Last news in Fakti

26 Март, 2020 14:19 11 213 54

Харизанов с остри критики към доц. Мангъров

  • георги харизанов-
  • мангъров

Благодаря, ама няма нужда от такъв Медицински съвет, пише политическият анализатор

Харизанов с остри критики към доц. Мангъров - 1

Политическият анализатор Георги Харизанов отправи остри критики в социалната мрежа срещу новосформирания Медицински съвет към Министерския съвет.

Ето какво коментира Харизанов във Фейсбук:

"Попадна ми клип на доц. Мангъров, който дава обширно интервю в студиото на телевизия АЛФА. Според него в момента “всички си стоят вкъщи и чакат да умрат”. Ами благодаря, ама няма нужда. Разпускайте го тоя съвет овреме. Владислав Горанов обяснява социалните мерки в следната негативна градация: наскоро съкратени -> трайно безработни -> трайно безработни, които не са в обхвата на социалната система. Градският умнокрасивитет реши да се разпознае в третата група и да се обиди. Показателно. Изолацията не е социална, а физическа. Социализацията и общуването за щастие продължават с пълна сила - например тук, във Фейсбук. Където можем да видим новата серия образователни видеа на Мис Тигрова, която ни учи на право. Май и социалната не е толкова лоша идея."


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 9455

    158 14 Отговор
    Айде този боклук пак се из.сра .
  • 3 вашето мнение

    127 9 Отговор
    Бокич, тоя ти критикува щаба. не беше ли крал тнръби тоя бе. Пращай го при димов, цървулан с цървулана.
  • 4 Госあ

    38 4 Отговор
    Всички мишки да се заразят за антитела!!! 😷 Хората ще бъдат излекувани, а икономиката ще тръгне напред след пандемията! 😷

    Коментиран от #15

  • 5 Българина

    149 17 Отговор
    Това е една от ПОДЛОГИТЕ на Боко ТИКВАТА, и ГНУСНИЯ САЙТ на ПИКочите.Тоя "човек" е достоен САМО за ПОГНУСА и ОТВРАЩЕНИЕ...ИЗРОД.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Въпроосче

    118 4 Отговор
    Харизанов, какво направи с тръбите на Напоителни системи?
  • 8 Бай Ганьо

    75 9 Отговор

    До коментар #1 от "Понеже парадът на глупостта в Москва":

    Боко ТИКВАТА каза, че нашия парад не се отменя.Ще бъде нещо уникално.Ще се отчетем със ЗИЛ-157 с легендарната Катюша на него, както и с УАЗ-469, който ще извози купищата ни генерали.Ще покажем и една пожарна отново ЗИЛ, ама нов модел-130.Е, няма да може да покажем хеликоптера, както преди, защото падна и се разби на парчета, но ШКЕМБЕ ВОЙВОДА обеща, че ще прати взвод кашици, стига ДА СЕ НАМЕРЯТ КОНЦИ, ДА ИМ СЕ ЗАКЪРПЯТ ГАЩИТЕ........ХАХАХАХАХАХАХАХА.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 чалгата

    51 4 Отговор
    кой гледа АЛФА бе, май само ти .........
  • 11 Centurion

    87 4 Отговор
    Аха,значи и от това разбира,този тръбата!!!И решил да критикува един от най добрите профисионалисти,в тази сфера.Анал Лизатор казвате,да добър е в това.

    Коментиран от #53

  • 12 Харизановата мастия

    92 4 Отговор
    Курво мръсна, да ти пусна ли СРС-тата от делото за тръбите на “Напоителни системи”?!!! Ходи и прави свирки на Банкянската мърша и се моли да седи на власт още време. Че след това си труп!
  • 13 бгродина

    81 2 Отговор
    Харизанчо, кой открадна тръбите от мелиорацията? Нали ти беше в борда, кой ги даде уж на манговците? Неграмотен си, баце!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 misha

    73 3 Отговор
    много ми интересно този герберски папагал , доктор ли е доцент или професор по медицина??защото освен като подлога на Герб и шашмите които направи напоителни системи аз друго за този папагал не знам
  • 17 прокурора

    67 1 Отговор
    НА ДОКАЗАНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК , НЕ МУ ТРЯБВАТ МЕДИЦИ , САМО МИНЕТ СУРАТИ КАТО НЕГО ,КУРРИТАРОВ БИННОВСКА И ЦЯЛАТА ПАПЛАЧ ОТ И Б Р И К Ч И И !!!!!!!!!!!!!
  • 18 КралиМарко

    50 5 Отговор
    Айде бе момче, от кога те чекам..време беше да им натриеш нослетата на тея серсеми.Ма къв е тоя Мангъров , кво разбира тоя от вируси, от епидемии - долен комунистически трол, дето само мъти водата на кризисниот щаб!!!Ууу, да се забрани на населението - да слуша такива маргинали,зловредни пишман специалисти като него!!Ма как смее да каже, че мерките са ПунтаМара, че нищо не правите!Как смее да иска да се тества масово населението а, като тестовете пара струват, а и само да всева паника у населението, че може да е болно!?Аое толкова кадърен..Генерал щеше да стане!? - като генерал Мутафчииски,като Генерал Борисов, а тоя -един проЗ доцент вирусолог...

    Коментиран от #40

  • 19 Гост

    52 0 Отговор
    Пак активираха ,,спящите,, клетки да плямпат и манипулират......Понеже усетиха,че ,,статистика с униформа,, започва да олеква,и пуснаха ,,лайнометите,, срещу хората които разбират...ИЗРОДИ.

    Коментиран от #24

  • 20 Ахмак

    53 2 Отговор
    Този и от медицина ли разбира вече???
    Браво Боко - оградил си се със"специалисти по всичко"!
    Харизанов да пали всяка сутрин свещ, че ако падне Баце- първи трябва да си сложи въжето!
    Е, първи е силно казано - че те доста станаха за това въже!
  • 21 Усмивката

    45 1 Отговор
    Харизанов......Не политизирай. Остави експертите да си свършат работата. Знаем вече , ние хората че вие от ГЕРБ умишлено отежнщвате заболяването. Знаем какви са мотивите ви. Ще има съд . Даваме ви достатъчно време да се изнесете.Препоръчваме ви Италия. Така дано сиискупите греховете
  • 22 Случаен

    48 1 Отговор
    "Попадна ми" неграмотен коментар от автор, който обикновено не чета. В типичен стил е извадил думите на доц. Мангров от контекста, а цитира НЕТОЧНО думите на финансовия министър, който ни обясни кои са маргиналите в българското общество, което между другото не му е работа. Написаното е калпава защита на незащитима теза от калпав политически анализатор, който също като министъра се занимава с това дето не му е работа и не разбира.
    Очакваме да видим какво ще напише за длъжниците за това, че няма мигранти.
  • 23 Маркиз дьо Отзад

    39 1 Отговор

    До коментар #9 от "Някой си":

    Не, Харизанов разбира само да прави тръби!
  • 24 Усмивката

    23 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Такъв е шансът им. Война. Мор . Комета.Трусове.Ядрена война. Взеха да се излагат.Не зная какъв ще ги свърши МВР , но с тия 200 000 новодошли, възможностите при недоволства им стават минимални
  • 25 Не може така

    40 0 Отговор
    Не може да се анализира 1 изречение на Мангъров и да се вадят генерални изводи. Нон сенс е да противоручиш на човек, който ГОДИНИ НАРЕД РАБОТИ В ИНФЕКЦИОЗНА КЛИНИКА И Е ЗАВЕЖДАЩ Детско отделение, разбирай най- отговорното. А какво разбира Мутафчийски от епидемиорогия и вирусология , колкото и да ми е симпатичен и знаещ в сруги мед. области, е отделен въпрос. Идеята за бързите Антигенни тестове не е на Мангъров, а на СЗО. За полавин час разбираш кой е заразен и Кой Не - той Не отива на работа. Здравите Отиват на работа и Икономиката продължава да работи.

    Коментиран от #26, #46

  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 4 Отговор

    До коментар #25 от "Не може така":

    Дoбър рeфлeкc нa Бoйкo, вмecтo дa увoлни Мутaфчийcки и cиe, кoeтo нeминуeмo щeшe дa дoвлoши oбcтaнoвкaтa, тoй cъздaде нoвo звeнo oт cпeциaлиcти........

    Коментиран от #30

  • 27 Абе

    33 1 Отговор
    Харизанов лекар ли е, че не го знам?
  • 28 Боко тиквата съм

    19 0 Отговор
    Да, лекар, дори проф., д-р с доцентура по лизане на задник@ на Тиквун.
  • 29 Завлечена от Георги Харизанов

    26 1 Отговор
    Този далавераджия Харизанов ме завлече с 2000лв. Купи строителни материали от мен и не ги плати! Дължи пари на 100 места! Как му разрешават да говори този престъпник?

    Коментиран от #39

  • 30 ИСТИНАТА Е

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Че ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ. НО НЕКА РАБОТЯТ ЗДРАВИТЕ И ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ. А НОВОЗАРАЗЕНИТЕ СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТ С АНТИГЕНЕН ТЕСТ ЗА ПОЛОВИН ЧАС И СЕ ОТДЕЛЯТ ВКЪЩИ ИЛИ В БОЛНИЦА. ИНАЧЕ ЩЕ СЕ СТИГНЕ ДО ГЛАДЕН АПОКАЛИПСИС. Трябва да се мисли Рационално и Човеколюбиво.

    Коментиран от #47

  • 31 Торбалан

    20 0 Отговор
    Другаря Харизанов да си го завре изодзадзе!
  • 32 MILTEN

    17 0 Отговор
    ЦЪРВУЛЕ, КАТО ТЕ ПИПНЕ НЯКОЯ ЧУМА, КОЙ ЩЕ ТЕ ЛЕКУВА? ХАРИЗАНОВ ЩЕ ХОДИ ПРИ ТИКВОЧА, НО МУ ИЗЯСНЯВАМ - СЪС СВИРКИ БОЛЕСТИ НЕ СЕ ЛЕКУВАТ.ТРЯБВАТ ЛЕКАРИ
  • 33 Бесен

    18 0 Отговор
    кой е тоя боклук бе? на такива що им давате думата
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Borislav Popov

    10 0 Отговор
    Специалисти по мелиорационна политика пък изобщо не ни трябват. Този замете кражбата на тръбите но един ден отново ще се изправи пред съда.
  • 36 Гостът

    12 0 Отговор
    Тоя не гледа нормално. Най вероятно има някаква душевна болест. Защо изобщо му дават думата? Точно на най-добрия инфекционист в БГ тръгнал да опонира.
    Може би предлага първо да направим по една свирка на властта като него и да чакаме да ни кажат дали имаме корона вирус..
  • 37 Geo

    13 0 Отговор
    Като чуя политически анализатор веднага асоциирам със специалист по нищоправене специализрал в лизане на задниците на власт имащите - това е единствения начин тези паразити в обществото да си изкарват парите иначе едва ли някой се интересува от техните анализи и още по малко пък да им даде някакви пари за това.
  • 38 Харизанов

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "Адолф":

    Да но само един път ,много народ на текезесе. А видеото е криптирано на микрофилми , дори и аз нямам достъп до него , Митьо Очите си го пускал от време на време да се възбуждал преди акция.
  • 39 Гост

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "Завлечена от Георги Харизанов":

    Как по точно " купи"? Може би взе? А справи се с българския де
  • 40 абе ти

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "КралиМарко":

    серсемина тиква е``генерал``-ама менте...
  • 41 Жоро

    9 2 Отговор
    Поръчков палячо.
  • 42 Аз съм и гледал

    3 0 Отговор
    подвизите на мис кавалова и така нататък
  • 43 Dimo

    10 1 Отговор
    Нямаш право да казваш каквото и да е за доц. Мангъров, ти си мишок, не си от нивото на медицината, а що се отнася за медицинския съвет не ти е работата нито ти ще кажеш дали трябва да има такъв, а доцента е много по компотентен от генерал, друг въпрос че генерала е хитра лисица

    Коментиран от #54

  • 44 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Смешник...
  • 45 Кой68

    0 2 Отговор
    Прав е...Само капацитети търсещи идява да блеснат и сътворят дебилщина..Как тия умници не се обединиха около проблема и да спрат спекулативните твърдения.Макар че не ми е любим и ме дразни основно.....
  • 46 бърз тест

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "Не може така":

    Публикувано във факти.бг: За половин час разбираш кой е заразен и Кой Не - той Не отива на работа. Здравите Отиват на работа и Икономиката продължава да работи....... Ама ти много бързо си повервал,на бързите тестове.После да не се върнеш бързо в къщи.Чети повечко.
  • 47 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "ИСТИНАТА Е":

    Тази "пандемия" е световна психо атака! Oт тoзи "кaпaн" излизaнe нямa, eпидeмиятa нямa дa oтминe дoкaтo нe кaжe ШEФA...
    ИНФOРМAЦИЯТA E ВЛACТ и упрaвлявaщитe гo знaят мнoгo дoбрe!
  • 48 Иван

    7 1 Отговор
    Точно този измекяр да дава съвети,ужас явно бърка медицината с близане на гербави задници
  • 49 Апостол на Свободата

    7 0 Отговор
    Харизанката не само краде тръби, а също умее и да "прави" тръби още по - добре. Духач...
  • 50 Челмето

    8 0 Отговор
    Докато се дава думата на такива изроди и тъпанари България няма да се оправи
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Митко

    0 0 Отговор
    с такива помагачи ни разкатават фамилията
  • 53 Спас безделника

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Centurion":

    Е, този път ти се получи, малкият! АНАЛ - ЛИЗАТОР! Много добре!
  • 54 Спас безделника

    1 0 Отговор

    До коментар #43 от "Dimo":

    Димо, дете на природата, не става въпрос за това, кой е по -по - най, а затова, че всички се упражняват да смятат с нулата. Разбираш ли за какво става въпрос? Видя ли клипа с черния китаец? Видя ли клипа с детето, което се превърна в маймунче за 2 часа?... Така и с двамата медицински абажура: и двамата се подхлъзват - единият на д6675инена кора, а другият на банан... За българите това е ТВ шоу, те се учат от историята - минали са през чума, холера, тиф, детски паралич. Винаги са оцелявали предпазливите!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове