незнам си какво?!?!
  • 136 От къде са парите

    1 0 Отговор
    Фирма Ema и Йордан Христов. Христов е собственик на хотели в Приморско с над 1200 легла, на Химмаш Хасково, на заводи в София, Бургас, Харманли. Чрез Герб има своите участници в Общинските съвети на Бургас и Приморско.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове