29 Април, 2020 13:11 58 493 99

Майката на детето на Ради, задушил се в кола с голо момиче, с разтърсваща изповед

  • яз.студена-
  • елица-
  • кола

Изневяра, предателство и прочие, както го разказват всички, че са направили…..за мен е без значение, пише момичето

Майката на детето на Ради, задушил се в кола с голо момиче, с разтърсваща изповед - 1

Приятелката на Ради Зеления, който бе намерен в автомобил до село Студена с чуждо момиче и почина в пернишката болница, най-вероятно от задушаване на газовата уредба, написа прочувствено писмо за него.

Ето думите на половинката на Ради Зеления – С. Димитрова:

„Той беше незаменим приятел и съпруг, достоен човек с голямо сърце и един всеотдаен и грижовен баща. Винаги е държал на думата си, винаги е бил пример за доброта и справедливост", пише С. Димитрова, цитирана от zapernik.com.

"Винаги ще остане в сърцето ми, а детето ми ще го запомни точно такъв. Неописуема е трагедията с Елица и Ради, открити мъртви в кола край яз. Студена А спрямо случилото се няма да коментирам, момичето не го познавам лично…..жалко, отиде си млада. Да почива в мир. Изневяра, предателство и прочие, както го разказват всички, че са направили…..за мен е без значение", добавя младата жена.

"Мъката е по това, че бащата на детето ми го няма вече. Има ли по-голяма мъка, от това, че детето ми няма да го види повече, няма да почувства бащина обич и да го нарече отново "тате"? Аз мога само да кажа на тези безсъвестни и "безгрешни" хора, които говорят всякакви небивалици за починалите и близките… дано никога не преживеете това, което в момента преживявам. Мъката е огромна. А Ради винаги ще е в сърцата ни. Обичам те! Почивай в мир!“", пише в заключение тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 85 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дддд

    137 99 Отговор
    Като му гледам жената на този зеления ми стана ясно защо е отишъл с елица

    Коментиран от #12, #38, #47, #63, #90

  • 3 Будалата

    199 17 Отговор
    От всичко изчетено дотук казвам:Бог да прости прелюбодейците. Амин. А рогоносеца и рогоноската да се вземат. Хем детето ще има баща. Да бъде!!!
  • 4 .........

    187 10 Отговор
    Кучето плющало странично, ама оназ скьрби по него. Каква поредна драма...
  • 5 Лика

    171 1 Отговор
    прилика са си с другия тъжащ по момата си !
  • 6 Маркиз Льо Пипер.

    87 9 Отговор
    Тия май са били френско семейство ??? И как я раздухват само тая простотия как не ги е исрам явно по хубаво без двете гълъбчета на газ получили са си заслуженото....

    Коментиран от #40

  • 7 Ради КОЙ ?

    120 8 Отговор
    Това по паспорт ли е ? Зеления ? Алоооооо,авторкатаааа. Това какво е,името му по паспорт ? Подобен род псевдоними се свързват с мутри и организирана престъпност. СПРИ да правиш скрита реклама на този тип хора и си редактирай статията !

    Коментиран от #50

  • 8 Прякорчо

    97 2 Отговор
    Отиде си зелен зелен Ради зеления по най смешният начин прякорът му е залепнал сякаш провидението му го е дало.
  • 9 Е що Кво?

    19 21 Отговор
    Мир на праха му
  • 10 Нова

    66 4 Отговор
    Ей срам нямат някои хора! А може би пари търсят и в медиите да се появят независимо, че си развяват кирливите ризи. Бре Содом, бре Гомор.
    .
  • 11 Боко Тиквата

    39 9 Отговор
    Пълна ТРАГЕДИЯ!
  • 12 Жабока

    46 11 Отговор

    До коментар #2 от "Дддд":

    Имаш да вземаш тоя Ради е същият грозник като гаджето на Елица явно тя си пада по грозници, а на С. Димитрова какво и има малко и е голям носът но и това може да се оправи една операция в стил М.Джексън и ще стане мис.България.
  • 13 габровец от варна

    91 6 Отговор
    Еййй,приятелката му го описва като че е бил свят човек.Ами що ти е слагал рога бе моме?

    Коментиран от #15

  • 14 ПЕНКО

    20 7 Отговор
    БРАВО- С ТЕБ СЪМ СИЛНА И ВЕЛИКА БЪЛГАРКО !!! ГРЕШЕН Е, ЧЕ ПРЕДИ СЕДМАТА ГОДИНА Е... НО НАВСЯКЪДЕ Е РАЗЛИЧНО !!! НО БЪЛГАРСКАТА НИ МАЙКА ЮНАШКА / И В ТВОЕ ЛИЦЕ/ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕ И ......... !!!!!
  • 15 Инспектор Гаджет.

    41 12 Отговор

    До коментар #13 от "габровец от варна":

    Тая цялата история е много съмнителна и много мирише на четворка преди време.

    Коментиран от #95

  • 16 одъртял комсомолец

    105 1 Отговор
    Очевидно двамата рогоносци са изхвърлили прелюбодейството от списъка на смъртните грехове. Разбира се мухльовци е имало винаги и по всяко време, но все пак ми се струва, че по- скоро иде реч за тотално преобърната ценностна система на днешното младо поколение. А и как да се притесниш, че мъжът ти е намерен мъртъв и чисто гол с друга, след като съществува къде къде по-тежката хипотеза, че можеше да се окаже мъртъв и гол до друг мъж примерно...То на фона на всичко, което се случва, прелюбодейството си е направо лек пролетен бриз.
  • 17 мадури на

    15 8 Отговор
    Нали бяха други,ало операта да ти е.. жена ти.Е вали се двама в чичовата слама,чичо ги завари и ги натовари,пратил телеграма да дойдат още двама,да се е ват в чичовата слама
  • 18 Edin ot nqkade

    87 2 Отговор
    Първо да кажа:Бог да прости умрелите,само че една от 10 божи заповеди е да не се прелюбодейства.Така че ще кажа лека им пръст.Не мога да разбера друго.И съпруга и приятелката са напълно неадекватни със скръбта си.Това ми изглежда като турски сериал.Бих простил изневяра,но не мога да простя такава излагация,да ме разнасят по медиите че скърбя.Това са хора без достойнство и мъжлето на момичето и приятелката на Мачото.Ако съм на ваше място,ще се скрия от хората от срама, на който стават свидетели милиони.За такава реакция има само едно обяснение.Мъжлето е пълен комплексар и е от новия тип джендъри на които жената нарежда:Да изчистиш,да изгладиш,да сготвиш и ми остави яденето в хладилника,защото ще се прибера късно сутринта.А приятелката на Мачото,мога да я оприлича от този тип,който редовно яде бой и през сълзи на очи казва "Обичам те".Най много ще и липсват боят и унижението.Да но не изглеждам жесток в очите на хората но това е действителноста в момента.Няма мъже,защото няма казарма и няма жени,защото има еманципация.

    Коментиран от #44, #62

  • 19 гост

    66 5 Отговор
    Съгласен съм, че е трагедия и най-вече за малкото детенце. Но не може да се отрече факта, че е издъхнал гол в колата с друга жена по време на изневяра, това да е морал, справедливост, честност и отдаденост обаче не съм съгласен. Щом се е оженил за теб, значи е дал обет за вярност, който е нарушил докато е въртял бившата си. Съжалявам за детенцето, но ако го беше хванала ти така в крачка дали щеше да мислиш по същия начин и да казваш, че нямало значение, да си се оправят в колата, нали е свестен мъж и баща? Май не. В мнозинството от подобни случаи жената изгонва мъжа от общото жилище напук на детенцето и неговите нужди от баща, съди бащата за издръжка не само на детето, ами и на нея, понеже той е нарушил брачните си задължения. А?
  • 20 Абе какво ми се правите на светци

    49 41 Отговор
    Кой не е удрял нещо чуждо? Това не те прави лош човек. Едно дете остана сираче...

    Коментиран от #22

  • 21 Чук

    34 18 Отговор
    Даа, рога едно друго. Разбирам, че коментиращите тук не са били никога "хлътнали" по някого. Губиш представа за случващото се и мислиш само за човека, когото обичаш... Съболезтования на опечалените.

    Коментиран от #23

  • 22 edin ot nqkade

    47 12 Отговор

    До коментар #20 от "Абе какво ми се правите на светци":

    Вички сме удряли по нещо чуждо и много от нас са ги хващали в крачка.Тук става въпрос за нещо друго.За ценносната система на днешната младеж.Ако тази жена която го оплаква публично,имаше грам достойнство,то детето и щеше да остане сираче и ако Мачото беше останал жив.Нямаше да има достъп до него.

    Коментиран от #53, #82

  • 23 Kiko

    51 10 Отговор

    До коментар #21 от "Чук":

    Разсмя ме от сърце.Предпоплагам че си от днешната младеж,която е оставена на самотек и не подлежи на възпитание.Чети момче какво представлява любовта и колко време трае.Сигурно през живота си не си прочел и една книга но ще ти напиша някои извадки от Любов и Сексология.Любовта е признак на човешка слепота,спрямо този към който се прилага.Научно е доказано,че трае от 3 до 7 месеца и после въпросния влюбен проглежда.Изневярата на истинския мъж(не става дума за комплексари а за мъжкари)не е опасна за семеиството което е създал,защото всеки мъжкар търси да се докаже,в противен случаи ще потъне в посредственоста.Изневярата на жената е много опасна за семейството,защото състоянието и на слепота,я кара да мрази както мъжа си така и децата си и нищо не е по важно от Любовника.А такива жени,които правят крачка в страни заради липса на качествен секс не са опасни за семейството.В този случай те се доближават до постъпките на мъжкаря.Е това беше безплатно.

    Коментиран от #29, #78

  • 24 Хахххахххаххаха

    39 2 Отговор
    Тия двамата са си били намерили будали да ги гледат, като богове, а пък те са се почуквали, по коли и хотели.
  • 25 Чук

    29 8 Отговор
    Не съм комплекса, не съм и младеж(40).
    Не се ожених за жената към която изпитвах най силни чувства, но не ми е непознато това усещане.
    Още веднъж съболезнования към опечалените.

    Коментиран от #30

  • 26 Johansson

    36 4 Отговор
    Кво ни занимавате с тия цървули.
  • 27 Реалност

    49 8 Отговор
    На тази "майка" и липсва грам самоуважение, не ми се мисли как ще възпитава детето си, баща му зеления поне на курволък щеше да го научи
  • 28 от февруари, не съм пипал

    6 10 Отговор
    Зеуенио винкеу сушка, и ги фрътка жинуриътъ. Много са изперкауи тия

    Коментиран от #88

  • 29 Алфа Чакал

    21 16 Отговор

    До коментар #23 от "Kiko":

    Твоята жена от кой от двата типа изневери практикува.

    Коментиран от #31

  • 30 Kiko

    46 8 Отговор

    До коментар #25 от "Чук":

    Нищо лично!Не понасям женчовците,като съпруга и жените без достойнство като приятелката.Просто не се вписват в моите представи за достойно поведение.Не съм цвете за мирисане и съм изневерявал под път и над път,но при аналогична ситуация бих се срамувал и бих се покрил някъде,вместо да давам храна на медиите,колко страдам.Въпорс на възпитание.

    Коментиран от #32

  • 31 Kiko

    24 9 Отговор

    До коментар #29 от "Алфа Чакал":

    Изглежда, че ти искаш да се посмееш за моя сметка.Никога не съм я питал и никога няма да я попитам,както и тя мене.Никога не съм я хващал но тя мене да.Въпрос на гледна точка.Не бих искал да си развалям мнението за нея нито тя за мен.Но ако се случи аналогична ситуация като тази публичност,тя си заминава на секундата или аз.Достойнството преди всичко.А да предизвикваш дявола и да се правиш на любопитен,изхода е само един и любопитния винаги е губещ´.При дявола няма алтернатива.

    Коментиран от #36, #42

  • 32 Чук

    7 3 Отговор

    До коментар #30 от "Kiko":

    Когато човек обича, това е всичко.
  • 33 Guest

    36 0 Отговор
    Добре бе джендър-джанъм, като разнополово скърбите един за друг 'що не 'зехте да се трещите х4, ами се криете по язовирите? С'я всичко живо щеше да живо, диво и щастливо!
  • 34 Рошко

    24 0 Отговор
    Не малко, ами баш.бая си стана направо турски сериал
  • 35 Добре че съм чикижия

    30 0 Отговор
    И не се затварям у гаражи с жени да се задуша😂😂😂😂 нака и болест не мога да фана и ми е спокоино на душата
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 пенсионер

    39 1 Отговор
    и тази е тъпа като влюбения приятел на голата хубавица ! що не вземат да се съберат - лика-прилика ще са !

    Коментиран от #55

  • 38 така е но

    28 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дддд":

    Става ти ясно,защото си първичен. А аз като гледам излъчването на жена му и съответно на момичето с което е бил в колата ,т.е. Елица....бих избрал жена му за спътница в живота,а Елица за една вечер.
  • 39 Той

    19 2 Отговор
    Автомобила е виновен щото е бил с развалена газова уредба, както и компютъра, понеже са се разбрали по фейс А да изневерят грозно.

    Коментиран от #71

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Жена ти

    15 5 Отговор

    До коментар #31 от "Kiko":

    как реагира след като те свари с друг мъж?
  • 43 живота е кучка

    27 0 Отговор
    Решиш,че си заблудил всички и хоп. Лъсне ти голия задник.
  • 44 Age

    16 6 Отговор

    До коментар #18 от "Edin ot nqkade":

    Не приказвай глупости.
    Дали ще станеш мъж или не, е си зависи от него,а не от казарми и пр. глупости.
    На жената, ако туй, 'дето го твърдиш е вярно, няма да и липсват побоища и подобни, но ще липсва на детето, 'щото татко му вече го няма.
    Грехота е да обиждаш покойници, "християнино".
    Мисли с тая тиква, преди да пишеш.
  • 45 баба

    24 1 Отговор
    Поведението на момичето на пръв поглед изглежда нелогично, но сигурно има простичко обяснение. Например: Ако му тегли една храчка, губи финансовата подкрепа на семейството му. Това дете не се гледа без пари. Нищо. Живота и мъжете са пред нея.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Age

    30 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дддд":

    И какво точно и има на жената, 'щото освен че няма корекции и е без грим, аз друго "нередно" не виждам.
  • 48 Age

    29 7 Отговор
    Ей, моралисти, вместо да се подигравате на покойниците и близките им, изхвърлете с извинение кенефния си "морал" за поне 1 минута и...се молете на Бог да не сте на тяхно място.

    Коментиран от #56

  • 49 бравос

    19 1 Отговор
    добре че вече става топло, може да се гаси колата и да лупаш безопасно
  • 50 М....

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ради КОЙ ?":

    Чухме те и преди това.........стига си викал
  • 51 Жоро

    13 4 Отговор
    Тъкмо се е отървала от един простак.
  • 52 Като се обърне колата

    27 1 Отговор
    Пътища много, ако този Зеления не беше толкова зелен и си беше поправил изпарителя на газовата уредба, сега нямаше да знаем нито да чуем подобни сърцераздерателни драми, затова апел към всички, които карат на газ/виждал съм и Мерцедеси AMG на газ и то нови модели/поддържаите си газовите уредби, за да не ви разнасят керливите ризи по електроните медии, аз също карам на газ, и когато усетя миризма на пропан Бутан в купето значи платната на изпарителя са заминали, ремонта с частите е 100лева,не си заслужава за 100 лева да си умре човек.

    Коментиран от #72

  • 53 Age

    12 5 Отговор

    До коментар #22 от "edin ot nqkade":

    Той може да не е бил верен съпруг, но откъде знаеш, че не е бил добър баща.
    Говориш за хората, без да ги знаеш.
    Както писах по-рано, дали ще станеш мъж или не, е личен избор и казарма и подобни общо нямат, 'щото ако не искаш да станеш мъж, никой нищо няма да промени.
    "Християнино", не е ли рекъл Христос, че всеки може да се покае и да стане вярващ?
  • 54 Ха ма ха

    5 1 Отговор
    т.е. на прелюбодеецът!
  • 55 Va60

    7 0 Отговор

    До коментар #37 от "пенсионер":

    В следващия сезон сега го снимат
  • 56 Един друг

    13 1 Отговор

    До коментар #48 от "Age":

    На суеверия от бронзовата епоха се моли ти, като не можеш сам да си носиш отговорността за постъпките. Лично аз няма как да съм на тяхно място, но българинът е с ампутирана отговорност и самокритичност. Тук всичко е в наклонение "случва се". Случва се да те уцели метеор, но да направиш катастрофа пиян или да се задушиш като последния глупак при такава ситуация не се случва, ами го правиш. На вановете ми в ръководството на потребителя си пише с големи букви да не се товарят през задната врата при работещ двигател, заради възможността да навлизане на изгорели газове в купето. Отговорността на тези надишали се с СО си е изцяло и само тяхна, а случката не е независещо от тях обстоятелство.

    Коментиран от #67, #69

  • 57 ЕБЛИЧа

    3 3 Отговор
    убити от властта
  • 58 ЕБЛИЧа

    3 2 Отговор
    статииката е с цел отнемане на вниманието на геноцида над българите
  • 59 карамфила

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Съдби на кръстопът":

    То и без това откриват 24 часов канал за турскиебани сериали гледани предимно от българската рая,направо да правят сериала на живо в турският канал.
  • 60 Порно

    9 2 Отговор
    Аз затова карам само дизеляци.
  • 61 Порно

    6 1 Отговор
    Аз затова карам само дизеляци.
  • 62 По адекватен

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Edin ot nqkade":

    Коментар от твоя няма. Няма какво да се добави
  • 63 този който си върши работата

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Дддд":

    Я виж себе си в огледалото...не говори за момичето, то е много красиво!
  • 64 локомотива

    9 11 Отговор
    Ми тя прилича на мравояд,нормално е да има изневяра.Ся да са събира с оня рогач и като шрек да заживеят щасливо.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 сссс

    5 1 Отговор
    Тая Елица се по грозни си пада
  • 67 Age

    1 3 Отговор

    До коментар #56 от "Един друг":

    В падащия самолет няма атеисти.
    Чрез природата и еволюцията, Бог показва своята сила и милост към човеците.
    Ако си беше направил труда да разбираш Писанията, щеше да знаеш, че еволюцията е описана в Писанията, макар и под формата на символи, които ти смяташ, че ние едва ли не приемаме написаното за чиста монета.
  • 68 Ставаме бездушни

    11 2 Отговор
    Защо трябва това, че са изневерили(евентуално) да е по-важно от живота им. Едва ли не са заслужавали да си отидат по този нелеп начин. Съболезнования на близките им.
  • 69 Age

    1 4 Отговор

    До коментар #56 от "Един друг":

    Даже мога да ти дам пример:
    Дните от сътворението на света-това не се случило за няколко дни, това е символ, че е трябвало време, в случая 14 млрд. години.
    Там дори пише:В началото Бог създаде небето и земята...", тук дори не пише дни, месеци и т.н., тук пише "В началото", но не пише за колко време.

    В Библията никъде не пише, че ангел е бил изгонен от небето, нито пък неговото име, а Христос никъде не нарича нечестивия "Луцифер" или друго подобно име, Луцифер се отнася само и единствено за Навуходоносор, падналият ангел изниква чак през Средновековието.

    Коментиран от #75, #76

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Скит'Ник

    8 2 Отговор

    До коментар #52 от "Като се обърне колата":

    Ами Пич, Виж сега -Не ВСИЧКИ автомобили оборудвани с LPG , са с тия Твоите двупотопни газови изпарители.Течната петролна газ Не е нужно да се редуцира непременно през "изпарител" -Има и други системи, много по надежди и съвременни ,Ама Ти от къде да ги ЗНАЕШ тия работи.Технология и еволюция.
    Иначе много жалко, за нелепия Край на двама млади, Но Всеки,Някъде, Някога СИ ПЛАЩА ЗА ЗЛИНИТЕ, ДОБРОТАТА, И ГРЕХОВЕТЕ!!!
    Господ Бог -Забавя,но Не забравя!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Гоуф 2

    4 1 Отговор
    Отишъл си млад и зелен
  • 75 Шайба

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "Age":

    Исая 14:12 - Как си паднал от небето, ти, сияйна звезда #на евр.: Хелел, на лат.: Луцифер#, сине на зората! Как си отсечен до земята, ти, който тъпчеше народите!

    Коментиран от #86

  • 76 Шайба

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Age":

    Няма и един ред верен в това,което си написал.Не знам откъде ги вадиш тия измишлъотини,явно си облъчен от американските филми със свободна интерпретация по библейския сюжети.

    Коментиран от #85

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 D... Те и глупака... Кико2

    5 2 Отговор
    Жалко за 2 изгубени живота, там е имало повече любов отколкото могат да си представят или изживеят повечето от коментирате.
  • 80 Гост

    4 2 Отговор
    И аз съм вършил подобни неща, просто никога не съм смятал, че съм добър баща и съпруг докато ги върша.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Гражданин

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "edin ot nqkade":

    По тошово време България беше на едно от първите места по разводи в Европа. Какво дъфчижшмладежта. Те от кого гледат? Фалшивите ви семейни ценности водят до това. Няма как друго да стане.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 кико

    0 0 Отговор
    Марче и мойта газова уредба беше се позадушила, ама я спасих навреме.
  • 85 Age

    0 1 Отговор

    До коментар #76 от "Шайба":

    Ти явно си от онези, които приемат написаното едва ли не за чиста монета.
    Бог проява своята сила и милост именно чрез природата и еволюцията.
    Щеше да го знаеш, ако си беше правил труда не само да четеш, но и да разбираш Писанията, защото ако написаното там е истина, трябва да има и логика, скрита или не, защото истина без логика и обратното не може.
  • 86 Age

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "Шайба":

    Това се отнася за Навуходоносор:
    "...ти, който тъпчеше народите".
    В Библията никъде не пише, че ангел е бил изгонен, нито пък, че се е казвал Луцифер и Христос го нарича "баща на лъжата", "нечестив", но никъде не го нарича Луцифер.
    Луцифер е титла, която принадлежи на Бог, а не на въпросния паднал ангел, който изниква чак през Средновековието.

    Коментиран от #87

  • 87 Шайба

    0 0 Отговор

    До коментар #86 от "Age":

    А,че е паднал от небето за кого се отнася тогава,със сигурност не е буквално паднал от Луната.А за останалите паднали ангели,последвали Луцифер да си чувал,явно е че виждаш и чуваш само това,което ти отърва,с човек като теб е безсмислено да се спори,жалко е само,че някой може да ти се върже на измишлъотините,но какво да се прави,будали колкото искаш,в крайна сметка Сатана на тях разчита,защото на кой друг иначе.

    Коментиран от #89

  • 88 Age

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "от февруари, не съм пипал":

    К'о рЕчи?
  • 89 Age

    1 0 Отговор

    До коментар #87 от "Шайба":

    Чел съм, че змия е била изгонена от Едем, а не, че ангел е бил изгонен от небето.
    И дяволът не изглежда така, както го рисуват.
    Той няма рога и т.н., той е дух, не отричам паранормалното, но той може да приеме каквато форма си поиска, а и не е толкова могъщ, колкото го пишеш, щом е чакал разрешение от Господ да отрови живота на Йов.

    Коментиран от #91, #93

  • 90 Голям Слон

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Дддд":

    А Ради един такъв красифффф.. Като го гледам ще да е и умен, като бик. Какви са причините нас не трябва да ни касае. Случило се е. А на младите тепърва им предстои да разберат, че в отношенията между хората не всичко е секс. Има много неща, които стоят преди него в една връзка. Но за това се искат години, опит, отношения.. Откровено казано момичето е симпатяга. Може да не е първа красивица, но със сигурност е много по-приятна за гледане от покойния й съпруг.
  • 91 Шляп

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Age":

    Явно така си се объркал,че представата ти за Бога и Дявола са разменени или може би си приел Сатана за свой бог,съзнателно или поради невежество,но да знаеш,тежко на тоя дето на черното вика бяло и на бялото черно,ха сега го намери къде го пише това в Библията,ако ти отърва разбира се.
  • 92 ГруЮ

    3 0 Отговор
    Браво на момичето! Едно последно сбогом, без обвинения, без извинения, изпълнено с любов и човешко достойнство. Такива хора за съжаление се срещат все по-рядко.
  • 93 Шайба

    1 0 Отговор

    До коментар #89 от "Age":

    Още повече,че паднал в Библията означава принизен или отделен от Бога,морално паднал,загубил мястото си в Рая поради това,че се възгордял и поискал да заеме мястото на Бога,а не че е дошъл от небето(паднал отгоре) свят ангел на земята.След падението той вече не е Луцифер-носителя на светлината и първи Божи ангел,а става Сатана,противник на Бога и човеконенавистник.Колкото до змията,Сатана я използва за да проникне в рая като говорейки чрез нея изкушава Ева за да падне и тя,може да е бил влюбен в нея,знам ли и да я е искал само за себе си,но пък Ева предложила и на Адам от забранения плод и така сложила рога на Сатана дето се вика,изобщо завъртяла се интригата,а в Рая както знаем място за интриги няма,така че Господ се принудил да ги отпрати от там барабар със змията.
  • 94 Панчо Бряговеца

    4 0 Отговор
    Хората изкукуригаха! Изневеряващите станаха най-обичаните в семействата си! Може би защото господ вече ги наказа за това-с газ, голи в колата! Няма скандали, няма обяснения! Както го написа Радой Ралин--народ завистлив, крадлив и е. лив
  • 95 Еркюл Поаро

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Инспектор Гаджет.":

    На мене ми мирише, че двамата скърбящи са ликвидирали двамата потърпевши. На убийство ми мирише, твърде много се лигавят и оплакват прелюбодейците. Не е чиста работата.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 НЯМА СМИСЪЛ ОТ ОЩЕ

    0 0 Отговор
    КАКВОТО Е НАПИСАНО , ТОВА Е -- КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗЛИШНИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове