Last news in Fakti

4 Март, 2020 13:34 17 199 106

Гешев: Ще снемем обяснения от Борисов за къщата в Барселона

  • иван гешев-
  • прокуратура-
  • главен прокурор-
  • барселона

Случаят е предмет на проверка, заяви главният прокурор

Гешев: Ще снемем обяснения от Борисов за къщата в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Главният прокурор Иван Гешев заяви, че ще се снемат обяснения от премиера Бойко Борисов по случая с така придобилата популярност луксозна къща в Барселона и разследването за пране на пари.

"Случаят е предмет на проверка. Знам от колегите, че е изискана информация от испанските власти по линия на международното полицейско сътрудничество. Едва ли мога да ви кажа в реално време всичко, каквото се прави", отбеляза пред БНР главният прокурор и уточни, че така биха постъпили и в други случаи.

"По всяка друга преписка и по всяко друго производство, няма да има компромис - ще се работи по еднакъв начин", допълни той относно случая на разследване.

По думите на главния прокурор основните целите на прокуратурата са противодействие на корупцията и битовата престъпност.

"Аз съм български ястреб", заяви Иван Гешев във връзка, че е определян като "американски ястреб" и добави, че го интересуват българските национални интереси. "Ние сме част от един геополитически блок и трябва да защитаваме интересите си в рамките на този блок", уточни той.

По думите му определението "тримата големи", в което вече е включен и той, заедно с премиера и президента, не го ласкае, защото главният прокурор не е политик:

"Политиците определят своите действия на базата на това как ще ги преценят избирателите, те живеят с мисълта, че трябва да бъдат избрани. Аз имам 7-годишен мандат и трябва да свърша определена работа". Гешев заяви, че не е част от елита и номенклатурата, а е част от обикновените граждани.

"Нямам амбиции в сферата на политиката", категорично отговори Иван Гешев на въпрос дали след 7 години ще опита да влезе в политиката.

"Приватизацията в голямата си част беше криминален процес. Чакам в близките дни първата порция от проверени държавни структури и предприятия - 100 на брой. Едни от водещите са "Кремиковци" и "Бобов дол", това са приватизационните сделки с най-големи активи", разясни главният прокурор.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 51 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Случаен

    168 7 Отговор
    Няма такьв смях.............

    Коментиран от #18, #52

  • 2 Факт

    152 15 Отговор
    Ще снемеш и тебе ще снемат!
  • 3 Ивайло

    184 12 Отговор
    Ще снемеш дръжки, нали той те назначи на този пост, а ти даже в поведението и визията си го имитираш. Жалка картина

    Коментиран от #76

  • 4 Йосарян

    128 13 Отговор
    Паляка Зулу ще си лафи с цървула. Явно сме Малоумно племе, но не и народ.

    Коментиран от #30

  • 5 Behemoth

    102 12 Отговор
    Абе какви обяснения ша снемаш от туй животну бе....у кауша и бой а на кратуната чувал от брашно....като капитан Петко войвода....ай сиктир ....а на бас че ша са насере страхливец а....

    Коментиран от #59

  • 6 мани мани

    81 12 Отговор
    те затова не искаха геша да става главен, то не бяха спънки на комунягите, то чудеса :) геш, викни тая бг ковра да идва от спанията и да влиза в затвора с баща си сводника! запази и едно легло за боко, та да си пра'ят тройка пак! и м@нгала костов разследвай! и останалата измет, то се знае кои са!
  • 7 да де

    117 7 Отговор
    Ще мине три пъти с тъпана по жълтите павета и ще вика, че нЕма къща е те това ще снемането.
  • 8 Тъй значи

    134 7 Отговор
    Значи за къщата в Барселона не можеш да ни кажеш какво се правив реално време, но за другите акции и най-вече за случая Божков ни казваш и то много напоително.И не само ни казваш, ами му изнесе колекцията, автомобилите и кой знае още какво,без решение на съда и без даже още да е започнал съдебен процес.Нещо много ти е различен аршина, господин главен прокуроре.
  • 9 пунта мара

    91 6 Отговор
    В ареста ще му снемаш обясненията, какво е това пунтиране на дейност. Тоя няма имунитет, ако беше някой друг досега щеше да е задържан, а не привикван за обяснения!
  • 10 Някой си

    85 5 Отговор
    В случая има ОГРОМНА опасност обясняващия да повлияе на хода на разследването, да повлияе на свидетели използвайки служебното си положение и т.н. все думички от репертоара на гешефтурата, така че е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО целесъобразно този от когото ще се снемат обяснения да бъде прибран за 72 часа и след това да му се иска постоянна мярка “Задържане под стража”!
    Иначе аршина спрямо Димов и шефа му ще е различен!
    Апропо обяснения не снемаха ли само в милицията, до колкото знам прокуратурата трябва да разпитва, не да снема обяснения!
    Мноооого си плитък Гешев!

    Коментиран от #60, #61

  • 11 НЕ ЗА КЪЩАТА

    70 2 Отговор
    ЗА ПРАНЕ НА ПАРИИИ..
  • 12 Баце

    78 2 Отговор
    Само няма да пипате невестата и братчеда Ради, че знаят много
  • 13 Не ти вярваме

    88 4 Отговор
    Гешев, не са ти разказвали приказката за лъжливото овчарче когато си бил дете или ти не си слушал внимателно. С две думи овчарчето лъгало, лъгало,а когато казало истината вече никой не му вярвал.
  • 14 Вожда

    76 4 Отговор
    Пиян бях, тъмно беше, дъжд валеше, нищо не помня!

    Коментиран от #97

  • 15 Прокурора в Барцелона

    80 4 Отговор
    При нас го пратете, ние ще ги смъкнем
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 az #Победа75

    74 4 Отговор
    Абе Гешев, абе какво стана, че Юрий Борисов ви осъди за ареста му като "шпионин"???

    А проверка за извършено престъпление с огласените от теб СРС-та кога ще има???
  • 18 джуча

    24 4 Отговор

    До коментар #1 от "Случаен":

    ИМА ,ПРОЧЕТИ ОТНОВО СТАТИЯТА

    Коментиран от #21

  • 19 Активист от ДПС

    8 67 Отговор
    Не е нормално Гешев да обръща внимание на заглавия в комунистически вестник...?Все едно от Позитано 20 да изтърсят глупостта че Ахмед Доган си е купил Тец Варна?? И тази година ще гледаме парада за 9 май в Москва, само че на запис от миналата година 😂😂😂😂 Вече ще се казва парадът на Короната на запис по интернет от 2019-та😁😁😁 Една ампулка колкото нокът със Covid-19 на Червения площад и руската армия излиза в неплатени "болнични" за неопределено време...😂😂

    Коментиран от #20, #86, #89

  • 20 ха ха

    68 3 Отговор

    До коментар #19 от "Активист от ДПС":

    Смени си профила тролчо - активист си ти, но на ГЕРБ
  • 21 Случаен

    27 3 Отговор

    До коментар #18 от "джуча":

    Няма за какво,заглавието ми е достатьчно.....:)
  • 22 това щот си мноо ястреб мишелов

    63 2 Отговор
    Гешка , да те улесня брат 1 Баце къща в Барселона нема по смисъла на собственост , испанската прокуратура няма да сътрудничи с вас , за щастие.
  • 23 баце

    48 2 Отговор
    Само гювендията няма да пипате, че съм я обещал на Ержо

    Коментиран от #26

  • 24 Последния софиянец

    70 3 Отговор
    Гешеф : Бойко кажи за Барселона.
    Бойко : Булю, Булю, Булю, Булю!
    Гешеф : Всичко е наред.
  • 25 Ventura

    48 3 Отговор
    Шрек и орел! Айде стига бре каун!

    Коментиран от #75

  • 26 Няма,няма да я пипаме

    42 3 Отговор

    До коментар #23 от "баце":

    ама Ерджо няма да я иска,че тя вече достатъчно опипана.
  • 27 хаха

    73 4 Отговор
    А ЩЕ РАЗСЛЕДВА ЛИ ЖЕНАСИ ЗА СЪВМЕСТЕН БИЗНЕС С ВАКЛИН И КАК Е ПРИДОБИЛА ИМОТИТЕ СИ?
  • 28 Жоро гоцев

    4 57 Отговор
    АБЕ МАМИЦАТА ВИ ГАДОВЕ ,СОЦИДИОТИ НАЛИ СЪМ ВИ ЗАБРАНИЛ СЪС ЗАПОВЕД ОО544 ,ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТЕ В ТОЗИ САИТ.ИМАТЕ СИ ПОЗИТАНСКИ И ПИШЕТЕ ТАМ.ЯСНО !ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЪМ ВИ НАМЕРИЛ ТУК.ЯСНО ?

    Коментиран от #91

  • 29 Нелсън Мандел

    45 3 Отговор
    Той светиня му каза къща у бърцилоня нема
  • 30 Йосарян

    55 5 Отговор

    До коментар #4 от "Йосарян":

    Гешев паляк, хайде ДНК проба. Ма си мишок, както си и трябва!
  • 31 Пахтакор Ташкент

    6 72 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 60 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,със луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #33, #57, #80, #90, #99, #104

  • 32 Зайко Байко многознайко

    35 3 Отговор
    Гешев ако така действа и нагоре към върха на пирамидата ще е много добре! Ще си променя мнението само когато тури в затвора Цвъко КаунЬя, Тиквоций Едно, Пацо Терасата, Балкона, Стефчо мазната усмивка, Натуралния индоевропеец от Драгалевци, Дръндарския ибрик, Мадридското цукало, Божков, Трайков, Вълчев, Юпитата, Батко и Братко, мистър Бийн, пикаещият във Фонтаните, крадлата Поптодорова, Гоце Три#ера, Пешо Коня, СерГей, кака Курни, Р. Овч., Вальо Топлото, Румен Пингвина , които в една или друга степен са виновни за превръщането на Родината ни в безводна пустиня и място за " утилизиране" на европейските боклуци! Скоро гледах документален филм за Швеция, шведите има въпиюща нужда от боклуци за изгаряне, всички вносители на боклуци у нас за техна сметка да извозят контейнерите до Швеция и проблемът ще намери разрешение!
  • 33 АТИЛА

    57 5 Отговор

    До коментар #31 от "Пахтакор Ташкент":

    Прав е Пахтакор! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!
  • 34 темида е с превръзка прокуратурата с пер

    32 4 Отговор
    де на очите , плюшена завеса. Гешка , анкетка ли шъ му праиш , само да подготвите въпросите дето да се задават и тези дето да се не задават и го почвате. Нещо така разследване , нещо така по офшорните зони , нещо така по грандиозната му строителство , по еврофондовете , по обществените поръчки , забрави.
  • 35 ГД БОЕЦ

    61 4 Отговор
    Журналистите да зададат само един въпрос на Борисов!? Имате ли дете от Борислава Йовчева и готов ли сте да си направите ДНК тест? И случая приключва!! БУДА СЪЩО!
  • 36 Зайко Байко многознайко

    46 3 Отговор
    Тъй като оприличавам назначения от Тиквоций Едно и неговата пасмина от г@золизци Дани Ръбъла, наглеца Горанов, оня Трайков с неспиращата логорея, като вид животни, от времето когато го назначиха дълго се лутах в мъгла и за моя радост днес ми се изясни!?! Гешев ми прилича на хипопотам! Хипопотам който тъпче всичко наоколо и с мизерното си мозъчно съдържание прави такива изцепки, че се чудя къде е завършил виШото си!? Сега очаквам патриотара Валери Симеонов да предложи в Парламента закон за обида на власта, както при руснаците и тогава на всички пернати журналисти ще им разкажат играта. Натурална диктатура на Еднокнижника!
  • 37 Ахахахх

    49 3 Отговор
    Гешев ще излезе с позиция след като Испанската полиция каже какво е положението и след като САЩ покажат офшорните сметки на мутропитека!
  • 38 Митко

    41 1 Отговор
    📌 Гешев ако ти стиска, публикувай РОДОСЛОВНОТО ДЪРВО на лицата свързани с приватизацията и последващият фиктивен контрол върху тях!
  • 39 Фактъ

    43 3 Отговор
    Абе , пунта мара ще бъде това снемане на обяснения . Испанците сами ще си свършат работата.
  • 40 До 27

    6 37 Отговор
    Ненормален социдиото ТИ ЛЪЖЕШ КАТО ГОСПОЖА ЛЪЖА ОТ БСП.
  • 41 Гост

    37 3 Отговор
    Това е вица, не на века, а за всички времена...не се бях смял така....НИКОГА....😂😂😂😂
  • 42 Борисов

    35 3 Отговор
    ТИ НА БАЩА СИ НОЖ ЛИ ЩЕ ВАДИШ БЕ Кьорпе..?
    Марш зад вратата ...и от утре на патрулка по пътищата
  • 43 Мики маусНикога вече герб

    36 3 Отговор
    Главният ксаскет да вземе една котва и да се хвърли 3/три/пъти от Аспаруховия мост,веднага!
  • 44 каскета

    22 2 Отговор
    Абе некой декорира ли се по специфичен начин щото бил еди какъв си , некакъв собствен цирк един вид , не ми го фали.
  • 45 1234

    28 3 Отговор
    Обяснението ще е кратко, имаш ли къща в Б! НЕ ок, бегай.... Искайте днк тест на детето
  • 46 Гост

    47 3 Отговор
    Абе " господин" премиер, как не те беше срам да отидеш да се прегръщаш със турците точно на 3ти март? Защо бе? Това е унижение и предателство?
  • 47 тиквоний първи

    18 1 Отговор
    Гушев, устави ме да предлътна резаните чушлета с които ме намуаа вчера солтан ердогрух, чеми е пълна ся остата и не мога да говора, па и писането неми е силно. Ако изчакаш да изкарам и семето, евала!
  • 48 ПРОКУРОР

    30 3 Отговор
    Аз вече четох снетото обяснение.Там пише,че къщата е на Цв.Цв.
  • 49 Наблюдател

    41 0 Отговор
    Другарю Гешев много си мекичък с другаря Борисов. Прати качулките както с останалите министри, кметове ние сме правова и демократична държава законите се прилагат еднакво за всички граждани. Помня една кметица как бяхте я налазили макар, че парите не бяха намерени в нея и го отнеси. Този случай парите са присвоени(откраднати) и изхарчени. Тука вече можем да говорим за ОПГ с цел облагодетелстване и неправомерно забогатяване в особено големи размери. Укриване на данъци и ощетяване на държавата и още куп нарушения. Искам да видя Батман ли си или поредната лаладжийска шматка.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 И тетака

    7 1 Отговор
    Adios, Barcelona,hola, Valencia! При Пацо!
  • 52 Да да

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Случаен":

    Панаира е пълен, лошо че всичко е на нашия к*з.

    https://m.youtube.com/watch?v=OlNXKOChi8w
  • 53 радио ереван

    11 0 Отговор

    До коментар #50 от "Обикновен човек":

    Може , ако се овъргаля в перушина.
  • 54 Цирк

    28 0 Отговор
    ЕЕЕЕЕЕЕЕ то и в цирка няма такива номера дето ги играете и си вярвате че някой ще ви повярва,много тъпо и наивно сте измислили всичко-просто ужасен смях !!!

    Коментиран от #56

  • 55 Охо Бохо

    23 2 Отговор
    Ама толкова пък да не ти вярвам каскет... :D :D
  • 56 Ама цирк

    14 0 Отговор

    До коментар #54 от "Цирк":

    "...няма да има компромис - ще се работи по еднакъв начин..." - ще се разчустват читателите, полека. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 57 Наблюдател

    28 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пахтакор Ташкент":

    Палячо началника като сгъне идва твоя ред да станеш голтак. Много яростно си защитавате крадеца време е друг да се качи на твоето място. Моли се да не съм аз но твоето място, че ще те разкостя. Мършо

    Коментиран от #58

  • 58 Пахтакор Ташкент

    5 26 Отговор

    До коментар #57 от "Наблюдател":

    Голтак !!! Несретен бедняк !!! Не ти издържат нервите от завист ,злоба и безпомощност ааааа???? Гладна въшка !! Поклон на генерал Борисов че докара подобни до кофите за смет! Но още може Бойко,малко им е геноцида на такива!!!

    Коментиран от #95, #103

  • 59 Муаха-ха-ха-ха...

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "Behemoth":

    Не беше брашно,а вар ! Га турим на сестрич !
  • 60 qwerty

    12 1 Отговор

    До коментар #10 от "Някой си":

    Да поясня. Образува се предварителна проверка. Снемат се обяснения, които може да откажеш да дадеш, коетое стане. Разследващите органи провеждат разпити и пак можеш да откажеш, ако отговорите биха могли да те уличат в престъпление.
  • 61 qwerty

    8 2 Отговор

    До коментар #10 от "Някой си":

    Да поясня. Образува се предварителна проверка. Снемат се обяснения, които може да откажеш да дадеш, коетое стане. Разследващите органи провеждат разпити и пак можеш да откажеш, ако отговорите биха могли да те уличат в престъпление.
  • 62 gabar

    14 3 Отговор
    А ще го закопчеете ли ?
  • 63 Бат Баян

    13 1 Отговор
    А, аз с тази къща няма да се снимам за нищо на света! И без това ми глъгна сумати пара.
  • 64 Анонимен

    10 0 Отговор
    Да заведе дело срещу Боец и Константин. Просто е. Докажи им с черно на бяло и ги осъди, щим нямаш и щом не си прал пари. Все пак при ТЖ имаше справдливост и ако и виспания е същото си ок. Много адвокати има на запад българи. Вземи държавни пари, ако нямаш. Безплатенобяд няма. Но можем от берлин, българин, на децата ни съученик, жена му е лекар, много са, по на 35 години са. Успех!
  • 65 ???

    13 1 Отговор

    До коментар #50 от "Обикновен човек":

    На Доган ястребчето. За КТБ още до никъде не са стигнали. Иначе ще му докладват за 100 сделки. Ами той още преди да започне проверките каза, че само ще информира, ако има нередности. Другата седмица пуска на конвейра следващите 100.
  • 66 Циник

    16 2 Отговор
    Гешеф не знае ли че Боко ще го "оправи" и него когато пожелае? Че му фръкне каскета на тоя милиционер доста преди края на мандата му!
  • 67 BAI OI

    11 0 Отговор
    Barselona barselonaaaaaaa
  • 68 Вервайте МУ ?

    25 1 Отговор
    Всъщност целта на "цирка" е само една да разберат, какви доказателства и данни има испанската полиция и европол за да може уличеният под магнолиевия храст да предприеме действия по тяхното заличаване ?
  • 69 Северозапад

    24 1 Отговор
    Само по подозрение за поискан подкуп (и неполучен, и недоказан) Каскета направи цирка с Иванчева. За някакви жалки 60 хиляди евро.
    При Тиквун сумата е 50 пъти по-голяма, и по гешевата логика трябва да арестувам Тиквата с привличане в операцията на червени, сини и зелени барети, руския Спецназ и американските тюлени, с активна поддръжка от Мосад и МИ-5. Така е на теория. На практика тоя плъх ща пий едно кайве каймаклия и шербетлия с разносвача на шербет и ще го смъмри "Е не така бе, Бацо, ша станим за резил ба"!
  • 70 а дано

    19 1 Отговор
    Досега ако имахте желание от една седмица да е в затвора
  • 71 петел

    20 2 Отговор
    Ако беше откраднал 2 петела отдавна да е разпитан и в кауша ,но за къщичка в барцелона.....
  • 72 Муаха-ха-ха-ха...

    15 0 Отговор
    Ще му снеме гащите,да му го налапа ! Смешник !
  • 73 9689

    16 0 Отговор
    Този дали си вярва.Ако да значи не е добре.
  • 74 пунта мара

    19 0 Отговор
    само не каза кога,пълен смях
  • 75 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ventura":

    точното е " кауньь" @@@@
  • 76 Ново

    2 13 Отговор

    До коментар #3 от "Ивайло":

    Спокоино много се рашавахте в последнее време гузен не гонен бяга объединителя все политически речи взе да държи и много е нервен деси вече не го придружава с нинова се надприварват с критиките към борисов
  • 77 Anonimen

    15 1 Отговор
    Разбира се, че ще го сторите.... Но с единствената цел да докажете тезата на Борисов и да омаскарите подалите срещу него сигнали. Ченгеджийските номера от времената на Никола Гешев ги знаем. Дайте някоя нова песен.
  • 78 Пуяк

    15 1 Отговор
    Ей, Мисирка, НЯМА ЛИ ДА ГО РАЗСЛЕДВАТЕ??? Ще гниеш в панделата май, щото ти ще си виновният!
  • 79 пунта гешев

    19 1 Отговор
    гешев ,ами ако беше замесен президента,пак ли същите глупости щеше да говориш или щеше да го оковеш във вериги заедно с цялото семейство
  • 80 Истината е

    22 1 Отговор

    До коментар #31 от "Пахтакор Ташкент":

    Че никой от нас ,обикновените хора няма да постигне и стигне вашия аз съм прост.Но тук става въпрос за откраднатите милиони от всички нас.Да не ги е спечелил с честен труд,отвлякъл е мъката на голяма част от народа.Ей за това е недоволството ,а пари за издръжка на децата и бедните пенсионези все няма.А никой не е против това,че имал любовница и дете.Да връща всичко откраднато от всички нас.Това е.
  • 81 Шопо

    13 1 Отговор
    Че апнат малко шамфастък,че пийнат по един Чивъс Регал и толкова....
  • 82 Хаймана

    12 1 Отговор
    Интересно е Испания какво ще каже ? Божков какво ще каже ?
  • 83 Karma

    1 3 Отговор
    https://www.facebook.com/gdboec/posts/1483555181812793?__xts__[0]=68.ARD6PHwTycdPCi5jfj8eKOWJyi4-M-7oK0VZpa3xHANKkS8Zo4QDQ1nLrHoV9FX06BIMl0Q3wfddctzRLk8eXyO6p7XJFAVvi4ajKV49g_9GIMxaa5nKif4IuQAwxtjDwcjSUFa6fAD-bNLqG0aY7vUHCf49M1D52U03-mq9CFGXCMAI1N9slcoRg7Yc03H5-olXVxIpCBwV6X8m7AOuT1Wbk_7JIBlKJxoWfSPGtvyjBPduUEgNfBrNW_aY6Kiy6FHTN1VjthuGfX76PdDvU-pihv2GZ7Cpr_3ml3bR7WxbQB3UcOCRd1aJqMg_ENb6hLp0yLjVk86u_bD1Vp42plP43Q&__tn__=-R
  • 84 izgorq

    1 3 Отговор
    Тоз път изгоряхте мърши
    http://www.boec-bg.com/archives/3049?fbclid=IwAR2wP5cWot1TGDn7ubhV98OBB3Ht4RW0Bu7mZu2TqHUMPvTyUdNEDGsjyuo
  • 85 ЧУДО

    15 1 Отговор
    ГЕШЕВ СЕ ДЪРЖИ КАТО МАХЛЕНСКА КЛЮКАРКА, ТИЧА ПО КРЪСТОВИЩАТА КАТО ИЗОГЛАВЕН ЗА ИНТЕРВЮТА, ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАН, САМО, ЧЕ ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА Е ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЛ. ПРОКУРОР.
    СЕГАШНИТЕ ПРОСТОТИИ ЗА СНЕМАНЕ НА ПОКАЗАНИЯ ОТ БОРИСОВ Е ПОРЕДНАТА ПРОСТОТИЯ. ЗА ТАКЪВ СЛУЧАЙ СЕ ВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕ И ТО ДОКУМЕНТАЛНО, А НЕ С ТВЪРДЕНИЕ НА НАБЕДЕНИЯ.
    СТАТИИ ПИСАХА МНОГО МЕДИИ, ПОКАЗАХА СЕ МНОГО ДОКУМЕНТИ, СХЕМИ, ИСПАНСКАТА ПРЕСА СЪЩО ПИСА, ИСПАНСКАТА ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА РАЗСЛЕДВАТ СЛУЧАЯ - ДОКУМЕНТАЛНО, ВЕРОЯТНО С ПРОСЛЕДЯВАНЕ ПЪТЯ НА СРЕДСТВАТА, ЛИЦА, ИМОТИ, ДОКАЗВАНЕ НА ДОХОДИ, ДНК ТЕСТ.
    Е, У НАС НЕ Е ТАКА - ГЕШЕВ ЩЕ ПИТА БОРИСОВ ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ Е КУПИЛ КЪЩА В БАРСЕЛОНА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ И ДАЛИ ИМА ДЕТЕ ОТ НЕЯ /А И ДАЛИ И ТОВА ЩЕ НАПРАВИ/ - "ПОВЯРВАЙТЕ МИ, ТОЙ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ" И С ТОВА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ РАЗСЛЕДВАНЕТО.
    Е "БРАВО, ГЕШЕВ"!
    И АЗ ТАКА ГО МОГА!
  • 86 Боце

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Активист от ДПС":

    Еднъ ампулкъ за тъмното съм ти приготвил. Да съ радваш на бял берекет.
    Гледахме и парада от Тексим със сълзотворния газ!
  • 87 Боклук си Гешев

    14 1 Отговор
    Никой не ти вярва. Ти си по корумпиран и от копелето борисов. Доно Господ да ви убие по скоро и народа на България да се отърве от тази тирания.
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    Костинброд 2, ха ха ха
  • 89 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Активист от ДПС":

    А ти една ампулка с цианкалий искаш ли да глътнеш Фес недоклатен...???
  • 90 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пахтакор Ташкент":

    Млък бре Траверс...!!! Връщай се в кочината да ринеш г..о..в..н..а...!!!
  • 91 Бивш Главен Склададжия,Военна рампа- БДЖ

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Жоро гоцев":

    Ей Мишок,ти на баща си ли държиш тоз език,??? Млъквай докато не съм ти напукал кратуната проста...!!
  • 92 Ван дер Любе

    5 0 Отговор
    То да се напиете, полза няма да има. Не е нужно да говорите с Борисов. Ако си приятел, ще обсъждате как да го спасите. От друга страна, ако не сте приятели, той просто ще отрича. Ако има значение, потърсете сметка на девойката откъде са парите, както и от баща й и ги вкарайте в затвора, т.к. няма откъде да имат такива пари.
  • 93 Тома Неверни

    4 0 Отговор
    Гешев, ако разследваш всички така ,както разследваше КТБ ,не дей!
    Излагацията ти е изключително тъпа!
  • 94 86 8ц56

    3 0 Отговор
    Аз би го снел, ако с адвокат.
  • 95 Наблюдател

    5 0 Отговор

    До коментар #58 от "Пахтакор Ташкент":

    1. НЕ ЗЛОБЕЯ И НЕ ОБИЧАМ КРАДЦИТЕ
    2.НЕ съм Клошар
    3.Ти смешнико с помияра Борисов може само да дойдете и да ми го лапите ПОСЛЕ И НА МЕН ЩЕ СЕ КЛАНИШ. АКО имаш желание да се запознаем официално да те превъспитам напиши си имейла Аз ще дойда където и да си много искам (И горя от желание)да те щипя по буските. Хем да ми кажеш в кой район са твоите кофи да не влизаме в кофронтации и къде има въшки въшкари.Че после трябва да ближеш насрания гъз на крадеца Борисов който няма да ти помогне
  • 96 pe6ko

    2 0 Отговор
    Auuuuuu vsi4ki 6te izyam TAPANA SI BIE KERVANAT SI VARVI
  • 97 сори

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Вожда":

    Аз живея накрая , и нищо не зная ....... Гешев щял да снеме .... ми нали ще прави компания на Мишо Бирата .А бе Гешев Тиквата ще те излапа и ще изплюе само копчетата на панталона ти . Какъв майтап.И тази лъжа ако е истина
  • 98 Асан

    8 0 Отговор
    Шъ снемеш показания от премиера кога аз стана баралина и снема от себе си 70кг,смешки глупав!
  • 99 Митъо питонян

    5 1 Отговор

    До коментар #31 от "Пахтакор Ташкент":

    Ей такива като тебе , дето могат да изброят всички ,,успехи" в живота на Винету са най големите завистници.Кой завижда за многото мръсни кинти, за младата ковра дето е с него пак заради кинти,за малкото дете което не знае кой е баща му или го вижда от дъжд на вятър.Завиждай чалгаджия(по манталитет),завиждай на социопатията, завиждай на кражбата, на Гешевтите, на батковци,братковци, шуранайки и баджанаци, завиждай на простотията комплексар.
  • 100 Гешев Гестапото

    5 0 Отговор
    Гешев разпитва Борисов . Е еее шефе ти да си имал любовница и къща в Барселона и да си мълчиш . А ма истина ли бе шефе . Аз такова само от любопитство , нищо лично Голем цирк
  • 101 Смях в залата

    4 0 Отговор
    ДНК тест
  • 102 Фак на тия факти

    1 0 Отговор
    На теб ще снеме обяснения МЕЛЕЗ!!!! Да ти *** п***** майни тюфлек!!!!!!
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 На Пахтакор Ташкент

    0 0 Отговор

    До коментар #31 от "Пахтакор Ташкент":

    Да му ссссеееерррреееем яката в устичката докато не припадне, тука в поделението такива анално податливи много ги уважаваме и очакваме с нетърпение да се открият да си покажат прелестите
  • 105 СТИВ ХАНКЕ

    1 0 Отговор
    Защо след като Стив ханке огласи че Богомил Бонев е едно от лицата на корупцията не е в затвора не му е отнет хотела и незаконните имущества.
  • 106 възмутен

    1 0 Отговор
    НЕ СИ ПРАВИ ТОЛКОВА ТРУД! НИЕ ЗНАЕМ ОТГОВОРА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове