Last news in Fakti

21 Май, 2020 19:16 3 840 34

Червени войни: Защо в БСП се обиждат на „подлоги", "мишоци" и "маймуни"

  • бсп-
  • александър симов-
  • корнелия нинова-
  • александър гергов

Сблъсък в ляво: Корнелия Нинова срещу Георги Гергов

Червени войни: Защо в БСП се обиждат на „подлоги", "мишоци" и "маймуни" - 1
Снимка: БГНЕС

Нова порция червени войни. В БСП се обиждат на „подлоги", "мишоци", "маймуни", "политически недоразумения".

В декларация пък един партиен другар е определен като „вербализаторът на разделението, на остракизма, на омразата вътре в партийните редици и поръчков глашатай". Този герой на партийна декларация на пловдивската организация на БСП е Александър Симов.

„Поводът на тази декларация н БСП-Пловдив са мои статии по повод изявленията на Георги Гергов. Открито заявих своята позиция, че подобни изявления в такава ситуация са абсолютно недопустими“, каза в предаването „Лице в лице“ по бТВ Александър Семов.

„Това беше автентична политическа критика спрямо липсата на тяхна политика и спрямо изразени политически позиции на Георги Гергов. Има една групичка хора, които не могат да преживеят, че политическите им амбиции бяха разрушени и че мечтата им да бъдат министри в кабинет на Бойко Борисов няма да се осъществят. Това е големият проблем“, допълни той.


„Проблемът е, че от там не сме видели позиция по болезнените проблеми на България. Те са произвели две позиции – едната срещу мен, а другата срещу други четирима мои колеги, които написаха декларация, за да припомнят на Георги Гергов, че в качеството си на свободен гражданин може да се обяснява в любов на Бойко Борисов както си иска. В качеството си на областен председател на БСП в града обаче трябва да съобрази тази своя позиция или най-малкото да я обсъди с организациите“, каза още Семов.

Той заяви, че се съмнява във възможностите на тази организация да произвежда качествена политика, обърната към обществото.

От БСП-Пловдив го обвиниха още, че нарушава принципа на другарство, който е основна ценност за партията.

„Препоръчвам на тези другари да прочетат статията за другарството на Димитър Благоев. Там той казва нещо много важно – другарството не е празна дума, а то се гради на базата на общите ни интереси като политическа формация. Ние като политическа формация в последните години ясно сме заявили, че ще бъдем абсолютна опозиция на това разрушително управление и на стила „Бойко Борисов“, който разгражда държавата. Затова мисля, че БСП-Пловдив трябва да ми обяснят спазват ли тази политическа линия.

Ние чухме от Георги Гергов няколко пъти една прекрасна оценка на предприетите мерки. Той буквално намекна, че неговата политическа позиция е БСП да влезе в коалиция с ГЕРБ“, каза още Александър Семов.

Той бе категоричен, че няма да се оттегли от поста говорител на ПГ на БСП. Самата Корнелия Нинова не е искала подобно нещо от него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДРУГАРЕТЕ ОТ БСП

    45 12 Отговор
    ААА, НЕ В БСП НЕ СЕ МРАЗЯТ, ДАЖЕ СИ ВИКАТ - ДРУГАРЮ И ФРАС НОЖА В ГЪРБА. ЗАЩО СА ТАКИВА КРЪВОЖАДНИ, АЛЧНИ И КРАДЛИВИ? ОСТАНАЛО ИМ Е ОТ ПАРТИЗАНСКИТЕ ГОДИНИ .

    Коментиран от #3, #14

  • 2 сигурно

    48 13 Отговор
    Тези пък от глад полудяха и озверяха , и скоро ще започнат да се ръфат !!
  • 3 ВГЗ

    17 10 Отговор

    До коментар #1 от "ДРУГАРЕТЕ ОТ БСП":

    Те са дрУгари, а ти - дрОгар.
  • 4 НИНОВА НЕ СТАВА

    35 10 Отговор
    ИВО МАСЛАРОВ ДА ОГЛАВИ БСП И ЕМИЛИЯ МАСЛАРОВА ПАК ДА Е СОЦИАЛЕН МИНИСТЪР. МОМЧЕТО НАПЪЛНО ОТГОВАРЯ ЗА ТОЗИ ПОСТ. КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСА - ПОЛУЧАВА БЯЛА РОЗА. КАКЪВ КАВАЛЕР?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хрониките на герберлунгия

    24 21 Отговор
    Пловдивска организация на БСП не съществува. Майните са най-големите баламурници на света и това е доказано. За 30 години демокрация, скачащите шебеци под тепетата винаги избират "демократи" да ги управляват, в резултат на което Пловдив от водещ град в България, се превърна в дълбока провиннция в герберлунгия. Пловдивската организация на БСП се оглавява от гергов, купен с няколко милиона лично от бойко методиев борисов. Купен не със лични средства на борисов, а с нашите парите на данъкоплатците.
  • 7 НЕ СЕ ЧУДЕТЕ

    14 16 Отговор
    В ПАРТИИТЕ СЕ СПОРИ И ПО НЯКОГА СЕ ОБИЖДАТ. В ГРУПИРОВКИТЕ СЕ КОМАНДВА И КОЙТО НЕ СЛУШКА ТЕЖКО МУ. А БСП ВСЕ ОЩЕ Е ПАРТИЯ ПОНЕ ДОКАТО Е НИНОВА.
  • 8 360

    17 15 Отговор
    БСП ДЪРЖИ БАТЕ НА ВЛАСТ, ГОЛЕМИТЕ МИЛИОНЕРИ СИ ГЛЕДАТ ФИРМИТЕ И СА ОСТАВИЛИ ТЕЗИ СМЕШНИЦИ ДА ИМИТИРАТ ПАРТИЯ
  • 9 ДЕГРАДИРАТ

    20 6 Отговор
    ПОДЛОГИ, МИШОЦИ И МАЙМУНИ, А БЯХА ПОНЕ ДЕ БИЛИ. КОЛКО МЪКА ИМА НА ТОЯ СВЯТ?
  • 10 Български филм

    8 6 Отговор
    Булгар!
  • 11 Русороб

    14 5 Отговор
    Смях
  • 12 ЕХ МЕЧТИ

    26 11 Отговор
    ДА СИ ИЗБЕРЕМ БСП ДА НИ УПРАВЛЯВА, НИЩО ЧЕ СА ТАКИВА.... Е, ЩЕ ПОИЗМРАТ ПОВЕЧКО ХОРА, ЩЕ СЕ ОПРАЗНЯТ МАГАЗИНИТЕ, ТОКА ЩЕ Е 2ЧАСА ИМА, 2 - НЯМА, ЗАПЛАТАТА 6 ДОЛАРА, ПЕНСИЯТА 4, А НИНОВА НА ЧЕРНАТА КОБИЛА - НАПРЕД.
  • 13 пинчер вълкодав

    18 5 Отговор
    този го държат на въпросната длъжност, защото много лае. Ама нищо смислено не чук.
  • 14 ееее

    16 5 Отговор

    До коментар #1 от "ДРУГАРЕТЕ ОТ БСП":

    Пълни глупости партийната върхушка на всички партии има цвета на парите и никакъв друг. А като замирише на пърлено се хващат за гушите с охота.
  • 15 Tozi

    12 11 Отговор
    Нормално е ГЕРБ му даде пловдивския панаир, варненската дупка и той стана крупен богаташ и без това игра в отбора на мутрите и там му е мястото .
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ТТТТ

    9 21 Отговор
    И сега още колко години ще го търпиме Тиквата?
    БСП ми беше надеждата!!! Само г-н Радев може да изгони дерибея Борисов!
  • 18 COVID GERB

    18 7 Отговор
    Искам само да им кажа на БСП-арите,че доказахте че не сте никаква опозиция а само пълнеж за облаги.Ако бяхте партия,която е опозиция,щяхте да подкрепите протеста,незавиосимо кой го организира."Врагът на моя враг е мой приятел".Но не,вие се скрихте като мишоци и после ще искате някой да ви вярва.Докато Нинова ви е шеф,никой нормален,няма да ви възприеме на сериозно.Всички заповеди идват от САЩ`.Сащ´държат сметките и компроматите за премиера на тъмно,но ако не е послушен ще ги извадят на светло.По същия начин държат и опозицията,в лицето на Нинова,за задните части със синчето което работи и е негласен заложник в САЩ.Конфликт нас интереси.Ако не излезнете на протест,при новите избори няма да влезнете и в парламента с под 4%.Червените бабички и старци измряха или са останали само шепа хора.С тая политика на пълнеж на ГЕРБ сте аут.

    Коментиран от #30

  • 19 ЗАБРАНА, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ...ЛИКВИДАЦИЯ

    14 4 Отговор
    ЗА ПРЕ СТЪПНИ ЦИТЕ ОТ БКП-БСП-ДС.

    Коментиран от #21

  • 20 В БСП са пълни дебили

    18 1 Отговор
    За 30 години само едни и същи малоумници се въртят и само краднат. Как пък малко не се промениха? Вече ще са пета политическа сила
  • 21 COVID GERB

    7 8 Отговор

    До коментар #19 от "ЗАБРАНА, НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ...ЛИКВИДАЦИЯ":

    За престъпниците от ГЕРБ,ДПС и Псевдопатриоти също.Няма да има мой човек,твой човек,колкото и да ти се иска
  • 22 В .В.

    6 5 Отговор
    Това е то демокрацията....Кавги,раздяла,любов,проблеми...Трудни решения и компромиси...Прошка...Така сме и ние със жената...Никой нищо не премълчава...Няма тайни... В Гроб ,,тотална диктатура,,,в дивия вариант...Искаш кинти,,Мълчи,говори,седни там,,Благодаря,,Тенкюю..Бягай надалеч от Тея европейци...Който иска да гори...Народът решава на избори...
  • 23 Това

    1 2 Отговор
    мис.....сирско предаване престанах да го гледам, по обясними причини , насаждащи внушение за велики постижения на Овчаря с гегата и неговата глутница . Но на госпожа 4 очи явно понеже е лято всичко и се вижда зелено или.....🤑
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Гост

    6 1 Отговор
    Нема кво да се обиждат, всички у парламента, а и много извън него са си автентични ПОДЛОГИ, от най-долните
  • 26 Бесепето е Българска Социалистическа Пар

    4 3 Отговор
    По Руски образец НО не обслужва толкова много интересите на бегето и Русия ,колкото на 🐄 те най вече по това си приличат малко с ероГЕЙската русофобска партия Гроб ,,герб,, създадена по американски земевладелски масонски ислямски образец. За съсипване на БСП имаше заслуга най вече обратното цигане Костов и шибанярската му хунта.
  • 27 Буко Баламата

    11 0 Отговор
    Тия да се разпускат и да си вървят по селата.
  • 28 Новия Хрушчов

    6 0 Отговор
    Неговите доклади -статии са образец за борбата срещу култовете в БСП.
  • 29 ваня

    7 2 Отговор
    тези там всичките са се самозабравили! от75 години България няма нормално правителство ! Българският народ не заслужава такива КАРИКАТУРИ!!!!
  • 30 4645

    7 2 Отговор

    До коментар #18 от "COVID GERB":

    За протеста на Мая ли?Ами Мая и мъжът й Ангел от къде се захранват ако не от БСП?Макар,че дъщеря й работи в соц.министерстео,а зет й в земеделското.Бойко ги уреди.

    Коментиран от #31

  • 31 SSssss

    7 4 Отговор

    До коментар #30 от "4645":

    Пука ми кой кого захранва и кой кого е уредил.В момента държавата е в фалит и нейното възстановяване минава чрез унищожението на ГЕРБ,БСП,ДПС и Псевдопатриоти.Тези послушковци на човека ти ква,трябва да изчезнат заедно с него.Ако ще и ромите или емигрантите да го направят не ме инересува.Важен е крайния резултат,за да може България да оцелее и да стане отново суверенна държава остояваща интересите на народа си а не чужди интереси.Тези пари,които ГЕРБ окраде за последните 11 години заеднио с партньорите си в правителствата,можеха да направят от България Швейцария,но швеицарски станаха само сметките на крадците.Всички корумпета от последните 30 години в панделата а имуществото конфискувано.Само ако изтръскаме ти квата,ще паднат поне 30 милиарда евро.

    Коментиран от #33

  • 32 Хаджиментов

    7 0 Отговор
    България има нужда от истинска лява партия, но за целта дискредитираната престъпна БСП, заедно с дериватите си и всички нейни бивши и настоящи функционери трябва да бъдаат изхвърлени от политическия живот на България.
  • 33 Хаджиментов

    4 0 Отговор

    До коментар #31 от "SSssss":

    Добре да, Борисов и Герб управляват и крддат от 11 години. А къде са парите от предишните управления за 20 години? От построеното при социализма?
  • 34 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    2 0 Отговор
    ДРУГАРИТЕ СИ ГОВОРЯТ ИСТИНИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове