Last news in Fakti

30 Април, 2020 11:21 15 232 74

Нито акт, нито фиш за младежа, фучал из Разград със 150 км/ч. Баща му: Взехме мерки!

  • разград-
  • войната на пътя

Законът не позволява съставяне на санкция на база на любителско видео. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение, напомнят от МВР

Нито акт, нито фиш за младежа, фучал из Разград със 150 км/ч. Баща му: Взехме мерки! - 1

Тотомилионерът от Разград Емил Йорданов, чийто син "летя" с бясна скорост в центъра на Разград, коментира изцепката на наследника си пред bTV.

"Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я одобрявам. Естествено аз не ща да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме мерки, предупредихме го, също и в полицията бяхме, взети са мерки", заяви Йорданов.

Мъжът спечелил наскоро над 6,5 милиона лева. Скоро след това подарил на сина си луксозен лек автомобил. Именно с него младежът шофира със 150 км/ч по улиците на града. Младият мъж лично се заснел на видеоклип, за да се изфука в социалните мрежи в интернет как управлява скъпата кола.

Емил Йорданов и семейството му продължават да управляват магазин за домашни потреби в Разград. Полицията и прокуратурата образуваха проверка за хулиганство и шофиране, представляващо предпоставка за опасност. Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е заснет клипът, се управлява с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

„За съжаление, по този клип не може да му бъде съставен нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, тъй като законът не позволява това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение“, поясни Божидар Божков - началник на "Охранителна полиция" в ОДМВР-Разград.

Стана ясно и че шофьорът е санкциониран многократно за неправилно паркиране и говорене по телефона, докато е зад волана.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Маркиз дьо Отзад

    88 2 Отговор
    Защо махнахте статията за корупцията в Милицията?

    Коментиран от #7, #21, #48

  • 2 Ташунко

    75 4 Отговор
    С това изявление Баш-куката от Рязанград директно каза: Не можем нищо да ви направим, така, че педалът на газта - до дупка!
  • 3 сссссс

    88 3 Отговор
    "Баща му: Взехме мерки!"

    Бащата е почерпил щедро милиционерския началник. Затова ни акт ни фиш.
  • 4 баба Ванга

    80 2 Отговор
    Този до две три години ще направи белята.

    Коментиран от #49

  • 5 георги

    55 0 Отговор
    Няма няма да стане човек от него или много трудно като го оставиш на улицата да си поблъска самостоятелно главата няколко години.
  • 6 Да е жив и здрав

    31 9 Отговор
    Да го пази бог, и най-вече пешеходците и другите участници да се пазят от него!
  • 7 Някой

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Маркиз дьо Отзад":

    Явно не е постигнала ефекта ,койта са очаквали от качването и ;)))
  • 8 няма такава държава

    58 5 Отговор
    "Младият мъж лично се заснел на видеоклип"

    "Законът не позволява съставяне на санкция на база на любителско видео."

    Защо тогава прокуратурата се задейства да разследва за хулиганска проява един, който качи клип как си чупи телевизора след изказване на муфтаджийски? Шофирането с 150 в града по-малко хулиганство ли е?
  • 9 ПШНЛХПДРС

    37 3 Отговор
    защо изтрихте статията за корупцията на КПП-тата?
  • 10 ТОДОР СТОЯНОВ

    17 2 Отговор
    ВИЕ АКО НЕ МОЖЕТЕ, ДРУГИ МОГАТ!!!И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЛИ Е ДА СЕ ГЛОБЯВАМЕ???ИМА МНОГО ДРУГИ НАКАЗАНИЯ...
  • 11 Лелее

    33 0 Отговор
    Татенцето : “взехме “ мерки , купихме ДВЕ по мощни коли ...
    Една за детенцето , една за шефа на КАТ...
  • 12 goni

    42 1 Отговор
    Няма да се притесняванете! Тоя скоро ще убие накои и тогава ще питате, къде е гражданското общество?!:) След, като се хвалиш в мрежата как нарушаваш закона, защо да не заснемеш как убиваш някого?! Вълнуващо! И не е доказателство!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Бачо Киро

    41 1 Отговор
    В САЩ си ги прибарват като стой та гледай... Не видеото е техническото средство, а километражът. Проверяват дали е изрядна колата, автентично видеото и готово. Само у нас всяко дребно препятствие се представя като планина... Следващия път като го видят да фучи, да му метнат една кофа за боклук пред него, да приключи с малоумните позьорщини...

    Коментиран от #22

  • 15 Гост

    40 0 Отговор
    На база снимков и видео материал може да бъде глобен всеки! Но за съжаление в България биват глобявани само хора, които не са милионерчета. Все бедния човек го отнася. Или пък с фирмите - един ЕТ го спукват от проверки и глоби, буквално за жълти стотинки, а хора, които са ощетили държавата с милиони си живеят спокойно.
  • 16 гост

    31 1 Отговор
    Когато стане инцидент като този на Великден в София,тогава ще се вайкат.Такива трябва да се санкционират преди да е станало късно.
  • 17 jaguar XK 1999

    31 1 Отговор
    Видял пари и му купил кола. Ха ха ха ха. Прост човек с пари. И в Разград - да се отличава. Щото в София никой няма се впечатли. Елементарни хора с пари. Няма вкус за коли. Не знае каква кола да си купи. Такива момченца има и в Монако, Ница, Кан. Само да не убие човек на пътя. Да не свършата парите бързо, щото после всички приятелчета ще изчезнат на мига.
  • 18 Съдията Дред

    26 1 Отговор
    Като е от Разград, що е с еблювски номер ?
    А разградските милиционери, да купят няколко камери, бързо се изплащат. А на тоя булевард, може и две камери за средна скорост да сложат. Ако като знам в прованса кои са с бързите коли, ми става ясно що не ги проверяват.
  • 19 Усиваката

    17 0 Отговор
    Скоро да. Ще го има в меиите за поредната жестока катастрофас отнети за ползата на държавата животи.
  • 20 Мислещ

    5 7 Отговор
    Е това е вече добра новина, ако човек не реагира първосигнално. Вие какво искате, милиционерите да слухтят тук и да ви глобяват на база прочетено/видяно за вас ли? Сигурно скоро и това ще стане, ама не се радвайте на такава възможност. В днешно време всичко лесно се фабрикува, може да ти направят клипче и как обираш банката, примерно. Или някой да си направи клипче как кара с 300 и да вика в клипчето "Аз съм еди кой си, елате да ме (го) глобите".

    Коментиран от #28, #29

  • 21 Рошко

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "Маркиз дьо Отзад":

    И аз я търсих няма я, щото в България цензура и корупция няма 😂😂😂😂😂
  • 22 Кокорчо🙄

    13 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бачо Киро":

    И като цапне някой невинен, кой ще е виновен, взел бил мерки, дано си счупи кратуна та някъде, синчето му че тогава да го видим какви мерки ше вземе

    Коментиран от #38

  • 23 ЪРП

    15 1 Отговор
    АМИ ТАКА Е ,КОГАТО ЗАКОНИТЕ СА НАПИСАНИ ДА ЗАЩИТАВАТ УМИШЛЕНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА СЕРИЙНИТЕ УБИЙЦИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА!!!!!!!!

    Коментиран от #43

  • 24 ЪРП

    16 1 Отговор
    СГАН, СГАН, СГАН!!!!!!!!
  • 25 ЪРП

    20 3 Отговор
    КОГА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ПОЛЗВАНЕ НА ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ????????????????????????2
    КОГА ВИДЕОЗАПИСИТЕ ОТ ТЯХ ЩЕ БЪДАТ УЗАКОНЕНИ ДА СЛУЖАТ КАТО БЕЗСПОРЕН ВИДЕОМАТЕРИАЛ ПРЕД КАТ И СЪД????????????????????????????????
    КОГАААААААААА???????????

    Коментиран от #65

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 .........

    5 13 Отговор
    Румен Радев трябва да плати глоба от 300 лв. за без маска пред камерите.

    Коментиран от #30, #31, #37

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Гост

    16 2 Отговор
    Младият мъж лично се заснел на видеоклип, за да се изфука в социалните мрежи в интернет как управлява скъпата кола.

    Едни карат коли със 150, други ходим на бдения за Милен.
    Кой за каквото е учил.
  • 33 ,,,,,,,,,,,,

    5 0 Отговор
    А колко по триста гусин Б.М.Б.?
  • 34 Е как снима клипа сам като с двете ръце

    1 0 Отговор
    държи волана да не би да има 3-та ръка шофьора
  • 35 оня с коня

    1 10 Отговор
    Едва ли има някой който да не знае,че Акт или Фиш за Нарушение на ограничението на Скоростта се съставя ЕДИНСТВЕНО на база Показанията на съответните упоменати в Закона Техн. средства.И на всички които тук ЗЛОБНО ЛАЯТ срещу Пича на който му отива ТОЧНО ТОВА МПС ще кажа,че едва ли някаква Глоба ще респектира един Милионер.Думите на Баща му обаче...че "взехме мерки,предупредихме го" са СЪВСЕМ ДРУГО НЕЩО,защото е достатъчно да му спре Финансите/5-10 хил. месечно/ и Ефекта ще бъде Поразителен.А явно Бащата е читав човек,разсъдлив и няма никакво намерение да остави Чедото си да си отиде от тоя Свят "по никое време",или пък да Прегази човек и да влезе задълго в Затвора.
  • 36 Miroslav Dimitrov

    10 0 Отговор
    Ако искаш да убиеш някой отиди в БЪЛГАРИЯ Убииствата СА БЕЗПЛАТНИ
  • 37 Бачо Киро

    9 2 Отговор

    До коментар #27 от ".........":

    Че Боко както я носи на брадата постоянно ще бъде разорен тогава. Ако добавиш и всички пъти, в които отива при хора навън без маска, да не говорим, че не спазва карантина, хем имат заразени депутати, тогава трябва направо да ходи в затвора и цялото му имущество, заедно с на дъщеря му, да бъде конфискувано да покрие глобите... Баш тея, дето драскат наредбите, въобще не ги спазват.
  • 38 Бачо Киро

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "Кокорчо🙄":

    Ми той ще цапне, да не мислиш, че след това изказване на полицията ще спре? Просто няма да се снима.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Сельото

    16 1 Отговор
    Дай му на простия селянин пари и му гледай сейра:-)

    Коментиран от #46

  • 41 сноу

    15 0 Отговор
    Къв Емил бе ..?Това си е чист умирисан гаджал ,ама дъртия е с късмет ...а ниня Фатме не си е върнала името ...
  • 42 Така-така

    12 1 Отговор
    Значи ако застрелям някой и го филмирам,закона в абсурдистан няма как да ме съди ?
    Така ли е ?
  • 43 Генади радев

    2 0 Отговор

    До коментар #23 от "ЪРП":

    Когато някоя от наше фирми внесе от Китай 4 млн видео регистратора и им търси пазар
  • 44 Дългият

    1 3 Отговор
    Казваш си...Тука е така... и спираш да се ядосваш...
  • 45 4 см

    4 0 Отговор
    Егати полицията, регистратори само. За това ще ги бият като даули кой дето ги хване ! Бая лек автомобил и мерките колко бона са глобата? Тоя не долу, горе трябва да го резнат малко , 4 см само до челото.
  • 46 Дългият

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "Сельото":

    Не обиждай селяните....това си е тъпо мамино синче...с здрав дирек от тати...
  • 47 ТРЪБОГИБ

    10 0 Отговор
    ТАКЪВ СЕ НАКАЗВА С ТРЪБА

    Коментиран от #50, #51

  • 48 Щото се е обадил некои

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Маркиз дьо Отзад":

    Главатар в рпу с заповед да се премахне а може и лично от рпу да са я махнали
  • 49 Маг Павел

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "баба Ванга":

    Да внимават всички на първа линия на светофара. Сигурно шефа на МВР се озърта като жалка мишка като спре
  • 50 Тъбалин

    2 0 Отговор

    До коментар #47 от "ТРЪБОГИБ":

    Тръба 2 цола да влезе в муфа цол и половина
  • 51 ПОЖАРНИКАРЯ С БРАДВА

    3 0 Отговор

    До коментар #47 от "ТРЪБОГИБ":

    МОЖЕ И НАТРОШАВАНЕ НА КОЛАТА МУ ИЛИ ОГИН
  • 52 яко ни лъжат управляващите и фалшивият щ

    2 3 Отговор
    ЗАТОВА У НАС НЕ СА РАЗРЕШЕНИ ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ.В ЛИТВА МВР ПРИЗОВАВА ДА ПРАЩАТЕ КЛИПОВЕ ОТ ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИ И ДИРЕКТНО ГИ ГЛОБЯВАТ И НЯМА ТОВА ОНОВА А ТУК СИСТЕМАТА ГЕРБ НИ УБИВА. НИМА В ЛИТВА ВИДЕОРЕГИСТРАТОРИТЕ СА ТЕХНИЧЕСКИ СРЕДСТВА? ПРАВЯТ СЕ ЗАКОНИ НА ТАКИВА БОКЛУЦИ. ГЕРБ НАМАЛИХА ГОДИНИТЕ ЗА ВИНОВНИ НАРКОМАНИ В ПТП.
  • 53 Тираджия

    2 0 Отговор
    Е как да не може, това си е направо самопризнание!?
  • 54 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    Едно прасе и диво и питомно за 10 месеца става 3 пъти по-яко от един " гъзар мускуляр " !!! Няма "мощен" автомобил , който да издържи на удар в прасе над 100 кг .- над 80 км/ч !!!!!!!!!!

    Коментиран от #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 МЕРЦЕДЕС БЕНЦ

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "ПЕНКО":

    Аре бе ти ще кажеш ,че няма - една бронирана G класа тежи 5 ТОНА в спряло положение а като се движи с 80 -100 масата и нараства многократно ! От това прасе и помен няма да остане а шофьора дори и няма да рзбере че е ударил прасе !
  • 57 Ицхах мюмюн лихварвя педераст и равин

    2 0 Отговор
    Боклок някъв си,ще си намери майстора....
  • 58 Хаджиментов

    6 0 Отговор
    Споко!
    Като убие някой, ще каже "Ох, как съжалявам. Няма повече", баща му пак ще "вземе мерки" и ще го отърве с някоя условна присъда.
    Ако го бяха разпитали джигитчето, сам щеше да си признае как е правил клипа и вече можеха да го накажат, но явно не са искали, а са търсили начин да го измъкнат. Такива служители на МВР са съучастници в убийствата по пътищата.
  • 59 Tate

    4 0 Отговор
    Селтаците се роят !!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Stan

    1 0 Отговор
    Поредният Бай Ганьо, който като получи повече отколкото някога е имал започва да си избива комплексите задължително като сложи 4 еднакви цифри в номера и кара по средата на пътя. Нямам думи за такива селяндури с на тати парите, които за съжаление винаги ще направят белята и на тях ще им се размине...
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Свободно слово

    0 0 Отговор
    Що ми изтрихте коментара бе колеги?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 бай Шиле

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "ЪРП":

    Уважаеми продавачо на видео регистратори,в никоя държава го няма това дето ти се иска.Към видеото трябват свидетелски показания пред съответния орган,които са по важни.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Иво

    3 1 Отговор
    Теса цигани

    Коментиран от #72

  • 72 Тони

    1 2 Отговор

    До коментар #71 от "Иво":

    Приятел със състоянието което имат, то ти си циганина в момента.
  • 73 Доктор ДЖАГЕРС

    2 0 Отговор
    на турците се им се разминава а и тотото ги поощрява
  • 74 zzz

    0 0 Отговор
    Скъпите коли вече са нищо в чужбина... тука има 16 годишни с коли за 500к
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове