Last news in Fakti

20 Май, 2020 06:52 2 491 3

Второ министерство затваря заради служителка с коронавирус

  • мррб-
  • коронавирус-
  • служителка

Работата в МРРБ ще премине на дистанционен режим

Второ министерство затваря заради служителка с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Министерството на регионалното развитие и благоустройство ще бъде затворено за два дни, тъй като служителка от администрацията е заразена с коронавирус, съобщи NOVA.

Жената отишла на преглед и при тестуване пробата се оказала положителна. Работата в МРРБ обаче няма да спре, а ще премине на дистанционен режим. В сряда и четвъртък сградата на министерството ще бъде дезинфекцирана изцяло. Ще бъде направен план за тестване на всички служители, написа DarikNews.bg.

Това е второто министерство, което затваря за дни заради коронавируса. Преди седмица хигиенитска от екоминистерството даде положителна проба за COVID 19.

Докато траеше дезинфекцията в сградата на ул. "Мария Луиза", служителите работеха в подземната част на министерството, която има собствен вход и всичко необходимо за изпълненията на задълженията.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    20 0 Отговор
    И всички министерства да затворят разлика няма да видим.
  • 2 Българин

    10 1 Отговор
    Значи можем и без министерства, да ги затварят всичките, а персонала им в бюрата по труда
  • 3 Коронавируса ще свърши работата

    1 0 Отговор
    на партия “Възраждане”!