21 Май, 2020 13:50 2 750 6

Хасан Адемов: Мислех, че COVID-19 е леко заболяване

  • хасан адемов-
  • коронавирус

Оказа се, че имам бронхопневмония вдясно, а останалите симптоми се появиха впоследствие

Хасан Адемов: Мислех, че COVID-19 е леко заболяване - 1
Снимка: БГНЕС

Смятах, че COVID-19 е леко заболяване. Намирах се в средно-тежко състояние. В момента, в който имах температура, реших да си направя рентгенова снимка. Оказа се, че имам бронхопневмония вдясно, а останалите симптоми се появиха впоследствие. Това сподели в сутрешния блок "Тази сутрин" на bTV народният представител от ДПС Хасан Адемов след преболедуването си от коронавирус.

,,Появиха се симптоми като кашлица, без храчки, която е изключително мъчителна и тя всъщност е основният симптом. Но страхът от неизвестното остава може би най-опасен. При мен нещата вървяха прогресивно'', разказа Адемов и допълни, че вече има изградени антитела.

Депутатът от ДПС определи резултатите на правителството за овладяване на кризата като задоволителни, но отчете, че по отношение на социално-икономическите мерки има още какво да се желае.

На въпрос за намаляването на ДДС на 9% за ресторантьорския бизнес и книгите Адемов заяви, че по този ще се отвори кутията на Пандора. По думите му чрез този законопроект се поставя въпросът кои стоки и услуги са по-социални от други.

,,ДПС ще подкрепи предложението за намаляване на ДДС за детски храните, памперсите и ресторантьорския бизнес'', посочи накрая Хасан Адемов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Библиотека здравни осигуровки

    10 0 Отговор
    Личи си че е още болен, много често се задъхва. Ще му трябва още 3 месеца на море за да се излекува напълно.
  • 2 Карадайъ за състоянието на Адемов

    6 0 Отговор
    Ами нормално е! Вчера се чухме! Ше видим!

    Коментиран от #5

  • 3 достоен човек

    13 1 Отговор
    Все пак, независимо от това че е депутат от ДПС, Х.Адемов е един от най разумните хора в парламента. Уважавам специалистите, а той се стреми съвестно да си върши работата. За пенсионната система само той изказа разумно и коректно и професионално мнение.
    Всички други въртят сучат да се ограбят бъдещите пенсионери.
    Да е жив и здрав.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДПС е незаконна антиБългарска партия

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Карадайъ за състоянието на Адемов":

    Е той Карадаиъъъ Българския му е малко чужд, даже как му дават да се изказва от трибуната на парламента на тоя неграмотен помак не ми е ясно🤔
  • 6 1234

    4 0 Отговор
    Най тежкото заболяване сте вие политиците