Last news in Fakti

5 Юни, 2020 22:15 14 129 203

Бойко Борисов: Не съм взимал пари от Божков. Взехме му бизнеса в полза на държавата

  • бойко борисов-
  • васил божков-
  • владислав горанов-
  • менда стоянова-
  • обвинения

Министър-председателят коментира редица теми в предаването ''Панорама'' по БНТ

Бойко Борисов: Не съм взимал пари от Божков. Взехме му бизнеса в полза на държавата - 1
Кадър: БНТ/Панорама

''Според някои от кризата сме излезли по-богати ли? Не! Излязохме по-бедни, но излязохме живи и здрави в огромната си част. Брутен вътрешен продукт се прави с работа, не с лежане и с почиване. Спасихме живота, хората, сега с работа, на правилните места да се сложат парите, продължаваме напред'', това заяви премиерът Бойко Борисов в предаването "Панорама", излъчващо се по БНТ.

Той обясни, че в момента има медикаменти и респиратори за лечение на 30 000 души. На въпрос защо така рязко се сменят мерките, премиерът обясни, че не е рязко, а всичко е изчислено - брой заразени, брой оздравели, брой починали, брой болнични легла.

Борисов заяви, че вирусът не е победен и той изобщо не е свършил. "Надявам се, че с мерките, с дисциплината, с това, че самите хора усвоиха правилата - дистанция, дезинфекция, внимание, това е изключително важно да продължи.''

''Нашите мерки бяха първи, най-навременни и най-леки. Нашите съседи затвориха църквите, затвориха джамиите, затвориха училищата, затвориха хората в къщите, излизаше се само с разрешение на полицията. Ние всеки ден пускахме - паркове първо, после градини, после ресторанти, едно по едно, но заедно с народа, спазвайки правилата, за да свикнем да живеем и максимално бързо да се върнем към нормалния живот, защото нормалният живот помага за психическото здраве'', категоричен бе премиерът.

Той възрази на тези, които са го упреквали, че е избрал Мутафчийски, Кунчев и Кантарджиев за водещи фигури в Щаба, вместо да сложи там доц. Мангъров или проф. Коста Костов. ''Между двете теории - аз бях точно по средата. Спазвайки и затискайки много бързо тези клъстери, които се появяваха, както Мутафчийски настояваше, а в същото време много бързо отпускайки местата - там където позволяваше. Затова излязохме първи от строгите мерки. В спора се ражда истината. Няма теория, няма учебник, няма литература, по която да извадиш и да кажеш: ''за коронавируса правилото е... няма такова!'' Издъниха се най-големите държави. Измряха им хората. Във Великобритания, в САЩ, в Русия, в Бразилия виждате какво става сега, издъниха се!''

На въпрос защо е било нужно хората да се плашат с чували за трупове, Борисов отговори, че това е информираност.

Борисов изтъкна това, че България първа си е направила предпазните облекла, както и това, че сме започнали да правим плазма. ''Ние първи си направихме облеклата, маските, очилата, първи започнахме плазмата да правим - в момента маса народ дава кръв, правим плазма, замразяваме, подготвяме, затова и толкова много хора излекувани имаме. Благодарение на нашата индустрия успяхме да направим облекла от най-добрия клас. В момента зареждаме Германия, Австрия, цяла Европа - с най-доброто, а не от Китай. В началото нямаше шлемове, маски, заводът в Смолян, който правеше ски, започна да прави маски и очила.''

Съседните държави всички са си признавали - президентът Вучич и много други казват, че гледат Бойко какво прави, за правят и те така. Но и големите европейски държави", коментира Борисов. И даде за пример Германия, която вчера свали ДДС-то за 6 месеца. Той призна, че свалянето на ДДС-то за книгите му е било голяма мечта.

''Ресторантите ги затвори кризата, коронавирусът ги затвори'', категоричен бе премиерът.

Министър-председателят горещо защити политиката си за строежа на ''Балкански поток'', както той го нарича, като изтъкна, че този проект ще е от голяма полза за България, защото ще получаваме транзитни такси.

Борисов коментира и проекта ''Белене'': ''Ще видите, че и ''Белене'' ще стане един фантастичен, огромен проект.''

Премиерът бе помолен да коментира и непрекъснатите обвинения на Васил Божков срещу представители на институциите, в това число и към него: ''Да. Бизнеса му го взехме в полза на държавата. От времето на главен секретар не се обяснявам с обвиняеми, като има червена бюлетина и 18 обвинения е нормално да не ме обича. Много ги обичам карикатурите'', заяви Борисов, а след това се закани, че когато вече не е министър-председател и той ще започне да прави комикси и карикатури: ''Сега съм "скопен", защото съм премиер. Ще дойде време да разказвам.''

Бойко Борисов заяви, че лотарията е национализирана сега, защото в предишните години това не е било приоритет в неговите управления.

''Как ще взимам пари от Божков? От Божков съм получавал една пура в централата на ГЕРБ, беше дошъл заедно с ръководители на bTV'', отговори Борисов на въпрос на водещия дали някога е взимал пари от обвиняемия бизнесмен Васил Божков. 

Премиерът в ефир се закле, че никога не взимал пари от Божков. ''Ако може да ми се търси морална вина е за това, че съм помагал на футбола. Българският футбол беше в колапс'', каза Борисов, след което започна да изрежда отборите, на които е помагал.

''Закон не е променян в услуга, на който и да е било'', категоричен бе той.

''Тези мекерета така действат, в Костинброд беше така, Мая Манолова тича, Бареков, само телевизията е друга'', добави Борисов.

Бойко Василев потърси коментара на премиера и за бившия втори в ГЕРБ - Цветан Цветанов. Борисов заяви следното за някогашната си дясна ръка: ''Колегата Цветанов направи каквото можеше за ГЕРБ. Сега прави каквото може, за да го разбива. Пожелавам му успех, хората ще видят кой е бил искрен.''

Бойко Борисов направи коментар и за казуса със строежа край Алепу: ''Понеже вчера изпратих там директора на ДНСК, преди да дойда, му казах: ''Гледай ме внимателно какво ще кажа, защото си ми доложил, че този първи етап е подпорна стена, а вторият етап е курортен комплекс, който с огромна степен на вероятност няма да се строи. Сиреч, ако това е подпорната стена и вие ме убеждавате, както и всички българи, че тези кутийки там не са хотел, това ще стане едно прекрасно местообитание на птички, на животни, на по-големи птици, прекрасна подпорна стена с гнезда.''

Министър-председателят нарече действията на КЕВР, които първо обявиха увеличение на цената на тока, а след това обявиха намаление, като пълно малоумие. Той обаче отрече, че им е оказвал натиск.

Според Борисов коронавирусната пандемия е най-лошият късмет. ''Държавата във всяко едно отношение вървеше нагоре. БВП, строителство, всичко'', коментира той.

''Само Радев се радва или страда от рейтингите. Това са моментни работи, няма никакво значение. Сега като пчелички трябва да свършим работа'', каза още министър-председателят Бойко Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 81 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бойко Тиквезов

    325 13 Отговор
    "Не съм взимал пари от Божков, взехме му бизнеса в полза на държавата", а КОЙ е държавата? - Аз!

    Коментиран от #42

  • 3 Кадъната

    23 136 Отговор
    Мнги умен този Бойко многи жив и здрав.
  • 4 Майна

    230 14 Отговор
    Хахахаха...Aбе сънародници, Какво чакате ОЩЕ????

    Б

    Коментиран от #95

  • 5 ЛЕОН

    308 6 Отговор
    Що не взе лафките в полза на държават или Булгартабак или Амерските Марици?

    Коментиран от #191

  • 6 Сойка Присмехулка

    253 9 Отговор
    Нямаше нужда да чета статията. Изражението му говори достатъчно.
  • 7 888

    210 11 Отговор
    Льжец.
  • 8 Рабад

    240 7 Отговор
    Ще чакате външни инвестиции след такива изказваня, ще чакате!!!
  • 9 габровец от варна

    156 5 Отговор
    Абе само така да попитам....Има ли изобщо честен политяга в Бг?И да не е откраднал така...?

    Коментиран от #94

  • 10 Мерзавец..

    148 5 Отговор
    .. 100% чиста проба 100 карата!
  • 11 Майна

    184 5 Отговор
    Ма толкова излекувани имаме..
    Ма Белене -тскъв фантастичен проект, ама аз ,вече не зная какво говоря, щот не знам къде се намирам..
    То такъв резил НЯМА...

    Коментиран от #44, #70

  • 12 Майна

    82 6 Отговор
    Ма толкова излекувани имаме..
    Ма Белене -тскъв фантастичен проект, ама аз ,вече не зная какво говоря, щот не знам къде се намирам..
    То такъв резил НЯМА...
  • 13 Жени Толстолобчева

    166 5 Отговор
    Ти и къща в Барцилона не си строил , само каза на друг да ти я построи хихихи
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 РЪМПЕЗИ

    145 6 Отговор
    НЕ СЪМ ИЗУМЕН...ТИПИЧНО ПО БАРЦЕЛОНСКИ...ОБАЧЕ КЪДЕ Е БОРИСЛАВА ЙОВЧЕВА...И НА МАРС ДА Я ИЗСТРЕЛЯШ ПАК ЩЕ Я НАМЕРИМ...ЗАЩО НЕ МУ ЗАДАВАТЕ ВЪПРОСИ ЗА БОРИСЛАВА...ПРАВИЛНО..ОСТАВЕТЕ Я ЗА ДЕСЕРТ...
  • 16 Фактъ

    151 5 Отговор
    Див популист , примитивен ллъжец !
  • 17 Няма Мая ми вече

    15 12 Отговор
    Кой ...л .бал
  • 18 1001 нощ

    76 5 Отговор
    абе добре върви държавата, строи се, и за нас и за бизнеса ....
  • 19 Аргонавт

    125 3 Отговор
    Смях в залата!!! Любимо цвете нарцис, не магнолия🤣🤣🤣
  • 20 az#Оставка!

    174 2 Отговор
    Бойко Борисов: Не съм взимал пари от Божков, взехме му бизнеса... Ето че и без бой си призна...
  • 21 Лост

    91 1 Отговор
    Така е в паралелните светове.
  • 22 Уауууу

    134 3 Отговор
    Чучелото почна та се кълне по телевизора! Нещата загрубяват! Очаквам Цецко апртамента да размаже мутрата в следващите дни!
  • 23 Centurion

    140 5 Отговор
    Те и комунистите така направиха след 9.септември 1944 г,взеха бизнеса на хората в полза на държавата.А това как креспондира в Европейските норми???Не можете да избягате от себе си,и от това което сте.

    Коментиран от #192

  • 24 ЗАПОЗНАТ

    10 96 Отговор
    Както винаги точен и убедителен

    Коментиран от #61

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 2347

    87 2 Отговор
    Пунта мара!🔒
  • 27 Бойко бекапето

    54 5 Отговор
    Няма да има нищо,ще се договорят,това предаване днес беше сигнал към племенника на ДС ген.Семерджиев, черепа .2седмици в Дубай беше и адвоката на дебелян.от една престъпна комунистическа клика са
  • 28 Вселено, Вселено моля те самосезирай се

    89 3 Отговор
    Много се кълне този "човек" ?
  • 29 Бобо

    95 2 Отговор
    Заклевам се да ми вземат Барцелонската вила ако лъжа или щерката от мис бикинитУ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Обикновен овчар

    99 2 Отговор
    Като остарее алчния вълк единак става за смях на кучетата!
  • 33 Ахахах

    105 2 Отговор
    Позорно е това. Не мога да понасям изчанчените комунета и техните отрочета! Как ложе това недоразумение да е премиер?! Как може?! Та това е унижение!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Боко

    96 2 Отговор
    Взехме му бизнеса в полза на държавата, КОЙ е държавата - Боко , много интересно хаха
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 123

    69 3 Отговор
    Ако Борисов директно не е вземал пари от Божков някой друг от ГЕРБе вземал вместо него,също като суджуците.. Газопровода и Белене са стратегически и печеливши обекти от които страната се нуждае.

    Коментиран от #170

  • 38 Анализаторр

    66 2 Отговор
    Пунта Мара, Белене. ХаХаХа. Според специалистите бетона налят досега и престоял 30 години на площадката на Белене не става за нищо. Реакторите са уникално оборудване и предполагам, че идват със сертификати за хидравлични изпитвания и тестове на заварки. За да се поеме гаранцията на производителя, те трябва да се монтират според предписанията му и по негов проект.Това да не е да купуваш картофи от Банкя. Честна пионерска спомням си за един кратуняк, който се пробва да търгува в Иран с уникално оборудване.

    Коментиран от #43

  • 39 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    6 84 Отговор
    ДРУГАРИ....БАЦЕТО ПАК ШЕ ВИ ПРАСКА НА ИЗБОРИТЕ...МНОГО СТЕ СЛАБИ ДРУГАРИ...С ТОВА РЪКОВОДСТВО НИЩО ДОБРО НЕ ВИ ЧАКА

    Коментиран от #69

  • 40 ле ле

    74 2 Отговор
    Тъпо братчет , мноо тъпо , ама супер тъпо. И частното предприемачество е част от държавата в нормалните разбирания , в ненормалните ти възприятия не знам как е . Всичко ти е мъгла Баце , непрогледна тъма. И държава не знаеш какво е , а си се водиш министър-председател. Иначе здравата си прегрел и яко ръсиш глупости.
  • 41 Симов

    38 4 Отговор
    Бойко може и да не е взимал пари, ама Шкембе войва е взимл
  • 42 Живков

    67 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бойко Тиквезов":

    Започваме с държавни бензиностанции, после ще комасираме земята и ще направим ТКЗС-та.За ВИК е ясно, ще става държавно.После по-малки предприятия и малки ТВ ще ги слеем в Общо предприятие, което ще е държавно и БТВ и НОВА ТВ.Ще бъдат под обща мярка България и България с абревиатура ..ББ!!!!
  • 43 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    8 61 Отговор

    До коментар #38 от "Анализаторр":

    ТАКА ГОВОРИХТЕ И ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ БОЙНИ САМОЛЕТИ....СЕГА МЪЛЧИТЕ,КАТО ДУП...ТА......

    Коментиран от #59

  • 44 Гешо

    42 1 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    Той говори за острова Белене бре!!!!!

    Коментиран от #63

  • 45 Само мрънкате

    6 31 Отговор
    Нали има избори.
  • 46 Obersturmbannführer

    31 1 Отговор
    Боко - СИРЕЧа! Ааххахахххахахах..ритард!
  • 47 123

    8 57 Отговор
    Прав е Борисов че с лежане, пиене на кефе и пушене на цигари в кафенетата по-богат не се става , става се с много работа и достъпни цени.
  • 48 Петър

    54 1 Отговор
    Да мине и аз да му дам вдна пура,че яко го е закъсал,пък беше и бе заплата по-време на пандемията,може и някой лев!
  • 49 Гавазов

    4 53 Отговор
    Каква е тая какафония?! Вместо някой да се зарадва, че това място няма да бъде опасно за хората и ще се укрепи и може да има нещо готино и модерно, вие започнахте да скимтите
  • 50 Кората

    3 52 Отговор
    Нека да престанем да си мислим, че трябва да има дествени плажове и всичко трябва да е непипнато, живеем в 21-и век все пак! Това се прави за добро! Искаме туризъм, а не даваме ръка нищо да пипне. Как ще се увеличи БВП?!
  • 51 сужуци

    60 2 Отговор
    Освен да взимаш бизнеси, за Барцелона нещо да кажеш?
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ваньо

    42 0 Отговор
    Ся глей дън излезе някой запис тип бира с Божко
  • 54 Майна

    69 4 Отговор
    И кои наричаш мекерета , г-н Премиер, как си позволяваш такива определения.Преминахте всякакви граници и показвате колко сте уплашен.Страх ли ви е.? Спяхте ли на пухена възглавница , докато някои не заспиваха от притеснения за утрешния си насъщен...????

    ?
  • 55 ле ле как само плещиш глупости

    56 2 Отговор
    По-тъп от Баци може да е само стресиран Баци.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Пешо

    32 0 Отговор

    До коментар #31 от "СВЕТИ БОЙКО-ПОБЕДОНОСЕЦ, ДА СЕ СВЕТИ":

    Aмa cи гoтин!Мнoгo ирoния и дoбрe cи вaдиш минуcитe.Дoбрe ce прaвиш нa луд.Вaжнoтo e ,чe ти oбръщaт мнoгo внимaниe.Eй щe cпeчeлиш нaгрaдa зa нaй-мнoгo кликoвe.
  • 58 Васил Левски

    50 2 Отговор
    Сега и цецо апартамента,ако излезе и каже истината,с гробарите е свършено...Остава да видим,какво ще направи гешеФ...Макар и да е ясно,че няма да направи нищо...
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Раздавам истинки тениски

    25 4 Отговор
    С лика на Бойко Борисов.Безплатно.
  • 61 Центрист

    28 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЗАПОЗНАТ":

    Много е точен във WC-то, но панталона е опръскан.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Анализаторр

    22 0 Отговор

    До коментар #44 от "Гешо":

    Да не е имал предвид, модерно общежитие за гербави???
  • 64 Туй значи че

    40 2 Отговор
    Можете да вземете каквото ви се иска от които си искате. ПОКОЙНА БЪГАРИО.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Иван

    55 1 Отговор

    До коментар #62 от "ГЕРБ-ПОБЕДА-ВИНАГИ":

    Затова си прав! Метресата на Борисов Борислава Йовчева през 2006 година спечели конкурса МИС БИКИНИ на който присъстваше столичния кмет тогава Бойко Борисов. След това Йовчева стана манекенка към модна агенция ИНТЕРМОДЕЛС. През 2012 година внезапно изчезва от модните подиуми и минава в неизвестност. През 2013 година на въпрос към Борисов има ли жена до себе си той отговаря- " Да имам една много красива и неповторима жена. Когато спра да се занимавам с държавните дела ще отида при нея и ще си бъдем вечно заедно. Няма да казвам коя е защото ще я разкостят милата"..След няколко месеца на футболна среща в Пловдив между ветераните на Витоша Бистрица и младежите на Локомотив Пловдив вестник Марица излезе със статия- " Премиера Борисов на футболното игрище срещу шурея си Станко Йовчев"..Станко Йовчев е брат на Борислава Йовчева. Мисля фактите са категорични и едва ли има вече някой да се съмнява кой е купил къщата в Барселона за 5 милиона евро,кой е купил бутиците и Порше-то на Борислава!
  • 67 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    27 6 Отговор
    МУТАФЧИЯТА МУ Е ИЗПИСАЛ ЛЕКАРСТВА ЗА ...ЕГО...ЗАТОВА БАЦЕ Е ТОЛКОЗ УМЕН ..ДРУГАР

    Коментиран от #147

  • 68 ГД БОЕЦ

    61 1 Отговор
    Журналистите да зададат само един въпрос на Борисов!? Имате ли дете от Борислава Йовчева и готов ли сте да си направите ДНК тест? И случая приключва!! БУДА СЪЩО!
  • 69 фосил

    32 0 Отговор

    До коментар #39 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    какво бсп ,герб,дпс ,патриоти и т.н. та те са едно и също-СТАТУКВОТО!
  • 70 criminal

    35 1 Отговор

    До коментар #11 от "Майна":

    Батето в целия си блясък........
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 шеремет

    38 1 Отговор
    Защо ли на този лъжец не Му вярвам
  • 73 Б.Х.

    41 1 Отговор
    Нагъл, по нагъл, най нагъл. Що е то? ....
  • 74 Конституция на България

    50 0 Отговор
    Чл. 17.

    (3) Частната собственост е неприкосновена.
  • 75 Баш манго

    5 30 Отговор
    Аууууу много трол тука ,повече от факултето сиганите
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Имигрант

    44 0 Отговор
    Тъжен е нещо Баце. Дали щото се закле в нищо невиновните му внуци...
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Geo

    48 1 Отговор
    Васил Божков е достатъчно подготвен за такава борба. Той има собствена служба за сигурност и всички знаят това, тъй като в нея работят бивши колеги от националните служби за сигурност. Той има хора, които се занимават с анализ - Славчо Марков от БОП. Има група, която се занимава с проучвания. Човек, който има милиард и нещо в банки, може да си позволи всичко това", напомни Радулов.
  • 80 Фактически

    48 1 Отговор
    Това си е чист комунизъм-одържавяване на частна собственост.После кажете,че в България е имало някога демокрация.
  • 81 Гост

    47 2 Отговор
    Лъжа, лъжа, лъжа, лъжа, лъжа, лъжа след лъжа. Нямам приятел, който да гласува за герп, покрай мене всичко живо псува герп, както и поклай моите приятели, как така му се вдига рейтинга. Тоя, уж, читав журналист се води!🤔 Как така казва, че еди коя си агенция му вдига рейтинга?! Как бе, г-н Василев?
  • 82 Човек

    32 1 Отговор
    скрий се моля те от сърце те моля.Нито искам да те виждам нито да те чувам.Проклет да си човек.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ВАТМАН

    45 1 Отговор
    Бойко е за затвора...лошото е че са окупирали всички системи на бедната ни родина.Ако Ботев беше жив щеше да възстане против тая шайка изедници.Винивни са всички незрящи,които като зомбита гласуват за това изчадие.
  • 86 тттт

    34 2 Отговор
    Подлогата на пеевски прекали.
  • 87 Голяма фурма

    39 1 Отговор
    "Излязохме по-бедни, но излязохме живи и здрави в огромната си част"
    Странно. Не е ясно за кого става дума. Ние си седяхме #вКъщи. И какво? Безсмислени "икономически" мерки със заеми през ББР към банките с "нула проценталихва", но без банкови такси, застраховки и пр. 60/40 "помощ", предимно за футболни клубове и богати фирми резултат - под 10%. 75 милиона, отпуснати от ББР към ЧСИ в извънредно положение, без да има финансова отговорност към когото и да е.

    "Ресторантите ги затвори кризата, коронавирусът ги затвори".
    Всичката Мара втасала, та ресторантите станаха стратегически отрасъл.
  • 88 ггг

    43 2 Отговор
    Решили са да забранят часните хазартни игри ок. но защо трябва да го пъхат човека в затвора след кото с нищо не е по-лош от тях и те го знаят добре това .Жалка картинка в предвит постовете които заемат.
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Чобан Бочко

    20 0 Отговор
    Ех,колега, колега..
  • 92 гого

    36 1 Отговор
    БорисоФ целия потен,вече вижда райрания костюм и цецо апартамента,негов пазвантин в пандиза.

    Коментиран от #135, #142

  • 93 Елена

    60 2 Отговор
    С голяма погнуса изгледах интервюто на ГМР по Панорама. И установих следното: Първо тоя си вярва, ама яко си вярва! Не го е страх, а се чувства като спасител и е дълбоко възмутен, че има хора, които му го оспорват. Второ той се чувства незаменим и смята да стои во веки веков във властта. Някои наивно си мислеха, че ще подава оставка. Няма! Такива психопати, които са на светлинни години от реалността и нормалността, само с права лопата и АК можеш да ги изчегърташ от кокала, който са докопали. Той бил невинен. Не бил виновен за нищо. Даже за подпорната стена не бил виновен. То било отпреди. Той досега 10 години таквоз нещо не е видял. Ама ей на, видял и спрял. Което показва, че държавата продължава да се управлява на принципа АМН ако мине номера. ГМР е наистина на светлини години от нормалното. Толкова си е повярвал, толкова се смята за върха на еволюцията и че цял свят му се възхищава, че с нормални демократични средства

    Коментиран от #98, #99, #102

  • 94 8888

    11 6 Отговор

    До коментар #9 от "габровец от варна":

    Жан Виденов!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Asdfg

    34 2 Отговор
    Гешев, спиш ли?
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Язе

    24 1 Отговор

    До коментар #93 от "Елена":

    Уви, отново си права!
  • 99 1234

    13 16 Отговор

    До коментар #93 от "Елена":

    Лош психолог си, извинявай. Зад всичко това крещи зле прикриван панически страх
  • 100 Така се случва

    35 1 Отговор
    1.Къде са парите(евро) от Божков? Разбрахме, че не са нито левове, нито долари...
    2.Къде са парите за хората, предназначени за справяне с кризата?
    Или и тях гушнаха...
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Тук

    40 2 Отговор

    До коментар #93 от "Елена":

    Той има нарцистични отклонения! Все някой друг му е виновен, а той е перфектния, най-добрия.
  • 103 мисля че

    30 1 Отговор
    на този му трябва среден специалист,медик,който да разбира от фройдизъм и дарвинизъм
  • 104 Боки

    21 2 Отговор
    Държавата - това сме ние!!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 От Плевен

    35 1 Отговор
    Ако го слуша човек, който не е живял в България и не го познава, ще си каже : " Ето, това е управляващ, който милее страшно много за поверената му държава. Наистина, убедително говори. Но пък ние си знаем, че нещата не са точно така. Голяма корупция и шуробаджанащина царува тук. И всичко се прави, за да се облагодетелстват богаташите и определени лица. За къде ще ги носят тези пари , не знам. Липсва човечност и справедливост. Без това сме наникъде...
  • 107 Петьо Петров

    36 1 Отговор
    Значи си признава,че е взел бизнеса на Божков,уж в полза на държавата?!?Мисли за народа явно.Но народа го е избрал да ръководи държавата спазвайки законите и Конституцията на България.Чудно ми е как никой не му зададе въпрос на какво законово основание национализира частен бизнес и влиза и разграбва частно имущество без никакво право.Има обвиняем,но осъден ,не!Това е в разрез със законите и Конституцията.В демокрация ли живеем или социалистически тоталитарен капитализъм.?Или имаше друга дума за така устроена политическа номенклатура? Дали пък не беше Диктатура?!?
  • 108 МИРО

    37 1 Отговор
    ПОЧНЕ ЛИ ДА СЕ КЪЛНЕ, ОТЕКЪЛ Е. КЪДЕ ЛИ КЪТА МИЛИЧКИТЕ ПАРИЧКИ ТАЯ ГНИЛА ДУШИЦА?

    Коментиран от #111, #112

  • 109 Пепи

    33 1 Отговор
    ГЕШЕВ, ПОКАЖЕТЕ РИТОНА, БЕ. ДОКАЖЕТЕ, ЧЕ БОЖКОВ ЛЪЖЕ. Да, ама не смеете, щото ще покажете копие. Ами ако Божков е купил повторно оригинала? А?
  • 110 Бай Хой

    16 1 Отговор
    И такси на каква стойност плати БСТ от февруари до сега? И такси на каква стойност са платени за същия период през 2019?
  • 111 Бай Хой

    16 1 Отговор

    До коментар #108 от "МИРО":

    В Барселона
    ..
  • 112 Ооо

    10 1 Отговор

    До коментар #108 от "МИРО":

    при началниците и в Канада Акции в златодобива
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Дана

    29 1 Отговор
    Този е върхова форма на ефекта Дънинг-Крюгер!
    Боже, няма ли специалист, който да се заеме... да ни спаси от това изчадие?
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Пенчев

    27 1 Отговор
    Сам се кани в държавната ТВ, изпява си песента, по-скоро я изчита...И всичко продължава по същият начин, няма проблеми.Днешното му участие беше като цирка “Нощ”- четат се някакви глупости (горе-долу верни) и накрая журн алята питат за времето, цената на кг доматки и всичко е топ.Даже някакъв глу пак, днес обесняваше как можели да “заметат” починалите от короновирус, но били честни хахаха. То ако може още 200 да изпишем умрели от коронка, ще е най-добре.
  • 117 Филипов

    35 1 Отговор
    Как позволихме да дадем държавата на съвременния бай Ганьо. Не знам дали ще може да се възстанови България след управлението на този и шайката му.
  • 118 MBGA

    21 1 Отговор
    Истина! Правосъдие! Наказание! България! ЖИВОТ!
  • 119 Госあ

    20 2 Отговор
    Май за четвърти ще го изберете това нещо на снимката, нали ? Евала ! Нормален човек, поколение в тая кочина не би оставил.
  • 120 MBGA

    19 1 Отговор
    Манипулация! ДЕМАГОГИЯ! ПРАВДА! ЗАКОН!
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Олд Шетърхенд

    23 3 Отговор
    За кой ще гласувате другия път сраги сънародници ??
    Спите ли ? Кой иска да живее нормално?

    За Б.М. Б- Тиквата - чукнете -
    За С. Т .Трифонов - чукнете +
  • 123 Г-н Божков

    20 2 Отговор
    Изнервяте премиера ни. Спрете с рисунките и покажете какви доказателства имате. Хората чакат с нетърпение Вас, вместо сами да организират съдбата си. Бъдете така добър да оправдаете очакванията им, че повечето не виждат друг начин да спрат да ги грабят освен Вие да разкажете и покажете как са ги лъгали минимум 30 години, в който освен финансови трудности видях как много хора измряха, ама яко измряха. Бъдете и така добър лично да организирате и заплатите демократичните промени в страната, тъй като дори след много записи оповестени през годините, народа все още чака някой като Вас и може наличните Ви доказателства да не променят резултатите от престоящата изборна година. Чака се с нетърпение следващия Ви ход! Не само ние сме късметлии, че имаме такъв премиер, но и той е късметлия, че има такъв добър народ от който и Вие сте не само част, но и пример.
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Борисов:

    26 1 Отговор
    Аз в обяснителен режим с обвиняеми не влизам!
    Да, но и ВБ питаше защо му взимат бизнеса и тогава и ВС и ВГ а и ББ казаха, че никой не му е взел бизнеса, а само лиценза!?
    Сега как така изведнъж се оказа, че са му взели бизнеса в полза на държавата???
    А иначе не влиза в обяснителен режим... Къса му е памета за приказките, които дрънка. Личи си, че яко е изнервен и е на финала.

    Коментиран от #141

  • 126 Душко Попов-Цървуля от Ню Йорк

    15 1 Отговор
    В бг май няма истински десни партии,все отрочета на ДС,къде е бойкикиев,къде е оня дето по времето на БКП,дядо му е бил шеф на пристанището,и Бойко бекапето прати в Европарламента да лапа 20 хиляди евро заплата, Рада Кънев нали уж е десен ,що не се противопостави на болшевишкия напън да се национализират бензиностанциите,хазарт
  • 127 HohoBoho

    5 10 Отговор
    Ние сме правова държава.
    Бойко Борисов е невинен до доказване на противното.

    Коментиран от #134

  • 128 az #Оставка!

    28 1 Отговор
    Гледах го в Панорама. Толкова нервен не е бил за всичките си 10г. управление.... Вече е оцапал гащите!
  • 129 HohoBoho

    20 1 Отговор
    Може да пледира за невменяемост. С добри адвокати ще мине "по-тънко".
  • 130 ежко

    16 2 Отговор
    "Взехме му бизнеса в полза на държавата?!?"- да не съм чул повече, че Тиквата е антикомунист!Комунистите точно това направиха след 9 септември -всеха бизнеса на всички в полза на държавата!А кой е държавата?!?Кой ако не гражданите?!?

    Коментиран от #133, #144

  • 131 Тодор Живков

    29 1 Отговор
    Ей, чирака, не се пеняви. Да караме подред. Един месец и нещо след 13 март не можахте да осигурите тестване на хората. Видя се че сте изхарчили държавния резерв и здравната система е пробита. Няма персонал, заради ниските заплати, няма предпазни средства. Толкова с това, че хората са ви важни. Изхарчили сте 10 милиарда за няма и два месеца? За какво? Като гледаме безочието с тръбата за Перник веднага стигаме до извода, че Божков е прав за вас. Както се казва в конституцията частната собственост е неприкосновена. На каква база му взехте бизнеса? Без да е доказано, че има престъпление (все още не е осъден). Защо не затворихте Цветанов и да му бяхте взели апартаментите? И сега е ясно, че не може да си ги позволи със заплатите. Как Доган и Пеевски си позволяват такива имоти и охрана от НСО? Техните бизнеси, кога ще ги вземете? При положение, че крадете от държавата, когато взимате нечий бизнес за държавата, то го взимате за себе си. Пример, ти взимаш една сума за държавата от който ги е изкарал и след това ги раздаваш насам натам все едно са твои. Даваш ги на фирмите на Пеевски да строят некачествено и прескъпо. Погледните се и ще разбереш. Просто си записвай, когато взимаш парите на някого

    Коментиран от #143

  • 132 Румен

    13 1 Отговор
    Имаше нещо хубаво, но модератора го изтри.
    ,,Ако лъжем , да окьоравеят тия очи, който ме гледат".
  • 133 Ван дер Любе

    15 1 Отговор

    До коментар #130 от "ежко":

    И това им се брои за престъпление. Значи и Борисов е престъпник по собствените му думи. Гешев къде дремеш?
  • 134 Иванчева

    0 4 Отговор

    До коментар #127 от "HohoBoho":

    За разлика от всички останали :)

    Коментиран от #136

  • 135 Румен

    19 0 Отговор

    До коментар #92 от "гого":

    Имаше нещо хубаво, но модератора го изтри.
    ,,Ако лъжем , да окьоравеят тия очи, който ме гледат"!!!!
    Ша ви фърлям боб, ако не ша ви леем куршм!!!''Тези мекерета така действат, в Костинброд беше така, ама пак ша си напечатим и ша съм Я.
  • 136 HohoBoho

    1 1 Отговор

    До коментар #134 от "Иванчева":

    Йес! :))
  • 137 Дедовия

    18 0 Отговор
    Мдаа...следващата стъпка ще е: Ама той Цекито на подлъга бе уж имал доказателства за изнасилвания и крадене! Ние не сме виновни...той Цекито такова...И накрая Цекито ще го отнесе а България ще плаща огромни суми на Черепухин!Понимаете!
  • 138 Кога

    19 1 Отговор
    Мутра ще каже,че е вземал пари,никога.Престъпник ще признае,че е престъпник,никога.Те никога не са се признавали за виновни и за тях думата "никога"съществува а ние трябва просто да ги изринем
  • 139 Любо не мир

    18 1 Отговор
    Кога ще започне да национализира хотелите на морето и планините, за създаване на ,,Балкантурист" особено на Пампорово?.,,Шише джам" ,ще се преименува в ,,Бутилка стъкло", а ще национализира ли и в Плевен стъкларския?!!!!Да опартоса и Български черноморски флот на Домуса?
    2034 година сигурно ще има празник 45 години стига.
  • 140 Мутрс крадец национален предател

    15 1 Отговор
    В затвора!
  • 141 Гешо

    18 1 Отговор

    До коментар #125 от "Борисов:":

    Оплел се е яко в лъжи и не се контролира вече.Започнал е да прекалява с магистралите.Увеличил е дебелината на асфалта.
  • 142 HohoBoho

    12 0 Отговор

    До коментар #92 от "гого":

    По този повод съм си мислил, фантазирал...
    Да забегне в Дубай и да делят една квартира с Божков за да минат по-тънко
  • 143 Даскала

    15 1 Отговор

    До коментар #131 от "Тодор Живков":

    Как да си записва, като не умее да пише.Да не мислиш, че той пише във фейсбук?!!!Той всичко разпределя във вигвамите на Винету. Офшорен вигвам Барса, вигвам Каймани, вигвам щати фармацевтични заводи и т.н.
  • 144 Анализ

    15 1 Отговор

    До коментар #130 от "ежко":

    „Заклевам се, че не съм дал и един лев за глас и няма да дам“
    Един там си печати бюлетините, има спонсори, които плащат.
    „Заклевам се, че това е на 100% абсолютна лъжа, че
    не съм ограбил хазната и народът на България."
    „Мога да се закълна в каквото кажете.“
    ,,Ако лъжем , да окьоравеят тия очи, който ме гледат"

    Коментиран от #145

  • 145 HohoBoho

    16 1 Отговор

    До коментар #144 от "Анализ":

    Когато човек си е продал душата на дявола, няма какво да губи.
  • 146 HohoBoho

    21 1 Отговор
    Бойко Борисов: "Да. Бизнеса му го взехме в полза на държавата. "

    Как можете да вземете нещо, което не е Ваше?
  • 147 Пешо

    7 0 Отговор

    До коментар #67 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    ЕЕЕЕеееее, модераторът се усети най-после!!!!!Браво човек!:)))))
    Започна да ти изтрива постовете.Голям Майтап!!!!!
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 4888

    18 1 Отговор
    Защо още не е задържан в ареста с Горанов.Гешев какво чака.Г-н президент вземете отношение.

    Коментиран от #151

  • 150 ВСИЧКО Е ЗАКОННО

    17 0 Отговор
    КАКТО АСАНСЬОРА НА ПОЗОРА ЦВ.ЦВ.
  • 151 НКВД

    3 13 Отговор

    До коментар #149 от "4888":

    За тия не знам но за ГРИПЕНА и ИМПЕКСА е задължително
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Баце

    16 2 Отговор
    не лъже! Схемата е такава, че да не бъде уличен той не получава директни плащания. Той дефакто не отрече схемата- " Който е взел да отговаря". Парите отиват при кукловодите. След това той получава през поставени лица къща в Барселона, Горанов -замък край Боровец и т.н Не случайно американските и европейските служби са респектирани от схемата на българската мафия, която така е оплела държавни структури , банки, медии, офшорки... В тази схема Баце, Горанов,,Гешев, Пеевски, Божков, Вальо Златев са само куклите, на които се дърпат конците.
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Васил Левски

    11 1 Отговор
    Ти си глупав крадец и лъжец
  • 156 Георги

    16 1 Отговор
    1945 та година, комунистите направиха същото, нима се връщаме към комунизма? Едва ли това е начина да докараме инвестиции от вън в България. Кой би дошъл да инвестира милиони, като знае че утре може да му вземат бизнеса в полза на "държавата"... По-тъпо оправдание не бях чувал, но от тиква какво друго да очакваме?
  • 157 Правосъдният министър

    16 1 Отговор
    Ада не забравяме, че Бойко Борисов е единствения осъден за клевета(лъжа). Тези кръстения не вървят много!
  • 158 ФК,,Цола Джирос Динамо Лаффчис Раев,,20

    8 3 Отговор
    Благодарение на другаря Борисов не ни изхвърлиха от ,,А,, група !Джиросаха ни на едно казино.
  • 159 movieman777

    10 0 Отговор
    кви глупости плямпаш ве агент будала-взел трохите от масата на мафиятаи ги дал в полза на държавата.ние народане пасен трева
  • 160 deadman1488

    7 0 Отговор
    нищоне си взел.а ти е дадено кокалче за да се затвори едното ти око да не ламтиш за много.
  • 161 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    2 10 Отговор
    БАЦЕ, КАРАЙ ПО СПИСЪКА НА БОБОКОВИ...ТИЯ ДРУГАРИ ОТ БСП ТОЛКОВА СА КРАЛИ НАРОДНА ПАРА ЧЕ ЩЕ ИМА ДА СИ КУПИМ ЕСКАДРИЛА F35 И ЩЕ ОСТАНЕ ЗА НЕКОЙ САМОЛЕТОНОСАЧ....ВТОРА РЪКА
  • 162 Случаен

    16 1 Отговор
    Не разбрах къде изчезнаха дежурните "матросовци" нежни остриета,пекински патици,биков ,оня с фурмите .Оставиха бащицата да се гърчи сам
  • 163 Нова приватизация

    9 2 Отговор
    Когато направя държавните бензиностанции, държавния хазарт, може и летището, ще ги приватизирам.

    Коментиран от #164

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Радой Ралин

    11 0 Отговор
    ПО ЖИЛАВ ОТ СПИНА, ПО КОРАВ ОТ РАКА............. ПРОСТАКА.
  • 166 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    1 11 Отговор
    ДРУГАРИТЕ ОТ БСП ЯКО СА КРАЛИ НАРОДНА ПАРА. САМО ПО СПИСЪКА НА БОБОКОВИ НАБЛИЖАВАТ МИЛИАРД ДОЛАРА.......С ТИЯ ПАРИ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ЦЯЛА...БАРЦЕЛОНА
  • 167 Bai nudals

    4 1 Отговор
    Без коментар...
  • 168 666666

    12 0 Отговор
    Значи ,който успее в бизнеса ,може да му бъде отнет в полза на държавата .Защо????Сигурно за не плащане на данък спокойствие.И защо престъпен бизнес ще се отнема в полза на държавата!?!?Освен ,ако самата държава не се управлява от престъпници и мутри .

    Коментиран от #172

  • 169 ЖОРО

    9 0 Отговор
    ТИ НЕУВАЖАВАНИ ОТ МНОГО ХОРА БОЙКО ПАРИ НЕ СИ ВЗИМАЛ...ТИ ОТКРАДНА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД СТРАШНО МНОГО ПАРИ...СРАМ НЯМАШ..ЛЕГНА НА АМУДЖИТЕ..КАКВА ДЯСНА ПАРТИЯ РЪКОВОДИШ....ТИ СИ ЛЯВ ПО РОЖДЕНИЕ,МИЛВАН С ЛЯВАТА РЪКА ОТ БАЙ ТОШО И ГАЛЕНИК НА ДОГАН,ЛУКАНОВ И ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ НА НАРОДА..ВО ВЪЗМЕИЗДВИЕТО ИДВА...КЬОВЕШИ КОЯТО ТИ НЕ ХАРЕСВАШ ЩЕ ОТВОРИ ОЧИТЕ И НА БЪЛГАРИТЕ КАКТО ГО НАПРАВИ В РУМЪНИЯ...

    Коментиран от #171

  • 170 Гост

    10 0 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    Божков даде бърз отговор: ПРката Арнаудова всеки месец е ходила в офиса на Божков. Вероятно много обича пурата му!?
  • 171 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    1 8 Отговор

    До коментар #169 от "ЖОРО":

    ЖОРКА, ОСЪДИ ГО ЩОМ Е КРАЛ МНОГО ПАРИ...САМО ДУМИ...КАТО...РАДЕВ
  • 172 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    0 7 Отговор

    До коментар #168 от "666666":

    ЩОМ СЕ ПРАИШ НА ТАРИКАТ И НЕПЛАЩАШ ДАНЪЦИ....НЕМА ЛАБАВО

    Коментиран от #173

  • 173 Случаен

    7 0 Отговор

    До коментар #172 от "БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП":

    Явно съм пропуснал нещо има едно болно мишле на апаратурата.

    Коментиран от #176

  • 174 Коларов

    6 2 Отговор
    Това свлачище трябва да се укрепи НЕЗАБАВНО! Създава реална опасност както за колите по пътя, така и за хората, а освен това да не говорим за пречиствателната станция, която е на броени метри от морето. При още едно свличане на земята какво следва?! Екокатстрофа ли?
  • 175 Мартин

    1 5 Отговор
    Разбирам, че някои хора искат да има дествени плажове у нас, но все пак живеем в 21-и век. Ако няма опасност за хората, окей, но в случая има и то е голяма
  • 176 Случаен

    3 0 Отговор

    До коментар #173 от "Случаен":

    Да се чете амбразурата
  • 177 Дончо

    1 2 Отговор
    Хайде вижте регистрите и вижте дали няма свлачище. На господата специалисти. При една екокатастрофа знаете ли какви ще бъдат последиците?
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Пико

    5 0 Отговор
    Строежът на Слепи е на ниво министър,Доган или Пеевски,иначе няма логика така да го пазят.
  • 180 Пико

    2 0 Отговор
    Строежът на Алепу .....
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    0 6 Отговор
    ДРУГАРИ В ПАНОРАМАТА НА БНТ СНОЩИ...БАЦЕТО НАПРАВО ВИ РАЗБИ А ..ВОДЕЩИЯ НЕ ЗНАЕШЕ КЪДЕ СЕ НАМИРА
  • 183 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    1 6 Отговор
    СПИСЪКА НА БОБОКОВИ....ОТПРАВНА ТОЧКА ЗА. ПРОКУРАТУРАТА
  • 184 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    0 6 Отговор
    ДРУГАРИТЕ В ТИХ УЖАС.......БАЦЕТО ЯКО ГИ ЗАНИТИ ...В
    ПАНОРАМАТА НА БНТ
  • 185 БСП....ВЕЧНАТА ОПОЗИЦИЯ

    3 3 Отговор
    МИЛИОНЕРИТЕ В БСП ТРУПАТ ПАРИ В БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ, ИМАТ ЧАСТНИ ФИРМИ,ХОТЕЛИ,ЗАВЕДЕНИЯ....ДЕЦАТА ИМ УЧАТ НА ЗАПАД В СКЪПОПЛАТЕНИ УНИВЕРСИТЕТИ.......ОБИКНОВЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА ТАЗИ ПАРТИЯ СА БЕДНИ,ОНЕПРАВДАНИ И ЕКСПЛОАТИРАНИ...ТЕ РАБОТЯТ ЗА МИЖАВИ ПАРИ, КОЛКОТО ДА НЕ УМРАТ ОТ ГЛАД.....НЯМА РАВЕНСТВО,БРАТСТВО...ВЗАИМОПОМОЩ...И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ СА В БСП.....КЪДЕ ГО СОЦИАЛИЗЪМА....ДРУГАРИ
  • 186 БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ХИТ ЗА ПРОКУРАТУРА

    2 1 Отговор
    И КАК СЕ КУПУВА ФИРМА С АКТИВИ ЗА ТРИ МИЛИОНА ЛЕВА....ЗА 70 000 ДОЛАРА
  • 187 Баи

    2 0 Отговор
    Те и след -9 ти 44 така са процедирали хората
  • 188 Герберастомор

    5 1 Отговор
    Нека да се уточни, Борисов не е вземал, крадял е ....
  • 189 Няма

    4 1 Отговор
    Такъв наглец като бодигарда. Този по наглост бие сто пъти Тръмп и Путин. Едно малко възмездие ще бъде, ако влезе на топло за няколко години. Служебно правителство веднага и ревизия на безобразията на тези олигофрени.

    Коментиран от #190

  • 190 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    0 2 Отговор

    До коментар #189 от "Няма":

    ТОЯ "НАГЛЕЦ" ВИ РАЗБИВА НА ИЗБОРИ ВЕЧЕ ДЕСЕТ ГОДИНИ...ЯВНО ХОРАТА СИ ГО ХАРЕСВАТ
  • 191 лфките са общи вече

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЛЕОН":

    Че, кой луд ,краде от неговото си?
    Чужда пу-ка ,кокали няма!
    Ръгай Стойчо, аз съм нещастна!
    Тези крадени милиони, са ги озверили, като крастави хиени!
  • 192 Ханко Брат

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Centurion":

    Борисов обича да говори за дядо си и комунистите и за това, че този дядо бил убит, но не споменава другия дядо, който пък е върл комунист и заради когото той става пожарникар в "Симеоново. Абе, може ли да убият дядо ти като враг на народа и да ти позволят да учиш в такова елитно милиционерски училище?!
  • 193 РЕАЛНО ..ТРЯБВА

    0 2 Отговор
    ДА МУ СЕ ПЛАТИ ЗА БИЗНЕСА. .АНТИКИТЕ АКО СА ЗАКОННИ МОЖЕ ДА ГИ ЗАДЪРЖИ.АКО НЕ СИ ПЛАТИЛ ДАНЪЦИ СТАВАШ ПРЕСТЪПНИК. .ТЪКА ЧЕ ТЕ МОГАТ ДА СЕ ОТНЕМАТ. .МНОГО СЛОЖНО. ..
  • 194 БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ХИТ ЗА ПРОКУРАТУРА

    1 2 Отговор
    НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНИ С БОБОКОВИЯ СПИСЪК....РАЗДАДЕНИ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ...СИГУРНО ОТ КУФАРЧЕТО НА ЛУКАНОВ...В СРАВНЕНИЕ С ТИЯ ДРУГАРИ....БАЦЕТО СИ Е НАПРАВО...БЕДНЯК
  • 195 БОБОКОВИЯ СПИСЪК.....ХИТ ЗА ПРОКУРАТУРА

    1 2 Отговор
    ЯКО КРАДЕНЕ Е БИЛО ОТ ДРУГАРИТЕ
  • 196 Шаран БГ

    1 0 Отговор
    Прав е Премиер-министъра - ощше малко и пенсията на дядо ми ще стане 300 лева! Това е от постоянните увеличения и отнемане на този и онзи "бизнес" в полза на държавата !
  • 197 Борис

    1 0 Отговор
    ОСТАВКА!
  • 198 Стефан

    4 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Взехме му бизнеса в полза на държавата. КАК ТАКА ЩЕ МУ ВЗЕМЕШ БИЗНЕСА, НЕ Е ОСЪДЕН НА КОНФИСКАЦИЯ, А ИМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ, КОЕТО НА ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРАВЕН ЕЗИК ОЗНАЧАВА ЧЕ Е НЕВИНЕН, В ПРАВОВА ДЪРЖАВА ТОЗИ ПРЕМИЕР НЯМА ДА ИЗКАРА И ТРИ ДЕНА НА ВЛАСТ, НО В МУТРОЛАНДИЯ ПРАВИЛАТА СА ДРУГИ, не защитавам Божков, но той е бизнесмен от над 30 години и досега и в последните 10 години когато на власт е Борисов той е бил изряден,включително и откакто се търкат билетчетата, включително и на срещата с президентите за ЧЕСТНА ИГРА, хора съвземете се, не станем ли нормална правова държава ще страдат и децата ни и внуците ни, ще ни проклинат за това колко жалки и овчедушни сме.
  • 199 HohoBoho

    1 0 Отговор
    Г-н Борисов ще трябва да отговаря на твоя въпрос.
    ЩЕ ОТГОВАРЯ!
  • 200 Бройко

    1 0 Отговор
    Като се дават примери с Германия да каже , че
    този месец за всяко дете се дават по 300 Евро
    към детските, които са 200 Евро. Мерките при нас бяха умопомрачителни : забрана за разходки и спорт на открито, принудително затваряне на абсолютно здрави хора вкъщи под карантина, пускане на туристи за седем дни без карантина ...
  • 201 анонимин

    0 0 Отговор
    А хотелът на Ветко в Сънито в чия полза го взехте!?
  • 202 ДОКО

    0 0 Отговор
    ГЕНЕРАЛА БОКО ИЗВАДИ МАСКАТА НА ЛИСИЦАТА И ПАК ВЪРТИ ОПАШКАТА..ХЕМ ДА Е ГУЗНА ХЕМ ДА Е НАХРАНЕНА АМА И ХЕМ ДА Я СЪЖАЛЯВАМЕ..
  • 203 Браво Боце

    0 0 Отговор
    след 9.9.1944 едни други дето им беше агент и те така направиха, всичко в полза на държавата....
    Та се питам, каква е разликата...г-н Буда? А верно, разлика няма...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове