Last news in Fakti

25 Юни, 2020 15:06 4 949 36

От БОЕЦ осъдиха Гешев и СГП, готвят национален протест

  • боец-
  • иван гешев-
  • георги георгиев

Гражданското сдружение официално е поискало информация от Софийска градска прокуратура, която е била отказана

От БОЕЦ осъдиха Гешев и СГП, готвят национален протест - 1
Снимка: БГНЕС

От гражданското сдружение БОЕЦ са осъдили главния прокурор Иван Гешев и Софийска градска прокуратура заради отказана информация, която са поискали от обвинението. Това съобщиха от неправителствената организация в страницата си в социалната мрежа Facebook.

Ето какво пишат от БОЕЦ:

БОЕЦ осъди Гешев и СГП! Важна победа срещу мафията и слугите ѝ!

Една година БОЕЦ водихме битка срещу срамното назначение на Гешев за главен прокурор. С аргументи и реални действия на площадите. Доказахме, че не само не притежава нужните качества, а и че под ръководството му заради неговите зависимости прокуратурата окончателно ще бъде превърната в мутренска бригада на мафията за прикриване на извършените престъпления и поръчкови репресии над неудобните и непримиримите.

Последната лавина от тежки корупционни скандали, внесените от БОЕЦ сигнали и бездействието на прокуратурата по тях са поредното доказателство, че Борисов и Пеевски си избраха Гешев, за да продължат безнаказано грабежа и превръщането на България в територия превзета от мафията. БОЕЦ публикувахме документи от които става ясно, че за седем години "работа" в СГП, Гешев не е внесъл нито един обвинителен акт като прокурор, а само е сключвал споразумения с обвиняеми и мафиоти. Поискахме официално тази информация, но получихме отказ от прокуратурата.

Осъдихме ги и бяха принудени да отговорят, но отново СГП се опита чрез манипулативни и непълни данни да скрие позора на Гешев! Заведохме второ дело срещу фактическия отказ на СГП да ни предоставят информация за дейността на Гешев, като прокурор и с решение №102/19.06.2020г. съда ВРЪЩА за ново произнасяне отговора на СГП с конкретни указания и ОСЪЖДА прокуратурата да заплати на БОЕЦ разходите по делото!

Това е изключително важна победа. Поздравления за съдия Генадиева за професионализма и смелостта. Българският съд е последният институционален пазител на правото и справедливостта. Затова и управляващата ни мафия се опитва да смачка достойните български магистрати, отстояващи независмостта на съдебната система.

Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове! БОЕЦ имаме решение за Национален граждански протест „ГРАЖДАНИТЕ ЗА СВОБОДА И СПРАВЕДЛИВОСТ“, до дни ще обявим датата и там, на площадите гражданите ще се изправим в директна битка срещу мафията, битка за свобода, справедливост и възмездие!


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 45 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧЕКМЕДЖЕ БАНК

    82 11 Отговор
    ОСТАВКААА
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 гешеФ

    39 28 Отговор
    Излизам и аз на площада, и ще метам гранати, говорих с Божков, ще ни даде камили на заем! Радев ще снима с дрона как Бате Бойко пада!
  • 4 Джери

    7 31 Отговор
    Слагайте пачки по 500 евра,оппаааа,те са забранени от евробанката. Е,и по 100 евра стават. И тук-там златни кюлевчета. Протеста после. Да не забравите и да се снимате после! Ес е Меси,това-онова,туйцък-онуйцък,ръйш?

    Коментиран от #21

  • 5 Българин

    15 41 Отговор
    Трябва да се отбележи,че това мероприятие е съгласувано със селянина с колелото.
  • 6 Не е ли така

    48 13 Отговор
    Вие ще се изправите ама ние овцете не можем да си позволим да си мръднем мозъка, камо ли пък да отидем на протест. Пък туко виж дошъл някой свестен на власт, няма да има кой да плюем. По-добре така да си останем, на дъното във всичко, но пък за сметка на това дълбоко в комфорната ни зона
  • 7 Българин

    66 10 Отговор
    Крайно време беше да изметем крадливата Шайка и слугите и България над всичко. ББ ,Цв Цв Каскет Винкел, агент Иван агент Сава Пее@ски и ти отнемане на всичко и 20 год. тъмничен затвор....

    Коментиран от #15

  • 8 Даа

    76 13 Отговор
    Истински българи, истински родолюбци са от Боец. Всички разумни българи, Трябва да се обединят, независимо десни, леви, центристи и прочие, всички заедно , само заедно ще се справим срещу управлението, независимо дали го смятате за мафия, за шайка или пък хунта.... Управляващите са скритата замаскирана управляваща коалиция ДПС-ГЕРБ, а Патриотарите и Марешки служат само за маскировка!!!! Държавата се командва от Пеевски и Доган, а Бойко им изпълнява всички нареждания безропотно...
  • 9 Кирчо

    43 5 Отговор
    Протеста трябва да бъде пред измамните национални медии, с помоща на тях разграбиха държавата министри, депутати ,магистрати ограбват България а медиите заличават следите на кърлежите и лъжат народа!

    Коментиран от #22

  • 10 бис

    31 13 Отговор
    всеки да вземе с него каквото може - винкел, кол, вила, оръжия, камъни, молотов, павета и др.
  • 11 ХА ХА ХА

    11 39 Отговор
    МАФИЯТА ИЗЛИЗА НА ПРОТЕСТ , СМАЧКАХА И ФАСОНА , ХАЙДЕ ХАЙДУЦИ ИЗЛЕЗТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ПРЕСТЪПНОСТТА !

    Коментиран от #18

  • 12 Йордан

    39 8 Отговор
    Гешев е бухалката на Бойко! Има ли някой да не му е ясно?

    Коментиран от #14, #16

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Хаидут Велько

    26 1 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Доживотен затвор без право на замяна за тия изброените
  • 16 Мъка

    10 0 Отговор

    До коментар #12 от "Йордан":

    Че е бухалка, бухалка е. Само си объркал чия бухалка. Като цяло иначе си прав.
  • 17 Докато

    22 2 Отговор
    Гешефтурата е определена като голям фен на чекмеджето от самото чекмедже, не може да има законова и юридическа независимост на тази институция.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 3 Отговор
    защо се отказва информация естествено щото герб са мошеници
  • 20 Рашка с чашка

    26 0 Отговор
    При 5 от делата на специализираната прокуратура, съдът е постановил оправдателни присъди, защото деянията за които са ппвдигнали обвинения не са престъпления по закон! Днес поискаха арест за П. Бобоков, за това че е обсъждал чрез съобщения назначаването на посланици, което само по себе си не е престъпление! Добре че все още има независими съдии, поне за сега!
  • 21 Драйфус

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "Джери":

    Тъпо,много тъпо!
  • 22 Пенсионер

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Кирчо":

    Май и Факти станаха такива.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ммммммм

    5 0 Отговор
    Еми трии кво пък не сме ли оФце заспали
  • 27 Манго Джери

    9 1 Отговор
    И кога ще пада Бойко та да се приготвим за празненството ?
  • 28 ВЛИЗАНЕТО В ЧАКАЛНЯТА ЕРМ II

    3 4 Отговор
    МОЖЕ ДА ИЗПРЕВАРИ ПРОТЕСТА
  • 29 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    4 8 Отговор
    ИЗВИКАЙТЕ И МЕН НА ПРОТЕСТА.........ЧЕ ПАК ЩЕ СТЕ ФАЙТОН ХОРА.....ЗАЕДНО С ПОЛИЦИЯТЯ
  • 30 ПЕНКО

    3 5 Отговор
    КОЙ -КОГА И КЪДЕ ИЗБРА ГЕНАДИЕВА ЗА СЪДЯ !!???!! ДОРИ В "НАШЕТО ЖИВКОВО ВРЕМЕ" СЪДИИТЕ УЧАСТВАХА НА ИЗБОРИ -КАКВИТО И ДА БЯХА ИЗБОРИТЕ ,НО СЪДИИТЕ СЕ ИЗБИРАХА -КАТО В САЩ !?!?!
  • 31 Коци

    3 3 Отговор
    Браво Боец. Евала
  • 32 Ще бъде

    5 2 Отговор
    Истинско удоволствие ХУНТАТА да падне от власт. 90% от НАРОДА ги ненавиждат и презират тези БЪЛГАРОУБИЙЦИ.
  • 33 Баце, Баце....

    3 1 Отговор
    Хитрец, но глупав. Платили 1 мл. за снимките. От къде знаеш? Кой ги е платил? И най-важното, Баце-кой плаща толкова пари за ФАЛШИВИ снимки? Лаборатории доказаха, че са верни, но Гешефтаров гръмовно мълчи и действа по заповед срещу президентските. И там-Бобоков имал контакт със съветника-разследваме. Бобоков лобирал при Захариева-тя защо мълчала до сега. Мафиот ска държава
  • 34 Моят народ

    1 0 Отговор
    Хайде!
  • 35 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    Главен прокурор...като резултата от предишната си дейност Гешев не е внесъл нито един обвинителен акт като прокурор, а само е сключвал споразумения с обвиняеми и мафиоти....УЖАС...и така по веригата се назначават и шефове за борба с наркотрафика и резултата е налице...те са вече в ареста...а вчера бяха награждавани с медали...
  • 36 Комбина

    0 0 Отговор
    Комунистически бок*уци!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове