Last news in Fakti

28 Март, 2020 07:30 57 550 126

Милен Цветков към Щаба за борба с коронавируса: Ние не сме овце!

  • милен цветков-
  • часът на милен цветков

Популярният журналист отправи апел към държавата да даде на хората перспектива

Милен Цветков към Щаба за борба с коронавируса: Ние не сме овце! - 1
Снимка: БГНЕС

''Аз не знаех, че това нещо го има от Господари на ефира. Това е най-точният разказ на това, което се случи преди 2 години. Нито съм искал да правя разследване, нито съм твърдял нещо, искахме да питаме защо министър-председателят се ядосва на фалшивата новина'', това заяви журналистът Милен Цветков, чието предаване бе свалено от Нова телевизия преди 2 години, в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

Тогава от Nova така и не назоваха конкретната причина за действието си, а окачествиха продукцията на Цветков като не отговаряща на стандартите на телевизията. По всичко изглеждаше обаче, че предаването ''Часът на Милен Цветков'' е свалено заради ''премиерът Борисов и остров в Гърция в едно изречение'', макар и контекстът да е именно в посока на това, че въпросната новина бе фалшива.

За забравилите припомняме, че преди около 2 години гръцки сайт написа, че премиерът на България Бойко Борисов има остров в тяхната страна, като информацията тогава не се базираше нито на факти, нито на сериозни източници, което води до мисълта, че тази новина е от фалшивите.

Безработният журналист, както сам се определи, коментира и актуалната кризисна ситуация, предизвикана от коронавирусната пандемия: ''Първото, което е, че няма човек, здравомислещ, който да не разбира, че изолацията, карантината е мощно оръжие за спиране разпространението на коронавируса. Но за спиране, а не за справяне. Има един въпрос. Какво става, когато някой реши, че тази карантина е изтекла? Защото хората озверяват, че не могат да ходят да си вършат работа.''

''Второто, което искам да кажа е, че ние не сме овце. Нямаме нужда някой да ни наритва по телевизията с гегата. Ще помоля да си променят отношението, ние не сме поданици, ние сме граждани. Ние имаме деца и внуци, вълнуваме се какво ще стане с тях'', обърна се журналистът към Щаба.

''С кисел поглед на всеки следващ въпрос, като не ти се отговаря на въпроси, не прави пресконференции през час'', коментира още Цветков поведението на Щаба.

''Тайван правят повсеместно тестване, в САЩ са сложили палатки, гледах как хората отварят устите и ги тестват. Тук с неофициално установените заразени какво правим?'', запита Милен Цветков.

''Ген. Мутафчийски е с една разнебитена армия зад гърба си - българското здравеопазване. От няколко години говорим, че не може само да строим пътища. Трябва да направим реформи в образованието и здравеопазването'', заяви журналистът.

Според Цветков ген. Мутафчийски е прав за себе си по отношение на бързите тестове, тъй като е избрал стил на работа ''лека-полека''.

''Всеки лекар много добре знае, ген. Мутафчийски също, че когато с едно лекарство се предозира, то се превръща в отрова'', добави гостът на Сашо Диков в ''ЕвроДикоФ''.

''Апелирам някой да излезе и да обясни феномена Швеция? Как може хората там да се движат и живеят по същия начин, както преди, а разболелите се и починалите да са толкова, колкото и в страните, в които има ограничителни мерки'', каза Милен Цветков, уточнявайки, че се позовава на репортаж на ''Ройтерс''..

Популярният журналист отправи апел към държавата да даде на хората перспектива в контекста на това да се каже кога ще бъде вдигната карантината, какво ще стане и т.н.

Според Цветков икономическите мерки са толкова важни, колкото и здравните. ''От всичките мерки, които се предложиха, аз не виждам нито една мярка, която е насочена към отделния гражданин. Не виждам такава. Единственото нещо, което се доближава, е заем, кредит. Как кредит, как кредит? 60/40?Не знам кой е измислил това. Някои български семейства са като влакчета, махнеш ли им едно вагонче, те са дотам. Г-н Борисов обича да обикаля по заводите, да се прегръща с работници. Искам да чуя какви са мерките за отделния човек'', заяви още Милен Цветков.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 244 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    156 41 Отговор
    но ни смятат за овце като в песента БАЙ ШИЛЕ ВАНКО 2

    Коментиран от #114

  • 2 Моамар

    169 76 Отговор
    АКО У НАС ТЕСТВАТ ЩЕ ИМАМЕ 2-3% СЪС СИТУРНОСТ, ДЕМЕК ЦИФРАТА Е ХИЛЯДИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМА . . . ДА СЕ НАДЯВЯМЕ ЧЕ ИЗОЛАЦИЯТА ЩЕ ДАДЕ ЕФЕКТ ИНАК АКО ТЕЗИ ХИЛЯДИ СЕ СМЕСЯТ С ОСТАНАЛИТЕ НАИСТИНА ЩЕ СТАНЕ КАТАСТРОФА
  • 3 Герберастия

    298 64 Отговор
    Най после Миуенчо да каже истина след като го наритаха като мръсно коте заради простата,самовлюбена Тиква

    Коментиран от #109

  • 4 Само питам

    122 339 Отговор
    И какво предлага безработния журналист? Освен са напомни за себе си и да покаже отново, че е един нарцистичен мръсен плужек?

    Коментиран от #51, #73, #97, #104

  • 5 МИЛЕНЕ,МИЛЕНЕ,

    116 340 Отговор
    АКО СТАВАШЕ НЕЩО ОТ ТЕБЕ,НЯМАШЕ ДА ТЕ ИЗРИТАТ ОТ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ.!

    Коментиран от #12, #13, #16, #27, #96

  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    259 45 Отговор
    власта иска да ни направи зомбита без мозъчни същества облъчват ни с всяка новина която е в техн интерес това е светът на капитала а олигарсите за обикновените хора не мислятКИРИЛ ДОМУСЧИЕВ никога не е бил болен от корона вирус евтин рекламен трик та ДОМУСЧИЕВ е в фармацевтичния бизнес бяла мафия
  • 7 Шекспир

    216 13 Отговор
    БВП на Бг е 70% от услуги.Тази карантина удари най много услугите.Не ми се мисли какво ни чака.

    Коментиран от #28, #29

  • 8 да питам за решение

    96 153 Отговор
    лесно е да лаеш, а някакво решение срещу вируса имаш ли милене?
  • 9 дудукЯН

    69 152 Отговор
    АЙДЕЕЕЕ И ТОЯ ШЛЯПАТАР СЕ ПОЯВИ!

    Коментиран от #59

  • 10 Баш Истината

    145 127 Отговор
    Милене , кой ти каза че не си овца.Овца си при това ЧЕРНА.Съвсем заслужено са ти набили шута. Ти и много като теб дето се мислят че са фактори в обществения живот, правите живота ни тежък и напрегнат зашото за да блеснете сте готови да ходите по главите ни и костите. Ти и друго подобни ( като Каролев) няма да се спрете пред нищо но моля те не не се опитвай да се прикриваш зад камуфлажни плоски обяснения че се бориш за моето добро.И не ми тикай Учиндолеца в лицето защото за мен той е елементарен плебей който за нищо не става. Той е за такива като теб – водач на стадо овце ама черни

    Коментиран от #61, #64, #77, #78

  • 11 Рошко

    120 21 Отговор
    Точно такива сме, и вие джурналистите също имате заслуга за това
  • 12 маргинал

    172 38 Отговор

    До коментар #5 от "МИЛЕНЕ,МИЛЕНЕ,":

    може би за това е изритан, защото казва истината

    Коментиран от #110

  • 13 РЕАЛИСТ

    236 38 Отговор

    До коментар #5 от "МИЛЕНЕ,МИЛЕНЕ,":

    Ами добър журналист си е. Има смелостта да задава въпроси, а не като мисирките. Сталин: " Интелигенцията или се купува или се унищожава" Затова всички ги е страх да му дадат работа. Живеем във време на диктатура.
  • 14 Овсъ

    132 13 Отговор
    Даже не ми се мисли, ако някой обикновен човечец напише това !
    Странно, как са пуснали тази статия.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Jacques Yves Moineau

    215 29 Отговор

    До коментар #5 от "МИЛЕНЕ,МИЛЕНЕ,":

    ТЕ МАЙ ЗАТОВА ГО ИЗГОНИХА, ЗАЩОТО СТАВА ЗА НЕЩО. В ТЕЛЕВИЗИЯТА НА ОЛИГАРХИЯТА ОСТАНАХА САМО ПОСЛУШНИ НЕКАДЪРНИЦИ.

    Коментиран от #18

  • 17 Име

    202 20 Отговор
    Имам чувството, че някой е хипнотизирал СЗО и правителствата по целия свят та вършат такива глупости. Съсипват икономиките в момента. Никой не е умрял от основна диагноза корона вирус, а само с по сериознидопълнителни заболявания. Защо не видят как милиони умират от глад всяка година. Въпроса е кой има изгода от цялата тази изтерия? Май само големите корпорации ще забогатеят още повече.

    Коментиран от #26, #126

  • 18 Зааааа

    25 4 Отговор

    До коментар #16 от "Jacques Yves Moineau":

    BTV ЛИ ГОВОРИШ.???

    Коментиран от #122

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    120 21 Отговор
    тия който говорят истината ги смятат за луди ХРИСТО БОТЕВ
  • 20 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    53 23 Отговор
    някога за истината имаше ГУЛАГ БЕЛЕНЕ ЛОБОТОМИЯ
  • 21 Стрелата

    124 21 Отговор
    Така е който е против Тиквуна е безработен така е в тайа територия не държава България... Аз съм прост и вие сте прости честито.
  • 22 Лекар БГ

    59 22 Отговор
    Щом е безработен журналист,значи е маргинал. А че сме овце-точно такива сме.
    И било доказано,че сме овче стадо, водено от вълк. Уж по-добрият вариант.От колкото глутница вълци,водена от овца....

    Коментиран от #40

  • 23 Маймунко малка

    49 79 Отговор
    Милене , нал са фърляше като заклан петел , да обясняваш за лошото време , липсата на свобода на словото , и демокрация през социализма . А сега стой 2 години без работа , белким ти дойде акъла в главата.
  • 24 вуйна

    25 38 Отговор
    I toa li znae sichko be??
  • 25 Шляхтиц

    37 88 Отговор
    Цветков, по мое скромно мнение, ти си най-глупавият овен.......
  • 26 Очевидно

    79 18 Отговор

    До коментар #17 от "Име":

    Правилно . Тяхната цел не е да спасяват живота на хората , а финансовите стълбове на държавната машина , чрез които се обогатяват . Кой е по добре да фалира според тях Здравна Каса , НОЙ , ТЕЛК , или малкият , среден , частен бизнес.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 С7с7с7

    61 59 Отговор

    До коментар #7 от "Шекспир":

    Година и половина как живее без доходи? Кога Диков ще покани гост, който няма лично отношение срещу Борисов? Да ситуацията е тежка, но не сме в еврозоната! Фирмите тук крият много обороти не плащат данъци как за 2 седмици всички ще фалират а преди месец си капарираха джипове и мезонети?! Нещо сметката не излиза! Трябва смела реформа и налагането на таван върху плащането в брой! Тези който не са плащали осигуровки и работят в сивата икономика и един пакет ориз не заслужават да вземат!

    Коментиран от #35, #39, #54

  • 29 С7с7с7

    26 40 Отговор

    До коментар #7 от "Шекспир":

    Година и половина как живее без доходи? Кога Диков ще покани гост, който няма лично отношение срещу Борисов? Да ситуацията е тежка, но не сме в еврозоната! Фирмите тук крият много обороти не плащат данъци как за 2 седмици всички ще фалират а преди месец си капарираха джипове и мезонети?! Нещо сметката не излиза! Трябва смела реформа и налагането на таван върху плащането в брой! Тези който не са плащали осигуровки и работят в сивата икономика и един пакет ориз не заслужават да вземат!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Много точен коментар

    103 22 Отговор
    На Милен Цветков, махнаха го човека, защото казваше много истини, но на шайката гроб им трябва послушни мисирки.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 РЕАЛИСТ

    110 12 Отговор

    До коментар #28 от "С7с7с7":

    Милен когато бе без работа, работи в цех за колбаси на приятел. Е това е човек , който не се бои да изкаже мнение.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гост

    27 15 Отговор

    До коментар #28 от "С7с7с7":

    Браво за коментара ви!!!
  • 40 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 28 Отговор

    До коментар #22 от "Лекар БГ":

    неудобните стават безработни а за това щото е нарцист да си носи кръста
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Смях!

    99 3 Отговор
    Професор Катасонов обича да задава на студентите следния въпрос: „Кой е основният ресурс на съвременната икономика?“. Отговорите са различни: петрол, пари, знания. И всичките – грешни. „Основният ресурс на съвременната икономика — тържествено провъзгласява професорът — това е глупакът. На него можеш да му пробуташ всичко“. Следва смях в залата 
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Зрител

    28 68 Отговор
    Знаех,че този така наречен "журналист" е ограничен,но явно,безработицата която той напълно е заслужил с бездарното си предаване е задълбочила кризата на средната му възраст.
  • 45 Behemoth

    55 18 Отговор
    Е па как да не сме овце...то чобанин ни управлява"....не лидер а чобанин ...
  • 46 на мен не

    59 14 Отговор
    Харесва ли ви диктатурата на демокрацията?
  • 47 Пали джапанките

    70 15 Отговор
    3 години слушаш как България е 3 икономика в ес стабилност и стандарт енд пулъс ни обявиха за икономическия тигър летим и цафтим излишаци 3 4 милиарда не ги броим има пари и за летящи чиний ама да не са глезим по добре да со вземе от музея един много добър изтребител ф-16 блок 70 72 чудото на авиациата най хубавите най най няма ся да гледаме че са 1976 година модел нали са нови 8 - за три милиарда че и заем взеха парите не им стигнаха били по модерни добре нова авионика по добри ракети дозвукови обаче на наще няма да има за надводни цели демек ний имаме море ама неможи го защитим ако са наложи карай тва да е и изведнъж отвсякаде сметища излизат нов внос от цяла европа даже о нигерия заринати. сме за години горят ги мръсен въздух и хората виновни стари коли имали дигай данъка да са научат сега ко стана доктори няма медицинските сестри ги смаквахме от прозорците щот никой не ги бройка за живи терориски били са изказа един виден наш български политик който е допринесал за българия каквото се сетиш най вече е пример за всяко подрастващо дете възпитан човек костюм носи голяма трибуна който го чуе кво говори му остава да си спре телевизора щот иначе може да повърне сега събираме дарения за болниците апаратура маски и всичко 5милиарда бюджет за 5 милиона българи и трябва т дарения нещо като виц докторите не искат да влизат да лекуват щот имат семейатва ма няма костюми веднага закон са прай и дирекно в затвора и глоби който откаже не сме 15 век гледаш календара 2

    Коментиран от #88, #123

  • 48 комплексар

    20 58 Отговор
    тоя паразит нее ли умрял още от глад, на чий гръб сее лепнал да смуче енергия, последната му жена ли или първата ???
  • 49 Ми какво да кажа

    23 44 Отговор
    Тъ.пичък си беше , тъ.пичък си и остана. А на последния му "професионален" въпрос за мерките и хората - всяка мярка е за хората, не за дърветата. Ама карай, лаф олсун...

    Коментиран от #50, #52

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Аха

    13 23 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    С тези си изявления май ти си плужека .
    Па толко да се стремиш да се харесаш на някой,та чак глупости да бращолевиш.и на черното да викаш ,че е бяло.
    Ба си и плужека

    Коментиран от #58

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 каца без дъно

    73 12 Отговор
    Тая работа с вируса е като търкането на билетчета ! Тука има , тука няма. Я Каскетаров-шушумигата да провери на къде отиват парите, колко и за какво са дадени. Поголовното безотчетно харчене, характерно за Буда и обкръжението му продължава. Пак заеми, пак евро-фондове, а отчет никакъв. Шайка долни пладнешки разбойници , преоблечени като управляваща мафия.
  • 54 Утопия Томас Мор

    36 5 Отговор

    До коментар #28 от "С7с7с7":

    Ми то това много лесно може да се провери , от компетентните държавни служители , когато всичко е в техните компютри , и бази данни.Стига да има желание. Кой да получи помощ , и кой не. Кой има повече от едно жилище , луксозни имоти , лимузини , банкови сметки , почивки зад граница , круизи. Всичко което може да се причисли в графата - Лукс , може да почака по добрите времена. Трябва да се спасяват тези които доходите им са стигали , месец за месец , и останалите са доходи , както и малкия бизнес . Но си мисля , че ще стане обратното , както обикновено. Може би трябва да се отвори кризисен офис в "Социално Подпомагане" и там да се приемат молби от граждани в свободен текст , за финансово подпомагане , като сумите не трябва да са по малки от една средна заплата, и изплащани не по-късно от 10 дни , време в което да се проверява актуалното състояние , на пожелалия помощ . Така ще се противодейства на очакваната паника, и ще движи макар и слабо , най засегнатите сектори в икономиката.
  • 55 Мусата

    11 2 Отговор
    https://youtu.be/uQH2JaMKv6U
    Ей тоя най добре му го каза,преди доста години!
  • 56 Asen

    45 22 Отговор
    Браво Г-н Цветков! Да падне извънредното положение ВЕДНАГА!!!
  • 57 фактибг и Фрогнюз е БГ свободата днес

    70 18 Отговор
    Благодарим ти Милене, че все още има журналисти,избегнали политическата хиберния на Борисов, и са активни .
    Ние знаем, ти си един от многото ощетени, в жертва на Бойковото управление,не ми се иска да политизирам нещата, но действителността е такава, Благодарение на Президента Румен Радев все още има хора ,които да отразяват фактическата действителност без да бъдат тормозени от" Полицая каскет".
    - Че не беше много далеко, мечтата на Иван Гешев,оня с "КТБ-то" полицай №1 на България.
    със закон да запуши свободата на словото, и да мачка будните ,а клановете на ДПС и ГЕРБ "да шътат"а НФСБ като" Свидетелите на Ехова" да узаконяват кражбите..
    Относно Швеция:
    Швеция е такава поради факта, че това е държава, с Парламент от Държавници. Хора избрани заради моралните им стойности и личност.Които те отстояват цял живот.
    При нас Парламента е" инкубатора на корупцията" ,това е разликата.
    Кой, го интересува, в България, че един чифт скъсани галоши се разхождат?
    Кой, пита защо са скъсани и на какво се дължи?
    Кой го интересува ,че смъртта го дебне всеки момент ?
    А ако не смъртта властите ще го довършат задължително.
    Кой го интересува, че дните са еднакво бедни и гладни вече 30 години.
    Дано може за в бъдеще вируса да се програмира към , крадливия и измамен политик и чиновник, и да очисти сцената за нещо по-добро и стойностно.
  • 58 за теб има труд и 24 часа айде къш

    10 19 Отговор

    До коментар #51 от "Аха":

    Без черни радиостанций, без лиценз за свобода на словото и печата.
  • 59 БЕЗ БОРИСОВИ ДИМКИ

    12 5 Отговор

    До коментар #9 от "дудукЯН":

    ТИ МАЙ, НЕ СИ СЕ ОГЛЕДАЛ В ОГЛЕДАЛОТО ТАЗИ СУТРИН ,Я СЕ ВИЖ БЕ ...
  • 60 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    25 9 Отговор
    диктатура мафия
  • 61 Сам си риташ канчето

    8 14 Отговор

    До коментар #10 от "Баш Истината":

    Много челвени лайкове ,автоматически си аут, пишеш простотий.
    Явно, те хапе кучето някъде...
  • 62 Фен

    15 19 Отговор
    Тоя се навежда на дикоф да го оправи и да седне на някои стол за някои лев.
  • 63 Caci

    51 10 Отговор
    Вдигнете тия безмислени блокади на пътя идиоти!!!!
    Съсипвате ни !!!!
  • 64 Някой си

    11 7 Отговор

    До коментар #10 от "Баш Истината":

    Точно в десетката
  • 65 Браво

    34 13 Отговор
    Милене за критиките към властта към простаците Тикви и шайката сринали и ограбили държавата това са смешници некадърници крадци и боклуци нагли

    Коментиран от #70, #108

  • 66 Pop Gruio

    11 5 Отговор
    Spored men i moite priqteli svetyt e v recesiq otdavna i svetovnite lideri se opitvat restart na cqlata sistema bez voina izpolzvaiki virusa tova e chast ot istinata sled koronata svetyt nqma da e syschhtiqt.
  • 67 За управленската шайка народа не е стадо

    28 7 Отговор
    А неква чума прокажена от тоято требва да се отърват...къде беше държавата 30 години да остави народа си да емигрира и да се самоубива от мизерия и нищета и депресия и безпаричие а?сега видиш ли вие сте били много ценни за държаватя😂😂😂😂😂😂
  • 68 Процесор Вучков

    28 6 Отговор
    Ние не сме овце, а баламурници...
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 КОРОнела-тиквата от селО КрУшовица.

    10 10 Отговор

    До коментар #65 от "Браво":

    Я не ме обиждай бе цървул!
  • 71 адмирал

    36 10 Отговор
    От много време питам и никой не може да ми даде смислен отговор защо Мутафчийски се противопоставя на хипотезата за масов скрининг с аргумента "бързите тестове не са точни". КОЕ обвързва МАСОВИЯ СКРИНИНГ с БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ? Не може ли да говорим първо за масов скрининг, а после за вида на тестовете? КАКВО ПРЕЧИ ДА СЕ НАПРАВИ МАСОВ СКРИНИНГ С PCR ТЕСТОВЕ?? Пари ли няма? Я пак да попитам: пари ли няма?! Ако нямат пари за тестове, то тогава за колко тежки слуая имат пари? Защото ако не знаем коои са заразоносителите и къде се движат те - и не ги ограничим веднага - ще ни превърнат в Италия.

    Коментиран от #91, #100

  • 72 радан

    16 5 Отговор
    сега вече можеш да си отговориш защо си безработен

    Коментиран от #76

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 5834

    5 22 Отговор
    ТОЗИ ОТ КЪДЕ ИЗКВАКА,ЧЕ НЕ РАЗБРАХ.
  • 75 чичо

    15 5 Отговор
    Милене,ако мислиш,че нещата нещо не са наред,аз пък миля че е защото всички от всичко разбираме.
  • 76 Другия с коня

    7 10 Отговор

    До коментар #72 от "радан":

    .Но ако се преквалифицира за Бояджия,мога да го наема да боядисва...Да лепи плочки...Имам Два апартамента за ремонт......
  • 77 някаква си там

    26 6 Отговор

    До коментар #10 от "Баш Истината":

    Понеже плешивия и правителстово мислят за теб и семейството ли?Като оставиха хиляди хора без доходи?
  • 78 някаква си там

    24 5 Отговор

    До коментар #10 от "Баш Истината":

    Понеже плешивия и правителстово мислят за теб и семейството ли?Като оставиха хиляди хора без доходи?
  • 79 набюдател

    21 5 Отговор
    парите за самолетите-ДАДОХТЕЛИ -
  • 80 realist

    16 2 Отговор
    глас в пустиня
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Бате СЕР ГЕЙ

    17 13 Отговор
    Страшно е когато се дава ефир на подобни идиоти като тия.Защото много му се връзват ,доказано че ние имаме най много идиоти на глава от населението.
  • 83 Миленчо!

    24 8 Отговор
    Карантината е единственото средство за спиране на епидемията!Ред законност и дисциплина в гетата!Никой не казва КОЛКО маргинали са се завърнали от Италия Испания и как спазват новите закони?!Защо се събират на групи да празнуват?Вирусът не е расист но шовинизма на някои групи е обезпокоителен!Овчата глупост когато изчезне и короната ще спре!

    Коментиран от #113

  • 84 НЯМА ДА ЧУЕШ АЗ ГАРАНТИРАМ

    22 2 Отговор
    Искам да чуя какви са мерките за отделния човек'', заяви още Милен Цветков. --АЗ ГАРАНТИРАМ
  • 85 КОЙТО НЕ Е ГЕРБЕР

    18 5 Отговор
    Е БЕЗРАБОТЕН !

    Коментиран от #93

  • 86 бивша колежка

    16 25 Отговор
    Не, Милене, ние не сме овце, но ти и Сашко сте абсолютни некадърници и злобари! Колкото по-бедни стават такива като вас двамата, толкова перспективата за България е по-добра и смислена! Кризата ще отнесе боклуците като ураган найлонова торбичка!

    Коментиран от #87

  • 87 селянин 1

    12 7 Отговор

    До коментар #86 от "бивша колежка":

    Що не одиш,при шльока изотзадзе..да изпуснеш малко парата.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 бай Шиле

    9 13 Отговор
    Всякакви лешпери се чудят как да им се чуе името покрай пандемията.Какво в същност казва този?
  • 90 Мюриел,майката на Коридж

    10 6 Отговор
    Поне за мен са неясни нещата,Милен е прав,но когато човек за по дълго не работи сериозната си професия,той обърква смисъла на думите си .!
  • 91 Прoфecoр Кaтacoнoв

    11 4 Отговор

    До коментар #71 от "адмирал":

    Ами няма пари бе друже! Защо мислиш досега България е купила САМО 500 теста, а останалите са й от дарения??? Чак сега се включиха в ЕС поръчката и то за 1 млн.теста.
  • 92 Jessy James

    11 12 Отговор
    Тоя торен червей пак изчака да се появи някаква новина и взе да я дъвче наготово, ей не се научи тоя тарикат-готованец сам да открива новините, за това му викат "Миле лихусата" само седи и чака новини на аванта и да ги предъвкват, а като няма такива почва да си ги измисля. Не е журналист а менте!

    Коментиран от #118

  • 93 Мунчо

    5 16 Отговор

    До коментар #85 от "КОЙТО НЕ Е ГЕРБЕР":

    😂😂😂...Безработни са тези,които на вързано куче хляб не могат да му дадат и ръцете са им в з...ка....
    Ако ти си от тях не се оплаквай....😂😂😂

    Коментиран от #95

  • 94 незнайко

    10 13 Отговор
    МНОГО ТЪПА СТАТИЯ ! Не, че няма истини в нея, но всеки може да я напише на база прочетено в ИНТЕРНЕТ !!! ТОВА НЕ ПОМАГА НА НИКОГО !!!
  • 95 Враца Баце

    13 5 Отговор

    До коментар #93 от "Мунчо":

    Не може всеки да работи като ГЕРБерастки трол.
  • 96 КолтураМиЯнко

    14 4 Отговор

    До коментар #5 от "МИЛЕНЕ,МИЛЕНЕ,":

    Става ли от него нещо или не не е тема на този разговор а думите които казва но гробарските тролове като неграмотни и нискоинтелигентни твари не се вълнувате да опровегравате толкова сложни неща знаете само да хейтвате.Като хората не работят откъде пари за сметки и с какво ще им бъде помогнато да преживяват докато трае кризата.Парите от ЕС за какво се харчат.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 вбнм

    16 11 Отговор
    Милен Цветков да не знае много. Изолацията е наложена по цял свят - като няма ваксина, нито лекарство, нямаме избор, ще се самоизолираме, никой не иска да боледува и умира като куче.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Пак съм Я

    18 8 Отговор
    Браво на гнр. Мутафчийски. Точно така няма нужда да се дават 400 млн. За да се направи кефа на 2 харвардски соросоида. Никой няма да умре като си стой вкъщи известно време.

    Коментиран от #105

  • 102 ddd

    17 5 Отговор
    Един да каже нещо нормално.
  • 103 Олигавен Олигарх

    21 8 Отговор
    Забелязвате ли как богатите хора бързо оздравяват от вируса, а бедните се мъчат с месеци ??? А иначе ГЕРБ водят страната към национална катастрофа. Тихо - нахлузвайте маски на муцуните и мълчете !!!
  • 104 Гошо

    6 8 Отговор

    До коментар #4 от "Само питам":

    Да на Милен ще кажа -не сме овце ,ама той скопеното шиле защо се мъчи все да се прави на овен
  • 105 Западните Балкани

    9 4 Отговор

    До коментар #101 от "Пак съм Я":

    Малко сметки - един бърз тест струва около 8 лева, един бърз около 160 лева. Значи едно към 20. Сега, ако тестваме всички българи - 7000000 с бързия тест - 70 милиона лева. Разбира се да се тестват всички до един няма смисъл, но има само 5000 също е нереалистично, за да знаем какво действителното положение, но можеше да се направят 100000 теста. Пари можеха да се вземат от тръбопровода за Перник като неустойка за лошото изпълнение.

    Коментиран от #116

  • 106 УМЕН

    7 5 Отговор
    Сега на всички ни е ясно, че Милен Цветков е мъжкият еквивалент на Венета Райкова, обаче в случая е прав.
  • 107 Драгой

    6 4 Отговор
    Миуене, ти ли си бе?
  • 108 Урааааа

    5 1 Отговор

    До коментар #65 от "Браво":

    Няма правилно уволнени бивши служители все те прави и акъл дават тои и кауна много говори но се прибра в кочината мъчно им е сега на мързиливите комунисти но ще свикнат
  • 109 Ново

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "Герберастия":

    На държавата трябва производствена икономиката а не служители някои да Вади пари и тук как-то в спорта всеки критикува наи добрия защо нямаш въпроси към кауна /летят в самолет с отворён прозорец и изветрял/
  • 110 Оригинал

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "маргинал":

    Защо не даде за пример Италия Испания не вижда ли какво правят там тои може две години без заплата а преватизаторите на хотели и ресторанти не могат/ да вземат пример от ветко арабаджииски/
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 пул

    5 5 Отговор
    ФЕНОВЕТЕ, ИНТЕЛЕКТУАЛЦИТЕ ,ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ВИКАТ :бойко бирисов е п.......Т. Е , не е ли верно?

    Коментиран от #115

  • 113 неам думи

    12 4 Отговор

    До коментар #83 от "Миленчо!":

    Нищо няма да спре защото не зависи от нас! Когато решат "господарите", тогава ще преключи всичко! При толкова напреднала наука и медицина това което се случва е ....
  • 114 Феро

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами оди навън. Може да одиш и до Италия,Испания,Китай.
  • 115 Пул 2

    7 2 Отговор

    До коментар #112 от "пул":

    Не важно кво викат. Важно е на избори Бойко да ви опраска.
  • 116 Феро

    4 2 Отговор

    До коментар #105 от "Западните Балкани":

    Ами ако тестовете са несигурни?
  • 117 друг капацитет

    4 2 Отговор
    Ти пък какво разбираш? Че и реформи ще прави? Скрии се по-добре
  • 118 гражданка

    4 1 Отговор

    До коментар #92 от "Jessy James":

    хахахаха, умрях от смях-Миле Лехусата!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 azsam

    3 5 Отговор
    Журналистите както епидемиолозите, лекари и правителството се разпореждат с нашите пари, а са НУЛИ...да връщат заплатите си и ОСТАВКИ
  • 121 Относно реформите

    6 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: От няколко години говорим, че не може само да строим пътища. Трябва да направим реформи в образованието и здравеопазването'', заяви журналистът.
    А бе Миленчо, замисли се малко преди да говориш! Как да се правят реформи, като при всеки опит да се направи нещо смислено в която и да е сфера, червените бабички излизат на жълтите павета, влакови композиции с "недоволни" тръгват от всички стани към София, Нинова произнася сърцераздирателни речи ......, така реформи не се правят. Ти юнако малък, защо не излезеш в такъв момент да подкрепиш реформите ами от 2 години се криеш някъде?
  • 122 Jacques Yves Moineau

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Зааааа":

    И за БТВ и за Нова.
  • 123 истината

    1 1 Отговор

    До коментар #47 от "Пали джапанките":

    Научи се да пишеш правилно - завършен тъпанар.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Denis

    0 0 Отговор
    Ефект от изолация в голям град, НЯМА.
    Цялата концепция е НЕ да ни предпазят да не се разболеем, а да не се претовари системата в болниците или както написа каза Милен Цветков
    плана "лека-полека".
    Във всеки учебник или енциклопедия ще намерите инфо:
    - Размера на Ултравиолетивите лъчи са 200 нанометра
    - Размера на Финните правохови частици са 100 Нанометра
    - Средната големина на Вируса (без значение какъв) е 50 - 100нанометра.
    Изводите си ги направете сами, от какво точно се изолирате.
    Апартаментите и къщите трябва да представляват нещо лаборатории за изследване а вируси, всичко останало се прави за успокоение на психиката- маски, ръкавици и т.н
  • 126 Нел

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Име":

    Абсолютно вярно. Изгражда се новия световен ред.Пренареждат се икономики.Големите корпорации ще станат още по-богати,а малките предприятия ще фалират,задлъжнеят с кредити и т.н.С две думи. Вируса е само камуфлаж на световната икономическа криза. Богатите ще станат по-богати,бедните още по-бедни и такива,които ще умират от глад.