Last news in Fakti

4 Юни, 2020 12:05 24 210 87

Журналист: Божков ми направи зловещо впечатление. Пеевски може да стане премиер

  • калин тодоров-
  • васил божков-
  • бойко борисов-
  • делян пеевски-
  • гангстерска война

Калин Тодоров прогнозира, че в България ще има гангстерска война с държавни органи

Журналист: Божков ми направи зловещо впечатление. Пеевски може да стане премиер - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''Този нов кръг олигарси, които израснаха, укрепнаха и възмъжаха под крилото на г-н Борисов, се опитват да изместят от хранилката първото поколение, което израсна от групировките, приватизацията, кредитни милионери, парите на банки и т.н. Цялата тази пасмина се вижда избутана от младите вълци, които забогатяха от еврофондовете и държавни поръчки. Виждам мощна рейдърска атака, в която се отнемат не само пари, но и бизнеси'', това заяви писателят и журналист Калин Тодоров в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич по ТВ Евроком. Думите му са по повод последните събития в държавата и в частност за приказката, разказана от бизнесмена в изгнание - Васил Божков.

''В този сценарий виждам три отделни разказа. Божков не е сам. Там са Миньо Стайков, Арабаджиеви, а сега и братя Бобокови. Виждам, образно казано, една хранилка, която става все по-тясна, защото на нея се подреждат все повече хора. Мисля, че в бюджета вече има една сериозна капиталова дупка, а  това означава, че на хранилката остава все по-малко храна'', допълни Тодоров.

''Случаят с Васил Божков е много христоматиен. За да му вземат бизнеса създадоха държавен монопол, което е антиконституционно.Виждаме, че първо беше направен държавния монопол върху печата, който да спаси бизнеса на г-н Пеевски, след това бе бизнесът на Божков с хазарта, а сега и създаването на държавна петролна компания, където виждам Валентин Златев, който да бъде ударен'', продължи със своя анализ писателят.

''Абсолютно незаконно е г-на от Ботевград, Златев, е свободен човек и към него няма никакви обвинения. Създава се обстановка, при която да бъде ударен Златев, като попътно бъдат ударени братя Бобокови и Красимир Живков'', смята Калин Тодоров.

В тази група няма да видите Делян Пеевски, а и Валери Симеонов не казва, че той ще бъде ударен, нито пък прокуратурата ще позволи перце да падне върху него'', подчерта журналистът

''Друг разказ, който се вижда е, че г-н Борисов се е самозабравил, той е бащицата на нацията. Този сценарий за него е удобен. След кризата с COVID той дава индикации, че ще се справи с хората от бизнеса'', коментира гостът на Люба Кулезич.

''Когато бъде ударен Валентин Златев ще е различно, защото има пряка връзка с Борисов. Те имат договорни отношения. ''Лукойл'' има договор за охрана с фирмата на Борисов ''Ипон''. Бившият американски посланик Байърли говореше за това. Но нека не забравяме, че къщата в Барселона е платен с пари на ''Лукойл'', платена е с парите на човек, който е работил там. Когато ударят Златев, Борисов ще разбере, че има и друг скрит сценарий, за който премиерът не се досеща'', загатна журналистът.

''Васил Божков не бива да бъде подценяван. Срещал съм се за около половин час с него случайно. Беше странно и особено, защото той не изглеждаше с богата обща култура или богат речник, но изглеждаше изключително концентриран и съсредоточен, като човек, който много точно отсява зърното от плявата. Много живо си спомням какво впечатление ми направи тогава, направи ми зловещо впечатление, не бива да бъде подценяван. Зловещо не с мускули, а с разума си.

Второто впечатление, което ми направи е, че той знаеше прекалено много. Много добре знаеше кой кой е в Държавна сигурност и много добре знаеше всичко за задкулисието. Това бяха двете неща, които бяха много интересни за мен. И двете неща не трябва да позволяват на Борисов да го подценява. Той ще играе докрай, ще играе ва-банк, просто, за да си отмъсти'', разказа Калин Тодоров.

''Тошо Тошев, който е приятел с Васил Божков, беше организирал среща между Божков и Борисов в редакцията на вестник ''Труд''. На мой въпрос към Тошев защо Божков е единственият, който успява да оцелее, отговорът беше много странен.Тошев ми каза: ''Той е изключително жесток'''', продължи журналистът със спомени от миналото.

''Има нещо много опасно, което не се разбира и което в един момент може да се окаже квинтесенцията на целият случай ''Божков''. Ако Борисов подцени ситуацията, а той ще я подцени, ако не отговори на Божков, дори ако трябва с оставките на Горанов и Менда Стоянова, тогава ще се случи нещо, което аз наричам диктатура на каскетурата. Г-н Пеевски министър-председател, зад който стоят прокуратурата и ДАНС. Тогава нищо чудно той да вземе тотото, тези пари под някаква форма ще станат частни.

Много скоро ще станем свидетели на една гангстерска война, която ще се води с държавни органи. Пеевски си е обмислил много добре нещата, големият губещ е ГЕРБ. Не става дума за самия Пеевски, а за хората, които стоят зад него, те са големият паяк'', прогнозира журналистът и писател Калин Тодоров.

Вече дори не е толкова важно дали имаме или не истинска прокуратура. Скандалът е толкова голям, че дори и прокуратурата да продължи да си затваря очите, това няма да спре дотук. Ние сме част от европейската общност, съюзници сме на САЩ, които смятат, че законът е над всичко. Има и една г-жа Кьовеши, която още нищо не е казала. У нас има чужди посолства, които слушат и гледат.

Божков беше свещената крава на Прехода. Никой по никакъв начин не го докосваше. Той беше в някаква степен национална гордост - неговата колекция представяше България в чужбина. С тази изложба отпразнувахме 10-годишнината от влизането ни в ЕС в Брюксел'', каза още той.

Цялото интервю на Люба Кулезич с Калин Тодоров можете да изгледате след 10:10 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 70 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лили

    52 136 Отговор
    От къде ги намирате тези журналисти

    Коментиран от #26, #40, #77

  • 2 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    203 21 Отговор
    Казва много истини, но ШИШИ премиер ????? Българите сме доста оскотяли , ни и така.... Докога ще търпим Шайката - ГЕРБ, ДПС, БСП, ДАЙ БЪЛГАРИЯ.... ?????

    Коментиран от #63

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 читател

    178 7 Отговор
    Навлязъл е в детайлите. При все, че държавата се тресе от скандали, е настанала гробна тишина от институциите, и от медиите.

    Коментиран от #9, #43, #64, #65

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Оакваме с нетърпение

    146 15 Отговор

    До коментар #6 от "читател":

    Затишие пред буря не, ами ураган, тайфун, земетресение и всички природни бедствия вкупом. Кьовеши е предложила на ВБ пълен имунитет, ако разкрие схемите и участниците от по и най–горните етажи.

    Коментиран от #66

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Просто си

    97 4 Отговор
    Ами нека се поизтрепят новите държавни мафоти с по-старите такива пак захлебили от държавната хранилка. Просо си купете бронежилетки и не се шматкайте в тия среди и квартали.
  • 13 писател

    112 30 Отговор
    Българите ако не бяха толкова злобни и завистливи , България щеше да бъде Швейцария. Но реалността е друга, за съжаление.

    Коментиран от #28, #67

  • 14 Centurion

    121 7 Отговор
    Не виждам възможност Пеевски за стане премиер.Не му трябва,те и сега контролират премиера,и следващият пак ще е на каишка. ДПС не са чак толкова прости ,този ход би взривил държавата,а и от Козяк не биха позволили.

    Коментиран от #44, #51, #72

  • 15 Олимпийска надежда

    106 14 Отговор
    Мутафчийски: „ОЧАКВАМ ДА ИЗМРАТ МНОГО ХОРА!АМА ЯКО ДА ИЗМРАТ“-ЯВНО Е ИМАЛ В ПРЕДВИД СЛУЧАЯ "БОЖКОВ".
  • 16 А защо не

    76 4 Отговор
    Модератора с нищо не съм нарушил правилника, цензурираш ме не основателно и по този начин манипулираш същноста на коментарите. Нарушаваш правата ми на свободно изявление. Настоявам да се въстанови коментара ми.
  • 17 РЪМПЕЗИ

    134 14 Отговор
    ДА ВКАРАШ ЕДНА КАМАРА МИНИСТРИ В ЗАТВОРА, ДА ТЕ ИЗБЕРАТ ЗА ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА ЕВРОПА, ДА ГЛЕДАШ КАК В СЪСЕДНА ДЪРЖАВА МАФИОТИ КРАДАТ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ...ПАК ВИ КАЗВАМ, ТАЯ ЖЕНА ЩЕ ИМ РАЗКАТАЕ ФАМИЛИЯТА...ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КАКВО ГИ ЧАКА...

    Коментиран от #45, #46, #47, #68, #84

  • 18 А защо не

    62 5 Отговор
    Ако обичате въстановете ми коментара, коментар 11, ЗА ДА НЕ СЕ ВИДИМ В СЪДЪТ. НАРУШИХТЕ МИ ПРАВАТА СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ЧЛ. 39, АЛ. 1 И 2. Това да се счита за отправена покана.

    Коментиран от #19, #49, #69

  • 19 А защо не

    52 4 Отговор

    До коментар #18 от "А защо не":

    Направил съм снимки на коментарите до тук за докозателсто.
  • 20 Грис

    98 12 Отговор
    Предаването беше полезно за тези които още не искат да видят истината.А истината е, че Бойко Методиев Борисов ще лежи в затвора.И да уволни Менда Стоянова и Владимир Горанов няма да му се размине наказанието.Това го чака.Но защо българите толкова много време похабихме за да поумнеем.Мисля ,че се дължи на слабото гласуване и връх взимат цигани, послушници на Герб и бройката ,която ДПС дава на Герб.ДПС управлява Герб,а Б. Борисов редовно посещава Доган /макар ,че Доган е никой /за да провежда тяхната политика.

    Коментиран от #31

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    45 18 Отговор
    Щом се случва значи на народа му харесва той не прави нищо по въпроса като дойдат избори пак за тях гласува просто така е свикнал и това е и така ще бъде за напред миля,че на цяла България е ясно затова Бягайте млади хора да не робувате на тази шайка бандити.
  • 23 А защо не

    37 3 Отговор
    Модератор, към жалбата си ще добавя и "гавра". Коментара ми беше сходен с коментар 21.

    Коментиран от #35

  • 24 джаич

    39 59 Отговор
    Хора мислете критично , анализираите информацията , доверявайте се на надеждни източници ( журналистът Калин Тодоров е алчночервен наследник - син на другаря Станко Тодоров т.н. дясна ръка на комунистическия диктатор Тодор Живков ) , синтезираите и тогава си изградете информирано и просветено мнение . Отговорете си на въпросите - кой има полза и защо поднася тази информация ? Разграничете истината от лъжата !

    Коментиран от #30, #36, #48

  • 25 Спрете да консумирате

    41 15 Отговор
    Каквото и да било в бегето иначе ще правите олигарсите мутри още по богати с капаните дето са ви заложили...значи харчете само за оцеляването най необходимото и наи добре се изнесете от бегето завинаги и не оставяите нищо тука и деца не раждаите че са обречени...никви курорти не ходете и никви жилища на купувайте

    Коментиран от #70

  • 26 goni

    11 8 Отговор

    До коментар #1 от "Лили":

    От 4-и километър и Раднево!:) То, другаде няма от къде!:)
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 goni

    23 7 Отговор

    До коментар #13 от "писател":

    За Швецария не знам!:) Но, със сигурност щяхме да изпреварим Люксембург и Монте Карло!:)
  • 29 ПетЬО

    7 0 Отговор

    До коментар #27 от "ПЕНКО":

    и ти си в лопатата
  • 30 гьоре шопо

    27 9 Отговор

    До коментар #24 от "джаич":

    Епа , нема да мислим ! Оти го мразиш Каракачанов ? Ти не си патреот ! Тодор Живков е голем , а ти си .... , айде да не казвам какво !
  • 31 goni

    24 2 Отговор

    До коментар #20 от "Грис":

    Не че нещо, ама кои ще го разследват, кой ще го обвини и кой съд ще го осъди?!:) Виж за съда съм сигурен!:) Той рано, или късно се произнася за всеки и няма нужда от разследване и прокуратура! Само че не е тук на земята!:) Вечно му царството господне!:)
  • 32 А защо не

    25 4 Отговор
    Модератора, и ти ли се чувстваш велик когато премахваш коментари не нарушаващи правилника, ей така се гаврите?
  • 33 ние заслужихме това

    41 9 Отговор
    Шиши премиер! Луна Президент!
  • 34 Реалист

    48 7 Отговор
    "Когато ударят Златев, Борисов ще разбере, че има и друг скрит сценарий, за който премиерът не се досеща'', загатна журналистът." Той щото Баце пръщи от мозък и може да се сети. Ще има Тодор Живков 2 на пленума

    Коментиран от #62

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Хаджиментов

    52 3 Отговор
    Всички говорят за хора в сянка, дърпащи конците, но никой не ги назовава. Не може да не се знаят кукловодите. Ясно е, че нито ББ, нито Доган, нито царя нито никой не би могъл да направи това, което направи, без тайна ръчичка, която му разчиства пътя и му дава всичко, което му трябва, когато му трябва. Тук Пеевски и разните олигарси са пионки в ръцете на много по-могъщи хора.

    Коментиран от #61

  • 38 Немак

    48 3 Отговор
    Румънската вкара две правителства в затвора , има опит

    Коментиран от #39

  • 39 Тук не е румъния

    35 3 Отговор

    До коментар #38 от "Немак":

    Тук един модератор не можем да оправим ти искаш правителство в затвор.
  • 40 Божков

    17 4 Отговор

    До коментар #1 от "Лили":

    Лилана ти ли си😂
  • 41 Васил Левски

    34 4 Отговор
    От както бойку и местан се целунаха,премиер е ПееФски,а господар е Доган...Всичко друго е пунта мара....ДЕМЕК ЗАДКУЛИСИЕ.
  • 42 Ново

    15 4 Отговор
    Този които пише всичко знае само не разбрах какво е било производството с което се е занимавал божков и на кои до 2008год е давал парите или тези 650милиона долари до 2004год са му били джобни пари хората не са будали
  • 43 ТОЧКАТА

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "читател":

    ДАаааа.при тази..,,гробна тишина,,...представяш ли какъв ,,модератор,,, има там!!!!!!този на фактите /ряпа да яде.....разбра ли защо не....
  • 44 Истина

    6 15 Отговор

    До коментар #14 от "Centurion":

    Изглежда много стегната е каишката на радев дума не може дакаже
  • 45 Видин

    4 10 Отговор

    До коментар #17 от "РЪМПЕЗИ":

    Защо трябватя да никаже те един по един падат в капана но явно това не се харества на комунистите
  • 46 Видин

    10 5 Отговор

    До коментар #17 от "РЪМПЕЗИ":

    Те не ги вкарват защото комунистите си ги убиват Иван башев Андреи луканов и тн
  • 47 Психолог

    6 7 Отговор

    До коментар #17 от "РЪМПЕЗИ":

    Писането с главни букви издава някои психологически дефицити на личността, а когато прочетеш написаното се убеждаваш в правилността на теорията.
  • 48 Ново

    14 15 Отговор

    До коментар #24 от "джаич":

    Този на уж журналист не прави разлика от почивна станция в приморско и поч станция остров белене баща му е почивал в приморско а няко родители в белене
  • 49 Сун Дзъ

    9 1 Отговор

    До коментар #18 от "А защо не":

    Тука цензурата е голяма, не се учудвай. Пускай пак коментарите и повече хора да можем ги копираме някак. Успех.
  • 50 Защо

    10 0 Отговор
    Защо непрекъснато се говори Пеевски а е ДПС ?
    Наистина не разбирам.

    Коментиран от #54

  • 51 ДПС

    13 0 Отговор

    До коментар #14 от "Centurion":

    Кой е тоя Козяк бе? Защо трябва да се съобразяваме с Козяк, колония ли сме или роби? Защо не питаме Анкара и Ердоган, че са ни под ръка, а ще се водим по някой си Козяк?
  • 52 ПРОРОК ИЛИЯ

    21 4 Отговор
    СКОРО ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО ДА ЗАГОВОРИ КАЛАШНИКА И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТО.
  • 53 JEFF

    5 1 Отговор
    Защо не ? Богат, особено красив и умен. КОЙ може да е по-подходящ?

    Коментиран от #60

  • 54 чети за да знаеш

    18 1 Отговор

    До коментар #50 от "Защо":

    Говорят все за него ,защото е бушон, който ако изгори, ще запази Почетния председател на ДПС.
    Така ще продължи корупцията, да се шири и Доган , да си живее, все едно нищо не е имало.
    Обръчите от филми ,никога не са били толкова големи, а корупцията ,така добре охранявана.
  • 55 шиши

    9 4 Отговор
    Има проблем с алчността и властолюбието просто всички в БГ са много велики то и затова прехода беше много кървав. Сега прехода продължава, че дори има обратен процес одържавяване, преди беше приватизация. Сега има силна държава - което някои го разбират буквално - силни полиция и прокуратура. Ако включим и военните може да стане перфектна диктатура. Може би имаше проба чрез извънредното положение, но в БГ нищо не ни вълнува. Виж в Америка, където има относителна свобода се получи Гражданска война почти. Въобще ситуацията в света не е розово, така е и в БГ но май на никой не му пука.
  • 56 име

    12 1 Отговор
    душичка е този божков . направо вади душите на хората.
  • 57 този който си върши работата

    5 16 Отговор
    Божков... вече е юридически труп... Амин!

    Коментиран от #58

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Някой си

    5 1 Отговор
    Ти добрееее ли си?!
  • 60 Някой си

    4 1 Отговор

    До коментар #53 от "JEFF":

    Ти добрееее ли си ?!
  • 61 Някой си

    6 2 Отговор

    До коментар #37 от "Хаджиментов":

    И кои ли са те? Сигурно Хитлер, Сталин или Мусолини😁😁😁😁. Като почнете така значи ... Много разбирате а по далеч от носа си не виждате, всичко е толкова просто и видимо ама конспираторите все под вола теле търсят! Едни хора!?

    Коментиран от #87

  • 62 Някой си

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "Реалист":

    Ех ама и ти как ги разбирааш. Тука много разбирачи бе. Ти затова бг е в такова състояние що е пълно с разбирачи и конспиратори дето погледа им по-далеч от върха на носа не стига и затова от там нататък е плодовита фантазия😁😁😁😁!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Някой си

    8 0 Отговор

    До коментар #6 от "читател":

    Че ако не са медиите как щяха да се случат тези скандали? Ти откъде се информира а? Говорите глупости ама...
  • 65 Някой си

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "читател":

    Че ако не са медиите как щяха да се случат тези скандали? Ти откъде се информира а? Говорите глупости ама...

    Коментиран от #73

  • 66 Някой си

    7 0 Отговор

    До коментар #9 от "Оакваме с нетърпение":

    Ихааа това ВБ ли ти го каза?

    Коментиран от #81

  • 67 Някой си

    6 2 Отговор

    До коментар #13 от "писател":

    Ти си злобен и завистлив , а не българите!
  • 68 Някой си

    5 1 Отговор

    До коментар #17 от "РЪМПЕЗИ":

    Есента или началото на зимата ще е! Ама не бъди сигурен, че ще стане това което очакваш!
  • 69 Някой си

    6 2 Отговор

    До коментар #18 от "А защо не":

    Хайде да видим ,какво ще стане? Няма да ти ги възстановя😁!
  • 70 Някой си

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Спрете да консумирате":

    Ами автомобили от автокъщи може ли? Да та е;)б:)а в ма¥ л-о &у( Моника!
  • 71 Пике от Барселона

    4 3 Отговор
    От 22 юни FPB /Fiscalia Provincial de Barcelona/ започва да гледа делата отпреди карантината в Испания. На 30 юни /сряда/ е предвидено за насрочване делото, свързано с човека на Златев!!!
  • 72 Бял в ЮАР

    1 4 Отговор

    До коментар #14 от "Centurion":

    Къф Козяк,кой номер?
  • 73 читател

    8 3 Отговор

    До коментар #65 от "Някой си":

    Глупости ли? За един стълб на ЧЕЗ пред вратата на някаква леля може да има репортер на място и 10 мин. тв време. А за Барселона, за комисионните, за Мишо Бирата и жена му, за ало, Ваньо, за хотелчето на В.Симеонов, за терасите и асансьорите - с половин уста, избирателно и тенденциозно, с изопачаващи коментари, и инфо най-вече от статии в интернета. Глупости било.
  • 74 Мдаа

    5 7 Отговор
    Мн е прав тоя шмульо. Божков е изключително жесток. Веднъж се разположи до нас на един плаж в гърция. Бяха цяла тайфа жестоки хора. През цялото време се смееха жестоко и къркаха жестоки коктейли.
  • 75 Българина

    12 0 Отговор
    Това което никой журналист не стопля, е че Цацаров и Гешев работят по списъка от Лангли. И двамата бяха на ОБУЧЕНИЕ И ОДОБРЕНИЕ ТАМ. България е планирана като зона за преместване на ядрените ракети от Инджирлик. За целта тук трябва да се разчисти изцяло от руски интереси. Банев, Арабаджиев, Божков, Митов, В Златев, Ц Василев, Бобокови. Всеки един от тях е имал или има руски фирми или банки стоящи зад него или бизнес с Русия. Да не ги изброявам с подробности. Списъка не свършва със Златев..... В неговия случай се цели изтегляне лукоил от България чрез смяна собственика на рафинерията с американски. Герб ще изпълнят поръчката за да са на власт, това е сделката..
  • 76 1234

    5 2 Отговор
    Имам усещането че на есен ще ударят и една друга група свързана с Русия....
  • 77 Гоче

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Лили":

    Ти па одека се пръкна!?
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Каун

    5 5 Отговор
    Колко трябва да си прост за да си гербер- боковист?
  • 80 аз съм Веска

    0 0 Отговор
    Прецакал се е коментаторът -ГОСТ .Нацията ще вземе в свои ръце бъдещето ,във вид на корона . Нови, стари богаташи ,няма да имат възможност да се противопоставят на протестната воля .Народа се нагледа на циркове , шашми , и престъпна законова акробатика .
    ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ Н.Ф. ДА ОГЛАВИ МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО.ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО -НЯМА ДА ЧАКАТ ОБВИНЕНИЯ - ЩЕ НАПУСНАТ СТРАНАТА , ПРЕДИ ТАКОВА ДА ИМ Е ПРЕДЯВЕНО ....А ТОВА СИ Е ПРИЗНАНИЕ ЗА ГРЯХ, И РАЗЧИСТВАНЕ .ЗНАЕТЕ ЛИ, ТОЗИ СЦЕНАРИЙ Е ПРЕМИСЛЕН ОТ ДУХОВНИЦИТЕ . ТАКАВА Е НАГРАДАТА ЗА ВСИЧКИ МЪЛЧАЛИВЦИ , ПОЗВОЛИЛИ ПРЕЗ ПРЕХОДА ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ .
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Пак съм Я

    1 2 Отговор
    Аз си мисля, че от Брюксел и Вашингтон са поставили ребром някои въпроси. Дали са и срокове. Три са най важните. 1, да се ликвидира руското влияние и да се изчисти държавата от руска агентура. 2, да се ликвидира мутренската икономика и мафиотите на прехода (свързано е с първото). 3, да се реформира изоснови армията, полицията и съда. Сега децата на прехода, пищят на умряло чрез журналисти като този. А, той ни казва, че ако държавата ликвидира бизнеса на кредитните милионери и мутрите, ще дойде Пеевски. Смешник, как ще стане това? ДПС трябва да спечели самостоятелен мандат, което е голем Ъпсурд. Другия вариант е нова тройна коалиция. Още по труден вариант. Най лесно е Радев да назначи Пеевски за служебен премиер, но това ще значи политическа смърт за Радев. Той обаче има политически амбиции и не ми се вярва да се жертва за когото и да било. Просто ще станем свидетели на края на прехода, физическия край.
  • 83 Станишев

    0 0 Отговор
    Спокойно бе коментатори-всезнайковци , всичко е под контрол. Все някой някога трябваше да почне да чисти авгиевите обори. Кой ако не бате ви Бойко. Един по един, лека полека. Ха познайте кой ще спечели следващите избори. Аз знам , ама няма да ви кажа. :)
  • 84 9882

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "РЪМПЕЗИ":

    Не думай!
  • 85 8285

    1 0 Отговор
    Ластици,ластици,ластици...
  • 86 войводата

    0 0 Отговор
    ИМА ЛИ ОЩЕ ЗАДРЕМАЛ НАРОД ИЛИ МНОГО ГЛУПАВ
  • 87 Хаджиментов

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Някой си":

    Че кажи го де, след като е толкова просто!
    Но не ми разказвай приказки, че скромният служител Илия Павлов изведнъж е получил свише прозрение и заминал за Малта да реже подводници за скрап, от което забогатял и основал Мултигруп, в която държавата, в знак на преклонение към таланта и способностите му е изсипала сума ти предприятия и дтруги активи, а Димитър Иванов, оня същия от 6-то, се е явявал на интервю пред него за да му стане вице президент.
    Или пък че Кюлев е направил стотици милиони от 1 безплатно вестниче и една фирмичка за недвижими имоти за да си отвори банка.
    Или пък, че Делян Пеевски е такъв вундеркинд, че на невръстните 20 години, със средно образование, става член на борда на директорите на пристанище Варна-Запад, а смо годинка-две по-късо вече е зам. министър и управлява Държавния резерв.
    С такива "способни" хора е пълно в нашата татковина.
    Наистина е просто - способни са и толкова.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове