Last news in Fakti

3 Март, 2020 08:57 3 554 98

Стотици поеха към връх Шипка в ранни зори

  • шипка-
  • паметник-
  • 3-ти март

Трети март няма да ни обединява докрай, но ще ни показва, че ние - българите, сме имали възможност да участваме в освободителното дело

Стотици поеха към връх Шипка в ранни зори - 1
Снимка: БГНЕС

Нашите деди са били наясно, че Трети март няма да ни обединява докрай, но ще ни показва, че ние - българите, сме имали възможност да участваме в освободителното дело. Това заяви д-р Чавдар Ангелов, директор на НПМ „Шипка - Бузлуджа”.

"Държавата ни е резултат на всичко онова, което се е случило преди години. Празникът ни обединява”, заяви той пред Нова телевизия.

Проф. Милко Палангурски разказа, че паметникът "Шипка" е официално открит през 1934 г.

"Причината за късното му създаване е, че всяко хубаво нещо у нас става бавно. Откриването му е обвързано с актуалната политика в България. През тази година се подписва Балканският пакт. Имало и е преврат”, каза проф. Палангурски.

И напомни за подписването на Балканския пакт и за военния преврат, които "са били необходими" за сплотяването на обществото и е било добър повод, смята историкът.

Междувременно още от рано сутринта хора започнаха изкачването до връх Шипка. Обхванати от притегателната сила на родолюбието и въпреки препоръките да няма струпване на хора заради коронавируса и върлуващия грип, българите се стичат към паметното за Освобождението на България място. Сред хората имаше и немалко деца.

"Чувството е неповторимо. Идвам, защото съм българка", заяви пред Нова телевизия една жена.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реално

    78 3 Отговор
    Честито Освобождение Българи...

    Коментиран от #55

  • 2 Фатих Мехмед

    5 88 Отговор
    Майка си ли ше дирите там

    Коментиран от #16, #41

  • 3 Милиони не поехме към връх Шипка

    12 60 Отговор
    Руските циганки, които не са желани от руснаци за брак от десетки години идват и заживяват в България, намирайки си всякакви начини… Питам се, докога те ще смятат страната ни за огромен и безплатен ''алтерантивен родилен дом'' и докога децата им ще се мислят и представят за руснаци?? Питам ви до кога ще ги търпиме и кога и те ще ''хванат транспорта на екскурзия към Русия", като турските им събратя мелези, които около един милион набързо се изнесоха за родината си Турция под надзора на ДС??

    Коментиран от #17, #25, #77

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    49 4 Отговор
    честит празник БЪЛГАРИ
  • 5 Alfa Romeo

    9 23 Отговор
    Само днес се сещат че са българи...
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    40 5 Отговор
    БЪЛГАРИО за теб те умряха да ни дадът свободата
  • 7 ДедоДъррррр

    42 1 Отговор
    Честит Праз... голям праз! Пак турците ни управляват начело с Боко турчина! Армия НЯМА, икономика НЯМА, държава НЯМА....

    Христо Ботьов го е писал:

    Тежко, тежко! Вино дайте!
    Пиян дано аз забравя
    туй, що, глупци, вий не знайте
    позор ли е или слава!
    ..........................................
    Грабят от народът гладен,
    граби подъл чорбаджия,
    за злато търговец жаден
    и поп с божа литургия!
    Грабете го, неразбрани!
    Грабете го! Кой ви бърка?
    Скоро той не ще да стане:
    ний сме синца с чаши в ръка!

    Коментиран от #14, #97, #98

  • 8 Бай Стойчо

    50 1 Отговор
    И така, честит 3 март - денят, в който Русия ни ОСВОБОДИ от ТУРСКО РОБСТВО!
    А Кирякстефчовци и прочие русофобски и соросоидни мекерета и боклуци винаги е имало, за да се знае, че сред българите е имало не само опълченци, но и отрепки.
  • 9 КОНТРАТА

    27 1 Отговор
    ТРЕТИ МАРТ НЯМА ДА НИ ОБЕДИНЯВА ДО КРАЙ?? АЛООО ДЕПсарко хайде спри да да се излагаш вече се изложи с една статика по случай НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИЯ, А ЗА МАЛЦИНСТВА МИ ДРЕМЕ!
  • 10 КОНТРАТА

    21 3 Отговор
    ТРЕТИ МАРТ НЯМА ДА НИ ОБЕДИНЯВА ДО КРАЙ?? АЛООО ДЕПсарко хайде спри да да се излагаш вече се изложи с една статика по случай НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИЯ, А ЗА МАЛЦИНСТВА МИ ДРЕМЕ!
  • 11 Дддддддд

    30 4 Отговор
    Ръждивите и резняците по -отгоре да не се обаждат-че те даже и нац.празник си нямат...Да няма пак Дядо Иван да дойде с шутове в кратунделите ви..Честит Празник
  • 12 Няма свобода

    7 12 Отговор
    Докато хората живеят на кредит са в банково робство. Инфлацията е голяма. Българите се мислят че са свободни? Хахаха. Не ме карайте да се смея. Вие сте роби. И децата ви също. Те ще откачат и ще се самоизбиват заради робския живот.
  • 13 Факт

    34 3 Отговор
    Вечна слава на Българи и Руснаци умрели за нашето Освобождение-
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 4 Отговор

    До коментар #7 от "ДедоДъррррр":

    а кой съсипа икономиката ни ИВАН КОСТОВ
  • 15 цербер

    26 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Стотици поеха към връх Шипка в ранни зори. СТОТИЦИ КАКВО,БРЕ НЕГРАМОТЯГИ? ЛЕВОВЕ,ФРАНКОВЕ,МИШКИ,ПЛЪХОВЕ,СЛОНИЦИ ИЛИ ХОРА? Стотици българи поеха пътя към връх Шипка! Пишете грамотно! Празникът на върха не трябва да се отменя! Тези,които го отменят,трябва да се засрамят,най-малко! Да не споменавам,че не трябва да се назовават българи и да бъдат съдени. По бързата процедура.....и в ареста.
  • 16 слаботоков

    25 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фатих Мехмед":

    Не бе, твоята майка ще я дириме там за да я ОНОЖДАМЕ СВИТЕ!
  • 17 Роропаро

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "Милиони не поехме към връх Шипка":

    Дошло е времето пак да ви изнасяма през границата-ама този път в чували.И пак Русия ще е до нас-пак ще мачкаме чалми и шалварите ви

    Коментиран от #43

  • 18 Горд Българин

    28 2 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
    СМЪРТ НА ВСИЧКИ ВРАГОВЕ НА РОДИНАТА НИ.
  • 19 Българите са роби

    9 2 Отговор
    На герб и Бойко Борисов. Сигурно Бойко много охолно си празнува празника знаейки че мутрите са му на свобода и затворниците също. Той им е дарил много пари за да се забавляват в затвора. Крви , прститутки чук чук. Празнувайте но не забравяйте бог забавя но не забравя. И ще го отнесете. Вие нямате ценностна система. Вие сте некултурни. Па празник ще ми празнувате.
  • 20 бурундук

    3 14 Отговор
    Към връх Щипкааааааа!Агонь!
  • 21 G Draganov

    28 1 Отговор
    Честит национален празник!!! Денят на освобождението от турско робство. Аплаузи за президента, че реши да отиде заедно със народа. А какъв българин е премиерът, който на този светъл ден отиде да се кланя в Анкара и да казва аго та на султана да му стане драго.
  • 22 Истината

    19 0 Отговор
    е, че запушването на амбразурата от пекинската патица е жалка сценка. Май пак ще има освиркване.
  • 23 любопитен

    26 0 Отговор
    Винету ще ходи ли на Шипка или ще си остане в Турция?
  • 24 човек

    33 0 Отговор
    Честит празник, българи! Който не чувства тази дата като празник, просто е един предател на българщината! Да, Русия ни е освободила от османско робство! И българите сме благодарни за това!

    Коментиран от #27

  • 25 kaka

    21 1 Отговор

    До коментар #3 от "Милиони не поехме към връх Шипка":

    Хайде по полека с агресията, че ще се задавиш. Колко трябва да си промит и зомбиран, че на този светъл празник да не се преклониш пред подвига на българските опълченци и руски войни оставили костите си на Свищов, Плевен, Шипка, София, Стара Загора.
  • 26 Табаков

    7 5 Отговор
    Ако се бием с турците само за цар,то и сега си имаме султан-Ердоган. Турците почти ни налапаха икономически. Робството пак се завръща,братя и сестри българи и българки!
  • 27 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор

    До коментар #24 от "човек":

    от мен БЛАГОДАРЯ
  • 28 булгар

    3 23 Отговор
    3 3 1878 год. Падане на булгарите под руско робство .Прост народ слаба държава не знай какво празнува .

    Коментиран от #45

  • 29 Горд Българин

    26 1 Отговор
    На връх националния празник на България ПРЕМИЕРЪТ ни отиде да прави поклони на султана, а ПРЕЗИДЕНТЪТ Румен Радев ще бъде с всички Българи на връх Шипка, за да почетем заедно ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО.
    На вас оставям да си направите изводите.
  • 30 честит празник

    3 5 Отговор
    Веднъж се изкачихме пеш от село шипка до върха но няма да го повторим ,защото откъм габрово винаги е разрешено с автомобил а откъм казанлък е забранено изкачването.
  • 31 Чума

    17 2 Отговор
    Само помислете защо ония поколения българи са имали необходимост и са построили Паметника на ,,тоз чутовен връх" символ в самия център на България, от който се вижда прекрасно както на север, така и на юг? Хайде, в 1879 г. когато се поставя въпроса е било еуфория, Нова България и т.н. Но ето, сутринта историци говорят, че идеята се възражда през 1920 г., конкурси, процедури и всичко това след скоро приключилата ПСВ, където с Русия сме противници!Значи, ония хора, съвременниците и творците са събитията са били наясно кое е временно и кое вечно! Това за размисъл на образованите, модерните и накратко - джендерастите!!!?

    Коментиран от #72

  • 32 Ели

    9 3 Отговор
    Радвам се, че на Шипка на този светъл празник ще бъдат Караянчева и президентът Радев рамо до рамо на молебена и на паметника. Народът трябва да е обединен

    Коментиран от #42

  • 33 реалист

    11 1 Отговор
    Да Българи, наистина всеки от нас трябва да си направи изводите кой кой е и когато му дойде времето чрез гласуване да си дадете своята оценка и мнение по въпроса кой да ни управлява.
    Аз не бих дал гласа си на този, който не уважава българите и тяхната свобода и точно на националния празник на България да отиде при османските поробители.
  • 34 681 БГ

    22 2 Отговор
    Честит 3 Март на всички Българи !!! Да Живее България!!!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Честито Освобождение от Турски гнет!!!

    20 4 Отговор
    Опитите да се омаловажава Освобождението ни от примитивната Турска империя, която е такава и до днес, която навсякъде поставя лика на прогресивния за времето си Кемал Ататюрк, а всъщност един идиот я ислямизира и спря развитието й. Хвала на Русия, че 7 пъти ги смазвала и така сме се спасили от Ретроградния и крайно консервативен ислям!!! Тези които оплюват Русия да помислят, че ако България не беше освободена щяха да носят фесове, да се гъзят по 5 пъти на ден, да се казват Хасан, Ахмед, Юсуф и т.н. 500 години тези примати са спряли развитието ни, докато Унгария, Авастрия, Чехия и други държави са се развивали. Да не забравяме зверствата на турците, 5000 заклсни в Батак, стотици в Перущуца, Брацигово, Клисура, Копривщица, 10 000 избити в Стара Загора и града опожарен!!!!! Избивали, клали, палили българи живи в църквите!!! Не харесвам турския език и култура, манталитета им, както и тяхната подлост. Не ги искам тук, не ходя там, уважавам нашата религия и издръжливистта на българина. Не искам в учебниците да се забравят Левски, Ботев, Раковски, Волов, Бенковски, мирбаджи Йово, Райна Княгиня и да се казва нашествие!! Избити са над 1.5 милиона българи от тези варвари, които отново посягат на нашата свобода и земи!!!
  • 37 Русия е окупатор, но...

    16 2 Отговор
    Турските войски са превозени Стара Загора от Албания до Дедеагач/Александруполис с помощтта на британските ВМС, а после по барон хиршовата железница към Стара Загора, която е строена с робски труд на българите. Благодарете на аврстриййци и британци и плюте „окупатора” Русия.
  • 38 Чума

    11 2 Отговор
    Караянчева може да е загубена и проста пекинка, но е Там! А Главанака нека си върши главанашката работа! Според работата и работника! Главанаци нямат работа на Шипка, особено Днес, а Шипка няма никаква нужда от тях! И това не е от сега! По време на войната, офицерът на руска служба, 3-та опълченска, на Калитин дружина, Стефан Кисов, среща в Габрово Стамболов и сечуди защо не е в опълчението! Стамболов казва - Вие сега се бийте там горе! Моето време идва после! Та и днес - кой на шипка кой с фес!

    Коментиран от #48

  • 39 Джулия

    6 10 Отговор
    Честито освобождение от турско и руско робство! Честит празник Българи!

    Коментиран от #46, #51, #79

  • 40 Да живее България

    13 0 Отговор
    На връх националния празник по БНТ самозвани историци и водещи водят срамна, обидна и неуместна дискусия за 3 март и ли против 3 март. Това се превръща в патент на БНТ, която ив други предавания методично атакува 3 март. То е ясно че СЕМ няма, но има и други органи
  • 41 Масон

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фатих Мехмед":

    Не твойта задръстената туркиня дето ми пере чирапите и гащите , в мазето без да и плащам и стои вързана , до мивката и яде сух хляб и пие застояла вода.Боклук турски млък там. Фес долен.
  • 42 Народе

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Ели":

    Къв народ караянчева не може да чете срича рите си срам а взема 80 000 годишна заплата
  • 43 Има и по-лошо

    11 0 Отговор

    До коментар #17 от "Роропаро":

    Не мисля че човекоподобното под №3 е мюсюлманин с турски корени. Тва е някакво младо безработно родоостъпническо изчадие, прехранващо се с тролене по интернет. В днешно време плащат да лае срещу руснаците и той лае. Утре, като се смени вятъра, ще лае ако трябва и срещу тия, които му плащат днес. Е тия човекоподдобни са най-вредни и опасни, щото нямат скруполи да предадат всичко родно за пари.
  • 44 Трифонов

    2 7 Отговор
    На упражнението "Всичката пара през свирката", винаги сме били мнооооого силни. Стотици били поели... А милиони поеха за чужди държави и оставиха тук родители, съпрузи, деца... И оттам плюят по България, като псета... Кучета сме, това е горчивата истина! Псета сме и като псета ще изпукаме!
  • 45 Хайл

    6 1 Отговор

    До коментар #28 от "булгар":

    Не заслужаваш да пишеш с този ник нейм. Само простак ще се изкаже така. Или такъв избягал в странство да робува на, западни болуци,
  • 46 Джулио

    6 2 Отговор

    До коментар #39 от "Джулия":

    Руското робство е в главата ти и очевидно не си се освободила от него. Честито, тегли си го цял живот и дано е по-кратък.

    Коментиран от #53

  • 47 Войн

    11 0 Отговор
    Да, остарях и не съм с тази сила като млад. Трудно ходя, но ме извикаха във Военното окръжие за да ме определят като запас. Жалко, не съм вече в тази кондиция но казах на служителката, запишете не снайперист. Тръгне ли турската орда към България, отдавна имат изострени апетити към една огромна част от Югоизточна България. Не мога а и не искам да бягам от турчулята, ще отстрелям колкото мога повече от тях, докато ме ликвидират. Жената се смееше като и казах това, но аз съм сериозен. Срамно е да оставиш страната си, в която в момента властва една продажна и страхлива креатура!!!!! Той каза, че ако нещо стане, щял да бяга????? Споделял съм каквото мисля с мои приятели на моята възраст. Те също ще защитават до колкото могат България, не крадливото им лъжливо правителство, продажно и предателско!

    Коментиран от #54

  • 48 Нормално, Стамболов е боклук

    6 0 Отговор

    До коментар #38 от "Чума":

    Натрупал е пари снабдяване на държавата с униформи и оръжия. Боклуците са си боклуци още от преди освобождението.
  • 49 факт

    4 0 Отговор
    хиляди!
  • 50 Чума

    7 0 Отговор
    Ние не мразим днес никого! Турция си е Турция, достойна и силна държава със своите проблеми, грешки, претенции, някои основателни и интереси! Днес просто отбелязваме връщането на България на картата на съвременния свят! Да, гледали са ни снизходително в началото освободителите! Не са ни вярвали, но опълченците само в 2 героични сражения промениха това отношение и показаха, че България заслужава свободата си! А при Шейново дори надминаха руснаците при щурма на редута на Вейсел паша! От много благодарности, забравяме точните факти! ,,Под силния огън руснаците спряха и залегнаха на 200 метра от турските окопи, българите продължиха, влязоха в окопите и там щиковете решиха всичко." За 5-та опълченска дружина става въпрос.
  • 51 Хрониките на Евразия

    5 1 Отговор

    До коментар #39 от "Джулия":

    XA XA честито че си много тъпа! Tрол като тебе явно е много горд!
  • 52 баце

    6 1 Отговор
    пък аз днес ще си бъда на къщата в Барселона
  • 53 Джулия

    3 9 Отговор

    До коментар #46 от "Джулио":

    100% от комунистите и социалистите са русофили. Ти също си русофил. Така, че споделяте едни и същи ценности и имате един и същ поглед на историята. Така, че нищо не те различава от тях. И за тях тях и за тебе руските интереси са над всичко и българите трябва да бъдат вечно признателн на Русия и сляпо да защитават руските интереси.
  • 54 СВД

    6 0 Отговор

    До коментар #47 от "Войн":

    Ами, то младите по добре да се спасяват, че нищо няма да остане от България! Те не са и служили в казарма! Ей такива дъртаци още създавате проблем, но наистина остарявате! Всъщност, мислил съм, че докато служилите истинска казарма бяхте по млади до преди десетина години, с България се отнасяха с малко повече уважение. Стотици хиляди грамотни като военна подготовка истински патриоти са това, не е шега. Но времето отминава! Сега в романа на Вазов чемшира го кръстили ,,вечно зелен храст"!!! Магнолия някаква! Да е по ясно на младите, които пък от ,,маскари" са получили званието - палавници!
  • 55 Borislav Popov

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Реално":

    Kакъв празник е, това е турски празник сътворен само от еничари, направен е да вдъхва някаква гордост във тоя народ! ДОБРЕ ЧЕ СЪМ АЗ ДА ГО КАЖА ТОВА иначе никой няма да каже истината!!! Поздрави на всички заблудени на шипка от мен Борислав Попов!!!

    Коментиран от #88

  • 56 НЕКОЙ

    3 9 Отговор
    Русофилски пеедрееси, качихте ли се на шиПка?

    Коментиран от #61

  • 57 НЕКОЙ

    1 8 Отговор
    Качете се на шиПка, ревете на шиПка, бройте стотинки на шиПка.

    Коментиран от #58

  • 58 Borislav Popov

    1 4 Отговор

    До коментар #57 от "НЕКОЙ":

    Pубли да броят не стотинки, или евро, или доллар
  • 59 Акълчо

    1 7 Отговор
    А ЩО САМО НА 3ТИ МАРТ ХОДИТЕ ТАМ?!
  • 60 Безсрамие и страх виждам др.Борисов

    8 1 Отговор
    Днес празнуваме велика дата, освободили сме св от тегобата Осмснска империя, която 5 столетия ни е спряла развитието!!! Не сме допуснали исляма да ни завладее, да му следваме идиотските и крайно регресивни закони!! Избивали и избивали българи през това време, грабили децата, клали и бесили, слагали идиотски данъци и какво ли не. Проявили сме благородство, огромно благородство и толерантност, защото след Освобождението са останали турци които никой не е закачал. Има ги и днес, изолирани, лъгани от тяхната измислена партия, която ги ползва само за да живеят царски неколко стотин техни представители в НС. Тодор Живков закъсня с десет години с промяната им на турските имена! Сега са капсулирани, мечтаят за майка Турция която не ги желае изобщо. Строи им минарета и джамии с което задържа развитието им. Партията им ги ползва на всеки 4 години за да си осигуряват охолен живот, богатство и власт. Къде са те днес, защо не празнуват Освибождвнието ни? Нали са Български граждани, носят Бългрски паспорти? Къде са предствителите на партията им? Няма ги!!!! Ето това е турчина, ограничен и примитивен, предател и продажник!!!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Горд Българин

    6 1 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
    СМЪРТ НА ВСИЧКИ ВРАГОВЕ НА РОДИНАТА НИ.
  • 63 НЕКОЙ

    0 7 Отговор

    До коментар #61 от "Да та ева у предателя":

    Аз съм на шиПка, русофилски пеедрес.

    Коментиран от #64

  • 64 Да та ева у предателя

    1 1 Отговор

    До коментар #63 от "НЕКОЙ":

    Ти си на шнура ми щом го имаш за Шипка добре.

    Коментиран от #65

  • 65 НЕКОЙ

    0 6 Отговор

    До коментар #64 от "Да та ева у предателя":

    Русофилски бедняга, реви пред касата за плащане на електроенергията и зови пОтана денонощно.

    Коментиран от #66, #67

  • 66 Да та ева у предателя

    3 2 Отговор

    До коментар #65 от "НЕКОЙ":

    Туркофилски бедняга, реви пред българските институции за Български паспорт, защото иначе никой няма да те пусне в цивилизована Европа, защото там пускат само хора, а твоя шанс е само българския паспорт, за да те приемат като такъв.
  • 67 Да та ева у предателя

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "НЕКОЙ":

    И още нето ти не си Некой ти си просто НИКОЙ. Нямаш държава, нямаш Родина ти си просто един мелез и дърво без корен.

    Коментиран от #68

  • 68 НЕКОЙ

    2 7 Отговор

    До коментар #67 от "Да та ева у предателя":

    Русофилска измет, ти си на издръжка на държавата. Реви максимално за помощи.
  • 69 Реалист

    1 2 Отговор

    До коментар #61 от "Да та ева у предателя":

    Сега не можем имам работа с дъщеря ти:) качила се е на шипката ми:)

    Коментиран от #73

  • 70 Реалист

    2 5 Отговор
    Един ден сите българи ше налапат пак турската шипка и ще рушат паметници на левски с ревове "терорист" :)
  • 71 Горд Българин

    4 1 Отговор
    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.
    СМЪРТ НА ВСИЧКИ ВРАГОВЕ НА РОДИНАТА НИ.
  • 72 Пипи дългото чорапче

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Чума":

    Страхотен отговор и добър довод.Не се бях сещала
  • 73 Да та ева у предателя

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Реалист":

    Верно ли бе османецо скопен? Че аз дъщеря нямам. Да не си качил своята там? Не ме учудва, защото всеки знае вашите "ценности" да онождате дъщерите си, братовчедките си и за това сте толкова изродени. Но нас българите това не ни бърка продължавайте с вашите кръвосмешения.

    Коментиран от #74, #75, #76

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Реалист

    1 3 Отговор

    До коментар #73 от "Да та ева у предателя":

    Абе друго да те питам щом нямаш дъщеря, вие българите май онази работа много не можете:)

    Коментиран от #78

  • 76 Реалист

    0 2 Отговор

    До коментар #73 от "Да та ева у предателя":

    И другото не съм предател:) Левски бил ли е предател като е искъл свобода за народа си?

    Коментиран от #89

  • 77 Коко

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Милиони не поехме към връх Шипка":

    А ти хващай към анадола малоумнико на шипка са се били българи за разлика от тебе
  • 78 Да та ева у предателя

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Реалист":

    Питай простите кадъни, които идват от тъпите си села в големия град дали не мога. Толкова са тъпи, че като им отворим очите и не можем да им затворим краката, а като се върнат на байряма в селата си при дъртите пингвини се правят още на честни. Честни, ама в ушите, но и там не е много сигурно.

    Коментиран от #80

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Реалист

    1 1 Отговор

    До коментар #78 от "Да та ева у предателя":

    Ааа значи навън се опитваш и не става иначе вкъщи въобще те няма:) скоро ще помогна на семейния ти живот, и ти да се радваш на рожби:)

    Коментиран от #81

  • 81 Да та ева у предателя

    2 1 Отговор

    До коментар #80 от "Реалист":

    От ялов османец скопен още като малък и тиква не може да излезе така, че не се слагай, ти си най обикновено НИЩО. Аре хващай пътя към анадола.
  • 82 Реалист

    1 3 Отговор
    Бе скопен не съм щом имам челяд:) Аз тука държава чакам ти ме гониш в Анадола:)Вероятноста мойто да стане е по голяма, ако не те прегазят на пешеходна пътека до тогава де:)

    Коментиран от #83

  • 83 Да та ева у предателя

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "Реалист":

    Ще стане твоята, ама когато цъфнат налъмите ти.
    И по-скоро не мен ще прегазят на пешеходна пътека,а ти отново ще станеш екскурзиант.

    Коментиран от #95

  • 84 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    КАКВА СВОБОДА БЕ БРАТКО МОЙ БЪЛГАРИНО ...ЩОМ СЕ ОЖЕНИШ И ПОЛУЧАВАШ -ДО ДЯСНОТО СИ КОЛЯНО -СВОЯ ЛИЧНА "ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ " И ДЕЦАТА СЕ ЧУДЯТ -ЗАЩО С ТЕБ СЕ ДЪРЖАТ КАТО С "ГЯУРИН" !?!?!?
  • 85 Асен Илиев

    0 6 Отговор
    На Шипка ОРГАНИЗИРАНО! са били избити неудобнита за КОЛХОЗНАТА СВИНЯ опълченци и малко украинци :)
    Какво точно ПРАЗНУВАТ булганите там, не мога да схвана?!
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Радев ще бере големи ядове

    1 3 Отговор
    с китайците заради днешното му изказване на връх Шипка!!! Ако му се резмине само с предупредителна нота от Китайското посолство трябва да бъде щастлив. Той днес на Шипка съвсем официално обвини Китай и стотитиците хиляди болни и починали китайци от вируса, че този вирус е измислен и всичко това е манипулация. Какво ли ще стане ако се окаже първият българин починал от този ''измислен'' вирус??
  • 88 SAAB

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Borislav Popov":

    Ахмако......името на мой прародител е изписано на тоя мономент ! И ако не бе той и други като него щеше на си одупен на килима.....
    В едно е прав главанака......маТряла е лош ....и ти го доказвяш !
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бачо Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #89 от "Бачо Киро":

    Аман от смартфони.. 1877.
  • 91 Rusnak

    2 1 Отговор
    Не знам защо сме ви освободили от турско робство... явно по погрешка...??? За това циганско племе само резане на глави с ятагани всяка сутрин и изнасилване на жените ви всяка вечер, иначе няма да поумнеете...
  • 92 Янките ВЪН

    2 0 Отговор
    Днес да си пожелаем Освобождение и от гербрската Диктатура, ръководена от мутрата Бойко Борисов, измислен генерал без армия, и подкрепяна от задокеански кучета и змии.

    Коментиран от #93

  • 93 До макарите

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Янките ВЪН":

    Ааа няма вън Това да не ти е извади го да пръдна
  • 94 Истината

    1 0 Отговор
    Върхът е Свети Никола
  • 95 Реалист

    0 0 Отговор

    До коментар #83 от "Да та ева у предателя":

    Историята е кръговрат. Когато те настигне тогава за написаното тук ще те вкарат у пандиза:) А за да не смачкат трябва да си късметлия сред толкова алкохолизиран народ каламбурино:)
  • 96 Реалист

    0 0 Отговор
    До 20 год. в българия българи няма да има:) това е зададено на политиците и успяват:)
  • 97 Внуче

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ДедоДъррррр":

    Нали имаме главнокомандващ какво прави ами зоне пишеш че боико се среща с меркел и макрон/може би ти не ги познаваш как-то и радев/ все боико да Ви оправя
  • 98 Видин

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ДедоДъррррр":

    Ние от турция нищо няма да получим всичко ще доиде от великата албания/как-то казваш албански президент си имаме/защото и путин се среща с ердоган/ сега не е ясно дали радев ще иска да се срещни с Путин/ като няма с друг /дружбата с албания ни е нужна как-то слънцето и водата/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове