4 010 25

Йово Николов: НСО е безсмислена служба

В цяла Европа има национални служби за охрана, опонира му Румен Ралчев

Йово Николов: НСО е безсмислена служба
Снимка: bTV

"НСО е абсолютно безсмислена служба. Това е служба за обслужване на управляващите и през годините тя така и не успя да се отърси от тези си слугински задължения. Властта напомпва службата с пари. За тази година бюджетът ѝ е 44 млн. лева и расте постоянно, а бюджетът на разузнаването за тази година е два пъти по-малко – 22 млн. лева". Това каза в предаването "120 минути" по bTV журналистът Йово Николов. Негов опонент в студиото бе бившият служител на НСО и УБО и Велик приор на Ордена на рицарите тамплиери Румен Ралчев.

"В НСО работят около 1000 човека, нормално е да има някаква издънка - във всяко стадо има мърша. Би трябвало да се търси вина за контрола и за подбора на служителите. Фактът, че този човек /б.р.подполковникът от НСО, приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова/ е масон, е утежняващо вината обстоятелство. Масонството в България се ползва за лично обогатяване. Това е паралелна власт, която се употребява. По моите наблюдения не е мит, че за да си част от съдебната система трябва да си в някоя ложа", продължи Николов.

"Не съм съгласен, че масонството е утежняващо вината обстоятелство, защото масонството е хилядолетно изкуство, което работи за усъвършенстването на хората. В ложите е забранено да се говори за бизнес, политика, цвят на кожата и вероизповедание", каза на свой ред Румен Ралчев.

"Национални служби за охрана съществуват в цяла Европа, независимо под каква шапка и няма държава, която да няма такъв тип служби. След промяната в закона за съдебната власт, с която се въведе изискване магистратите да декларират своята принадлежност към ложи 99% от хората са се оттеглили от членството си в масонските ложи", продължи Ралчев.

"Дали ще членува в масонската ложа, дали че членуваш в ловно-рибарския съюз или етажната собственост винаги общуваш с хора. Въпросът е на морал. Неслучайно масоните наричаме хората, които не познават философията ни профани. В България има 14 ложи. Всеки трети тук се е отъркал в някоя ложа", обясни Ралчев

"Този господин от НСО, който е обвинен от прокуратурата, е много надолу в йерархията на ложата си, той е калфа от друга ложа. Познавам обвинения, защото е от службата, а аз се срещам с хора от нея редовно. Той прилича повече на научен работник, отколкото на силова фигура. Ако той е участник в това престъпление той е бил само мозък", завърши масонът.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Петър

  58 3 Отговор
  НСО е наследник на УБО,абе още сме си социализъм.
 • 2 вижда се

  69 5 Отговор
  ДАНС и НСО са ковачница за бандити и мафиоти , ръководени от шайката !
 • 3 Голяма

  71 3 Отговор
  полза , няма що ?! Да придружават например госпожата Цвета на Силистренския сбор , на връщане - катастрофа , та и хеликоптер ѝ пратиха да я прибира в София ! И колко струва всичко това на данъкоплатците ни , моля ?

  Коментиран от #9

 • 4 Мим

  39 0 Отговор
  Трябвало добре да се подбират,ама то си е било,абсолютно необходимо стриктно да се приминава през строг контрол и проверки на всички ръководни постове в тези служби,преди да ги назначиш,а дори разговорите им да се записват ,за да се следят и проверяват.А то какво излиза вместо да разчиташ на тях,трябва от тях да те охраняват,ненормална работа..
 • 5 Софиянец

  51 1 Отговор
  Не се говорило за бизнес, разсмя ме мишока, реално те само за това са там и нищо друго не ги интересува. Разделили са си държавата и това са всички комунистически простаци, опорочиха идеята. Ченге до ченге, а за да те приемат питат какъв бизнес имаш ;)
 • 6 тези са част от мрака

  48 0 Отговор
  Всички тези ложи, са част от Догановото задкулисие, иначе от много отдавна, да е изчезнал и Доган и Пеевски и Борисов.

 • 7 падналия ангел

  48 0 Отговор
  Не е нормално НСО да има два пъти по-голям бюджет от разузнавателната служба. Нека да има охрана, навсякъде има "гадибордове" пазещи политиците главно от народната любов, но бая трябва да е окастрят!
 • 8 Този коментар е премахнат от модератор

 • 9 Шекспир

  13 13 Отговор

  До коментар #3 от "Голяма":

  Що пишете глупости.Такава служба е необходима не само за охрана на наши държавници но и чужди делегации.Службата е нужна.Управлението и е компрометирано и изтървано.Все едно да забраним самолетите защото някой от тях падат
 • 10 Шекспир

  7 1 Отговор

  До коментар #8 от "Garrincha":

  И на тяхно място е създал ГРУ.Само пълен профан може да твърди че Сталин е изхвърлил службите.
 • 11 ФАКТ

  14 3 Отговор
  Докато ги има такива като извратения комунист Ралчев,България няма да се оправи никога ! Тия изверги трябваше да гният в затвора,а те превърнаха Родината в частна фирма.
 • 12 Позор

  13 0 Отговор
  Новите управляващи след 1989г.постепено над минаха по привилегии и охрана предишните а говореха колко лошо било тогавашното УБО а сега ползват повече блага от комунистическия строй!!!
 • 13 В масонските ложи не може да влезе

  21 0 Отговор
  случаен човек. Подбора става по инициатива на ложата и избора винаги е насочен към хора с властови позиции или властови възможности. Особено предпочитани са лицата от правоохранителните органи,съда и прокуратурата,другите специални служби. Чрез властовите хора се упражнява паралелната власт,като тези хора изпълняват първо волята на ложата. Това е заплаха за националната сигурност.От недалечното минало може да се даде пример с ложата П-2 в Италия и смъртта на Премиера Алдо Моро. Ложата е имала членове от италианските специални служби. Изхода е забрана на държавни и общински служители,съща такива от съда прокуратурата,армията,правоохранителните органи да членуват в масонски ложи.Затова сме на това дередже! Генерала не каза,дали има самостоятелни,военизирани служби в ЕС,като НСО,имащ бюджет 44 млн.лв.и 1200 служители.НС трябва да отмени закона и НСО да бъде закрита вместо да обслужва властта.

  Коментиран от #14

 • 14 Прозрял

  6 0 Отговор

  До коментар #13 от "В масонските ложи не може да влезе":

  Само може да се направи извода, че негативните явления на Западния свят се пренесоха и тук и от 90-те години насам индуцират сериозна престъпност и то по върховете на властта. Абе Слави Трифонов не членуваше ли в някаква ложа?
 • 15 Петър Волгин

  5 0 Отговор
  Унгарската и пражката революции, бяха започнати от комунисти неевреи срещу болшевици евреи. 10 ноември и другите преврати по него време, бяха пълна победа на евреите в ком партиите, в съглашение с евреите от атлантическата империя. Опиянени от парите и жадни за пари и сила власт. 'La Morale Dell'Immorale'
 • 16 ПОКР

  10 0 Отговор
  Бившето УБО при Живков не е било с такъв огромен щат и такъв огромен бюджет.Сега след едно особа вървят 3-4 джипки, отделно един куп полиция и служби, въртолети. Разточителство за бедната държава.
 • 17 Тодоров

  4 0 Отговор
  Какво стана, че Масон е служителя на НСО, не бяха ли деполитизирани подобни Структори? Бизнес дамата, не разбрахме "фараонка" ЛИЕ, лицензира брокер, лицензирана Счетоводна къща, нещо НЕЕ така, както ни се сервира, най вече"бизнес дама"!!!!

 • 18 ГОСТ 1

  5 0 Отговор
  Ралчев,Ралчев голям смешник си.Как можа да кажеш това "Тoзи гocпoдин oт НCO, кoйтo e oбвинeн oт прoкурaтурaтa, e мнoгo нaдoлу в йeрaрхиятa нa лoжaтa cи, тoй e кaлфa oт другa лoжa. Пoзнaвaм oбвинeния, зaщoтo e oт cлужбaтa, a aз ce cрeщaм c хoрa oт нeя рeдoвнo. Тoй приличa пoвeчe нa нaучeн рaбoтник, oткoлкoтo нa cилoвa фигурa. Aкo тoй e учacтник в тoвa прecтъплeниe тoй e бил caмo мoзък" ,то напълно разкрива колко ти е акъла,а и на твоите приятели от кликата.
 • 19 ТРОПЧО

  5 0 Отговор
  ДА ГО ЗАКРИВАТ ТОВА НСО САЛО БАНДИТИ И КРАДЦИ СА ТАМ И ТАКЪВ ГОЛЯМ РЕСУРС СЕ ОТДЕЛЯ ЗА ТЯХ НА НЕ ОХРАНЯВАТ ПАЩИ ИЗБРАНИЦИ ЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАРОДА СИ ЩОТО СА СВЪРЗАНИ С МАФИЯТА ЗА ТОВА КОИТО ИСКА ОХРАНА ДА СИ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА И БЕЗ ТОВА ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЕМИ ДА СЕ ОХРАНЯВАТ САМО ЧУЖДИ ЛИЦА И ТОЛКОВО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДА ОХРАНЯВАТ ДОГАН ПАША ЩО И ДА ГО УБИЯТ МНОГО ВАЖ НО ДА СИ ПЛАЩА ЗА ОХРАНА
 • 20 възпитаник

  4 0 Отговор
  всички закони опорочиха герберите те назначават нсо,данс идр. няма конкурси няма покриване на нормативи подават си за пенсия и остават на работа получават заплата и пенсия и се започват големите изнудвания и кражби като катаджийте г-----
 • 21 РЕАЛИСТ

  4 1 Отговор
  Проверих в гуглето" Гафовете на НСО" Списъкът е дълъг. Катастрофи, заплашване на хора с автомати, полово обслужване на депутатки, като Деса Атанасова. Катастрофа на Цвета Караянчева пияна и без гащи и какво ли не. Преторианска гвардия от селяндури, избиващи комплекси.
 • 22 Диамантената ръка

  4 0 Отговор
  Не знам защо на шуробаджанащината почнаха да й казват масонство...
 • 23 Гражданин

  2 2 Отговор
  НСО е абсолютно безсмислена и излишна държавна структура!
 • 24 възпитаник

  1 0 Отговор
  народа го избира после се пази от народа нали е много честен и се грижи за народа г--
 • 25 ZA43W

  1 0 Отговор
  ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НА БАНДИТИТЕ И МУТРИТЕ !!! Мутрите си направиха държава и сега водят война по между си-едните арестуват и съдят другите а ако евентуално след време се смени положението и другите дойдат на власт става обратното те почват да ловят и унищожават другите ! Просто от този злокачествен ТУМОР България няма да се отърве никога защото сами си ги избираме и търпим !!!!

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.