Last news in Fakti

13 Май, 2020 18:01 3 924 32

Бабикян: Борисов няма полезен ход с "Левски"

  • арман бабикян-
  • акции-
  • левски-
  • бойко борисов

Бабикян посочи, че в България е обществена тайна, че големият бизнес се случва с благословията на премиера

Бабикян: Борисов няма полезен ход с "Левски" - 1
Снимка: БГНЕС

”Борисов е изправен между два грешни избора и от него се изисква да направи по-малко грешния. Ако вземе акциите, е грешка, ако не ги вземе - също”. Това каза ПР експертът Арман Бабикян във връзка с информацията, че Васил Божков прехвърля акциите на ПФК ”Левски” на премиера Бойко Борисов, когото нарича ”отговорник за погубването на ”Левски”.

Според него с този акт Божков достатъчно хитро дава акциите на този, от когото всичко зависи. По думите на Бабикян знакът на Божков е много ясен: "Работихме заедно. Дадохте ми горещ картоф, държах го достатъчно. Ето ви го обратно".

Бабикян посочи пред БНР, че в България е обществена тайна, че големият бизнес се случва с благословията на Бойко Борисов:

"Хората, които имат възможност да печелят големите поръчки, ги получават, защото той иска, а не , защото те са по-конкурентни или по-добри".

ПР експертът коментира, че футболът отдавна се е изпарил от бизнеса и отношението му с държавата:

"Борисов отлично знае как се перат пари през футбол. Знае и как се продават формално футболисти в съседни страни, за да се изплащат пратки за наркотици. Той е изключително информиран в това отношение още от годините, когато беше главен секретар на МВР. Така че футболът много отдавна напусна търговските дружества. Видимо е и защо така изглежда футболът в България днес".

Бабикян коментира и ситуацията в страната по време на извънредното положение заради пандемията и изказа притеснение, че след два месеца може всички да се сепнат с думите: "Може би трябваше да пазим законността".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 33 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 държавен вестник

    71 12 Отговор
    Акциите вече са негови. Или трябва да ги джироса на друг, или да подава оставка.

    Коментиран от #3, #6, #25

  • 2 Карма

    63 6 Отговор
    Сиромашки той ! Обречен е да има само вредни ходове, но сметката я плащаме ние.
  • 3 По добре

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "държавен вестник":

    И двете
  • 4 Боко Три

    55 5 Отговор
    Лошо ми е, много ми е лошо.

    Вдигнах кръвно, ша умра.

    Мутафчийски иска да ме интубира.
  • 5 El komunqga

    11 63 Отговор
    Поредната гнусна червена провокация!

    Коментиран от #8

  • 6 Алфа Чакал

    33 6 Отговор

    До коментар #1 от "държавен вестник":

    И става колега на Венци и Гриша
  • 7 Дельо хайдутин

    45 5 Отговор
    ХОДА е да си ХОДИ
  • 8 демократ

    10 46 Отговор

    До коментар #5 от "El komunqga":

    Абсолютно. На мястото на Бойко и аз ще "джиросам" ей така акциите на Корнела. С техните камъни по техните глави.

    Коментиран от #18

  • 9 Ами

    49 10 Отговор
    нали искаше акциите ? Дадоха му ги чрез изключителен и изненадващ ход ! Сега пък ги не ще , ама сам не обелва дума , а Кралев му глашатайства !
  • 10 гост

    44 10 Отговор
    Черепа е проницателен , тиквата е шах и мат , очакваме реакцията на феновете
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Льони

    35 4 Отговор
    Това сам да си намажеш ските, да се хванеш за врата и да си биеш шута по наклона е най- великото и комично за финал! Ама като се води по акъла на Валерката и бившия шеф на ДАНС, сега ще се повози безплатно извън сезона- курортист!
  • 14 мда

    22 32 Отговор
    Пoрeдният Ян Бибиян изпoлзвaщ cлучaя дa прoклeтиcвa Бaриcoв! Тeзи фoруми ce прeвърнaхa в мяcтo зa вceки кoмплeкcaр мрaзeщ Б.Бoриcoв дa пoпcувa нaвoля!
  • 15 Пената

    13 5 Отговор
    ФК ,, Уеффски-Лаффчис-Винету 2020,,
  • 16 Лайко Кучев

    8 20 Отговор
    Бабикян измамника създателя на фейк новини в България .Васко се подигра с ТИТИ ЛЕКОВЕРНИЯ , и сега се опитва да го натресе на Борисов . Божков хитро , е колко хитро ,бих казал абсолютно карикатурно се опитва да натопи Борисов ,щото му приключиха търкането на билетчетата.
  • 17 Тошко

    7 14 Отговор
    И Бабикян знае как да изнудва един премиер за 3 милиона лева за да му бъде P.R.
  • 18 Хрис

    27 7 Отговор

    До коментар #8 от "демократ":

    ПреАтел, ти май не осъзнаваш в к'ва сложна ситуация Божков постави твоя кумир Боко Банкянски, само с поставяне на един подпис (джиросване). Прост, но гениален ход , с който горещият картоф ( проблема с оцеляването на пфк "Левски") се оказа в ръцете на Баце. Божков е шахматист и води играта с мисъл няколко хода напред.

    Коментиран от #19, #21

  • 19 Николай

    10 6 Отговор

    До коментар #18 от "Хрис":

    Задейства се поредния план за дестабилизиране на държавата. Ченгесарските номера край нямат. Справка Костинброд, надписаните сметки за ток и тн.
  • 20 Някой

    13 4 Отговор
    Мат с пешката от първия ход.Сега новия собственик не може да ги ,,джироса,, на друг.Няма законово основание.Единствено съд може да разтрогне ,,джирото,,.
  • 21 един от стадото

    15 2 Отговор

    До коментар #18 от "Хрис":

    шахматист и математик, завършил математическа гимназия. Тази комбинация е убийствена. Отдавна чаках подобен ход, шах с пешката
  • 22 Матей

    10 4 Отговор
    Елегантен ход на Божков,и да видим как Боко ще отиграе тази висока топка.Отказва да поеме акциите и става черен за феновете на ФК Левски,защото отбора е под въпрос дали ще съществува,събирали се дарения,но това е спасителна мярка.А феновете са луди-млади и тъкмо за утре е насрочен протест на движение Възраждане с много големи претенции,та може би и те ще се присъединят,едно силно подкрепление.

    Коментиран от #27

  • 23 оня с коня

    7 4 Отговор
    За разлика от обикновените Експерти Бабикян е "ПиАр Експерт".И да обясни Бабикян :НА КОГО прави ПиАр/Реклама/ със настоящата си Статия?Е няма да го каже това Авторът,щото ПиАр-ът е тип "Инкогнито",т.е. като Русофилите вика "Долу",но НЕ ПОСОЧВА Срамежливо кой да бъде "Горе".Подобен Похват е до болка познат на Обществото и се състои в Елементарното "Ние по-добри няма как да станем,но като Затиснем с Хули и Оплюване останалите,те ще потънат надолу ,а Ние ще останем "по на Повърхността".И нямал Полезен ход Борисов,Божков му го бил "начукал" с това Джиро,"мат с Пешката" се случило,щял не щял - трябва да приеме Акциите...А е просто:След като ВЕЧЕ Акциите са Негови/на Борисов/,къф е Проблема да ги Джироса ОБРАТНО НА БОЖКОВ?
  • 24 шопен

    11 2 Отговор
    Номиналния собственик на Уевски е толупа Борисов. Да им е жив и здрав, заслужават си го. Божков го натика на кучето в гостната. Скри се както обикновено като лалугер в дупката си. Нямаше решение даже и в негов стил - просташко. Лека нощ слънчице. И се пази, взимай си хапчетата за кръвното да не отвориш ваканция за длъжността. А на Влади кога ще му издрънкат налъмите, а?.

    Коментиран от #28

  • 25 filo

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "държавен вестник":

    Глупости!
  • 26 filo

    4 4 Отговор
    И тоя цели няколко дни не се появявал. Очаквам утре оня от ДАНС и Минеков, както и г-жа Копринка. Борисов не е собственик на говеждия отбор, както на някои мисирки им се иска.
  • 27 filo

    2 3 Отговор

    До коментар #22 от "Матей":

    За Коцето субсидията ли става въпрос?
  • 28 Футболист

    2 0 Отговор

    До коментар #24 от "шопен":

    Ще има решение от каратето. С Божковия удар по Божковата глава.
  • 29 Кой4о

    3 2 Отговор
    Тези команяги големи майтапчии, 10000 години вече ги мота Борисов и пак не си научиха уроците!

    Коментиран от #30

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 До ФактиБГ

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "До ФактиБГ":

    Уууупс..., моя грешка. Коментара не беше до "#29 от Кой4о". Съжалявам.
  • 32 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    бабикян като има информация за престъпления - футболисти срещу наркотици, е длъжен да я даде на прокуратурата. Другото е престъпление.
    Ако пък информацията му е от ЕЖК, не заслужава внимание.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове