Last news in Fakti

22 Май, 2020 12:37 3 941 4

Изписаха и последния пациент с Covid-19 от болницата в Силистра

  • коронавирус-
  • мерки-
  • силистра-
  • болница

Няма констатирани пропуски, спазват се изискванията за дистанция, осигурени са дезинфектанти, използват се лични предпазни средства от персонала

Изписаха и последния пациент с Covid-19 от болницата в Силистра - 1
Снимка: БГНЕС

Изписан е последният от хоспитализираните в силистренската болница пациенти с Covid-19, съобщи "Радио Шумен" като се позова на областната администрация.

С предписание на директора на РЗИ в крайдунавския град пациентът е поставен под 28-дневна домашна изолация.

Към 21 май на 14-дневна домашна карантина в област Силистра са 813 души.

Няма констатирани нарушения при направените проверки на 5 обекта в Силистра с обществено предназначение по спазване на противоепидемичните мерки и заповедите на министъра на здравеопазването.

Няма констатирани пропуски, спазват се изискванията за дистанция, осигурени са дезинфектанти, използват се лични предпазни средства от персонала.

Извършени са проверки на открити площи – градски пазар и открита площадка за спорт. Не са констатирани нарушения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тия доктори да си късат дипломите

    4 0 Отговор
    А честито, до следващия ГРИП.
  • 2 Ххххх

    3 0 Отговор
    Как разбрахте , че е имал Ковид19 ?
  • 3 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    5 0 Отговор
    СМЪРТНОСТТА ОТ ГРИП ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30 ГОДИНИ НЕ Е БИЛА ТОЛКОВА НИЗКА. За тази година смъртността е със средно 500 човека по-малко месечно !!!!! УНИЩОЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА БЕШЕ СВЕТКАВИЧНО !!!!! Като никога преди в историята на България
  • 4 Венцо Зеления

    1 0 Отговор
    Лошо, спешно ми трябват бройки. Усилено търся някакви заразени. Как да обясня защо ни беше извънредното положение, КППта, декларации и тем подобни глупости.