Last news in Fakti

1 Март, 2020 15:08 10 257 81

Лидерът на БОЕЦ: Схемата „Барселона”! Кой, как и защо!

  • борислава йовчева-
  • барселона

Коментар на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев във „Фейсбук“

Лидерът на БОЕЦ: Схемата „Барселона”! Кой, как и защо! - 1

СХЕМАТА „Барселона”! Кой, как и защо! 10 дни след публикацията на El Periodico за разследването на испанската прокуратура по сигнал на БОЕЦ срещу Борисов за пране на пари остават без отговор много въпроси, но най-важна е схемата, по която Борисов е осигурил къща в Барселона и луксозен живот на любовницата си. А тя е елементарна.

Разбира се, че Борисов няма „Къща в Барселона” на свое име. Помните ли „Кореком”? Българите не можеха да си купуват стоки с долари и марки от тези магазини, защото трябваше да доказват от къде имат валутата и затова им трябваха приятели, най-често тираджии, които имаха официални доходи във валута, на които даваха левове и те им купуваха, каквото им трябва и всичко е точно.

Абсолютно същата схема. Борисов според декларираните си доходи не бил могъл да си купи къща дори в Брегово, а камо ли в Барселона. В Европа има ефективни механизми, които биха стопирали подобни сделки още на етап банкови трансфери и гаранции, ако някой с недоказани, или съмнителни доходи се опита да извърши сделка за милиони. Тук на помощ идват „приятелите” с „чисти и доказани” доходи – Чаушев, Христов, Саздов и тн. Борисов им „дава” парите и те купуват къщата в Барселона на любовницата му и всичко е точно. С едно уточнение.

Борисов не дава кеш нищо, той им „дава” обществени поръчки и европроекти за усвояване за десетки милиони, от които те си избиват милионите за барселонската инвестиция. Борисов „плаща” за къщата с нашите пари. Борисов осигурява и чадър над бизнеса на своите приятели, над десет години Лукойл не са платили нито един лев данъци в България при милиардни обороти! За благодарност Златев, Чаушев и тн. апортират една къща за три милиона във фирмата на любовницата му в Барселона, която си кара „поршето” за 70 000 евро по барселонските улици и си наглежда магазина на Шервиньо за още два милиона евро. Ясно че, „руската връзка” е на Буда и обкръжението му, а не на испанският вестник, или на вносителите на сигнала.

Затова Борисов отрича, че има „имот, или къща в Барселона”, но не отрича дали има връзка с Борислава Йовчева и дали детето и е от него. А това не е някаква пикантерия, или жълтина, а същността на схемата. Когато това се докаже категорично, тогава Борисов е приключил. За сега той не отрича, а се извива и гърчи, като изпечен лъжец защото не знае до къде са стигнали в своето разследване испанската прокуратура и каталунската полиция и с какво БОЕЦ разполагаме. Но това само удължава агонията му и прави краят му още по катастрофален.

БОЕЦ не спираме да поставяме следните въпроси:

1. Защо Чаушев е апортирал къща за три милиона евро във фирмата на Борислава Йовчева, за която сам казва, че не я познава?

2. От къде бащата на Борислава Йовчева, Георги Йовчев има 1 750 000 лева за съучастие във вдигането на капитала на другата фирма свързана с Йовчева EMA BGS ?

3. Защо магазина на Йовчева затвори веднага, след като излезе статията в испанският вестник (Биволъ публикуваха видео от ненадейното опразване на магазина)?

4. Бойко Борисов ли е баща на детето на Борислава Йовчева?

5. Как Борисов и прокуратурата ще обяснят десетките милиони налети във фирмите на неговите приближени и замесени в Схемата „Барселона” и това, че от както е на власт Лукойл не са платили нито лев данъци?

6. Защо КПКОНПИ не реагира на същият сигнал на БОЕЦ внесен още през ноември 2018г?

7. Защо Гешев отказа да се сезира по сигнала на БОЕЦ внесен на 21.02 и да образува наказателно производство срещу Борисов, а се ‘самосезира” на 24.02 образувайки нищо не значеща „проверка”, по която да проверяват каквото е угодно на господарите му и да игнорират предоставените от нас документи и доказателства?

Това не е просто скандал, това най-тежкият удар срещу управляващата ни мафия и лично срещу Борисов за последните десет години. Тоталната истерия, параноя, страх и мобилизация на всички свински „медии” и дежурни матросовци да бранят вожда и да заливат с помия БОЕЦ и журналистите отразяващи темата е доказателство за нивото на опасност, което крие този скандал за тях. Лавината от заплахи срещу БОЕЦ също е най-верният лакмус, че сме на прав път. Ударното ПР-ско раздаване на десетки милиони пак наши пари от Борисов в опит да закрепи властта си също доказва истерията в която са изпаднали управляващите и огромният страх, който ги тресе. Борисов и мафията му гасят подобни пожари по два начина – с репресии и с раздаване на пари, нашите пари. В момента е в ход целият ченгеджийски арсенал на мафията.

Продължаваме! Очаквайте следващите действия на БОЕЦ.

Споделете, тези въпроси са важни и трябва да стигнат до всеки.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 87 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 батман

    94 9 Отговор
    продавам къща в Барцелона 😂

    Коментиран от #38, #41

  • 2 Коmapak

    87 16 Отговор
    Кучетата си лаят, кервана си върви... Нищо ново под слънцето.

    Коментиран от #48

  • 3 до кочината руска

    32 159 Отговор
    До кога ще ни заливат с помия комунистическите свине?

    Коментиран от #9

  • 4 Баце

    110 7 Отговор
    Аз съм прост, и вие сте прости, и схемите за източване на пари са прости, затова се разбираме.
  • 5 ГЕРГОВ

    9 50 Отговор
    ЩЕ ВИ ВДИГНА ХОНОРАРА
  • 6 Valio

    91 7 Отговор
    Всичко се знае,че е така ама въпроса е какво ще направиме за да има резултати от писаното.....
    Накрая наглеца пак си остава.
  • 7 ДАААА

    25 99 Отговор
    АМИ ТЯ СХЕМАТА Е ЯСНА , РУСКИТЕ ОКУПАТОРИ + БЪЛГАРСКИ ПРЕДАТЕЛИ = ПРОБА ЗА ПОВТОРНО ПОРОБВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ ! САМО ТЪПИ ПАРЧЕТА ГЛАСУВАЩИ ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ НЕ СА РАЗБРАЛИ !

    Коментиран от #59, #68

  • 8 Чичо Кольо

    56 7 Отговор
    Дали й е лизал котето??!

    Коментиран от #12

  • 9 00000014

    45 5 Отговор

    До коментар #3 от "до кочината руска":

    докато има такива като тебе .... прочети как си класифициран .... матросчо ..... оооогън биииий ...... та-та-та-та
  • 10 оня

    69 6 Отговор
    На третия път кратунката може да се счупи. Нали знаете поговорката. Тези 240 хрантутника начело с главатаря им не трябва да живеят!!!
  • 11 илия

    15 70 Отговор
    кажете за техноимпекс и срстата с президента уличаващи в държавна измяна
  • 12 00000014

    40 3 Отговор

    До коментар #8 от "Чичо Кольо":

    Тогава детето може да е от Доган, или Ердоган ..... Борисов на много хора ръце и ..... целуваше ....

    Коментиран от #60

  • 13 БСП

    6 40 Отговор
    работим активно
  • 14 Така е

    68 5 Отговор
    Всичко си има начло и край.и на Тиквун ще дойде края,както и на Берлускони,Тато,Тито,Мусолини стотици преди него минали по същия път.Нищо ново под слънцето.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТТТТ

    66 6 Отговор
    Ами в такъв случай ОСТАВКА стига толкова уж управление на борисов! Мнооого скъпо ни излезе неговото 10 годишно "управление" КТБ, ЮЖЕН ПОТОК, АЕЦ БЕЛЕНЕ, БОЖКОВ България е назад цели десетина милиарда от уж управлението, това са пари колкото за направата на АЕЦ БЕЛЕНЕ много скъпо ни излезе бойко язък предател
  • 18 Onq s konq

    51 4 Отговор
    Тея същите де назначиха Бойко, сега се мъчат да го зготвят за празничната трапеза за трети март. А Бойко седнал в казана и сам си слага дърва в огъня. То бива тъпотия, ама чак такава не бива. Дано не стане сакатлък.
  • 19 ДЖОТО

    44 3 Отговор
    ТЪРСЯ ДА КУПЯ КЪЩА В БАРСЕЛОНА,БЛИЗО ДО ОНОВА МОМЕ ОТ САНДАНСКИ?

    Коментиран от #61

  • 20 цербер

    12 17 Отговор
    "3. Защо магазинЪТ на Йовчева затвори веднага" А НЕ МАГАЗИНА. В СЛУЧАЯ МАГАЗИНЪТ ВЪРШИ ДЕЙСТВИЕ,бе неграмотяги ФАКТИчески! Нали е ясно?! МАЛКО ГРАМАТИКА. Българска.
  • 21 АТИЛА

    71 11 Отговор
    Най големия крадец в новата история на България!!! Лицето комунист Бойко Методиев Борисов! За 10 години ощетил страната със 43 милиарда евро!!! Скоро идва възмездието !!! СМЪРТ !!! КАЗАХ !!!

    Коментиран от #30

  • 22 Спите гяури

    42 8 Отговор
    После се сърдите БСП то ДПС то и сега Герб ! Не те не са виновни че ги оставяте да крадът ! А вие драги ми избиратели вие с нищо не правенето и писането тук и на всякаде! Заслужавате си съдбата ! До един !

    Коментиран от #29, #40

  • 23 малко конкретика

    11 1 Отговор
    Е нищо лошо не са направили хората , детайлизирали са само искането на прошка от Баци , да се знае точно за какво , иначе е много протоколно и общо.
  • 24 хаберих

    32 5 Отговор
    Защо Гешев отказа да се сезира? Не е ли СЕИРИзира? Защото цацаратурата си е...ла прокуратурата на гешеВтурата.Затова.
  • 25 Kotarak

    15 9 Отговор
    Детето на Йовчева е от единия от Котараците ...
  • 26 "Боко, Борислава, Барселона" - филмът

    43 2 Отговор
    Давайте ДНК пробата за бащинство и го приключвайте !

    Коментиран от #42

  • 27 Стабилно умрели сте мисирки

    15 27 Отговор
    Що ни занимавате с тези кокошарско- мисирски истории в стил Берлускони има любовница и къща в Барселона ,а султан Доган не си е купил на любовницата сарай в Дубай......
  • 28 глоги

    22 3 Отговор
    Това не е просто скандал,а биг мама скендъл. А и мацето е много апетитно. Да си я ближеш с течен шоколад!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    10 44 Отговор

    До коментар #21 от "АТИЛА":

    ТОЙ Е !!! ЕДИН -ЕДИНСТВЕН!!! ВЕЧНИЯ ПОБЕДИТЕЛ И ВАШ ПАЛАЧ БЕДНЯЦИ И ПРОШЛЯЦИ!!! КОЙ Е ТОЗИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ДЪРЖАВНИК??!?! ТОВА Е ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!! ПОКЛОН БОЙКО ЗА ТОВА ЧЕ ДОКАРА ГОЛТАЦИТЕ ЗИМАТА ДА ИЗПУКАТ ОТ ГЛАД И ДА ЗЪЗНАТ ОТ СТУД!!! Е СЛЕД КАТО СА НЕПОСИЛНИ ЦЕНИТЕ ИМ ЗА ОТОПЛЕНИЕ,ЗА ТОК,ЗА ПАРНО,ЗА ГАЗ И ВОДА И ДОРИ ЗА ТВЪРДО ГОРИВО КОЕТО Е ВЕЧЕ 100 ЛВ.ЗА КУБИК ТЕЗИ БЕДНЯЦИ НЕ МОЖЕХА ДА СЕ ОТОПЛЯВАТ А ЗЪЗНАХА КАТО КУЧЕТА!!! НО ИМАМЕ И ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА КЪМ ТЕБ БОЙКО!!! МАЛКО ИМ Е ГЕНОЦИДА...ОЩЕ МОЖЕ БОЙКО !!!! ДОВЪРШИ ГИ ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ОТ ГЛАД И СТУД!!! ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ!!!
  • 31 Петров

    45 2 Отговор
    Немам къща, само тъща.... Почти всички наши политици са изнесли крадените си пари в офшорки навсякъде по света и се чувстват богопомазани! Но, парите винаги оставят следи, стига някой да иска да ги види! Пртиите у нас се превърнаха в организирани престъпни групи с цел облагодетелстване на елитите им!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 ГЕРБ ПОБЕДА ВИНАГИ

    9 36 Отговор
    ТОЙ Е- ЕДИН- ЕДИНСТВЕН! МАЧКАЩИЯ БЕЗМИЛОСТНО НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ ДОСЕГА! КОЙ Е ТОЗИ БЕЗКОМПРОМИСЕН ПОБЕДИТЕЛ- ГЕНЕРАЛ ЛЕЙТЕНАНТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ. ПРЕМИЕР 3-ТИ МАНДАТ,ИЗБИРАН ЗА МЪЖ НА ГОДИНАТА,ПОЛИТИК НА ГОДИНАТА , ФУТБОЛИСТ,ТЕНИСИСТ И ГИМНАСТИК НА ГОДИНАТА. СТИГА ДА ПОИСКА ЩЕ БЪДЕ ИЗБРАН И ЗА ЖЕНА ИЛИ ДЕТЕ НА ГОДИНАТА КАКТО САМИЯ ТОЙ КАЗА. ЗА НЕГО НЯМА НЕОСЪЩЕСТВЕНИ ЦЕЛИ. ЗЛОБЕЙТЕ ГОЛТАЦИ СРЕЩУ ПОБЕДИТЕЛЯ ВАШ ПАЛАЧ,ТРЪШКАЙТЕ СЕ,СКУБЕТЕ СИ КОСИТЕ,САМОЗАПАЛВАЙТЕ СЕ И САМОУБИВАЙТЕ ОТ БЕЗПОМОЩНОСТ,НО НИКОГА,НИКОГА НЯМА ДА СТЕ КАТО НЕГО! ПОБЕДА ВИНАГИ ЗА ГЕРБ!
  • 34 Сесил

    22 2 Отговор
    Ех,ако му се бях отдала навремето,сега и аз щях да джитка с Порше...
  • 35 Zyggy

    35 4 Отговор
    ... Гледам и не вярвам на ушите си... Каскетът се прави на ударен... Ни лук ял, ни лук мирисал... Смях на парцали...Един с топки няма от цялата журналистическа гилдия, да попита Падишаха... познава ли тази Йовчева и има ли отношения с нея?... Ама какво да очакваш от мисирки и мишо и...
  • 36 Любомирова

    25 10 Отговор
    Чета написаното в защита на честния, умен, образован и неподкупен вожд от няколкоъо платени слуги. Разбира се, че няма какво да се каже, това Чудо на природата Борисов е така затънал в мръсотии и безнравственост, в подлости и лъжи, в унизително отношение към българите, че всякакъв опит да се прави на близък до народа е обречен само на подигравки и присмех. Той отдавна е за присмех на целия народ! Само платените сайтове и журналисти се опитват да омаловажат безчинствата му, както и загубата на довери от милиони българи. Защо не разбира или разбира, че една оставка сега ще бъде спасение за него? Страх и само страх, че дойде ли Служебно правителство ще се появят такива неща, за милиярди кражби, далавери и всякакви корупционни действия. Не се знае как ще реагира Брюксел за Барцелона, въпреки че е верен слуга и връща веднага 30% от парите им на тези които са ги отпуснали. Той и пидчинрмите му крадат другите 30% и за проблема остава малко. Колко още ще издържи на власт е въпроса? И какво следва след това? Падне ли и назначи ли президента Служебно правителство, най-вероятно е да бъде арестуван заедно с най-приближените министри, които са съучастници в цялата му престъпна дейност.

    Коментиран от #74

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Чочо

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "батман":

    Ако е заедно с мис гащи купувам веднага тая е добра за мандърсание
  • 39 Мъри Стоилов

    10 23 Отговор
    Много им вади очите Бат Бойко . Бат Бойко е абсолютна скръндза ,камо ли да купува къща на някаква мнима любовница. Това е Костинбродски пуч 2ра серия и точно той обслужва Свинята , който не успя да стане шеф на ДАНС.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 ще ме уредите ли

    16 4 Отговор
    Искам и аз да ме настанят в ГЕРБ а народа и на мен да ми купува имоти и дава милиони а медиите да ме скатават по случая.
  • 44 Дедо мъдьо

    12 3 Отговор
    Една жена на пазара попита като не Му става инструмента на тиквето със " инвитро " ли я е обременил или с език или " инвиво " ??? Щото от толкова грижи за доброто на населението може наистина да Му е увиснал и виаграта не помага !!!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Вода за Перник кога

    11 0 Отговор

    До коментар #41 от "Георги!":

    ТРЯА ЗА НОВА КАЩА
  • 48 Случаен

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    Не,кервана си лае,кучетата си вьрвят....
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Onq s konq

    4 17 Отговор

    До коментар #42 от "оня с коня":

    Абе на трети март ще дрънчат копейки. Не ти ли стана ясно защо точно сега се раздухва отнова тази история. Приготви си пуканки сядай пред телевизора и гледай къв сеир че има на трети март. То вече и на децата в децката им стана ясен плана на Копейкин и Боецо
  • 51 Брах ви лайката гербаджийска

    16 3 Отговор
    Е точно за това си озбраха гешевия че да варди вожда баце и да си остане недосегаем
  • 52 оня с коня

    1 15 Отговор

    До коментар #46 от "Дииииии":

    И съм ви казвал ДА НЕ ОБЯВЯВАТЕ всичко което НЕ РАЗБИРАТЕ за "Тъпо" щото е по-лесно и че е редно ДА ВНИКНЕТЕ В СЪЩНОСТТА НА НЕЩАТА,ама ..."Чувай.х...".Нейсе - оттеглям се Разочарован,но пък от друга страна НЕ ми е за Пръв път:)
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 До Оня с коня

    22 4 Отговор
    Слабо и далече от истината е това което си написал! Знаеш ли, смешно е и показва безсилие, особено като намесваш Руски пари и влияние. Фактите за къщата са известни, колкото и да се мъчиш да внесеш съмнения. Изнесеното в Испанската преса е проверено многократно за да придобие публичност. Това не е зависимата наша преса, която получава пари за да прикрива обективната истина. Преса която с всякакви усилия се стреми да угоди на властващия премиер но не се получава, дори има обратен ефект. Помните какво казваха по време на социализма, ако хладилника ви е празен, включете го в радиоточката. Да виждате разлика от онова време, което колкото и ограничения да налагаше, имаше морал, ред и сигурност, качествена храна и безплатно здравеопазване. Тогава бяхме близо 9 милиона, 3 години майчинство, добро земеделие и качествено образование. Да, ограничаването на свободното пътуване беше огромна грешка!!! А днес, заради прехваления премиер, каратист, футболист и кво ли не, защо сме най-бедни и умиращи в ЕС? Защо близо 3 милиона избягаха? Защо инвестициите са намалели цели 11 пъти? Защо сме обявени категорично за най-бедна и корумпирана държав в Европа? И вездесъщия премиер който еднолично управлява няма вина???? Карате не да се смея!!! Защитата на този илитерат вече, че освен погнусява и има обратен ефект. Питам за последно, нвма ли поне един от МС, който да каже на самозабравилият се вожд, че единственият му ход е да си подава оставка? Колкото повече затъва в това блато т

    Коментиран от #77

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    25 4 Отговор
    Браво на БОЕЦа . Събудете се , овце докато не е станало късно.

    Коментиран от #73

  • 57 no name no face no number

    17 2 Отговор
    Всеки знае що за личност е актуалният Премиер обществена тайна е, така, че какво да се коментира и добавя, жалко , че го изборахте толкова пъти, да оставим тъмните му житейски дни, ама след като веднъж е показал , че не може нещо значи не го може и 10 пъти да го изберете промяна няма да има.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Неееее

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "ДАААА":

    На радев не му минут номерата много са тъпи
  • 60 Ново

    7 0 Отговор

    До коментар #12 от "00000014":

    Нашия президент без език ли го изкара или полов инвалид
  • 61 Ново

    2 5 Отговор

    До коментар #19 от "ДЖОТО":

    Вземи адреса от радев тои нищо не знае ама е голям срам
  • 62 ел чапо гепи

    5 1 Отговор
    Явно вижда че нещо дребно но важно не е осветено че бочко-тъпото го играе спокоен
  • 63 Радо

    6 2 Отговор
    Манекенка не съм евал досега!!...бати Бойко и без тва вече не може.
  • 64 Бойко Борисов

    3 1 Отговор
    Прося, спрете се. Стига!!! Тайпи, помоооощ!!!
  • 65 Цецо Цветанов

    5 1 Отговор
    И на тоя ще му се размине. Като на мен
  • 66 goni

    9 4 Отговор
    Нищо не могат да му направят на Бат Боби! Не испанската полиция, ами ЦРУ, КГБ, МОСАД и маркиз дьо Сад да го раследват!:) Работата е опечена! Ауу! Детето било от него!:) И какво от това?!:) Неговите хора били печелили обществени поръчки! Да разследват тия, които са им ги дали. Лукойл не плащал данъци. Да разследват НАП!:) Майтапчии!:)
  • 67 Лоши хора сме българите

    2 3 Отговор
    ще побъркате бащицата.Той ,,се грижи,, за нас,а ние сме злобни към него....
  • 68 всичко си е обикновен грабеж

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "ДАААА":

    привиждат ти се тия неща дето ги пишеш.Откъде толкова акъл,всичко е по простичко-алчност и то без външна намеса.
  • 69 Гошо

    2 1 Отговор
    Най ме вълнуват 6 и 7 въпрос, ако на тях се отговори др€м€ми на к¥р@ кой е напомпал мастията!
  • 70 старото

    5 2 Отговор
    абе тоя боЗец от къде се пръкна ??? А по важното е кой му плща на това НОВО недоразумение защото ясно е ,че това е платена интрига от въпросната организация БОЗЕЦ???

    Коментиран от #71

  • 71 старото

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "старото":

    вероятно се издържат от производството на боза хахаха
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 старото

    2 3 Отговор

    До коментар #56 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    браво на БОЗЕЦА -абе момче младо слез на земята няма кой да ти повярва на ПЛаТЕНИТЕ ментаржилъци -само ще се набуташ с пари ,които никой няма да ти върни след като те ИЗДУХАТ от голямата политика хахаха
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 цецо апартамента

    7 4 Отговор
    Това за къщата го знае цяла софия,за детето също се говори под сурдинка,че тиквата на пияна глава е топвал пиперката ,и за да не му катастрофира политическата кариера заточи борислава в Каталуня и плаща милиони с нашите пари...
  • 77 старото

    4 2 Отговор

    До коментар #54 от "До Оня с коня":

    оня с коня не разбрах кое е лошото в твоите думи-Бойко си каза " Мислех ,ч е съм само един ерген а се оказа ,че има и къща а и ТЪЩА хахаха
  • 78 Усдмивката

    1 3 Отговор
    8.защо Яневагейт официално е приключила . И до какв изводи са стигнали разследващитеоргани в България. И чии подписи стоят под заключението.......Смятам че от там ще изпълзи едно мишле с мнооооого подробни интересни факти , които пък направо ще ни заведат в бърлогата на дзверо......
  • 79 ДОКО

    0 3 Отговор
    БОКО СЛАГАЙ СИ СЛАНИНА НА ДУПАТА..
  • 80 ЪРП

    3 3 Отговор
    ШАПКИ ДОЛУ........ЧЕСТ, УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ ЗА ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ, ЛИДЕРЪТ НА "БОЕЦ"!!!!!!!!!!!!!!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове