Last news in Fakti

4 Юни, 2020 14:51 6 484 26

Методи Андреев: Ще стане интересно, ако Кьовеши предложи Божков да стане защитен свидетел

  • методи андреев-
  • васил божков-
  • корупция-
  • хазарт

Това е възможно развитие на нещата

„Когато става въпрос за далавера, българските висши държавни чиновници много ясно и бързо се ориентират, затова няма нужда да ги подканяш… Колкото и да е шеговито това, което разказва Васил Божков, има достатъчно материал за започване на досъдебно производство. Друг е въпросът дали България има желание това да се случи. Мисля, че не“. Това каза пред БНР Методи Андреев, бивш депутат и експредседател на комисията по досиетата.
Според него става дума за точни персонажи и твърденията на Божков са вид свидетелски показания:

„Ако новата европейска прокурорка Лаура Кьовеши се сезира и предложи на Васил Божков да стане защитен свидетел, ще стане много интересно. Това е възможно развитие на нещата“.

В предаването „12+3“ Андреев допълни:

„Точно този тип елит трябва да бъде проверяван и санкциониран. Но не вярвам, че ще стане. Вярвам, че се е появил нов център на финансово-политическа власт, който знае много добре, че най-добрата защита е нападението“.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 43 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахахаха

    78 3 Отговор
    Главният прокурор да е наш човек също е добра защита
  • 2 goni

    53 1 Отговор
    Че за какво трябва някой да се съгласява?!:) Подхваща ги великата Кьовеши и готово!:) Ха-ха-ха! Прах в очите на хората!
  • 3 Хрониките на герберлунгия

    102 4 Отговор
    Ако чакаме Кьовеши да ни оправи бакиите, а не вземем в ръце камене и дърве, ще си останем с чакането.

    Коментиран от #25

  • 4 Гонзо

    19 43 Отговор
    Ако това стане категорично правосъдието не е право.Какъв свидетел той организатор.Все едно Ал Капоне да е защитен свидетел.А Методи също е търгувал с влияние и то не отдавна

    Коментиран от #14

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Майна

    72 7 Отговор
    Да, най=добрата защита е нападението, затова всички трябва да излязат на площадите.Това ще накара Кьошеви да задейства дело. И ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ МАНИПУЛАТИВНИ ИЗКАЗВАНИЯ, ЧЕ НЕ ВЯРВАТЕ ..НЕЩО ДА СЕ ПРОМЕНИ.БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОВЯРВАТ , ЧЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО СА СИЛА И....ВЛАСТ ДА ИЗМЕТАТ ШАЙКАТА

    Коментиран от #7

  • 7 criminal

    19 2 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
  • 8 Дай

    28 0 Отговор
    Боже. Тогава горните ешелони на властта в България ще пръднат.
  • 9 Ван дер Любе

    36 7 Отговор
    Няма ли опасност Борисов, Горанов и Менда да се укрият? Не е ли редно Цацаров да ги арестува и да стоят при строг режим?
  • 10 Овчар

    25 9 Отговор
    Все едно да хване вълка за защитен свидетел срещу овчаря. Андреев, Кьовеши не я подценявай! Тя е била действащ прокурор, а не безработен соросоид, който между желано и въжможно не прави разлика.
  • 11 Stormtrooper

    38 1 Отговор
    Нали това чакаме - нека да стане интересно. Борисов лично ни брои колко автомобили има "от най-евтините". Толкова няма и в Германия, а най-бедната страна ги има. Как става така? То за това винаги чакаме спасение от вън.

    Коментиран от #12

  • 12 Майна

    29 5 Отговор

    До коментар #11 от "Stormtrooper":

    Стига сте чакали бее, стига сте били наблюдатели на шахматна партия бее!!!Стига сте коментирали стари муцуни, които се имат за единствени фигури и партии.ИГРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКРАТИ. НИЕ ВЕЧЕ ДОРИ НЕ СМЕ И ПЕШКИ...!!! МИСЛЕТЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ СТОИ ПО-ВИСОКО ОТ НАРОДА!!!!!

    Коментиран от #13, #17

  • 13 Какъв народ бе?

    23 4 Отговор

    До коментар #12 от "Майна":

    Народ имаше, когато бяхме Народна република, сега има само стадо овце, които колкото и да са многобройни, никога няма да се изправят лице в лице с глутница вълци!

    Коментиран от #24

  • 14 ам знам ли

    15 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гонзо":

    с италианската мафия точно така е станало.
  • 15 Подкрепям

    28 3 Отговор
    Методи е един от малкото общественици, който хваща нещата и има смелостта да ги каже на глас.

    Коментиран от #19

  • 16 ЦАЦАРОВ

    22 3 Отговор
    ИВАНЧЕВА ЛИ Е КОРУМПИРАНА ИЛИ ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ?
  • 17 Stormtrooper

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Майна":

    Олигарси, политици, съдии - те да не би да са извън народа? На всякъде има от по-горе изброените, но явно важното е какъв е народа. Защото никой не се е родил, нито политик, нито съдя.
  • 18 аз съм Веска

    11 1 Отговор
    България съвсем скоро ще се откаже от услугите на международният съд. ОСВЕН ДА ХИТРЕЯТ , НЯКОИ ТРЯБВА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СИ ИЗКАРВАТ ПАРИТЕ И ПО ПОЧТЕН НАЧИН .
  • 19 Андреев до сега е супер

    12 1 Отговор

    До коментар #15 от "Подкрепям":

    Явно, не е крал, като другите.
    А може, и да му повдигнат обвинение и затова, че не е крал!
    Доколкото познавам тази Прокуратура, това е съвсем възможно.
    Изпитал съм го на гърба си!
    Започва се така
    ,- ти като го видя, че краде ,защо не го докладва,значи сте заедно
    значи, укриваш доказателства и така затрудняваш по този начин истината да излезе наяве.
  • 20 Цървул

    6 13 Отговор
    Методи,когато беше във властта, си беше прост, сега си се развил положително назад! Как Кьовеши ще застане зад Божков, клетия сиромах е с обвинения за убийства,финансови злоупотреби,задължения и кой знае колко още мушангии!
    Смири патоса и лиричния порив към поезия,от теб няма да излезе нов Гео Милев:-))
  • 21 безпартиен

    8 4 Отговор
    Няма да стане!Докато имат полза/финансова/ от нашите управляващи,нищо няма да се промени!Нима тези в "демократичните" страни преди 1989 не знаеха какво става тук у нас,как се съсипваха човешки съдби и живот???Наивно е да се мисли,че стената е била плътна и нищо не са видели и чули!!!Не е имало репресии срещу едни и привилегии за други?Няма виновни?Няма!!!Сега децата и внуците им са новите управляващи в законодателна,съдебна и изпълнителна власти,в икономиката!!!!
  • 22 мишок

    0 4 Отговор
    Да бе и той като се върне :) - стига приказки, всеки знае как е ситуацията, гонят ли се от най-високо ниво трябва да бягаш!
    Играта при големите пари е сериозна, затова и нямам... да се спя спокойно и да си мишкувам!
  • 23 Ввв

    15 2 Отговор
    Абе тъпи ганьовци,човекът е прав,вземете малко се образовайте,в Европа и в Америка точно така правят,един издънва десетки мафиоти и корумпирани чиновници,прокуратурата е доволна,а защитеният свидетел лежи минимални години,ако въобще лежи,зависи от договорката!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 123

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хрониките на герберлунгия":

    Ще си останат с чакането, те все чакат някой друг да им изчисти, построи, плати и направи и за това са в това мизерно положение.Хоратаот ЕС пари им подаряват за да им вдигнат стандарта на живот,техните народни избранници най безцеремонно крадът тези пари, и си вдигат собственния стандрт на живот само.
  • 26 г-н.Р.Р.***

    1 2 Отговор
    Не че не е интересно ,, но дано ти дават по някой лев за всички интервютата момък...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове