Last news in Fakti

24 Май, 2020 08:35 34 563 93

Бивш служител на НСО издаде част от мръсните тайни на службата

  • нсо-
  • николай марков

Повечето от организираните престъпници се охраняват от НСО официално, категоричен е полк. Николай Марков

Бивш служител на НСО издаде част от мръсните тайни на службата - 1
Кадър: TV1

Хората в НСО са протектирани политически вътре. Имало е поръчка за политик. Убийството на Марангозова не е нищо съществено, това е елементарно убийство. Най-простото е да се ликвидира бизнесмен. Зад всеки олигарх и бизнесмен у нас стои политически кръг. Ако тръгнем да ровим кой зад кого е, влизаме в блатото. Нека бъдем търпеливи, за да имат полза за обществото нещата, които ще продължат да излизат. Държавата ни така диша, като при коронавируса, с тръба в гърлото. Махнат ли ни тръбата, с нас е свършено.

Това заяви бившият служител на НСО полк. Николай Марков в предаването „Алтернативата“ по ТВ1, където заедно с журналиста Огнян Стефанов, издател на "Фрог Нюз", коментира темата за преразпределението на политическите и икономически играчи в страната ни.

„Часове преди да бъда уволнен в НСО се проведе едно заседание на всички от Националната служба за охрана. Аз станах и казах, че всички тези над 100 човека, които присъстват са участници в организираната престъпност. Въобще не става въпрос само за убийства. Такива групи има много и не са от 2019 година, както казва главния прокурор, чиито брат също беше парашутиран в НСО. Повечето от генералите, които бяха произведени по това време, Първанов беше президент, участват в такива групи.

Повечето от организираните престъпници се охраняват от НСО официално. Това не е един служител, това са групи и те така си функционират от 30 години. Арестът сега касае връзка с други неща.“, заяви още Марков.

„Спомняте ли си, че офицер на НСО беше открит мъртъв в един сарай? Никой не попита как така един такъв офицер, който не е на работа, попада там. Спомняте ли си, че Васил Божков също имаше заплаха за убийство и охрана, точно когато и Ахмед Доган получи най-високата степен на охрана. Смятате ли, че хазартният бизнес е на Божков? „Нове холдинг“ е чудовище. Ако Божков извади списъкът на лицата, които са били съдружници с него, цялата държава ще се разпадне“, допълни Марков.

„Не знам дали Божков цели сделка. До преди няколко дни всички мислеха, че тези есемеси и нещата около ФК „Левски“ са предложение за сделка, но все повече става ясно, че той показва, че ако не се реагира на показаните връзки с Горанов и раздаваните милиони към собственика на една друга телевизия ще продължи. Мисля, че тази игра ще загрубее. Тук става дума за хора, или групи, които дълги години са били в някакви отношения – бизнес или партньорски, но когато става въпрос за много пари нещата са други. Вижда се, че тези които държат прокуратурата и следствието нападнаха човек, който вероятно доскоро е бил част от тези кръгове.“, каза Огнян Стефанов.

„Божков няма да стои със скръстени ръце, защото той е изграждал бизнеса си по времена на голяма корупция по високите етажи на властта. Тази корупция не е от вчера. Той познава кухнята и играчите в нея. Известно е, че притежава много компромати срещу политици и властимащи.", каза още той

По думите му механизмът на съществуване и действия на тази доминация в страната е вече разкрит, няма какво да чакаме сега да се разкрива, той е ясен. "Започна да го прави още Цветан Василев. Вече никой няма съмнение, че банката КТБ беше фалирана умишлено. Коя пирамида им активи за толкова милиони, които бяха разграбени по този начин и все още продължават да ги разграбват?

Божков не прави никаква услуга на властта като вади тези компромати. Не вярвам, че той прави нещо неволно, че изобщо може да допусне нещо неволно. Може да експериментира, за да види какви ще бъдат реакциите, но си дава сметка за всяка своя дума и действие, особено след това което се случи с бизнеса му и негови близки.“, продължи коментара си журналистът.

По думите на Николай Марков Божков е част от скритата социалистическа икономика, която функционира у нас.

„Това са едни касиери, които генерират определени капитали, които в края на годината се разпределят между политическо тяло и бизнес такова тяло. Капиталите на Божков не са негови и никога не са били негови. Той знае, че напънът не идва от Борисов, защото тук са негови съюзници", смята Марков.

"Дори международни разследващи структури като ОЛАФ и американски агенции са впечатлени от изобретателността на нашата система. Голяма част от европейските пари се изпират в България, изпират се милиарди. Тези пари не се задържат в страна ни, това са потоци пари. Божков се занимава с управление на парични потоци и се занимава с това от 20 години. Той беше бизнесмен преди 30 години.

Връзките, които са налице, за специалните служби, които анализират тези процеси, дори с италианската мафия, са добре известни“, заяви Марков.

„Роберто Савиано беше написал в една от книгите си от къде минават основните канали, като беше подчертал, че информацията му не е само от службите, но и от хора, които участват в тези канали. Става въпрос за оръжие, дрога и т.н., не само за изпиране на пари. Толкова подробно беше описан този път в България, градовете и селата и хората, които ги движат“, допълни Стефанов.

По думите му в турския доклад за контрабандата на цигари ясно се посочва, че средствата отиват за финансиране на терористични организации. Преди този доклад излезе такъв британски доклад, който описва участието в тези канали на хора от управлението в страната ни. Това беше разследване на британските служби, които не са кои да е. Изброени бяха фирмите, които са свързани с Ирак, Дубай и т.н. Имаше описан и опита за създаване на банка в кюрдската част на Ирак. Лидерът на тази част беше посрещан с почести у нас. Но тук тези неща се неглежират. Неглежират се очевадни неща защото липсва граждански натиск тук. Той не се изразява само в това, дали хора ще излязат на протест на площада, има много повече форми на такъв натиск, но тук не се упражняват“, каза още журналистът.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 134 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истината

    249 23 Отговор
    Този човек няма да живее дълго.

    Коментиран от #5

  • 2 уевски

    121 8 Отговор
    Нашата схема е 4-4-2
  • 3 ВЪЗРАСТЕН

    246 45 Отговор
    ТОВА БЕШЕ И СИ ОСТАНА КОМУНИЗМА- МАФИЯ !

    Коментиран от #13, #14, #33, #34, #45

  • 4 истина е

    439 4 Отговор
    С две думи от 30 год. само мафиоти и бандити ни управляват ,а бизнесмените им са поставени лица !! Колумбия и Мексико може само да ни завиждат !В тази държава живот няма , и за това умните избягаха !

    Коментиран от #8, #9

  • 5 Наблюдател

    94 7 Отговор

    До коментар #1 от "истината":

    Ами то коронавируса е безмилостен😈

    Коментиран от #90

  • 6 читател

    357 8 Отговор
    Супер написано и вярно. Дано Бог да го опази този полковник!
  • 7 Гост

    186 2 Отговор
    Браво ама ко праийм 1 голямо Нищто.

    Коментиран от #60

  • 8 родолюбеца

    135 9 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    С три думи: до '95 трябваше да си избягал. Вече е късно.

    Коментиран от #15

  • 9 вие шумкарите

    67 55 Отговор

    До коментар #4 от "истина е":

    Преди 30 години не бяха подобни бандити, така ли? :)
  • 10 СССРБарета

    221 20 Отговор
    Аааа американците казаха че един как му беше името......Антон Миталов бил лицето на корупцията! Щото........ ааааа пуснал напълно законно шефа на движение русофили да отиде в Русия да получи награда лично от Путин! Повтарям законно!!!
  • 11 Токо

    66 175 Отговор
    Ами как да ви кажа … НСО е пряко подчинена на президента !!! Тааа, де да знам, той много се дърпа и пъне неистово тази служба да си остане под негов контрол … Нищо не казвам амааа Нещо много зачестиха ''случайностите'' около безкасметието на Радев! Снимки с Лилана , тя е в затвора а той я награждава … Гъди Гъди със Божков и той е обвиняем на всичкото отгоре се укрива! Сега и мокри поръчки от негови подчинени … Айде де кажете сега ?

    Коментиран от #16, #38, #70

  • 12 СССРБарета

    143 17 Отговор
    тази статия цели да отклони вниманието на обществото от истинската Световна Корупция! общото между Цветан Василев и неговата КТБ между Васил Божков и неговото Нове е холдинг, Николай Банев и неговия бизнес е че тези хора са косвено свързани с руски бизнес интереси и тяхното преследване е заповед на американските служби които имат други бизнес интереси в България! Делян Пеевски е продаден на американците затова отрова кожата

    Коментиран от #65

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Гост

    143 8 Отговор

    До коментар #3 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Мафията няма строй, недоучен! Тя си има държава!!! И си направи държавата след т.нар. Комунизъм!

    Коментиран от #22

  • 15 Не го мисли,гледай себе си

    70 11 Отговор

    До коментар #8 от "родолюбеца":

    За никой никога не е късно !
    И бъркаш лекичко граматиката.
    От абсурдистан няма избягали,а спасили се !
    А ти като си такъв огромен родолюбец, значи родолюбваш и организираната престъпност на държавно ниво или какво ?
    Мислиш си ,че това е част от някоя друга българия ли ?!
  • 16 Гост

    90 7 Отговор

    До коментар #11 от "Токо":

    Да споменеш и Цветан Василев, той при кой президент визира в Сърбия? Нещо си много едностранен, почти герборско изказване!

    Коментиран от #26, #43

  • 17 Другия с коня

    86 4 Отговор
    Лустрация е Решението ...Измислено е...Не откривайте Топлата вода,но няма Политическа Партия,която да я реализира...Няма и да има....
  • 18 Японеца

    9 104 Отговор
    Както винаги журналистите пресоляват манджата! Изкарват цялата държава мафия!
  • 19 СССРБарета

    138 16 Отговор
    Трябва ли да споменем че Николай Банев месеци преди да бъде подгонен основа и стана председател на евразийския клуб в България! ЦРУ командва българската прокуратура и Българската държава продължение на 30 години! да не забравим и Ветко Арабаджиев Което също е представител на руските бизнес интереси! другите олигарси като Иво прокопиев като вече продадения Делян Пеевски, като Домусчиев са под крилото на американските служби и дори да са Мега престъпници имат чадър и никой няма да ги разследва за нищо! направете справка КТБ беше фалирана две седмици след като трима американски сенатори пристигнаха в България демонстративно спряха руския мегапроект южен поток и свалиха българското правителство на Пламен Орешарски!
  • 20 СССРБарета

    58 13 Отговор
    Трябва ли да споменем че Николай Банев месеци преди да бъде подгонен основа и стана председател на евразийския клуб в България! ЦРУ командва българската прокуратура и Българската държава продължение на 30 години! да не забравим и Ветко Арабаджиев Което също е представител на руските бизнес интереси! другите олигарси като Иво прокопиев като вече продадения Делян Пеевски, като Домусчиев са под крилото на американските служби и дори да са Мега престъпници имат чадър и никой няма да ги разследва за нищо! направете справка КТБ беше фалирана две седмици след като трима американски сенатори пристигнаха в България демонстративно спряха руския мегапроект южен поток и свалиха българското правителство на Пламен Орешарски!
  • 21 Японеца

    94 3 Отговор
    Луканов,Илия Павлов, Кюлев и т.н. непослушни си заминаха!
  • 22 ВЪЗРАСТЕН

    87 64 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    А бе точно комунизма беше узаконена мафия , и изби ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА, защото комунизма е създаден от прости некадърни , мързеливи и злобни хорица, живеещи на гърба на трудолюбивите хора !

    Коментиран от #31

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 СССРБарета

    145 30 Отговор
    американските служби с лека ръка унищожиха цяла държава като Ирак която имаше 20 милиона население и територия шест пъти по-голям от България, президентът им увисна на бесилото заловен от американската армия само защото отказа да предаде командването на петрола американската мафия! И не си мислете че българските златни кокошки снасят яйца за някой друг! какво да произвеждаме, на кого да го продаваме, и колко пари да получаваме затова се определя само и единствено от американската мафия която върлува по целия свят! затова доходите никога няма да станат като европейските и американските защото американците знаят много добре че ние сме държава която обича Русия защото ни освободи от турско робство, и защото тази държава имаше смелостта да откаже на Хитлер да изпрати войски на източния фронт за което разбира се с живота си плати Цар Борис трети
  • 25 Behemoth

    73 7 Отговор
    БАЦЕ как ша изгори един ден и пак ша риве че Доган иска да го убива.... хахахххххх.....тоя чиляк го ползват като същии Крали Марка дето уж освобождавал три синджира роби ама в действителност като му подсвирнат турците и е при тях да нападнат някой независим християнски владетел за който няма песни изпети хахахххххх...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Гербав трол

    96 6 Отговор
    Честит празник на българската писменост.

    Уви живеем във велика държава превърната в кочина за последните 30 години от управляващата мафия от бивши партийци от БКП и сътрудници на ДС и отявлени мутри (най вече в ГЕРБ) разграбващи родината ни със съдействието на новите ни "братя" отвъд океана.
  • 28 Джон Уик

    38 9 Отговор
    Разказа е на 50% точен, обаче часта с капитала от цигарите с който се финансира тероризъм е фантастика, терористите се финансират по съвсем различен път!
  • 29 незнайко6572

    65 1 Отговор
    Парите убиват неудобните, така е в целия свят!!!! Честит празник на всички.
  • 30 жоро уудстока

    75 2 Отговор
    НЕ искам да политизирам и имащите нещо в главата ще разберат какво съм написал.Цитираните от колега, Луканов и сие си отидоха от алчност .Едва ли някой ще цитира подобни хора от преди 9.09.1944г.Всичко избуя и процъфтява след това и в наши дни.Въпрос на късмет ,"точното време и място".Парите нямат"цвят"и не миришат.До1989г. бяха в единствената партия,превърнала се в октопод.Сега са в наследниците и,а се оказва,че всички са от"боята".Явно има нещо увредено във всички нас!Тъй като не всички имат информация,ще задам риторичен въпрос:защо след избори се сменят почти всички шефове на митници,нап,данъчни в общината,въобще там,където са парите?!Отговор не чакам...Хай честит празник,с малко горчив привкус!

    Коментиран от #37

  • 31 Гербав трол

    87 9 Отговор

    До коментар #22 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Не е комунизма а партийците на власт - комунизма е идеология и не може да избива хора - избиват ги други хора.

    Само че сега същите партийци ни управляват а вие не обвинявате тях и даже ги избирате а обвинявате комунизма.

    Е как да ви разбира човек - много сте против комунизма но много обичате комунистическите партийци да ви управляват само защото ви казали че вече не са комунисти а евроатлантици.

    На американците пък са им много удобни такива хора с комунистическо и криминално минало защото могат да ги държат за топките и те да играят по тяхната свирка. Не го правят за пръв път по света да назначават удобни на тях диктатори въпреки че унищожават собствения си народ.

    Коментиран от #63

  • 32 Смех !

    31 46 Отговор
    Дрън,дрън.Уволнен дисциплинарно ! Защо всички лаят след като не са на работа ? Мухльовци ! Ако си мъж ,ще го кажеш това докато си на служба ! В тая територия само жените са мъже !

    Коментиран от #81

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 no name no face no number

    67 19 Отговор

    До коментар #3 от "ВЪЗРАСТЕН":

    За всичко комунизма ви винивен толкова сте плоски, а тогава живеехте добре. Човека ви написал, че переме европейски пари и те ли са комунистически? Вие кво си юислите, че Германия, Италия и всички други от ЕС са рай ли? Много сте зле, че и там е същата мафия като тук. Докато народа само плюе по форумите и не се вдигне до тохаеа няма да има промени и ония търтеи в Брюксел ще прибират ял хонорар и те така. Плюете но сте си заголили г...за, че да могат да ви е......т

    Коментиран от #68

  • 35 ще видим какво ще излезе

    67 10 Отговор
    Че НСО си е за закриване - да. Но тази атака срещу НСО ми се струва режисирана. На кого е подчинена НСО? На Президента. А само той не е подчинен на ББ.
  • 36 ЖОРО

    61 1 Отговор
    БРАВО...НО ДОМУЗА И ПРАСЧО НЯМА ДА ЗАБРАВЯТ КВО СИ КАЗАЛ...ВНИМАВАЙ НА СВЕТОФАРИТЕ..
  • 37 Гербав трол

    78 5 Отговор

    До коментар #30 от "жоро уудстока":

    Ами явно си младо момче и не знаеш та ще ти разкажа един случаи с един министър на вътрешните работи при дядо Тошо.

    Та въпросния човек преди 1944 е бил обикновен криминален тип - занимавал се е основно с кражби и полицията го погва и той се крие по горите но на 9 септемри се усеща и слиза заедно с партизаните които са се борели против фашизма и се пише комунист. Урежда се във властта и се разправя със всичики които знаят за криминалното му минало ключително и политически партизани (истински комунисти).

    Един негов познат пък който е дебнел ятаците преди 1944 и е докладвал на тогавашната полиция (нещо като сътрудник на ДС) при смяната на властта също се пише комунист и беше много активен като вече дебнеше нас (младежи) и ни докладваше че слушаме западна музика, свободна европа и че разказваме вицове за дадо Тошо.

    1989 се случи същото - хора кото са били в БКП само за да ползват от облагите на властта изведнъж станаха най-върлите евроатлантици и най-много плюят по предишното управление (социализъм защото комунизъм не е имало). Историята се повтаря но не искат новите да знаете истинската история и за това такива като теб казват че преди 1944 нямало такива хора - имало е и даже много повече - избили са революционери които са се борели за освобождението ни от турско робство (капитан Петко войвода).

    Коментиран от #42

  • 38 Даун

    13 4 Отговор

    До коментар #11 от "Токо":

    Тъп ли си,или така ти оттърва?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 жоро уудстока

    18 4 Отговор

    До коментар #37 от "Гербав трол":

    Изрично започнах поста си с"не искам да политизирам"...Всички примери,които даваш са след 09.09.1944г. и почти преповтаряш писаното от мен-мислим в една посока.Квинтесенцията на писаното от мен е,че има нещо увредено в манталитета ни.Благодаря за комплимента,че съм"младо момче"и наистина младея за годините си/най-малкото мисловно/.Вероятно съм по-голям от тебе,нотова вече не е повод за гордост.Ник-нейма"Жоро Уудстока" не те ли ориентира за годините ми?!
  • 43 .....

    27 2 Отговор

    До коментар #16 от "Гост":

    Можа така да го усещаш,но човекът говори с имена,което е похвално и не е излъгал за нищо.прощавай,че те е заболяло
  • 44 Последния софиянец

    59 0 Отговор
    Познавам един от НСО. По всяко време като му звънне Доган и той зарязва всичко и търчи. Ама никой не смее да му проверява бизнеса. Като катастрофира жена му без книжка я покриха.
  • 45 гост

    61 2 Отговор

    До коментар #3 от "ВЪЗРАСТЕН":

    Истинските комунисти БЯХА ИЗБИТИ В СКРЪВЕНА БЕЛЕНЕ и на много други места !!!!!!! Тия ПСЕВДО комунисти синове и дъщери на измамниците и крадците по онова време !!!! Техните внуци ни КРАДАТ (управляват) СЕГА !!!!
  • 46 емо73канар

    62 0 Отговор
    Полковникът не казва нищо ново. Тези неща се знаят от години.
    Всички знаем, че старото ДС е разделено на групички. На едни места играят заедно, а на други се "ритат по кокалчетата".
  • 47 Ней високата степен на сигурност е

    11 6 Отговор
    Да си в атомна подводница някъде под водата или на ракетен крайцер сичко друго е ала бала😂😂😂
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Както казвам най голямата организирана

    42 0 Отговор
    Престъпна шаика е кат мвр службите дай те генерират и управляват всички престъпления дрога убииства кражби рекети грабежи мaнгали дилъри джамбази
  • 50 Бегайте кои къде му видат очи

    41 7 Отговор
    Не раждаите деца тук и не правете опити за бизнес защото виждате какво ви чака само грабежи
  • 51 Без кръв нема да има оправия в бегето

    39 1 Отговор
    С много избити шапкари от дс те правят цялата мизерия в бегето политиците са им пионки и нема значение за кои гласуваш щото сичките и опозицията слушат кво нареждат от дс
  • 52 гост

    42 9 Отговор
    Ами да, това е истината..голата истина. Срам ме е че съм българин заради свинете, окупирали властта и превърнали една хубава страна в кочина. Вече съм на крачка от официален отказ от българско гражданство. Не искам да имам нищо общо с тая свинщина, дори гроба ми не желая да е там.Пфуууууу...смърди много...като от кочина.

    Коментиран от #54

  • 53 Българско робство да ви е честито

    16 21 Отговор
    При Ердоган ше живеем по добре но дс няма да може да граби
  • 54 И аз искам виза за сащ

    12 20 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    И повече няма да се върна в бегето пък на останалите тука създраве😂😂😂
  • 55 Libre comments air

    46 2 Отговор
    Това което усеща целия народ..се оказа вярно...всички властимащи са от организираната престъпност...а разните МВР
    ДАНС ПРОКУРАТУРА И СЪД САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА НАИВНИЦИТЕ.. ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА.. ИМА..НО ТЯ Е НА МУТРИТЕ С СОСТЮМ И ВРАТОРРЪЗКА...

    Коментиран от #56

  • 56 Данс манс са за да

    35 1 Отговор

    До коментар #55 от "Libre comments air":

    Въдворяват ред в престъпните канали тоест да следят за статуквото и неудобните се неутрализират и нямат нищо общо с благото на народа😂😂😂😂народа ако знае малка част от скритите неща ще изтръпне и масово ще емигрира зарязваики всичко тука😂😂😂😂но най интересното е че дори да види цялата истина ще откаже да поврява с мотива че това е лъжа и не е вярно😂😂😂😂😂
  • 57 Трябва да си мега тъп че да мислиш

    35 4 Отговор
    Че божков и останалите олигарси са се събудили някои ден преди години и са решили да завземат пазарни дялове от различни сектори и са успели благодарение на уменията си и никои друг не се е сетил за това😂😂😂😂😂
  • 58 При положение че данъчните искат

    45 2 Отговор
    От бабата на пазара де продава магданоз касов апарат и счетоводител 😂😂😂😂как така не са видели божков дето управлява милиардите на балъците дето са решили да идат на казино подтикнати от политиците създали безизходица и депресия и отчаяние у населението и са го оставили години да си прави своеволия в неговите сектори на влияние😂😂😂
  • 59 0123

    30 1 Отговор
    Вече е ясно на всички ,че всичко ,каквото се случва не е случайно и е в резултат на решения взети още през 80те години. Нищо ново под небето на Б-я. И днес за да си добре трябва да си наведен и послушен. Раликата е ,че имаш избор-или Те или терминал2.
  • 60 nik.A

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    да,докато не се ограмотиш.. с неграмотни хора и това е много
  • 61 Ганьо Балкански

    13 8 Отговор
    бля бля бля а няма имена няма групировки няма имена на партии няма връзки с ъс задкулисните играчи пиши точно не клюкарствай и не нахвърляй изречения за пари
  • 62 дявола

    15 1 Отговор
    Е тоя няма да го бъде много проговорил
  • 63 грамотен

    10 5 Отговор

    До коментар #31 от "Гербав трол":

    И от грамотност има нужда-запетайки разни и т.н.,а не само от критика.
  • 64 ОТДАВНААА. . . .

    25 5 Отговор
    . . . Публикувано във факти.бг: По думите на Николай Марков Божков е част от скритата социалистическа икономика, която функционира у нас. . . . . Когато казвахме преди тридесет години какво трябва да се направи с комунистите никой не ни слушаше !
  • 65 ТОЧЕН СИ

    22 14 Отговор

    До коментар #12 от "СССРБарета":

    ОБЩОТО МЕЖДУ ВСИЧКИ ТЕЗИ " БИЗНЕСИ" Е, ЧЕ СЕ РЪКОВОДЯТ ОТ РУСКАТА МАФИЯ. КАКТО РУДКАТА ДЪРЖАВА КУПИ КОМПЛЕКС " КАМЧИЯ" ПО ВРЕМЕТО НА СТАНИШЕВ - ТАКА Е КУПИЛА ПОЧТИ ЦЕЛИЯ БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ. СЕЩАМ СЕ ТУК ЗА ПРОСЛОВУТОТО ИЗКАЗВАНЕ НА ЖИРИНОВСКИ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЧЕРНОМОРИЕТО. БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗТЛАСКВАТ ОТ БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #75

  • 66 И така

    16 9 Отговор
    Не забравяйте КОЙ е шапката на НСО!!!!
  • 67 МИХАЙЛОВ

    16 13 Отговор
    ....МНОГО МАЛКО ХОРА В БЪЛГАРИЯ
    РАЗБРАХА И СИ НАПРАВИХА
    ТОЧЕН АНАЛИЗ И ИЗВОДИ
    ОТ ПОРЪЧКОВИЯ ФАЛИТ НА КТБ
    НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ
    И КОНФИСКАЦИЯТА
    НА ЦЕЛИЯ БИЗНЕС
    НА ВАСИЛ БОЖКОВ...
    ...И ОБВИНЕНИЯТА
    И АРЕСТИТЕ НА ОЩЕ НЯКОЛКО
    БИЗНЕСМЕНИ
    И ДОРИ НА ЖЕНИТЕ И ДЕЦАТА ИМ...
    ....ПЪРВО - ТОВА СТАВА ПО СПИСЪК
    СЪСТАВЕН ОТ ЦРУ НА САЩ
    И ПО ЗАПОВЕД НА ЦРУ НА САЩ...
    ...ВТОРО - ТОВА ЗНАЧИ,
    ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ
    ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ БИЗНЕСМЕН
    И ДОРИ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ СЛУЖИТЕЛ И РАБОТНИК
    И ДОРИ ПЕНСИОНЕР
    И НЕГОВИТЕ РОДНИНИ
    ПО ЗАПОВЕД НА ЦРУ НА САЩ
    МОЖЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН
    И ОБВИНЕН,
    ЧЕ ПРЕДИ ГОДИНИ
    БИЛ ПРОПУСНАЛ ДА ПЛАТИ
    НЯКАКВИ ДАНЪЦИ И ТАКСИ...
    ...ИЛИ ЧЕ Е НАПРАВИЛ
    ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА
    С ЖЕНА СИ И ДЪЩЕРЯ СИ...
    ...И ДА БЪДЕ ДЪРЖАН В АРЕСТА
    ДВЕ ТРИ ГОДИНИ
    ДО КАТО ПРОКУРАТУРАТА
    ИЗФАБРИКУВА НЯКАКВИ
    ФАЛШИВИ МЛАДОКАЗАТЕЛСТВА
    И НАЕМЕ ФАЛШИВИ СВИДЕТЕЛИ...
    ...И ТРЕТИЯ ВАЖЕН ИЗВОД -
    - БЪЛГАРИЯ ЯВНО ВЕЧЕ
    НЕ Е ДЪРЖАВА, А КОЛОНИЯ НА САЩ
    И СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ЦРУ НА САЩ
    ЧРЕЗ ПОСТАВЕНИ ОТ САЩ
    КОЛОНИАЛНИ УПРАВИТЕЛИ...
    ....БЪЛГАРСКИ МЛАДЕЖИ
    И ДЕВОЙКИ... БЯГАЙТЕ...
    ...БЯГАЙТЕ ПО- СКОРО
    И ПО- ДАЛЕЧЕ ОТ ТАЗИ
    ЖАЛКА КОЛОНИЯ НА САЩ...
    ...И ВСИЧКИ ВИЕ БИЗНЕСМЕНИ
    ПРАВЕТЕ БИЗНЕС И ЖИВЕЙТЕ
    ДАЛЕЧЕ ОТ КОЛОНИЯТА НА САЩ -
    - БЪЛГАРИЯ...
    ...ЗАЩОТО САЩ НЯМА ДА МИРЯСАТ
    ДО КАТО НЕ УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ
    ЧРЕЗ МАФИОТСКИ ХУНТИ
    КАТО ГЕРБ, БЕЗЗАКОНИЕ,
    РЕПРЕСИИ И ТЕРОР,
    КРАЖБИ И ГРАБЕЖИ
    И ДОРИ С КЪРВАВА
    ГРАЖДАНСКА ВОЙНА
    И БОМБАРДИРОВКИ...

    Коментиран от #85, #88

  • 68 ВЪЗРАСТЕН

    12 18 Отговор

    До коментар #34 от "no name no face no number":

    Комунизма е за прости , мързеливи и некадърни, изобщо не съм живял добре през комунизма той беше рай за по горе изредените, демокрацията е за умни и кадърни хора, сега се чувствам хиляди пъти по добре от преди !
  • 69 Усмивката

    20 2 Отговор
    Браво на журналиста. Каза го много точно. Бойко е само един пазач в цялата схема.Той е един палячо в кукленно представцление . А не подозираме какво чудовище командва и е господар на всичко.Само знааеме че мишоците като Борисов един от друг се страхуват и съперничат . Това виждаме......
  • 70 Усмивката

    9 0 Отговор

    До коментар #11 от "Токо":

    А кой избра ,,Кой". 7 години след тоз публичен дебат разбрахме ли. € милиона сме. Едно село в Китай. И така не разбрахме КОЙ
  • 71 иван костов

    5 1 Отговор
    Потаностите на българската демокрация с автор правоверния, дето може да краде и не знае да пише !
  • 72 БАРС

    10 0 Отговор
    Дааа.. играта придоби груб селски характер.
  • 73 ко не

    13 4 Отговор
    Забележете че винаги когато зверовете с власт се оплетат в измамите, изкарват комунистическите доносници по медийте да говорят за мутри . Докато господарите им от БКП ДС ви пуснат новите кукли, такива като славуца тифонова! И невежия марков винаги се мазни на трактора. БКП клановете!

    Коментиран от #80

  • 74 Николай

    20 0 Отговор
    Това не са някакви тайни. По интересно ще стане ако наистина Божков започне да показва документи за съдружници, договори и документи за парични преводи.
  • 75 Точен си,корекция

    6 2 Отговор

    До коментар #65 от "ТОЧЕН СИ":

    Съгласен съм с тебе,но не е Жириновски,а е Пьотр Толстой - вицеспикерът на руската Дума,тоест заместик-председателят на тяхното Народно събрание. Който открито се закани че ще ни изкупят като стадо.

    Коментиран от #78

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 СССРБарета

    6 3 Отговор

    До коментар #75 от "Точен си,корекция":

    не могат да ни купят защото американската мафия отдавна ни е поробила и ние робуваме за нея! на американската мафия и е нужен само готовият създаден български интелектуалец който е работлив послушен готов да се бори високият американски стандарт без да дължи нищо на държавата която го е създала изучила! България е донор на безплатно създадени умни и амбициозни младежи! американската мафия не иска да ме убива Тя просто ни отглежда защото трябва да ни консумира!
  • 79 Тази бандитска военизирана организация,

    5 2 Отговор
    уеднаквена само със структурите на Русия и Северна Корея, липсваща в ЕС и имащи подобна не военизирана в САЩ,към М-во на финансите,трябва да бъде закрита незабавно! В САЩ съществува като Сикрет Сървис,но там политическата и икономическа система е друга с други заплахи,противоречия и история.
  • 80 КО НЕ,прав си!

    6 0 Отговор

    До коментар #73 от "ко не":

    Защо обаче повечето хора не обръщат внимание на някои многозначителни факти?
    Като посочения от теб че непримиримият борец срещу държавната мафия Николай Марков не е казал една дума срещу Алексей Петров - Трактора. Вероятно той е най-почтеният и нравствено извисен.
  • 81 СМЕХ! ПРИЗНАЙ СИ ОТКРОВЕНО:

    7 0 Отговор

    До коментар #32 от "Смех !":

    Ако имаш доходи единствено от заплата,с която издържаш своето семейство, би ли се озъбил на работодателя си само за да изглеждаш като честен и достоен мъж?
  • 82 Лили

    5 1 Отговор
    Много глупости се пишат в този форум-особено за руснаците и американците и за българския бизнес. Всеки пише, каквото му дойде на акъла.
  • 83 Полковник Марков е прав!

    6 0 Отговор
    Вижте биографията на Румен Ралчев и заеманото положение в съюза на НСО и Масонската ложа и си припомнете за убийството на италианския премиер Алфо Моро и ложата Пропаганда дуо /П-2/. Връзките на П-2 със италианското разузнаване /Сервицио Информациони Сикуреца Милитаре SISMI/ и контрола на финансово-политическата паралелна държава.
  • 84 Балъка BG

    4 1 Отговор
    След многото писане за директно американско управление на Б-я синтезирах факти и забелязах , че кредита 75 млн. на колекторска фирма веднага телепортира ББ в американското посолство!
  • 85 Японеца

    10 0 Отговор

    До коментар #67 от "МИХАЙЛОВ":

    Стой спокойно бе човек, ще получиш инсулт! Страната се експлоатира яко, злато, цветни метали, човешки ресурси, атомна енергия и т.н!

    Коментиран от #87

  • 86 Хелоу

    3 1 Отговор
    Една по голяма бомба ще оправи всичко.
  • 87 Е тогава

    8 4 Отговор

    До коментар #85 от "Японеца":

    Има ли някакво значение кой ще ни е Господарят - източният или западният??? Експлоатацията и дрането е същото.
  • 88 психиатъра

    2 0 Отговор

    До коментар #67 от "МИХАЙЛОВ":

    ....бързо ,бързо , хапче, не ,не, по-добре две.........леко ще пометнеш бе човек!...........и се поизтрий, че се окапа!
  • 89 PlimP

    6 0 Отговор
    повечето изказвания са близки до акъла и кво значи държават ще се разпадне, тия няколко милиона, които робуват на една шепа хора не струват ли нищо, държава без хората в нея не може да съществува, все тая кои са големите на деня, днес ги има, утре ги няма, нека се разпадне скапаната държава, а тя вече се е, но за нормалния дребен човечец, можеби чичко генерал има предвид, че ще се разпадне за техните хора, за което на никой от нас не му пука, държави бол, родните големци си е.ат късмета и накрая ще стане интересно
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Мартин

    3 1 Отговор
    Докато престъпници като Цветан Василев и Васил Божков са на свобода и харчат от откраднатите от народа пари, България няма да успее да се оправи!
  • 92 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    А какво да кажем за "веселите" вдовици на убитите престъпници? Харчат си милионите, джиткат си с млади гаджета и си гледат кефа. Това са нашите пари, а медиите само ни ги тикат в очите какъв живот си живеят и къде и с кого ходили.
  • 93 Райна

    1 0 Отговор
    Видно подобни мероприятия са планирани още през 80-те години. Червените правителства след прехода са ги узаконили. Не разбирам защо не потърсите и мнения на експерти - инженери, геодезисти... Нека да чуем и мнения за сигурността ни и какви последствия могат да донесат активните и неактивните свлачища, каквито има над 300 в страната.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове