Last news in Fakti

30 Март, 2020 22:07 12 907 414

Кабинетът заради COVID-19 ще вземе нови 10 млрд. дълг през 2020 г.

  • дълг коронавирус-
  • мерки-
  • правителство-
  • коронавирус

Други 70 млн. лв. ще платим за лихви

Кабинетът заради COVID-19 ще вземе нови 10 млрд. дълг през 2020 г. - 1
Снимка: БГНЕС

Кабинетът се отказа от планираните 2,2 млрд. дълг за 2020 г., за да вземе нови 10 млрд. лв.
Правителството прие проект на ЗИД на Закона за държавния бюджет на Република България
за 2020 година, съобщиха от правителствената пресслужба.

В контекста на предлаганото увеличаване на дефицита (3,5 млрд. лв.) и осигуряването на допълнителен капитал за ББР (700 млн. лв.), което общо възлиза на 4,2 млрд. лв., както и за гарантирането на достатъчно ликвидни фискални буфери в случай на по-негативен от очаквания сценарий, се предлага увеличаването на лимита за поемане на нов държавен дълг по чл. 68, ал. 1 от ЗДБРБ за 2020 г., като текстът „2,2 млрд. лв.“ се заменя с „10 млрд. лв“.

В тази връзка е и предвидено увеличаване на разходите за лихви по държавния бюджет в размер на 70 млн. лева.
Министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет проведоха чрез видеоконферентна връзка извънредно правителствено заседание.

Правителството одобри проект на Закона за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2020 година. Необходимостта от изготвяне на законопроекта произтича от очертаващата се невъзможност да бъдат постигнати заложените фискални цели с разчетите към ЗДБРБ за 2020 година.

Причините за това са, от една страна, необходимост от осигуряване на допълнителни разходи в изпълнение на Закона за мерките и действията по време на действието на извънредното положение и, от друга страна, прогнозираното към момента влошаване на параметри на приходите по бюджета.

От фискална гледна точка България се намира в добра кондиция на прага на извънредната ситуация, предизвикана от разпространението на заразата с COVID-19. Дисциплинираната и последователна политика за поддържане на положително или близко до балансирано салдо през последните години позволи да бъдат запазени буферите във фискалния резерв.

Параметрите по изпълнението на бюджета към момента на обявяване на ситуацията на извънредно положение в България по консолидираната фискална програма са добри и се отчита текущо превишение на приходите над разходите. Това обаче е само моментното състояние на фиска на прага на настоящата безпрецедентна криза.

Разработените базов и алтернативни сценарии на развитие на макроикономическите индикатори в годишен план очертават сериозно изоставане при основните данъци и осигурителни вноски спрямо планираните параметри с разчетите към ЗДБРБ за 2020 година. Причините за прогнозираното неизпълнение на приходите са комплексни – външни и вътрешни фактори – като те ще допринесат за намаляване на вътрешното потребление, свиване на износа и вноса, по-ниска от планираната заетост, промени в допусканията за цената на суровия петрол и курса на щатския долар и др.

Разчетите при изготвения базов сценарий очертават неизпълнение на годишните прогнози по приходите в общ размер на около 2,44 млрд. лв., като ще бъдат засегнати основните данъци - ДДС, акцизи, корпоративни данъци, ДДФЛ, социално-осигурителни вноски и др. Размерите на очакваното негативно отклонение на разчетите по приходите налагат актуализацията на годишната цел по отношение на бюджетното салдо за 2020 г., като се предлага то да бъде дефицит в размер на 3,5 млрд. лв. (2,9 % от прогнозния БВП).

Освен неотложните разходи по превенция на разпространението на COVID-19, приоритет са и мерките за подкрепа на икономиката и заетите. За запазване на работните места в страната правителството предложи и след обсъждане в Съвета за тристранно сътрудничество бе приета т. нар. мярка „60/40“, състояща се в поемане от страна на държавата на 60 на сто от осигурителният доход на заетите в предприятия, чийто бизнес е пострадал в най-голяма степен от въведените извънредни мерки за овладяване разпространението на заразата от корона вирус.

За обезпечаване на необходимия ресурс по бюджета на Държавното обществено осигуряване (ДОО) за фонд „Безработица“ се предлага увеличаване на трансфера от държавния бюджет за бюджета на ДОО в размер на 1,43 млрд. лв., в т.ч. 1 млрд. лв. за допълнителни разходи и 430 млн. лв. за компенсиране на очаквано неизпълнение на приходите по бюджета на ДОО.

Във връзка с обявеното извънредно положение и планираните от правителството мерки за подпомагане на икономиката, е предвидена допълнителна възможност за издаване на държавни гаранции по заемни споразумения за финансиране на Българската банка за развитие в размер до 700 млн. лева.

В контекста на предлаганото увеличаване на дефицита (3,5 млрд. лв.) и осигуряването на допълнителен капитал за ББР (700 млн. лв.), което общо възлиза на 4,2 млрд. лв., както и за гарантирането на достатъчно ликвидни фискални буфери в случай на по-негативен от очаквания сценарий, се предлага увеличаването на лимита за поемане на нов държавен дълг по чл. 68, ал. 1 от ЗДБРБ за 2020 г., като текстът „2,2 млрд. лв.“ се заменя с „10 млрд. лв“. В тази връзка е и предвидено увеличаване на разходите за лихви по държавния бюджет в размер на 70 млн. лева.

На извънредното заседание правителството прие също така изменения и допълнения на Правилника за прилагане на Закона за защита на лица, застрашени във връзка с наказателно производство. Промените се налагат във връзка с влезналите в сила на 7 февруари 2020 г. нови разпоредби на Закона за съдебната власт в преходните и заключителни разпоредби, относно правомощията на Бюрото по защита при главния прокурор.

С проекта на нормативния акт се дава възможност директорът на Бюрото да бъде подпомаган при изпълнението на функциите му от повече от един заместник-директор в зависимост от длъжностното разписание на служителите в структурите. Директорът на Бюрото по защита при главния прокурор ще организира охраната на прокурори и следователи, застрашени във връзка с изпълнение на служебните им задължения.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 даже закъсня тиквуна

    387 6 Отговор
    Някой изненадан , няма изненадани.

    Коментиран от #117, #128, #133

  • 2 Дельо хайдутин

    357 4 Отговор
    Честито на внуците ни!!!

    Коментиран от #17, #178

  • 3 Барба Гани

    266 3 Отговор
    Я елате гущерчета при батко.
  • 4 Тиберий

    235 5 Отговор
    Преди малко ви казах нещо Всичко е на кредит
  • 5 така така

    297 5 Отговор
    Вижтте го пълния БОКЛУК!!!

    Коментиран от #41, #54

  • 6 Hhhhhhh

    265 5 Отговор
    Не знам какво да пиша. Шок и ужас. Кой ще ги връща като ги раздаде.........

    Коментиран от #19, #96, #105

  • 7 БОЗА

    288 4 Отговор
    Не стига,че теглят заеми,като,за световно...ами и обикновените хора-народът(който им е и работодател)е винаги ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО...гербаджии МРАЗЯТ собственият си народ...народът им отвръща с ВЗАИМНОСТ... ;-)

    Коментиран от #209

  • 8 Гост

    323 6 Отговор
    ИЗРОД. С тези 10,стават 38 милиарда дьлг при БОКО Бьлгароубиец..Господ ще те накаже за тоя геноцид.

    Коментиран от #383

  • 9 За Българите

    174 2 Отговор
    Малко са да вземе 50мил. да има нещо и за тях. Че как се кара на една заплата 😂
  • 10 Гого

    189 3 Отговор
    Той тоя само това може
  • 11 Гост

    261 3 Отговор
    Айде българетаааа, да ви е честито. Тоя кабинет изтегли 28 милярда, айде да ви е честито. Барселона, Барселонаааа
  • 12 Цола Драгойчева

    237 3 Отговор
    Закопа държавата тоя!
  • 13 коки

    205 5 Отговор
    Нека пълненето на офшорки и купуването на барселонски къщи започне сега,пък народа дружно ще духне на Бойко многоточието
  • 14 ами

    193 4 Отговор
    лошо няма...можеше и 100 млрд да изтегли...то електората не му пука , че после той ще го връща. явно боко усети , че трудно ще го изберат и реши да пооткрадне каквото може. а може и да раздаде едни 10% увеличение на заплатите на държавните служители и даскалите и так може да го изберат

    Коментиран от #331

  • 15 Госあ

    251 5 Отговор
    😂 е не ! Това е тотална подигравка ! При положение, че тестовете се плащат от пациента и то с 3х завишена цена,при положение че маските се плащат от хората и то с 5-10х завишена цена, при положение, че за т.нар. бизнес са предвидени 500млн лева и но не се изплащат, при положение, че за лекарите са предвидени по едни смешни 1000лв и те не се изплащат, при положение че ЕС щял да отпусне някакви пари и имало 1.5 млрд лева излишък, за какво са тея 10млрд 🤬 ???

    Коментиран от #28

  • 16 Бат Бойко

    190 2 Отговор
    Разпуснах парламента. Сега ще си тегля колкото искам. ХА ХА ХА! На мене според потребностите, на народа според възможностите. ХА ХА ХА ХА ХА ХА! БУЛЮ, БУЛЮ, БУЛЮ!
  • 17 гост

    93 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дельо хайдутин":

    И на ПРАвнуците с тази икономика.... Ама друго решение има ли?

    Коментиран от #29, #197

  • 18 Боко бедния милиардер

    150 2 Отговор
    Последен удар главанаци, ще ме извинявате, амааа да го....бедните ! Пунта Мара и катарзис, пачката е по-важна!
  • 19 Последния софиянец

    154 1 Отговор

    До коментар #6 от "Hhhhhhh":

    Няма да ги раздава бе. Отиват директно в ББР, при Пеевски.
  • 20 Философа

    176 3 Отговор
    10 години управление на кредит. Държавата е продадена на банките!
  • 21 бай Шиле

    115 1 Отговор
    ОТ КОГО ЩЕ ВЗЕМЕМ 10 МИЛИАРДА? МВФ?

    Коментиран от #51, #121

  • 22 1.5 милиарда идват от Европа

    167 1 Отговор
    + 10 милиарда дълг сега и още от 3,5 излишък на 1,5милиарда дефицит т.е 5милиарда безследно изчезнали за 1 месец като дръпнеш чертата за 2 месеца стават 16,5милиарда
  • 23 Гост

    118 3 Отговор
    Аз булгар, ти булгар. Ние сма тарикати, не сме като балъците в европата. Боко, Борислава, Барселона.
  • 24 нещо ми навява размисли

    141 2 Отговор
    ''Вместо това армията ги задържа и отвежда в Търговище, където се свиква трибунал, който да реши съдбата им. Няколко дни двамата живеят в стаичка в казармата. На Коледа те се изправят пред съда, седнали стол до стол на малък чин в ъгъла, докато около тях прокурори и адвокати коментират действията им. Чаушеску е обвинен в престъпления срещу държавата, геноцид срещу собствения си народ, откриване на тайни сметки в чужди банки и подкопаване на икономиката.''
  • 25 е то това

    114 2 Отговор
    електората го иска...така се е наплашил , че поддържа карантината,спирането на икономиката и всичките преувеличени мерки които боко предлага. сега ще раздадат едни пари уж да спасят бизнеса...но на нашите хора,ще поналеят в банките,ще построят някой стадион ииии дори може и оръжие от америка да закупим
  • 26 Буда

    139 3 Отговор
    Честито на всички българи , които ще направят мутрите мултимилионери ! Въобще не се жалете , нали знаете биографията на индивида от снимката ! Вижто го добре !
  • 27 Ронин

    145 3 Отговор
    Дюшеш му дойде всипко 10 милиарда от които ние пак нищо няма да видим! Това е шайка!
  • 28 Гост

    131 4 Отговор

    До коментар #15 от "Госあ":

    Баш ми е драго. За Борислава в Барселона са. Да има бутици и да носи гучи и смучи. Айде да ни е честито на всичките българената.
  • 29 Дельо хайдутин

    94 3 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Путин прави мобилизация, след разговора с Тръмп. Скоро американските бази в Европа ще се изнесат, като в Афганистан, Ирак и Сирия. Нема пари.

    Коментиран от #42, #176

  • 30 Тодор Живков

    126 1 Отговор
    Несъществуващите мои заеми са НИЩО за 45г., но на ГЕРБ заемите за 10г. ВЕЧЕ СА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, които ще плащате народе мой от залакът си и не виждам след колко столетия ще ги изплатите народе мой.
  • 31 Български по хелзинкски комитет

    113 2 Отговор
    Овце-е,много поздрави от леля ви Сталинка.
  • 32 Дам

    129 2 Отговор
    Тегли Баце! Народа черпи!
  • 33 Гост

    123 2 Отговор
    Опа . Сега вече разбрахме всичко.
  • 34 Шекспир

    126 2 Отговор
    Трябват им 4,2 млрд а те смело дърпат 10.Разбрахте ли защо отвързаха лева от МВФ и приеха някакво законче което уж гарантира курса.Е ако не сте разбрали скоро ще го разберете
  • 35 Владко

    105 4 Отговор
    Ох на батяяя, дупе да им е яко на овцете. Ще има да връщат до девето коляно. Добре, че не плащам наем, а и ще ги развъртим по нашите фирми, от комисионната ще си взема после някоя виличка в Испания и дим да ме няма.
  • 36 Румпелщилцхен

    134 2 Отговор
    Този Кабинет спешно трябва да изчезне от картата вече.

    Коментиран от #390

  • 37 Русенец

    127 1 Отговор
    А тъй, а тъй, а тъъъъййй! 100млрд тегли! Закопай го тоз народ! Па ти си купи остров, държава, континент, ма*а ти ненаядена.....

    Коментиран от #66

  • 38 2959

    132 2 Отговор
    Някой помни ли Баце, освен заеми и магистрали със съмнително качестео, да е свършил нещо друго?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Дръвчо

    87 1 Отговор
    Спокойно, Боко ще даде безлихвен заем на Републиката, защото е патриот и милее за отечеството. Какво са 10 милиарда за него, една магистрала и още нещо.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Гост

    44 2 Отговор

    До коментар #29 от "Дельо хайдутин":

    Тия са балъци. Ние българенцата сма тарикати и ще ги спонсорираме. Аз булгар, ти булгар.
  • 43 ИСТИНАТА

    132 4 Отговор
    Днес на лидера на ПП ВЪЗРАЖДАНЕ , общински съветник и участник в балотаж за кмет на гр.Варна Костадин Костадинов са предявени обвинения за саботаж на правителството и всяване на паника сред населението! Защото по телевизия Евроком пред водещия Николай Колев е заявил - " Мерките на корумпираната власт са неефективни. Целта е да се откраднат и последните пари в държавата"......Наложена му е мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 хил.лв, които трябва да събере до 3 дни иначе ще остане в ареста! Буда нали знаеш че след репресиите ти срещу истинската опозиция твоята съдба и край ще бъдат жестоки......НИЕ помним , ние няма да забравим....

    Коментиран от #55

  • 44 киро

    71 3 Отговор
    ще видите след Великден търсете въжета страшно ще е еййй
  • 45 В) ече

    91 1 Отговор
    е всичко е ясно!!! Чистото на всичко влюбени в Боко Тиквоча разказа ни играта!!! Оп забравих добре че не живея в тая кочина. Чакам всипки да запчнат да плюят другите държави!!! Аз благодаря на премиера на Испания.,където преди 2 часа стана ясно че до май месец ипотеката ми ще бъде платена от държавата. Чакам сега да почнете да плюете!!
  • 46 Грузин Ибачев

    115 1 Отговор
    Лицето Владислав Горанов вчера заяви че България ще изтегли многомилиарден заем заради корона вируса! Имам 1 въпрос -Буда преди седмица заяви че имаме "мазнинка" и 10 милиарда валутен резерв! Защо тогава ще се тегли заем с лихви а не се ползва част от него ???? Аз не съм съгласен да плащам заеми и лихви заради кражбите на кликата ГЕРБ! Не съм съгласен да ми се вдигат данъци и осигуровки и замразяване на заплатата! Оставка на ГРАБИТЕЛСКАТА шайка ГРОБ ! Бойко недей да свършваш като Саддам- Иди си сам !!!

    Коментиран от #110

  • 47 Веждичката

    87 1 Отговор
    КТБ фалира, Боко взе 7 милиарда заем и ни възстанови милионите. Ганьовците платиха. Сега още 10 милиарда ще разпределим. Няма лошо. Бойко, твой съм завинаги. Ще ти издялам един паметник да ти се кланяме.

    Коментиран от #52

  • 48 Дельо хайдутин

    38 0 Отговор

    До коментар #39 от "Бай Коста":

    Те и немците в Берлин, 1945 г, като тебе до последно не вервали. ХА ХА ХА ХА ХА ХА!

    Коментиран от #256

  • 49 билкар

    53 1 Отговор
    ЗАНУЛЕНИ СМЕ ТОТАЛНО СЛЕД 30 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД КОЙ КУСАЛ КУСАЛ СЕГА ОТ НАЧАЛОТО 1012 ГОДИНА ОТ ТАМ
  • 50 Тодор Живков

    53 1 Отговор
    Несъществуващите мои заеми са НИЩО за 45г., но на ГЕРБ заемите за 10г. ВЕЧЕ СА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, които ще плащате народе мой от залакът си и не виждам след колко столетия ще ги изплатите народе мой.
  • 51 Хаджи хаджи Българин

    69 1 Отговор

    До коментар #21 от "бай Шиле":

    Кристалинка ще ги даде, нали е наш човек?!!!! Ама с връщането как ще стане!? Ами как! 5 мил роби са обявени на търг с лихвите!
  • 52 Последния софиянец

    32 0 Отговор

    До коментар #47 от "Веждичката":

    Сега е ред на ББР.
  • 53 3333

    84 1 Отговор
    До вчера този човек обясняваше, как няма да взима заеми или само в краен случай, сега друго. Защо изобщо излиза да се прави на герой, след като не знае какво говори? Тези ще оставят потоп, след тях.

    Коментиран от #70, #74

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Гост

    33 7 Отговор

    До коментар #43 от "ИСТИНАТА":

    Баце ще ви праща много поздрави от Барселона. Докато лежите в панделата. ВИе само си приказвайте още.

    Коментиран от #123

  • 56 Русенец

    69 2 Отговор
    Питахте ли първо България, дали иска още заеми? Или, не го тегли България, а го тегли правителството й? Тогава, правителството да го изплаща, а не България.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Честит К'ОчеВИДите2020

    54 0 Отговор
    На всички трудещи се, се падат вече по над 15000 лв. Да връщат. Плюс пенсиите плюс 250000 постоянни безработни в графа основно и по-ниско образование. Плюс 800000 на държавна софра.
    Дано някоя безплатна маска да дадат...

    Коментиран от #64

  • 59 Един капитан

    45 1 Отговор
    Въпрос за размисъл - през 2016 г. един човек отпразнува в тесен кръг първия си милиард в зелено (подсказвам - коренът на фамилията му е името на български княз, умрял 1943 г.)
  • 60 Пуцо

    60 0 Отговор
    Споко бе хора , това е само началото другия месец още 10 млрд
    И да не спечели изборите ще остави разруха след себе си
    Честито
  • 61 Шаран българан

    15 48 Отговор
    Така е пичове, но какво да се прави? Пак за ГЕРБ ще се гласува, няма за кого. Сигурно е необходим тоя заем, иначе нямаше да го взимат. Много ли дълго ще го изплащаме? Как мислите, а?
  • 62 Аз казах

    59 0 Отговор
    Щях да се учудя, ако нямаше да вземем заем.. Все пак гледаме Американците, които живеят на кредит и са най-големите консуматори на света, и са голяма работа ей.. Президентът на Беларус ще излезе прав, че по-добре да умра прав като мъж, от колкото да стоя затворен и ограничен за време, което никой не може да каже колко ще е.. МАЙНАТА ВИ ПОЛИТИЦИ СМЕШНИ!
  • 63 5000 за маска

    53 1 Отговор
    От 2.2млрд. лева ги закръглиха на 10млрд. Само да не се окажат евро вместо лева. Хайде да излиза онзи насрания, да ни разясни нещата. Чакам и другия дето се прави на хамав -мечо.
  • 64 По-добре

    36 3 Отговор

    До коментар #58 от "Честит К'ОчеВИДите2020":

    да закриват държавата и да се свършват мъките ни.
  • 65 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    10 94 Отговор
    Ей голтаци! И да злобеете и завиждате на Генерал Бойко Борисов никога няма да сте като него. Нито на жените му,на парите му ,на общественото му положение и на уважението! Бойко е на 60 г.а има млада жена на 30 г. Красива,млада,чаровна,сексапилна ,модел !!! Има прекрасна дъщеричка от нея с прекрасното име Ема която му е одрала кожата!!! А вие се свивайте в панелните коптори при вашите пацулани вмирисани на манджа!!! Разпплути и дърти и антипатични!!! Така че ГОЛЬОВЦИ нормално е да завиждате на Бойко,на жените му,на парите му и на общественото му положение! Богат , млада красива жена,с прекрасна дъщеричка ,със луксозна къща в Испания ,с бутици в същия град ! А вие блъскайте за храна и оцеляване! И срещу него да тичате никога няма да го стигнете!

    Коментиран от #72, #73, #164, #167

  • 66 Възпитан

    14 1 Отговор

    До коментар #37 от "Русенец":

    Абе,русенец,ти ми се виждаше кротък и възпитан!Разочарова ме!
  • 67 Цвъки асансьора

    46 1 Отговор
    Ей затова беше целия зор с тоя измислен вирус!

    Коментиран от #90

  • 68 До 1989г. БГ е най-щастливият народ

    52 2 Отговор
    На Планетата. До 2020г. го превръщат в най-нещастнят народ, като последните 10г. са катастрофални, сравними с ГЕНОЦИД.
  • 69 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    57 0 Отговор
    ДРУГАРЮ ТИКВА, КОЕ ДА ИЗПЪЛНЯВАМЕ. НАСТАВЛЕНИЕТО ОТ СВЕТОВНАТА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ И УНИЦЕФ ЗДРАВИТЕ ДА НЕ НОСЯТ МАСКИ-ТОВА ВЪРВИ ПО ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ИЛИ ЗАПОДЕТА НА ТВОЯТА ЗДРАВНА КАЛИНКА ВСИТЕ С МАСКИ МАСКИРАНИ ЩОТО ЩЕ НИ ДЕБНАТ ДА НИ ГЛОБЯТ 5000 ЛВ????? ТИКВАТА МАЙ СЪБИРА ПАРИ ЗА НОВА КЪЩА В БАРСЕЛОНА.
  • 70 Шекспир

    34 8 Отговор

    До коментар #53 от "3333":

    Защото не решава той.Защото Боко го държат за топките и той прави каквото му наредят.Този човек е назначен за управител и нищо повече
  • 71 Аз незнам защо е това

    45 0 Отговор
    10 години на кредит,похарчени на вятъра милиарди евро фондове,супер ръст по статистика на БВП от 60 на 120 милиарда почти и на края да нямаме 10 милиарда е живота не се е променил към кой знае колко добро през тези години,измама това е точната дума.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Дельо хайдутин

    33 0 Отговор

    До коментар #53 от "3333":

    За Боко Фурнаджийската лопата ли говориш?
  • 75 Бегайте кои къде му видат очи

    50 1 Отговор
    Идва невиждан рекет и грабеж към народа

    Коментиран от #83

  • 76 св ТИКВОЛОМЕЙ

    33 0 Отговор
    .......................И НЕКА КРАЖБАТА ДА ПРОДЪЛЖИ.....................!
  • 77 Гербер с фирмичка

    28 2 Отговор
    Няма да се коркате пичове. Така е било винаги, който е на власт, той печели. Така че, сега е наш ред. А вие... просто гласувайте за ГЕРБ и останалото оставете на нас. Не го мислете.
  • 78 микимаус

    19 0 Отговор
    и да връщаме и да не връщаме и да има и да няма се сме на минимална заплата се тая мие . ендни имат милиарди народа бачка на минимална
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ДИКТАТОРА ТРИЕ ТУК

    41 0 Отговор
    КОРОНА ДА ГИ ТРЪШНЕ ВСИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ГРОБАРИ И ШАЙКАДЖИИ АМА ДВОЙНА КОРОНА ДА Е! АМИН!
  • 81 898

    35 1 Отговор
    Какво стана с ивицата мазнинка?!? На филията на Баце!
  • 82 Антон

    50 1 Отговор
    Пиша отдавна - всичко е опоскано в държавата. С този заем боко си гарантира живота. Ясно им е че са гепили парите и ги е шубе че това което се размина 89 година, сега ще бъде в пъти по-жестоко, защото хората ще излезат. И тогава жална им майка
  • 83 Дельо хайдутин

    21 2 Отговор

    До коментар #75 от "Бегайте кои къде му видат очи":

    Къде да бегаме, като ни връщат от Европа?

    Коментиран от #309

  • 84 Да не се разрешава това правителство

    34 0 Отговор
    да взема други кредити. Тези кредити се открадват и народа ще ги плаща.
  • 85 Ей бели лабораторни мишлета

    42 2 Отговор
    Плюйте, вайкайте се и т.н. Но утре сички с маски, иначе 5000 лв.
    Чухте ли бе мишлета. Айде и итре нали, под стрй с маски. Иначе 5000 лв.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 beast

    41 1 Отговор
    Добре бе няма ли кой да застане на страната на народа ....
  • 88 nagamoto

    6 29 Отговор
    Колкото и странно да се струва на някой до този момент не виждам някой друг на който да гласувам доверие да управлява държавата.Наблюдавайки коментарите на специалистите за борба с вируса теорията на Мангъров ми звучи най-правдива и правилна.Не може да спреш икономиката която и без вируса беше на изпарения.Ако Бойко вземе такъв заем ще бъде първата пробойна в доверието което храня към него.С този негов ход ще предизвика у мен размисли върху избора за мой фаворит на следващите избори.

    Коментиран от #172, #251, #264

  • 89 Мишо Бирата

    70 0 Отговор
    ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ !
    Тоя мутраген трябва незабавно да бъде обявен за НЕЛИГИТИМЕН и да спре да подписва всякакви международни договори или да тегли заеми !
    НАРОДА - неговият суверен - снема доверието си от Бойко Методиев Борисов !!!

    Коментиран от #93

  • 90 Цецка Ц. Д.

    31 0 Отговор

    До коментар #67 от "Цвъки асансьора":

    Цеци, Цецка съм. Сега ми слагат асансьора. Как е доволен ли си? Моя го сложих в спалнята. За 120 лева всичко, кво му плащаш.

    Коментиран от #99

  • 91 Zyggy

    41 1 Отговор
    ...Нищо не сме донесли на този свят и нищо няма да отнесем...освен това,ковчегът...джобове няма...Тези боклуци просто се оляха,но ще дойдат и други хора и друго време.България ще премине и през това...Бог да пази България...
  • 92 Потрес

    32 0 Отговор
    Нямам думи
  • 93 Оги

    41 0 Отговор

    До коментар #89 от "Мишо Бирата":

    За съжаление това от форумите не става, пич. Боко ще продължи да усвоява, докато овцете го търпим.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Аз незнам защо е това

    43 0 Отговор
    Евро съюза е най голямата измама,не си спомням човека в едно интервю преди да влезем,той каза някой да разясни на този български народ каква хурка го чака,кой тогава излезе и разказа какво точно съдържа договора за присъединяване от 6000 Хил или 10000 Хил.страници никой май.От тогава вече ние сме марионетки,посегнаха на всичко и най вече на кръвния данък да ходим ние младите да им работим за жълти стотинки
  • 96 Mirko

    25 2 Отговор

    До коментар #6 от "Hhhhhhh":

    Да ни е честито
    Сами си ги избрахме
  • 97 Нема такова нещо

    31 2 Отговор
    Ние отваряме завод след завод.
  • 98 Behemoth

    31 0 Отговор
    Гербераската стабилност в нова светлина ...предполагам....всичко свърши за поколението на прехода...
  • 99 Цвъки асансьора

    27 0 Отговор

    До коментар #90 от "Цецка Ц. Д.":

    Много съм доволен, препоръчах го и на Менда, Горанов, и Веждито.
  • 100 БГ681

    31 0 Отговор
    А честито почвайте да смятате кой е на плюс и кой ще плаща
  • 101 Госта

    37 0 Отговор
    Честито Българи. Сега следва всичко което се случи в началото на мандата: увеличение на депутатските заплати, на съда и прокуратурата на полицията и военните и на държавните чиновници останалите да се оправят. Децата да учат кой където намери.
  • 102 Аз незнам защо е това

    26 0 Отговор
    Някой да назове нещо на което да не са посегнали Герберите заповядано им от големите началници от Евроатлантизма май няма.Жалко за нас бедни хора
  • 103 Гербер

    6 43 Отговор
    Какво се пенявите? Ако утре има избори, кой ще ги спечели, а тъпаци? Кой? Точно така, познахте - Бойко Борисов. Просто България иска и избира Бойко Борисов. Това е. Така че, приемете си лузърската си съдба. От вас нищо ме зависи. Колкото каже Бойко, толкова ще плащате! Безсилни сте!

    Коментиран от #190

  • 104 Фермер

    28 0 Отговор
    И сега какво пак ли ще си седиме и самосъжаляваме като винаги??????

    Коментиран от #108

  • 105 Аха

    11 0 Отговор

    До коментар #6 от "Hhhhhhh":

    "....като ги раздаде...."Хахаха...Страшен виц!!!Сто плюса от мен!!!
  • 106 Бойко пак с заемите

    17 0 Отговор
    Е за какво ни е този европейски съюз, ако не може богатите да преразпределят и да дават, на по нуждаещите, се като нас. Егати и европейското семейство тогава, щом трябва при толкова богат съюз, да се обричаме с заеми. А на Гърция да опрощават стотици милярди могат. Великобритания провилно напусна, тази система, в която даваха много и хрантутиха Италианци и Гърци живеещи на кредит. И Англичаните получаващи малко се усетиха.

    Коментиран от #111

  • 107 ЗАГРЕБВАНЕТО!

    31 0 Отговор
    Ох Котиййййоооо с България е свършено които остане последен преди да напусне да вземе знамето !
  • 108 Дон Чико

    7 0 Отговор

    До коментар #104 от "Фермер":

    Да, разбира се. Какво предлагаш?

    Коментиран от #315

  • 109 Да не се разрешава това правителство

    21 0 Отговор
    да взема други кредити. Тези кредити се открадват и народа ще ги плаща.
  • 110 Стоян

    34 0 Отговор

    До коментар #46 от "Грузин Ибачев":

    Задаваш въпрос след като сме имали валутен резерв 10 милиарда защо тогава от шайката теглят като заем същата сума! Ами само преди месец Буда казваше че имаме 2 милиарда бюджетен излишък а преди седмица се оказа че сме с 3 милиарда дефицит. Къде отидоха за 8 дни 5 милиарда? Никакъв излишък не е имало както ви лъжат вече 11 години! Излишъка е в тъпата крадлива тиквена кратуна! Парите са отдавна откраднати а на хартия ви показваше излишъка!
  • 111 Веселин

    17 0 Отговор

    До коментар #106 от "Бойко пак с заемите":

    Ами, за какво да им робуваме на монополите, те да си внасят европейските бизнеси в България, и да ни плащат мижавите заплатки в левове ето за какво. Плюс грабещите им монополи...
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Аз незнам защо е това

    20 0 Отговор
    Няма смисъл.Едни ще пируват други ще плащат.Поредното дежа вю в управлението на гроб.
  • 116 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    23 0 Отговор
    ........Е НЕ ВИ ЛИ ПРАИ НА ЛУДИ ТОЯ.....ТИКВЕН ПРИЛЕП ?.....
  • 117 ИМПЕРИАЛИСТ

    24 1 Отговор

    До коментар #1 от "даже закъсня тиквуна":

    След този "ЗАЕМ", полека-лека и "жабата ще бъде сварена"!
    Хора, събудете се!
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 вмирисан руски комунист

    10 10 Отговор
    Хайде авторитети по всичко, започвайте да се упражнявате. Прав беше оня дето каза - лош материал.

    Коментиран от #297

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Мими

    13 0 Отговор

    До коментар #21 от "бай Шиле":

    Парите ще ги вземе от неговата дружка Сталинска.
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 666

    20 1 Отговор
    Е СЕГА ВЕЧЕ НАСТАНА АПОКАЛИПСИС. ЩЕ ИМА ЛИ СКОРО ИЗБОРИ ИЛИ ???

    Коментиран от #131

  • 125 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    14 1 Отговор
    ......БАЦО ЗДРАВО СА Е ЗАИГРАЛ С ФЕДА МЕВФ И РААЗНИЕ ДРУГИЕ МЕНАЧНИЦИ !.....СА СЕ ВААРТАТ ДОЛЛАРЕЗ ЕВРАКЯ ЛЕВАКЯ МАСКИ ВАКСИНИ ТЕСТОВЕ ОРГАНИ УТ УМРЕЛИ.....ИБАЛО СИЕ МАИКЯТА !......

    ......ТВА Е ЛУДИЯ ПРИЛЕП !.....
  • 126 Олег

    14 2 Отговор
    Нали искахме Бойко Борисов - ето ни Бойко Борисов. Доволни ли сте?
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Е Как така

    24 0 Отговор
    За две седмици само от 13 март и държавата фърли топа???? Тия хора срам нямат и Господ не ги лови!!!
  • 131 Пешо

    1 14 Отговор

    До коментар #124 от "666":

    Ще има. И кой ще спечели? Пак Бойко Борисов.

    Коментиран от #140

  • 132 Да не се позволява на тези ГЕРБЕРИ

    20 0 Отговор
    да вземат други заеми, защото в БГ се раждат и ще се раждат БЕБЕТА с огромни дългове преди да са започнали смисленият си живот.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Е Как така

    20 0 Отговор
    За две седмици само от 13 март и държавата фърли топа???? Тия хора срам нямат и Господ не ги лови!!!

    Коментиран от #150

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    12 0 Отговор
    ........ТАЯ ВОИНА Е НЕВРОННА И ЧАСОВНИКАРСКА.....ШО СА ИМА ХИРУРЗИ КАСАПИ КОИ ПРААТ МИЛЬОНИ !......
  • 137 боце

    23 0 Отговор
    То се видя, че няма излишьк и всичко е стъкмистика.Льжи, льжи и пак льжи....
  • 138 Ало

    25 0 Отговор
    Байряци трябват.....не писатели
  • 139 Българин

    24 0 Отговор
    Нали бяхме със излишък ? Егати мошениците безочливи
  • 140 Този път

    8 0 Отговор

    До коментар #131 от "Пешо":

    НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

    Коментиран от #155

  • 141 Гербер

    22 2 Отговор
    Добър вечер, подчинени. Как е, ще плащате ли заемчето? Охаа, ще плащате, та уши ще ви свирят. Обичам ви, сладури! И да не забравите - само ГЕРБ!

    Коментиран от #152, #177

  • 142 Ох вече нямам търпение

    16 0 Отговор
    шоуто да започне. Вече изпитвам оргазъм.
  • 143 Беее-е-е...

    19 0 Отговор
    "И аз съм прост и вие сте прости..." , ама много по-прости...
  • 144 Behemoth

    29 1 Отговор
    Президентът да обяви военно положение и да свали хунтата от власт ....само това е изхода...
  • 145 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    12 0 Отговор
    .........ТЕСТОВЕТЕ СА ГУУЛЕМА ДАЛАВЕРА !.......ВААРВАТ НАИ МНО БУБРЕЦИ УТ УМРЕЛИ !.....
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    15 0 Отговор
    .......СТЕНАТА НА ПИНК ФЛОИД СТАА ЖЕСТОК ПРОРОК ЗА ТВА КОЕ СТАВА !.....ГЛЕИТЕ ФИЛМА СТЕНАТА И РЕВЕТЕ !......
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Последния софиянец

    18 0 Отговор

    До коментар #134 от "Е Как така":

    Тя отдавна е хвърлила топа. Лъжите на хартия не се броят. Само по това как се бяха разбеснели данъчните беше ясен фалита.
  • 151 Гост

    15 0 Отговор

    До коментар #146 от "МИХАЙЛОВ":

    Като баце отиде в барселона с младата невеста. Направо ще му развалиш кефа с тия думи.

    Коментиран от #171

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 ПАЗИ БОЖЕ

    18 0 Отговор
    То и без това няма кой друг. Богати за бедни не плачат, а само кожи дерат. Ужасно недалновидно. Този свръхпреразход се пише единствено на гърба на бедните. Защото Олигарсите ще получат и ще поручат, а бедните ще станат още по- бедни и напълно ще изчезнат.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 6399

    25 0 Отговор
    Честито. Държавния дълг нарастна към 40 милиарда за няколко години с тези нови 10 от сега. Кой ли ще ги връща? Много години мизерия и предстоят на нашата държавичка. Взимай кредити 10 години и раздавай и се тупай в корема колко си направил, е тва е на гол тумбак чифте пищови.

    Коментиран от #168

  • 159 Да не се позволява теглене на дългове

    21 0 Отговор
    от това правителство. Да се съкратят 240депутата и всички паразитни длъжности в Държавната администрация. Заплатите на Държавните служители да се намалят на нивото на работниците в БГ. Да се съберат всички данъци от Капиталистите. Да се вземе данък върху КАПИТАЛА.

    Коментиран от #162

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Пеевски

    7 2 Отговор

    До коментар #159 от "Да не се позволява теглене на дългове":

    ХА, ХА, ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА!
  • 163 Гост

    32 0 Отговор
    "За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни."
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Какво мислите

    29 0 Отговор
    За ОБЯВЯВАНЕ НА ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ?; Правилно ли ще е това?? РЕЗИЛ ЗА ТОЗИ КАБИНЕТ!!!!!!! ТОЗИ ПЪТ СИ ПОКАЗАХА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ И СЛЕПИЯТ ВЕЧЕ ПРОГЛЕДНА!!!!!!

    Коментиран от #294

  • 166 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    12 0 Отговор
    ....МИСЛИМЕ ШЕ ТВА НЕЕ ВИНЕТУ.....ПОДМЕНЕН ЛИ Е БОРИСОФ ?....

    ......ИЗВАНЗЕМНИ СИ ИГРАЯТ С ВАС !......ВИРОС МАСКИ УМРЕЛИ ОНЯ БРОИ.....ЗАБРАНИ ГЛОБИ.....НЕШТО МНО ХАОТИЧНО СЕ ИСИПА СИЧКО !........БУЛГАРИЯ Е ЛАБОРАТОРНА МИШКА ! .....У НИКОЯ ДАРЖАВА У УИРОПЯ НЕ МОЕ ТОЧНО СЕ РАЗБЕРЕ КВО СТАА !.....



    ............................ПИНК ФЛОИД !.......СТЕНАТА !....................
  • 167 Фактъ

    22 0 Отговор

    До коментар #65 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Нали досега отричахте , че има дете от мис килоти ? И за къщата в Барселона ще си кажете !
  • 168 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    11 0 Отговор

    До коментар #158 от "6399":

    .........ШЕ СЕ ИЗПЛАТИ СЛЕД 1000 ГОДИ.....НАЧИ НИКУГА !.....
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Тодор

    21 0 Отговор
    Тегли заем за раздутата герберска администрация ,да имат заплати и да с на работа,че идват избори и те ще се отблагодарят! Но ще има изненади ...
  • 171 XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    17 0 Отговор

    До коментар #151 от "Гост":

    ..........ПЪРЖАТ МУ ЯИЦА НА ТИКВАТА У БАРСЕЛОНА У ТИГАН МЕТАР НА МЕТАР !......
  • 172 Коректен

    14 3 Отговор

    До коментар #88 от "nagamoto":

    Късно се сещаш, но по-добре късно отколкото никога. И една подсказка - червените не са алтернатива, а още повече от същото.

    Коментиран от #399

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Аз незнам защо е това

    14 0 Отговор

    До коментар #141 от "Гербер":

    Нагъл плужек,сигурно езика ти е кафяв от лизане на някой герберски задник,а ти живееш на издръжка от този задник.
  • 178 Гулдан

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Дельо хайдутин":

    За щастие съм навън,надявам се и децата ми и внуците,да не се връщат никога в тази територия,а господин борисов,да остане да управлява единствено избирателите си.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Часовник

    9 2 Отговор
    Тик,так,тик,так ...
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС

    24 1 Отговор
    Никога не е било това. Да се ограничи вземането на заеми от тези.
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Активист на БКП

    6 4 Отговор
    ,,Не бойте се,деца за утрешния ден,,/Н.Вапцаров/
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Най обичам в мътната вода

    21 0 Отговор
    Риба да ловя. Докато народа не вземе сопите, ще плаща като арабски шейх, но с кървави пари.
  • 187 По голям

    21 0 Отговор
    Лъжец и крадец от бойко борисофф БЪЛГАРИЯ не помни откакто съществува. До кога мислите ще продължи това, правиш ли си сметка, че народа е на ръба, но се успокояват, че сме офци, и никой не ви търси сметка. Е, това време идва, не се издържа вече.

    Коментиран от #234

  • 188 ghrtyh5ty

    14 0 Отговор
    скапан мухобойко долен
  • 189 Батко

    16 0 Отговор
    То нещата си отиват към лошо..
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Антон

    26 0 Отговор
    Мислите ли че пожарникарчето ще изцапа гащите с кафяво, ако софиянци тръгнат на масова разходка към банкя?
  • 195 Бат Бойко

    14 2 Отговор
    Що ме псувате?То сега се взимат заеми. Преди голямата инфлация. Взимам 10 млрд, връщате 10 млн. ХА ХА ХА ХА!

    Коментиран от #203

  • 196 dido

    11 0 Отговор
    tova e podigravka yjas
  • 197 Как да няма

    21 0 Отговор

    До коментар #17 от "гост":

    Как да няма друго решение.Генерал Радев( Президента Радев)- в ролята на Пиночет.Всички лидери на партии,НПО-та,сдружения с идеална цел,кметове,депутати и мисирки во главе с ГРОБ на стадион "В.Левски".Ако се окаже малък- и на " Народна Армия".Стадиони с козирки не са необходими.Президенте,моля те действай.
  • 198 без име

    18 1 Отговор
    Така се прави преди сдаване на властта.Герб знаят,че си отиват и затова за последно ....

    Коментиран от #215, #224

  • 199 пъпъп

    15 2 Отговор
    Този, много ми прилича на Чаушеско!!!!!!

    Коментиран от #220

  • 200 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    5 7 Отговор
    ЗЛОБЕЙТЕ СРЕЩУ ВАШИЯ ПАЛАЧ БОЙКО...МРЕТЕ

    Коментиран от #208

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 бай курти 44 г.-Ерген- 19 г.ваш ЛИДЕР

    3 15 Отговор
    голтаци.....шапки долу пред ДЪРЖАВНИКА Борисов...
  • 203 Да де

    15 1 Отговор

    До коментар #195 от "Бат Бойко":

    Ама ти ще вземеш 10 млрд.евро,а ще връщаме 100000000000000000000000 ....и това само лихвите.Апропо:Какво стана с приемането ни в Еврозоната?

    Коментиран от #212, #226

  • 204 Помнещ

    17 1 Отговор
    Боко преди 5 дни каза: пари няма да давам, ще стискам. Сега ще вземе 10 милиарда заем...да раздава, сиреч ...мисирка, тиква, калинка, пунта мара. А онези 16 милиарда от преди няколко години? Върнахме ли ги. Или внуците. Ако си продадете майбасите или къщите в Барселона...може и да има
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Ivan

    8 1 Отговор
    A da vi e chestito ganiovci
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Цецо Цветанов

    8 1 Отговор

    До коментар #200 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    На какви хапчета си или на бело?

    Коментиран от #225

  • 209 Деро

    9 2 Отговор

    До коментар #7 от "БОЗА":

    Затова пак избират Бойко на избори.
  • 210 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 211 ДА ПОПИТАМ

    20 1 Отговор
    ТОВА РЕШЕНИЕ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА БЪДЕ ГЛАСУВАНО В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ??? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ГЕРБ НЯМА МНОЗИНСТВО!!! АКО СЕ ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ СРЕЩУ ГЕРБ - ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ ПАДНЕ!!! НО ...НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ С КОГО Е ТУК. ИСКАМЕ ИСТИНАТА ЗА ФИНАНСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА!!!!!

    Коментиран от #222

  • 212 Бат Бойко

    8 0 Отговор

    До коментар #203 от "Да де":

    И там няма пари. Там са по големи крадци и от мене.
  • 213 Pop Gruio

    10 1 Отговор
    Ebaaa ti mutrenskiqt virus toz idiot ni zakopa naveki bog da go ubie anatema
  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Без име 2

    6 0 Отговор

    До коментар #198 от "без име":

    Ами ако не си отидат.

    Коментиран от #288

  • 216 Точно така

    21 1 Отговор
    Герб ще струват на България с новия заем точно 45 млрд .Нито повече,нито по-малко.

    Коментиран от #231

  • 217 Kontra

    2 9 Отговор
    Boiko ne vi e vinoven ganiovci glupavi ste
  • 218 Baba Vuna

    9 1 Отговор
    ZA 10 UMRQLI 10 MILQRDA GOSPOD DA TE UBIE IDIOTINO
  • 219 Фермер

    11 0 Отговор
    На всеки заслуженото му.Амин.
  • 220 Деро

    8 1 Отговор

    До коментар #199 от "пъпъп":

    Само че Чаушеску го гръмнаха щото си беше комуняга.

    Коментиран от #223

  • 221 Дръвчо

    16 0 Отговор
    Абе тоя не ме питал да харчи мои пари. Ще се разправяме по мъжки. Бунт и клане на държавната олигархия.
  • 222 Бат Бойко

    17 2 Отговор

    До коментар #211 от "ДА ПОПИТАМ":

    Народното събрание го разпуснах. Сега съм диктатор. Хайл Бойко!
  • 223 Дельо хайдутин

    18 0 Отговор

    До коментар #220 от "Деро":

    А Боко Тиквата какъв е? Член на БКП от 1984 до 1995 г.
  • 224 Фермер

    15 0 Отговор

    До коментар #198 от "без име":

    Власта не се дава тя се взима.Тия до последно ще цицат.

    Коментиран от #244

  • 225 ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ

    7 6 Отговор

    До коментар #208 от "Цецо Цветанов":

    ВЕГЕТИРАЙТЕ ОТ ГЛАД БЕДНЯЦИ....БОЙКО ВИ ДОИЗМОРИ
  • 226 Ето така ни изкарват от Еврозоната.

    16 0 Отговор

    До коментар #203 от "Да де":

    БГ никога няма да е приета в Евзоната с дългове които не може да плаща и да поддържа стабилен курс на Еврото. След изход от Еврото следва връзване към ПРОБИТИЯТ ДОЛАР и робия на САЩ. Това е планът на САЩ за България.
  • 227 Джейм Т. Кърк

    20 0 Отговор
    Края на юли теглихме 1 милиард външен кредит и 300.6 милиона вътрешен за хартиените самолети разбирай (социална помощ за фалиралите щати), сега 10 милиарда заради корона вируса. Това правителство определено се опитва да ни загроби в кредити за поколения напред. Да не говорим, че тегленето на вътрешни кредити (емитиране на ценни книжа от БНБ) допълнително обезценява лева.
  • 228 Математик

    14 0 Отговор
    Това са по 1500 лв дълг на глава от населението.а ще ги вземат определени фирми, от парите, които не се откраднат. Честито
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Алфа Ромео

    13 0 Отговор
    Пак нищо не се каза за хората в неплатен отпуск на които фирмите им не могат да поемат 40% от заплатата, те реално не са 40% процента а по-скоро 80% след данъци и осигуровки които остават за сметка на фирмата. Как ще стане при положение че фирмата не работи или работи на абсолютен минимум?!

    Коментиран от #240

  • 231 Точно така ГЕРБ ни отне всичко и чистия

    13 1 Отговор

    До коментар #216 от "Точно така":

    Въздух от природата, която природа генерира безплатно за човеците си.
  • 232 Пеевски

    18 1 Отговор
    Бойко, спри се че ще се пръсна!
  • 233 Депутат

    13 0 Отговор
    Утре ще има ли разгорещен дебат в Народното
    събрание ? ... или е просто съвпадение?

    Коментиран от #239

  • 234 Прав си

    16 0 Отговор

    До коментар #187 от "По голям":

    Това е поредната лъжа на Боко.Първоаприлска.Няма да взима заем,а ще дава- на Тръмпи.

    Коментиран от #241, #257

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 Kontra

    6 0 Отговор
    Kak vi naglasixa xak da vi e
  • 239 Бат Бойко

    11 1 Отговор

    До коментар #233 от "Депутат":

    Народното събрание го разпуснах.
  • 240 Много си тъп,Саше

    12 1 Отговор

    До коментар #230 от "Алфа Ромео":

    Ще вземе още 10 млрд.заеми с 1 от тях ще даде по 10%за Бог да прости.Останалото за детето и внучето.
  • 241 Разбира се, че ще дава на Тръмп да

    5 3 Отговор

    До коментар #234 от "Прав си":

    спаси ПРОБИТАТА И ФАЛИРАЛА САЩ ОТ ЗЛОБА КЪМ ЧОВЕКА, нали те го държат на власт в БГ.

    Коментиран от #261

  • 242 Симо

    12 0 Отговор
    Един въпрос. Подготвихте ли си сопите че скоро ще ви трябват.
  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 Деро

    5 4 Отговор

    До коментар #224 от "Фермер":

    Луканов го свалиха, а Петър Младенов викна танковете.После и двамата се осраха. Виденов щяха да го набият пред народното събрание.Сдаде властта. Първанов върна мандата за управление на комунягите,щото хората го чакаха със сопи пред президентството.......Орешарски се криеше като мишка в белия автобус,щото народа щеше да ги бие при Александър Невски. Другари Комунисти. Викайте Червената армия,иначе ще видите власт на найси

    Коментиран от #271, #302

  • 245 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 246 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Kontra

    7 2 Отговор
    Kak vi naglasixa xak da vi e
  • 249 Бат Бойко

    8 3 Отговор
    Честит Първи Април! ХА ХА ХА!
  • 250 Тодор Живков

    21 0 Отговор
    Това е престъплие. Не ли редно някой да провери за какво са харчени парите досега? Борисов не се слави с ефективно харчене на пари. Щабът няма никакъв план как да се излезе от кризата. Не се правят тестове, нямаме никаква идея с какво си имаме работа. На базата на какви данни се взимат тези пари? За какво ще се харчат? Пак ли такива като Ананиев ще дава на хората в МЗ по 10000 лева заплата?
  • 251 До Нямамото

    13 1 Отговор

    До коментар #88 от "nagamoto":

    Я си направи едно сепуко,Боко е пътник .

    Коментиран от #253

  • 252 Българина. 2

    2 21 Отговор

    До коментар #229 от "българина":

    Ако Орешарски ни управляваше в тая криза,щяхме да минем Италия по трупове.

    Коментиран от #260

  • 253 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Джеймс Т. Кърк

    12 0 Отговор
    Много интересно как парите от този заем ще бъдат освоени и по-важното от кого (това е риторичен въпрос). Понеже единствените оповестени икономически мерки от правителството си остават 60/40. При бюджетен излишък от 3 милиарда лева (както твърди правителството) за миналата година, тази мярка може да се предприеме и без тегленето на заем.
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 В ПРОБИТАТА САЩ до 1 месец 20%безработни

    12 1 Отговор

    До коментар #234 от "Прав си":

    Тез ще превеждат в САЩ да храним САЩ, до месец в САЩ 20% безработни не заради ВИРУСА, а заради ФАЛИРАЛАТА САЩ.
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 Дельо хайдутин

    11 1 Отговор

    До коментар #252 от "Българина. 2":

    Не бързай. Сега се почва. Пилците се броят на есен.

    Коментиран от #265

  • 261 Деро

    0 12 Отговор

    До коментар #241 от "Разбира се, че ще дава на Тръмп да":

    Маи фалира СССР. САЩ отделиха 2 000 000 000 000 долара за коронавируса. Ти не моиш да броиш до толкова.

    Коментиран от #269, #270, #274

  • 262 Над 240 коментара

    10 1 Отговор
    Що пара заглоби Бойко Борисов в асфалт за мсгистрали та ни довлече COVID-19. За АЕЦ "БЕЛЕНЕ" щяха да са по-малко и ток щрше да има и за тук и за износ. Пожарникар от пожар разбира

    Коментиран от #272

  • 263 Terenski

    10 0 Отговор
    Земите повече бе,те тия 10 милиарда няма да стигнат и без това после няма да остане никой за да ги връща!
  • 264 666 999 666 999 666 999 666 999 666 999

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "nagamoto":

    IDI SE OBESIIIII PRED VIRUSNO I PREDOPREDELENO !!!!
    and forgot - suck my dick !!!
  • 265 Дельо хайдутин. 2

    3 1 Отговор

    До коментар #260 от "Дельо хайдутин":

    Поляците се броят на избори. А там вие си знаете от десет години.

    Коментиран от #268

  • 266 дядо

    10 0 Отговор
    лакомията води до преяждане .преяждането до растроиство. растроиството до посиране .
  • 267 Циганката какво казва

    10 0 Отговор
    Кражба колкот може.Няма кой да се огледа какво се случи през последните 10 години при Бат Бойко.или сме всички страхливи или глупави или сме предатели и измамници,доносници.
  • 268 Дельо хайдутин. 2

    2 1 Отговор

    До коментар #265 от "Дельо хайдутин. 2":

    Пилците се броят на избори. А там вие си знаете от десет години.
  • 269 Затова ли Тръмп се моли на Путин

    11 0 Отговор

    До коментар #261 от "Деро":

    Да го помилва за цената на ПЕТРОЛА. САЩ ВЕЧЕ И ПЕТРОЛ НЕ ИЗНАСЯТ, ДО МЕСЕЦ 20% БЕЗРАБОТИЦА В САЩ МИНИМУМ.
  • 270 Бачо Киро

    9 0 Отговор

    До коментар #261 от "Деро":

    Че те си ги печатат. Дългове не връщат... Всеки може да отделя при тези условия.... Де факто твоя задник ще го отнесе...

    Коментиран от #278

  • 271 ха ха ха ха

    9 0 Отговор

    До коментар #244 от "Деро":

    Деро,ами те другарите комунсти са в Герб.На другаде няма комунисти;)
    Та какво да викаме Герб?

    Коментиран от #276, #277

  • 272 Деро

    1 2 Отговор

    До коментар #262 от "Над 240 коментара":

    Бойко докара коронавируса по целия свят. Затова е велик.
  • 273 Eee

    14 1 Отговор
    Нали искахте банани по магазините, айде купувайте...
  • 274 Бат Бойко

    7 1 Отговор

    До коментар #261 от "Деро":

    Деро! Пак ще те оДеро! ХА ХА ХА!

    Коментиран от #280

  • 275 Нема такъв идиът

    9 0 Отговор
    По законите на природата и психологията страха би трябвало да се превръща в гняв.Тук виждам много виртуаален гняв но не е достатъчен да подмести и мравка
  • 276 Деро

    0 8 Отговор

    До коментар #271 от "ха ха ха ха":

    Ами как ще има други,като комунистите ги избиха. Останалите пратиха в лагери.БКПчл. 1 ви. Сега останаха без Член.

    Коментиран от #279

  • 277 Точно истината ВСИЧКИ ДО ЕДИН

    12 0 Отговор

    До коментар #271 от "ха ха ха ха":

    КОМУНЯГИ са В ГЕРБ, С БАДАНАРКАТА ПРЕБОЯДИСАНИ В СИНИ ЗА ЕДНА НОЩ 1989Г.
  • 278 Деро

    1 9 Отговор

    До коментар #270 от "Бачо Киро":

    Това да не ти е Виденов да печата пари. Пари като вестници, магазини празни.
  • 279 Дельо хайдутин

    5 0 Отговор

    До коментар #276 от "Деро":

    Май ти си останал без член? ХА ХА ХА ХА ХА!

    Коментиран от #284

  • 280 Деро

    0 5 Отговор

    До коментар #274 от "Бат Бойко":

    Не става брато.Който нож вади....

    Коментиран от #285

  • 281 Коментар

    15 2 Отговор
    Българи и Българки! Ако искате да си спестим заема от 10 милиарда нека утре всички излезем по улиците и се върнем на работните си места като кажем: майната му на вируса. Не искам децата и внуците ми да плащат тези дългове. Тези направо ни се подиграват за едно излизане в парка 5000 лева. Не носиш маска 5000 лева. При пенсия 250 лева. и при заплата 600 лева. А не се знае след 3 месеца ще има ли въобще с какво да си купим храна.
  • 282 Байх

    11 0 Отговор
    Честито! Гърция 2 филма ще гледаме от първия ред. А Бокито ще бяга в Испания, той си се е уредил!

    Коментиран от #287

  • 283 ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС

    13 0 Отговор
    Никога не е било това. Да се ограничи вземането на заеми от тези.

    Коментиран от #292

  • 284 Деро

    0 5 Отговор

    До коментар #279 от "Дельо хайдутин":

    Не твоята любима партия,която се НАПИНЯ за власт от десет години.....
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Вирус

    14 0 Отговор
    Къде са мисирките дето виеха като линейки как цъфти държавата

    Коментиран от #289, #293

  • 287 Деро

    3 1 Отговор

    До коментар #282 от "Байх":

    Ами гледай,друго не ти остава.
  • 288 без име

    15 0 Отговор

    До коментар #215 от "Без име 2":

    Ще си отидат.Със сигурност! И това не зависи от българския народ.Така са решили "началниците му" .До сега Боко им беше нужен и го държаха.Вече нямат полза от него ,защото политиката е друга. А Герб не се вписват в новата политика .Затова гарантирам не на 100 а на 1000%,че Герб си отиват завинаги. Затова и теглят този заем,но няма да отидат в джобовете им. Има по-големи хиени от тях,които ще ги оберат до шушка, нашите няма и да гъкнат. Първо ги държат с компромати от тук до Марс;)) и второ- марионетки са.Кога марионетката може да се опълчи на господаря си?

    Коментиран от #291

  • 289 Мисирки

    5 0 Отговор

    До коментар #286 от "Вирус":

    Булю, Булю, Булю, Булю, Булю, Булю!
  • 290 Деро

    0 2 Отговор

    До коментар #285 от "Дельо хайдутин":

    Май ти 0ърви го извади с одирането....
  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС

    12 0 Отговор

    До коментар #283 от "ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС":

    Тези 40 000 000 000 лв. за 11г., грубо 4 000 000 000лв. на година Управление. Нали знаете за какво са дадени за МАШИНАЦИИ да удържат властта и да са на власт.

    Коментиран от #295, #298

  • 293 Вирус. 2

    1 8 Отговор

    До коментар #286 от "Вирус":

    Що бе другите държави да не са цъфнали по време на пандемията.
  • 294 Дон Чико

    11 0 Отговор

    До коментар #165 от "Какво мислите":

    Не мисля, че стадото е прогледнало. Ще мълчи, мизерства и покорно плаща, докато мафията тъне в разкош и си купува къщи, вили и апартаменти.
  • 295 ГЕРБ много солено излезе на БГ.

    11 0 Отговор

    До коментар #292 от "ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС":

    Трагедия.
  • 296 Дельо хайдутин

    12 0 Отговор

    До коментар #291 от "Без име 2":

    Е как сам да се разкатае? Бойко Борисов, член на БКП от 1984 до 1995 г. ХА ХА ХА!

    Коментиран от #300

  • 297 Ха ха

    12 0 Отговор

    До коментар #119 от "вмирисан руски комунист":

    На ОНЯ името ли му забрави,гербер смотан?Тиквун Винетув Българоубиец се казва.
  • 298 Деро

    1 12 Отговор

    До коментар #292 от "ГЕРБ 11г. 40 000 000 000 лв. УЖАС":

    Хората гласуват за ГЕРБ. От десет години се ви опраскват....
  • 299 без име

    14 0 Отговор

    До коментар #291 от "Без име 2":

    Не вярвам да си толкова глупав,че да вяравш на цирка наречен "избори" ! Всичко се назначава от вън!
    "Ако изборите бяха истина, щяха да ги забранят".Нали занеш,кой го е казал това?!;)

    Коментиран от #303

  • 300 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 301 Virus

    0 0 Отговор
    Predlagam koiti dosega e xodil s maska dA go ebeme v guza

    Коментиран от #312

  • 302 Дране

    9 0 Отговор

    До коментар #244 от "Деро":

    Жив ще те дерат и тебе,гробарино.

    Коментиран от #306

  • 303 Деро

    8 1 Отговор

    До коментар #299 от "без име":

    В целият цивилизован свят има избори,само в България да няма. Да вадим пушките и да се самоизтриме.

    Коментиран от #314

  • 304 Ъпсурт

    11 1 Отговор
    "Лека-полека и нещата си отиват към бой"
  • 305 е кои са

    16 0 Отговор

    До коментар #300 от "Дельо хайдутин. 2":

    Сегашните комунисти? Цецка,Каранянчева,Менда ,Дариткова,ЛилтУ,Ананиев...и вся осталная сволч т Герб...това са сегашите комунисти.

    Коментиран от #310

  • 306 Деро

    0 8 Отговор

    До коментар #302 от "Дране":

    Опа,по-полека. Викай Червената армия да ти помага.

    Коментиран от #323

  • 307 Дельо хайдутин

    0 5 Отговор

    До коментар #300 от "Дельо хайдутин. 2":

    Ленин срещу Троцки. ХА ХА ХА!
  • 308 Гербер натовец

    9 3 Отговор
    Не се коркайте за някакви си милиарди, българи! Македония е в НАТО. Това е важното! Какво значение имат парите на фона на тава новина?! И 100 и 1000 милиарда бих върнал с кеф, не ми дреме.
  • 309 Астралия

    12 0 Отговор

    До коментар #83 от "Дельо хайдутин":

    Латинска америка канада свят широк ние като численост сме 1 квартал в москва ше се наместим
  • 310 Деро

    0 6 Отговор

    До коментар #305 от "е кои са":

    А другарите от БСП да не са КАТОЛИЦИ.

    Коментиран от #325

  • 311 ГЕРБ искаха да ни изкарат от Еврозоната

    11 0 Отговор
    През Април и ще го направят да ни вържат към ФАЛШИВИЯ ПРОБИТ ДОЛАР.

    Коментиран от #318, #324

  • 312 Минчо хомосексуалиста

    2 0 Отговор

    До коментар #301 от "Virus":

    С маска съм. И разтворени бузки. Какво чакаш?

    Коментиран от #313, #321

  • 313 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 314 без име

    16 0 Отговор

    До коментар #303 от "Деро":

    Че ти къде си ведял в този цял така наречен от теб "цивилизован свят" изборния резултат да отразява реалния вот ? Ако вярваш в това,значи си наивник .Истинските избиратели са големите капитали. Капитала го слага в креслото,а не ти с бюлетинката;))) Вярваш си,че някой те има за жив ли? Абе вие там у Бе-ге-то сте останали големи наивници ей;)
  • 315 Пиночет

    12 1 Отговор

    До коментар #108 от "Дон Чико":

    Спомнете си за мене .Генерал Радев е достоен мъж и човек.Може да го направи по- добре и от мене .Стадиони поне имате дал Бог.

    Коментиран от #322, #344

  • 316 България 16 република на СССР

    4 12 Отговор
    Здравейте другари. Я да видим какви ги върши днес любимият ни пример,вожда и учителя,Бащицата на народа Бойко Борисов.... Опа. Бил на турската граница. Опашката от тирове се стопила. Хвала. Опа.....Щял да тегли заем. Я да видим сега как ще гласуват комунягите от БСП по тази точка. Ще подкрепят ли заема или ще оставят българския народ да умре от глад. Ха да ви видим другари?

    Коментиран от #326

  • 317 Ganio

    2 1 Отговор
    Xora nqma nikukuv korona viruss iskaite im ustavka
  • 318 На ГЕРБЕР не може за нищо да се ВЯРВА

    9 1 Отговор

    До коментар #311 от "ГЕРБ искаха да ни изкарат от Еврозоната":

    Казаха, че няма да излизаме от ЕВРОТО, но ще направят точно обратното. Никога повече ГЕРБ.
  • 319 Крах

    8 0 Отговор
    Честито да ни е на всички!!!
  • 320 Калоян

    10 1 Отговор
    Набиха ли ви го отново, овце. Вече е късно и за протести, ще отнесете по ефин тупаник и по 5 бона глоба. Такова покорно стадо си е грехота да не се дои до кръв, а боко и 240-те разбойника вече ще ги хванете за ...
  • 321 Virus

    0 0 Отговор

    До коментар #312 от "Минчо хомосексуалиста":

    Da te naxendra
  • 322 Пиночет. 2

    2 1 Отговор

    До коментар #315 от "Пиночет":

    Имаше един президент комунист,който искаше да изкара танковете-Пешо танкиста.Май го понатупаха пред парламента.Нищо не се чу повече за него.
  • 323 Дране

    6 0 Отговор

    До коментар #306 от "Деро":

    Червената армия е в Италия.Както върви борбата на ГРОБ с вируса без помощ от Русия и Китай май няма да стане.Виждам те в първите редици с карамфил в ръка да ги посрещаш.

    Коментиран от #327

  • 324 България 16 република на СССР

    6 1 Отговор

    До коментар #311 от "ГЕРБ искаха да ни изкарат от Еврозоната":

    Че ние още не сме влезли в Еврозоната бе каун.
  • 325 е кои са

    11 0 Отговор

    До коментар #310 от "Деро":

    Значи Цецка партиината не е комунистка,но видите ли напремир Крум Зарков,който е роден след 80-та година е комунист?М? Еми и за Корнела да вземем-тя никога не е била член на БКП . Т.е. вие наричате комунисти онези,които никога не са били от бившата номенклатура ,или такива които не са били родени дори през соца за комунисти,но такива като Боко,като Цецка ,Дариткова и всичките останали ,дето бяха наистина комунисти ,че не били? Това е налудничаво ! Цецка с комунистите -комунистка,с демократите -демократка;))) Боко -тоже. И останалите също. Това са хора,които не са заради някаква идея примерно в дадена партия,а са за собствено облагодетелстване.Сигурн съм,че ако дойде примерно феодализъм,тия същите комунисти с комунистите , сега демократи с демократите ще станат феодали;)))
    И вие на такива фурнаджииски лопати,без капка достойнство и чест сте поверили управлението на държаввата?! Това е пълно безумие.

    Коментиран от #329, #330, #332

  • 326 България - кенефа на Европа

    7 0 Отговор

    До коментар #316 от "България 16 република на СССР":

    Манго също няма да оставя българите гладни.Иска заем от 100 млрд.Кой ще наддава?

    Коментиран от #338

  • 327 Деро

    1 3 Отговор

    До коментар #323 от "Дране":

    Ами ходи я извикай от там,да дойде тука.Иначе власт за вас няма
  • 328 Антисоциалист

    8 1 Отговор
    Господа, от текста се вижда, че дългът от 10 млрд. лв. ще бъде към ББР - Българска Банка за Развитие. А "ББР е мажоритарна собственост на Република България, с принципал Министерството на финансите, със собствен капитал до 31.12.1918 г. от 771 986 хил. лв., т.е под 1 милиард лв. ББР може да заеме 10 пъти повече отколкото има само ако заеме от другхи банки и дългът ще е към тях. Заблуждават ни с нелепата лъжа, че държавата ще вземе заем от себе си - опитват се да ни внушат, че държавата ни няма да дължи никому нищо. Но ББР е част от световна банкова система и дълг към ББР е дълг към тази система и
    Явно е, че правителството е напълно подвластно на системата от чужди банки, действа по интересите им срещу интересите на народа, не изявява народната воля и вреди на народа, задължавайки го да бъде платец на дългове за непотребни и вредни му действия.
    Опозицията ли?! С позицията е и души Вас, а не виси на клона. Засега.
  • 329 Деро

    2 3 Отговор

    До коментар #325 от "е кои са":

    Едните са бивши уж. То като 45 години нямаше друга партия,хората се деляха на комунисти и останалите.Сега едните дърпат към НАТО и ЕС, другите към Москва. На избори народа определя кой да го управлява.
  • 330 България 16 република на СССР

    4 1 Отговор

    До коментар #325 от "е кои са":

    Човека ги нарича бивши комунисти. Цачева и всички останали.Точно и ясно

    Коментиран от #340

  • 331 Гнида

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "ами":

    А джедаите ,те за едни помощи са верни до гроб , пардон герб !
  • 332 Zezo

    0 6 Отговор

    До коментар #325 от "е кои са":

    Фурнаджийските лопати станаха за една нощ от комунисти-социалисти.

    Коментиран от #342

  • 333 Търновец

    5 2 Отговор
    Тиквеници,пазете се! Вие шега ли мислите че е този вирус! Стотици починаха от него! На 24 март почина мой приятел от короната и нищо никъде не написаха! Ето поста на жена му във фейсбук,а нямаше 50 години -
    Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Благодаря на д-р. Денчева за бързата реакция. Тогава беше приведен в реанимация. Първият тест: отрицателен. Втори тест: също отрицателен. И трети: също отрицателен. Но състоянието вече беше много тежко. Тук забавяне, там подценяване. В реанимация направиха всичко възможно. Благодаря на д-р. Сибила Маринова и екипа й, че се бориха до последно за Евгени. Да, бързо развиваща се пневмония. Но аз имам право да задавам въпроси. И какво излезе? Че ситуацията с Коронавируса е в
  • 334 Търновец

    3 1 Отговор
    Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Благодаря на д-р. Денчева за бързата реакция. Тогава беше приведен в реанимация. Първият тест: отрицателен. Втори тест: също отрицателен. И трети: също отрицателен. Но състоянието вече беше много тежко. Тук забавяне, там подценяване. В реанимация направиха всичко възможно. Благодаря на д-р. Сибила Маринова и екипа й, че се бориха до последно за Евгени. Да, бързо развиваща се пневмония. Но аз имам право да задавам въпроси. И какво излезе? Че ситуацията с Коронавируса е виновна. Освен болните от Коронавирус да умират и другите болни.Такова безсилие никога повече не искам да изпитвам.Не искам никой да изпитва. Няма да премълча за наглото и арогантно поведение на д-р. Семов от д
  • 335 boiko

    12 1 Отговор
    ЗАПЛАШВАТЕ ХОРАТА С 5000ЛВ ГЛОБА, ЗА ДА СИ СТОЯТ В КЪЩИ! ЗАЩО НЕ РАЗДАДЕТЕ НА ВСЕКИ ПО 5000ЛВ, ДА ВИДИТЕ ДАЛИ НЯМА ДА СТОЯТ В КЪЩИ

    Коментиран от #339, #341

  • 336 Търновец

    3 1 Отговор
    Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Такова безсилие никога повече не искам да изпитвам.Не искам никой да изпитва. Няма да премълча за наглото и арогантно поведение на д-р. Семов от диспансера в Света гора.На питането ми защо не ме е уведомил за преместването на Евгени в реанимация, той ми отговори, че не бил длъжен да се обажда на когото и било.На гневния ми коментар" Сериозно ли ми говорите ?" той ми отговори: "Я си намери по-интересно занимание!" Да, безочлив и нагъл. Това е.Стечение на обстоятелствата, оправдания, подценяване.Няма никой виновен, че здрав, млад човек, без никакви други заболявания, вече го няма.Виновна е само болестта.За тях сигурно е така. За мен, дъщеря ни и майка му обаче НЕ е така.Трябва
  • 337 Търновец

    3 1 Отговор
    Сега е време на страх. И мен ме е страх още повече след всичко, което преживяхме. Задавам си хиляди въпроси. И все нямам отговор. Защо си отиде Евгени???? Искам това 'защо' да стигне до всички. И до тези, от които зависеше неговия живот.Говорих лично с всеки един лекар по веригата и разбрах, че всеки един от тях е подценил състоянието му. Двустранна бронхопневмония. Нямало свободно легло в болницата. А дали наистина беше така?Това е оправданието. Той искаше да влезе в болница. На 2-рия ден от влошаването му го закарах в Бърза помощ.Тогава и те (от Бърза помощ) се изплашиха за него. Намериха легло - в диспансера в Света гора. В последствие стана ясно, че там нямат подходяща апаратура и капацитет. Лично директора на болницата ми го каза. Но трябваше да излязат резултатите за Коронавирус. Такова безсилие никога повече не искам да изпитвам.Не искам никой да изпитва. Няма да премълча за наглото и арогантно поведение на д-р. Семов от диспансера в Света гора.На питането ми защо не ме е уведомил за преместването на Евгени в реанимация, той ми отговори, че не бил длъжен да се обажда на когото и било.На гневния ми коментар" Сериозно ли ми говорите ?" той ми отговори: "Я си намери по-интересно занимание!" Да, безочлив и нагъл. Това е.Стечение на обстоятелствата, оправдания, подценяване.Няма никой виновен, че здрав, млад човек, без никакви други заболявания, вече го няма.Виновна е само болестта.За тях сигурно е така. За мен, дъщеря ни и майка му обаче НЕ е така.Трябва

    Коментиран от #348, #396

  • 338 България 16 република на СССР

    0 4 Отговор

    До коментар #326 от "България - кенефа на Европа":

    Манго,манго не се мешай,гледай си паветата.
  • 339 България 16 република на СССР

    3 0 Отговор

    До коментар #335 от "boiko":

    Пари не се дават,те се изкарват.В България има 50 милиарда лева на влог в банки. Харчете бе българи. Няма да живеем сто години. Можем да изкараме кризата,ама нали все се стискаме....
  • 340 е кои са

    8 0 Отговор

    До коментар #330 от "България 16 република на СССР":

    Значи искаш да ми кажеш,че комунистите станали демократи?И вече са бивши .Нали и аз това казвам. Бившите комунсти са в Герб.

    Коментиран от #343, #349

  • 341 ,Zezo

    4 3 Отговор

    До коментар #335 от "boiko":

    Българина от дума не разбира. Бръкни му в джоба иначе нема оправия.
  • 342 е кои са

    5 0 Отговор

    До коментар #332 от "Zezo":

    За една нощ стана Цецка демократка,Боко също ,пекинската патица също и т.н.. Но виж,за Крум Зарков ,който не е бил роден по онова време ...да е станал от комунист на социалист за една нощ?? Налудничаво е да го твърдиш. .Казах,дори и за Корнелата-тя не е била никога комунистка.

    Коментиран от #345

  • 343 България 16 република на СССР

    0 1 Отговор

    До коментар #340 от "е кои са":

    Ами какви други да бъдат, като просто други партии нямаше. Член 1ви. Сега Партията е без Член.

    Коментиран от #347

  • 344 Питър Бота

    2 4 Отговор

    До коментар #315 от "Пиночет":

    Колега Пиночет да не забравяме че ти разтрелваше комунистите и в случая нашия президент няма да свърши работа защото той самият е червен боклук
  • 345 България 16 република на СССР

    0 3 Отговор

    До коментар #342 от "е кои са":

    Как Зарков да стане комунист,като тогава не е бил роден.Важно е че ечлен на БСП познати сред народа като комунисти. Както и да се преименуват, пак ще ги знаят като такива. Това си е техен избор, но историята не можеш я промени. Нещо като Литекс и ЦСКА.

    Коментиран от #352

  • 346 оня с коня

    3 4 Отговор
    Статията НАВРЕМЕННО ни информира,че Правителството ще вземе едни "нови 10 Милиарда Заем".Никъде не прочетох обаче,че СТАРИТЕ 10 Милиарда СА ИЗПЛАТЕНИ?!А за Факта че това се е Случило ГАРАНТИРАНО може да съдим от това че ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ НА Почетното 3-то Място в Цяла Европа по нисък външен Дълг.Затова и обръщам Сериозно внимание на Редакцията публикациите във "Факти":НЕПУБЛИКУВАНЕ на Цялата истина,а САМО ПОДБРАНИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ е "Заблуждаващи новини",а те обслужват ЕДИНСТВЕНО Хибридната политика на една ГОЛЯМА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА от Изток!
  • 347 е кои са

    3 0 Отговор

    До коментар #343 от "България 16 република на СССР":

    Ха ха ха ,Искаш да кажеш,че на изборите е имало само една партия-на демократите, и за която се е гласувало ли ?;)))) Абре смешко,я се скрии..не ни разсмивай с твоите умозаключения. Пребоядисаха се точно за една нощ.

    Коментиран от #351, #353

  • 348 При

    9 0 Отговор

    До коментар #337 от "Търновец":

    При три отрицателни проби за корона истината е, че всяка година умират много хора от уж обикновения грип и се получават същите усложнения като от короната. Грипът както и всеки друг вирус, трябва да се лекуват Активно още от Първия ден с всички възможни средства, не от втория или от третия ден. Жалко за човека. Бог да го прости!
  • 349 Zezo

    4 3 Отговор

    До коментар #340 от "е кои са":

    След падането на Тошо, имаше само една партия. Тя се цепна и се пръкнаха други такива. СДС също бяха 80 процента комунисти. Но това не им попречи да вкарат страната в НАТО и ЕС, а не в Евроазиатската общност на Русия.
  • 350 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 351 България 16 република на СССР

    0 2 Отговор

    До коментар #347 от "е кои са":

    До 1989г колко партии имаше в България. Само БКП. с член1ви.После падна Члена,падна и БКП.

    Коментиран от #357

  • 352 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 353 Деро

    0 3 Отговор

    До коментар #347 от "е кои са":

    Едни се пребоядисаха и вкараха България вЕС. Тези от БСП навсякъде ги наричат по"народно му" комунисти.Миналото тежи страшно много. Това си е техен проблем.

    Коментиран от #358

  • 354 България 16 република на СССР

    0 5 Отговор

    До коментар #352 от "е кои са":

    Питай хората като чуят за БСП. Какво си мислят? -комунисти.
  • 355 България 16 република на СССР

    0 2 Отговор
    Затова губите изборите. Не искаме да ни управляват комунисти

    Коментиран от #359, #361

  • 356 България 16 република на СССР

    2 2 Отговор
    Другари. Пожелавам ви лека нощ.
  • 357 е кои са

    5 1 Отговор

    До коментар #351 от "България 16 република на СССР":

    На първите парламентарни избори след 89-та в България колко партии имаше ? БКП-то едната,демократите другата,зелени ли бяха там третата,други какви още имаше .Е? Защо най-големите коминусти,партиини секретари през соца ,които ядеха и пиеха на гърба на народа веднага се пребоядисаха и станаха демократи? Нали уж идея някаква там в партиите? Боко даже по-късно се пребоядиса. А пък Барни ръбела още по-късно.. Даже и Боко не го ненавиждам чак толкова,въпреки ,че краде ,но за тая кражба от вън го натискат ,но такива като Караянчева,,цецка,оная комунстката Дариткова и мн. други от Герб са за бунището....като паднат Герб тия първи ще се отрекат от Боко.
  • 358 е кои са

    2 2 Отговор

    До коментар #353 от "Деро":

    Ами Деро,вижда се колко ги разбираш нещата,щом не знаеш,че в ЕС ни вкараха БСП-то. В Нато също БСП-то ни вкара.Ама ти...така да си пишеш тук....
  • 359 ха ха ха ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #355 от "България 16 република на СССР":

    Ами точно баш комунистите ви управляват де;))
  • 360 Уйо Мъдев

    7 0 Отговор
    Държавата по принцип пари няма.. Тя управлява само твойте пари и бъдещия дълг на децата ти.. Тоест всеки лев даден на мутрите е или от воя джоб или от джоба на децата ти.

    Нещо което учудващо малко хора осъзнават... А е нещо елементарно..
  • 361 е кои са

    1 2 Отговор

    До коментар #355 от "България 16 република на СССР":

    И аз не искам комунистите на власт,затова Герб вън от властта.
  • 362 Христо

    6 0 Отговор
    Миндилите да връщат окраденото за 12г и не с дълг, а на плюс ще излезем!
  • 363 Мери

    2 3 Отговор
    Защо спорите бе глупаци, не разбирате ли, че сме на една лодка и някой така усърдно я клати и скоро всички ще бъдем на дъното, а то е толкова дълбоко, че и най-добрите плувци няма да могат да стигнат брега.

    Коментиран от #370

  • 364 saldo

    7 0 Отговор
    парите са само инструмент на икономиката по важно е какво ще се произведе реално щом говорят само за дефицит значи нищо това е глад
  • 365 Хан Аспарух

    5 0 Отговор
    Аз основах държавата България със моето Копие а днешния простак и нагъл крадец Тиквата Кратуна куха загроби и закри райската Родина която завещах и за назидание и наказание на продажника предател ще Му навра Копието в анОза и ще го изкарам през устата Му
  • 366 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 367 Язе

    2 1 Отговор
    Като си го избрахте така ще да е, на мен ми дреме ако ще след това да задраска и балутният борд и Европа да се разпадне не ми пука, Запада ни ошушка и може да ни изплюва на вън, вече не сме нужни на никой.
    След това филма сме го гледали 2,000 лв за 1 долар и ще викаме МВФ помощ дайте един милиярд че ще пукнем, добре добре и земя ще продадедем и ще заложим всичко що имаме и чехлите ще ви разхождаме.
  • 368 Микробиолог в БАН в момента работещ в Русия

    2 0 Отговор
    Ако забелязвате в Източноевропейските страни заразяемостта и смъртността е около 90-100 пъти по-малка от Западноевропейските страни, което ни подсказва, че този грип е прекаран тук в България и другите Източноевропейски страни преди около 45-50 години, но това няма как да се докаже с точност, защото тогава единственото сериозно медицинско оборудване е било стъклената спринцовка и микроскопът с две стъклени пластинки увеличаващ пет пъти. В България възрастните хора над 47 години имат имунитет към този грип и ако тук се развият лошо нещата смъртността ще бъде около 90-100 пъти по-голяма сред младите хора под 47 години, така че молете се този грип да не ескалира тук в България и другите Източноевропейски страни защото ние младите ще си отидеме много бързо, даже по-бързо от старите хора в Италия, Испания и другите Западноевропейски страни където този грип не е прекарван никога досега.
  • 369 Кире

    3 0 Отговор
    Да са ни живи и здрави внуците и на техните внуци внуците,защото те ще плащат масрафа на тия,дето ограбиха държавата и разрушиха икономиката,та ни принудиха да теглим заеми да оцеляваме.Честито ни ново 500 годишно робство,единствено можем да се надяваме на 3-та световна война да изчисти задълженията,но пък трябва да се присламчим тоя път на правилната страна,но не съм убеден,че нашите политици знаят коя точно е тя,просто въртят фурнаджийската лопата според случая,без никаква визия за бъдещето и без грам интелект.
  • 370 Шляп

    5 0 Отговор

    До коментар #363 от "Мери":

    Само,че тия дето клатят лодката ще се пенсионират на някой райски остров и ще си живеят като царе със заграбените милиарди,а тия дето отиват на дъното ще са до един обикновени хорица,а лодката я клатят да потъне,защото ако не потъне ще трябва да отговарят за грабежите,най-обикновена пиратска тактика,след като обират кораба,пиратите го потапят заедно с робите уж,че е потънал при буря и да няма свидетели,ходи им търси после сметка ако си нямаш друга работа.
  • 371 Родопа планина

    3 1 Отговор
    Споко бе иде Трета световна и всичко ще бьде наред.Нашите знаят че ще има Голям Армагедон и затова взимат Тези милиярди заем.
  • 372 Родопа планина

    3 0 Отговор
    Споко бе иде Трета световна и всичко ще бьде наред.Нашите знаят че ще има Голям Армагедон и затова взимат Тези милиярди заем.

    Коментиран от #373

  • 373 Шляп

    2 0 Отговор

    До коментар #372 от "Родопа планина":

    Всички вече са готови и само нас чакат,да ни пристигнат само изтребителите,където ги поръчахме от Америка и се почва.
  • 374 Възмутен

    5 0 Отговор
    16 милиарда за КТБ, 3 милиарда за фърчила фПръц, 200 милиона през месец. Реакторите седят 2 година под брезент.
    Петрол и газ поевтиняха с 80% и 45% но цените не падат, напротив вдигат се?
    Сега маски от 25 ст. трябва да ви ги купуваме по 7 лева, за да храним фирми близки до властта.
    Тръбопровод Перник пак аварира, вода нема, но поскъпва.
    Сметките за парно, ток, вода - не поевтиняват.
    За какво сте ни, да ни глобявате, че не носим паунови пера на главите -глоба един апартамент.
    Кой не носи татуировка 5 на 20 обичам ББ - ефективна присъда и затвор до 5 г.

    Оставка! Оставка!

    В същото време пращате сезонни работници до Англия, които като се върнат октомври отново сме под карантина.
    И сезонни работници до австрия да мият дъто на австрийските пенции.

    Оставка!
  • 375 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 376 натовец

    6 0 Отговор
    Купете и още 8 самолета за 3-4 милиарда. Америка също има нужда от спонсори...
  • 377 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 378 1944

    3 1 Отговор
    болшевиките са вредни за планетата. забравиха историята на любимия си правешки циганин. скоро ще ги сурвакаме с жълти павета.
  • 379 Моля последния останал в територията

    3 0 Отговор
    да си плати многомилиардния заем аз до сега издържах но след тази новина твърдо съм решил да се изнижа от тук , целта на коронката ди беше ясна от самото начало всяване на паника след това икономическа криза след това поредния дебел заем взет от бочко и айде държавата е заробена за нови 20 години добре дошли в кошарата на вълка драги ми овчици вече няма да ни стрижат направо ще си ни папкат
  • 380 Ясно

    9 0 Отговор
    А сега стойте си вкъщи, а ние ще опапаме едни десетина милиарда.
  • 381 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 382 Гледам и не вярвам на ушите си

    5 0 Отговор
    ЗаГробиха ли ви, маргинали?
  • 383 Еблю

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гост":

    Комунистическото правителство на партия ГЕРБ начело с диктатора Бойко Методиев Борисов води държавата към фалит!
  • 384 Аман

    10 0 Отговор
    Какви ДЕСЕТ милиарда, нали 2 милиарда ви даде ЕС за борба с вируса.

    Къде са? Къде са?
  • 385 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 386 Пламен

    4 0 Отговор
    Започна се....голямото разграбване!
  • 387 тиква

    3 0 Отговор
    айде ще ти факаме да знаеш ако изтеглиш заем ще ти одрежа голямата кофа
  • 388 ......

    4 0 Отговор

    До коментар #86 от "Хаха":

    То проблема не е да свалим Бойко. Проблема е, че нямаме нормални лидери. Вьв всяка една партия е пьлно с боклуци. Боклуците с лопата да ги ринеш в тая кочина.
  • 389 само питам

    3 0 Отговор
    Публикувано във факти.бг: ..гербаджии МРАЗЯТ собственият си народ..Ти на това овчо стадо народ ли му викаш...
  • 390 Ок.

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "Румпелщилцхен":

    Само България ли тегли бе

    Коментиран от #391

  • 391 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 392 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 393 гожи

    3 1 Отговор
    Дори ако не беше коронавируса пак щеха да си вземат заемче, просто нема как . Балонът с приказките , че сме добре, вървим напред, имаме ръст на икономиката цели 3.5% се спука много бързо и дойде оправданието с Ковид 19.Дългова криза, гръцки вариант.
  • 394 баи

    1 0 Отговор
    е как само- 10 ли
  • 395 баи

    0 0 Отговор
    герб - видими резултати както си ви каза баце
  • 396 7777

    0 1 Отговор

    До коментар #337 от "Търновец":

    Много глупости сте изписал, но не се разбира най важното от корона ли е умрял човека?
  • 397 Пламен

    1 0 Отговор
    Кой ще ни ги даде 10млрд.? Останаха ли балъци?!
  • 398 заката

    1 0 Отговор
    ПЛАТИХТЕ ЛИ ЗА РЕАКТОРИТЕ ПЛАТИХТЕ,ПЛАТИХТЕ ЛИ ЗА КТБ ПЛАТИХТЕ ПЛАТИХТЕ ЛИ КЪДЕТО ВЗЕХА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА МИЛИАРд И ПОЛОВИНА ПЛАТИХТЕ студет резерв на Доган 70 000 000 дупката във Варна 40 000 000
  • 399 nagamoto

    0 0 Отговор

    До коментар #172 от "Коректен":

    Жалкото е ,че не виждан нито една достатъчно силна алтернатива която да промени статуквото.
  • 400 norah

    0 0 Отговор
    Здравейте, Ние сме християнска организация, създадена да помага на хора, нуждаещи се от помощ, като финансова помощ. Така че, ако изпитвате финансови затруднения или сте в някаква финансова каша и имате нужда от средства за стартиране на собствен бизнес или имате нужда заем, за да уредите дълга си или да изплатите сметките си, започнете хубав бизнес или ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки, свържете се с нас днес по имейл на адрес: [email protected] за библията пише в „Лука 11 : 10 Всеки, който иска, получава; който търси, намира; и на този, който почука, вратата ще се отвори ", така че не позволявайте на тази възможност да ви подмине, защото Исус е същият вчера, днес и завинаги повече. Моля, тези са за сериозно умопомрачен и Бог се страхува от Хората. Съветваме ви да попълните и върнете данните по-долу .. Вашето пълно име: _________ Вашата държава: _________ Вашата държава_________ Вашият адрес: _________ Вашият пол: _________ Вашият maricial status_________ Вашата професия: _________ Номер на мобилен телефон: _________ Необходима сума на заема: _________ Продължителност на кредита : _________ Месечен доход: _________ Цел на заема: ___________ Кандидатствали ли сте за заем преди: _________ Действайте бързо и се освободете от финансов стрес, бъркотия и затруднения, като се свържете с JOHN L LOAN FIRM Днес чрез имейл на адрес: [email protected] бъдете третирани с най-доброто от нашите ресурси, докато не преведете тези средства
  • 401 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 402 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 403 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 404 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 405 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 406 Pwan finance

    0 0 Отговор
    Ние предлагаме заеми при ясни и разбираеми условия при 2% лихва. От $ 10 000,00 до $ 500 000 000,00 USD, само евро и лири. ние предлагаме бизнес кредити, лични заеми, студентски кредити, кредити за автомобили и заеми за изплащане на сметки, BG / SBLC на ниски цени също са налични, свържете се с нас сега ([email protected]) или whatsapp (+198-4213-1994) за повече информация.
  • 407 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 408 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 409 Larry Fox

    0 0 Отговор
    Ние предлагаме всички видове заеми при ниска лихва от 3%. Можете да вземете назаем за всеки срок от 1 до 25 години и да вземете назаем от 2 000 до 50 000 000,00 £ за всякакви цели. Можете да кандидатствате чрез whatsapp: +14092051142 или имейл: [email protected]
  • 410 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 411 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 412 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 413 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 414 Този коментар е премахнат от модератор.