Last news in Fakti

9 Април, 2020 09:55 2 625 30

Борис Бонев: Властта не обича да я критикуват

  • борис бонев-
  • ''спаси софия''

Лидерът на "Спаси София" припомни, че многократно е водил макар и задочни спорове с управляващите

Борис Бонев: Властта не обича да я критикуват - 1
Снимка: БГНЕС

''Ако някой е проследил историята на "Спаси София", ще знае, че ние сме организация, която обича своя град и 10 години назоваваме проблемите с истинските им имена. Властта не обича, когато някой ѝ показва, когато греши. Особено власт, която е монополизирала държавата... тя не обича да я критикуват'', това заяви независимият общинският съветник Борис Бонев в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком..

Лидерът на "Спаси София" припомни, че многократно е водил макар и задочни спорове с управляващите, а самият премиер Бойко Борисов е коментирал, че трябва да ГЕРБ-София да спаси София от ''Спаси София''.

Бонев посочи, общинският съветник от ''Демократична България'' Методи Лалов е основната причина за неговото отстраняване от председателския съвет на СОС.

''Горд съм, че около мен има толкова млади хора, които работят абсолютно безвъзмездно с една единствена цел - София да стане по-добро място за живеене и да не се краде'', заяви още Борис Бонев.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буда

    26 1 Отговор
    Амчи тия 75 000 000 лева трудно се преглъщат. Но за оная с гащите всичко правя.
  • 2 спаси наааа

    28 3 Отговор
    Спаси Борисов.
    Събраха много гласове но поради малоумие (нарочно?) вкараха само един съветник и осигуриха мнозинство на ГРОБ МВРО.
  • 3 развръзката

    9 8 Отговор
    Тоя ще наследи гербаджиите, ако се върне със сиво око от някоя визита до щатско.
  • 4 Вашето мнение

    21 8 Отговор
    Тоя е софийската дани каназирева!
  • 5 Урррр за Тиквуций

    23 3 Отговор
    Съд за крадеца, дето разсипа България
  • 6 Барба Ганьос

    11 7 Отговор
    Много съм проззз, дека е репортерчето на седем осми
  • 7 Русенец

    31 5 Отговор
    Хoрa c титли- гeнeрaли, прoфecoри, дoцeнти , вчeрa cутрин бяхa унизeни, упoтрeбeни oт Бaщицaтa, кoйтo пoлучи лeгитимнocт oт тяхнoтo приcъcтвиe и 60 минути ce кaрaшe и ругaeшe Бългaрcкия нaрoд ! Тoвa e нeдoпуcтимo ! Aкo хoрaтa в Щaбa имaт дocтoйнcтвo нa уcпeли и знaeщи хoрa, трябвaшe дa излязaт oт тaзи унизитeлнa прecкoнфeрeнция и дa пoдaдaт ocтaвкa !

    Коментиран от #10

  • 8 София

    8 22 Отговор
    Ама това мъжленце с изкълчените китки докога ще ни занимава,с смотаните си напъни за политическа кариера?

    Коментиран от #14

  • 9 8875

    21 3 Отговор
    Предвид егото на селяндура от Банкя как да очакваш друго?
    - Аз съм блокиран на всички места, където съм задавал въпроси на властта. И на местно и на национално ниво. - Те не търпят никакви критики.

    Коментиран от #18

  • 10 гост

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Русенец":

    Парите , парите....нямат достойнство и морал. А и не миришат .
  • 11 Манчо Велев

    21 2 Отговор
    Прав сте г-н Бонев !Следя вашите изказвания и считам ,че всяко едно ви е достатъчно ясно.Както сега има хора които си изгориха книжките на БКП,след време ще има много такива които ще казват ,как съм могъл да подкрепям ГЕРБ,толкова ли съм бил прост.ГЕРБ ОКРАДОХА ТОЛКОВА ПАРИ ,КОЛКОТО НИКОЙ НЕ СИ Е И ПОМИСЛЯЛ.вИЖТЕ ЗА 10 ГОДИНИ КОЛКО МИЛИАРДА ЗАГРОБИХА ДЪРЖАВАТА ,ТИЯ ПАРИ НЯМАТ ВРЪЩАНЕ.
  • 12 аз съм Веска

    2 15 Отговор
    ЗНАЯ КОЯ Е ПРЕМЪДРАТА СВ. СОФИЯ .ОЩЕ СЕГА КАТЕГОРИЧНО ТИ ЗАЯВЯВАМ- СВЕТА СОФИЯ НЯМА НИКАКВА НУЖДА ДА БЪДЕ СПАСЯВАНА ОТ " СПАСИ СОФИЯ "-АКО СИ ЗАБЕЛЯЗАЛ, МЪДРОСТТА И Е САМОДОСТАТЪЧНА ДА СЕ САМОСЪХРАНИ ХИЛЯДОЛЕТИЯ - НО СЕ СЕЩАМ ЗА НЕЩО ...
    ТРЯБВА И ХИГИЕНА - МОЖЕ КОМПРОМИСНО ДА ПОЛЗВА ЕЗИКЪТ ТИ .ОПРЕДЕЛЕНО Е ХИГИЕНИЧЕН ....
  • 13 Този

    6 16 Отговор
    ...не беше ли се изцепил веднъж, че Фандъкова била "омръзнала" на софиянци с нейните детски градини!
    Че в България всеки втори смята, че може да плюе/критикува/, по-добре от първия! По времето на Фандъкова е построено толкова, колкото не е построено в цялата история на София! Ама можело било и по-добре ! Със сигурност може , сигурно може да изглежда и като Виена, ама няма да е тази седмица!
  • 14 Камбаните да му лижеш

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "София":

    Много си е прав този

    Коментиран от #16, #17

  • 15 гост

    11 5 Отговор
    "Демократична България" винаги са били сол ташак на Герб!

    Коментиран от #27

  • 16 София

    0 6 Отговор

    До коментар #14 от "Камбаните да му лижеш":

    Много си смела зад клавиатурна мишко?
  • 17 София

    3 7 Отговор

    До коментар #14 от "Камбаните да му лижеш":

    А и този няма камбани,а има яйчници,както и много от тази групичка!
  • 18 SSss

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "8875":

    Готин!Има една програма на Касперски,която ти прави виртуален АР адрес.Не подлежи на проследяване и няма как да го блокират.примерно аз в момента съм с АР адрес от Швеция,но след малко мога да бъда и от Мексико.Програмата струва 29.90€ за цялата година и нямаш ограничения на Гигабайти.Така че шпионите на каскета или различни торенти,могат само да го дуухат.На мен още в началото ми блокираха всякакви коментари с оргиналния АР адрес и след като се порових в интернет си намерих решение.Този интернет се казва VPN.Можеш да го включваш и изключваш по желание.В социалните мрежи задължително с него.Когато сваляш нещо забранено също,но ако имаш регистрация в различни портали,като Амазон или Ибей или искаш да си влезнеш в Банката за различни онлайн операции е по добре да го изключиш в този момент,защото ще ти иска потвърждение че си ти или с телефон или с е-майл адрес,тъй като не разпознава държавата от която си се регистрирал.

    Коментиран от #20

  • 19 SSss

    13 1 Отговор
    Младо момче и изглежда доста женствен,но определено има по големи топки от Главоча.Не го е страх да каже в ефир и на всеослушание какво мисли.Вчера имаше интервю с него в ТВ Евроком и се изказа доста интелигентно,без да обижда никой .Сподели как октоподът ГЕРБ има пипала навсякъде,както в икономиката така и в обществения живот и как парите от ЕС се разпределят на едни и същи фими по обществените поръчки.Даде много примери как се ограбва хазната но аз ще ви дам само един,които частично запомних и ме шокира.За пренареждане на паважа на едни площад 17 милиона.А вие си направете сметка коя е куклата на конци Фандъкова и за коя голяма глава работи..В столичната община се работи на принципа"Аз на тебе,тина мене а остатъка за него"Ще видите детски градини на куков ден.
  • 20 8875

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "SSss":

    А ми аз не съм явно толкова наясно с този въпрос, но благодаря за информацията! - Ще се позаинтересувам за този вариант, стига да не се отрази негативно на банкирането както споменаваш.

    Коментиран от #21

  • 21 SSss

    3 0 Отговор

    До коментар #20 от "8875":

    Неее.То има един виртуален превключвател,който ти с мишката можеш да включваш и изключваш по желание.Не пречи на нищо но за да си влезнеш с паролата в портали или банка е по добре да го изключваш докато си вършиш работата в тях,защото както казах в паролите ти за навсякъде е фиксиран и интернет адреса на който си клиент и ако е от друга държава ще търси някакво потвърждение,което те вкарва в губене на време и излишни операции.Kaspersky Sequrite Connection

    Коментиран от #22

  • 22 8875

    1 0 Отговор

    До коментар #21 от "SSss":

    Отново Благодаря! :-)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Age

    1 0 Отговор
    Че коя власт обича критиките?
    А колегите горе да пишат коментари, свързани с темата.
  • 27 гостечето

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    Казва се СПАРИНГ ПАРТНЬОР., По-европейски звучи , макар, че твоето определение е по-колоритно и по-богато.
  • 28 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    ПРЕДСТАВЕТЕ НАПРАВЕНОТО ОТ " СПАСИ СОФИЯ " ЗА СОФИЯ ИЛИ ПРОСТО СИ ВЗИМИТЕ ЗАПЛАТИТЕ И СЕ АНУЛИРАЙТЕ !!!!!
  • 29 9762

    0 1 Отговор
    Това момченце ни осигури още 4 години кражби на ГЕРБ от бюджета на София, мръсотия, простотия и цигания.

    Момченцето на мафията, което идеално ще играе ролята на бостанско плашило и безплоден дърдорко пълен с идейки.

    А в това време Герп ще изпапка милиарди.
  • 30 Съдията Дред

    0 1 Отговор
    Борка, ти си си виновен. Яви се като независим кандидат, вместо да формираш листа. Сега, вместо да си начело на втората по големина група, си сам в съвета. Пък и увеличи групите на курнелиите и на дай България. И те, естествено, те прецакват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове