17 Май, 2020 11:33 38 666 136

Самолетите на Васил Божков

  • самолети-
  • васил божков-
  • лукс-
  • bombardier global 5000

Лукс за милиардери

Bombardier Global 5000 е проектиран така, че в него може да се върши всичко - от провеждане на бизнес срещи до релаксиране и забавление.
Новият самолет Bombardier Global 5000, с който Васил Божков, избяга в Дубай, струва за 45 милиона долара, съобщава Блиц.

Последният полет на смятания за един най-добрите шедьоври, когато се говори за лукс в летенето, е София-Дубай.

Bombardier Global 5000 е проектиран така, че в него може да се върши всичко - от провеждане на бизнес срещи до релаксиране и забавление.

Това е малка част от описанието на една от най-скъпите играчки в колекцията на обвинения в 11 тежки престъпления бизнесмен Васил Божков.

Преди около 2 години Божков купи чисто новото си авиобижу за 45 милиона долара и го прибави към разкошната си яхта "Малтийски сокол", която е взимал под наем за по няколко месеца в годината срещу 610 000 долара за всеки 30 дни.

"Доста хора развеждаше по скъпите курорти - Куршевел, Сен Тропе, Сардиния и Миконос... Ако има интерес от теб, те развежда. Храни те, пои те, а после ще те прецака. Той водеше и Флориан Скала (главният изпълнителен директор на Би Ти Ви) по Куршевел. Същото правеше и с международния аферист Барак Алон", разкри вчера пред Блиц Цветомир Найденов, който повече от 30 години е бил съдружник на Божков.

Божков определено е имал вкус към въздушния комфорт. Всеки детайл в кабината на самолета Global 5000 е внимателно проектиран, за да ви поднесе най-гладкото, освежаващо и продуктивно изживяване, което можете да очаквате от бизнес самолет. Усъвършенстваният дизайн на крилото осигурява спокоен полет.

Този самолет има най-широката кабина в своя клас с повече място от най-близкия си конкурент, осигурява максимален комфорт и изключително изживяване. Наличната технология Ka-band ще ви поддържа свързани с интернет във всеки един момент. А освен това имате постоянен достъп до личните си вещи от багажното отделение през целия полет.

Луксозните седалки, изваяни, така че да е удобно на тялото и в същото време да са наслада за окото. С изключителна ширина, по-високи подлакътници и безупречно оформена облегалка, новите седалки позволяват на пътниците да се насладят на възхитително и приветливо изживяване, идеално пригодено за пътуване на дълги разстояния. Независимо дали работите, почивате или се забавлявате, времето просто ще мине неусетно, докато се наслаждавате в този изключителен интериор.

С най-бързата налична интернет връзка по време на полет в световен мащаб, базирана на технологията Ka-band, пътуването никога повече няма да ви спре от видеоконферентна връзка, стрийминг на живо или дори онлайн игри. За работа или игра - винаги ще сте свързани. При налични множество опции за пакети данни, клиентите могат да изберат правилната скорост за своите нужди.

Пътниците ще бъдат толкова продуктивни по време на полет, колкото в офиса. Всичко е възможно. Имате възможност безжично да гледате филми, да гледате предаване на живо или да показвате документи на най-големите телевизионни монитори с висока разделителна способност в самолета.

Освен това можете да сдвоите любимото си мобилно устройство (iOS и Android) с лекота и да го поставите на универсалната поставка, за да контролирате безпроблемно кабината от мястото си.

Усъвършенстваната технология на крилото пък е ключът към спокойният полет и при желание добрия сън, който някога ще имате в бизнес самолет. Съвременните звукоизолационни материали с патентовани техники за дизайн на интериора и екстериора допринасят за най-ниските нива на шум.

Най-новите технологии и дизайн са безпроблемно интегрирани, за да ви донесат най-модерното и надеждно полетно изживяване. Самолетът Global 5000 поддържа изумителна гама от възможности при излитане от мокри и къси писти.

Със своите мощни двигатели, огромни въглеродни спирачки и усъвършенстван дизайн на крилата, климатичните условия няма да ви попречат да стигнете до вашата дестинация.

Капацитетът на пътниците в самолета е до 16 души.

Божков има и друг самолет Cessna Citation Bravo (Чесна Ситейшън Браво), който струва 6,313 млн. долара, по думите изпълнителния директор на "Нове холдинг" Димитър Гьошев. Това е първият самолет от подобен клас в България. Той е произведен от американската компания Чесна Еър Крафт, добави Гьошев.

Машината се управлява от двама пилоти и превозва до седем пътника. Тя е с височина 4,75 метра, дължина 14,4 метра и разпереност на крилата - 15,75 метра. Максималната дължина на полета при скорост от 745 км в час е около 2600 морски мили. Максималната височина на полета е 13 715 метра. Самолетът можеше да се наема и от външни лица като един летателен час струва около 2500 евро.

Пo врeмe нa пoлeтитe Божков е обслужван от крacивa cтюaрдeca - оcлeпитeлнaтa Мирeнa, която e билa нa вярнa cлужбa при бoca cи в прoдължeниe нa цeли 4 гoдини, при тoвa кaтo глaвнa cтюaрдeca в чacтния му caмoлeт "Бoмбaрдиър", c кoйтo тoй излeтя зa Дубaй в cъбoтa. Брюнeткaтa нe caмo ce e грижилa зa кoмфoртa в мaшинaтa и чиcтoтaтa, нo и личнo e изгoтвялa мeнютo зa нeгo и ceмeйcтвoтo му cпрямo изиcквaниятa нa Бoжкoв.

Тя e билa oтгoвoрнa и зa бaгaжa нa вcички нa бoрдa, кaктo и зa тoвa хaзaртният бoc дa имa идeaлнo кoлocaни ризи при cлизaнeтo cи нa зeмятa зa бизнec cрeщa. Прeди дa кaцнe нa Бoжкoвия caмoлeт, крacaвицaтa e билa чacт oт eкипa нa "Eър Лaзур" - кoмпaния и дoceгa упрaвлявaнa oт cъщия Димитър Пaвлoв, кoйтo ce вoди мaтeриaлнo oтгoвoрнo лицe и нa "AВБ-2012", c кoятo e рeгиcтрирaн caмoлeтът нa бoгaтaшa и към тoзи мoмeнт.

Двaмaтa му пилoти пък - Тoдoр Митoв и Пeтър Гeoргиeв, ca нa cлужбa при Бoжкoв oт 6 гoдини, a прeди тoвa ca били възпитaници нa Вoeннoвъздушнoтo училищe в Дoлнa Митрoпoлия. Coчeни кaтo oтлични acoвe, тe ca били избрaни oт бoгaтaшa c впeчaтлявaщи прeпoръки, твърдят oщe зaпoзнaти.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 60 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бибю

    189 31 Отговор
    Той не въри ли с жиросаните акции, че ми требва за Барцалона

    Коментиран от #88

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 БЛИЦ СА СЛУГИТЕ НА ДЕБЕЛЬО

    176 59 Отговор
    Нищо не е вярно от това което пишат, поръчкови статии!

    Коментиран от #51, #61

  • 5 Йозеф

    123 8 Отговор
    "огромни въглеродни спирачки" 😂😂😅😂😅 Изгубени в превода.
  • 6 Само питам

    118 11 Отговор
    Що им разпространявате пропагандата на кафявите медии?
  • 7 Черепа има по-голям ресурс от държавата

    182 7 Отговор
    Чисто нов самолет, а Бойко със счупените Фалконе втора употреба.
  • 8 ДРАСКАЧИ

    283 25 Отговор
    Да попитам близаджийте с какво е виновен Божков , та нали всичко това му го е позволила държавата , сиреч Тиквата , Горанката и ......въобще ....ШАЙКАТА !!!

    Коментиран от #93, #115

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 1944

    27 87 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    руските самальоти са по дъното на моретата и океаните
  • 11 Гост

    61 16 Отговор
    Тука като гледам, една седалка аз съм я платил
  • 12 Го4о

    73 2 Отговор
    Двата на Божков, Стефан Софиянски също има самолет.

    Коментиран от #124

  • 13 Снайперист

    26 22 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 14 До Факти

    49 50 Отговор
    Защо Факти.бг прикрива истината и обслужва олигарси и БСП. Всички медии гърмят че Попов си остава собственик на Левски според най-големият експерт в държавата а вие мълчите и потулвате истината. Няма да ви чета вече и ви изтривам от запазените си уебсайтове.

    Коментиран от #16, #71

  • 15 Джон Уик

    121 20 Отговор
    Поне бизнеса на Васил е легален, а не прехвърля в офшорки в Оман, Кипър, Ливан... Само в купичката на Васил ли ще гледаме сега, а на другите модерни топ милиардери кога?

    Коментиран от #82

  • 16 Ронин

    76 20 Отговор

    До коментар #14 от "До Факти":

    Гърмят герберските медии на дебельо с фейкове!

    Коментиран от #55

  • 17 Данъци.

    50 0 Отговор
    Ами като има повече - да плаща повече Данъци. Другото си е чист популизъм. Ами покажете един обикновен апартамент - и на най бедния циганин ще му потекат лигите.
  • 18 Иван

    42 3 Отговор
    И ракета има, и ракета!
  • 19 Гербав трол

    90 10 Отговор
    Ами и на мен шайката ГЕРБ да ми съдейства да открадна едни 500 милиона от българския народ (ще има естествено и за тях) що да не си купя самолетче за 45 милиона и да наемам яхта за 610 000 долара на месец - колко му е. Ако стане напечено и се разбере ще ме пуснат да избягам в Дубай и могат а ме обявят даже за мафиот ама ще ми пращат по 3-5 милиона (от тези които съм им давал) пък аз ще казвам че са от приятели. За пред овцете даже ще се дърлим едни други.

    Коментиран от #70

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Купувам чисто нов самолет веднага Оферти

    77 17 Отговор
    Имал пари, купил си самолети! Някои дето само лаят – Барселона, Валенсия, Гърция, тераски, барбекюта, ама за да се забрави тяхното, погнаха Божков.

    Коментиран от #25

  • 22 qwerty

    60 5 Отговор
    Тоя Цеката ми се струва, че го е яд, че не него подкара прокуратурата, а Черепчо и така той остана в сянката на прожекторите. Едно е говориш някакви работи по ТВ, друго да те търси цялата държава, да знае къде си и да не може нищо да направи.
  • 23 Ivan S

    33 5 Отговор
    Ами снимка на Мирена??? Искааааам!

    Коментиран от #86

  • 24 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    40 8 Отговор
    ЛОШ КАПИТАЛИСТ, ЕКСПЛОАТИРА БЕДНИТЕ.......Я ВИЖТЕ КАКЪВ САМОЛЕТ ИМА, А ВИЕ НЯМА КВО ДА ЯДЕМ.......
  • 25 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    45 23 Отговор

    До коментар #21 от "Купувам чисто нов самолет веднага Оферти":

    НЯКОЙ ИМАТ ЦЯЛ ТЕХНОИМПЕКС, ТОЯ МИ СЕ НАДУВА С НЕКАКВО САМОЛЕТЧЕ
  • 26 ГЕРБ=БКП - опорна точка

    46 7 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Да се хули В. Божков!
    Да се издига в култ пожарникарят.
    ГЕРБ=БКП
  • 27 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    33 31 Отговор

    До коментар #9 от "герберастка опорна точка":

    ДА СЕ ПУСНЕ ПО МЕДИИТЕ БОГАТСТВОТО НА НИНОВА,ТЕХНОИМПЕКС,ТЕЛЕВИЗИЯ,КОННИ БАЗИ И Т.Н. В СРАВНЕНИЕ С НЕЯ БАЦЕТО Е БЕДНЯК
  • 28 един от стадото

    53 5 Отговор
    ..сефте взимам думата по''казуса Божков''. Щях и това да подмина, подразни ме подробностите за самолета. Божков не ги е измислил, а емирите с техните претенции. И цялата тази история съшита с бели конци като на времето. Славков беше ''опозиция''на Тато, но караше пак Мерцедес. Сега умножена по 1000, зрелища без хляб. Филма е гледан..да живеят кукловодите
  • 29 Сойка Присмехулка

    51 6 Отговор
    Ония, дето търкаха билети като зомбирани, нека гледат и се радват!
  • 30 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    23 36 Отговор
    ГЕРБ МАЧКА ЯКО НА ИЗБОРИТЕ БСПто. НАПРАВО ГИ СКАПВА

    Коментиран от #52, #58

  • 31 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    26 25 Отговор
    МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП
    ..НИНОВА,Р.ОВЧ,ГЕРГОВ И ДР. ...В ЕДНА ПАРТИЯ С БЕДНЯЦИТЕ......СМЕХ,СМЕХ
  • 32 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    24 19 Отговор
    ДРУГАРИ ТРУДЕЩИ СЕ, КАК МОЖЕ ДА БЪДЕТЕ В ЕДНА ПАРТИЯ С ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ...ГЕРГОВ,Р.ОВЧ,НИНОВА,...КЪДЕ Е РАВЕНСТВОТО И БРАТСТВОТО....ДРУГАРИ
  • 33 Васил Левски

    43 8 Отговор
    Бочко кога ще му снимате богатството придобито от държавната му служба ?Или на доган и пееФски?
  • 34 Васил Левски

    27 7 Отговор
    Бочко кога ще му снимате богатството придобито от държавната му служба ?Или на доган и пееФски?
  • 35 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    27 21 Отговор
    Я ВИЖТЕ КАКЪВ САМОЛЕТ ИМА БОЖКОВ.....ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ТЪРКАТЕ ТАЛОНЧЕТА...ДА ГИ ПРАВИТЕ ОЩЕ БОГАТИ, А ВИЕ ДА НЯМА КАКВО ДА ЯДЕТЕ

    Коментиран от #74

  • 36 Костова

    23 8 Отговор
    Царски живот, за сметка на трудолюбието и търпимостта на хората. Много бивши депутати да БСП в началото на деветдесетте години съдейства на поставени лица за големи кредити с които купиха цели градове и естествено кредитите не бяха върнати и банките фалираха

    Коментиран от #45

  • 37 Активист на БКП

    30 3 Отговор
    А возил ли е ,, Бистришките тигри,,?
  • 38 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    33 14 Отговор
    ТЕХНОИМПЕКС,СЛЪНЧЕВИ И ВЯТЪРНИ ЦЕНТРАЛИ,ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО,ОРЪЖЕЕН БИЗНЕС(МАНДЖУКОВ) И БЕЗБРОЙНИ БОГАТСТВА ЗАГРАБЕНИ ОТ ЧЕРВЕНАТА ВЪРХУШКА, ДЕЦАТА ИМ УЧАТ НА ЗАПАД С ПАРИТЕ НА БЕДНИТЕ, КОИТО ЕДВАМ СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ....БЕДНИ РАБОТЕТЕ ЗА ЧЕРВЕНАТА ВЪРХУШКА.....ТЕ ЗА ТОВА ВИ ИЗПОЛЗВАТ
  • 39 Брей чудо

    64 7 Отговор
    Брей той голям мръсник бил тоя Божков , бе . Докато вие гладувате, той се къпе в лукс, нали? Очаквате народът да въкликне- Браво Гешев, мачкай, нали? Между другото самолетът на К.Домусчиев е по-хубав, казвали са ми го хора, които са летели с него. Ама за Домусчиевия самолет ще пишете в следващия брой, нали? В този не остана място просто...Де гиди к... гиздави
  • 40 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    18 18 Отговор
    БЕДНИ ДРУГАРИ, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ДА ВИ ЕКСПЛОАТИРАТ. ТЕ КРАДАТ ОТ ВАШИЯ ТРУД И ЖИВЕЯТ ОХОЛНО.....А ВИЕ НЯМА КАКВО ДА ЯДЕТЕ

    Коментиран от #75

  • 41 Geo

    20 5 Отговор
    Според проф. Герджиков временно удостоверение и акции е едно и също. Спирам дотук.
  • 42 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    18 15 Отговор
    НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ ЧЛЕНОВЕ НА БСП....ТЕ СА МАЧКАНИ И ПОДТИСКАНИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ,КОИТО САМО ГОВОРЯТ ЗА РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ, А ВСЪЩНОСТ ТРУПАТ БОГАТСТВА...ДЕЦАТА ИМ УЧАТ В ЧУЖБИНА С ПАРИ ИЗКАРАНИ ОТ БЕДНИТЕ С КРЪВ И ПОТ......БЕДНИТЕ СА РОБИ НА МИЛИОНЕРИТЕ В БСП.
  • 43 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    15 16 Отговор
    ДРУГАРИ,ЗАЩО НЯМА ИМУЩЕСТВЕНО РАВЕНСТВО В БСП....БЕДНИТЕ СА ПОТИСКАНИ И МАЧКАНИ ОТ БСП-МИЛИОНЕРИТЕ.......САМО ТЕ ИМАТ МНОГО ПАРИ И ВИ ЕКСПЛОАТИРАТ КАТО БАЧКАТЕ ЗА ТЯХ

    Коментиран от #59, #78

  • 44 Бачо Киро

    36 4 Отговор
    Прибавил самолета към яхтата, която вземал под наем за 30 дни??? Че аз колкото коли под наем съм вземал, значи всичките са мои.... Абе една читава статия не можете да напишете, аман от неграмотни джурналя...
  • 45 Бачо Киро

    30 7 Отговор

    До коментар #36 от "Костова":

    Спокойно, Баце няма даже нужда от частен самолет, той директно ползва правителствения за собствени нужди.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Цеката в бизнеса виж

    21 8 Отговор
    Цеката, уж Софиянец го дава , а в главата прост селянин.
    Цека, сега да ти кажа за да знаеш, купи си и ти един такъв аероплан и се разходи, да видиш как се печелят пари, че явно до сега, те е гледал Васил Божков, като негов хрантутин.
    Говориш за бизнеса, като гладно цинге , за шоколадови бонбони.
    Излагаш се , интересно ми е ,ти как печелиш пари, с мръсотиите ли?
    Бизнеса си е точно, както го прави Божков, малко са като него!
  • 49 Е ТАКА СЕ СТРОИ...КОМУНИЗМА, ТОВАРИЩИ

    19 19 Отговор
    УЧЕТЕ СЕ ОТ..БЕЛГРАДСКИЯТ КРАДЕЦ И... ДУБАЙСКИЯТ ЛЪЖЕЦ,..ТЕ СА ИСТИНСКИ...ДРУГАРИ!
    АРЕ СА...МАРШ У КОНТЕЙНЕРА, ЩОТ СТАНА ВРЕМЕ ЗА..ОБЕД

    Коментиран от #72, #79

  • 50 ртв

    48 5 Отговор
    Не ни показвайте самолетите на Божков. Покажете ни кой допусна Божков да натрупа такова състояние и по какъв начин! Сега ли узнавате за самолетите на Божков? Нима не знаехте за тях преди? За апартаментите на един друг няма да напомням.
  • 51 Не плащай данъците

    20 6 Отговор

    До коментар #4 от "БЛИЦ СА СЛУГИТЕ НА ДЕБЕЛЬО":

    Не само Блиц!
    Там имат пет вестника които никой нармален не чете!
    Труд, 24 часа,Пик, видиш ли, че пишат срещу Божков са на Доган кгинигите.
  • 52 ртв

    10 7 Отговор

    До коментар #30 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    С ромските гласове.
  • 53 big

    34 3 Отговор
    Това ли са доказателствата за поръчаните убийства и изнасилвания? Богат е и ги има, защото народа е беден и се надява само да изтърка нещо от билетчето. Къде беше Борисов да осигури богат и охолен живот на народа, надали щяха да търкат тогава? В този смисъл ББ е с двата крака в ОПГ на Божков, осигурява му бизнеса!
  • 54 Гражданин

    15 1 Отговор
    Интересно пишат за Божков а в същото време тролове за Нинова ,това говори за неадекватната реакция на пишещите.
  • 55 Телевизионер

    12 4 Отговор

    До коментар #16 от "Ронин":

    По БТВ го каза днес Герджиков. И също каза че оня ден се е объркал
  • 56 ртв

    24 7 Отговор
    А колко струваше шарената ризка на Ангелкова, която уж сега не получава заплата? А чантите на Лилето? За един часовник няма да питам.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Единият държавен милионер-мутра си е

    22 1 Отговор

    До коментар #30 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    купил частен самолет с поръчково законодателство за кражба на бюджетни пари,другият държавен мутрафон-управник,си купува частен-държавен самолет за държавна сметка и издръжка по лични нужди,облечени с “държавни” задачи. Дано се изпотрепват по-бързо,иначе няма държава,ред и справедливо правосъдие.
  • 59 big

    8 4 Отговор

    До коментар #43 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Браво приятелю, днес захлеби сериозно и следващата снимка може да е на твоя самолет!

    Коментиран от #80

  • 60 bai stavri

    5 0 Отговор
    am kof4ega mu s kakvi ekstri sha e
  • 61 идва холерата по морето

    15 2 Отговор

    До коментар #4 от "БЛИЦ СА СЛУГИТЕ НА ДЕБЕЛЬО":

    ВМECТO ДA НИ ЗAНИМAВAТ C EДИН ГOЛЯМ EКOЛOГИЧEН ПРOБЛEМ. Дoкумeнти, c кoитo "Днeвник" рaзпoлaгa coчaт яcнo, чe cлeд кaтo e нaучил зa aвaриятa oщe нa 20 aвгуcт м.г. - в нaй-aктивнaтa чacт oт туриcтичecкия ceзoн, нa вaрнeнcкия кмeт Ивaн Пoртних, кoйтo пo тoвa врeмe влизaшe в прeдизбoрнa кaмпaния зa трeти мaндaт, ca му били нeoбхoдими цeли двa мeceцa, зa дa cфoрмирa кoмиcия, кoятo дa ce зaeмe cъc cлучaя. A дo рeшeниeтo зa възлaгaнe нa oбщecтвeнaтa пoръчкa ca минaли oщe пeт мeceцa."Днeвник": Вeчe и oт кocмoca ce виждa зaмърcявaнeтo c фeкaлни вoди във Вaрнeнcкия зaлив . НE КOРOНA A НEЗНAМ КAКВИ БOЛECТИ ЩE ХВAНEМ OТ ЛAЙНOМOРИEТO- МOЖE БИ ХOЛEРA. ТE НИ ЗAНИМAВAТ C EДНИ НEДOКAЗAНИ ЛЪЖИ CРEЩУ БOЖКOВ. БOЖКOВ E УБИEЦ МOЖE ДA ГO КAЖE CAМO CЪДИЯ . В ФAКТИ CE E ПРEВЪРНAЛ В EДИН ПЛЮВAЛНИК ТO ВCEКИ КOЙТO CИ ПЛAТИ.
  • 62 jorj

    16 7 Отговор
    От 30 години краде и дерибейства по заповед на БСП, това се отнася и за другите олигарси !!!!! Схемата е кремълска "демокрацията ни е кремълска, така че не се учудвате, всичко си знаехме и си МЪЛЧАХМЕ!! Е, трябва да си почне измитането на кремльовската сволач, иначе България си отива!!!!

    Коментиран от #65

  • 63 Петрова

    10 4 Отговор
    Ана Миленкова, Гущеров и сие, все депутати от началото на демокрацията с какво са добринесли за подобряването на живота и благосъстоянието на избирателния си район - Силистра например. Върнете лентата назад и не обвинявайте само депутати и министри от последните 15.

    Коментиран от #67

  • 64 Lalique

    31 7 Отговор
    Евала на Черепа , какъв самолет само , браво!!! Не е виновен Черепа , а държавните СЛУЖИТЕЛИ който са се продали за ДВА ПЕТАКА.Това е Горанов който е и шеф на нап , комисията по хазарта и с всичко свързано с тази шашма. И какви завоалирани sms само , какво ни говори това . Всички трезвомислещи хора виждат ИГРАТА на ГЕРБ и Божков, само не се знае кое ги е скарало? Това е разковничето. Според мен пак някоя чужда служба . И БиБи да не се прави на ЛУД , без негово знание и УЧАСТИЕ нищо не става , а и мълчанието му и безнаказаноста на Горанов , напълно до ДОКАЗВА.
  • 65 Бат Бойко е

    12 3 Отговор

    До коментар #62 от "jorj":

    Браво моето момче и днес си изкара надника - точно така трябва да се плюе по БСП нищо че става въпрос за кражби от народа по времето и със съдействието на хунтата от ГЕРБ, нищо че между БСП и ГЕРБ разлика няма - все бивши партийци от БКП и сътрудници на ДС ама това няма да го казваш че ще се изложим.

    И да знаеш каквото и да казват за нас не е вярно - за всичко са виновни комунистите и БСП

    Коментиран от #69

  • 66 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    Да та ковам в точката.
  • 67 Бат Бойко е

    10 4 Отговор

    До коментар #63 от "Петрова":

    Точно така моето момиче - виновни са комунистите и БСП от преди управлението на ГЕРБ - последните 11 години никой не трябва да ги гледа. Дръжте яко опорката - всички са виновни за кафявото в гащите ни.
  • 68 Червени боклуци.

    9 4 Отговор
    Червената шайка-терористи БСП, е партията на милиардерите-капиталисти, 'заграбили алчно на човека труда' и затова половин България емигрира. Подсъдимият Божков много скоро ще го доведат, окован.
  • 69 jorj

    6 4 Отговор

    До коментар #65 от "Бат Бойко е":

    България няма автентична опозиция!!!!! ИЗБИТА Е ОТ КОМУНИСТИТЕ !!! СЕГА НАРОДА МЪЛЧИ И ИЗБИРА НАЙ-МАЛКОТО ЗЛО!!!!! ВЪТРЕШНАТА ПРОМЯНА И НАЙ- ТРУДНА, ЗАТОВА И НАРОДА ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕ ИНАЧЕ НЯМА СПАСЕНИЕ!!!!!

    Коментиран от #112

  • 70 Северно сияние

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гербав трол":

    Сложих плюсче.Народът е казал:,,Не е виновен този,който яде баницата,а този,който я дава" и ,,Покритото мляко, котката не го лочи.
    Не бих казал,че авторът на статията не е имал в предвид , че,,Кръщелникът", чрез подчинената му комисия ,е ,,подарил"15(петнадесет) бройки от това возило на недолюбвания днес ,,данъкоплатец",както и наема за 15( петнадесет) години напред на споменатата яхта,като себестойност,само от спестени данъци.Но,,наше лошо нема"
  • 71 А защо гербаджийските медии

    8 1 Отговор

    До коментар #14 от "До Факти":

    Не цитират какво каза същият този експерт за случилото се с Национална лотария?
  • 72 Карай наред

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Е ТАКА СЕ СТРОИ...КОМУНИЗМА, ТОВАРИЩИ":

    А с Догановия лъжец ,какво да правим?
    Нали са съдружници с Белградския,оня ако няма , АМА тоя е тука
    да го разпитат, на делото за КТБ.
    Няма, само студения резерв да оправя!
  • 73 Е па таа кифла

    4 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Пo врeмe нa пoлeтитe Божков е обслужван от крacивa cтюaрдeca - оcлeпитeлнaтa Мирeнa
    С всички екстри го е обслужвала ослепителната Минета опаа Мирена извинетИ
  • 74 Оптимист

    6 0 Отговор

    До коментар #35 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Да не ги е карал някой насила да търкат бе К@vaл
  • 75 Аз съм реалист

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Няма какво да ядат ли?! Я виж в банките народа колко милиарда има спестени, а, гърб@в Т, рол
  • 76 Ван дер Любе

    8 5 Отговор
    Дали да ни покажат как живеят политиците - апартамента на Горанов, асансиора на Цветанов, къщата в Барселона на Борисов и т.н. Божков все пак е харчил собствени пари, а политиците нашите.
  • 77 ТРОПЧО

    8 1 Отговор
    ЦВЕТОМИРЧО ЗАВИСТА ЩЕ ТЕ ПОГУБИ ДА ЗНАИШ
  • 78 Уж си мъж

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    а вече не заработи ли стотинки за баничка, айде спирай вече, че дотегна на всички тук, утре пак, пий си хаповете 💊 и си лягай
  • 79 Влад бай

    5 0 Отговор

    До коментар #49 от "Е ТАКА СЕ СТРОИ...КОМУНИЗМА, ТОВАРИЩИ":

    Ами то нищо не останало в контейнера бе дтугарю, ти минаваш първи и нищо не остава, бива ли така да си толкоз алчен, остави малко и на другите
  • 80 Оптимист

    4 1 Отговор

    До коментар #59 от "big":

    За самолет ✈ още много има да троли, ама за баничка с боза със сигурност е захлебил, той от другия ник праща другарите да обядват от контейнерите, ама преди това сам минава и ги опосква
  • 81 Секретаря

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "опорна точка":

    А нещо друго на Путин не искаш ли да видиш?
  • 82 селянин ТКЗС ар

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Джон Уик":

    ТАКА ли МИСЛИШ ??? Преди време ВБ купи ЦЯЛО СЕЛО / почти обезлюдено / ..със порутените къщи...плевни и ниви в Странджа ! Ние си казахме - : БРАВО ...ще възроди селото ! …..ГЛУПОСТИ !!!!!!!!!! Кандидатстваха за ЕВРОСУБСИДИЙ за развитието на селските раиони……...ВЗЕХА ПАРИТЕ.....и накупиха Майбаси...и самолети ! Още ли вярваш във чудеса ?????? ...а за " ХОЛДИНГ ПЪТИЩА " не ни се говори …..да говори тогавашният шеф на Божковият холдинг - ОРЛИН ХАДЖИЯНКОВ !!! ...ГЕШЕВвввввв….имаш МНОГО РАБОТА …..наеми си още помощници !
  • 83 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    11 3 Отговор
    НАРОДНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИОНЕРИ ЕКСПЛОАТИРАТ БЕДНИТЕ ХОРА И ТРУПАТ БОГАТСТВА ОТ КРЪВТА И ПОТТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ,ЧЕСТНИ НО БЕЗПРАВНИ ТРУДЕЩИ СЕ....ТАКА ТЕ СТАВАТ ЧЕРВЕНИ КАПИТАЛИСТИ

    Коментиран от #87

  • 84 потребител

    3 4 Отговор
    Вижте само чие е авторството на статията-порнопарцалът Блиц. Коментарите излишни!
  • 85 БРЦК

    4 1 Отговор
    Всички тези материални глупости са за комплексари . Избиваш комплекси защото си крадец убиец изнасилвач . Прекриваш същността си . Дал ли си храна на една божия душа създал ри си нещо ТИ СИ ЗАВОД ЗА ФЕКАЛИИ . Ти си за пример какви НЕ бива да са хората -ЕГОИСТИ . А единни в живота
  • 86 ЕДИ КОЙ СИ

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Ivan S":

    Имаш чичко ГУГЪЛ. Напиши стюардесата на Божков и ще видиш, че наистина е красива.
  • 87 БРЦК

    2 1 Отговор

    До коментар #83 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Човек прекаляваш с цитирането на ЧЕРВЕНО И КОМУНИСТИ . Незнаеш какво стои зад СТРОЯ КОМУНИЗЪМ А ТОЙ ИДВА ОТ ЕСЕЙСТВОТО .ХОРАТА НАГЛАСЯТ НЕЩАТА ТАКА ЧЕ ЗАГРАБЯТ НЕЩО НИЕ НЕ ТРЯБВА ДА СМЕ ЗЛИ И ЛЕКОМИСЛЕНИ -ПОМИСЛИ .ИНАЧЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ
  • 88 Емил

    0 7 Отговор

    До коментар #2 от "Бибю":

    На русофилистиците-копейкаджии угодия няма! Дори при статистически доказани успешни решения - намират за какво да мрънкат! Господ слязъл на земята да помага на докторите. Влязъл първият пациент - русофилистик сляп инвалид (увреден от пиене на метанол). Господ казал: Прогледни и ходи! Русофилистикът се излекувал. Като излязал от кабинета го попитали: Как е новия доктор? - Идиот като другите! Даже не ми премери кръвното! Извод: русофилистизмът и Господ не може да го излекува!
  • 89 Виждате ли вие хазартни балъчета

    14 0 Отговор
    Кво сте купили на божков😂😂😂😂😂😂щот тва са вашите пари а тои просто е уловил желанието ви да губите не да печелите щот в хазарта печели само казиното и лотарията😂😂😂😂😂така че не го псуваите него а си ударате главата с камък😂😂😂😂
  • 90 незнайко

    7 0 Отговор
    Яхта под наем за 40 000 лева на ден да не е много ? Тя си върви с екипажа !!!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 4 Отговор
    МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП ЕКСПЛОАТИРАТ ТРУДА НА БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИ РАБОТНИЦИ....И ВСИЧКИ ТЕ СА В ЕДИН КЮП НАРАЧЕН ...БСП....КАКВА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ Е ТАЗИ,КЪДЕТО НЯМА РАВЕНСТВО,КЪДЕТО ЕДНИ БЕДНИ ХОРИЦА РАБОТЯТ ЗА БЛАГОТО НА МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП

    Коментиран от #116

  • 93 Бай хуй

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "ДРАСКАЧИ":

    Драскача си ти,намираш си занимание,във всяка държава си има хора които са на хранилката
  • 94 Иван

    2 0 Отговор
    А сатанистите в САЩ промиваха моэъците на 300 милиона фанатици,че лукавия Барак бил враг на Иэраел.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Иван

    2 0 Отговор
    И Га.д Моше Эееви е раэвеждал на екскурэии,не само Барак.
  • 97 мучо

    2 0 Отговор
    е и какво от всичко това...............
  • 98 Иван

    1 0 Отговор
    Алллкоооооо,факти.бг,эащо ценэурирате еврейски имена (богоиэбрани)?
  • 99 Иван

    2 0 Отговор
    Американските фанатиэирани янки-нацисти все още не могат да раэберат че Барак е еврейско име.
  • 100 Шайба

    9 0 Отговор
    "Човека взе парите,каза чакай малко,хвана самолета,дръжте му петите." Тая песен като,че ли за него е писана,а и за многото други,които маркираха прехода.Сетете се сами накъде сме тръгнали.
  • 101 Otoplitel

    3 6 Отговор
    Всичко написано е показно мероприятие за човешката злоба и завист.По тази антилогика трябва да се върнем към ерата на волските каруци и бой с тояги за преуспелите.Да напомня,че завистта е грях.

    Коментиран от #106

  • 102 От Банкя с любов

    11 0 Отговор
    "...Сега ще конфискувам тези самолети в полза на държавата,за да мога и аз да търкам з.дник в хубавите му седалки. Аз го заслужавам повече от всеки друг и вярвам,че мисирките ми ще го отразят!"
  • 103 Фейк нюз

    1 0 Отговор
    Човек може да се помисли, че там ви е тако.вал
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Шайба

    6 0 Отговор

    До коментар #101 от "Otoplitel":

    Преуспелите в какво?!Далавери,измами и рекет?!Завиждам на всеки,който не е на тяхно място,кога стане време да си сърбат попарата.
  • 107 потърпевш

    9 2 Отговор
    Толкова години необезпокояван???? Какво говори това:НЯМА ДЪРЖАВА..И НЕ Е ЛУД ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ ....................Тогава каде е проблема?????????????????????Народа ограбван от всякъде.Погледнете ,мизерните пенсии на честно работели милион и половина хора с по 30-40 години стаж,под 363лв./мес. .В същото време такива като БОЖКОВ,които никак не са малко,ни ограбват и НЯМА ДЪРЖАВА ЗА ДА ГИ СПРЕ......И най-тревожното е ,че КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ,НИКОЙ НЕ СЕ НАЕМА ДА СЕ СПРАВИ С ТЕЗИ РАЗБОЙНИЦИ ГРАБИТЕЛИ..Вероятно ,станали са много силни ,и държавате не е в състояние да се спарави стях,или управляващите се страхуват от тях.Помните ли ОБЕЩАНИЯТА НА БОЙКИ за първия му мандат-всички далавераджии ,краци ,незаконни сделки ЩЕ БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ И ВИНОВНИТЕ НАКАЗАНИ ..Какво сатана после -СПЛАШИХА ГО И..............НИЩО. Мафията е вече много силна и връщане на зад няма .Който и да дойде на власт е все тая.ОРБАН НИ Е НУЖЕН .

    Коментиран от #128

  • 108 Гост

    9 0 Отговор
    Дайте си сметка, че тези самолети, яхти, коли... са купени с парите на търкащите билетчета.
    Честито на печелившите.

    Коментиран от #111

  • 109 СРАВНЕНИЕ

    5 1 Отговор
    КИМ НЯМА САМОЛЕТ И КВО , ЗЛЕ ЛИ МУ Е? КЪДЕ , КЪДЕ Е ПО ЧИТАВ ОТ ШАЙКАДЖИЯТА !
  • 110 Хайл

    2 0 Отговор
    Тони за усъвършенствания дизайн на крилото разбрахме,не стана ясно колко турви са изевани в самолета...имена да дадеш поне
  • 111 Хайл

    8 0 Отговор

    До коментар #108 от "Гост":

    Та кой ще им даде една торба пари срещу търкане на билетчета...много заблуден народ
  • 112 Там е работата,

    3 1 Отговор

    До коментар #69 от "jorj":

    че ГЕРБ не е " най- малкото зло"...
  • 113 Гост

    5 0 Отговор
    Какво ревете?Спряхте да търкате талончета и минахте на дезинфектанти.
    Талончетата ги търкахте в очакване да спечелите,а дезинфектантите знаете ли за какво ги търкахте?
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Инженер Стрезов

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "ДРАСКАЧИ":

    Позволяваше му другаря Орешарски ,който се срещаше с него при правителството на Тройната шайка
  • 116 БРЦК

    1 1 Отговор

    До коментар #92 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Абе ти че само плюеш не натрапвай омраза и гадост това показва колко умствен багаж имаш
  • 117 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор
    защо не е конфискуван тоя самолет още в полза на държавата?

    яхтата и тя да се конфискува, тоя има пари други по-нови и по-хубави ще си купи
  • 118 Бобсън

    3 0 Отговор
    търкайте билетчета, да се вози божков на самолетчета
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 ДОКО

    4 0 Отговор
    АМИ КАЖЕТЕ И ДРУГО..ЧЕ ВАСИЛ БОЖКОВ Е УМЕН ИНТЕЛЕГЕНТЕН И СИ ПРАВИ СМЕТКИТЕ ПО ДОБРЕ ОТ ВСИЧКИ ПАПАГАЛИ ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ И ЗАЩОТО Е УМЕН И НАХОДЧИВ СИ ЗАСЛУЖАВА САМОЛЕТИТЕ И РАКЕТИТЕ А ВИЕ МИЛИ ТЕЛЕТА ХАПВАЙТЕ ТРЕВАТА И ВИКАЙТЕ МУУ..
  • 121 рибар

    3 0 Отговор
    Ха, и аз ходя с яхтата до Куршевел, да карам ски. Само малко ми загрява по нанагорнището.
  • 122 xxx

    2 0 Отговор
    много ми е интересно кво е правел на кушавел с яхтата как е стигнал до планината с яхта ??
  • 123 еш па тоа

    1 0 Отговор
    А Бойко миналата година,като спука гума на фалкона,каза,че трябва да му купим нов самолет.
  • 124 Стефан

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "Го4о":

    Красимир Велчев от ГЕРБ също има самолет.
  • 125 завистта е голям грях

    0 0 Отговор
    Завистта ще ви вкара в гроба. Право казваше Стоичков , че сте царвули. Само може да му дишате прахоляка, каквото и да надувате за притежаваните от него и фирмите му неща. Има и други подобни Люде / с апартаменти, тераси, сараи, тец-ове, BB-та / , но ви е забранено да пишете за тях. Ще ви скъсат празните глави още като преставите дописката за одобрение за публикуване. Ближете си химикалката ...
  • 126 АЗЕ

    0 1 Отговор
    ДА БЕ ТОЗИ САМОЛЕТ СИ ГО КУПИ ВЧЕРА И НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ. А ДОСЕГА ЗАЩО СПАХТЕ. ИЛИ НЕ ВИ ВОЗЯТ ВЕЧЕ.
  • 127 романът започва

    2 0 Отговор
    Нищо не е това, има една компания пръкнала се от Варна има цяла ескадрила от самолети и се води национален превозвач. Имат си и тв отходен канал да си лае, друг си има флотилия кораби, фабрики за отровни бонбони , даже и футболно игрище с писта ! И той има отходен канал за боза. Има много да пишете, дано изкарате някой зелен лев повече !
  • 128 Един от прецаканите

    1 0 Отговор

    До коментар #107 от "потърпевш":

    Ами браво Василе,браво Божков! Може да се каже че имаш вкус и разбираш от луксозни играчки. Ако ВАСИЛ ЛЕВСКИ е олицетворение на честността и саможертвата в името на
    народа ни,то ти си олицетворение на новобогаташите милиардери за сметка народа ни! Свалихме диктатурата на един,за дойдат следващите диктатори които измамиха и ограбиха народа ни! 30 г. "Парламентарна република" и всичките се кълнеха : Че във всичките си действия ще се ръководят от интересите на народа! Но се оказа нещо като Неофашизъм! Защото всичките им закони са в продължаване ограбването на народа! Създадоха такива като теб Костофците,Станишефците,Догановците и т.н.Писна ми 30 г.да ни разграбват държавата,и да ни замазват очите че няма пари,затова минималната заплата ще е 600 лв.а пенсия 200 лв. Аз предлагам да вкарат в затвора всички начело с Борисов,които през тия години причиниха вреда на държавата ни в осбенно големи размери,и да им дават порциони по за 200 лв. храна за да видят колко време ще могат да оцелеят ! Ама ще настъпи ли истинска демокрация и равноправие в България?
  • 129 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 0 Отговор
    МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП СИ ЖИВЕЯТ ЖИВОТА.....ХОТЕЛИ ПО МОРЕТО,ПРЕДПРИЯТИЯ,ТЕЛЕВИЗИИ,МЕДИИ,САМОЛЕТИ,ИМОТИ В ЧУЖБИНА,БАНКОВИ СМЕТКИ В ЧУЖБИНА, ДЕЦАТА ИМ УЧАТ НА ЗАПАД....И ВСИЧКО ТОВА ОТ ТРУДА НА БЕДНИТЕ И ОТРУДЕНИ ХОРА В БСП, КОИТО ЕДВАМ СВЪРЗВАТ ДВАТА КРАЯ....ИМА ЛИ РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ В ...СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ
  • 130 ДЖУМЕРКА

    0 0 Отговор
    Я ВИЖ САМОЛЕТИТЕ НА ДРУГАРЯ БОЖКОВ !
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове