Last news in Fakti

27 Април, 2020 19:40 3 295 26

Румен Гечев: Икономически октопод е пробил във всички партии

  • румен гечев-
  • октопод-
  • партии

Борисов трябва да обясни в парламента какво е направил до момента, посочи депутатът от БСП

Румен Гечев: Икономически октопод е пробил във всички партии - 1
Кадър бТВ

Разпалването на страстите в никакъв случай не помага на БСП, даже е в минус. Затова колкото по-скоро се вдигнат ограниченията, толкова по-скоро ще изберем нов лидер. Колкото по-скоро завърши цялата кампания, толкова по-скоро ще притихнат страстите, отбеляза депутатът от левицата Румен Гечев.

Преди дни лидерът на БСП Корнелия Нинова призова бизнесмена Георги Гергов да се оттегли от партията, след като той обяви, че мерките на правителството срещу пандемията са навременни и то трябва да бъде поздравено.

"В условията на прехода се роди и набра голяма сила един октопод. Той е пробил във всички партии без изключение", каза още той.

"Виждаме, че този октопод е безмилостен и работи като валяк, той е пробил във всички партии без изключение. Няма партия, която да се е опазила. На върха на партиите, в това число и на БСП, трябва много да се внимава за хората, чийто бизнес е свързан с държавните поръчки и дейността на държавата. Тогава решенията не се взимат според интересите на партията, а според интересите на джоба. Това са хора, които са с властта - на маса, на стадионите, на лов" коментира Румен Гечев и уточни, че това не се отнася само до бизнесмена Георги Гергов.

Премиерът Борисов трябва да изпълни своите конституционни задължения и да дойде в парламента, отбеляза още депутатът от БСП. Според него съгласно конституцията Борисов трябва да обясни какво е направил до момента и какви са резултатите и какво ще прави българското правителство от тук нататък.

Румен Гечев заяви, че сделката за суаповата линия между Европейската централна банка и БНБ няма нищо общо с влизането на България в Еврозоната. Европейската банка има подобни суапови линии с много държави извън евросъюза, уточни депутатът. Той коментира, че линията не пречи, но и не помага на държавата, която според него има достатъчен резерв.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 31 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един

    36 32 Отговор
    То БСП-ТО най-големия октопод!!!
  • 2 До Факти

    19 5 Отговор
    Ще напусна сайта ви ! От ляво и от дясно има широки незапълнени с новини бели ленти , ЗАЩО ? Аз защо да се хабя да пиша коментари след като новината след 15 минути отива в небитието ...
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    35 28 Отговор
    Тия ca кaтo трocкoтa... Румбaтa e cин нa прoфecoрa нa "Нaучeн кoмунизъм" - Гeчeв, a пък Вacкo Гeчeв - внук, e трeтo пoкoлeниe кoмуниcтичecки лaлaджия....
    "Другарю" гечев, една от грешките на прехода от „социализЪмЪт” е , че не се организираха заведения за превъзпитание на комунисти. Затова още дълго ще четеме и слушаме идиотщините Ви.
  • 4 Госあ

    27 22 Отговор
    Аха ясно. Абе що така се оказва, че българските комуняги са една сбирщина от безморални крадци. Нека погледнат Китай бе. Наистина имам социални убеждения и съм гласувал един-два пъти в живота си, но слава богу никога не съм си давал гласа за тея негодници. Тези ке закърнеят като апендикс и ке отвратят всички хора от социализма.
  • 5 Чочо

    36 1 Отговор
    Заглавието казва всичко, коментара е излишен, всеки гледа да се докопа до парите на данакоплатеца и изведнъж става "преуспяващ бизнесмен".

    Коментиран от #6

  • 6 00000014

    25 4 Отговор

    До коментар #5 от "Чочо":

    Лошото е, че повечето симпатизиращи на една партия гледат и обвиняват другите, без да вникнат колко е прогнила тяхната и от кого наистина се управлява. Затова трябва служебно правителство от специалисти, а партиите да бъдат забранени .... и да видим как 240 бройки и партийни величия полагат обществено полезен труд ...... Представяш ли си Корнелията и Борисов да се карат за метла, пред Народното събрание .....

    Коментиран от #18

  • 7 слаботоков

    33 8 Отговор
    Корупция Гечев корупция! Всичките до един сте едни корумпета! !!😀
  • 8 някойси

    24 21 Отговор
    руменчо, едно от пипалата на октопода, от виденово време !!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Ю Кортес

    18 16 Отговор
    Тоя бастун ако от БСП не му дават заплата,кой ще го вземе на работа
  • 11 Тази

    14 18 Отговор
    Телевизия БТВ, съвсем почервеня. Канят само пропаднали комунисти, издухани професори или всеки , който може да каже нещо лошо за държавата, правителството и щаба...
  • 12 чичо

    19 11 Отговор
    Знае Гечев и още как.Нали при Луканов създадохте този октопод а ти с Жан го вкарахте във възлови позиции.Оооо как знае Гечев.
  • 13 нтнк

    23 1 Отговор
    Г-н Гечев ами истината е , че и социалистите и капиталистите обичат най много парите, пред парите няма идеали , няма идеологии. Едни и същи хора заради парите преминаха през всички партии на прехода за да са на върха. Други пак заради парите си останаха в определени партии. Време е да няма партии поне за няколко години да се изправи държавата.
  • 14 БОЖЕЕ....

    13 12 Отговор
    Пази бедните студенти... от този червен, професор, докарал България до просешка тояга... на какво може да ги научи???

    Коментиран от #20

  • 15 БОЖЕЕ....

    9 12 Отговор
    Пази бедните студенти... от този червен, професор, докарал България до просешка тояга... на какво може да ги научи???
  • 16 ПК инк

    12 14 Отговор
    Има ли нормален българин да слуша сатанинските строфи на този бездарник, манипулатор и лаладжия?
  • 17 Един студент

    13 4 Отговор
    от тоталитарните времена и студентските бунтове и барикади на университетите, син и в кръвта си.
    Да господин Гечев, за голямо мое съжаление Вие стр прав. Съжалявам че истината излиза от Вас .
  • 18 Smael

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "00000014":

    И какво предлагаш? Да няма партии значи анархия, монархия или диктатура. Ти друго управление знаеш ли? За диктатура си имаме готов юбералменш. Да продължаваме
    какви промени.
  • 19 Малее страх

    4 10 Отговор
    Всички ги е страх от Румен Гечев. Защото знае кое е читаво и кое гнило; кое е зърно и кое е плява. Боклуците, плевелите го мразят. Защото им казва истината право в очите. Навсякъде. И най-вече ги насира в Народното антинародно гробарско събрание.
  • 20 Smael

    2 5 Отговор

    До коментар #14 от "БОЖЕЕ....":

    Когато решиш да пишеш за просешки тояги влизаш в нета, не в сучайни сайтове, влез в държавни, порови се в сухи числа анализирай ги и пиши. Тъй да пищеш измислици.
  • 21 Добрев

    8 2 Отговор
    Тя Нинова знае нсй-добре.Та нали предния път бе избрана за лидер на БСП с финансовата подкрепа на Гергов,Сега се притеснява,че ще я насочи другаде и току виж Кирчо в издуха
  • 22 Гражданин.

    0 4 Отговор
    Защо когато се казва истината казват той е,_комунист? В ГЕРБ какви са бивши. ,,комунисти и каква е разликата?
  • 23 Гражданин.

    0 0 Отговор
    В БСП кой е Троянския кон?На който правителството му дават и плащат държавни поръчки.
  • 24 Хаджиментов

    5 0 Отговор
    Това беше плана на превратаджиите от 1989г. Назначиха техни хора за бизнесмени и милионери, раздадоха им капитали, създадоха си някои партии и се инфилтрираха в останалитете и сега могат да влияят на политическия живот, да си прокарват законите, които са им нужни и да си правят каквото си искат, без да се опасяват от съдебно преследване, защото си имат и купени и корумпирани и съдии и прокурори. Гечев явно е останал зад борда, за да изплаче така...
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 СВИДЕЛ

    2 0 Отговор
    Ето това е СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИЯ ,НО ДО БОЛКА ИЗВЕСРНИЯ СУПЕР ИКОНОМИЧЕСКИ СПЕЦИАЛИТ НА ДО БОЛКА ИЗВЕСТНАТА НИ БСП ,КОЙТО КАТО "MAGICAL MAN" В РАМКИТЕ НА ДЕСЕТИНА ДНИ УСПЯ ДА ВКАРА БЪЛГАРИЯ ВЪВ ТОТАЛЕН ФАЛИТ.. НАПРАВИ ТАКА ЧЕ 1 ДОЛАР СТАНА РАВЕН НА 3ООО ЛЕВА..ЗАПЛАТИ =НА 7 ДОЛАРА А ПЕНСИИТЕ НА 5 ДОЛАР..АМА ЗНАЕТЕЛИ ЗАЩО ТАКА?????????ТОГАВА ЦЯЛАТА БСПСКА МАФИЯ ВЗЕ ОТ БАНКИТЕ ОГРОМНИ НЕОБЕСПЕЧЕНИ КРЕДИТИ С КОЕТО ОПРАЗНИХА БАНКИТЕ Т.Е . ОБРАХА ПАРИТЕ НА ХОРАТА..СЛЕД ВСОЧКО ТОВА ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ НА ЛЕВА,ВРЪЩАНЕТО НА ОГРОМНИТЕ СУМИ СТАНА БЕЗПРОБЛЕМНО..ЕТО ТАКА ТОЗИ "MAGICAL MAN"ЗАСЛУЖИ ЗА ВИГИ ПОЧТТА И УВАЖЕНИЕТО НА ПАРТИЙЦИТЕ СИ ,КОИТО ДО ДЕН ДНЕШЕН СИ ГО КЪТАТ В ПАРЛАМЕНТА..ОТ ТОЗИ СРИВ ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕ..СТАНА ТАКА ЧЕ СЪС СПЕСТЕНИ ПАРИ ЗА ДБУСТАЕН АПРТАМЕНТ ,СЛЕД ТАЗИ КАТАСТРОФА МОЖЕШЕ ДА СИ КУПИШ САМО ЕДНА АВТОМАТИЧНА ПЕРАЛНЯ..ЖАЛКОТО Е ЧЕ ОТ ТОГАВА ДО СЕГА НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИЛ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТАЗИ КАТАСТРОФА И САМО ТОВАЛИ???????????И СЕГА ТОЗИ MAN,ПОУЧАВА,ОБЯСНЯВА НИ И......КОЛКО ЖАЛКА КАРТИНКА СМЕ???????????????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове