21 Април, 2020 13:20 28 015 63

Известен пловдивски адвокат: Убиецът на Милен Цветков след 3 години отново ще шофира друсан с още по-мощен джип

  • милен цветков-
  • катастрофа-
  • тодор кръстев
Известен пловдивски адвокат: Убиецът на Милен Цветков след 3 години отново ще шофира друсан с още по-мощен джип - 1
Снимка: БГНЕС

Известен пловдивски адвокат коментира новината, която потресе цялата България навръх Великден, а именно - смъртта на Милен Цветков, предизвикана от доказано дрогиран млад шофьор с мощен джип.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса думите на Тодор Кръстев:

"Не искам да ви развалям настроението, но да ви кажа сега - общо взето, какво ще се случи с коп*****ето, което уби Милен Цветков. Правя уговорката, че не съм пеналист /специалист по наказателно право/, но мисля, че прогнозата ми ще е доста близо до това, което ще последва. Та, искам да ви кажа, да нямате големи очаквания.

Ще го държат с мярка за неотклонение - под стража - дълго, за да се задоволи общественото недоволство. После нещата са доста объркани. За деянието му се предвижда до 10 г. лишаване от свобода. Но какво от това. Ще се ангажират топ адвокати. Употребата на наркотик ще се изкара - или дизайнерска дрога, или за медицински нужди. Ще се вземат предвид добрите характеристични данни, младата възраст, а и други неща, които ще се анализират - експертизи, свидетелски показания и т. н. Ще изкарат учителката му от 3 клас да обяснява какво добро дете е бил. Ще домъкнат в съда и някоя баба -съседка, които ще обясни как и е купувал храна и лекарства - и осъдителната присъда /ако въобще я има/, ще е в долния праг - някъде около 3 г. Ще го пратят в затворническото общежитие. Два пъти месечно ще си е вкъщи, и след най-много 2 г. ще излезе, като му се приспадне стоенето в предварителния арест. Та, това е.

На има-няма 26 г. отново ще е на булеварда, друсаничък и с още по-мощен джип. А момченцето на Цветков ще се взира в снимката на баща си, забравен от всички."


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 155 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    201 1 Отговор
    Ами такова ни е правосъдието.😖Пак казвам.Такива ги давайте на хората,Те да отсъдят.

    Коментиран от #28, #43, #57

  • 2 Аз викам че още юли

    86 6 Отговор
    Ше е на съниту и ше друса и ше пие😂😂😂😂
  • 3 Сценарист

    127 2 Отговор
    Това е ясно на всичко нас, и да вземе да си купи кокаин, какво де излага с тея амфети... Нали син на шефка има кинти.... Майка му със сигурност му се скарала.... Ах ти леке такова имаш пари а взимаш амфети.. тоя кокаин в нас за какво е?
  • 4 Рошко

    87 1 Отговор
    Тц грешка, сега след обстоен преглед ше поле и по болници, може и психиатри 1,5 години адвокатите и те ше са разболяват, все пак вирус ходи, и след година и половина туткане, ше си е излежал половината присъда, после следва добро държане, скара бира по затворнически общежития и хоп макс 2 години вън, в абсурдистан сме
  • 5 stefan

    53 1 Отговор
    Точно!

    Коментиран от #62

  • 6 goni

    77 0 Отговор
    Сигурно си прав. Какво може да се направи за да не се повтарят подобни случаи?! Не знам! Как можеш да откажеш подобни типове да вършат такива неща?! Че зад тях стоят парите! Те се чувстват безнаказани! Не вярват в нищо, освен в това че могат да правят, каквото си искат!

    Коментиран от #23

  • 7 Ми много ясно

    8 27 Отговор
    що какво е направил че да не е на свобода след година дори

    Коментиран от #30, #31

  • 8 грозната действителност

    46 0 Отговор
    Е това имам предвид и аз, амс нека и адвокат ви го каже! Пак казвам, който очаква нещо различно значи вярва в елфи! Единственото, което има шанс да се промени е следващия път не да вози приятелка, а приятел от затвора, ако изобщо стигне дори за ден до там!
  • 9 ВЯРВАТЕ ЛИ НА ДОКАЗАН И ОСЪДЕН ЛЪЖЕЦ ББ

    67 0 Отговор
    КОЙ Е ЛЪЧО ОТ ГЕРБ? Лъчо Мозъка 2011 год представител на американската компания “ОСТЕОТЕХ“ сащ фирма износителка на ЧОВЕШКИ ОРГАНИ,трупни донори,стволови клетки ,тъкани кожа сухожилия на български граждани и селяни
    ОСТЕОТЕХ изнася човешко месо за САЩ по данни на “Агенция Митници“ м-у 2-3 ТОНА е износа всяка година от България за САЩ,ИСПАНИЯ и Израел
    Заради скандала и лобизма за “Остеотех“ ГЕРБ уволняват ТРИМА МИНИСТРИ на Здравеопазването/Божидар НаневАнна-Мария Борисова,Мирослав Ненков бивши хирурзи и анестиолози/тия дето упояват преди да хирурзите да вземат органите за трансплантации/. СИНЪТ НЕ Е ПО-ДОЛЕ ОТ БАЩАТА - ИЗПЕЧЕН КРИМИНАЛ.
  • 10 Край

    88 0 Отговор
    Този ще кара джипа си някъде по Германия. Майка му ще го изстреля от тук. Сина на Милен ще му гледа снимката и ще му обясняват, че сигурно е на по-добро място.
    А ние ... Ами ние ще се ядосваме на несправедливостта, ще ударим по две ракиии и ще ни мине философски.
    А може ли по иначе? Не знаем къде са продават наркотиците ли? Не знаем че полицията също знае ли? Не знаем как се купуват такива джипове с какви пари ли. Знаем. Прощавайте ни Милене и стотиците жертви на обществото и държавата дето подредихме.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Шайба

    54 2 Отговор
    "Ти кaкъв бeшe,кoгaтo нямaшe нищo? -Нoрмaлeн coфийcки дришлъo. - A oщe пушиш ли кoзчe? -Питaй мe някoe другo въпрocчe! -A,чe нeмaш eднa cтoтинкa вeрнo ли e? -Притeжaвaм дeceтки лeвoвe,кяри мe кoлкo Бритни..." Интeрвютo нa Милeн c прoфилa нa убиeцa му,нeхaeн млaдeж упoтрeбявaщ нaркoтици,нямaщ и eднa cтoтинкa изкaрaнa,нo притeжaвaщ пaри oтнякъдe,прoдукт нa дeгрaдaциятa и мoрaлния рaзпaд нa oбщecтвoтo,зaкърмeн c дрoгa,лeки жeни и пoшлa музикa,cъбирaтeлeн oбрaз нa eднo цялo зaгубeнo пoкoлeниe,кoeтo ни ce oтплaщa пoдoбaвaщo.
  • 13 Аз съм

    41 1 Отговор
    Тук е мястото на журналистите , да следи и осведомява обществото. Все пак НАЙ-ДОБРИЯ им колега , светла му памет, е жертва на безотговорността на днешната действителност , за да могат утре да погледнат в очите с високо вдигната глава децата на Милен Цветков .
  • 14 Съдията Дред

    43 0 Отговор
    Бъркаш колега. Ще се размине с условна. Вече почнаха с публикациите как не му била оказана навременна помощ, линейката закъсняла, местили го, давали му вода. Ако ще лежи, на Хаваите ще да е, че на Малдивите може да се засече с някой от нашенско.
  • 15 Крум

    27 7 Отговор
    Закони??? Както и в другите съставляващи на БГ така и безопасността по пътищата страда от липса на държава. 1.Корупция и липса на строги закони при издаване на шоф.книжки- Вгледайте се в мощните 36000куб.джипове всеки втори е подкаран от 18-21год.лице от женски пол.всеки трети от лелка над 50те и останалите от остригани анаболни шофьорчета за които правилата не важат.Кой и как е дал книжки на тези индивиди?? Продължаваме да наблюдаваме ....автомоб.парк -коли над 15-25год. Внос от ЕС със съмнително тех.качество,болшинство с газови бомби в багажника-зад волана тутаирани ,напушени шофьори,роми и други.....хора които не помнят и отдавна са забравили как са взели книжки?? ........Таксита-жълти- те са друга категория както тираджиите те са винаги с предимство даже пред влаковете. За дупките и пътните знаци, които в повечето случаи липсват няма да говорим -за тях ще псуваме кметовете.Така ,че КОЙ ще оправи контрола и къде е държавата??

    Коментиран от #24

  • 16 Гошо

    42 5 Отговор
    ПОВТАРЯМ! Милен го уби държавата в лицето на законодателната, съдебната и изпълнителната власт!
    Вкарайте тва л*йно за 3 месеца в пандиза като млада невяста и филмирайте любовните игри. Ще се получи прекрасен назидателен филм! На бас, че които джендър го глета ще бъде безкрайно внимателен с кола а тоя келеш и на колело няма да се качи!
  • 17 Стига де !

    17 0 Отговор
    Удари 10 -ката майна !!! Щом си от системата ,, ти е ясно !! И на нас ни е ясно ,, жалко за + който оставя след себе си !!!
  • 18 фффакк

    38 1 Отговор
    Този адвокат е много прав,само забрави да спомене и още една възможност ..,например че някой може да изчака да излезе от ареста "копелето убило Милен" след 2 години и да га размаже с кола или джип на пешеходната пътека и това на фона на кризата няма да струва много пари.

    Коментиран от #26, #48

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Не на дрогата

    13 0 Отговор
    На фона на този случай съдебната власт разреши в нейната цитадела-съдебната палата да се снима клип за декриминализация на наркотиците.
  • 22 Анонимен

    12 0 Отговор
    Самата истинта!
  • 23 Шекспир

    18 0 Отговор

    До коментар #6 от "goni":

    Най малкото хванатия да шофира пиян или друсан задължително освен вземането на книжката да му нахлузят и 200ч общ.полезен труд.Като отиде маминото синче да чисти сметища и копае градинки ще си помисли другия път.

    Коментиран от #25

  • 24 Някой

    10 0 Отговор

    До коментар #15 от "Крум":

    Е то на теб всичко ти пречи.Предвид този случай примера ти с годините на автопарка е нелеп.
  • 25 goni

    16 1 Отговор

    До коментар #23 от "Шекспир":

    Какъв обществено полезен труд?! Това същество никога не е работило и изобщо не знае за какво става въпрос! И Макаренко не може да го оправи! По-добре без него!
  • 26 Булгарбаши

    11 0 Отговор

    До коментар #18 от "фффакк":

    Това може да се случи в Гърция,Албания Турция и т.н.А в Булгаристан -а дано ,ама надали.Хайдутите вече са само в художествената литература.
  • 27 гост

    10 0 Отговор
    ГАРАНТИРАНО ОТ ЛЪЧО ИВАНОВ И ГЕРБ)

    Коментиран от #29

  • 28 Такива сме ние, да ги оставяме на мира.

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Ние сме виновни. Апели, сигнали, мнения, отворени и затворени писма на тоя или ония НЕЧОВЕК... Тези глупости не действат. Народа сме ние и ние трябва да реагираме! Ние трябва да изтрием тая престъпна пасмина. Ние трябва да си върнем обратно държавата. С молбици по форумите гарантирам на 1000% Никой няма да се задейства. Сопата е на ход!
  • 29 Друг гост

    4 7 Отговор

    До коментар #27 от "гост":

    Къв герб те гони тебе,я си спомни Кой подари хамър на кънкьора,и Кой го отърва от затвора?
  • 30 Отсега

    23 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ми много ясно":

    Не само подкрепям изводите на адвоката,но мога да посоча и къде ще лежи на кълка наглото к.п.ленце.За срока( макс.5 г) ще бъде на първоначален строг" режим.Защото е с първа присъда,и е софийско пишлеме,съгласно ЗИН,ще го разпределят директно в ЗО" Кремиковци".Там ще изкара на курорт между 2-до 2,5 г максимум. Следва молба за УПО( условно,предсрочно освобождаване) пред съда,подкрепено от затв.управа с мнение,че се е оправил,бил послушен, работил( ще му уреди мама нещо- я библиотекар,я в администрацията) и хоп- навън.Максимум до 3 г е навън.А много вероятно, и по къс срок.Има и помощен,втори вариант: Смъкване на режима до " общ"( пак през затв.управа) и автоматично превод във затвора- Казичене.Там само името е затвор.Цял ден са абсолютно свободни- без ключ! Такива като него си " уреждат " работа през частна фирма навън.Закона го позволява.И к.о.пленцето ще си ходи в тях,ще имитира че бачка,и само ще се прибира вечер в общежитието да преспива.За добра работа имат перманентни отпуски- събота и неделя.Отделно- по " награда".7-10 дни.И пак същия номер.Поправил се - и предсрочно!Ако е страната на баш Демокрацията- ще получи -70-80 г присъда.Ако ще баща му да е милиардер.Знаем как само за употреба на алкохол вкарват мега звзди в затвора.
  • 31 Отсега

    7 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ми много ясно":

    Не само подкрепям изводите на адвоката,но мога да посоча и къде ще лежи на кълка наглото к.п.ленце.За срока( макс.5 г) ще бъде на първоначален строг" режим.Защото е с първа присъда,и е софийско пишлеме,съгласно ЗИН,ще го разпределят директно в ЗО" Кремиковци".Там ще изкара на курорт между 2-до 2,5 г максимум. Следва молба за УПО( условно,предсрочно освобождаване) пред съда,подкрепено от затв.управа с мнение,че се е оправил,бил послушен, работил( ще му уреди мама нещо- я библиотекар,я в администрацията) и хоп- навън.Максимум до 3 г е навън.А много вероятно, и по къс срок.Има и помощен,втори вариант: Смъкване на режима до " общ"( пак през затв.управа) и автоматично превод във затвора- Казичене.Там само името е затвор.Цял ден са абсолютно свободни- без ключ! Такива като него си " уреждат " работа през частна фирма навън.Закона го позволява.И к.о.пленцето ще си ходи в тях,ще имитира че бачка,и само ще се прибира вечер в общежитието да преспива.За добра работа имат перманентни отпуски- събота и неделя.Отделно- по " награда".7-10 дни.И пак същия номер.Поправил се - и предсрочно!Ако е страната на баш Демокрацията- ще получи -70-80 г присъда.Ако ще баща му да е милиардер.Знаем как само за употреба на алкохол вкарват мега звзди в затвора.
  • 32 Гост

    5 0 Отговор
    По български ще бъде оневинен. за този малко да се каже педалче само едно смърт и нищо друго !!!!!!
  • 33 ПРОКУРОРО

    11 0 Отговор
    да каже знаела ли е събственичката на джипа, че синът й е наркоман ?
    Ако е знела защо не е скрила ключовете ? Или той е най-хубавото дете-наркоманче ?
  • 34 ПЕНКО

    11 0 Отговор
    ДНЕС ИМА ПОСОБИЯ С ,КОИТО МОЖЕШ ДА УБИЕШ -ЛИКВИДИРАШ "ЧОВЕК" ИЛИ ВРЕДЕН ЧОВЕК- ОТ 30 -50 - 100 И 1000 МЕТРА РАЗСТОЯНИЕ !!! ВСЯКО ЛИКВИДИРАНЕ НА ЧОВЕК СЕ БАЗИРА НА -ДОСТАТЪЧНО МОТИВАЦИЯ !!!!!!!!
  • 35 Пожелани

    14 0 Отговор
    Дай боже на мамата на друсаното леке да се случи това, което синчето причини на майката на Милен. Когато съдбата те удари по същия начин, е най- справедливо!!! Господ бави, но не забравя. Престъпниците трябва да си получат заслуженото.

    Коментиран от #38

  • 36 гост

    15 2 Отговор
    Мисирките ще си кудкудякат около пуяка ББ и това е, и всичко е наред.
  • 37 ПЕНКО

    3 0 Отговор
    НЯМА ДА ШОФИРА !!! КАКТО Е КАЗАЛ ЦАР БОРИС -| : ..."НЕГО -ЖЕНА МУ-ДЕЦАТА-СЛУГИТЕ И ЦЕЛИЯТ МУ РОД " !!!!!!!!!!!!
  • 38 Оня

    8 0 Отговор

    До коментар #35 от "Пожелани":

    Присъединявам се към пожеланието ! Жалкото е , че след като съд , прокуратура и т.н. не действат , ще трябва да разчитаме на божието наказание !
  • 39 Къв съд у БГ, всички са боклуци

    9 0 Отговор
    Затва такива треа ги трепаме на място! Я да се събереме една тумба 40-50 човека и да го бехме убили от бой, кой щяха да съдят, дедовия може би а:-)
  • 40 анонимен

    7 0 Отговор
    Ами като няма справедлива присъда за дрогажа има.... и..... други.....начини.....!
  • 41 Бай Манчо

    10 0 Отговор
    Надявам се колегите му журналисти да не се поддадат защото със сигурност ще започнат да ги притискат да не ровят , а да следят целият процес , защото със сигурност сега това наркоманче ще започне да се влачи по разни болници с измислени болежки и така докато се позабрави за случая и го пуснат предсрочно .
  • 42 Един

    6 0 Отговор
    Няма да лежи нищо, едвам ще го осъдят условно. Жалко за Милен и детето му. До три дни ще ги забрави цялата страна.
  • 43 Shaybah

    14 0 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Някой помни ли щерката на Димитър Зоров (Зоров и Свинята (Лакрима) са главните играчи на млечния пазар. Първият е „наше момче“, а вторият не подлежи на коментар и се сещате кой е), как с джипчето си утрепа и осакати работници на околовръстното? Може ли да познаете какво става с делото и? Риторичен въпрос нали? А знаете ли, че й покриха марихуаната в кръвта? Има още поне дузина случай като този. До кога? И с този случай така ще се получи. Признание, чисто съдебно минало - 3 годинки, ама условно с 5 годишен изпитателен срок. После ще си го скрият в Германия да си доучи пуца и там даже няма да се води и осъден!
  • 44 булю булю щаб

    4 1 Отговор
    А бе ,що не направите един щаб за дрогата да видим там какъв е резултата?
  • 45 обаче

    17 0 Отговор
    Защо ли на мястото на Милен Цветков не беше спрял сина на някой съдия ,и тоя с джипа да го отнесе него.После същия съдия да съди момчето с джипа отнело живота на сина му. Да видим как щеше да отсъди и дали щеше да вземе подкуп за да отсъди минимално наказание..
  • 46 Аз Съдията с 9х19

    15 0 Отговор
    Това което заслужава това леке е 2.5 грама олово от определено разстояние, като дори и един 20 калибър ще свърши работа! Само това ще оправи всяка несправедливост в тая скапана корумпирана държава с подкупни съдии и прокурори! ☠️💥👈

    Коментиран от #47

  • 47 слаботоков

    6 1 Отговор

    До коментар #46 от "Аз Съдията с 9х19":

    Абсолютно си прав! 👍Писах ти плюсче!
  • 48 мисля

    8 0 Отговор

    До коментар #18 от "фффакк":

    че ще бъде по-възпитателно да не се убива копелето,а да му се начупят краката или гръбнака за да може да размишлява дълго върху постъпката си,смъртта понякога е леко наказание
  • 49 гост

    9 0 Отговор
    Гледах видео запис от катастрофата и мога да кажа ,че това трябва да се квилифицира като атентат , по простата причина ,че на косъм се разминаха още поне 6 пешеходци от това да бъдат убити.
  • 50 Реалист

    2 0 Отговор
    Добре бе,
    Всички плюем поредниЯТ изверг-убиец зад волана и с право,но хора,къде е всъщност проблема ?
    Хайде да го изплюем това камъче наааай-накрая.
    Абсурдистан и всички ония доказани престъпници в парламента които коват законите.
    Българина е комплексирано същество което прави абсолютно винаги напук на правила,закони и норми на обществено поведение.
    Тогава и законите трябва да бъдат съобразени с БЪЛГАРСКАТА народопсихология и да се подсигури тяхното спазване.
    Нека само не го обръщаме на псевдопатризъм и колко много сме велики.
    То се вижда и усеща колко точно сме велики и как не сме в състояние дори сами себе си да управляваме вече 30години.
    Милен Цветков не е изключение ,а е просто ПОРЕДНИЯТ !
    ДОКОГА ?
    Какво ОЩЕ трябва да стане,за да се променят законите и да започнат да се прилагат.
  • 51 инчхай

    3 0 Отговор
    прав е г-на адвокат така е в България убиеца на сестра си който я беше разфасовал и в сак я хвърлил в Дунав го видях в а-ла на баща си такава е българската власт цачева,фидосова цвъкито все законодатели
  • 52 Не е по темата...

    6 1 Отговор
    ....но като двоен гражданин немско/бг.
    аз лично ще вкарам имената на убиеца
    в немското посолство и чрез мой личен приятел немски полицай и в тяхната база данни.
    За мен лично няма съмнение,че това лице ще се опита да се укрие в Германия
    най-вероятно с нов паспорт и ново име.
    Хубаво е,че и снимката му е вече из интернет.
    Това още повече улеснява нещата.
    За съжаление обаче всичко това няма да върне Милен Цветков RIP.
  • 53 Georgi

    8 0 Отговор
    Всеки от нас е бил жертва на арогантната S класа на арогантния джип на арогантната Панамера и така ще бъде и занапред защото не сме единни и се мразим и вместо да го изкореним този проблем "си траем" утре си ТИ утре съм аз или приятел....това се случва всеки божи ден по пътищата
  • 54 foid

    1 0 Отговор
    Това всеки го знае и не учудва никой все пак се в България !
  • 55 майка

    7 1 Отговор
    Новината ме потресе.С дълбок покрон пред светлата памет на Милен Цветков и голяма ярост към общата търпимост към наркоманията. Нека не размиваме отговорността. Всички сме виновни. Време е тези думи да се превърнат в съвсем конкретни мерки, които да възпитават и строго да наказват
  • 56 Georidix

    7 0 Отговор
    "Право"съдието и прокуратурата са срам за България пред целия свят. На същия хал са и доста адвокати!!
  • 57 Тина

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Ще го изкарат невинен накрая. Някъде четох, че получавал припадъци. Тоя трябва да го съдят за тероризъм. Щеше за малко да прегази и пешеходците на улицата.
  • 58 1903

    3 0 Отговор
    Нямa дa oчудя, aкo ceгa хoрaтa нa Гeшeв и прoкурoркaтa oт Coф. Aпeлaтивнa прoкурaтурa Рocицa Cлaбaкoвa - кaрaКaчaн (нa ДC-Вaнчe кaрaПрacи c мнoгoтo тeрacи) търcят вcякaви "тeхничecки нeизпрaвнocти" в лукcoзния джип зa дa oнeвинят изцялo нaркoмaнчeтo oт aлкoхoлнaтa мaфия нa Привaт. Фoнд "Мизия Трaкия Мaкeдoния" нa ДC-МВРo?!
  • 59 1010

    3 0 Отговор
    Само да си лаем тук, няма да се променят нещата
  • 60 Адвокат Паров

    0 0 Отговор
    Колегата не е прав. Ако бъде наложено наказание 3 години лишаване от свобода или под 3 години, както той твърди, то съдът ще приложи института на условното освобождаване от изтърпяване на наказанието по чл. 66 НК и дееца няма да изтърпи наложеното наказание.
    В случая наказанието ще бъде много над 3 години лишаване от свобода, най малкото заради употребата на наркотични вещества, заради това, че е возил и други лица и са били поставени в опасност живота и здравето на преминаващите пешеходци на зелен светофар. Тук ще бъде отчетена и високата скорост за населено място, която автоекспертите ще изчислят в зависимост от вида, модела и здравината на автомобилите, степента на деформация. Важно е да се отбележи, че въобще няма спирачен път, като водача не е предприел екстрено спиране преди да достигне спрелия на червен светофар автомобил.
    Водил съм разследване на доста ПТП и нещата не са толкова елементарни.
    Причината за смърта ще е вероятно черепномозъчна травма придружена с вътрешни разкъсвания, които в повечето случай водят до кръвозагуба или до т.нар белодробна емболия.
  • 61 Дедо

    0 1 Отговор
    Знаем, че така ще стане! Нищо ново в скапаната България, от скапаното правосъдие.
  • 62 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "stefan":

    Не знам за шофьора но адворатите и съдиите ще кара мощни джипове и нови къщи по морето
  • 63 Ким Чен Ун

    0 0 Отговор
    До сега да съм го разстрелян наркоманчето убиец!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове