Last news in Fakti

9 Април, 2020 12:19 1 105 6

НФСБ продължава дарителската си кампания с жест към медиците в Сливен и Асеновград

  • нфсб-
  • дарение-
  • сливен-
  • асеновград-
  • дарения

Пореден хуманен акт към медиците - този път в област Сливен и в Асеновград, бе направен по инициатива на НФСБ в общата битка със заразата от COVID-19

НФСБ продължава дарителската си кампания с жест към медиците в Сливен и Асеновград - 1
Снимка: НФСБ

150 предпазни шлема получи областната болница „Д-р Иван Селимински” в Сливен. 50 от тях бяха закупени и дарени от зам.-областния управител на Сливен от квотата на НФСБ Димитринка Петкова, а 100 бяха дарени от името на бизнесмена Иван Дойчев, председател на Националната асоциация за здравословно хранене на децата.

Впоследствие Иван Дойчев закупи и дари още 200 предпазни шлема в подкрепа на хората, които са на предна линия в борбата с коронавируса. Причините да направя тези дарения са две. Едната е твърде лична, а другата – това е една отговорност. След като целият свят се намира в криза, всеки който има възможност да помогне, би следвало да го направи за хората, които са на първа линия, а който няма възможност – да спазва мерките, за да спрем разпространението на вируса”, заяви Иван Дойчев.

Председателят на Общинския съвет на Твърдица Иван Петров също направи дарение от 50 предпазни шлема на Бърза помощ и на служители на обекти, където се работи с хора.

Дарителската кампания на НФСБ в тежката ситуация на борба с коронавируса продължи и в Асеновград. Ани Юнакова - член на общинското ръководство на НФСБ в Асеновград дари с лични средства 200 предпазни медицински шлема и още хигиенни и предпазни средства на Центъра за спешна помощ в града. Медиците приеха с благодарност помощта, оценявайки всеки един жест на спомоществователство във времето на пандемия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С ЧУЖДА ПИТА

    5 0 Отговор
    ПОМЕН ПРАВЯТ
  • 2 Ventura

    4 0 Отговор
    Почнаха да облизват задници, та дано се задържат във власта, ама не им вярваме вече. Изчакайте следващите избори, и ще разберете за какво иде реч. Ако не се случи нещо извънредно де.!
  • 3 ГРАНИЦА

    4 0 Отговор
    НЕКА ДАРЯТ НА НАРОДА И ТО БЕЗ ДА СЕ ХВАЛЯТ ПРЕД КАМЕРИТЕ , ЗНАЕМЕ ГИ ЧЕ СА КРАДЦИ ОТ ТУРСКАТА ОГРАДА
  • 4 ПРЕДАТЕЛИИИИИИИ

    1 0 Отговор
    ГЕРБЕРАСТКИ ПРЕДАТЕЛИ - ТОВА СА НФСБ
  • 5 Ръмпези

    2 0 Отговор
    ЕТО ПАК, ЕДНО КАШОНЧЕ, ЩРАК ЕДНА СНИМКА И СТАДОТО ДА СИ ПРАВИ ИЗВОДИ....
  • 6 Кукуригу

    0 0 Отговор
    Национален фронт за съсипване на България!