21 Март, 2020 19:50 6 520 108

Масовите нарушения на граждани могат да доведат по-строги мерки

  • коронавирус-
  • ограничения-
  • ивайло иванов

С включването на армията положението няма да стане по-извънредно

Масовите нарушения на граждани могат да доведат по-строги мерки - 1
Снимка: БГНЕС

Заради масовите нарушения на гражданите, които не спазват въведените ограничителни мерки, може да се стигне до въвеждането на още по-строги, предупреди във Велико Търново главният секретар на МВР Ивайло Иванов. Масово не се спазват разпоредените мерки, посочи главният секретар на МВР:

„Разберете, че тези КПП-а, които са направени, всички тези мерки, които се вземат от всички държави, не целят нищо друго, освен да направим така че да минимизираме лошите последствия от корона епидемията“. Възможно е да бъдат въведени още по-големи ограничения, предупреди Ивайло Иванов, цитиран от БНР: „Има по-рестриктивни мерки, може да се направят други населени места, да се забрани въобще излизането от вкъщи, декларации да се попълват, когато се излиза“.

Включването на армията в контрола на населените места ще стане с нарочен акт на Министерски съвет:

„Не си мислете, че като се включи армията, ще стане нещо по-извънредно. Те просто ще ни помогнат с човешки ресурс. Не говорим да се стреляме, да се убиваме. Просто трябва да се контролира“.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 така така

    108 19 Отговор
    колко по-строги??
    Въздуха ще ограничите ли?

    Коментиран от #14

  • 2 Coronata

    77 5 Отговор
    Ваяди танковете и ги паркирай пред Билата Краси хихи :D

    Коментиран от #105

  • 3 ГРОБ

    47 14 Отговор
    ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ!!!
  • 4 СоЦо

    90 12 Отговор
    Мръснио милиционерче, ще плаши! Пич, скоро ще се гърми и ти ще си в първата дупка, ченгесар мръсен!
  • 5 CoviD GROB

    99 4 Отговор
    Господи накажи първо тези дето крадоха най-много!

    Коментиран от #86

  • 6 Сега вече

    25 2 Отговор
    Си хевало хамата;
  • 7 Дъ Мозък

    32 49 Отговор
    И италианците се правиха на много хитри и сега положението е апокалиптично. 800 жертви днес.

    Коментиран от #17, #18

  • 8 Коман

    66 11 Отговор
    Нагляр герберски. Усещат края и са готови да убиват. Трябва да бъдат убити първи мръсните ченгесари!
  • 9 Бачо Киро

    99 9 Отговор
    Какво ще минимизираш бе, бастун? Полицаите ви поголовно са без маски и ръкавици, отделно след всеки един трябва да дезинфекцират ръкавиците си, за да не предават на следващите потенциалната зараза, кое точно спазвате? Нищо! Едни потенциални критични точки на зараза са тези КППта. Или ги правиш правилно или не ги правиш, в момента подпомагате заразата. И какво ще им направиш на гражданите? Ще ги запреш в арестите и затворите или ще ги стреляш, дейба и простите ченгета...

    Коментиран от #71

  • 10 Behemoth

    77 5 Отговор
    Ние десет години сме в епидемия от вируса ГЕРБ пренасян от тиква на тиква!Никаква корона не ни плаши ....броя на самоубийците за Тея десет години е несъизмерим с тоя от вируса...
  • 11 глупакът толкова си го може

    70 4 Отговор
    Значи мерките ви не се приемат с нужното доверие сред обществото . Причината вероятно е в идиотизмите ви , не у хората , защо тях ще репресирате . Ами защото друго не знаете и не можете , отговарям си аз.
  • 12 Ръмпези

    63 5 Отговор
    КАКВИ ПО СТРОГИ МЕРКИ..ТИ ВЪОБЩЕ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВИ ГИ ГОВОРИШ....ЩЕ СТРЕЛЯШ ЛИ...БОЖЕ ГОСПОДИ....
  • 13 Monkey Island

    13 22 Отговор
    Англия е пред колапс, там взимат проби на много малко хора.
  • 14 Н яма проблем

    18 9 Отговор

    До коментар #1 от "така така":

    Става интересно. Естественият подбор е биологичен процес и

    Коментиран от #78

  • 15 Шекспир

    47 4 Отговор
    Подготвя ни.Очаквайте от другата седмица БТРи по КППтата
  • 16 розово

    3 26 Отговор
    Армията е национална гордост.Идеално време за ред от армията и реклама за армията.
  • 17 Бачо Киро

    50 8 Отговор

    До коментар #7 от "Дъ Мозък":

    Да бе, 5000 днес... Италианците плюс това ти каьага, че 99.99% са с ПОНЕ ЕДНО сериозно заболяване, освен вируса. Сам вирусът не е убил никого. Не става въпрос да няма мерки, но нашите се насраха, плюс това ги изпълняват абсолютно несериозно и де факто разнасят зараза. Ако болен/носител си иде на село спирайки го и пипайки му документи, хартии и тн без след това да се дезинфекцира този проверяващ, какво мислиш ще стане после? Всички след болния ще са потенциални заразени, дори да са го върнали него. Абсолютно несериозно е, излязоха информациите полека лека, че държавния резерв е в ръцете на частни фирми и един Господ знае дали има нещо останало (както виждаме относно неща за лекарите няма нищо в резерва....), та насраните управляващи решиха, че ще държат народа в клещи. Като ще изкарват военните да обявяват военно / бедствено положение и да се разкарат от МС и НС.

    Коментиран от #39

  • 18 ИМПЕРИАЛИСТ

    32 3 Отговор

    До коментар #7 от "Дъ Мозък":

    Ето една задачка за зaвършилитe 6 клас: При средна продължителност на живота в Итaлия 82,54 години, то колко души ще умрат за 1 година, а за един ден? /Брой на населението 60 670 000 души/.
    Отговор: 726 239; 1988
    Хoрaтa cмe cмъртни, нe cмe cтoлeтници дa живeeм пo 100-150, 200 гoдини , кoлкoтo и дa ни ce иcкa...

    Коментиран от #32

  • 19 Ицо

    51 3 Отговор
    Абе шапкар прост, това което следва е да бягате и да се криете, че света ще ви се стори малък!
  • 20 Последния софиянец

    10 21 Отговор
    Полицията не стига за всички населени места, трябва и помощ.

    Коментиран от #34

  • 21 я да видим сега

    11 85 Отговор
    Имате ли доверие в правителството на Борисов за мерките му срещу разпространението на вируса

    + ДА

    - НЕ
  • 22 Николай

    73 4 Отговор
    Цирка е пълен. До две седмици ще има масови протести и бунт срещу правителството.

    Коментиран от #25

  • 23 Чудесно

    51 5 Отговор
    И без тва вече сме на нокти, малко ни трябва ;) нека пробват да ни репресират...
  • 24 Мариус Куркински

    18 1 Отговор
    Ох, ама много меки мерки
  • 25 Много им даваш

    47 1 Отговор

    До коментар #22 от "Николай":

    Всичко живо започна да откача! Никой не вярва вече на БОКО за нищо!
  • 26 От Народа

    64 7 Отговор
    Що за тъпотия е това. Да не можеш да занесеш на болните си родители в провинцията животоподдържащи лекарства и провизии. Мили упраеляващи на село няма аптеки и хранителни магазини. Ме се мятайте в паника от глупава на по-глупава рестрикция. Но кученцата можем да разхождме, така ли? Вие обричате старите хора на село на смътр
  • 27 Мислещ

    42 3 Отговор
    Как "Не се спазва КПП"-мярка? Ако някого са го пуснали без основание, значи милиционерите "не я спазват"? По каква логика ще се наказват нормалните хора?
    А по каква логика ненапускането на града изобщо пречи на заразата? Ако заразя някого в моя си град, вместо в друг, ще имаме един по-малко заразен ли? Нещо не излиза сметката.

    Коментиран от #29

  • 28 Бате Дико

    49 2 Отговор
    Всичко, което направихте и правите е безобразие и всичко, което тряваше да направите не го направихте. Некадърни, малоумни и безмозъчни дронове! Повечето овце са се сврели по дупките си и умират от страх пред телевизора, но бярвай ми фуражко празна, има достатъчно, които ще ви изметем този път!
  • 29 Лекар БГ

    32 4 Отговор

    До коментар #27 от "Мислещ":

    Каква логика търсиш брат?!
    КПП,а влаковете си вървят...мундири,зелени чорапи и логика..
  • 30 nnd

    12 39 Отговор
    Като чета малоумните коментари, и въздуха трябва да ви спрат! Държите се като деца, които не могат да се контролират сами себе си, докато накрая разберат, че са се насрали. Погледнете нещата по-просто. Сега излизате и си правите каквото си искате, но след един месец трябва да погребвате някой възрастен член от семейството. Тогава ще е късно.

    Коментиран от #35, #37, #43

  • 31 Зайко Байко многознайко

    18 4 Отговор
    Предвижването на населението води до още по-масово разпространение на инфекцията! От една страна ще се заразят много хора , някои от които ще придобият имунитет а други вероятно ще умрат! Така се получава т. н. атенуиране (отслабване) на вируса и по-лесно изграждане на т.н. стаден имунитет! Как става това някои от преболедувалите продължавт да са заразоносители или заразоотделители, при следващите заразени клиничната картина няма да бъде толкова изразена но те вече ще са заразени и от по слаб по качества вирус ! Качествата които определят един биологичен агент ( вируси, рикетции, хламидии, бактерии , протозои , паразити и т.н.) са 1. ВИРУЛЕНТНОСТ. 2.ПАТОГЕННОСТ. Вирулентноста е способноста на биологичният агент да прониква и заразява своя гостоприемник (животните и хората ), патогенноста е възможност на биологичният агент да предизвиква промени в органите и структурите на гостоприемника и така да предизвиква болест или смърт на гостоприемника! За да има заразяване обаче е необходим още един компонент във веригата, и това са възприемчиви или не животни и хора , които повлияват от една страна инфекциозния процес а от друга епидемиологичния (хората) и епизоотологичния (животните) процес. За да се осъществи инфекция освен биологичен агент е нужно да има и възприемчив организъм, който по един или друг начин се бори срещу биологичния агент със своите структури и физиологични процеси (недопускане проникването чрез пропердиновата бариера, киселинноста на лигавици

    Коментиран от #75

  • 32 Demmi

    34 1 Отговор

    До коментар #18 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    За съжаление никой от ГРОБ не може да ти реши задачата - те са с максимум завършен 4 клас. И то от втория път!

    Коментиран от #36

  • 33 Зайко Байко многознайко

    11 3 Отговор
    те и кожата, лизоцимът, ексудацията, шпутума и т. н.) влезъл обаче в организма на хората и животните биологичния агент предизвиква промени в имунната система (защитната ни система) първо се образуват т.н. имуноглобулини от клас М т.н. млади антитела а по късно имуноглобулини от клас G. Количеството им и качеството им по нататък обуславят инфекциозния и патологичните процеси в гостоприемника оказвайки роля в изхода от процеса, оздравяване или смърт на гостоприемника! Уважение към проф. Мутафчийски , но да си вземе в екипа един вирусолог и епидемиолог да му обяснят тези неща! Мерките които се определят в зависимост от процесите са КАРАНТИНА и ИЗОЛАЦИЯ! Карантинират се здрави хора и животни! Изолират се вече заболели хора и животни! От строгоста на мерките зависи и забавянето или ускоряването на разпространението! Ако не ви е ясно питайте и си останете със здраве!
  • 34 селянин 1

    27 0 Отговор

    До коментар #20 от "Последния софиянец":

    Стига с тия ченгета и военни..паниката отслабва имунитета,а бе ти като седиш вътре без слънце..месец-два ще изкрейзиш,дисциплина,на 1-2 метра растояние,избягваш тълпата,миене на ръцете с дом.сапун.който идва от Е.С..у близката казарма-14 дена,а не.. дошла от италия,правила соаре и почнала да мляска сички наред,и после дириш с кого,,имала,,контакти.

    Коментиран от #38

  • 35 СиСиКо

    21 1 Отговор

    До коментар #30 от "nnd":

    Гортов си за член на ГРОБ. Покриваш всички изисквания.
  • 36 Бачо Киро

    9 1 Отговор

    До коментар #32 от "Demmi":

    Завършили, ами, пуснали са ги, че им е омръзнало на даскал да ги гледа и ги е прехвърлил на друг.
  • 37 много си навътре в нещата видно

    20 4 Отговор

    До коментар #30 от "nnd":

    Идиотино , всичко което е във възможностите ми и в разума ми го спазвам , но то не е идиотиите на политици , чиновници , бойко борисовци , мекеретата му и пр. , които си въртят политически игрички и си правят тънички сметки.
  • 38 Бачо Киро

    18 3 Отговор

    До коментар #34 от "селянин 1":

    Ти да не мислиш, че тоя излиза и през останалото време? Ей такива мишоци, които по цял ден седят на задника си пишат мерките... За тях природата вън е ужас неземен, там хората се разболяват...
  • 39 Бачо ли си

    6 13 Отговор

    До коментар #17 от "Бачо Киро":

    В момента мерките са такива, че икономика се срива, а поне да има някаква полза от това.
    Кажи ти какво ще правиш, ако ще си от онези дето викат идва края на света дай да ... съседката, ясно защо има нужда и от армия.

    Вирусът е много близък до SARS. Ако реши да мутира, 50% от населението си заминава.

    Коментиран от #47, #65

  • 40 Jesus

    25 1 Отговор
    Момчета и момичета, родината ни е превзета от орки, но съм сигурен, че когато дойде момента, малкото останали нормални и мислещи хора ще намерим сили да изкореним това зло наречено гербериска мафия. Сигурен съм, че тази епидемия е началото на прочистването. Горе главите и за миг не спирайте да се съпротивлявате на милиционерщината около нас. Трудно е, защото самите ми родители се кълнат в Боко и това, с което ги облъчват цял живот. Борбата е и на лични фронт и на другия. Пазете си семействата, пазете себе си и не се предавайте!
  • 41 Бай Лозан

    19 9 Отговор
    Хора, положението наистина е сериозно. Пазете се, не го вземайте с насмешка, защото както каза генерала, ще загубим близки хора заради нашето невнимание. Нашето невнимание от друга страна е породено от безхаберието и неграмотността на едни други образи - аз им казвам Артисти от народния театър 🤣🤣🤣 И така, да се обоснова .... Докато правихме магистрали и се биехме в гърдите колко сме велики, и как за две минути се разрешават написани и пренаписани проблеми, изведнъж при сериозния проблем, оцапаха кълките Тея същите хора, както се казва s.r.a маца в каца. Започнаха да се оглеждат,като в необрано лозе и насред лозето плашило с голяма тиква за глава. А от долу обикалят мисирките, че много обичали да ядът тиквено семе 🤣🤣🤣🤣. И така на гол толум чифте пищови, ама те се опищовили. Нямаме болници, нямаме апаратура, нямаме професионалисти. Имаме хора които могат да ни измерят температурата, ама вече като видят пациент с такъв симптом - температура със зачервено гърло и подават молба за напускане директно, без да се замислят.И за това по лесно, дай да затворим овцете в къщи и ако мърдат много много ще ги стрижем, пък ако някой се разболее за по лесно са извикали армията направо да разстрелват ... Какво ще ги мъчат хората. И така, пазете се всичко е във наши ръце, друг не може да ни помогне, и другия път да си изберем образовани и можещи хора, а такива дали останаха или само от артист на горе са налични ???

    Коментиран от #44

  • 42 Прости правила

    6 25 Отговор
    Като чета коментарите положението наистина е “О свещенна простота”. Там където има ред и дисциплина обществото ще оцелее.Там където няма- няма нищо да остане.Тоест тези които не спазват нищо просто ще изчезнат , но защо трябва да влекат други.Вече със сигурност трябва да ома военно обучение и служба. Просто предмет дисциплина.Тя е първото нещо което е помогнало на обществото да има ред.Това го има дори и при животните

    Коментиран от #74

  • 43 Бачо Киро

    27 2 Отговор

    До коментар #30 от "nnd":

    Точно тук си се объркал. Ти може да смяташ, че като излезеш = правиш каквото си искаш. Хората си спазват разстояние, не се събират, има хора със села, животни, стари хора, на които носят продукти, вие малоумни ли сте или да? По селата да не мислиш, че има деливъри по домовете? Извадете тези глави от задниците си, светът е малко по-голям от всекидневната ви, ако ти нямаш нужда да излезеш, това не важи непременно за други. Излизането не означава, че отиваш с още 15 човека да пиете кафе и да си разменяте вируси.... Гетата се движат свободно, онея от Италия, Испания и тн щъкат из градовете, те ми затворили градовете и даже нямат предпазни средства при излизащите, все едно само влизащи ще ти донесат вирус... Пълна трагедия са им мерките, нула акъл, нула дезинфекция...

    Коментиран от #67

  • 44 Професор по Стоманобетон

    4 4 Отговор

    До коментар #41 от "Бай Лозан":

    Няма кого бай Лозане!Вкупом се прегърнаха,и непотребни станаха!
  • 45 Йозеф

    27 1 Отговор
    И пак да питам - в ромските гета има ли пропускателен режим и контрол дали се спазват мерките, или за тях това не е актуално?

    Коментиран от #48

  • 46 Guierrila Time

    25 7 Отговор
    Живея в къща с 1 декар морава. Другата седмица съм поканил 60 сподвижници и приятели на бира (Корона), BBQ, едномалцово и пури. На частен имот. Парти. Ей така, в името на живота. Ще му пратя на този лешпер, който явно мрази отворените пространства, снимки, може и видео. Защото той няма да е поканен. "Генерал-лекар" Майтапчийски също няма да присъства. Ела и ме спри, фатмак!
  • 47 Бачо Киро

    17 2 Отговор

    До коментар #39 от "Бачо ли си":

    Мерки си трябват, КППтата са глупостта. Особено както са в момента, сега са концентрация на вирус и разпространение. Докато тея дето контролират действат като галоши не чакай файда. Има мерки и мерки. Явно не ти стига акъла да различаваш кое има логика и трябва да се спазва и кое има други цели.

    Коментиран от #68

  • 48 Бате Дико

    13 1 Отговор

    До коментар #45 от "Йозеф":

    За основния електорат на ГРОБ извънредното положение не е в сила.
  • 49 Мара

    10 15 Отговор
    Масово сред гражданите се наблюдава простащина, по-добре направо ги въвеждайте
  • 50 Boby

    20 2 Отговор
    Верно е тъпо ченге. Да си види подчинените че са без маски, после да плаши с нЕкакви мерки.
  • 51 само така

    10 2 Отговор
    Съгласен съм за армията да се включи,то и без това нямаме никаква граница нека поне си заработят парите хората,После военно положение,да вървим към анархия,Това целят тъпанарите,
  • 52 bobeto

    13 2 Отговор
    Каките не са стъпвали в моловете от 5 дена. Това не е нормално. На детските площадки тарикати и какички наизкачали по 7-8 бр. и си правят лафче. Не издържат да са си вкъщи със семействата си. Това е днешната любов. Много те обичам МЕЧО ама да не те виждам често. А бай уи е свикнал да ходи по чуждо и двамата не се траят
  • 53 no cash no carry

    14 3 Отговор
    Колко по строги мерки от това , ще забранят да си изхвърляме боклука ли , тогава боклука през терасата и ще плъзнат други зарази като в циганогетто.
  • 54 Гост

    6 22 Отговор
    Прост народ! Нищо не заслужавате!!! Не е необходимо да взимат мерки хората,сами ще се унищожите.Жалко за вас!!! Коментар ите ви показват що за хора сте!Засрамете се!!!

    Коментиран от #79

  • 55 пешо

    13 1 Отговор
    ”Не говорим да се стреляме, да се убиваме.”

    Ето, че вече и за това почнахте да говорите, но да, още не стреляте и обивате.

    Коментиран от #59

  • 56 ???

    16 3 Отговор
    Трябвало декларация като излизаш от къщи. И кой ще ти я дава :жената, мъжа, домоуправителя, Мвр, Кметството или някой друг?

    Коментиран от #72, #73

  • 57 Баба Цеца

    14 2 Отговор
    Ченгесар, предлагам ти да отведете целия контингент на ГЕРБ заедно с всичките им поддръжници някъде надалеч и да им приложите крайни мерки. Може да ги стреляте и убивате, ако счетете за нужно. Накрая си теглиш куршума и ти!
  • 58 короната на вируса

    18 2 Отговор
    Призоваваме всички диагностицирани с корона да идат пред парламента и да се изхарчат по минаващите депутати, всички новодошли от чужбина и носещи коронка да намина през София и да влезнат във фоайето на хотелите около парламента и Шератон да кихнат по веднъж, призоваваме всички които считат че имат и най-малката форма на грип да не ходят в болницата а в централите на Герб и да им пикаят на политиката.

    Коментиран от #83

  • 59 Ххрп

    10 1 Отговор

    До коментар #55 от "пешо":

    Да се стреляме, да се убиваме -значи и ние да стреляме. Ще правим други населени места. То едни маски още не са направени, населени места ще правят?
  • 60 USA

    6 2 Отговор
    Виждам, че не обичаш природата и отворените пространства. Как стои въпроса с много хора на едно място на затворено, в частен имот. Например ти и жена ти да дойдат да правим групов секс с още 21 човека. Терена от мен. Отговор? Да? Не?
  • 61 S63 AMG

    5 0 Отговор
    Халоооо
  • 62 S63 AMG

    3 2 Отговор
    А ,разблокирали сте ме.Ама и аз ви обичам беее!!!
  • 63 Hoax

    16 2 Отговор
    Още малко заплашете хората и ще превъртят преди да е дошла о средата на пандемията !!!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Факт!

    6 2 Отговор

    До коментар #39 от "Бачо ли си":

    Добре де а тоя САРС с кво са го лекували и то преди 17 години?
  • 66 Русенец

    18 2 Отговор
    По-строгите мерки могат да доведат до народен съд! Не викайте "мечка", че да не се обади!
  • 67 Русенец

    2 2 Отговор

    До коментар #43 от "Бачо Киро":

    Абсолютно точен коментар. Всяка една дума.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Astrovirology

    0 2 Отговор
    https://www.astrobio.net/alien-life/astro-virology/
  • 70 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    2 4 Отговор
    MILI MI GOI - BEZBROI SA JERTVITE KOITO VI PREDUPREJDAVAHA OT GODINI ! BIAHA LUDIIIII NALI TAKA - HRISTOS I TOI E BIL LUD ! U LEVOOOOO / CHIPOVETE SA SLEDVASHTATA MIARKA !!! UNDERSTAND ???? ARMIATA NA LUZIFER SE HRANI S KRUV , OK / !!!?? - KOMUNA = ATEIZUM =LAGERI =TERORIZUM = FASHIZUM =KAPITALIZUM = ZOZIALIZUM SA sinonimiiiiiiiiii !


    SUSK MU DICK ! KUPONA SVURSHI ! SEGA E CHASUT NA ISTINATA !!!

    CAPISHI ?
  • 71 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    2 4 Отговор

    До коментар #9 от "Бачо Киро":

    THE ADGENDA !!! :::::: SAVANA GEORGIA - 500, 000 , 000 !!!
    SHINDLER 'S LIST !
  • 72 Гост

    0 3 Отговор

    До коментар #56 от "???":

    Ако слушаш по-внимателно и не пишеш глупости ще разбереш!!!!!
  • 73 До 56

    2 1 Отговор

    До коментар #56 от "???":

    Не само майка ти.Единственно тя е с най-голям процент за роднинска връзка .Макар и за там да има колебания,зависи как е вписана -родитрл 1,2 или 3.Както и все пак може да гледате маш двама бащи амаединуя да ти е майка.
  • 74 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    3 5 Отговор

    До коментар #42 от "Прости правила":

    OT KOEEEE BEEEE OVZOOOO DA OZELEEEEE ???


    AR Y. KIDDING ME ??

    NESHTO ZA BOG DA SI CHUVAL. /. A V JALKIA TI JIVOTEZ ???


    / DIES. IRAE !!!!!!! /

    U levoooooo0 vsichki poddrujnizi. na masonskata jew mafiqqqqqq ~~~






    BULGARIA shte vi dovurshi toia. put - hiliadoletnia vi vrag ??
  • 75 Някой

    2 1 Отговор

    До коментар #31 от "Зайко Байко многознайко":

    В задачата се пита, какво разбраха хората от написаното?
  • 76 qwerty

    2 0 Отговор
    СО2224 голф 5, ще го яде май-дебелия, защото се направи на Най-интересен и то пред камерите на а ТВ

    Коментиран от #81

  • 77 Теорема на Баш Павиана

    5 1 Отговор
    Простащинат+простотия=Герпъ милиционерщина.
  • 78 Първанов

    0 1 Отговор

    До коментар #14 от "Н яма проблем":

    Глупаците ще оцелеят.
  • 79 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    0 5 Отговор

    До коментар #54 от "Гост":

    OT KVO BE. PEDI DA SE ZASRAMIA - BOG SI POZANAVA SVOITE - TI SE KRIIIII - ONAIA SHTE NAIDEEEEEEE NO MATTER WHAT !!!!

    suck my dick and go to he'll !

    Коментиран от #80, #88

  • 80 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #79 от "666 999 666 999 666 999 666 999 666 999":

    Простак
  • 81 DBS

    3 0 Отговор

    До коментар #76 от "qwerty":

    Пича ся е звезда не го мисли . Първо го дадоха по тв как "че им спирам на тъпите куки" .
    Сегс му ъпгрейдна 4ката на 5ица.
    Ваксиниран е вече ...доволно
  • 82 Liddo

    7 2 Отговор
    Като чета коментарите на обикновени граждани тук ми става напълно ясно, че ако се съберат 30 от мислещите тук и обсъдят кометарите си, ще постигнат за кратки срокове споразумение и ясна стратегия за действие срещу кризата с много по-добри резултати от павианите назначени да правят това професионално. И от тук е следва най-логичния въпрос: гласувате ли и как?

    Коментиран от #84, #87

  • 83 Всичко се връща

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "короната на вируса":

    Не може га да си представя,опитвам но немогат.Всочки пишещи са пълнолетни,на възраст и пишат по един куп глупости.Подле се възмущават е от днешната младеж.Сми при положение,че една голяма част от еизрастните са съд изостанало развитие да ви кажа само,че колкото и даде възмущават е деца на 10 години са много по умствено развитие от вас.Какво да правят младите в България?Да отглеждат децата си в среда на прпстциНякъде може би е сбъркано в отглеждането,възпитанието и образованието,а за липсата на елементарна култура даже не ми се коментира.Ако се спазва извънредното положение,карантина може би 14 да 25 дена можеше да има по-различни и ефективни резултати Но заради разни безработни и постоянно мрънкащи и недоволни идиоти ще трябва и една голяма част да не ходят на работа Идиоти,!Всичко се връща!Българите започнахме първи с изолацията,но поради липса на солидарност,елементарна култура,съпричастност и това,че никой не може да им казва какво ще правят не се знае какво ще стане.Защото никой няма идея българския идиот какво ще направи,никой не може да даде прогноза за България.Доказахте се,че сме държава на малоумници! Гордейте се!Вие защитавате правата си, без значението дали и колко би вота ще струва.Смешници!Вместо където трябва и срещу когото трябва,давайте срещу други невинни граждани имали участва да живеят в една държава с вас.Горди ли сте,българи!Големи анонимни юнаци!
  • 84 До 82

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "Liddo":

    Вие 30 те сте за Нобелова награда.Направо дайте да ви сменим със щаба.Предполагам и на тях им е писнало.Сменете ги и да отървете Хората от мъките имpщ,че са останали да живеят тук.Подле тук направо другите държави да си направят хоспус.Китайците ще настроят за минимално време за всяка държава.
  • 85 шофер

    2 0 Отговор
    трябва безконтактно да правят проверката без докосване така само разнасят заразата полицаите
  • 86 Господ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "CoviD GROB":

    АМИН!
  • 87 Анонимен

    0 1 Отговор

    До коментар #82 от "Liddo":

    И десет стигат да заместят калинките от Щаба
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Нестава

    4 2 Отговор
    Май са решили да истребят българския народ като пилетата козите и прасетата Благодарение на гроб Тиквата другите боклуци крадливи

    Коментиран от #103, #104

  • 94 Имало едно време

    4 0 Отговор
    Звучи като в един стар виц ...
    Докато едни се чудят как да подобрят машината други мислят как да прецакат подобренията.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 rthrthyui67976

    5 0 Отговор
    мръсно гадно долно милиционерче !!!
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Брутално тъпи

    2 0 Отговор

    До коментар #93 от "Нестава":

    Ами световна конспирация срещу българите.Понеже на 80% от населението умствения капацитет се доближава до тоя на овцете,решили да не пускат зараза по овцете, а по овчия мозък.
  • 104 Не става 😄

    2 2 Отговор

    До коментар #93 от "Нестава":

    Не се пише "истребят", а "изтребят"! Оправете го тоя правопис най-накрая! Много неграмотен народ има тук! Ужас! 🥴

    Коментиран от #106

  • 105 Какво да вади той е един

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Coronata":

    Другия не пали
  • 106 Стига с тоя правопис

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Не става 😄":

    Всеки има право да е неграмотен не нарушавайте правата и свободите

    Коментиран от #107

  • 107 Червеният петел

    1 1 Отговор

    До коментар #106 от "Стига с тоя правопис":

    Ас сьм за ако не се затегнат мерките последствията ще са катастрофални - колко от хората ядат здравословна храна колко са недолекуваните ами тези с хронични и онкологични заболявания , лекари няма лекарства няма , не се ли удалжи карантината и да има по строги мерки за мен - 40 процента от населението са пьтници
  • 108 За Дънкан Маклауд

    1 0 Отговор
    Важат ли забраните?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове