23 Април, 2020 08:32 8 067 28

22-годишен пиян шофьор заби колата си в аптека в Габрово

  • габрово-
  • катастрофа-
  • пиян

Полицията разследва инцидента

22-годишен пиян шофьор заби колата си в аптека в Габрово - 1

22-годишен пиян шофьор заби колата си в аптека в Габрово на една от най-оживените улици. Като по чудо никой не е пострадал. Инцидентът станал преди дни, но днес в социалните мрежи бяха разпространени кадри от момента на катастрофата.

На видеоклипа, разпространен в социалните мрежи се вижда как колата, управлявана от младия шофьор навлиза в кръстовище с много над разрешената скорост, изхвърча от пътя и се забива в аптека, която се намира на входа на жилищен блок.

"22-годишният шофьор, който е с няколко криминални регистрации се е забил в аптеката, която виждате зад мен, а пред нея като по чудо в този момент не е имало хора.", разказва свидетел на катастрофата.

"Да се благодарим на Господ, че минахме с малкото зло и беше такъв ден, в който аптеката не работеше!",казва друг свидетел.

"Слава богу в този момент нямаше никой, десет секунди преди него минават хора от квартала...". коментира друг свидетел.

След катастрофата шофьорът е невредим, а дрегерът отчел 1,45 промила алкохол в кръвта му. По неофициална информация и преди е бил хващан да шофира пиян. Пострадал е само спътникът му, който е с фрактура на крака.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мечо

    23 4 Отговор
    този пост ма кара да си забиа колата ниякаде
  • 2 Трудовакъ

    32 0 Отговор
    Това е бил един от последователите на Пеньо - "Летя със колата".
    Вече и в други градове, след София...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бг.реалност

    38 0 Отговор
    Чудесно.
    Нека да му съставят акт и да го пускат
  • 5 Пак ли

    54 0 Отговор
    Пак 22 годишно пишлеме, пак под въздействието на нещо си там, и пак късмет,че нямаше хора ..докога бе, докога? нямят никакъв страх от закони ,защото липсват такива или по-точно не се прилагат.....
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    35 2 Отговор
    И това цялото се случва няколко дни след като цялата страна е настръхнала от случая с Милен. И вижте пак чие синче е това, вижте колата, вижте досието му и т.н. Нещо да ви изглежда познато до болка.

    Коментиран от #25

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пламен

    25 1 Отговор
    Eто това е, държавата я няма просто напълно е абдикирала-премиера ни го вълнуват само кредити от къде да дръпне иначе хората кучетата ги яли.
  • 10 Гешев

    16 0 Отговор
    Спокойно, мен нали да чукна на дърво ме пази НСО. Е има известен риск някое наркоманче да ме думне с 200 някъде. Чудя се само на смелостта на съдиите, но пък парите са по-силни от страха.
  • 11 стига глупости

    14 2 Отговор
    нали били стиснати габровците, а този що е дал пари за бе ем ве, ако е гарбовец, да не е от някое от селата
  • 12 Домакин

    26 1 Отговор
    И сега адвоката му ще докаже, че не той е карал колата и аптеката е построена на неправилно място. Докога правоимащите ще ни правят на идиоти?

    Коментиран от #13

  • 13 Жалко

    23 0 Отговор

    До коментар #12 от "Домакин":

    Много си прав. Това казва и другия адвокат. Не било доказано кой е карал колата. Може и да каже, че тримата са били отзаде, а колата се е разсърдила и ускорила сама.
  • 14 оставка

    11 0 Отговор
    Така е като ченгетата пазят вятъра по безбройни кпп-та. Миленчо необръснатия да отиде до Банкя и да фърга рапорта. Не може да се справи с елементарни задачи.
  • 15 нещо стари новини пускате

    7 2 Отговор
    опреснявайте си инфото малко по-често тая катастрофа е от два дена
  • 16 Емигрант

    9 0 Отговор
    Нищо учудващо за България, ще ше да е учудващо ако автомобила не беше BMW
  • 17 Помните ли?

    12 0 Отговор
    Една безформена лелка от някаква новосъздадена организация, поредната, с цел подобряване на пътната обстановка, беше решила да въвежда възрастова граница за управление на МПС. Мисля, че над 65 трябваше да бъдат поставяни ни унизитрлни прегледи и какво ли не! А тази лелка и дума не каза за продаваните Свидетелства за управление, който процес започна при Б1, разви много при Б 2 и продължава и до днес. Над 250 000 книжки се продадоха и продават още! Огромна е вината на Сикаджията, защото създава всякакви организации които пълнимс Калинки, за да има кой да му гласува. Ето защо ромове в учебни центрове няма, те поради неграмотност не могат да вземат изпитите но плащат. Преди едно свидетелство струваше 4 хилки, днес са 6. Липсата на възпитание, морал и здрави семейства, както и личните примери на "Елита" от послушни и алчни неграмотници е в основата на разпада на обществото!
  • 18 цербер

    13 0 Отговор
    "22-годишният шофьор, който е с няколко криминални регистрации се е забил в аптеката" Влизайте по един в аптеката,но без автомобил!
  • 19 бушприт

    12 0 Отговор
    Няма държава,това е поредното доказателство. След убийството на Милен Цветков.
  • 20 Няма как да се опрайме

    10 0 Отговор
    Да я закриват тая Държава, че с тоя съд и прокуратура сме обречени да ни газят пияните и надрусани утайки на обществото:-)
  • 21 Баш Бащицата

    10 0 Отговор
    Поредният. На 22години, с криминални регистрации, пиян залян. Колата я виждате - БМВ 5-ца, дрънгел и половина за 15хил лв преко сили кошник. Лошото момче на квартала, вървежно сред селските мацки в квартала с мозък на пиле, а неговия на синигерче пи рождение, изпит от алкохола и наркотиците
  • 22 Ръмпези

    6 0 Отговор
    НА ГИЛОТИНАТА...НЯМА ДА ГО ХРАНТУТЯ В ЗАТВОРА...
  • 23 Гост

    5 2 Отговор
    Колко още? Докога? Младите шофьори трябва да им се разрешава до 1200сс и до 60кс.
  • 24 Слон с панталон

    7 1 Отговор
    И преди са го хващали да кара пиян, и никакъв ефект. Защо плащам данъци на тая държава?
  • 25 Важен е човека, а не името му

    6 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Не тази катастрофа стана на Велика Събота вечерта към 20:00 часа. Аз съм от Габрово и живея на такова място от където се вижда центарът.
    Беше ужасно! Първо се чуваха дълго време спирачки, а после се чу страшен трясък, който беше последван с огромен дим.
    С мен имаше малко дете което се разплака, и как иначе то и на мен чак ми стана лошо.
    Слава Богу че няма умрели.
    От тогава започнаха да се случват много катастрофи в цяла България!
    Ужасът не е пандемията, Ужасът е на пътя, защото идиоти са решили да убиват хора, а на тях самите нищо им няма!!! 😥😥😡😡

    Коментиран от #26

  • 26 габровец от варна

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Важен е човека, а не името му":

    Градски до залата за центъра ли го имаш?
  • 27 протестер

    0 0 Отговор
    не съдете човека а постъпката не можем да си позволим мир защото това ще съсипе бизнеса ни точка
  • 28 Ghost

    2 0 Отговор
    Целта е постигната. Поколението от олигофрени, наркомани, пълни отрепки вече е на 22 години. Да ви е честита криворазбраната демокрацията.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове