18 Май, 2020 14:45 4 273 18

Шофьор загина, катастрофирайки сам на прав участък

  • монтанско-
  • войната на пътя-
  • катастрофа-
  • монтана

Причината за фаталната злополука в Монтанско е несъобразена скорост

Шофьор загина, катастрофирайки сам на прав участък - 1
Снимка: БГНЕС

Шофьор на 34-години от Монтана е загинал при катастрофа край село Дъбова махала в община Брусарци, съобщиха от полицията.

Малко след полунощ той се движел с несъобразена скорост по пътя между селата Тополовец и Дъбова махала, на прав участък от пътя загубил контрол над колата, ударил се в предпазна ограда на мост, а след това в крайпътно дърво, при което загинал.

При инцидента, автомобила Шкода "Октавия" е напълно потрошен. За изваждането на трупа се е наложило разрязване на колата от спасители от пожарната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Процесор Кучков

    10 1 Отговор
    Или може би Дрогаджийче

    Коментиран от #7

  • 2 габровец от варна

    10 1 Отговор
    Аве много некадърност бе,братче!Добре че никой друг не е пострадал.
  • 3 1221

    9 0 Отговор
    Гледал е смартджаджата си.
  • 4 ъгъл

    7 0 Отговор
    И този "шофьор" е карал колата поне със 180 км./ч. Корона вирус,какво да се прави? Трика-трика.
  • 5 Кур4о

    9 1 Отговор
    Лека му пръс . Това е 111- та жертва на коронавируса
  • 6 Будалата

    7 3 Отговор
    Един селски бег по малко.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Давид

    9 0 Отговор
    Апропо : къде отиде наркомана Местан , който уби бебе . Искам някой от вас доносници по горе да ми обясните къде е и пияницата Московски , който си уби детето . Собственото дете .
  • 9 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от "Давид":

    Може да ти е бил колега, но професионален шофьор - абсолютно не! Това, че не си е купил книжката - още по-лошо говори за него! Означава, че на нищо не са го научили или просто не е имало нищо под косата на главата му. Добре, че не е погубил невинни и не оставя сираци!

    Коментиран от #11

  • 10 от протестиращ

    6 0 Отговор
    Как е крайпътното дърво? Добре ли е? Ако не е, близките на врачанският коплексар моментално да засадят поне едно на това място! Да почива в мир и да се радва, че не е погубил още някой!
  • 11 Давид

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Е след като станеш родител , какъвто не си се надявам децата ти да са по умерени в изказванията си в скръбта на някой твой близък . Недай си боже някой млад . Много неща неща не са ти ясни и ти прощавам . В смърта има много хубави неща но не и арогантността . Ще сетиш за мен след десетилетие ;) varah galhi laisha .

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Давид

    2 0 Отговор
    Трийте коментарите но и ние като Божков записваме ;) това дето го правите и рекламите на жрици разнасящи пудра в чужбина и у нас ще ви излезе през носа на по късен етап . ;) Сега трийте и лека вечер .
  • 14 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "Давид":

    Децата си съм ги научил да бъдат ОТГОВОРНИ! Ясно ли ти е?! Защото когато се качиш на автомобил, следва да бъдеш отговорен, както към себе си, така и към близките си, които ще скърбят за теб, така и към околните, които не са виновни с нищо! Така че, не ми вменявай вина за нещо, за което е отговорен единствено и само безотговорният ти колега! За скръбта ти е виновен точно този твой колега и не виждам защо обвиняваш хората, че не търпят и не толерират подобно поведение! Защото, на мястото на дървото или парапета, можеше да е някой твой близък роднина /не дай Боже/, дали тогава щеше да си толкова толерантен?! Хайде, със здраве!
  • 15 Давид

    1 0 Отговор
    Много добре знаеш кой те е накарал да пишеш . Добре да кажем , че си прав . Сега искам да свържеш този случай с безотговорността на Местан и Московски и ще се съглася с теб . Даже ще ти благодаря . Кажи , че властимащите дават пример на младите и ще клекна . Това е консенсус . Да покажем на младите , че умеем да даваме пример .и ще се извиня . Виж колко съм сговорчив .

    Коментиран от #17

  • 16 Дон Чико

    1 1 Отговор
    Жалко, тествал е ръняка на правото.
  • 17 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Давид":

    Естествено, че цитираните от теб лица следва да понесат своята отговорност! Това не виждам кой може да го отрече! Точно, властимащите, със своето безхаберие толерират безотговорността. А тази безотговорност се предава от един на друг и в един момент ни залива, което е жалко! И понеже същите властимащи се имат за безсмъртни и изобщо не им пука за нас, наше е задължението да възпитаваме отговорно младо поколение - кой, колкото и с каквото може. В същият този момент да показваме и нетърпимост към безотговорните ни съграждани!
  • 18 Машинист

    0 1 Отговор
    Спирайте на прелезите защото 3ма вече сам ги дисквалифицирал до живот,тия тонове не се спират така лесно
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове