Last news in Fakti

25 Март, 2020 16:33 2 834 17

Банско е еталон за справяне в кризисни ситуации

  • банско-
  • карантина-
  • коронавирус

Осемхилядното Банско сме едно цяло семейство, а семейството се пази и обича

Банско е еталон за справяне в кризисни ситуации - 1

Коментар на Георги Ангелов във "Фейсбук"

Ще се окаже, че Банско е еталон за справяне в кризисни ситуации. Не че някакъв си там затвори града ни и ни обяви за прокълнати, и не че друг си някакъв там не спира да ръси глупости, че Банско сее зараза, а за това че тук в малко Банско сме отговорни, възпитани и силни.

Осемхилядното Банско сме едно цяло семейство, а семейството се пази и обича. Малката провинция, постоянно коментираното Банско показа на всичките големи и цяла България как се пази дом, род, приятели и семейство. Смеем ви се, защото нямате грам чувство за самосъхранение и никаква съвест. Пак ще ви бъдем в устите на всички, но този път ние ще сме големите, от които ще се учите.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷

    2 20 Отговор
    Само Турция ще ни спаси приятели

    Коментиран от #12

  • 2 Професор по Стоманобетон

    10 7 Отговор
    Дадаа..еталон разбира се.Кенефаджиите заключени в къщи,а братята англосаксонци и чифути сеят радости и весели вируси и кенефленд!Еталон,да не кажа по БДС!
  • 3 гост

    10 7 Отговор
    къффф е тоя об ратен на снимката
  • 4 Гостилничаря

    14 2 Отговор
    Щото няма патладжанска махала там! Я да цъфнат няколко катуна пък ще видим колко сте семейство и колко се спазва всичко.....
  • 5 ЧИЧО ГОШО

    6 6 Отговор
    Тия овчари и кравари са най големия еталон
  • 6 Гацо

    6 2 Отговор
    Абе направо пълно щастие!Бутайте хотелите и нарежете лифтовете и влековете за скраб!Живи,здрави и гладни!И тия дет си щъкат пеш до Разлог и околията и обратно са под супер карантина!
  • 7 Софиянец

    7 4 Отговор
    Банско = 8 000 селяка.Е, и какъв тогава е проблема?! Затварят се в кочините си, и проблем няма.
  • 8 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    10 1 Отговор
    Путин vs COVID-19: Следващата седмица е почивна, но със заплати ВИДЕО Руският държавен глава с безпрецедентни икономически мерки за подпомагане на населението насред пандемията , Всичките ни ресурси са впрегнати в борбата срещу коронавируса, каза руският президент Владимир Путин в извънредното си обръщение към съгражданите си. "Обявявам цялата седмица (28 марлт - 5 април) за почивна със запазване на заплатите. Аз обаче ви призовавам да използвате дългата ваканция да се предпазите от заболяването и да не излизате от домовете си", каза още Владимир Путин. Най-важните сектори ще продължат да функционират, като хранителните магазини, аптеките, банките, транспорта, бензиностанциите, лекарите и администрацията. Другите мерки, предложени от руския президент за борба с коронавируса: - Болничните да не са по-малко от една минимална работна заплата;
    СРАВНЕТЕ МЕРКИТЕ НА ПУТИН Е ТЕЗИ НА РАЗБОЙКО И ШАЙКА.

    Коментиран от #13

  • 9 ФЕН

    6 1 Отговор
    Етало само защото свърши сезона!! Ако беше ноември щехте да виете и възрожденски песни да пете!!! Малко на Гръцките фермери ми приличате като няма сезона работа сте шумни затваряте Предела искате лифт,туристи ,блага после никви виняма !!!!Не мислитиле , че другите като останат без работа няма дави достигне и Вас????А ма де акъл в това Робско племе......
  • 10 КралиМарко

    7 2 Отговор
    Кои сте па Вие..онова село, дека немоеш да стигнеш до него през Пределот ли!?И, що - бетон,гъз до гъз...кръчмета,пиандета англета и леки момета!Епа голема работа сте!Мноуууу Важнооо!
    Един авер се мъчи да продаде хапартаменчето там за 10илядо еврака , цела годин вече и нема будали да го купааа, па сега след вирусо, че има избор и на гледка и на цена..и те така че е,като комай а..
  • 11 ТОНИ

    4 2 Отговор
    И ДА ПЛЮЕТЕ
    И ДА НЕ ПЛЮЛЕТЕ
    ДРЕМЕ МИ НА СУЖУКА
    ПАК В БАНСКО ЩЕ КИСНЕТЕ В ЛЯКОТО НА ДЖАЗУ
    ТА А НЕ КАТ ОНАА
    АМИ СЕЛЯНИ СМЕ СИ И СЕ ГОРДЕЕЕМ С ТОВА
    ПО-ОБАВО ДА СМЕ СИ ДОМА ПО ДВОРОВЕТО НА ЗЕЛЕНКО
    ОТ КОЛКОЗ В КУТИЯТА - АПАРТАМЕНТ
    ХА-ХА А СЕГА ПЛЮТЕ
    НЕКА НИ ЗЛЕ
    АМА ДРУГ ПАТ
  • 12 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷":

    Тичай, тичай, тичай към спасителната ти Турция! Бегом-марш, да не изтървеш, че затварят границата!
  • 13 Русенец

    6 2 Отговор

    До коментар #8 от "ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ":

    Във времена на криза се вижда, кой народ е силен и кой е напудрен. Руснаците няма се огънат. Те имат много повече природни ресурси от САЩ. При затворени граници Русия има по-добри възможности за нормален живот от янките. Ония зависят от внос и износ много повече, отколкото си мислят.
  • 14 Аве Адолф Хайлллл

    5 3 Отговор
    Поредното изтрещяло хлапе,жадно за две минутно внимание , в опит за самореклама ......
  • 15 Баба Ви

    1 2 Отговор
    Като гледам половината от коментарите са на абсолютни селяци..те дори не могат да се изказват.Говорят за други градове а те са отчайващо пропаднали
  • 16 Иван

    2 0 Отговор
    Банско е еталон и за провеждането на Световни купи по ски!
  • 17 Джоркаеф

    0 0 Отговор
    Банско е еталон за сбирщина на социално слаби европейци!Всички които идват в Банско си броят стотинките......ходят по супермаркетите и пазаруват като за последно,вместо да отидат на заведение!Македонец и пари?!?Румънец,Руснак,Английски "джентълмени",най смотаните гърци.....да не забравяме и стиснатите евреи....горе долу това са нациите които посещават Банско!Богатите европейци даже не си правят труда да прочетат даже за това курортче......предпочитат други дестинации!Абе с две думи,Банско си е село и приема селяните на Европа!