10 Март, 2020 08:18 20 686 74

Как в болницата на Бяла Слатина лекуват коронавируса ВИДЕО

  • коронавирус-
  • веселин искърски-
  • бяла слатина

Мъж и жена без симптоми са под карантина

Как в болницата на Бяла Слатина лекуват коронавируса ВИДЕО - 1
Стоп кадър: Фейсбук

Млад мъж, настанен под карантина в болницата в Бяла Слатина заради съмнения за заразяване с коронавирус, разказа за преживяванията си. Във видеоклип, публикуван в профила му във "Фейсбук", Веселин Искърски се оплаква от условията в болницата и предлаганата му храна.

Мъжът разказва, че е настанен в петък, след като се завърнал от пътуване в Дания и до белгийската столица Брюксел. Приет е в болница заради повръщане, но без типичните грипоподобни симптоми – кашлица, температура и т.н. Споделя, че се чувства добре и, че заедно с него в лечебното заведение е изолирана жена, която, по думите му, също няма симптоми на заболяването, но заради стреса е вдигнала кръвно.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Алчен доктор чакащ торбичка подаръци

    80 11 Отговор
    Тоя сигурно и чаршафи ще иска.
  • 4 Баро Вкаров

    40 19 Отговор
    Спрете се вече,няма Коронавирус!Това е Гъша хуйня!
  • 5 1122

    82 41 Отговор
    Към №1 и №2.Не забравяйте,че живеете на територията на България,и като не ви харесва напуснете я НЕЗАБАВНО,държавата ни не е задължена да приютява нагледци като вас.Свободни сте да отидете където си искате по света,никой не ви спира.Има една българска поговорка:,,ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ЛАЕ!"

    Коментиран от #21, #22, #23, #24, #38

  • 6 Гост

    138 12 Отговор
    Пичагата е много прав, е*аси малоумната държава където се дават 2-3 милиарда за умрелите изтребители, които не ни трябват, а не можаха да оправят болниците и скапаната здравна система...
  • 7 Баба казваше че гроба лекува всичко😂😂

    49 7 Отговор
    И се оказа права😂😂😂😂
  • 8 Случаен

    70 11 Отговор
    Това е истината за ,,територията,, на Боко Българоубиец..Господ ще го накаже..Нека купуват самолети за два милиарда и да крадат...А,хората да бягат и да мрат като мухи..ИЗРОДИ.
  • 9 Егати глезльото

    30 66 Отговор
    Лигльо! Как да няма болни в Белгия! Информирай се! Има в абсолютно всяка държава на Европа!
    Млад мъж, а се оплаква като стара баба!

    Коментиран от #27

  • 10 Гост

    68 6 Отговор
    Поради паниката относно коронавируса искам да споделя следното.Защо са отменени публични мероприятия,но не и плащането на данъци и регистрация на газовите уредби,което е свързано с опашки и събиране на хора,което си е един вид публично мероприятие?
    Защо една лъжа повторена сто пъти се превръща в истина?
    Защото колкото повече хора говорят за нея толкова повече енергия и внимание и се отдава,а това води до материализиране.Медиите това и правят за да подвеждат хората с нещо,което приемаме за вярно и не подлагаме на съмнения и се почват коментари и спорове,които не водят до промени и това с времето е неоспорим факт.

    Коментиран от #12, #15

  • 11 Дедо Флашко

    35 3 Отговор
    Това е нивото на здраве опазването в Бългерията бедна,изостанала и изоставена-мръсотия и гадории за храна. И за всичко това си плащаш. Както е писал гениалният Алеко Константинов: И където да отидеш,всякъде все:"- Гут морген!",все пари искат.
  • 12 Глезльовците

    5 13 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    да четат!
    https://www.worldometers.info/coronavirus/?fbclid=IwAR3df_zKHChDiksx-hFiKtxDVsB5hBikryyjOHKO47xEir9cyMygOdXmdj8#countries

    В критични моменти мрънкащи и недоволни! Абе, яяяя май----!!!!
  • 13 Шопо

    20 31 Отговор
    Каква храна,бе ? Нали си повръщал ? И Бойко ви каза да не одите като улави из цела Европа...
  • 14 герберска демагогия

    34 4 Отговор
    Медиите са част от начина по коъто гледаме света и по който го разбираме ! Жалкото е, че имаме на разположение само едни подвластни на Диктатурата Борисов медии. Инакомислещите се гонят , нали Бойкоооо, както при комунизма !
  • 15 Пахтахур Ташкент

    22 5 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Добри въпроси но това означава не че няма корона вирус а че хората са алчни искат да си вземат парите и таксите от бедния булгаристанец и не ги интересува дали има опасност да се зарази от корона вирус.Това е пародия на държава.Велики държави изпитват трудности да се справят с този проблем а при нас приблем няма че е най лесно но дано само господ да пази хората че друг няма кой.

    Коментиран от #18, #20

  • 16 Румен Илиев

    27 6 Отговор
    Баш Бойко замина комунистите! Ей "вервайте" му. Пак ще ви клати и на следващите избори.
  • 17 Митко

    27 5 Отговор
    ✅ Знаете ли вече не ми се коментира, понеже преобладават коментари които въобще не са прочели за какво става дума, но пишат глупости и глупости!

    ✅ Вие администратори, защо не триете коментарите извън темите?

    ✅ Аз бях до тук, отивам на друго място!
  • 18 Гост

    16 3 Отговор

    До коментар #15 от "Пахтахур Ташкент":

    Ето малко повече инфо за причините свързани с грипа,което да е храна за размисъл на всички:
    https://www.vreme0258.com/?page_id=118

    Фармацията печели пари от лекарства,а лекарствата не лекуват и в рекламите дори се казва,че предотвратява симптомите,облекчава се болката,но не и причината.
    Пари отново ще спечелят някои от проблемите ни,а понеже играта тук е да се печелят пари,ако сме здрави и сме задоволени ще прави ли някой пари от разрешението на проблемите ни?
  • 19 Хосе

    12 20 Отговор
    Лигльо. Де стационара в казармата или полева болница де. Колко бързо свикнахте на хубавото бе. Да се бяхте пръкнали там.
  • 20 Анонимен

    9 6 Отговор

    До коментар #15 от "Пахтахур Ташкент":

    Още преди време Айнщайн е казал,че материята не съществува и тялото заболява,защото е проекция на ума и материята като такава каквато си я представяме и приемаме не съществува.Да се каже,че материята съществува е все едно масата в хола да вземе решение и да си тръгне.
    Квантовите новости са трудни възпримливи за човек с погрешно възприятие за реалността.
    Невежеството ни е мандра за други да печелят и живеят от нашите проблеми,защото всички мислещи еднакво значи не мислят.
    Неслучайно много хора напоследък говорят за излизане от зоната на комфорт.
    Постоянно се говори за грипа по медиите и След време почват грипните ваканции.
    Малко е нужно да се смени мисленето и всеки сам да се промени.Като знаят повечето какво се прави и не е добре защо живеят по тези правила които им налага някой друг и не са доволни?Явно не си учим добре уроците и за това сега идва тази ситуация да се върнем назад и да променим нещо.Капитализма загива,фалитите ще са началото му.

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 234313

    24 2 Отговор
    винету строи стадиони---а какви болници имаме като в авганистан

    М Н О Г О С Е К Р А Д Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ама за да се краде толкова М Н О Г О С Е Т Ъ Р П И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #35

  • 27 някой

    20 18 Отговор

    До коментар #9 от "Егати глезльото":

    Лигоча извикал ,,Бърза Помощ,, щото го болял корема и повръщал. И като го прибрали под карантина е недоволен. В болницата печени прасенца не се предлатат .Да си беше стоял на ......... г@з и сега щеше да си е в къщи.Били сме проста държава ,с прост народ. Той щото е много умен, за това е в това положение. Да си наляга парцалите умника...
  • 28 Вуйо

    16 2 Отговор
    Може и да са го прибрали със съмнение и за чревна инфекция,хепатит и пр. В инфекциозното не приемат само за корона вирус...

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Алфа Вълкът

    17 6 Отговор

    До коментар #28 от "Вуйо":

    Не виждаш ли, че е шампион? Нафиркал се и после одрайфал всичко. Но го държат защото е дошъл от чужбина, като почнем да мрем, после ще кажете, че държавата не е взела мерки.
  • 31 Тони

    15 7 Отговор
    На всякъде, където хора се оплакват от симптоми близки до Коронавирус се приемат в болница и ги държат два-три дена под карантина, докато излязат всички резултати и се прецени че няма опасност.
    Наистина условията не са добри в болницата, но престане да се оплаквате за всичко. Такива са правилата и трябва да се спазват. Вероятно в по-голямата част от страната болниците са в окаяно състояние. Нали искате правила и закони, ето ви ги, сега ги спазвайте.
  • 32 Кукуригу

    24 3 Отговор
    Това е резултата от 10 години "управление" на ГЕРБ!Не че условията и преди тях са били по различни,но лека по лека всички по веригата затъпяха до нивото на вожда!И също като него само имитират дейност!
  • 33 Минчо

    16 1 Отговор

    До коментар #24 от "Али Хюсмен":

    Разбрахме те от първият път няма нужда да повтаряш. Щом ти е добре в Турция, какво се интересуваш от нашата територия? Четеш и пишеш в Бг сайтове ? Гледай си кефа в там където си и това е. А ако мислиш че в Турция няма вирус хм помисли си отново.
  • 34 Next

    27 1 Отговор
    Момчето за мен е прав, защото визира като цяло обстановката в болниците по страната. Също така условията и отношението на лекарите, защото понеже е пътувал и прави разлика от България и Европа. Не напразно посочва че всички плащаме данъци за да ни настаняват в мизерия. Всичко в България е леш , всичко вони но разБойко ни представя като рай.

    Коментиран от #54

  • 35 Пръч

    2 7 Отговор

    До коментар #26 от "234313":

    ПроЗД си кат гъз - една държава не можеш да напишеш правилно ама акъл даваш...
  • 36 Браво

    15 5 Отговор
    Евалата супер адекватно и умно момче! 😊👍
  • 37 Гост

    8 18 Отговор
    Пълен капутляк. Тоя какво очаква? Да не иска да го пуснат да се е вируси по улиците? Ако е боле и оздравее, трябва да го съдят. В сумати страни вкара закони да лежиш м/у 2 и 7 години, ако нарушиш карантината. Ганьовец ........
  • 38 000

    26 2 Отговор

    До коментар #5 от "1122":

    Тя па една държава. Болницата е по-зле от приют за кучета в страна от третия свят. Ако мислите, че така ще бъдете излекувани, нееее. По скоро ще бъдете унищожени в такава мръсптия
  • 39 Байконурски жмел

    20 4 Отговор
    Това не е болница,и кенеф не е,по-скоро прилича на свинарник.Бил съм в държави от третия свят-ние сме много след тях.Закривай тъз кочина!!!!
  • 40 SAAB

    5 16 Отговор
    Лигоч.....самочуствие без покритие ....иска а не е дал нищо на обществото ! НИЩО ......
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 беге комунизъм

    9 15 Отговор
    тоя от космоса ли пада, не е ли ходил на детска консултация, не е ли посещавал болната си баба, не знае ли как изглеждат болниците в България, що за лигльо е този, като не му харесва, да беше се хоспитализирал в Дания или в Белгия, омръзнало ми е от мрънкащи същества, ааа сетих се, то в Дания и Белгия не било безплатно, и било само за местни, аха сега разбирам какъв му е проблема, а дали е внесъл и един лев данъци и осигуровки за 25 годишния си живот в държавата, крайно време е българина да разбере че няма безплатен обяд, и за да имаш нещо, първо е трябвало да си го платил, социализма с безплатното и трудодните си отиде отдавна
  • 43 Гост

    20 1 Отговор
    2 милиарда самолети+2 милиарда саниране+1,5 милиарда морски фрегати+26 милиарда заеми =Болница Бяла Слатина.ИЗРОДИ.
  • 44 Умно село

    12 1 Отговор
    Тази управляваща лайняна власт наистина са за 4 км.
    Алчността трябва да се лекува!
    Всичко това е един цигански цирк за крадене на още пари.
    Какво стана с мисия Къща за гости Манолев и Барселона?
    Падналият дъжд отми всичко)))
    https://youtu.be/fPSeJyZryPQ
  • 45 50 godisen

    3 5 Отговор
    dzendar putio.................................
  • 46 ....

    9 7 Отговор
    Абе ти да не отиваш на хотел айде стига вече стова мрънкаме
  • 47 Нео

    8 1 Отговор
    Ето и поредният българин паднал от Марс. Къде беше до сега? Нима не знаеш, не си чувал, не си имал никаква информация, че положението в голяма част от българските болници е такова??? Надявам се повече хора да проумеят, че това не е нормално и че това трябва да се промени!Така не е от вчера, а от много отдавна! Събуди се, българино!
  • 48 АРЕС

    8 8 Отговор
    Нищо няма да му стане да постои една седмица под карантина.Като не му изгодно да не се е връщал .
  • 49 смотаняк

    8 7 Отговор
    това е болница дрисльо мамин не г й клуб
  • 50 бмв

    11 4 Отговор
    напълно е прав този човек скапана държава
  • 51 от пусто в празно

    7 1 Отговор
    Това е жалката и грозната реалност за БЪЛГАРСКОТО здравеопазване наливане на пари и средства от пусто в празно за сметна на бедния народ и забогатяване на една определена група от хора докопали се до кокала и богатеещи на гърба на изпадналия в нужда и безизходица беден човек който за здравето си дава всичко .НО НЕКА НЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ ИМА ВИДОВ ДЕН И ВСИЧКО ЩЕ ИМ СЕ ВЪРНЕ НА ТОЗИ ИЛИ НА ОНЗИ СВЯТ
  • 52 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Хасан ебача на татари":

    Кое е важно в случая за теб,дали е крадено или какво те сръчква да се замислиш?
    Тя топлата вода отдавна е открита и както се вижда нищо ново не се случва на ниво съзнание.
    Всеки ден правим едно и също и все страдаме от това,че не получаваме различни резултати.
    Нормално е като не получавам това което искам да променя това което давам.
  • 53 Мария

    4 1 Отговор
    Прав на 200% ! Кочина българска и така ще си остане! Чета коментарите и ми се повръща. В Бойколандия все ”умни” и много ”пичове”, също като баш ”пичът” начело на държавата!
  • 54 КопаКабана

    2 4 Отговор

    До коментар #34 от "Next":

    Визира той дедовия си. Да иде в Ухан на палатка при 0 градуса да го лекуват или да седи под карантина излекуван вече и да му се срути хотелът на главата. Не е като да е на улицата на студа. А и къде пътува? Да си седи тук.

    Коментиран от #61

  • 55 Доктор Менгеле

    6 1 Отговор
    Асът в здравеопазването Холандия със 110 болници, ние – с 372

    Такива болници отдавна трябваше да се затворят, но всеки път когато се заговори за това хората от тези региони скачат като ужилени да бранят тази мизерия с цената на всичко.
  • 56 парен

    9 0 Отговор
    Пича събира житейски опит. На втората ми пневмония преди три години категорично заявих на личната си лекарка, че не желая да влизам в болница ако ще това да ми коства живота, след като се сблъсках с това което презентира момъка. Следващия път ще знае вече, какво да прави в кочината всичко е на ниво "КОЧИНА". Алчните бели престилки се интересуват от парите, които евентуално могат да откраднат. На онези 240 им е през "оная работа", те също са заети с осигуряването на челядта си до девето коляно.
  • 57 Храна за размисъл

    1 0 Отговор
    Споделям една интересна подсказка от филма Матрицата,актуална за всичко случващо се до днес

    https://youtu.be/Zl_LJi_jlwU
  • 58 Петър Илиев

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Али Хюсмен":

    Добре, даже супер, пич!
    Но да те питам какво правиш в БелоЗлатинската болница? (Сам си се набутал.) Ела да видиш нашите Софийски. А като те гледам, можеш да си осигуриш санаториум и в Швейцарските Алпи сред техните Milky (млечни) крави :-)
    Не за пет, за три стотинки и половина нацяло акъл нямат някои, но нищо не мога да направя за теб. (Ако се стигне до ковчег, предполагам, че общината ще ти осигури един найлонов или книжен, хартиен, пък и аз мога.) Ще ти изпратя ВелиГденска (само след тридесетина дена е) картичка с бяло агънце, а ти си стой мирно, кротувай където са те приютили (нали още не те гони жандармерия) и те "обгрижват". По ли е добре на улицата :-):-):-)
    Още веднаж имаш моето уважение за решителността и действеността (леле що двойни "т"-та набичих) си, но това грее ли те?
  • 59 Анонимен

    3 1 Отговор
    Създава се един проблем,поднася се на народа погрешна информация,страхът от смъртта и вярата,че има вирус са по скоро причината за психозата и заболяването вследствие от целият този стрес е причината за смъртта,а не вируса измислен. Вирусите са негативните мисли и емоции с които всеки е нужно да се справи. И след като излезе проблема в публично пространство сега отвсякъде се започват за пари да излизат уж някакви решения и овцете започват да харчат пари и да пълнят джобовете на тарикатите. Цялата здравна система се крепи на невежество и погрешни диагнози и разбирания за болестите. Всъщност цялата система се гради на това невежество и тълпата да следва друг да и казва какво да прави. Спете още,то за това и светът е в това положение,защото никой не се променя и живее като жертва.
  • 60 Четенето вредно за вашето здраве!

    2 1 Отговор
    Само да почне човек да чете по темата може да се разболее,още повече всичко вкарано от деца в главите ни защото сме приели авторитетите за нещо повече от нас ни кара да сме уязвими и комплексирани и поради това ние сме стадо овце,което няма собствено изградено мислене и да носи отговорност всеки за действията си. Един човек който се вслушва в себе си и се учи сам от грешките си израства и няма да го събори какъвто и да било вирус и да се чуди какво да прави.
  • 61 Next

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "КопаКабана":

    Много си готин, я си стой при брачедите в маслата,че идват избори и трябва пак за разБойко да гласуваш. Наслаждавай се на "рая" в България докато се чудиш как да изкараш месеца.
  • 62 мани мани

    3 0 Отговор
    ма батьовото, ти поне си здрав, ам мен питаш ли ме болен там в болницата със сума болни около мен :) и всеки от нас храчи кат' за световно по надплюване :) имаше един с/у мен дет си мислех, че ше си изплюе дроба :) той беше най-тежкия случай :) баш срещу мен беше :) имах най-невероятната гледка :) поне си сам в стаята ве мушмул :) лукс е, уверявам те! и стая с двама е лукс! да ви описвам ли какво е в голяма стая с най-тежките случаи? ще ви го спестя :) като докараха мини талавизорче, и ни прайха забележка, че сме хабяли ток :) и трябвало да работи само вечер за новините хахахахахаха пречели сме на другите болни, а те си нямаха против да зяпат, но т'ва с хабенето на ток беше върха :) голямо лежане беше - 12 дни купон :) имал съм и по две седмици, когато беше първата пневмонийка :) но тогава пътеките бяха дълги, а не както сега по 5 дни :) тогава и не им викаха пътеки де :)
  • 63 мани мани

    3 0 Отговор
    на тоз и филийки ли му дават? на мен ми даваха само кисело мляко хахахахахаххааха ня' майтап :) бях на така наречената бяла диета :)
    имахме карантина, познайте дали се спазваше :) влизаха си всяк'ви по всяко време :) ужас! та домъкнаха и грип де! всички трепкахме кат' есенни листа ... колкот' бяхме зле, та ептен... и после се сетиха да не допускат други, след като се натръшкаха и от персонала... тия пак маски не слагаха... прайха се на корави копилиетъ :)
  • 64 мани мани

    1 0 Отговор
    гледах му клипчето ... оплаваше се и от яденето :) че то в болниците ядене си няма :) птичките навънка бяха по-сити от нас :) мани уе
  • 65 Анонимен

    4 0 Отговор
    Преди години,когато не е имало дезинфектанти и медии,как са научавали хората каквото им е било нужно и до колко годони6са живяли спрямо днес? Бум на здравословно хранене и магазини за здравословна храна,а сега се изкупиха дезинфектанти и с каквото прецени да се запаси човек и като свърши всичко това,после какво ще прави?Ще легне и ще умира ли? Каква форма мисъл е това с презапасяването и самия страх да действа по този начин един човек,какво бъдеще всъщност той си материализира? Явно в един момент не самия вирус е проблема,а действията вследствие от паниката покрай създаденият в главите ни проблем.
  • 66 Факти

    2 4 Отговор
    Айде лигльото са го изписали, сега пак да ходи да пътува и после пак ще повръща и ще мрънка, спрете за малко пътуванията, заразата дойде тук от такива пътуващи като тоя
  • 67 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    трагедията е пълна
  • 68 К--у---р за некъдърните лекари

    3 1 Отговор
    Каде са министрите как може такова безибразие всичко е преувеличено с корона вируса в България искат да точат пари от евро съюза здрави хора задържат ами Б. Б и той кашли ДАНЯМА КОРОНА ВИРУС А корона вирус е разработен от американците и е пуснат в китай за да им поразят икономиката
  • 69 Абв

    1 2 Отговор
    Условията който е заснел този пациент не подлежат на коментар , какви хора трябва да подкрепят тези мизерни условия в който е поставен този човек , Аз ще ви попитам всички вас мишки безподобни -ще затворите ли децата си недай боже в такива условия където те ще разчитат някой да се бори за живота им???? . Много прости хора има и по горните коментари го доказват . Това ли са карантините помещения с който ще спрете заразата - мъкааааа ,,,, и после защо хората не търсят медицинска помощ - видеото показва защо .

    Коментиран от #71

  • 70 Нормален

    2 0 Отговор

    До коментар #21 от "Али Хюсмен":

    Иди виж другите отделения в тая суперре новирана и оборудвана болница,всичко свети, не като твоето селце някъде в Анадола, всяка стая е с баня и тоалетна, парно отопление на газ и нови телевизори, интернет
  • 71 Нормален

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Абв":

    Държа да отидеш в тази болница и ще се изненадаш че такива условия няма и в доста частни болници, които са изпрали доста мутренски пари, всичко е по последни изследвания, само за инфекциозно отделение предстои ремонт
  • 72 До Алито, умника :)))

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "Али Хюсмен":

    Хахах, щеше да е добре, ако и другите от твоята порода разсъждаваха така. Но уви, трябва да ги търпим. Аре у лево!!! И поздрави на Айшето :))))
  • 73 N 1

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Али Хюсмен":

    йде чиба!!! Никога не идвай в България! !
  • 74 N 1

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "Али Хюсмен":

    И ние не обичаме турчуля :))