Last news in Fakti

10 Април, 2020 13:25 2 393 7

ДКЦ „Софиямед“ с бързи тестовe за COVID-19

  • софиямед-
  • тест-
  • коронавирус

Бързите тестове за наличие на антитела за кононавирус са лесни за изпълнение-взима се 1 капка кръв от пръста

ДКЦ „Софиямед“ с бързи тестовe за COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Диагностично-консултативният център в София -ДКЦ „Софиямед“ (БЛОК1, бул. Г. М. Димитров 16) започва да извършва и бързи тестове за наличие на антитела за covid-19. Изследването на IgG и IgM антителата ще се осъществява всеки работен ден от 10:00 до 14:00ч., и неделя от 11:30 до 13:30ч. по възможност с предварително записване на тел.+359895 555 591,+3592 465 00 00, +359 895 555 444 и онлайн.

Бързите тестове за наличие на антитела за кононавирус са лесни за изпълнение-взима се 1 капка кръв от пръста и резултатът е готов до 20 мин. При позитивиране на антитела от вида IgM e препоръчително да се извърши PCR тест за потвърждение на инфекцията, който също може да се осъществи в ДКЦ „Софиямед“.

Най-новият клон на медицински комплекс „Софиямед“ – ДКЦ „Софиямед“ -Люлин също стартира извършване на PCR и бързи тестове за наличие на коронавирус и/или антитела срещу коронавирус .
Пробовземането за бързи тестове за наличие на антитела срещу коронавирус - IgM и IgG ще се осъществява от 13-ти април 2020г. /понеделник/ всеки делничен ден от 13:00 до 14:30ч., по възможност с предварително записване на тел . +3592 465 0003 и онлайн- https://superdoc.bg/lekar/barz-test-za-koronavirus-antitela Резултатите от бързите тестове ще бъдат достъпни за пациентите в онлайн системата след 16:00 часа в деня на провеждане на изследването.

Диагностиката чрез пробовземане за изследване с PCR методика в ДКЦ „Софиямед“-Люлин ще се извършва от 15-ти април 2020г /сряда/, всеки делничен ден от 10:00 до 11:30ч., по възможност с предварително записване на тел. +3592 465 0003 и онлайн: https://superdoc.bg/lekar/laboratoria-koronavirus-sofiamed

Пробовземенето зa изследване, както чрез PCR методика, така и чрез бързи тестове за наличие на IgM и IgG се осъществява в специално обособено място извън сградата. Входът за пациенти за изследване за коронавирус е откъм паркинга на ДКЦ „Софиямед“ Люлин.

В Лабораториите на ДКЦ „Софиямед“ и ДКЦ „Софиямед“-Люлин е създадена организация и гарантираме пред нашите пациенти, че могат да получат резултати от PCR тестове и до 24ч., в зависимост от натовареността на лабораторията.

„Така, ако дадете своята проба за изследване чрез PCR метод преди обяд, същата ще бъде изработена до края на деня и ще имате резултат в онлайн системата ни до 24 часа. Ако пробата Ви е взета в следобедните часове ще получите своя резултат от 24 до 36ч. от пробовземането", коментират от Лабораториите на „Софиямед“ .


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    3 0 Отговор
    За депутати, олигарси и политици ли?
  • 2 Госあ

    3 0 Отговор
    Колко 80лв ??? Щото в рамус са толкова. При реална цена от 5лв
  • 3 Тест

    0 3 Отговор
    30 лв в Токуда. Но все пак това е тест ако имате симптоми повече от седмица или съмнения, че сте преболедували.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Corona

    3 0 Отговор
    Сигурно е, че са безплатни благодарение на грижата на партията и правителството.
  • 6 Матей

    1 0 Отговор
    Властелите да се оправят докато е с време,втеляват се за тестовете,защото така си прикриват лъжата за страшния вирус и се чудят как ще излязат от това положение.Кризата е факт и с всеки изминал ден ще се задълбочава,превръщайки се в катастрофа.Тоя величав,монументален вирус едва докретва до сезонен грип по заболеваемост и смъртност.И защо е тогава цялата суетня,за масов терор и строяване в две редици,и после ще ми говорят за демокрация с тоя фашистки ред и закони,фабрикувани неуморно цели 30 г.
  • 7 май

    1 0 Отговор
    по здравна каса са-и избор на екип 100лв.ИЗПРОБВАНА СИСТЕМА -ЗДРАВНАТА КАСА ПЛАЩА РАЗХОДИТЕ А ПАЦИЕНТА ПЪЛНИ ДЖОБА НА СОБСТВЕНИКА.