18 Март, 2020 13:40 1 563 4

50 километра улици на ден се дезинфекцират във Велико Търново

  • велико търново-
  • дезинфекция

Продължава и ежедневното третиране на градските автобуси в старопрестолния град по два пъти - през деня на крайни спирки, а вечер - в гаражите на двете превозвачески фирми

50 километра улици на ден се дезинфекцират във Велико Търново - 1
Снимка: Община Велико Търново

50 километра улици на ден се дезинфекцират във Велико Търново, отчетоха се пред гражаните от пресцентъра на общината. С близо един тон дезинфектант за един ден са обработени около 50 километра от улиците във Велико Търново.

Третирането се извършва от служители на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" по график и продължава и днес. Обхванати ще бъдат всички квартали и райони на града. Обработката на улиците ще бъде системна.

Продължава и ежедневното третиране на градските автобуси по два пъти - през деня на крайни спирки, а вечер - в гаражите на двете превозвачески фирми.

Всяка сутрин ОП "Зелени системи" дезинфекцира спирките на градския транспорт, заедно с обществени пространства.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Професор по Стоманобетон

    3 0 Отговор
    Англичани и уроди щъкат из Бг сеят вируси,тия 50км улици дезинфекцират..луда работа..
  • 2 El chochone

    5 0 Отговор
    От толкова отрови и дезинфектанти Янтра ще стане радиоактивна река?! :)))
  • 3 Behemoth

    3 0 Отговор
    И от какъв зор ?той вируса къв ще го дори на асфалта ?уж чи правим нещо...
  • 4 kok

    0 0 Отговор
    А тука Фандъкова един път не е минала да дезинфекцира асвалта и тротоарите на София! Ако има некъде европейски номер за ЕС за корона вируса, мисля да го издиря и да питам там...