25 Май, 2020 07:07 5 023 25

Йово Николов: НСО е безсмислена служба

  • йово николов-
  • румен ралчев-
  • масони-
  • нсо

В цяла Европа има национални служби за охрана, опонира му Румен Ралчев

Йово Николов: НСО е безсмислена служба - 1
Снимка: bTV

"НСО е абсолютно безсмислена служба. Това е служба за обслужване на управляващите и през годините тя така и не успя да се отърси от тези си слугински задължения. Властта напомпва службата с пари. За тази година бюджетът ѝ е 44 млн. лева и расте постоянно, а бюджетът на разузнаването за тази година е два пъти по-малко – 22 млн. лева". Това каза в предаването "120 минути" по bTV журналистът Йово Николов. Негов опонент в студиото бе бившият служител на НСО и УБО и Велик приор на Ордена на рицарите тамплиери Румен Ралчев.

"В НСО работят около 1000 човека, нормално е да има някаква издънка - във всяко стадо има мърша. Би трябвало да се търси вина за контрола и за подбора на служителите. Фактът, че този човек /б.р.подполковникът от НСО, приел поръчката за убийството на бизнес дамата Станка Марангозова/ е масон, е утежняващо вината обстоятелство. Масонството в България се ползва за лично обогатяване. Това е паралелна власт, която се употребява. По моите наблюдения не е мит, че за да си част от съдебната система трябва да си в някоя ложа", продължи Николов.

"Не съм съгласен, че масонството е утежняващо вината обстоятелство, защото масонството е хилядолетно изкуство, което работи за усъвършенстването на хората. В ложите е забранено да се говори за бизнес, политика, цвят на кожата и вероизповедание", каза на свой ред Румен Ралчев.

"Национални служби за охрана съществуват в цяла Европа, независимо под каква шапка и няма държава, която да няма такъв тип служби. След промяната в закона за съдебната власт, с която се въведе изискване магистратите да декларират своята принадлежност към ложи 99% от хората са се оттеглили от членството си в масонските ложи", продължи Ралчев.

"Дали ще членува в масонската ложа, дали че членуваш в ловно-рибарския съюз или етажната собственост винаги общуваш с хора. Въпросът е на морал. Неслучайно масоните наричаме хората, които не познават философията ни профани. В България има 14 ложи. Всеки трети тук се е отъркал в някоя ложа", обясни Ралчев

"Този господин от НСО, който е обвинен от прокуратурата, е много надолу в йерархията на ложата си, той е калфа от друга ложа. Познавам обвинения, защото е от службата, а аз се срещам с хора от нея редовно. Той прилича повече на научен работник, отколкото на силова фигура. Ако той е участник в това престъпление той е бил само мозък", завърши масонът.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    58 3 Отговор
    НСО е наследник на УБО,абе още сме си социализъм.
  • 2 вижда се

    69 5 Отговор
    ДАНС и НСО са ковачница за бандити и мафиоти , ръководени от шайката !
  • 3 Голяма

    71 3 Отговор
    полза , няма що ?! Да придружават например госпожата Цвета на Силистренския сбор , на връщане - катастрофа , та и хеликоптер ѝ пратиха да я прибира в София ! И колко струва всичко това на данъкоплатците ни , моля ?

    Коментиран от #9

  • 4 Мим

    39 0 Отговор
    Трябвало добре да се подбират,ама то си е било,абсолютно необходимо стриктно да се приминава през строг контрол и проверки на всички ръководни постове в тези служби,преди да ги назначиш,а дори разговорите им да се записват ,за да се следят и проверяват.А то какво излиза вместо да разчиташ на тях,трябва от тях да те охраняват,ненормална работа..
  • 5 Софиянец

    51 1 Отговор
    Не се говорило за бизнес, разсмя ме мишока, реално те само за това са там и нищо друго не ги интересува. Разделили са си държавата и това са всички комунистически простаци, опорочиха идеята. Ченге до ченге, а за да те приемат питат какъв бизнес имаш ;)
  • 6 тези са част от мрака

    48 0 Отговор
    Всички тези ложи, са част от Догановото задкулисие, иначе от
    много отдавна, да е изчезнал и Доган и Пеевски и Борисов.
  • 7 падналия ангел

    48 0 Отговор
    Не е нормално НСО да има два пъти по-голям бюджет от разузнавателната служба. Нека да има охрана, навсякъде има "гадибордове" пазещи политиците главно от народната любов, но бая трябва да е окастрят!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Шекспир

    13 13 Отговор

    До коментар #3 от "Голяма":

    Що пишете глупости.Такава служба е необходима не само за охрана на наши държавници но и чужди делегации.Службата е нужна.Управлението и е компрометирано и изтървано.Все едно да забраним самолетите защото някой от тях падат
  • 10 Шекспир

    7 1 Отговор

    До коментар #8 от "Garrincha":

    И на тяхно място е създал ГРУ.Само пълен профан може да твърди че Сталин е изхвърлил службите.
  • 11 ФАКТ

    14 3 Отговор
    Докато ги има такива като извратения комунист Ралчев,България няма да се оправи никога ! Тия изверги трябваше да гният в затвора,а те превърнаха Родината в частна фирма.
  • 12 Позор

    13 0 Отговор
    Новите управляващи след 1989г.постепено над минаха по привилегии и охрана предишните а говореха колко лошо било тогавашното УБО а сега ползват повече блага от комунистическия строй!!!
  • 13 В масонските ложи не може да влезе

    21 0 Отговор
    случаен човек. Подбора става по инициатива на ложата и избора винаги е насочен към хора с властови позиции или властови възможности. Особено предпочитани са лицата от правоохранителните органи,съда и прокуратурата,другите специални служби. Чрез властовите хора се упражнява паралелната власт,като тези хора изпълняват първо волята на ложата. Това е заплаха за националната сигурност.От недалечното минало може да се даде пример с ложата П-2 в Италия и смъртта на Премиера Алдо Моро. Ложата е имала членове от италианските специални служби. Изхода е забрана на държавни и общински служители,съща такива от съда прокуратурата,армията,правоохранителните органи да членуват в масонски ложи.Затова сме на това дередже! Генерала не каза,дали има самостоятелни,военизирани служби в ЕС,като НСО,имащ бюджет 44 млн.лв.и 1200 служители.НС трябва да отмени закона и НСО да бъде закрита вместо да обслужва властта.

    Коментиран от #14

  • 14 Прозрял

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "В масонските ложи не може да влезе":

    Само може да се направи извода, че негативните явления на Западния свят се пренесоха и тук и от 90-те години насам индуцират сериозна престъпност и то по върховете на властта. Абе Слави Трифонов не членуваше ли в някаква ложа?
  • 15 Петър Волгин

    5 0 Отговор
    Унгарската и пражката революции, бяха започнати от комунисти неевреи срещу болшевици евреи. 10 ноември и другите преврати по него време, бяха пълна победа на евреите в ком партиите, в съглашение с евреите от атлантическата империя. Опиянени от парите и жадни за пари и сила власт. 'La Morale Dell'Immorale'
  • 16 ПОКР

    10 0 Отговор
    Бившето УБО при Живков не е било с такъв огромен щат и такъв огромен бюджет.Сега след едно особа вървят 3-4 джипки, отделно един куп полиция и служби, въртолети. Разточителство за бедната държава.
  • 17 Тодоров

    4 0 Отговор
    Какво стана, че Масон е служителя на НСО, не бяха ли деполитизирани подобни Структори? Бизнес дамата, не разбрахме "фараонка" ЛИЕ, лицензира брокер, лицензирана Счетоводна къща, нещо НЕЕ така, както ни се сервира, най вече"бизнес дама"!!!!
  • 18 ГОСТ 1

    5 0 Отговор
    Ралчев,Ралчев голям смешник си.Как можа да кажеш това "Тoзи гocпoдин oт НCO, кoйтo e oбвинeн oт прoкурaтурaтa, e мнoгo нaдoлу в йeрaрхиятa нa лoжaтa cи, тoй e кaлфa oт другa лoжa. Пoзнaвaм oбвинeния, зaщoтo e oт cлужбaтa, a aз ce cрeщaм c хoрa oт нeя рeдoвнo. Тoй приличa пoвeчe нa нaучeн рaбoтник, oткoлкoтo нa cилoвa фигурa. Aкo тoй e учacтник в тoвa прecтъплeниe тoй e бил caмo мoзък" ,то напълно разкрива колко ти е акъла,а и на твоите приятели от кликата.
  • 19 ТРОПЧО

    5 0 Отговор
    ДА ГО ЗАКРИВАТ ТОВА НСО САЛО БАНДИТИ И КРАДЦИ СА ТАМ И ТАКЪВ ГОЛЯМ РЕСУРС СЕ ОТДЕЛЯ ЗА ТЯХ НА НЕ ОХРАНЯВАТ ПАЩИ ИЗБРАНИЦИ ЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ НАРОДА СИ ЩОТО СА СВЪРЗАНИ С МАФИЯТА ЗА ТОВА КОИТО ИСКА ОХРАНА ДА СИ ПЛАЩА ОТ ДЖОБА И БЕЗ ТОВА ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА ПРЕКАЛЕНО ГОЛЕМИ ДА СЕ ОХРАНЯВАТ САМО ЧУЖДИ ЛИЦА И ТОЛКОВО ЩЕ ПЛАЩАМЕ ДА ОХРАНЯВАТ ДОГАН ПАША ЩО И ДА ГО УБИЯТ МНОГО ВАЖ НО ДА СИ ПЛАЩА ЗА ОХРАНА
  • 20 възпитаник

    4 0 Отговор
    всички закони опорочиха герберите те назначават нсо,данс идр. няма конкурси няма покриване на нормативи подават си за пенсия и остават на работа получават заплата и пенсия и се започват големите изнудвания и кражби като катаджийте г-----
  • 21 РЕАЛИСТ

    4 1 Отговор
    Проверих в гуглето" Гафовете на НСО" Списъкът е дълъг. Катастрофи, заплашване на хора с автомати, полово обслужване на депутатки, като Деса Атанасова. Катастрофа на Цвета Караянчева пияна и без гащи и какво ли не. Преторианска гвардия от селяндури, избиващи комплекси.
  • 22 Диамантената ръка

    4 0 Отговор
    Не знам защо на шуробаджанащината почнаха да й казват масонство...
  • 23 Гражданин

    2 2 Отговор
    НСО е абсолютно безсмислена и излишна държавна структура!
  • 24 възпитаник

    1 0 Отговор
    народа го избира после се пази от народа нали е много честен и се грижи за народа г--
  • 25 ZA43W

    1 0 Отговор
    ТОВА Е ДЪРЖАВАТА НА БАНДИТИТЕ И МУТРИТЕ !!! Мутрите си направиха държава и сега водят война по между си-едните арестуват и съдят другите а ако евентуално след време се смени положението и другите дойдат на власт става обратното те почват да ловят и унищожават другите ! Просто от този злокачествен ТУМОР България няма да се отърве никога защото сами си ги избираме и търпим !!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове