Last news in Fakti

22 Май, 2020 16:38 2 329 63

Депутат: БСП може да се справи с управлението на страната

  • лало кирилов-
  • бсп

Кирилов изрази резервите си около промените в ДДС

Депутат: БСП може да се справи с управлението на страната - 1
Снимка: БГНЕС

БСП е доказала, че може да се справи с управлението на страната и без да действа само чрез пиар акциите, които наблюдаваме вече 10 години. Това заяви в студиото на „Делници“ по „Евроком“ народният представител от „БСП за България“ Лало Кирилов.

„Вътрешното потребление е важен фактор за българската икономика. Точно затова мерките за излизане от кризата след пандемията от коронавирус трябва да бъдат насочени към повишаване на доходите и заетостта. Надявам се, че ще намалим безработицата, но това става с конкретни мерки, които не виждам от страна на правителството.

Да, някои от идеите на БСП бяха частично приети, но това е временна мярка. Очакваме решения и от правителството, държавата трябва да е основен мотор за инвестиции. Може би трябва да бъдат преразгледани стратегически обекти, като например АЕЦ „Белене“, които ще повишат БВП“, категоричен бе социалистът.

Кирилов изрази резервите си около промените в ДДС, тъй като към момента идеите на управляващите са твърде общи и крият много възможности за спекулации. По думите му проблем ще има и в изпълнението на приходната част на бюджета, който вече е ощетен заради кризата в следствие от коронавируса. Кирилов изрази надежда, че мнозинството ще се вслуша в обоснованите предложения на БСП за намаляване на ДДС на конкретни стоки.

Социалистът подчерта още, че БДЖ се нуждае от модернизация, тъй като последната такава е от времето на Тройната коалиция.

„Всички в БСП трябва да внимаваме с етикетите, които лепим на опонентите си. Различното виждане за пътя към партията не бива да е причина за петненето на другари“, заяви Кирилов.

Той съжали, че медиите умишлено обръщат внимание повече на вътрешните разногласия в БСП, вместо на добрите предложения, които левицата предлага. Депутатът настоя партийните проблеми да се решават в Националния съвет на БСП, а не да бъдат изкуствено мултиплицирани през телевизии и вестници.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да живее БСП

    22 36 Отговор
    Долу гербера........
  • 2 Ха ха ха ха ха ха

    30 14 Отговор
    Ама разбира се, че можете.
    Вие два пъти вече се доказахте.
    След диктатора и неговите поредни доказани престъпници само партията на извънземните не е била все още на власт.
  • 3 Абсурдистанска реалност.

    19 10 Отговор
    В шах-мат сме всички.
    Само гражданска ни оправя,но нямам предвид застраховка.
  • 4 Сърп и чук

    38 16 Отговор
    Точно затова няма да Ви се позволи бе, БСП!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 цербер

    41 9 Отговор
    БСП е доказала, че може да се справи с управлението на страната. НЯМАМ ПРОТИВ,НО ДО СЕГА ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ НЕ ГО Е ДОКАЗАЛА. НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ,БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ НЕ Й ВЯРВАТ. Г-ЖА КОРНЕЛИЯ И ОБКРЪЖЕНИЕТО Й БУКСУВАТ.
  • 7 123457

    35 13 Отговор
    Както се справихте през 1997 г. и 2014 г. Колко пъти трябва да катастрофирате България. Та да разберете, че не може да справяте с управлението. И причините не са Жан Виденов или Пламен Орешарски. Причините са самото БСП. На пъров мястто БСП е пълно с хора готови да последват съдбата им и да защитят партията във вреда на обикновените българи.

    Коментиран от #34

  • 8 МОЖЕ НО

    21 10 Отговор
    АКО БСП С ПОДКРЕПАТА НА ДПС - ДА ИМ НАРЕДИ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС.
  • 9 Анатема

    18 15 Отговор
    Представете си БСП да управлява и да стават тези неща, които твори настоящата власт! Умните и красивите щяха да са окупирали всички университети! Ако лидер на БСП нарече тълпата - толупи и негодници, ще бъде линчуван! А на Бойко му се вдига рейтинга.
  • 10 Опа

    27 12 Отговор
    Не обичам Герб, ноо мразя Бкп! А вие сте точно такива колкото и да ми се пишете Бсп и да знаете не сме забравили
  • 11 Ганьо

    23 12 Отговор
    Разлика между комунист и терорист имаше ли?
    Кого ще управлявате, вървете си в комунистическите страни....
  • 12 Хахаха

    11 10 Отговор
    На никого, освен на ББ няма да бъде позволено да раздава пари! Валери Симеонов вчера го разбра и врещя за пореден път! Сериозно - АБВ има голям потенциал за управление! БСП няма нищо общо с това от миналото. Много активисти смениха политическата боя.

    Коментиран от #15

  • 13 Жоро

    17 10 Отговор
    Опазил ни Господ...
  • 14 JEFF

    16 10 Отговор
    БСП никога не е можела да управлява, не може и сега. Нямате нито вътрешна , нито външна подкрепа, имам предвид европейска. Лошото е , че и ГЕРБ не може да управлява, поради това , че от една майка произлизате.
  • 15 Опа

    14 1 Отговор

    До коментар #12 от "Хахаха":

    Ей, кой няма нищо общо с миналото? Абв, Бсп, Дпс, Сдс, Герб? Всички са един дол дренки и всички произлизат от БКП
  • 16 песимист

    11 3 Отговор
    Не харесвам диктатора и партията му. Не знам как ще се отървем от тях. БСП е много готина партия, но когато са в опозиция. Вземат ли властта и се провалят. Трябва алтернатива, но тези двете плюс ДПС я задушават в зародиш. Няма спасение!
  • 17 сигурно

    14 8 Отговор
    Ама вие както сте огладнели ,ще крадете повече от шайката !
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Кочо

    11 18 Отговор
    Няма значение кой! Само да е пич и да свали тази простотия от власт! На Бойко все му противопоставят разни мижитурки, за да не се промени нищо! Веднъж изправиха срещу него малко по свестен човек и видяхте какво стана - 60:40 стана на балотажа! Някой по млад, строен, пъргав, да има по хубав джип... Ако е някоя обаятелна жена, мила, приятна, грижовна, образована ще го помете с 97:1 и 2 недействителни! Добра жена! Не войнствена като Корнелия!
  • 20 Политолог

    22 7 Отговор
    Moже БСП да управялява държавата, НО ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ РАЗОРИХТЕ 8 БАНКИ, ДОЛАРЪТ СТАНА 3000 ЛВ, ХЛЯБА ИЗЧЕЗНА ОТ МАГАЗИНИТЕ
    И народът ви изгони с камъни, спомняте ли си онази вечер в Парламента? Спомнете си и си стойте в опозиция
    Като гледам, ТОЛКОВА СТЕ СЕ НАУЧИЛИ. ЕДНА ТВ, 65 ЧОВЕКА-СЛУЖИТЕЛИ НА ПОЗИТАНО И ЕДИН СМОТАН ВЕСТНИК НЕ МОЖЕТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ и фалирахте
    Токова може КОРНЕЛИЯ
  • 21 Панов

    21 7 Отговор
    И аз мисля че могат и много пъти са го доказвали.
    За година,две ще фалират всички банки,ще окрадат депозитите както окрадоха партийната си каса.После,яко дим и ни лук яли ни лук мирисали.Оставят фалирала държава и пак 20 години ще възстановяваме.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Тиро вампиро

    13 7 Отговор
    Не се иска само управление а също ремонти и подобрения.Лоши необразовани шофьори бол а вие доказахте,че сте от лошите
  • 24 Начо

    18 8 Отговор
    Че те в бесепе гърло за гърло са се хванали,ритат се и псуват един друг,държава щели да управляват
  • 25 Ноне

    9 3 Отговор
    Не в никакъв случай..Те са царицата на развъдника.Всички останали партии и партиинки са техни производни включително и герб.За последните 10 год.си поживяха много добре с тупана
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Кака Мара

    12 7 Отговор
    Не думай! А бе Лало,а бе куку, че всяко ваше управление е ЛаЛаЛенд, да не кажа - Дисниленд...
  • 28 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    18 8 Отговор
    АБЕ ТЕ В ПАРТИЯТА НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ....ПОМНИМ ЛУКАНОВ,ВИДЕНОВ,ОРЕШАРСКИ....ЦЕЛУВКИТЕ И ПРЕГРЪДКИТЕ С ДПС....И ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС....СМЕШНИЦИ
  • 29 георги харизанов

    4 2 Отговор
    модератора е мой човек.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 БСП-НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    9 9 Отговор
    ВИДЕНОВ,ОРЕШАРСКИ....ЦЕЛУВКИТЕ И ПРЕГРЪДКИТЕ С ДПС....И ПЕЕВСКИ ШЕФ НА ДАНС....СМЕШНИЦИ СА ГЕРБ И БОЙКО,ТЪРКАЛ УШИТЕ НА ЖИВКОВ..

    Коментиран от #53

  • 32 SSssss

    10 3 Отговор
    Парво да кажа,че ще гласувам за този,които измете управляващите от власта ,240-те депутата,и партиите от които са.Второто което искам да кажа е едно питане,до тези,които декларират,че могат да управляват.През изминалите години,БСП,доказа че е същата престъпна партия като ГЕРБ.Цалата ви опозиционна политика е Пунта Мара.Днеска-Въздържали се за гласуването, да се намали данъка на мутрите на 9%.Защо не сте на протест,когато хората протестират а се криете като мишки.Само с лаене власт не се взима.Пожелавам ви в следващите избори,никога да не превишите 4%,защото доказахте че с останалите в парламента послушковци, сте некачествен пълнеж на управляващите,които пратиха България в тунел под дъното.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Койчо

    9 12 Отговор

    До коментар #7 от "123457":

    А ГЕРБ от 10 години са цветя и рози. Откраднаха шансовете на няколко поколения да живеят нормално.

    Коментиран от #36

  • 35 бсп

    7 7 Отговор
    Абе защо няма статия за бсп- нинова, йончева и иво христов как източват големи пари от ЕС и си пълнят партийната каса!Това е статия с видео в Антикорупционен фронт!Или просто пишеш в google Антикорупционен фронт и виждаш играта на трите лица, как си присвояват чужди пари!И за това е даден сигнал в ОЛАФ за кражбата!
  • 36 Иво

    6 7 Отговор

    До коментар #34 от "Койчо":

    И твоят личен шанс ли е откраднат от ГЕРБ бе дете!А пък на мен бкп ми даде не шанс ами нищо не ми даде за 45г
  • 37 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    8 6 Отговор
    ДА СЕ ГУШНАТ С ДПС,ДА СЕ РАЗЦЕЛУВАТ, ДА СЕ ЗАОБИЧАТ КАКТО СИ ТРЕБЕ,. ПОСЛЕ МОГАТ ДА ПОМИСЛЯТ ЗА ВЛАСТ.
  • 38 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    9 7 Отговор
    ЗНАЕМ КАК УПРАВЛЯВАХА И КАК НАРОДА ГИ ПОГНА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ....ОЩЕ ИМ ДЪРЖИ ВЛАГА В ГАЩИТЕ.

    Коментиран от #44

  • 39 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    9 7 Отговор
    ЛАЛО,. ТИ ЛИ СИ НОВОТО МЛАДО АГНЕШКО НА ДРУГАРИТЕ.....
  • 40 месара

    8 7 Отговор
    може може, като пак ше се редим на опашка за хляб,.... ако го има!
  • 41 Иво

    8 6 Отговор
    Аа помним как ни оправиха при луканов при виденов при орешарски
  • 42 Иво

    8 6 Отговор
    Аа помним как ни оправиха при луканов при виденов при орешарски
  • 43 така така

    11 6 Отговор
    БСП може да се справи само с ограбването на страната.
    Ама чакайте... те вече не се ли справиха??
  • 44 ДРУГИЯ С КОНЯ

    7 6 Отговор

    До коментар #38 от "БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    Казах ви няколКо пъти,че трябва Лустрация на Комунистическите цървули.Непременно и ако може Веднага.....Сега Жан Виденов е Доцент,преподавател на студенти по Икономика....Автор на Учебници по Икономика....Утре ще е Ппрофесор,вместо да е в затвора До Живот,,,,
  • 45 Яко промиеш обикновено българче

    1 6 Отговор
    Или българка независимо кой и ще да са ДНК то ни ще се установи че си ни е чисто руско примесено с турско докато на руснаците и турците им е малко по различно ДНК то ,но не казвам че не са си такива Руснаците си носят ДНК то на тюркските племена а Тюркските племена носят малко от нашето ДНК руското. Ние сме си три в едно Руснаци Турци българи нищо не ги различава един от друг но американци никога не можем да бъдем колкото и да ни се иска техното е коренно различно от нашите Троскути.
  • 46 Червени боклуци,

    6 5 Отговор
    винаги сте съсипвали държавата, докарвайки я до фалит. Най-ярък пример за комунистическа некадърност е 1996/97 година, когато съумяхте да фалирате България при СВЕТОВЕН ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДЕМ. И бяхте изгонени с камъни, естествено. Жан Виденов и Румен Гечев, трябва да са в пандиза до края на дните си.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Червената шайка-терористи.

    4 4 Отговор
    Организираната престъпна група БСП е партията на милиардерите-капиталисти, 'заграбили алчно на човека труда', и затова половин България емигрира. Незабавна лустрация и обявяване за незаконна...
  • 49 3476

    6 4 Отговор
    А бе БСП вие един път не си признайте провалите и ще ми казвате,че няма такива нещо с липса на хляб,заплата 5$,пенсия 3$, изчезна пенсионния фонд,а сега най-бесрамно лъжите пенсионерите с празни обещания и надежди.Евродепутатите ви в момента ги разследва ОЛАФ за и изаточване на европари,партийната ви каса празна и нямате идея ,къде са парите.Никога не сте показвали,че ви интересува благото на народа.При всяко ваше управление ставате нагли и тръшвате вратата пред носа на народа.Никога не сте отваряли врати да излизате проблеми на граждани,само на граждани с партийни книжки.Никога повече БСП- 10г. не го ли разбрахте!
  • 50 Р. Овч.

    4 2 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 51 Сърп и чук

    2 3 Отговор
    Какво мрънкате!!? Всички успехи и просперитет дължите на БКП!!! Другарят Парванов вкара България в НАТО! Другарят Станишев направи България член на ЕС! Другарят Бойко Борисов води България към сетни бъднини! А за другаря Живков се носят легенди! Той ви защити от опасната пандемия! Никой друг!
  • 52 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    6 3 Отговор
    ТОВА БСП СТЕ МНОГО НАГЛИ....ВСИЧКИ ВАШИ ПРЕМИЕРИ ГИ ГОНЯТ ОТ ПАРЛАМЕНТА С КАМЪНИ...И ПАК СЕ НАПИНЯТЕ ЗА ВЛАСТ....ГОЛЕМИ СТЕ МАЗОХИСТИ
  • 53 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "БСП-НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ":

    АМА СТАНИШЕВ И МЕСТАН КАК СЕ РАЗЦЕЛУВАХА НА ОРЛОВ МОСТ,ПУСНАХА СИ И ЕЗИК...ПОСЛЕ МОЖЕ ДА СА ПРОДЪЛЖИЛИ В НЯКОЯ ТУРСКА БАНЯ...

    Коментиран от #57

  • 54 HohoBoho

    3 3 Отговор
    Като чуя АЕЦ „Белене“ и се изприщвам.
    Строим го от 40 години и ни струва, колкото половин царство

    Коментиран от #62

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    3 3 Отговор
    ЛАЛОВ, МЛАДОТО АГНЕШКО ПРЕДОСТАВЕНО НА БАЦЕТО ОТ ВЪЛЦИТЕ В БСП
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ван дер Любе

    4 0 Отговор
    Ако под управление се разбира сегашното безхаберие, то и баба ми може да справи. За възстановяване на България, ще трябва много повече
  • 60 мишо

    1 3 Отговор
    АЙДИ БЕ ,И КАК ГО Е ДОКАЗАЛА?????????О,ДА ИМАШ ПРЕДВИД ДЕЛОТА НА СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТНИЯ ВАШ ИКОНОМИСТ РУМЕН ГЕЧЕВ ,НАЛИ??????????ТОГАВА ТОЙ СЪТВОРИ СВЕТОВНО ЧУДО..НАПРАВИ НИ ВСИКИ БЪЛГАРИ МИЛИОНЕРИ И ТО САМО ЗА НЯКОЛКО СЕДМИЦИ..И ДОЛАРА ОТ 15ЛВ СТАНА 3000ЛВ..А ЗАПЛАТИТЕ 7 ДОЛ.,ПЕНСИИТЕ 5ДОЛ..Е КАЖЕТЕ ,ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е ЛИ МАГЬОСНИК..ТЯ КУРНА ЗАТОВА СИ ГО ПАЗИ КАТО ПИСАНО ЯЙЦЕ В ПАРЛАМЕНТА ,ЗАЩОТО НЕДАЙ БОЖЕ ДОЙДАТ ЛИ ПАК НА ВЛАСТ ,'МИЛИОНЕРСТВОТО' НИ Е ВКЪРПА ВЪРЗАНО.
  • 61 марин

    1 3 Отговор
    Най- жалкото е ,че този млад човек ,се е погубил с тая т.н.БСП ,попадайки в нея.Не им разбирам мотивите на такива хора, самозатривайки се, сред овълчените яростни катили .Личния пример на водачката им е ярък и красноречив.Какъв просперитет,какво развитие очаква този младок в тая замърляваща се,изхабяваща се от циментитаните мозъци на велможите крадливи милионери ,бидейки сред тая глутница на неояли се, търсещи още далавери за лапане. Жалко ,колко пагубно за един млад човек е да попадне в задръстеняка наречен БСП.
  • 62 БСП - НАРОДНИТЕ МИЛИОНЕРИ

    0 4 Отговор

    До коментар #54 от "HohoBoho":

    ЦАРЯ И СТАНИШЕВ ДА КАЖАТ КАК СЕ ХАРЧАТ МИЛИАРДИ НАРОДНА ПАРА ЗА ЕДНА ДУПКА И ДВА РЕАКТОРА....СЕГА СЕ ЧУДИМ КВО ДА ГИ ПРАВИМ...ТЪРСИМ ИНВЕСТИТОР ДА ПОСТРОИ АЕЦ С НЕГОВИ ПАРИ...БАЦЕТО НЕ ДАВА ОЩЕ 17 МЛРД ...НАРОДНА ПАРА
  • 63 румбо

    0 0 Отговор
    БСП ще се справят колкото и ГЕРБ-тоест лошо.Съвсем друго нещо е нужно,радикална промяна.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове