Last news in Fakti

22 Април, 2020 11:36 72 672 119

Десислава Николова е собственик на най-скъпата частна детска градина в София

  • десислава николова-
  • кристиан николов-
  • милен цветков-
  • детска градина

На майката на 22-годишния Кристиан Николов, убил Милен Цветков с неин служебен автомобил, е наложена парична гаранция от 100 000 лева

Десислава Николова е собственик на най-скъпата частна детска градина в София - 1

Майката на 22-годишния Кристиан Николов, убил журналиста Милен Цветков в катастрофа в София, се оказа собственик на най-скъпата частна детска градина в столицата. Десислава Николова е съдружничка с 50 процента във фирма „Тути 2011“, в която е вложила почти 800 000 лева, твърди "Блиц". Английската детска градина „Тути“ работи от 9 години, намира се зад хотел „Маринела“ и събира рекордните 1000 лева месечно от заможни родители, които искат децата им да научат английския преди българския.

Частната детска градина „Тути“ се помещава в апетитен имот от повече от два декара в квартал "Лозенец". За децата на заможните има мултифункционален салон за спорт, танци и игри. 8 специализирани кабинети за обучение (с бани и тоалетни към всеки от тях), както и богата библиотека с книжки и материали само на английски език, помагат да децата на научат езика на Шекспир. Има и спални помещения, трапезария, както и лекарски кабинет с 4 медицински сестри.

Джипът Audi Q7, с който синът ѝ Кристиан погуби Милен Цветков, е собственост на фирмата на Николова. Адвокатите на Миню Стайков - Лъчезар Таков и неговият син са поели защитата на 22-годишното момче.

Десислава Николова беше лаконична, че случилото се е трагедия за двете семейства. На въпрос относно бизнес отношенията ѝ с алкохолния бос Миню Стайков Николова коментира, че не е уместно да бъдат намесвани трети лица.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сиг а не

    179 61 Отговор
    Борисов е виновен!

    Коментиран от #5, #13

  • 2 габровец от варна

    223 12 Отговор
    Ами така ще е!Сега някой заможен родител с връзки ще помогне.
  • 3 Дедо

    382 7 Отговор
    Дано децата в тази детска градина да не ги "възпитават"като сина и!

    Коментиран от #118

  • 4 Бай Аврам Бакалина

    342 12 Отговор
    Крадец до крадеца, Мила Моя Майнольо!

    Коментиран от #51, #117

  • 5 ТРОПЧО

    31 191 Отговор

    До коментар #1 от "сиг а не":

    МИ НЯМА.ДА СЕ УЧУДЯ ВСИЧКИ УСПЕЛИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СА ХУБАВИ САМО КОГАТО ДАРЯВАТ А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ СА ЛОШИТЕ НА ДЕНЯ ЗАМИСЛИЛИ СТЕ СЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС ААААТЪИ ЧЕ НЕ МЕ УЧУДВА НИЩО В БУЛГАРИСТАНИЯ

    Коментиран от #47, #103

  • 6 беге реалност

    298 5 Отговор
    за такива, уважаемият професор Вучков, друг напуснал ни водещ, казваше, това драги зрители са прислугата на олигархията, второто ниво, обслужват и получават парички за това, училища, градини, фитнеси, спа салони, тути фрути и джиджи биджи
  • 7 Цецо Цветанов

    151 31 Отговор
    Гарантирано от ГЕРБ?
  • 8 Адвокати

    133 7 Отговор
    за пример. Особено нещо е адвокатския морал - зависи от парите. Дали някой ще иде повече при тях? Няма анализи по тези въпроси, а може би трябва.

    Коментиран от #25

  • 9 гост

    104 62 Отговор
    Тава е то....червената аристокрация!!!
    Да ви е честита....
  • 10 Спас Николов

    251 11 Отговор
    За хилядарка на месец ще ги възпитат в класни шмъркачи.
  • 11 тиквун

    42 76 Отговор
    корнела е виновна !!!

    Коментиран от #31, #72

  • 12 Аз аз

    154 1 Отговор
    Поредно показно как закона е само за народа. За всички октавали с доходи над нормалните няма закони та дори убийства да извършват - парите са над закона, за парите превръзката на богината на закона, пада....
  • 13 Гост

    91 32 Отговор

    До коментар #1 от "сиг а не":

    Що бе,да не би Борисов да купи джипа на малкия келеш,щото се сещам за един политик дето подари Хамър на един кънкьор

    Коментиран от #55, #71

  • 14 сггсгс

    143 5 Отговор
    Tutiiiiiii шмрък ,паффффффф !! Мухххаахааа! Крадците водят малките бъдещи наркоманчета с нашите пари ,които ги откраднаха от бедния народ !

    Коментиран от #79

  • 15 пройчо

    126 23 Отговор
    Красиво къще!
    Почти като онова,м Барселона...
  • 16 petar svilenov

    164 7 Отговор
    Ще посмеят ли да попитат,КОЙ е дал лиценза.От Столичен инспекторат,кои ,,експерти,,са се подписали.Ами РЗИ,Районното кметство.Нищо случайно няма при такива инвестиции.Само данък сгради и такса смет колко са и по каква тарифа се плащат.Важно е да се провери има ли деца в градината,които не си плащат и всичко ще лъсне.
  • 17 HitDobavki Net

    27 67 Отговор
    Не си мислете че бизнеса е пряко свързан с възпитанието на поколението! Раждаш се с предопределена съдба и Геном! Всичко друго е спомагателни житейски фактори!
  • 18 В тази градина

    137 4 Отговор
    ще се отглеждат бъдещите келешчета-наркоманчета.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Справедлив

    119 11 Отговор
    А тази градина да се събори, децата им за назидание във Факултета, там да учат четмо и писмо.
    Тези са бъдещите предателчата на БГ.

    Колкото народ са избили родителите им - катастрофи, експлоатация, кражби, неплащане на данъци...

    Коментиран от #60

  • 21 заката

    146 3 Отговор
    тук в тая детска градина са само крадци и бандити и техните деца
  • 22 войводата

    110 13 Отговор
    докато ни управляват олигарсите и суджуците така ще е българино ти сам го допусна това вината си е изцяло в теб
  • 23 Няма нищо лошо в детската градина

    65 21 Отговор
    Ясно е че персонала , който се занимава с децата е на ниво. Жалко че няма такива детски градини за всички деца, защото ранното възпитанието е основата за развитието на свестни хора. Ако детето ви е гледано добре от детската градина, когато после тръгне на училище можете спокойно да ги " наблюдавате" от страни без стрес и паника. Иначе собствениците и спонсорите могат да си " перат" парите през училища, детски градини, църкви, домове за сираци но това вече не е наша работа.

    Коментиран от #28, #45, #98

  • 24 Какво прави Гешев с приватизацията?

    80 1 Отговор
    Предстоят му още реституция с компенсаторки и кошаревски свидетели,заменки,обществени поръчки,лоши кредити,измислени давности,неплатени данъци и т.н. Има много работа в “държавата” на мафията с държавните милионери!
  • 25 И аз да кажа

    108 1 Отговор

    До коментар #8 от "Адвокати":

    Ама разбира се, че ще иде- този беше адвоката на Вальо Топлото.С откраднатите от софиянци за парното пари е отгледан и изучен въпросният син- вече и той си създава име на "успешен" сред крадците . Нали знаете- в България успешните адвокати не са онези, които са много добри в правната материя- успешни са онези, които договарят най- благоприятни присъди и решения за клиентите си- с рушвети, с лъжи, със сплашване. И това не е от последните години- така е още от 90-те. Имаше една шматка Симеонова, която много добре "работеше" сновеше с магистратите из скъпите кръчми около съдебната палата и много боклуци с костюми отърва!
  • 26 маде ин ГЕРБ

    120 21 Отговор
    Един колекционирал апартаменти, друг си направил тераса, тая - детска градина. Гарантирано от ГЕРБ !

    Коментиран от #29

  • 27 Български офицер

    85 16 Отговор
    Само ПУБЛИЧНИ РАЗСТРЕЛИ , ваш,та мамица Червена - крадлива - парвенюшка ......!!!

    Коментиран от #84

  • 28 Айде бе

    106 2 Отговор

    До коментар #23 от "Няма нищо лошо в детската градина":

    Аз пък бих се усъмнил, че човек който от своето дете е направил боклук, може да възпита когото и да е. Познавам много богати хора, които здраво си държат децата или ги пращат в чужбина, защото тук частните заведения да раболепни към паралиите. Виждал съм във Франция лицея с най-висока успеваемост на матурата. Той е с пансион в историческа сграда в предградието Сен Дени и условията са спартански като по филмите, но всеки ден им дават нови чисти дрехи и имат униформи. Така се създава елит- а тук дрисльовците от детската градина обсъждат кой с каква кола са го докарали. Там хората плащат за да са строги и взискателни с децата им- виж в емигрантските квартали, за да не ги обвинят в расизъм, не им придирят много!

    Коментиран от #37

  • 29 Айде бе

    47 26 Отговор

    До коментар #26 от "маде ин ГЕРБ":

    Я чакай, при кого изгря и цъфна тази и на кого бяха спонсори! Я виж добре снимките! Ей това червените срама нямате!

    Коментиран от #32

  • 30 Пишлемета на Държавата!

    111 3 Отговор
    И какво тая дрисня отне човешки живот и ще ми сравняват това на 3 години лишаване от свобода?! Държаво, държавооо,жал ми е направо! Като е отнел живот, да отнемат и неговия, пък нека после майка му да съди! Наркоманче, разполагащо с пари. Сега ще изкарат, и че не е дрогиран ли? А бе спрете се, жалки сте! И после се опитват да прехвърлят вина пак на лекарите, че били бавни, алоооо, те не са Господ! Ти го размажи, пък после чакай да го излекуват! Търсете вина в Убиеца!
  • 31 И Путин,

    6 17 Отговор

    До коментар #11 от "тиквун":

    и Путин
  • 32 Разбрахте ли

    73 3 Отговор

    До коментар #29 от "Айде бе":

    кой подкрепят сегашното статукво? Ами такива- от тази порода,с възможност да плащат без приблем хиляда лева.А такива са хиляди.Другите ба,лъци- милионите заработват общо ,цяло семейство подобна сума.Ето как се създават касти от невръстна възраст.Сега в детска градина,следва " елитен колеж" тук или по вероятно навън,след това още по скъп университет.А вашите деца и внуци,след време ще се чудят откъде се появиха тези,или онези бизнесмени,депутати,банкери,индустриалци. Ами от там- от детската градина! От там се оформят бъдещите връзки, взаймна подкрепа,базираща се единствено на общи икономически,финасови и групови интереси.Вашите там- в общинските( ако успеете да се вредите).Бъдещите мравки и пчелички подчинени безропотно,на тях- от детската градина за хилядарка на месец.

    Коментиран от #82

  • 33 1111

    97 2 Отговор
    И ЗА ТАЗИ ЧАК СЕГА СЕ СЕТИХА ОТ ПРОКОРАТУРАТА-ОТ КЪДЕ СА И ДОХОДИТЕ ЗА СКЪПИТЕ КОЛИ ЖИЛИЩА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И ОЩЕ И ОЩЕ - АМИ ОТ БЕДНИЯТ НАРОД ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ЦАЛ ЖИВИТ РАБОТЯТ ЧЕСТНО И НАКРАЯ ЖИВЕЯТ НЕДОСТОЙНИ СТАРИНИ ЗАРАДИ ТАКИВА К-----------
  • 34 Иван

    62 4 Отговор
    Аз предлагам това момче да го изследват и ако има читав орган да му ги извадят, а останалото на Шаро. Нищо няма да става от него в бъдеще. По добре е от разтрел.
  • 35 аз проклетникът

    11 27 Отговор
    това далеч не е най-скъпата детски ща градина в София, стига сте писали глупости
  • 36 Automaniak

    73 2 Отговор
    ДЕЦАТА НА ТИЯ КОИТО ЩЕ ГО СЪДЯТ И ТИЯ ДЕТО ЩЕ ГО ЗАЩИТАВАТ УЧАТ В ТАЗИ ДЕТСКА ГРАДИНА..
  • 37 Стига бе

    6 19 Отговор

    До коментар #28 от "Айде бе":

    Е и къв ти е проблема, пращаш сина си да утрепе някой и като влезе в затвора ще е точно като в лицея, който си описал, даже и безплатно ще ти излезе, за да бъде съвсем като в затвор да добавя, че във вопросния лицей когато загасят лампите се забранява всякакво движение, през останалото време си постоянно с придружител, в стая сте по четирима с една тоалетна в нея...бе то по лошо от затвор стана ама айде, като за богати хора които не искат да виждат децата си става:)

    Коментиран от #81

  • 38 Ех мила родна картинка

    70 2 Отговор
    Била секлецарка на Миньо Дтайков и изведнъж как става съдружник и дясна ръка, ъкъла не ми го побира как от нищо ей така ставаш нещо, но е нормално в една Държава къде Пеевски или Дидо дългия както му неше прякора навремето, супер незабележим пубер даже сопола няма да си оставиш на него, но мама праска е дупе и гащи с разпределящия порцийте в Държавата Доган:-)
  • 39 Мащабно

    57 5 Отговор
    грабене от вси страни , а ла мафията ! Че и детска градина с по 1000 лева месечно на дете !

    Коментиран от #43, #83

  • 40 Активист на БСП

    67 12 Отговор
    Гербаджиите направиха карамбол с тоя случай ! Първо: Убиха Милен Цветков ! Второ : На тая ще и поприберат част от активите и току -виж ,,Карнобатска гроздова,, сменила собственика си ! Така както ,,Лакрима ,,стана собственост на Делян Пеевски !Нали пом ните ,,Лакрима,, ? Тя беше собственост на един ,който го убиха в центъра на София !!! И ето сега собственик е Гуци !

    Коментиран от #41

  • 41 вирусолог

    48 34 Отговор

    До коментар #40 от "Активист на БСП":

    Ей, палячо, Миньо Стайков къв е бе? Ами Пеевски? Зад двамата сто Мултигруп!
    Кой стои зад Мултигруп, кажи бе, комунист мръсен.
    Едно време трябваше да ви разстреляме, ама нямаше кой! Само трепане за червените боклуци и плитък гроб, да ви разнасят кучетата!
    Ако имах власт в тая държава, щях да ви избия до един, до крак, до 9 коляно, нямя значение, деца, жени, пълна карантина, така се прави с червения вирус.

    Коментиран от #59, #69, #73, #86

  • 42 Ввв

    33 0 Отговор
    Боклуци сър!!!
  • 43 вирусолог

    78 5 Отговор

    До коментар #39 от "Мащабно":

    Парите и са от Европейските фондове за развитие, тя е земеделска производителка и получава субсидии, така се финансира винпрома, който явно е са за пране на пари, парите им на червените гниди са главно от източване на фондове от ЕС.
    За това земеделието ни никакво го няма!
  • 44 гост

    60 2 Отговор
    Независимо разследване на всичките парични средства и активи, а ако се докаже, че са незаконни(а те са) конфискация в полза на държавата. А доживотният затвор за разглезеното и келешче, дори не трябва да се коментира. Това трябва да се случи, ако изобщо имаме някакво правосъдие, ако ли не, ние като отговорни граждани трябва да излезнем и да раздадем такова, иначе губим битката с мафията.

    Коментиран от #65

  • 45 Боряна Илиева

    98 3 Отговор

    До коментар #23 от "Няма нищо лошо в детската градина":

    Възпитава се в семейството, глупава жено! А не държавни и частни институции. 27 г. съм учител. Нагледах се на невъзпитани родители и оттам на неуважителни ученици. Натирят ги в училище като говеда на паша и ти си длъжен да ги пазиш, сакън да не се сбият. Идва ,,родителят” и се разправя с мен как аз не съм си свършила работата и съм позволила безценното му отроче да плаче.... Ей, къде сте рпдители? Вас ви няма в живота на децата си, не ви интересуват техните стремежи, мечти, не инвестирате, когато трябва в таланта им. Идват учениците в училище със скъпи телефони, с прически, грим, с предозвикателно, арогантно поведение , но ти учителю си винаги виновен. После в живота нямало работа, мрънкане, че малко се заплащало.... А ти, родителю, какво инвестира в детето си? И какво очакваш да се роди от безвремието , на което ти самия си роб?
  • 46 мъкаааа

    25 3 Отговор
    Десислава Николова е собственичка на най-скъпата частна детска градина в София
  • 47 Сливи за смет

    30 1 Отговор

    До коментар #5 от "ТРОПЧО":

    Ти си биологичен отпадък точно като наркомана убиец.
  • 48 црррр

    21 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Десислава Николова е съдружничка с 50 процента във фирма „Пути 2011“
  • 49 иван

    46 7 Отговор
    Веднага да се закрие тази детска градина.Всички деца трябва да посещават еднакви градини

    Коментиран от #61, #110

  • 50 Онзи

    48 0 Отговор
    Това реклама не детската градина ли беше?
  • 51 Гробаря

    50 2 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Аврам Бакалина":

    Крадец до крадец и между тях още много крадци управлявани и защитавани от височайши крадци. Брей то голямо стадо.
  • 52 Нали на всички е ясно

    53 6 Отговор
    ЧЕ ЗАД ТАЗИ ПЕРСОНА СТОИ ЯКА ОРГАНИЗАЦИЯ !!!!! И ТОВА МОЖЕ ДА БЪДЕ ЕДИНСТВЕНО ДС!!!! НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТАЗИ СМРАД!!!!
  • 53 Ким Чен Ун

    37 0 Отговор
    Защо още не е екзекутирана?
  • 54 Какво образование?

    61 0 Отговор
    Може да те издигне толкова високо в бизнеса? Английска филология ли е завършила госпожата, важно е да се знае кое прави един българин толкова успешен бизнесмен. Имала ли е медали от олимпиади по математика и физика?

    Коментиран от #112

  • 55 хахахаха

    34 12 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Ей ,тролче-кънкьорът донесе СЛАВА и медали на Родината,ЗАТОВА му са подарили нещо,което НЕ Е ДОКАЗАНО,един път сбърка,и го осъдиха с КОСВЕНИ улики,без да е пил или пушил треви,и го ИЗГОНИХА от България,а тия уродчета всеки ден правят золуми и са само едни паразити!И закон не ги лови за нищо!

    Коментиран от #85

  • 56 Нова

    53 3 Отговор
    Боже, Боже! Трагедия за двете семейства? За този в гроба дали е само трагедия? За мръсни наркоман с неадекватната му майка трагедия е че ще трябват много пари жертвата да се окаже виновна.
  • 57 Billy Boy

    50 4 Отговор
    По грам кокаин на ден включен ли е в цената на детската градина?
  • 58 оцелял от турското робство

    50 0 Отговор
    Чии са останалите 50 %? Да опознаем следващия по отрано.
  • 59 оцелял от турското робство

    17 7 Отговор

    До коментар #41 от "вирусолог":

    Внимавай да не се задавиш и пази на вожда партийния билет.
  • 60 ей Другарю

    12 1 Отговор

    До коментар #20 от "Справедлив":

    по-кротко го давай, експроприацията отдавна е в миналото.

    Коментиран от #70

  • 61 Прав си

    11 2 Отговор

    До коментар #49 от "иван":

    Иване,в Северна Корея е така.
  • 62 Паралакс

    37 1 Отговор
    Сега е моментът заинтересувана част от обществото да се организира и да предприеме действия за промяна на закона и въвеждане на много по-строги присъди за виновните за катастрофи причинени от употреба на алкохол и наркотици и. Хората загубили близки в такива катастрофи биха били движещата сила на тази промяна. Медиите могат да помогнат много особено сега, когато жертвата е един от тях. Необходими са публични протести и да не се оставят нещата на мира докато не се направи промяна на закона.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Въпрос

    54 3 Отговор
    Не ви ли се струва супер нагла тая Николова? Какъв човек трябва да си да кажеш,че случилото се било трагедия и за двете семейства вместо да поднесе публично съболезнованията си?
  • 65 Пешо

    35 3 Отговор

    До коментар #44 от "гост":

    Трябва доживотен,но ,както се говори в медиите, наказанието е 3-15 години. Дори не е предвидено да има доживотен заради такива престъпления. Явно абсурдните смекчаващи вината обстоятелства са ,че си признаваш престъплението и ,че било по непредпазливост. А трябва да е обратното- съвсем съзнателно си употребил наркотици,значи това е предумишлено престъпление ( в случая убийство) и до живот да търкаш наровете. Ееех, мечти.
  • 66 георги

    54 1 Отговор
    Значи на такива като мен в НАП със фенерче светят дали не съм забравил да декларирам нещо пък за тях свободия.Ама тоя път съдбата те наказа с дете наркоман,всичкото богатство ще ти се разсипе и само лудостта и егото ще ти останат освен ако преди това малкият не те довърши.
  • 67 Георги

    27 2 Отговор
    Същата тази дружина сигурно седи зад протестите срещу децата да започват по рано училище да нямат нужда от детска градина. Така за сметка на децата от малцинствата които не могат да си позволят, тя пак се нагуши с мангизи с които си плати гаранцията за ваша сметка където си държите децата при нея.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Комунист

    22 6 Отговор

    До коментар #41 от "вирусолог":

    Ела ме убий бе,пъзльо! Сигурно и в казарма не си бил и оръжие си виждал само в холивудските фантастики. ДемокраД нефелен!
  • 70 Коня хвърли оня

    12 1 Отговор

    До коментар #60 от "ей Другарю":

    По един или друг начин експроприацията на експроприаторите пак ще дойде на дневен ред!!!

    Коментиран от #107

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Лея

    13 2 Отговор

    До коментар #41 от "вирусолог":

    Абе защо му се връзваш на това лекенце!?Не виждаш ли, че е скапан трол с червен .. нос? Много важно какво каканиже-хората не са слабоумни или късопаметни!
  • 74 Мимокмок

    33 1 Отговор
    Майка му го е зарязала още при раждането му и после -наркоман!!!! А и другите двама ,дето са били с него,и още Сузанити и прочие знайни и незнайни пикли и пикльовци,дето тате му е купил кола.....има да ни трепеят по пътищата.....
  • 75 Тази е

    34 0 Отговор
    Била съдружник и на Каракачанов.На този тумбак не му ли се събра много ?Щял да си плати глобата като получел заплата.Нямал 300 лв.
  • 76 КОЧА

    9 0 Отговор
    КРАДЛАТА ЛИ .
  • 77 моето

    9 3 Отговор
    Закона е врата в полето,само баламите минават през нея!
  • 78 Селянин

    23 0 Отговор
    Всички се раждаме е равни и пред смъртта сме равни. Тия болни мозъци си мислят че градят Империи. Но той Дядо Божи им даде сигнал точно на Велик ден. Винаги има Видов ден. Жалко че си отиде още един достоен Българин. Вечна му памет.
  • 79 Бедния

    9 0 Отговор

    До коментар #14 от "сггсгс":

    А какво може да откраднеш от бедния, все едно да вземеш на босия цървулите. Най много да му спреш фалшивата инвалидна пенсия и той да си намали пиеньето.
  • 80 Големите пари

    14 1 Отговор
    Стават с големи игри, научават се тези неща по неприятен начин , на мен такива не ми са интересни, защото не са само те, времената са такива, че отново частното е налице, богата градинка с много екстри, плащат заможни родители, излишно затова може би... (глезотийки, оттук се започва,, за богопомазаните..!)
  • 81 Айде бе

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "Стига бе":

    Не, спалните са общи за много хора, леглата са перпендикулярно на стената, нямат шкафчета. Обаче е чисто и им създават навици да се носят чисти. И в събота и неделя са при семейството, ако са от Париж . Мисля, че е по-правилно отколкото да ги оставят без надзор. Не зная, зависи колко са заети. В България бабите правят каквото могат
  • 82 И аз да кажа

    20 2 Отговор

    До коментар #32 от "Разбрахте ли":

    Не съм съгласен- както казваха в някаква мъдрост:"В науката няма царски пътища" . Освен ако не си с талант от Бога, знанието, моженето идва с усилие и мъка. Лигльовците навън не виреят много- заедно с дъщеря ми в Германия имаше една реколта деца на митничари. Поседяха няколко години, местиха се от университет в университет и накрая отпаднаха отвсякъде и се прибраха. Всички такива, като се приберат заразправят колко е лошо там. Та нашите връзкарчета рядко могат да се похвалят със завършено образование в сериозен университет. Включително Ктистианчо. Нещо бил, нещо мърлял в Германия- както виждате на снимките от Фейсбук не парадира с дипломиране, а с пушене и с вързания тигър. А като си дойдат, във фирмите на мама и тате ги слагат за декорация, а си назначават някое сериозно бедно момче да им върши истинската работа. Сладкото е, че чуждите фирми я усетиха тая работа и си назначават за изпълнителни директори хора от езиковите гимназии в провинцията и знаете ли колко умни и грамотни хора се оказа, че имаме!
  • 83 Мисля си

    24 0 Отговор

    До коментар #39 от "Мащабно":

    Че тая детска градина си е една перачница, бе- я направете сметка, даже при тая такса трябва да има 500 деца за да се изплати и излезе на печалба. Като чувам какви разкоши, какви педагози, пък консумативи, данъци и такси...освен ако не смучат някакви европари, тия са на чиста загуба! Ама кво разбирам аз - бизнес, тънка работа!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 И аз да кажа

    21 0 Отговор

    До коментар #55 от "хахахаха":

    Едно вярно твърдение няма: 1. Успехът е личен - Денкова и Стависки си пишат в биографиите, че са олимпийски шампиони, не аз и вие. 2. Джипът им го дари Мобилтел , за да си направи фирмена реклама. 3. Стависки е бил безусловно доказано и с тест,и с показания на полицаи пиян. Тя Албена си го е знаела пиандура и затова не е тръгнала с него.4. Има убит и осакатено момиче 5. Никой не ги е изгонил. Имат вила в Черноморец, ако не бъркам. 6.!!! Това е най-добрата илюстрация на българо-руската дружба - използва да се включи през българска квота, получава си лична облага, почерня две български семейства, убива младеж, прави инвалид момичето и си продължава живота с биография на шампион!!! Аз познавам човек, който сгази две дечица- изскочили на пътя му без да е пиян, който не можа да го преживее и се самоуби. Не и руското говедо, да сме му благодарни, а!?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Гост

    15 1 Отговор
    Това са бъдещите ни управници -мамини деца защото парите правят живота имаш ли пари всичко е твое -коли ,жени хубаво място някъде скъпи коли .Ето ви показния капитализъм у нас !Тая жена на друго място ще я линчуват а може би и друга ще и направят!
  • 88 Гост

    18 1 Отговор
    "Десислава Николова беше лаконична, че случилото се е трагедия за двете семейства."
    Трагедията е била в едното семейство и заради нея бе отнет живота на поредния невинен човек.
    Почивай в мир Милене.
  • 89 Lea

    18 1 Отговор
    От какво ще го защитават тези адвокати,не адвокат ,а адвокати?Това "дете" убива човек,това можеше да съм аз,децата ми ,вие ...трябва да има сериозно наказание,за да разбере и то и родителя,че са ВИНОВНИ!!!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Девил

    6 2 Отговор
    Тази деса, е най-лошата майка която съм виждал!
  • 92 Минчо нара

    4 2 Отговор
    Това момче му трябва АК 7,62 или в затвора за 15г. /. 20г. И на 8 / 10 година е на вън със още по голям SUV .престоят му във затвора ще е по хубав ,уютен и богат . От колкото 60 % от работещите хора в BG.
  • 93 Тест

    5 2 Отговор
    Добре се е насочила към детската градина, да правят и останалите богаташи деца сектантчета, сатанистчета, дегенератчета, масончета и боклучета. Това момиче специално е като резултат от някакъв експеримент на МК култура.
  • 94 И аз

    5 0 Отговор
    Има една приказка от време оно - "Око за две, зъб за чене". Заради големият обществен интерес предполагаемата присъда от 3-12 год. затвор стигна 12-15. Дали ще я има е отделен въпрос нооо, има още една приказка от онова време - Желязото се кове докато е горещо". По този повод е време, ако сме читав народ с все още здрави морални устои да принудим тези които "сме избрали" да ни управляват да попренапишат законите за нас, а не за тях и за всичко сторено да няма давност! От там насетне ще е лесно! Но това няма как да се случи - останалите читави тук са твърде малко за такава мисия! Почивай в мир, Милене!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 И аз си помислих за пропорцията

    0 0 Отговор
    Тази самозабравена крава какви ги приказва? Убили са тя и синчето й един смислен човек, той лежи в хладилниците на Пирогов, а нейният изрод изтрезнява и си крие лицето (да не го запомним, нали го чака сито бъдеще) и било трагедия за двете семейства! Аз пък смятам, че нейното семейство може да е полезно само като банка за органи!
  • 97 И аз си помислих за пропорцията

    0 0 Отговор
    Какво непозволено написах?
  • 98 Наблюдател

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Няма нищо лошо в детската градина":

    А ти толерантен коментаторе защо не отидеш да поработиш с парцала в ръка в тази детска градина. И то безплатно, като доброволец. Към персонала дето нищо му няма? А?
  • 99 Тегоби

    6 2 Отговор
    Бъдещите уруди, който ще тормозят внуците. Няма да се оправи България докато не избесим 500 000 чантаджии келемета.
  • 100 minchominchew

    0 0 Отговор
    detska-gradina-sa-deza-s-waspitanie-sa-droga--i-otkade-e-wsela-800000-tasidropla
  • 101 1944

    8 2 Отговор
    утайката на бкп станаха капиталисти с нашите пари. некадърници от къра.
  • 102 МИНА

    8 1 Отговор
    СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА МИЛЕН ЦВЕТКОВ
  • 103 Дарение Тропчо

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "ТРОПЧО":

    Когато си спечелиш парите от друго общество освен на земята, мисля че милионите са си само за теб. Но ако печелиш на гърба на обществото и благата на земята, длъжник си.....
  • 104 Байконурски жмел

    1 0 Отговор
    в урановите мини веднага!
  • 105 Фифи

    4 0 Отговор
    Детската градина "Тути" отне част от двора на държавната детска градина "Веселушка" по времето на голямата икономическа криза, вместо да се построи още едно крило за държавната детска градина. Оправна е жената.
  • 106 Българин

    9 1 Отговор
    Тия еземпляри ще се задавят от лакомия , парвенющина и демонстрация на олигархизъм. За съжаление в България никой на никому не търси отговорност за парите които демонстрира и презентира- нито НАП, нито другите държавни органи. Ако това си го позволят в САЩ, някои ще лежат доживотно в затвора за укрити, препрани , изпрани и дезинфекцирани пари. Абе органи отговарящи за това , вземете се САМОСЕЗИРАЙТЕ.
  • 107 скачай пак на коня

    0 0 Отговор

    До коментар #70 от "Коня хвърли оня":

    А нещо за експроприираните!?
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Заинтересован

    3 0 Отговор

    До коментар #49 от "иван":

    За сведение, сега върви кандидатстване за детска градина. Места няма, майките трябва да търсят частни градини или да напускат! Като да спечелиш от тотото е. Но сега се сещам, че може би врътката е: да има деца за частните детски градини като на тази бизнесмена!
  • 111 Катерина

    5 1 Отговор
    За смъртта на Милен Цветков да има за келеша убиец и другите двама наркомани доживотна присъда’ Обществото ще следи процеса и няма да го покрият парите на Кристиян и двамата в колата избягалите мушмороци❗️
  • 112 Рашко

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Какво образование?":

    Пари има.Пари има... !?
  • 113 Тути

    5 0 Отговор
    Защо изтривате съобщенията на хората’ Нема да позволим да се скрие истината 🥶
  • 114 ОСТАП БЕНДЕР

    2 0 Отговор
    ХУБАВИТЕ И УСПЕЛИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ СА ПЛАДНЕШКИ РАЗБОЙНИЦИ ТЪМНИ" ГЕРОИ НА ПРЕХОДА.ТЕ ДАРЯВАТ ТРОХИ ОТ КРАДЕНОТО ЗА ДА УСПОКОЯТ ГУЗНАТА СИ СЪВЕСТ.КАЗАЛ Е БОТЕВ : БОГАТ Е А ГО НЕ ПИТАТ КОЛКО ДУШИ ИЗГОРИЛ ЖИВИ И ПРЕД ОЛТАРА БОГА ИЗМАМИЛ....
  • 115 ТЪП НАРОД

    3 0 Отговор
    ..ДО КОГА БРЕ НАРОДЕ.....ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ...ВСИЧКИ ПРЕД СЪДА..,да му дадат на малкото гомно 15г. без право на предср. освобождаване.....
  • 116 Родител

    2 0 Отговор
    Не бих пратила и домашен любимец да го възпитават тези които не могат да възпитат собствените си деца.
  • 117 Зарко

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бай Аврам Бакалина":

    Винпром,детска градина !? Няма да се учудя ако има и частно училище,болница,завод ... ? Не е виновен тоя дето яде баницата,а тоя дето му я дал .
  • 118 соросоидни кърлежи

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дедо":

    уха..било трагедия и на двете семейства..егати наглост..трагедия за тебе ще е ако твоето наркоманче изгние бавно в затвора.
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове