16 Април, 2020 15:19 62 729 193

Трифонов разкри "долната лъжа" на Борисов

  • слави трифонов-
  • мерки коронавирус-
  • тестове за коронавирус-
  • извънредно положение-
  • противоепидемични мерки-
  • паника

На 8 април пред репортера на „7/8 ТВ“ Станислав Балабанов министър-председателят заяви, че в процентно отношение на глава от населението България е правила точно толкова тестове за коронавирус, колкото и Германия. По официални данни България е направила 8 пъти по-малко тестове от Германия, сметнато на глава от населението

Трифонов разкри "долната лъжа" на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Телевизионният водещ и евентуален бъдещ политик Слави Трифонов открито обвини премиера Бойко Борисов в лъжа. Шоуменът припомни, че на брифинг на 8 април пред репортера на „7/8 ТВ“ Станислав Балабанов, министър-председателят е заявил, че в процентно отношение на глава от населението България е правила точно толкова тестове за коронавирус, колкото и Германия. По официални данни България е направила 8 пъти по-малко тестове от Германия, сметнато на глава от населението, аргументира се Трифонов.

Според телевизионния водещ Борисов е този, който всява паника. Трифонов се спря на днешното изказване на премиера “...да не започнем да отчитаме 100-200 умрели българи"

"Ето кой ни плаши. Ето кой всява паника. Ето кой нарушава закона и трябва да носи наказателна отговорност! Този дето ни затваря по домовете ни, а ходи, където си иска. Задължава ни да ходим с маски, докато неговата виси под брадичката", крайно възмутен е шоуменът.

Публикуваме и цялото му мнение без редакторска намеса:

Едва ли ще ви изненадам като ви кажа, че на 8 април Бойко Борисов отново излъга. Пред репортера на „7/8 ТВ“ Станислав Балабанов, министър-председателят заяви, че в процентно отношение на глава от населението България е правила точно толкова тестове за коронавирус, колкото и Германия.
Разбира се, това е долна лъжа. По официални данни България е направила 8 пъти по-малко тестове от Германия, сметнато на глава от населението.

Познайте коя страна измежду всички страни от Европейския съюз прави най-малко тестове за коронавирус?

Вероятно сте познали – това е България.

България е направила 7-8 пъти по-малко тестове, сметнато на глава от населението, от Италия, Португалия, Австрия, Ирландия, Норвегия, Литва, Словения, Естония и много други.
А Обединените арабски емирства, които ни пратиха целебни фурми, са направили 29 пъти повече тестове от България. Исландската държава пък е направила над 40 пъти повече тестове от българската.

Всъщност, трябва да уточним и още нещо – около една трета от направените тестове за коронавирус у нас са извършени в частни лаборатории. Тоест тия тестове сме си ги платили ние, българските граждани. Нито ги е осигурила българската държава, нито ги е платила българската държава.
Нашето правителство категорично отричаше да има масово тестване по света и упорито отказваше да въведе такова тестване и у нас. А препоръките на Световната здравна организация отдавна са ясни: „Тествайте, тествайте, тествайте“. Защото без тестване липсва, каквато и да е реална картина на ситуацията.

На 27 март при мен гостуваха двама харвардски възпитаници – Кирил Петков и Асен Василев. Тогава те предложиха своята идея за масово тестване на българското население. Разбира се, никой не им обърна внимание. Нито правителството, нито Щабът.

На 26 март генерал Мутафчийски заяви: „Смисълът на бързите тестове е търговски. Той е бизнес смисъл. Не е медицински.”

И сега да видим какво стана вчера. Можете ли да познаете? Вчера министър-председателят Бойко Борисов и здравният министър Кирил Ананиев заявиха, че започват най-после масово тестване. Защо точно вчера? Може би, защото вчера Европейската комисия настоя страните-членки да прилагат масовото тестване.

Вероятно генерал Мутафчийски ще промени набързо мнението си за бързите тестове, така както си промени мнението за ползите от носенето на маска. Въобще, и генерал Мутафчийски започва да се превръща в един нов Бойко Борисов. Днес говори едно, утре – друго. Днес носенето на маски е безполезно, утре е полезно. Даже задължително. Днес бързите тестове са дело на търгаши, утре – бързите тестове са супер.

Освен това, не мисля, че е работа точно на шефа на Щаба всеки ден като говорител да обявява броят на заразените. Днес той обяви, че в София има 32 нови случая. Но девет от тях са на медици. А заразяването на медиците е по вина именно на този същия щаб и на управляващите, които не направиха нищо, за да ги защитят.

А днес, Бойко Борисов, министър-председателят, не друг, каза по отношение на Великден, следното, цитирам: “Да не започнем да отчитаме 100-200 умрели българи…. След това като стане да използват хладилните камери не за месо, а за съхранение на трупове, или площадките, на които се пързалят децата, да станат морги.”

Ето кой ни плаши. Ето кой всява паника. Ето кой нарушава закона и трябва да носи наказателна отговорност! Този дето ни затваря по домовете ни, а ходи, където си иска. Задължава ни да ходим с маски, докато неговата виси под брадичката.

Затова, уважаеми сънародници, имам един съвет към вас: Не вярвайте на “Севда ТВ”, а вярвайте на здравия си разум.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 237 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 незнайко

    570 65 Отговор
    Още малко, може би месец и всичко ще ЛЪСНЕ, като една огромна ЛЪЖА в целия свят !!!

    Коментиран от #146, #185

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    435 47 Отговор
    на власт са мутри мафия
  • 8 Шекспир

    166 291 Отговор
    Абе Славчо в едно друго интервю Боко каза че статистиката за заразените може и да не е точна но "починалите няма как да скрием".А помисли и върху това

    Коментиран от #37, #63, #147

  • 9 Ръмпези

    463 86 Отговор
    БОРИСОВ ИМА ПРИСЪДА ЗА ЛЪЖА- 5000 ЛЕВА..ХОРАТА ИСКАТ ЛЪЖЕЦ ДА ГИ УПРАВЛЯВА...НАРОДА ОБИЧА ДА ГО ЛЪЖАТ...

    Коментиран от #168

  • 10 хаха

    266 91 Отговор
    Герберските плювачи да започват с хуленето. Старт!

    Коментиран от #170

  • 11 малееее

    129 259 Отговор
    тоз вече на нищо не прилича,личи си какъв начин на живот води,а е тръгнал акъл да дава!!!
  • 12 въпросче

    140 56 Отговор
    Славчо,коя е “Севда ТВ”,бе душа? Някаква с лилави венци ли е?
  • 13 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    354 65 Отговор
    БОЙКОБОРИСОВ не му пука за обикновените хора ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ

    ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА

    Коментиран от #106, #171

  • 14 Боко честния

    366 48 Отговор
    Боко лъже, че това новина ле е ??? То това си му е перманентното състояние, ако каже истината това вече е новина ! Такава новина обаче едва ли някога, ще четете ?
  • 15 главун

    97 135 Отговор
    Сега може да възпее гнева си в турбо чалга хит.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Славчоооооуууу!!!

    297 54 Отговор
    Когато правеше концерти в София и Лондон и събираше много млади хора, се надявах, че когато безобразията на Тиквара станат толова много, ще ги поведеш на огромен протест и с героя от Банкя ще приключим веднъж завинаги. Оказа се, че напразно съм се надявал на това! Уплаши се Славчо, много се уплаши. И потвърди приказката, че богаташите не правят революция и не повеждат никого! Просто си харчат парите. Ние знаем, че Барба Ганьос е лъжец, брутален и нагъл! И неговите хора го знаят но им запушва устите като им плаща. Днес Славчо си като стар и спукан плондер. Силата ти е нема! Жалко за надеждите които даде и подведе много хора!

    Коментиран от #83, #142

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Doni Brasko

    259 78 Отговор
    Браво Слави, за пореден път разобличаваш тоя лъжец. Само ги е страх да не се разкрие истината за здравната система.

    Коментиран от #137

  • 20 Шекспир

    131 28 Отговор

    До коментар #4 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Време е но когато цялата журналистическа пасмина е впрегната да го плюе и неглижира няма шанс.Преди два дни в София имаше някакъв малък протест и КК беше там като организатор.Журналята правещи репортажа интервюираха случайни участници но никой не се обърна към КК .Просто го скриха.

    Коментиран от #113

  • 21 Iván

    168 57 Отговор
    Слави нали се правивиш на велик защо не поканиш Борисов и да те видим заштото един път ти гледахме резила чалгар
  • 22 zzapoznat

    133 21 Отговор
    Част от Справка за епидемичната обстановка в страната за периода 02.03.2020г.-08.03.2020г. гласи следното:
    "Общата заболяемост от грип и ОРЗ за страната е 144,73 на 10 000 души срещу 130,54 на 10 000 души за предходната седмица. През изминалата седмица в НРЛ "Грип и ОРЗ" са изследвани за грипни вируси чрез Real Time RT-PCR 55 респираторни проби (носогърлени секрети и др.). Доказани са 2 грипни вируса A(H3N2) и 12 вируса B/Victoria."
    В следващите справки след 08.03.2020г. липсват данни за брой респираторни проби и PCR тестове, както и за грипни вируси от какъвто и да е тип. Или са засекретени, или забранени, или просто не са правени повече проби. Между другото, всички противоепидемични мерки/маски, паркое, пазари, КПП и др./ са незаконни, тъй като след 11.03.2020г. епидемия не е обявявана, тъй като такава не съществува. Справка-сайта на МЗ !

    Коментиран от #26, #143

  • 23 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    126 18 Отговор
    капиталист политик министър банкер лихвар застраховател чси колектор зърнар не изпитва съчуствие състрадание емпатия към обикновените хора
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бой&ко

    18 7 Отговор

    До коментар #22 от "zzapoznat":

    Борово++++++++++
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Винету

    148 25 Отговор
    Заклевам се,да ми изгори къщата в Барселона,ако лъжа.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Чалгар

    80 141 Отговор
    Според " вирусолога " Трифонов трябваше 140 хиляди да са заразени за да има обявяване на епидемия, ако той управляваше да са измрели стотици хора от малоумните му тези
  • 31 аз съм Веска

    17 43 Отговор
    Смятам , че и тестовете се подреждат по- приоритет след апаратите за интубация . Абсолютно вярно е , ЧЕ СПОРЕД БВП БЪЛГАРИЯ Е ПРЕДИ ГЕРМАНИЯ ПО ТЕСТВАНЕ . БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ПРОЯВЛО РАЗПИЛЯНОСТ.ЗДРАВНИТЕ ВЪПРОСИ СА ПРИОРИТЕТНИ -ЗАБРАВЯМЕ ЗА РАЗПИЛЯНОСТТА .

    Коментиран от #134

  • 32 Не ни занимавайте

    46 58 Отговор
    Със Славун............
  • 33 Йончева

    90 27 Отговор
    Не му е за първи път да излъже или да наклевети!
  • 34 Бен ХУР

    48 62 Отговор
    ти какъв си ПАЛЯЧО..
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 студио Х

    136 39 Отговор
    Прав е гологлавия, цялата щабска говорилня е една бутафория. Не само Слави го е разбрал, но има начин да го разпространи. Докато лекари, вирусолози и други специалисти са подложени на натиск от герберските медии и мутрите си разиграват театъра, теглят заеми, ръсят трохи на народа и внасят фурми . Буда пада в канала на Перник след Великден !
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 варненец от габрово

    74 112 Отговор
    Абе Трифонов,няма ли да спреш най-накрая и ти с твоите лъжи.От космоса си личи че говориш срещу Борисов на лична основа.А пък този твоя дето го нарече журналист,по-тъпа мисирка не бях чувал да задава такива тъпи въпроси,изгони го този с 200 че и той те излага наред с двама трима от сценарния екип.

    Коментиран от #77, #181

  • 39 бай стамат

    38 36 Отговор
    Яз че гласуем за партия Има такава чалга!!
  • 40 тука има сиренце

    17 4 Отговор
    "event201/scenario"

    Сценарият на събитието 201
  • 41 Иван

    106 41 Отговор
    Долу ГЕРБ.!!!!!
  • 42 Еблю

    122 47 Отговор
    Тука дългия е адски прав, макар много хора да не го харесват тоя е от малкото които говорят това което мислят без да се притеснява.Трифонов би бил истинска опозиция на Борисов от която и да е партия в момента нищо че има и много критици.

    Коментиран от #48, #64, #68, #81, #110

  • 43 Ivan

    84 65 Отговор
    На тебе разчитаме Слави ,ти си новия БУДИТЕЛ>

    Коментиран от #139

  • 44 ТОЙ

    116 39 Отговор
    Кризисния Щаб е некомпетентен или целенасочено ни лъже.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Алексей Сергеев

    60 84 Отговор
    Слави Трифонов ако спре да говори, ще спечели повече.
    Откъде тази злоба, завист, омраза.. след като му се даде възможност да стане милионер за нищо...

    Коментиран от #58, #159

  • 51 Шекспир

    45 6 Отговор

    До коментар #37 от "kkk":

    Добре де влязохме в конспирацията(а може би неконспирация) че това е някакъв световен заговор.Каква е целта

    Коментиран от #66, #80, #148, #179

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Боко Торбалан

    98 22 Отговор
    Е той Боко е смятал само тестовете за депутатите и министрите, той останалите не ги брои за народ, те са мат'риял само!
    Днеска се изцепи, че били разпуснали мерките около Цветница и затова имало увеличение на заразените, а те точно тогава затегнаха допълнително мерките, пак лъжи, увеличението се дължи на повечето направени тестове! Само лъже и плаши с трупове. Дядо Торбалан!
  • 58 Тони

    31 12 Отговор

    До коментар #50 от "Алексей Сергеев":

    Откъде ли?! Чуди се с какво да се занимава . Поне да помагаше на бездомни животинки : нали има пари.
  • 59 Мисиркин

    37 28 Отговор
    Нищо ново.За комуниста лъжата е най-нормалното нещо.
  • 60 Кака Мара

    33 48 Отговор
    Славе,пред двата варианта - по-малко тестове и по-малко починали или обратното,Ти кое избираш, сладкодумен мой?
  • 61 Чичо Тони

    57 14 Отговор
    "Отново излъга..." не е новина. Новина ще е "отново не излъга".
  • 62 123

    47 15 Отговор
    Разкарай ГЕРБ и БСП, предимно бивши БКП членове са те
  • 63 Факт

    11 4 Отговор

    До коментар #8 от "Шекспир":

    Има с диагноза!
  • 64 Нова

    38 28 Отговор

    До коментар #42 от "Еблю":

    А стига бе! Само това липсва. Егати алтернатива. От трън та на глог, че е по висок. На йота не вярвам на тази чалгария.

    Коментиран от #71

  • 65 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 10 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ се качил на джипа и отпрашил към ГРАД ВЕЛИКО ТЪРНОВО

    Коментиран от #149

  • 66 kkk

    83 6 Отговор

    До коментар #51 от "Шекспир":

    Винаги е било само за 3 неща- пари, пари и пак ПАРИ. Ей ти положението в световен план, а дали е конспирация или не всеки да си решава:

    - милиони хора по света вече са уволнени и ще станат десетки , че и стотици милиони
    - много от тях ще си изгубят жилищата, коли и т.н.
    - като мине кризата ще се окажем с понижени или като минимум замразени заплати за поне 2-3г. напред
    - много малки и средни компании ще фалират
    - сферата на услугите ще пострада най-много
    - които останат ще работят в силно намален обем
    - и т.н. лоши работи

    - в цялата схема малките и средните почти ще измрат и големите ще пострадат, но не чак толкова много
    - много скоро ще се окаже, че големите изкупуват остатъка от конкуренцията на смешни цени
    - реално ще си имаме олигопол и за пореден път богатите ще станат по-богати, а бедните пак ще обеднеят


    Нищо ново общо взето...

    Коментиран от #103

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Николова

    24 3 Отговор

    До коментар #42 от "Еблю":

    Опозиция под път и над път, трудно се управлява. Не говоря за лъжене и крадене.
  • 69 Парадайс

    63 27 Отговор
    Не познавам човек който да му вярва на Шлангажията. Поне аз не познавам такъв, а познавам и общувам със стотици хора. Лъжата за Шлангажията е нещо съвсем нормално. Сутрин казва едно, на обяд друго а вечерта е забравил какво е казал сутринта и на обяд лъже трето. Ако някой му е записвал изречените лъжи през тези 10 години ще напише книга с повече от 500 страници. Такъв индивид ако се роди нЕма да се очува. Такива като Шлангажията се раждст веднъж на 2000 години. Очаквайте следващият лъжец към 4020 година.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Ван дер Любе

    83 21 Отговор

    До коментар #64 от "Нова":

    Всеки друг е по-добър от Борисов.

    Коментиран от #90

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 ЯСНОВИДЕЦ

    17 3 Отговор
    Славчоооо,
  • 74 ПроСото

    60 22 Отговор
    Слави е човека за следващите избори! Не вярвам да направи нещо кой знае какво ( това е наша грижа ) но поне ще накара ГЕРБ и БСП да се самоизядат ! ДПС са твърди , но да ги държи далеч от власта пак е нещо !
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 123

    44 20 Отговор
    Абе "голяма" работа си ти бе Слави, нашето светило, нашите очи и уши, ако не беше ти нямаше да знаем как е по-света, кой лъже и кой не лъже, само ти си господ и подлагаш всяка дума на съмнение...
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Бачо Киро

    62 8 Отговор

    До коментар #51 от "Шекспир":

    Целта драги мой е да се раздават заеми. От известно време МВФ, СБ, ЕЦБ буксуват. Крайно време беше да яхнат някоя вълна и да пораздадат... Не, че няма вирус или не е опасен за определени хора, това е така, но е така и за много други болести, някои доста по-смъртоносни, въпреки лекарствата и ваксините за тях. Никой не затваря планетата обаче заради тях... Като раздадат милиардите и трилионите, като фалират сума народ, като увеличат малката група богаташи собствеността си - тогава изведнъж този вирус ще е преодолян...
  • 81 Tozi

    29 8 Отговор

    До коментар #42 от "Еблю":

    И тук плюещите тиквопокланящи се тролчета ще се извъртят и ще последват дългия.
  • 82 Горо

    67 13 Отговор
    Слави, хайде, като си толкова честен и смел, покани Борисов на дебат в твоята телевизия 7/8-ми! Ала този път недей да се криеш зад "въпроси на зрители", както прави и хитрото арменче Хекимян. Задавай лично ти въпросите, а не казвай: "Еди кой си пита еди какво си"! Точно сега обществото има нужда от повече прозрачност и най-вече от това истината да възтържествува! Защото хорът на мисирките е толкова мощен, че и мъничката правда е натикана в миша дупка! Даже никой не смее да нарече Борисов диктатор!
  • 83 Точен

    21 5 Отговор

    До коментар #17 от "Славчоооооуууу!!!":

    Много точно казано
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Батко

    56 22 Отговор
    Слави с теб сме.Този Балабанов е невероятен .Незабавна оставка на това Правителство.С тези жалки мерки за помощ на хората които те затвориха си подписаха присъдата Вън на цялата политическа клика.74
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Разсъждение на тролче

    29 11 Отговор

    До коментар #84 от "Мдам":

    Няма значение преди, сега какво прави за народа. По тази логика на тролчета, имали значение какъв е дългия нали казва истина.
  • 90 Нова

    42 11 Отговор

    До коментар #71 от "Ван дер Любе":

    Не не съм съгласна. Още 11 години да ни управлява простотията и наглостта. Не пиша алчността, надявам се, че има достатъчно, но знае ли човек? Той вече е жаден за власт! Няма ме човек интелектуалец хора, които не се изживяват като "Цезар". Не издържам вече всеки кой откъде дошъл да се кара. Ай стига бе и по времето на Тодор Живков не беше така.
    .
  • 91 Лекар БГ

    28 9 Отговор
    Долната лъжа нямаше нужда да е в кавички. Освен това нито е първата,нито ще бъде последната.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Разсъждение на тролче

    29 13 Отговор
    Няма значение боко тиквата какво е правел преди, сега какво прави за хората. По тази логика на тролчета, имали значение какъв е дългия нали казва истина.
  • 94 Наглецо

    24 27 Отговор
    Айде и тоя ! Що плюете по Борисов ? Вие си го избрахте ! СЛАВУЦА мълчеше като път,когато му беше гост в "шоуто".Сега реве като саранска мечка !
  • 95 Кой не знае бибитко

    30 11 Отговор
    Той лъже от сутрин до вечер
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 JA PUNO VOLIM SRРSKOJ MUZIKU

    42 15 Отговор
    Току що щаб генералина каза по нова-та тв, че по математически модел досега хващали 2 заразени на 11, та заразените според него били поне 6-7000 човека. И каква стана тя? Демек смъртността е около 0,5% - колкото сезонно грипче, само че в случая бутиково!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 бургас

    36 13 Отговор
    само така слави време е да се сменят партиите коити управляват
  • 103 Фуминйо

    30 7 Отговор

    До коментар #66 от "kkk":

    Ти да не си врачка? Току що по ТВ Домус щаб генерала ти доказа теорията и излиза, че смъртността е точно 0,5%

    Коментиран от #118

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 GOST

    27 8 Отговор
    Айде време е да си ходят.

    Коментиран от #127

  • 106 а на славчо

    24 3 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А на Славчо му пука викаш за обикновените хора?
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 бай 7

    20 1 Отговор

    До коментар #42 от "Еблю":

    Хе хе хе - Трифонов БИ БИЛ :) - и аз бих бил, и аз не се притеснявам да говоря каквото мисля! Айде изберете ме де, ще съм опозиия на всички и ще им таковам таковата!

    Бъдеще време няма - има сегашно!
  • 111 Трийте

    9 2 Отговор
    Специалисти в триенето номер 1
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Bai nudals

    6 4 Отговор

    До коментар #20 от "Шекспир":

    Къв е тоз кк ве
  • 114 Ku-Rec

    33 11 Отговор
    Баце Боце в този случай верно "лъжесвидетелства". Каза, че е говорил с канцлера и германците имали 300 к тествани. Вечерта се оказа, че разликата в истината е над 3 пъти - 980 к германци тествани до въпросния ден!
  • 115 Морено

    30 15 Отговор
    Като гледам минусите днес имаме с 20 гербера повече от предишните дни.Това са 20 заблудени и излекувани от корона вируса.Надеждата бавно умира

    Коментиран от #116

  • 116 Тоте

    31 13 Отговор

    До коментар #115 от "Морено":

    Не няма.Те са едни и същи тролове, просто използват компютър и смартфон а някои по няколко компютъра и смартфони подарени от вожда слънце.Излекуван гербер и седераст не съм виждал.Надеждата остава

    Коментиран от #125

  • 117 Бат Баойко

    16 34 Отговор
    Славуца е тъп чалгар!
  • 118 kkk

    38 9 Отговор

    До коментар #103 от "Фуминйо":

    Не съм врачка- всеки с 3 мозъчни клетки и калкулатор може и сам да си сметне нещата. Важно условие- да ИСКА да мисли.

    И к'во излиза сега- плешивия нещастник с пагони е заявил, че НЯМА НИКАКВО ОСНОВАНИЕ за цялото затваряне на държавата, убиване на бизнеса, уволняване на хората и кражба на милиарди...
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Бунтарка

    42 7 Отговор
    Тези тестове не са верни и са скъпи.А и умират по статистика в България по 280 души на месец приблизително и пневмонии има от пневмококи,стрептококи,стафилококи,кво ни занимават с тоя коронавируса,дето може само да позацапа гащите.А и не ми заповядаха къде да нося маската,в чанта ли,на задника ли.Всички вируси увреждат сърце,бъбреци и др.органи.Писна ми от невежи.Става въпрос за милиарди.
  • 122 Sochi

    42 6 Отговор
    Професор Катасонов обича да задава на студентите следния въпрос: „Кой е основният ресурс на съвременната икономика?“. Отговорите са различни: петрол, пари, знания. И всичките – грешни. „Основният ресурс на съвременната икономика — тържествено провъзгласява професорът — това е глупакът. На него можеш да му пробуташ всичко“. Следва смях в залата 
  • 123 Гост

    37 8 Отговор
    Има нещо в тая работа....... Все повече хора почват да се съмняват.
  • 124 Илияна Стаматска

    28 40 Отговор
    Чалгаря много активен.
    Неговия репортер беше направен за смях от Щаба и сега се чуди какво да лъже и маже . Бил излъгал . Цял ден тия от 7/8 търсят някакви лапсуси на Борисов за да го плюят , Ами нали има официална статистика ,ако не е бил точен може да му кажеш .В края на краищата не той държи статистиката , така ,че защо да лъже. По същата логика знаеш ли колко журналисти от национални медии могат да бъдат обвинени в лъжа. Постоянно бъркат хиляди с милиони ,милиони с милиярди . Славчо за нищо вече не ставаш .Изтъкан си от злоба и архисамочуствие , може би щото пееше на ушенце на МУТРИТЕ.
  • 125 БРЕГ

    10 12 Отговор

    До коментар #116 от "Тоте":

    Хайде сега да не говорим за тролове .Тук сте само 5 ченгета под ръководството на Митко Гестапото които тровите интернет средата
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Банкеръ

    15 23 Отговор

    До коментар #105 от "GOST":

    Време е вий комунетата тотално да се скриете , щото видяхме като си отидоха през 2013 кой дойде .Сол ташака на Черепа- Орешарски заедно с вицето си . фалираха и разделиха парите на една банка и после ни лук яли ни лук мирисали.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 СВИКНАХМЕ

    28 10 Отговор
    СЛАВЧОООО , НЕ СЕ КОСИ БЕ НИЕ НЕ ПРОВЕРЯВАМЕ КВО НИ КАЗВА СВЕТИЛОТО , ЗНАЕМЕ СИ ЧЕ НИ БУДАЛКА !
  • 131 Мтрзи ме да чета

    8 2 Отговор
    статии на Славчо Цитиридис
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 az съм

    5 0 Отговор

    До коментар #31 от "аз съм Веска":

    а според изпита сливова ракия може и с няколко обиколки да сме ги минали......
  • 135 дядо

    16 13 Отговор
    Към-124 Адашке и ти ли си гъзоблизница и коронпирана жорналистка като тия 90% . СЛАВЧО е надежда за народа . А БОИКО като не води статистика и незнае как става да не коментира за да него вини Слави че лъже.

    Коментиран от #141

  • 136 Бареков

    19 5 Отговор
    Както винаги, компетентен по всички теми - политика, медицина, икономика, енергетика, отбрана, спорт, култура... Абе, баааабин убавец!
  • 137 Eistee

    14 4 Отговор

    До коментар #19 от "Doni Brasko":

    И каква е истината за здравната система? Ти ще ни я кажеш ли? Или само ще палиш фитили и ще се изуеш като мокра връв? "Чакайте да ви кажа страшната тайна!" и после дим да го няма. Все едно съм на детски лагер...

    Коментиран от #140

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Косе босе

    17 3 Отговор

    До коментар #137 от "Eistee":

    Здравната ни система не лекува АЛЧНОСТ и фалш!
  • 141 Йонков

    10 1 Отговор

    До коментар #135 от "дядо":

    Еееех, дядо, дядо... Не сте ли учили правопис навремето?
  • 142 Хаджи Генчо

    8 6 Отговор

    До коментар #17 от "Славчоооооуууу!!!":

    Отваря ти очите! Ти искаш да те хване за ръчичка и да те води, малък ли си? Стани и тръгни, ще дойдат и други!
  • 143 Обикновен гражданин

    13 4 Отговор

    До коментар #22 от "zzapoznat":

    Не сте единственият на когото тестването му прави впечатление.От 20.01 до 02.02 на седмица е имало заболели по близо 10 000,а сега по 1500 от ОРЗ.Питам се не сме ли минали тогава заразата или сега хората не ходят на лекар
  • 144 ЕКСПЕРТА

    11 5 Отговор
    СЛАВЧО ПРОЦЕНТНО ОТНОШЕНИЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Брах ви лайката гербаджийска

    15 7 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    И да лъсне и да не лъсне, народа си е прост и си вярва на боко, щеше да е смешно ако не беше трагично
  • 147 Велин

    17 7 Отговор

    До коментар #8 от "Шекспир":

    Абр Шекспир, как ти звучи - починал от ковид със съпътстваща тежка черепно-мозъчна травма на 36 години. Лека му пръст на момчето, но дори да е бил нисител на вируса коя според теб е първопричината!?
  • 148 Читател

    17 3 Отговор

    До коментар #51 от "Шекспир":

    Налагането на новия световен ред с всички произтичащи от това меко казано неудобства
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Вуйо

    12 7 Отговор
    Жалко чалгарче
  • 151 алилуя

    12 5 Отговор
    фурми обаче имаме сега много...агнешко да ядат душмани..
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 даскал Генчо

    16 7 Отговор
    Г-н Трифонов, преигравате. Вие коментирате теми които са далече от вашите музикални възможности. Лошото в България че всеки е специалист по всичко и коментира всичко. Забелязва се ,че напоследък някой от съветниците Ви са доста слаби в областите по които Ви съветват.Типичен пример - математика . Хубаво беше когато предаването Ви беше забавно-музикално с ограничена политическа насоченост Сега е обратно много политика доста груба, и малко музика . С това държане може само да загубите.
  • 154 Бивш служител на МВР

    14 10 Отговор
    Учундолската маймуна да се скрие и да не се показва пред народа български. От него и чеп за каца не става.
  • 155 вуйна

    13 4 Отговор
    Сайта Факти трие негативните и критични коментари към Чалгаря и сценаристите му.
  • 156 www

    7 8 Отговор
    Много се моля тоя тъпан да влезе в Политиката и най-важното да вземе да стане премиер. Ще видим какви може да ги надроби тогава..
    Тоя същия викаше, че епидемия в България няма...

    Коментиран от #157

  • 157 бсп

    8 3 Отговор

    До коментар #156 от "www":

    То и такава партия' като неговата никъде няма!При бареков-1 отидоха някои хора да си вземат милиона за да го издигнат, и после си отидоха, такива като грешка робева както я нарекоха!Ама тук ще е пълно само с ченгета кгб/дс!
  • 158 Долу чалгаря

    14 7 Отговор
    Бойко бил лъжел... А този чалгаджия и популист, нагушил се с пъти повече от Бойко - той не лъже и не приказва глупости? Ай стига с тоя Слави, да си гледа здравето и де не се меси там, където не му разбира недоучената селска кратуна.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 чиче

    7 7 Отговор
    Славчо кажи че тия от ЩАБА са неграмотни.Те не знаят какво да правят
  • 161 Ицо Петрофф

    9 4 Отговор
    А кога Славчо ще признаеш за себе си
  • 162 Димитър

    10 7 Отговор
    Долу парламента.ДолуГЕРБ.

    Коментиран от #165

  • 163 Byg

    12 6 Отговор
    Смешкото си е смешко . Хората го забравиха вече тоя слвчо с тая кабеларка скоро ще отиде в киреча колкото и да се напъва да се прави на варвежен.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Иво

    4 2 Отговор

    До коментар #162 от "Димитър":

    Кукуригууууу..........
  • 166 Гражданин.

    8 3 Отговор
    Защо плюете когато някой каже истината явно ние българите обучаме да плюем и да ни лъжат като овце.
  • 167 Ввв

    9 4 Отговор
    Прав е,но Ганьо е страхлив като мишка и затова Бълхария тъне в мизерия и бедност
  • 168 Възраждане

    0 5 Отговор

    До коментар #9 от "Ръмпези":

    Нас не може да мине
  • 169 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 170 Бре бреиии

    4 8 Отговор

    До коментар #10 от "хаха":

    Сетиха се червените да спрат да плюят явно вола рие и на главата му пада щом слави и мая са ви вдъхновители на прав път сте честито на боико следващите избори
  • 171 Видин

    5 6 Отговор

    До коментар #13 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ти гледаи радев тои душа дава но душата на народа
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 11111

    5 3 Отговор
    Само Трифонов не липсва за политик. Политика и шоубизнес не се припокриват
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 бай Шиле

    7 6 Отговор
    Имам усещане,че зад Слави надничат Нинова,Костов и всякакви мераклии за власт.
  • 177 Какво

    4 4 Отговор
    стана с офшорките на Трифонов? От тях ли взе пари да купи телевизия? Галфоните, дето му вярват, знаят ли колко струва издръжката на една телевизия? Само за месец? Какво покрива разходите? Реклами? Да даде отчет за приходи и разходи по телевизията и тогава да говори. И за офшорките също.
  • 178 личо

    8 1 Отговор
    Какво е разкрил този плевенски педеруга,бе ? Той,носа не може да си обърше,вие очаквате нещо смислено да ви каже !
  • 179 Галя

    4 1 Отговор

    До коментар #51 от "Шекспир":

    Да ти сложат чип и хайде тогава да видиш
  • 180 Бай Ташко

    3 4 Отговор
    Те сега ще го преместя от левия в десния. Браво Слави, браво!!!
  • 181 Иванов

    5 7 Отговор

    До коментар #38 от "варненец от габрово":

    Всеки може да си има пристрастия. Но констатациите са му напълно вярни. Борисов е за затвора за всяване на паника, заради постиянните му лъжи. Тоя вече, дори да каже някаква истина, не може да му се вярва. Първо поглеждаме слънцето ит къде изгрява,щото според вожда наш, може и от север да е.
  • 182 Anonimen

    2 4 Отговор
    Zabrana za horata ima a Boiko ot (Palamara) ne izliza, testove za hora nqma zashto nqma da stignat za nego
  • 183 Тошко

    4 4 Отговор
    И Славуцата лъже, че не е ляФ педал ,ама на червеното Ферари има и ляФ и десен педал долен и окалян даже.
  • 184 Комбайнер Ферариев

    5 4 Отговор
    Слави, ти какво си бе човек?
    За певец не ставаш сине, за музикант също, за комик никак. Беше някъф водещ, ама то водещи много. Що ръсиш мозък и се буташ навсякъде. Сега и матиматик стана, ама ти си направо всестранно развита социалистическа личност или супермен по ново му. Глейти, глей... Учиндолското поле що чудо родило. Уникум!
  • 185 123

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "незнайко":

    Иди и обясни на роднините на всичките хиляди починали от вируса, е това е лъжа. Ако веднага те застрелят, а не те убият с камъни, ще си просто късметлия.
  • 186 Петродолар

    1 2 Отговор
    Истината винаги е скрита за очите!банкянската врачка,повелителят на вируса е едната страна на несъществуващата,умрялата....89г.държавна сигурност?...да живее ДС се изисква да има няколко избора,или изхода напълно противоположни ......колкото до ковид19... Колко са умрелите колко са заразените това го знаете ясно е че епидемия няма в Българската земя. ,но е много изгодно да се замете икономическата криза която се забелязва от началото на тази година в бг зад пандемията!Пандемия има но тя няма да засегне хората тук!пази ги от една страна туберколозната ваксина ,която е поливалентна има страничен ефект над тридесет процента срещу вируси и от друга то е по важно.....в близката си история а и в по далечна държавата Българска не е унищожавала не е унижавала не е крала не се е гаврила с народ,народи,властник ..........
  • 187 Титания

    2 0 Отговор
    В тeзи нoви врeмeнa зa вcички г-н Трифoнoв би трябвaлo дa oбнoви нaчинитe cи нa oпoнирaнe и прeдcтaвянeтo cи зa "oбeдинитeл нa нaциятa". Нe cпряхтe дa му ядeтe г-зa нa Бoйкo!!!!!! Зa щялo и нe щялo. В тaзи cитуaция нямaтe причини дa ce зaяждaтe c нeгo. Cпри Cлaви , зaщoтo e cмeшнo и вeрoлoмнo. Aкo гo нямaшe Бoйкo кoй знaй c кaквo щяхтe дa cи пълнитe нeaдeквaтния тeл. кaнaл
  • 188 Слави говори не като тъп политик!

    0 0 Отговор
    Лекарите се заразяват защото работят, така е в целия свят
  • 189 Бачо Качо

    0 0 Отговор
    Е нема такъв Дължина,тъй гребе да кръстиш недоносчето си партийно.Сега ревеш като ......,ама преди мълчеше като комунист на разпит пред Тиквичка!Ай сиктир!
  • 190 БАРБАС ГАНЬОС

    1 1 Отговор
    БАРБАС ГАНЬОС е единственият СЪДЕБНО ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ!!!!!
  • 191 един прост Българин

    0 1 Отговор
    Шубето е голем страх особено когато народа е про...т и държавата е слаб...а
  • 192 Бате

    0 0 Отговор
    Славчо, пееш в един глас със СЗО. Нашият хубавец здравен министър - също. И двамата да сте чули, че Трамп е спрял финансирането на СЗО?
  • 193 Док

    0 0 Отговор
    41 починали от 865 вирусоносители близо 5 % смъртност, ако се изследват повече хора, ще се установят повече вирусоносители/ ако се ползва PCR теста/ . Хипотетично, ако се докажат 8000 вирусоносители, смъртността пада на 0,5%. Ако се докажат 80 000? Боко каза - умрелите не можеш да ги скриеш! Капиш?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове