Last news in Fakti

12 Май, 2020 10:50 3 906 14

Шофьор преби друг с гаечен ключ в Павликени

  • гаечен ключ-
  • павликени-
  • хулиганство-
  • побой

49-годишният хулиган е задържан за срок до 24 часа

Шофьор преби друг с гаечен ключ в Павликени - 1
Снимка: Shutterstock

49-годишен мъж от Павликени е задържан в полицейския арест за хулиганство, след като е пребил друг мъж с гаечен ключ, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-Велико Търново.

Вчера следобед в полицейското управление бих получен сигнал за възникнала разпра между двама водачи на автомобили, в района на фуражен завод в Павликени. Изпратеният на мястото екип е установил, че спорът е между 61-годишен водач на товарен автомобил и 49-годишен водач на лек автомобил и двамата от Павликени.

Словесната атака между двамата прераснала в сбиване, при което по-младият нанесъл удари с ръце и гаечен ключ в областта на лицето и тялото на опонента си.

Деянието е извършено в момент на управление на возилото. След намесата на полицията агресивният водач е задържан с полицейска мярка до 24 часа. По случая е започнато досъдебно производство за хулиганство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шекспир

    18 1 Отговор
    Е как хем е управлявал возилото хем го е набил.Абе четете какво пишете преди да го публикувате.
  • 3 Барба Ганьос

    5 0 Отговор
    Така трябва,аз си имам прокуратура за тая работа
  • 4 справедливост

    7 6 Отговор
    Е, защо веднага се определя кой е хулиганът? Значи победителят от схватката е хулиганът така ли? И, защо да е така? В случая по-младият е набил по-стария и поради тази причина се счита автоматично, че по-младия е хулиганът. А, ако беше обратното най вероятно по-стария щеше да е хулиганът. Това са пълни глупости.
    Аз мисля, че трябва да се установи, по каква причина е възникнало това сбиване и кой е виновен, за да го предизвика и тогава да се определи кой е хулигана. Защото да речем, че стария е слязал са се разправя с цел и намерение да бие по-младия и е започнал да рита и чупи автомобила му, да го дърпа през отворения прозорец с цел да го извади от автомобила и тогава по-младия е излязъл да защити собствеността си както и самия себе си и му е надделял. Тогава, какво по-младия е виновен, защото се е защитил и го е набил и автоматично е станал хулиганин така ли? Възможно е вариантът да е обратен по-младия да е налетял на саморазправа на по-стария. Това са просто два варианта. Еее ако това е правораздаване здраве му кажи.
    А ако този с товарния автомобил е отнел предимството на този с лекият автомобил и с това е застрашил живота и здравето на него и неговото семейство в автомобила ? Така, че не трябва да се обвинява кой е хулиган, защото първо трябва да се види причината за настъпилото сбиване и някой да си понесе вината.
    Не може тези с големите камиони и джипове вечно да ти карат отгоре и ние с автомобилите все да се пазим, за да не пострадаме, а когато

    Коментиран от #6, #9

  • 5 справедливост

    6 1 Отговор
    Не може тези с големите камиони и джипове вечно да ти карат отгоре и ние с автомобилите все да се пазим, за да не пострадаме, а когато някой като нас им се опъне и се стигне до бой да излизаме все виновни. Това не е джунгла и тук не важи законът на джунглата, и за това си има ЗДвП и правилник, които да се спазват от всеки без значение колко голямо превозно средство управлява. Трябва да се спазват законите и всичко ще е ок, но докато има такива, които си мислят, че като карат тирове и джипове и са с нещо повече от останалите така ще е, ще има бой и няма да има оправия.
  • 6 ???

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "справедливост":

    Хулиган е, защото е употребил юмруците си.

    Коментиран от #7

  • 7 справедливост

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "???":

    А ти, какво предлагаш да дойде до автомобила ти, да го натроши, да ти посегне и та теб и ти да стоиш като някой шмундьо вътре да ядеш бой и търпиш това нещо така ли?
    Ти сигурно така ще направиш заешко сърчице.
    Е аз не съм като теб. Ще изляза навън и ще се отвори кутията на Пандора просто пък нека после да съм хулиган. Най вероятно после ще отнеса някоя условна присъда, ама този ще бъде труден за сглобяване от ортопедите повярвай.

    Коментиран от #10, #12

  • 8 Мим

    5 1 Отговор
    Ясно,че в статията има грешка,но тоя с ключа трябва да му отнемат заплатата за 1 год. ,за да изплати обезщетение на пострадалия и да работи в мина тоже 1 год за благоденствие на държавата,а и всички крими,трябва да работят на тежки обекти,с малко вода и корички сух хляб,докато си излежат пълните присъди,тогава може да им дойде малко акъл в главите и да не посягат на чужд живот..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Смрадливост

    2 1 Отговор
    Социално културни особености и взаимоотношения на местното население в някои региони на ЕС. Номер 4,5 и 7 може да кандидатства с есе по темата в някоя еврогейска фондация.
  • 12 ???

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "справедливост":

    Независимо кой от двамата удря. Той е хулиган. Естествено, че трябва да се защитиш.
  • 13 До 7

    4 1 Отговор
    Сигурен съм че на 69 старец ще СВ направиш на бияч,Ако е някоя мутра ще се скриеш да не оцапаш гащите че освен бой и глоби ще има и мъжки танци...бияч😂

    Коментиран от #14

  • 14 справедливост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "До 7":

    Не бъди толкова уверен относно мутрите те не са вездесъщи, защото аз бронирана такава не познавам. Не знам дали се сещаш, за какво ти говоря. Нямам претенции да съм бияч, но в живота ми до сега се е случвало и до там да се стигне. Е, до момента съм се оправял. Ако преценя, че не мога да се оправя чисто физически с мутрагена, то има и друг начин за справяне, но магарето си в калта няма да оставя. Да не го носят бавно.
    С мислене като твоето мутрите ще ашладисат и теб и жена ти, а ти женчо ще гледаш безпомощно отстрани. Такива мишоци като теб са срам за нацията ни.
    И още нещо аз белята си никога не съм тръгвал да търся, но понякога те сами си го просят. Стоя си в колата и с никого не се разправям, но когато някой дойде да си го търси, не стоя като теб скрит, а излизам и му давам това, което е търсил. До сега загуба нямам нищо, че не съм бияч.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове