12 Март, 2020 15:47 40 230 107

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Чрез доброволните отряди ще репресират гражданите

  • доброволни отряди-
  • вмро-
  • народно събрание-
  • закон за мвр-
  • адв. николай хаджигенов-
  • коментар

Законотворците искат да ни върнат във времената на социализма

Адв. Хаджигенов пред ФАКТИ: Чрез доброволните отряди ще репресират гражданите - 1
Снимка: БГНЕС

Докато всички са на вълна ''коронавирус'', то родното Народно събрание продължава да твори ''прекрасни'' закони, като конкретно с очертаващото се узаконяване на доброволните отряди към МВР, законотворците скоростно ни връщат към ''прогресивния'' социализъм. Предложението на ВМРО за т.нар. доброволни отряди мина на две четения в Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, а сега предстои да се гласува в пленарна зала. Ще надделее ли здравият разум у народните представители да не приемат това явление, предстои да видим.

От ФАКТИ потърсихме адв. Николай Хаджигенов за коментар по темата.

Ето какво заяви той пред медията ни:

''Първо, това не е първи такъв опит. Преди няколко години имаше подобен опит пак, без ВМРО, да се направят доброволни отряди на трудещите се. Иначе, освен очевидното, че всички са идиоти във властта, това има своята плашеща предистория. Това започва 30-те години на миналия век със създаването на щурмовите отряди на NSDAP (бел. ред. Националсоциалистическата партия на Адолф Хитлер), това после беше взето от Съветския съюз, имаше го и в България и във всички източни страни. Всяка една тоталитарна държава има нужда от такива организации, които са паравоенни, и които, въпреки че са създадени винаги с някакви добри намерения, както знаем пътят към ада е послан целият с добри намерения. В крайна сметка целта на всички тези доброволни отряди е потискане на трудещите се. Тоест, възможност властта да прати доброволните отряди някъде и да вика: ''А, не сме ние''. И да, ще напишат какви правомощия ще имат в Закона за МВР, ама ние това сме го ''яли'' по времето на социализма, защото и там не можеха да правят самостоятелно, но всъщност доброволните отряди бяха ''биещото сърце'' на Партията, допълнение на МВР. Това е, което правят. Аз не напразно, откакто преди тези, патриотите, набедените, да влязат във властта, твърдя, че са националсоциалисти, доколкото очевидно са националисти в лошия смисъл на думата. Политиката, която, ако това въобще може да се нарече политика, изповядват и се опитват да прокарват, е точно социалистическа. При това в най-лошия ѝ вид. Дали са ''червени'', дали са ''кафяви'', няма никакво значение, едно и също е в крайна сметка. Ако не ме лъже паметта, това е може би трети такъв опит. Защото предният път това беше пак работа на ВМРО, покрай Динко и първата мигрантска вълна. Преди това имаше, някои от промените в Закона за МВР, мисля, че беше по времето на Цветанов. Идеята всеки път е съвсем различна.''

''От една страна имаме почти 60 000 безобразни милиционери, които са повече отколкото в Германия. Да, де, но ние сме 7 милиона, не сме колкото в Германия. Ефективността на нашата полиция е по-ниска от африканската. Тоест, задайте си въпроса за какво ще бъдат използвани доброволните отряди?'', запита адв. Хаджигенов, а аз отговорих с ''за репресии''.

''Единственият верен отговор е репресии. Спрямо кого? Спрямо собствения си народ. Има го в исторически план, наблюдава се и в момента на отделни места. Самият факт, че Путин първото нещо, което започна да изгражда са специални части, военизирани формирования и каквото се сетите още, за да може да векува на власт. Тоест, току-що описваме една тоталитарна държава'', каза адв. Николай Хаджигенов.

На въпрос кой може да спре инициаторите на предложението да узаконят доброволните отряди, събеседникът ни отговори така: ''Очевидно не и парламентът, който Борисов командва с онзи дългия си пръст. Единствените хора, които можем да спрем цялата тази свинщина сме ние българските граждани. За съжаление, предвид числеността ни, около пет човека и половина, очевидно няма да стане и това. Аз онзи ден на един приятел, случайно ми хрумна, обсъждайки подобна тематика, казах му, че сега ако сме под османско владичество - не 500, а 500 000 години ще остане османското владичество. До такава степен българските граждани са изчезнали като такива.''

Това ли е най-голямата глупост на това Народно събрание, макар и все още да не е официализирана напълно, попита медията ни адв. Николай Хаджигенов.

Той отговори по следния начин:

''Не, не е най-голямата глупост. Но пък от друга страна парламентът и въобще управлението на ГЕРБ във всевъзможните му форми - от местна власт до изпълнителна, законодателна и каквото още се сетите, твори по 108 глупости в секунда. Аз не смятам, че е по силите дори на суперкомпютър да изчисли коя глупост е по-голяма от предходната глупост, а и от следващата, която вече е настъпила.''


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 115 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 диктатура до дупка

    273 42 Отговор
    Да, и това е стратегията на ГЕРБ. Комунизма не си е отишъл, Бойкоооооо ! Само си смени козинката.

    Коментиран от #42, #58, #73

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мдааа

    82 44 Отговор
    А Франция тоталитарна държава ли е?

    Коментиран от #9, #93

  • 5 стар пожарникар

    220 52 Отговор
    Когато имаше такива "отрядници" в комунистическия пъкъл, това бяха хора, тъпи, необразовани слуги на партията! Всички ги мразеха!

    Коментиран от #61, #105

  • 6 гост

    169 30 Отговор
    фашизма в деиствие
  • 7 Zyggy

    171 14 Отговор
    Това е тъжната истина за нас и нашето общество... липсата на такова. Над 2 милиона са зад граница и тук всичко се движи по инерция... Твърде малко са останали "опорните хора"... т.н. интелектуалци мълчат като... мисирки... Корабът потъва, но без паника драги сънародници-вода ще има за всички... п.с...отнася се и за Перник...
  • 8 Калъфов

    38 35 Отговор
    хаджигенчо
  • 9 АНТИКОМУНИСТОВ

    28 59 Отговор

    До коментар #4 от "мдааа":

    А р00сия демократична държава ли е? Явно си от страната на "ас съм прос и вий сте прости..." и не можеш да схванеш разликата.

    Коментиран от #26, #37

  • 10 Граберите

    78 10 Отговор
    Пък обиждаме на болшивики, всеки който не ни харесва
  • 11 аааа

    45 85 Отговор
    поредната глу пост на хаджията
  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 22 Отговор
    веднага ще съ запиша ще ме приемат. а з бях милиционер и мога да съ справа
  • 13 Простак

    91 11 Отговор
    5 милионна България, 5 милиона полицаи

    Коментиран от #65

  • 14 СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ

    83 22 Отговор
    Да си ходят
  • 15 Някой си

    96 8 Отговор
    Лента на ръката ще имат ли?
    Червена, синя, кафява?

    Коментиран от #27

  • 16 Професор по Стоманобетон

    55 9 Отговор
    Всичко върви по план
  • 17 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    103 12 Отговор
    Единственото, с което не съм съгласен е , че малко от американските филми се вади ЛОШИЯ СОЦ. Преиграване със системата. Днешните ПРЕСТЪПНИЦИ СА БЕЗ АНАЛОГ.

    Коментиран от #19

  • 18 Комуниста

    60 28 Отговор
    Като ги пратят на колко пъти на зъболекар ще се откажат да отрядничат! Объркали са държавата.

    Коментиран от #22, #56

  • 19 Професор по Стоманобетон

    19 18 Отговор

    До коментар #17 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Шшш..вУзраждането,я кажи за субсидията,за вожда ви гуцанофф,за юсей фондаацията..хахаа.мошенници.

    Коментиран от #35

  • 20 ЪРП

    93 18 Отговор
    МРАКОБЕСНИТЕ АФРИКАНСКИ ДИКТАТОРИ МОГАТ ДА СИ ВОДЯТ ЗАПИСКИ И ДА ИДВАТ НА ЛЕКЦИИ В БЪЛГАРСКОТО БЛАТО ДА СЕ НАУЧАТ КАК СЕ ГРАДИ ДИВАШКА ДИКТАТУРА!!!!!!!!!
  • 21 Отрядник ДОТИ

    43 12 Отговор
    Ей са ше ви разплачем маменцето ш видите кон боб яде ли па ше има сопа
  • 22 Марко

    23 34 Отговор

    До коментар #18 от "Комуниста":

    Ръгам ти го в комунистическия гъз

    Коментиран от #24, #32

  • 23 ахоихо

    87 10 Отговор
    Има една съществена разлика-герП не творят,герП торят,яко,като стадо африкански слоньове.За седмица 1000 тона екскременти.Да си го кажем направо-бъркат,джуркат,мажат с г*вна,а ние после да ги ядем.Е,да си ги държат и ядат те.Явно няма кой да ги съди,само Господ,но дано е по-скоро.Нека Видовден дойде за тези национални предатели!

    Коментиран от #30

  • 24 Комуниста

    37 11 Отговор

    До коментар #22 от "Марко":

    Ей RCизглежда 10 години в лагера от открит тип с трудова терапия са ти били малко! Той лагера е там седи си, само трябва да бъде населен с нови гости за превзпитание.
  • 25 Джон Уик

    50 10 Отговор
    Така е, айдушко неграмотно племе такива ще си изберат за оправници като тях и ще ги аплодират докато си броят стотинките!

    Коментиран от #70

  • 26 КЛОЗЕТНИК

    11 10 Отговор

    До коментар #9 от "АНТИКОМУНИСТОВ":

    Занеми се, дано да онемееш и ослепеш!
  • 27 Да ще пише сс

    14 3 Отговор

    До коментар #15 от "Някой си":

    Ще има
  • 28 ХА ХА ХА

    25 48 Отговор
    КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОПАГАНДИ ЗА ОЛИГОФРЕНИ! НЯМА , КРАЙ ПРОСТОТИЯТА КОМУНИСТИЧЕСКА , ЗАТОВА НЯМА БСП ДА ВИДИ ВЛАСТ, ПАРТИЯ НА ЛЪЖЦИ КРАДЦИ ПРОПАГАНДАТОРИ И ПРЕДАТЕЛИ !!!
  • 29 Гражданин

    39 8 Отговор
    Тая изкуствено създадената изтерия около вируса ще отшуми до 30 дни и някой се е объркал, че е минал между капките хората в чужбина си разследват стриктно и последователно!!
  • 30 DRISNIATA metev

    17 7 Отговор

    До коментар #23 от "ахоихо":

    TUKMO ZA TOVA SE PLASHTA NA POMIARI KATO TEB! BLIZHESH GAZUT NA TUPAKA borisOFF I TRAESH!
  • 31 оВчара

    33 4 Отговор
    Гюбрето няма вечно да си трае то ще изригне скоро и да не си му на пътя!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 МЕТЛА

    51 5 Отговор
    Да много тъпотии и глупости правят но все така ги правят че на тях да им е изгодно а уж са тъпи и глупави а ! Една от тези уж глупости е постоянното им плакане и оправдание че за неудобни за тях неща все няма средства и пари като на пример машинното гласуване-да закупят машини но за други неща вечно се намират средства.Поставиха хиляди камери на всякъде за да глобяват и грабят народа колкото могат повече,вдигат данъци и всичко което могат,магистралите ги построиха главно заради таксите които вече започнаха за товарни а след време ще бъдат за всички и много други подобни които главатаря на мафията ги нарича-печатница за пари да но пари не за народа а за джобовете им ТОВА е РЕКЕТИОРСКО ПРАВИТЕЛСТВО БИЧ ЗА БЪЛГАРИТЕ !!! Но ние сме си виновни мълчим и обръщаме задника !
  • 34 Съдията Дред

    41 9 Отговор
    Всъщност, по време на бай Тошо доброволните отряди бяха пълен ташак. Връзваха си едни ленти, да влизат безплатно на мач.

    Коментиран от #44

  • 35 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    45 10 Отговор

    До коментар #19 от "Професор по Стоманобетон":

    За съжаление умните напускат България, а овцете и слугите на мутрите, като теб, остават и тровят въздуха.
  • 36 уточнение

    42 5 Отговор
    Не е вярно, че ВМРО настоява за тези отряди. Настояват онези единици от ВМРО, които са на власт. Редовите членове са против, но вътре в организацията не им се дава гластност.

    Коментиран от #38

  • 37 Байчо

    29 33 Отговор

    До коментар #9 от "АНТИКОМУНИСТОВ":

    Не че нещо , но такива отряди има и във Франция и в Испания. За тези държави се сещам, сигурен съм че има и в други демократични държави. И като гледам там няма репресии. А този гусдин адвоката е пълен провокатор където има начин да го забележат той е там първа пушка

    Коментиран от #64

  • 38 Салко

    17 1 Отговор

    До коментар #36 от "уточнение":

    А защо са членове тогава. Или са само голи Членове.. меки и увиснали..
  • 39 Гост

    29 19 Отговор
    Този е виден майцепродавец от психодесните. Да, трябват такива отряди. Да се защитаваме от мигрантската паплач, която напъва да влезе през границите ни
  • 40 Мутробойко

    48 10 Отговор
    Това ще бъдат официални мутренски групировки, които ще се саморазправят с неудобните хора.
  • 41 недпет

    25 5 Отговор
    Много точен коментар.
    А това с глупостите, натворили този и предишния парламент и изобщо всички НС с мажоритарно участие на ГЕРБ е абсолютната истина.
    За съжаление и в това НС и в предишните , депутатите се избират с гласовете на цигани и други подобни малоумни и неграмотни индивиди
  • 42 диктатура

    31 6 Отговор

    До коментар #1 от "диктатура до дупка":

    Че то комунизма никога не си е тръгвал по рано бяха БСП а сега са БКП-ГРОБ, не забравяйте за да си бил лична охрана на Т. Живков си бил кумунист до 9 то коляно, както и целия ти род. Така че тик...та е комунист а не демократ. Вижте че и медиите ни заливат с новини които са разрешени от първия. Длеко, много далеко сме от демократичните държави за съжаление .....

    Коментиран от #87, #96

  • 43 Оруел 1984

    26 4 Отговор
    В тия формирования приемат по определени "критерии", за да накарат хората да се чувстват "по-специални", "избрани" и "опора на обществото". Преди 1989 година ги наричахме "нещаСтни сътрудници". Щастливи в глупостта си.
  • 44 Бай Ши ле

    16 2 Отговор

    До коментар #34 от "Съдията Дред":

    И ползваха безплатни карти за градският транспорт освен това!
  • 45 малееее

    22 8 Отговор
    60хиляди законни биячи на власта!биячи които ще бият,преследват и репресират хората на тази държава,които ще трябва да им плащаме и заплатите за това:-) :-) :-) :-) ми да ги вкарат в трудови войски,тогава магистралите ще ги построим за една седмица!!
  • 46 Ван дер Любе

    29 4 Отговор
    Борисов, Нинова, Доган и други са най-обикновени комсомолски мутри от късния социализъм арогантни, крадливи и страхливи. Те не могат да надскочат това ниво.
  • 47 Кой68

    28 5 Отговор
    То и техникумите бяха вредни и ги премахнаха та сега родния бизнес реве че няма кадри.Дуалното обучение което го имаше също го махнаха и сега се опитват да го въстановят/но липсват пък преподаватели/?Който има да се страхува да се страхува😉.Демокрацията се оказа че и тя не е съвършенна........
  • 48 Недей се

    18 4 Отговор
    Спокойно бе там където няма доброволни отряди ще има ромски нинджи! Вие избирате какво искате.

    Коментиран от #97

  • 49 старец

    11 6 Отговор
    кът имаше доброволци на бабаити и ганстери не се правехте ами се озъртахте кът пръднали ама то и лагерите да се отворят че дека ке запираме толкова мърша
  • 50 ГЛАВАНАКА

    23 3 Отговор
    ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ, ДОБРОВОЛНИ ОТРЯДИ, 2 МИЛ. ИЗБЯГАХА, КОГО ЩЕ КОНТРОЛИРАТ, ВСЕКИ ВТОРИ Е ДОНОСНИК, ТОВА Е ПРИНОС В НАУЧНИЯ СОЦИАЛИЗАМ НА БУДА ДЕМОКРАТА, СРАМ И РЕЗИЛ, ВИЖТЕ МУ ИДЕАЛИТЕ , ДА ЛЪЖЕ, КРАДЕ, МАМИ, УБИВА, И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ КАК МИСЛИ ЗА БГ.
  • 51 ИХААААААААА

    14 3 Отговор
    ЩЕ СЕ ОСИГУРЯВА ЛИ ПО НЕКОЯ ФИЛИА С МАС, ЗА ДЕБНЕЩИТЕ ОТ ОТДЕЛА БИИ ВРАГА, ИЛИ АЗ САМ ПРОСТ, И ВИЕ СТЕ ПРОСТИ, ЧЕ МЕ ТЪРПИТЕ ТОЛКОВА ВРЕМЕ ДА ВИ КРАДА И ЛЪЖА
  • 52 А БЕ

    11 13 Отговор
    бастун нали ще ни изхвърлят от ЕС , кви простотии дрънкате , всъщност тя целта е ясна да се стресира народа и да изберем ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, НО НЯМА ДА СТАНЕ, САМО НИСКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ЩЕ ВИ СЕ ВРЪЗВАТ !
  • 53 Чавдар

    25 3 Отговор
    А партизанските отряди коги ше ги пускат из горите
  • 54 Я ПА ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

    21 9 Отговор
    ЗАБЕЛЯЗАН Е ВИРУСА В БАНКЯ И МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ, А ДАНО ХВАНЕ ВИНЕТУ, ЧЕ ЕВИН ПЪТ И ЗАВИНАГИ ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ДОКАЗАНИ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ
  • 55 Някой

    12 12 Отговор
    Честно казано това ми намирисва на поредната БСП врява.Не може да има такива отряди защото те противоречат на Конституцията и европейското право.Въпросния Хаджигенчо изпълнява политическа поръчка с това изказване
  • 56 само да кажа

    10 4 Отговор

    До коментар #18 от "Комуниста":

    да не настъпиш някой с по-големи обувки,че зъботехниците работят скъпо
  • 57 калъф

    8 6 Отговор
    теб трябва да те репресират защото ти и тея около теб никога не сте излезли от соц.времената
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 старши

    17 5 Отговор
    ЩЕ НОСЯТ СТАРИ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ .....КАТО ...СИК...ВИС ...КООНА ИНС ...777...И ТН.
  • 60 до старши

    7 7 Отговор
    това са твоите родители комунде ама тоя път се наиграхте
  • 61 Оптимист

    2 5 Отговор

    До коментар #5 от "стар пожарникар":

    Аз ги обожавах!
  • 62 Гост

    10 4 Отговор
    Сега вече ще се оправим. Хайл Хитлер
  • 63 аааааа

    23 5 Отговор
    Внасят предложението за доброволни отряди, защото смятат, че ще векуват. Само че много скоро ще висят по дърветата - с главата на долу. Тоя народ трае до време.
  • 64 въх

    2 3 Отговор

    До коментар #37 от "Байчо":

    лапай пиш.., байчо малоумен!
  • 65 Да бе пич

    19 2 Отговор

    До коментар #13 от "Простак":

    Забрави да кажеш,че имаме 7 вида полиция.
    Редови полицай,джандарска,съдебна власт ,тол полиция,военна полиция,пътна полиция,общинска полиция,айде и пожарникарите.
    Затова поради таз причина нямаме престъпност😂😂😂😂😂😂😂
    Са,че направят и ескадроните на послушниците.
    Ами кой че работи бре кой?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Bai nudals

    4 2 Отговор
    Аз на вас г.н адвокат шапка ви свалям.53
  • 68 Bai nudals

    3 2 Отговор
    Аз на вас г.н адвокат шапка ви свалям.53
  • 69 Готин

    19 1 Отговор
    Тази пандемия ще се окаже полезна. Хората забравиха да бъдат човеци. Сега ще разберат, че парите не се ядат и не те правят безсмъртен. Ценете и уважавайте всеки човек, въпреки недостатъците му. Всички сме грешници на този свят.

    Коментиран от #71

  • 70 Човек

    1 0 Отговор

    До коментар #25 от "Джон Уик":

    Поне пиши грамотно!
  • 71 Човек

    6 1 Отговор

    До коментар #69 от "Готин":

    Добре написано! Но кой ли ще го разбере!

    Коментиран от #76

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Вейдър

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "диктатура до дупка":

    Бойко е първокласник-падуан. Друг е ситския лорд.
  • 74 Алексанзър

    6 5 Отговор
    Много е прав човека за съжаление.
    Никакъв шанс няма вече за България.
  • 75 ДОКО

    13 8 Отговор
    ДОБРОВОЛНИТЕ ОТРЯДИ СА НУЖНИ..ПОЛИЦИЯТА НЕ МОЖЕ ДА ОВЛАДЕЕ БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ ГРАЖДАНИТЕ СМЕЛО МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ БЕЗ ДА СЕ КОМЕНТИРА ДАЛИ МЯРКАТА Е СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ИЛИ КАПИТАЛИСТИЧЕСКА..ВАЖНОТО Е КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ..ДЕМОКРАТИТЕ ПРЕМАХНАХА КАЗАРМАТА..А СЕГА КАКВО ..МЛАДИТЕ МЪЖЕ НЯМАТ ЕЛЕМЕНТАРНА БОЙНА ПОДГОТОВКА НЕ МОГАТ ДА СИ ОПРАВЯТ ЛЕГЛОТО НЕ ЗНАЯТ КАКТО Е ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И РАСТАТ КАТО МЕК ПРАЗ..ВСИЧКО КОЕТО КОМУНИСТИТЕ ВЪВЕДОХА Е НЕОБХОДИМО И ДАВАШЕ РЕЗУЛТАТИ..
  • 76 marquise

    8 2 Отговор

    До коментар #71 от "Човек":

    Ще го разберат тези, които имат чело повече от два пръста.
  • 77 666666

    13 1 Отговор
    А,в тези села където хората сами се организират и пазят имотите си от набези не е ли вид доброволен отряд!?!?В момента ако хванат някой може същия да ги осъди за отвличане.А като са регламентирани няма да носят наказателна отговорност ,че са хванали айдук.
  • 78 Нане

    13 2 Отговор
    Управлението ви ще падне! За нищо не ставате само съсипвате народа!
  • 79 Ивайло

    0 7 Отговор
    От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387
  • 80 Сульо

    9 7 Отговор
    т.нар. соросоиден адвокат Хаджигенов да се гръмне,обеси,отрови и удави едновременно? Че много станаха соросоидните грантаджии и все за някакви въобръжаеми "права" се борят...
  • 81 Кольо

    8 0 Отговор
    На 10.11. ще има ли задължителна любвеобвилна манифистация и безплатни кебапчета с биричка ? Който не отиде - 1000 лв глоба ,щото Царство Му си е по глобите всякакви. Не Го любиш-1000лв. поне. И контролните пунктове тип " годишни прегледи " с един от КАТ-НАП и поне 5 с престилки няма ли да върнете ? Малкото Ви останал народ все още помни и ще помни. Дори и в чужбина да е . Приятен живот политици и масов цигански народ . Типа Апартейд ще Ви прецака алчни политици такива. Дано Народната любов застигне Вас и цялото Ви котило до 9-то коляно. Пари да ядете и сер... ,не хляб.
  • 82 Гост

    7 11 Отговор
    Народе напускай тоя потъващ кораб докато е време......няма шанс за спасение на България за съжаление
  • 83 ЯСНОВИДЕЦ

    8 4 Отговор
    АБЕ ХАДЖИГЕНОВ, КАТО НЕ ТАЗБИРАШ ОТ ТИЯ РАБОТИ ЗАЩО СЕ ОБАЖДАШ?

    Коментиран от #100

  • 84 До 82

    5 7 Отговор
    ВСИЧКИ СОЦИДИОТИ ДА НАПУСНАТ ПРЕДЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ВЕДНАГА!
  • 85 Абдал

    2 5 Отговор
    мрънкала! за българина само тояга и морков.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Ъгълов

    1 2 Отговор

    До коментар #42 от "диктатура":

    Когато Бойко беше в охраната на Тато, него вече го съдеха, а комунист от тогава е мръсна, гадна , миризлива дума.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Бивш служител на МВР

    5 3 Отговор
    Завръщането на ДОТ от ерата на комунизма, ще бъде една грешка от страна на управляващите. Тези доброволни боклуци ще бъдат мутри в ръцете на власта.
  • 91 karl hoker

    8 1 Отговор
    ако следят за битовата престъпност е добре , но подозирам че идеята на властта може би е друга .гонене и доноси срещу всички несъглани с тях ..отчаяни герберски ходове за справяне с неудобните...
  • 92 Аве Адолф Хайллллл

    2 1 Отговор
    Хайде сега ,и тоя долнопробник почна да си прави реклама на гърба на създалата се ситуация , поле що ги биели такива ....
  • 93 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "мдааа":

    Да ! Напълно тоталитарна е ! Живеем в една ДЕМОКРАТИЧНО РЕПРЕСИВНА ДИКТАТУРА на световно ниво и това става все по видимо и явно !!!
  • 94 Зомби

    7 2 Отговор
    Адвоката не е лош човек, но като всеки дето се мисли за голяма работа е забравил да се запознае че и преди социализма е имало такива отряди по времето на монархо-фашизма!

    Въпроса е че тогава имаше всичко на всичко две партии БЗНС и БКП по времето на социализма, и те доста се различават от бандюгите от партия ГЕРБ, ВМРО та дори и БСП!
  • 95 Зомби

    5 1 Отговор
    Адвоката забравя че доброволните отряди бяха изчезнали към края на 60 години и по-късно се появиха тогава когато Турция и Запада започнаха отново да водят терористична война спрямо България!

    Сега тези доброволни отряди ще са в помощ на кмета от ГЕРБ да тормози хората дето не го харесват!
  • 96 Комунист

    6 0 Отговор

    До коментар #42 от "диктатура":

    Че как да си тръгне като никога не е идвал. Едни и същи хлъзгави псета от богоизбраната каста опорочавате всяка човеколюбива идея без значение какъв е обществения строй, който се опитва да я реализира.
  • 97 покерджия

    4 0 Отговор

    До коментар #48 от "Недей се":

    Когато някой друг подрежда скришом тестето за какъв избор ми говориш. Така са подредени нещата в световен мащаб, че все да теглиш късата клечка.
  • 98 топчия

    2 0 Отговор
    Аде БЕЗ "доброволни" отряди, назначени от слуги на тикви и картофи - КЛУБОВЕ НА СВОБОДАТА, открити за всеки, без партии, свързани пряко помежду си - за договаряне на всенародни действия и БЪРЗО МЕТЕНЕ НА "ГОРНИЯ ЕТАЖ" ! http://directdemocracy21c.eu/2018/08/28/%d1%81%d1%8a%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%be%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%82%d0%b5/
  • 99 Томас

    0 0 Отговор
    Наведете се.
    Успех!!!449
  • 100 Никой

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "ЯСНОВИДЕЦ":

    Идиот
  • 101 Коронавируса

    3 1 Отговор
    Хванах ви всички идиоти които се
    напъвате да коментирате !А бе,
    НЯМАТЕ ЛИ СИ ПИШКИ?!
    да си играете с тях.Май не.Също и
    МОЗЪК,най вече !........
  • 102 КАРАНТИНА

    1 0 Отговор
    Хора престанете с глупостите и политиката!!! Положението е повече от сериозно! Иде реч само и едиствено за карантина и личностно гражданско самоосъзнаване, както и индивидуалния личен пример и ОТГОВОРНОСТ!!!
  • 103 баба Цола

    0 0 Отговор
    А лустрация защо няма все още? Те доброволни отряди пак ще връщат и партийни кадри ли трябва да бъдат , от коя партия ще са и т.н.
  • 104 Антикомунист

    0 1 Отговор
    Коментари кой от кой по прост, прав е Борисов _ лош материал
  • 105 Ееей, я да се спреш

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "стар пожарникар":

    Баща ми беше доброволен отрядник в онези времена и такива отрепки като тебе знаеш ли какво им се случваше... няма да плюеш така, че короната ще те вземе ! Хал хабер си няма колко свястно и почтени мъже се подбираха за отрядници ! Засрамете се, онова време не е като това време ! Аналогиите са признак на долна простотия !
  • 106 Запознат с реда в Швейцария

    0 0 Отговор
    На тези и на този адвокат дето пишат глупости мога да кажа, че реда и дисциплината в Швейцария се дължи не само на самосъзнанието а и на всеки гражданин да прави забележка и да следи за спазване на реда и законите в страната. Е те за това тази страна е просперираща, а не защото се плюе по предприети мерки за реда и дисциплината.
  • 107 Америка

    0 0 Отговор
    Планът Ран-нът
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове