Last news in Fakti

4 Март, 2020 23:00 4 644 10

Фирма за керемиди ремонтира опасна улица в Силистра

  • дупка-
  • силистра

Недоволстват и шофьорите, които идват от други градове за продукцията на местните фирми

Фирма за керемиди ремонтира опасна улица в Силистра - 1

Фирма за керемиди ремонтира улица в Силистра. Хората недоволстват и за това, че за проблема се знае от години, но и така не се решава.

Инж. Георги Гайдаров, изпълнителен директор на фирма за металорежещи машини, казва, че от години улицата не се поддържа и е в трагично състояние, по нея е трудно да се движат автомобили, съобщиха от bTV.

Той коментира, че през улицата минават много тежкотоварни автомобили, които носят стоки от и за фирмите, които работят тук. А освен това улицата създава опасност, тъй като има много дупки и е невъзможност да се шофира нормално по нея. Този проблем принуждават шофьорите да предприемат рисковани маневри и често се случват и катастрофи.

Недоволстват и шофьорите, които идват от други градове за продукцията на местните фирми.

От община Силистра признават, че неведнъж са били сигнализирани за проблемната улица, но оправянето ѝ е непосилно за местния бюджет.

Когато проблемите, които създава неподдържаната улица, станат нетърпими, фирмите се принуждават сами да се справят. Още личат местата, където са запълвали дупките с натрошени керемиди или пък са заливали с бетон, или са разчиствали снега с булдозерите си.

Дупките на изхода от нашето предприятие бяха огромни и ги попълнихме сами с наши материали колкото можахме, но не е професионално изпълнено, посочва Боян Варадинов, управител на фирма за керемиди.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 asd

    4 1 Отговор
    Важното е, че са от "нашите" керемиди!
  • 2 Така Е В БГ

    5 0 Отговор
    Неграмотни Ка Харизанов Ни Дава Акъл Всеки ден. а другия галош КОРИТАРОВ ПО 2 ПЪТИ.. ТВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. ЗА БОКИЧА НЯМА ДА ПИША ТОЙ Е ЯСЕН.
  • 3 разтревожен котарак

    0 1 Отговор
    Фирма за керемиди. Да не тръгнете по покривите,ей!
  • 4 оня с коня

    0 10 Отговор
    Има Предприятия и Заводи със Специфична Продукция по отношение на ТЕГЛОТО като в случая с Керемидите,като е Нормално Колите извозващи Я да Разбиват с Тонажа си Настилката.Затова и е РЕДНО подобна Улица,амортизираща се В ПЪТИ ПО ИНТЕНЗИВНО от останалите ДА СЕ РЕМОНТИРА от Завода/Предприятието/ със Собствени средства,а не да е за сметка на Общинската хазна която и без това си има Предостатъчто харчове.

    Коментиран от #5, #9

  • 5 Оня с кобилата

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    Ти си бил голямо мекере бе,да не си с катър вместо с кон,имали били достатъчно харчове хахаха.Ти да не бачкаш в община Силистра бе мекере .

    Коментиран от #6

  • 6 оня с коня

    0 4 Отговор

    До коментар #5 от "Оня с кобилата":

    Нормално е такива като Тебе ПРИНЦИПНО да са Много Далече от Истината,затова и НЕУМОРНО се опитвам да ги приближа към Нея.Ще започна с това,че не съм нито с Катър,нито с Кон а с БМВ,но да продължим ПО СЪЩЕСТВО:Има една известна и Популярна бълг. поковорка - "Който чупи - Купи".От тук и Убеждението ми,че Предприяти,Фирма,Фабрика или Завод които РАЗРУШАВАТ/НАРАНЯВАТ/ Околната среда СА ДЛЪЖНИ възстановят Щетите.Ама те БИЛИ ПЛАЩАЛИ Данъци...Така е,но тия Данъци са НЕДОСТАТЪЧНИ и НЕ ПОКРИВАТ Масрафа на Общините!Затова и е РЕДНО Общинските пари да се използват примерно за Преасфалтиране на Алеите в Парка и поставяне на нови Пейки та да им е Уютно на майките с деца и пенсионери там,да бъдат сменени счупените плочки по тротоарите и т.н.,а не Собствениците на въпросните Фабрики и Фирми да имат пари за Бентлита и Ролс-Ройси от Печалбите си.

    Коментиран от #8

  • 7 препатил-преплатил

    1 0 Отговор
    Внимание! Зла агенция- апи!
  • 8 Гост

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "оня с коня":

    Щом е който чупи купи, тогава другия път като се наложи да Ви оправят улиците, защото ги трошите с вашите коли, ще се бръкнеш да асфалтираш някой булевард за имаш къде да дрифтиш с БЕЕМВЕТО си.
  • 9 1111111

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "оня с коня":

    Когато се прави път, то той се оразмерява за натоварванията, които може да понесе. И за всички транспортни средства плащаме пътен данък!
  • 10 нагли до безобразие

    1 2 Отговор
    Дупките на изхода на вашето предприятие си ги оправете вие бе, то не е само да карате мерцедеси, вежте се колко струвате, толкова фирми сте там и въртите бизнес, плащате ниски заплати и т.н, па поне съберете някой лев да ви сложат Хасфалт,
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове