12 Март, 2020 09:09 5 686 10

Пловдивчанка е имала контакт с болния от коронавирус от "Илиянци"

  • линейка-
  • коронавирус

Двамата са присъствали на общо събиране

Пловдивчанка е имала контакт с болния от коронавирус от "Илиянци" - 1
Снимка: БГНЕС

55-годишна жена е настанена в сряда в инфекциозната клиника на УМБАЛ "Свети Георги“ в Пловдив, тъй като е сред хората, осъществили контакт с мъжа с положителна проба за коронавирус в столицата в "Илиянци“, съобщи Plovdiv24.bg.

Двамата са присъствали на общо събиране. Жената е сред останалите близо 90 контактни с последните двама пациенти с коронавирус в страната.

От болницата уточниха, че от пациентката е взета проба, която вече е изпратена за изследване, а резултатите се очакват днес по обед.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    7 2 Отговор
    А КЪДЕ Е БОЛНИЯ ОТ "ИЛИЯНЦИ" СЕГА ??? Сигурно ръси заразата като "НОВИЧОК" който убива по идентичен начин !!! ТОВА НЕ Е "КОРОНА 19" А "НОВИЧОК" И ЗАТОВА СА ТАКИВА МЕРКИТЕ !!! ЛЪЖАТ НИ НАПРАВО В ОЧИТЕ !!!
  • 2 Миризлив пор

    8 1 Отговор
    Стига с тез новини които внасят паника бре хора. Тази е една от 90 които са били със сигурност в контакт. Сега тарашат пазара а сина е работил на гарата и уж не е заразен- някой да е виждал китайски търговец да се качва на влак на БДЖ? Вярно че искате да си вдигнете тиража ама има някакви норми.
  • 3 Са и аеца да гръмне

    2 0 Отговор
    И филма свършва с бегето завинаги😂😂😂😂😂😂
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 зара

    1 7 Отговор
    стига сте ни лъгали ,само в българия е тази паника - грип като грип
  • 6 Акълчо

    6 0 Отговор
    гара Илиенци и базар Илиенци са 2 различни работи
  • 7 Mari

    0 0 Отговор
    Polojenieto si e dosta seriozno ne e nyjna panika ,vajno e da se vzemat merkite ot sega i da ne se pozvoli razpristraniavaneto my ,tooez adekvatno povedenie na pravitelstvoto za da ne se polychi sityaziata kato Italia

    Коментиран от #9

  • 8 Русенец

    4 0 Отговор
    Били са на общо събрание, а само тя е имала конткт със заразения?!?! Другите сигурно са били в отсрещното кьоше на залата, или?....
  • 9 Русенец

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Mari":

    През границите всеки ден навлизат по 10 000 потенциално заразни хора. Къде ги видя адекватните мерки? Румънец опитал да изнесе 20 000 маски през Дунав мост. Нашите го хващат и ги конфискуват, а в същото време Борисов реве на Доган да му прател 50 000 маски, че сме нямали!?!?!?1 Каква е тая пародия на контрол и мерки?
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.