Last news in Fakti

9 Март, 2020 22:43 4 511 9

SPA столицата ни с мерки срещу коронавируса

  • велинград-
  • коронавирус-
  • препоръки
SPA столицата ни с мерки срещу коронавируса - 1

Кметът на община Велинград д-р Костадин Коев свика на заседание щаба за предприемане на допълнителни мерки против разпространението на COVID-19.

На база Закона за здравето, във връзка с препоръка на Националния оперативен щаб, създаден от премиера и проведено извънредно заседание на Министерския съвет на РБ на 08.03.2020 г. на територията на Община Велинград до второ нареждане се преустановяват посещенията и свижданията във всички социални услуги от резидентен тип и специализираните институции. Препоръчително е всички хотели и къщи за гости на територията на община Велинград да засилят дезинфекционният режим. Препоръчва се на „ЧЕПИНО АВТОТРАНСПОРТ” ЕООД да засилят дезинфекционния режим на превозните средства за пътници в обществения транспорт.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ал та фанах Атаопънах

    16 2 Отговор
    Ако смятат да не пускат бедни българи да ходят на спа, това не е нищо извънредно, то си е стандартният режим във Велинград. Проблема е че болестта ще дойде от някой богат чужденец, защото само той може да си откупи да избяга от карантина.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мен

    21 10 Отговор
    То в Велинград само слабоумни ходят. Дано всички хотели фалират там за да се усетят, че Българите не са малоумник. Не може да продаваш стая за 600лв на вечер в това убито село. И да има чобани с крадена пара от нашите или времянка тарикати. Велинград е село с 200м център. Не е Монако.

    Коментиран от #5

  • 4 Не е

    1 0 Отговор
    достатъчно.
  • 5 Гоуст

    10 10 Отговор

    До коментар #3 от "Мен":

    Кое е убитото бе смешник? Велинград е градът с най-много и различна като състав вода. Няма друг, дори в цяла Европа

    Коментиран от #6

  • 6 Чалга парти

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Гоуст":

    Човека мегдан търси,пиршества и веселие,не виждаш ли?Не напразно е спа столица тиквеник....заради топлите изворни води,не да ходиш на кръчма и после на бар,та да има кво да качиш у сурата
  • 7 Помак

    3 1 Отговор
    Деева и смешните татарпазарджишки помаци! Столица?! Ква столица бе, алоууу, чепинската баня; може да сте столица само на Ракитово! Имали врела вода?! Ако ще и студена бира да блика от другия край на селото - погражданчени селяндури. Онези в другото село (Търново) и те "столичани" некакви там ги нарочиха. Аре моряците пак, като град (Варна) го докарва на габарите и фаца, ама двете села... Смех!
  • 8 ние

    1 0 Отговор
    Каква спа столица ??? Спа столица е само в болните глави на хотелиерите. Вижте какво представлява този ....това село !!!
  • 9 ваш

    3 0 Отговор
    Изнесоха се хората и останахме само столичаните,т.е. помаците !!! На който парите са му повече от ума, да заповяда в спа столицата. Мястото му е точна тук-в спа столицата.