27 Юни, 2020 10:10 48 615 81

Бизнесменът Илия Златанов направи шокиращи разкрития в телевизионния ефир (ВИДЕО)

  • илия златанов-
  • осемте джуджета-
  • пепи еврото

''Всичките ми фирми са запорирани, дори личните ми имоти'', оплака се Златанов

Бизнесменът Илия Златанов направи шокиращи разкрития в телевизионния ефир (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Не знам защо е арестуван (б.р. синът му), предполагам само. За да го принудят да подпише документ, с който да им даде дяловете в нашите фирми''. Това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'', излъчващо се по ТВ Евроком, бизнесменът Илия Златанов (най-големият производител на асансьори в България), който отново нашумя в публичното пространство през последните дни. В случая това се случи благодарение на филм на Антикорупционния фонд (б.р. персонално на Николай Стайков), в който Златанов разказва как Петьо Петров-Еврото и група адвокати около него се опитват превземат целия му бизнес.

А ето и филма, озаглавен ''Осемте джуджета'':

''Те ми бяха сложили на Делта Гард, за да бъдат постоянно с мен, да ме контролират и да докладват на два часа какво правя. Те не ме извикаха, а ме изпратиха от ''Джуджетата'' към Правителствена болница. Аз нямах възможност да не отида и да се отклоня'', разказа Златанов. По думите му той е бил отведен в Правителствена болница, като там го е чакал нотариус, а идеята е била той да подпише документи, с които да прехвърли бизнеса си на подставено лице на Петьо Петров-Еврото.

''В тази болница се размотаваха 10 човека - без маски, без нищо, без някой да ни пита какво правим. Това не е болница, това е хан. Не знам как шефът на болницата още й е шеф, след я като предоставя за незаконни дейности. Това нотариална кантора ли е там?'', запита Златанов.

''Целият случай е криминален. Най-интересното е неграмотността и некомпетентността на адвокат Коцева'', добави той.

А на въпрос защо са го ''арестували'' в Правителствена болница, Илия Златанов отговори така: ''Това е в сферата на леката догадка. Други хора чух, че също са водени да подписват документи. Там е много лесно да ти праснат една инжекция и да казват на ръката ти какво да прави. Конкретни случаи не знам, но като коментирам с някои мои познати, те казват, че и с други хора са правили така. Погледнете в последните години на колко хора са взети активи.''

''Всичките ми фирми са запорирани, дори личните ми имоти. Само на ''Изамет Транс'' не е направен запор'', поясни бизнесменът, който разкри, че се намира в страна от Европейския съюз.

''Всичко е прехвърлено на едно момче от Кюстендил, който е подставено лице. Сега собствеността е 60/40, аз съм управител на всички фирми на ''Изамет''. И като съм управител и собственик защо не мога да вляза в своите имоти? Защо ''Делта Гард'' се е настанила там и не ме допуска?'', чуди се Илия Златанов.

''Аз съм в страна от Европейския съюз, аз съм гражданин на ЕС. А във феодална България ще се върна, когато това ОПГ е там, където му е мястото - в затвора'', заяви още той.

Попитан от водещия Диков кой точно трябва да влезне в затвора, бизнесменът Илия Златанов отговори по следния начин: ''Този, който е ял баница и тези, които му разрешават. Адвокат Коцева, Еврото, Любена Петрова, министърът на вътрешните работи, главният прокурор.

''И за Спецпрокураутата ще чуете много интересни неща. Имайте търпение. С очите си съм видял как му носят пачки в пакети на Еврото'', каза още Златанов, а след това шокира с твърдение, че е чул за носене на пари на зам.-главен прокурор, който да повдигна конкретно обвинение, а след това се дават насоки за даване на още повече пари, но на друго място, за да бъде обвинението свалено. Конкретно за тази практика, Златанов спомена на бившия зам.-главен прокурор (б.р. в мандата на Сотир Цацаров) Борислав Сарафов, който към ден днешен е директор на Националната следствена служба.

Цялото интервю на Сашо Диков с Илия Златанов можете да изгледате след 1:05:35 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тоя с магарето

    153 8 Отговор
    Нещо не закъсняхте ли с публикуването. Това вече се върти от 4-5 дни.

    Коментиран от #4

  • 2 въпросче

    93 13 Отговор
    Вие ли направихте асансьора до гаража?
  • 3 Порно

    303 4 Отговор
    А всичко тръгна от един семеен скандал и от лакомия. Такава лакомия , че син тръгна срещу баща си , а баща му се оплака в прокуратурата срещу сина си , дъщеря си , зет си , и бившата си съпруга. И хищниците надушиха кръв и ги изядоха всички.

    Коментиран от #68

  • 4 Kris51

    188 9 Отговор

    До коментар #1 от "тоя с магарето":

    Не, това е от снощи в "Евродикоф". Разширява се обхватът на това, което виждаме от Октопода. И Цветан Василев каза доста интересни неща, които поне за мен бяха новост. Някои работи повечето хора си ги знаехме, но се оказва, че истината е много по-зловеща.
  • 5 3.14К

    122 22 Отговор
    Държавата има шанс да се оправи, когато вкарат в затвора всички, които носят червен конец на лявата си ръка!
  • 6 Новичок

    46 65 Отговор
    Този човечец е за партията на Цв.Цв. ще му проектира асансьор ,личен.
  • 7 Майна

    121 7 Отговор
    Наистина е зловеща , но ако заговорят ВСИЧКИ , ЩЕ ЗВУЧИ НЕВЕРОЯТНА ДОРИ И НАРОДЪТ ЩЕ КАЗВА ,,АЙ, СТИГА БЕЕ..."
  • 8 Рашка с чашка

    175 6 Отговор
    Ето как спящия на пряко,, Робин Худ"се бори с,, олигарсите"! Вече не са му достатъчни таксите спокойствие, ако развиеш печеливш бизнес, по един или друг начин, си длъжен да приемеш,, съдружник"на който да прехвърлиш голям процент от печалбата, иначе ставаш престъпник.

    Коментиран от #63

  • 9 Джеймс Т. Кърк

    186 6 Отговор
    Колко жалко в нормална държава хората вече щяха да са на улицата и да измитат шайката която ни управлява!

    Коментиран от #25, #34

  • 10 Пян Гъ

    21 165 Отговор
    Чул за някаква чанта с пари, после за още една... Една жена каза... Що не се скриете с Дикофф някъде?

    Коментиран от #15, #23

  • 11 просто някой

    107 7 Отговор
    спи народее спии....
  • 12 Обективен

    114 5 Отговор
    Долу герп бсп и дпс
  • 13 Кой68

    26 74 Отговор
    Дайте нещо конкретно....Стига с тези догатки/гатанки!......Започва да писва.

    Коментиран от #24, #27

  • 14 KIIFAR

    96 5 Отговор
    Борислав Сарафов и хотелите на синът му за милиони!
  • 15 бе мутро проста

    65 8 Отговор

    До коментар #10 от "Пян Гъ":

    Ти, защо не се скруиеш някъде, бе мутро проста?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 MARUSIA

    91 5 Отговор
    Е вие какво очаквате като 10 години третия ешалон на мафията създадена след 1989 г се е настанила в министерски съвет и МВР!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Стига сте ни занимавали с тоя!

    31 101 Отговор
    В случая Пепи Еврото е невинен!!! Илия Златанов признава, че САМ е потърсил Пепи Еврото и сам в предложил на Пепи Еврото да открадне дяловете от фирмата на собствените му син и дъщеря!!! Илия Златанов САМ се е наврял между шамарите!!! Илия е търсил Пепи за услуги, а не обратното!!! Вижте интервютата как Илия Златанов признава, че е накарал Пепи Еврото да отнеме дяловете на собствените му деца от фирмата, както и да отнеме злато за 4 милиона от тях. За благодарност Илия Златанов обещава да подели 50% от плячката с Пепи Еврото. Тук става въпрос за милиони!!! Можете ли да си представите що за баща е този???? Илия вкарва синът си в затвора и го разболява тежко, а мъжът на дъщеря си го пребива почти до смърт!!! Можете ли да си представите вашият баща да постъпи така с вас? Да плати милиони левове на хора, които да ограбят децата му, вместо да даде тези милиони левове на децата си и да се разбере мирно с тях!!! Смятайте що за м р ъ с н и к е тоя Илия Златанов!!! Евала на Пепи Еврото. Жалко, че тоя не са го изчистили! И аз да бях на мястото на Пепи Евротото и аз щях да опраскам Илия Златанов!

    Коментиран от #28

  • 21 факт

    39 3 Отговор
    гарантирано от сащ!
  • 22 JEFF

    88 12 Отговор
    Златото е снимано и всички видяхме къде е , поне една част от него. От всички скандали , свързани с Борисов, дори и само една десета част да е вярна е необходимо и достатъчно условие за ОСТАВКА , както и за разследване от прокуратурата.

    Коментиран от #32, #60

  • 23 Бачо Киро

    58 7 Отговор

    До коментар #10 от "Пян Гъ":

    Ти на луната ли живееш? Казва неща, които всички ги знаят, но никой не ги казва пред камерата. Ще седнеш да ни обясняваш как у нас всичко е наред?
  • 24 Какво по конкретно

    74 6 Отговор

    До коментар #13 от "Кой68":

    Какво по конкретно от това искаш бе тъпоъгълник.Човека назовава имена и длъжности:Да не искаш и ЕГН-то да им напише.

    Коментиран от #65

  • 25 Иван4о

    49 1 Отговор

    До коментар #9 от "Джеймс Т. Кърк":

    Не може ненормален народ да има нормална държава. Сега тя се обезлюдява, етнически б-ри малко се раждат - под всякакъв минимум.
  • 26 Не знам дали си дават сметка повечето,че

    72 8 Отговор
    тези кражби на предприятия, разработвани в последните 30 години, означават илиминиране на българския бизнес, демек никой(много малка част от хората) няма да иска да основава бизнес в България,защото от днес за утре те унищожава мафията. Това е много страшно, защото като резултат в България ще изчезват работните места, хора ще напускат страната и след време ще доведе до обезлюдяването на територията! Наш дълг е да не допускаме тези репресии! Трябват твърди протести, все още има хора, които можем да изритаме мафията, но трябва да сме единни. Оправдания от вида "аз бях на село" или "имах друга работа" обичат всички българи и България на крах! Дано народа да се събуди. Толкова много хора и бизнеси се затриха... Толкова много хора напуснаха България безвъзвратно, със семействата си. Децата им не са българи. Тези хора няма да се върнат...

    Коментиран от #70

  • 27 Рашка с чашка

    8 16 Отговор

    До коментар #13 от "Кой68":

    Конкретно, демек доказателство за пред съда за да има трябва материалите ( записи, снимки и други) да са събирани с прокурорско заповед. Така е по закона за СРС. Чувал ли си за параграф 22?
  • 28 Това с драмата

    65 5 Отговор

    До коментар #20 от "Стига сте ни занимавали с тоя!":

    Това с драмата в семейството е друг жанр.Не ни разправяй шарени лъжи и да се правиш на моралист.Тук става дума за претъпление от страна на прокуратура,и седящите зад нея олигарси.Достатъчни са думите на този.П.Еврото,че с Божков са се справили а този бил песачинка и щял да изгние в затвора.Защо не дискутираш това ами ни занимаваш със семейната драма..Как се присвоява бизнес с измама или принуда.Не бил виновен П.Еврото....или Пеевски,че искат да лапнат 4 милиарда от ЕС.

    Коментиран от #31

  • 29 Време е за Възраждане

    44 6 Отговор
    Елате на едно протестче докато сте още българи, мишоци
  • 30 Нямате ли други теми?

    18 33 Отговор
    На половината работници не им изплащат целите заплати в момента! Безлихвени кредити за бедните няма. Зимата не се знае бедните кво ще ядат! Кво ни занимавате с мафиота Илия Златанов? Това, което се случяа между Илия и Пепи, си е гангстерска война!!! Нас какво ни интересуват гангстерите?

    Коментиран от #33

  • 31 До 28

    20 41 Отговор

    До коментар #28 от "Това с драмата":

    Илия Златанов САМ призна, че е използвал връзките на Пепи, за да отнеме НЕЗАКОННО дяловете от фирмата и златото на синът му!!!! Илия признава как е платил милиони левове на Пепи, за да задейства връзките си в прокуратура, съд и полиция, за да ограбят собствения му син!!! Защо никой не говори КАК ИЛИЯ Е ИЗПОЛЗВАЛ ИЗМАМА ЗА ДА ПРЕЦАКА СИНЪТ СИ? Защо никой нв говори за прецаканият от баща си син, ами всички защитават прецакания отвратителен дъртак и развратник Илия? Това, което Пепи "УЖ" е направил с Илия - Илия е направил същото със сина си! Първо Илия Златанов трябва да влезе в затвора, заради грабежа на собствения си син, а след това да се обсъждат делата между Илия и Пепи!

    Коментиран от #37

  • 32 Шиши

    22 0 Отговор

    До коментар #22 от "JEFF":

    От коя прокуратура от мойта ли
  • 33 бий си камшика

    39 3 Отговор

    До коментар #30 от "Нямате ли други теми?":

    Ами бий си камшика и да те няма,като не те интересува темата.И ако наричаш някой мафиот,трябва да кажеш с какво е мафиот.Гангстерите са във власта, а Бизнеса в БГ се убива точно от гангстерите ръководещи държавата.
  • 34 ТРОПЧО

    26 2 Отговор

    До коментар #9 от "Джеймс Т. Кърк":

    ПРАВИЛНО ГО КАЗА В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА НЕ В БЪЛГАРИЯ ТУКА Е ДЖУНГЛА АКО СЕ СЛУЧИ НА МЕН ДА ЗАГУБЯ ВСИЧКО ПО ТОЗИ НАЧИН НЕ БИХ ГИ ОСТАВИЛ ТЕЗИ ХОРИЦА ДА СЕ РАДВАТ НА ЖИВОТА

    Коментиран от #39

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 ггг

    39 0 Отговор
    Финансовата криза сви рязко приходите от далавери .Покрай туризма(и не само) се правеха огромни пари чрез схеми и незаконна дейност ,които стигаха за да задоволяват нуждите на престъпният ни елит .Понеже всички бизнесмени ,елит, политици ,са участвали в далаверите, не може да се допусне че има невинни .Затова тук не става въпрос за виновни и невинии а че няма място за всички на клона .
  • 37 Е пак ли

    44 4 Отговор

    До коментар #31 от "До 28":

    Е пак ли, да ти обяснявам че семейната драма не е важна.Важното в случая е ,как действа прокуратурата.Дори и да си прав за конфликта баща и син,те не са държавен орган или прокуратура.Ако имам фирма и ортак 50 на 50 и се свързвам с този бандит П.Еврото и му давам 1 милион,за да вземе бизнеса на ортака ми.Аз ли ще съм виновен или прокурора,който му е взел бизнмеса срещу един милион.Как се вкарват невинни хора в затвора.Сега разбираш ли защо и Божков и Ц.Василев не са в България,Защото няма правосъдие.Всичко е мафия.

    Коментиран от #45

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Майна

    36 0 Отговор

    До коментар #34 от "ТРОПЧО":

    Нищо не можеш да направиш САМ СРЕЩУ ТАЗИ ШАЙКА, ДОКАТО НАРОДА НЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ НЕ Е ВЪПРОСА НА ЕДИНИЧНО ОЦЕЛЯВАНЕ , НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. ТРЯБВА ДА ИЗВОЮВАМЕ ПРАВОТО ДА СЪЗДАДЕМ ПРАВОВА ДЪРЖАВА !
  • 40 Ооо

    28 6 Отговор
    Лукановите куфарчета и кредитни милионери се ИЗБИВАТ ЕДИН ДРУГ !

    От където и Както дошло Златото и парите така си и отишло !!!

    Бандитите управляват 30 години и делят грабеното всеки ден !!!!
  • 41 Хлъц

    37 6 Отговор
    Голям гъонсурат си! Как стана " бизнесмен" в този бизнес,а? С наследената от дедо и тате не фабрика а Завод за Асансъорна техника- гара Искър? Огромен завод със супер модерна модерна технология ,с стотици работници.Освен че доставяха и монтираха асансъори по блокове,кооперации,заводски халета,складови бази,но имаха огромен пазар почти в цяла Европа + страните от СИВ.Не смогваха да изпълняват поръчки.Защото техниката беше по немски и австрииски лицензи.С гарантирано качество.Дойдохте ВИЕ- от нищото и раз- два бизнесмен.И Мунчо- селския идиот ще стане бизнесмен така.Готов завод със техника,складова база собствено производство на панели,от А до Я.Отделно подготвени работници и администрация.Ти само слагаш парафа.Надолу процеса е същия,както при соца.Контрол,дори по жесток и ниско платен.Взели му бизнеса? Ами така ще е! Акули и косатки! Късайте си главите един - друг! Само се кефиме и не ни дреме- ама хич!
  • 42 Sti

    34 5 Отговор
    За това говори и Васко Божков - държавни служители извършват еженевно престъпления, крадат и остават ненаказани. И това продължава вече 30 г. Защото всички партии са в определени зависимости. ВБ има волята, потенциала и реални доказателства да изправи тези държавни мутри пред съда. Никой друг няма да го направи - със стари или нови проекти. ВБ може да си живее безгрижно някъде..., но се връща да премахне политическата олигархия, задушила България.
  • 43 Докато

    25 3 Отговор
    НАРОДА СЕ СЪБУДИ И НЕ СЕ ОБЕДИНИМ НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ. АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ С ШАЙКАТА БЪЛГАРОУБИЙЦИ Е СВЪРШЕНО.
  • 44 Шопо

    4 17 Отговор
    Сигурно на Цурко асансьора нещо е дал фира ... Слава на ГЕРБ и неговия изключително честен вожд Бойко Методиев Борисов! Слава ! Да илядите !!!
  • 45 До 37

    11 17 Отговор

    До коментар #37 от "Е пак ли":

    На луд ли се правиш? Не прочете ли какво ти написах?? Каква семейна драма, това да не е шамаросване между баща и син? Аз ти говоря, че Илия Златанов е ПЛАТИЛ на същите тия прокурори, съдии и полицаи, за да ограбят синът му!!! Нали ти питаш как може прокуратура да ограби бизнесът на човек. Аз ти давам пример с Илия Златанов, който в използвал прокуратурата за да ограби своя син и дъщеря!!!! Явно не схващаш за какво става въпрос. Самият Илия Златанов се оплаква от тия, които той сам е НАЕЛ да извършат поръчков грабеж на децата му. Къде е разликата? Илия Златанов е откраднал бизнеса на децата си, а Пепи е "откраднал" от Илия. Сега да ревем, че един крадец е бил ограден ли? Ако Илия не беше тръгнал да краде от децата си, тогава нямаше да е в това положение, защото Илия сам в потърсил и наел Пепи Еврото за мръсната си поръчка. Вие май не знаете какво значи кражба? Кражба е когато Пепи отиди при Илия, без Илия да му е търсил услугите. В случая Илия сам е извикал Пепи!

    Коментиран от #49

  • 46 Гоги

    24 1 Отговор
    КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ВСЕКИ МОЖЕ ДА Е В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ТОЗИ ЕВРОТО Е ЗА ЗАТВОРА МНОТО ОТДАВНА
  • 47 Лекар БГ

    29 3 Отговор
    "Мутра" ли е този човек?Не,не е.Ужасът продължава с пълна сила.
    НЕкой решава да се докопа до евро пари и бизнес у нас.И го прави,чрез,т.нар.,"Органи"....Прокурори,ченгета,комисии и агенции.
    На всеки може да му се получи.Не знам докога ще го караме така.
    Тъпи ли сме,прости ли сме-щом си мълчим и се примиряваме с този"модел".
  • 48 развеселен

    6 14 Отговор
    Това да не е скрита реклама на "Осемте Джуджета"?
    Хитър маркетинг!
  • 49 Само с 2 думи

    35 1 Отговор

    До коментар #45 от "До 37":

    Само с 2 думи и приключвам.НЕДОПУСТИМО е И ПРОТИВОЗАКОННО един прокурор да действа като член на мафията.Няма значение дали аз съм го викнал за да отнема бизнеса на някой или той сам е дошъл при мен.Този прокурор,трябва да лежи до живот в затвора.Семейната драма не ме интересува(такива има с хиляди) а ме интересува как власта нарушава закона,и действа, като мафиотска структура.

    Коментиран от #56

  • 50 вярно е

    6 2 Отговор
    но защо правиж бизнес в бг..шматко
  • 51 Алексей Сергеев

    12 30 Отговор
    Щом видя и чуя Сашо Диков, става ми ясно скалъпената, раздухана история с малко истини. Да не забравим родата на С.Диков близка до Черепа...постановката с връчване на акциите на ПФК "Левски"
    НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ,ЧЕ САШО ДИКОВ за своите скалъпени интервюта получавал всеки месец пачка от банкера-беглец Цветан Василев от фалиралата банка КТБ

    Коментиран от #53

  • 52 Хи хи хи

    13 19 Отговор
    Една комунистическа ТВ и един бизнесмен от тези, къде ги гъшиха с народни парици 89година !
  • 53 Лекар БГ

    23 4 Отговор

    До коментар #51 от "Алексей Сергеев":

    Много як ник си спретнал-браво!Като чуеш Сашо Диков,викаш...
    Ама като чуеш Тома Биков, Георги Харизанов, Ивето Николова,Деса Атаносова или"журналистите "от Монитор-Телеграф,те наляга едно искрено душевно густо.....Толкова си евтин,,платен и елементарен, сестро...
  • 54 Я... Я

    11 8 Отговор
    ХУБАВО Е ДСЕ ПИШЕ ОЩЕ ИОЩЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА. НО ХУБАВО Е И ДА НЕ ТРИЯТ НАПИСАНИТЕ ИСТИНИ. ИЛИЯ МИ ИЗГЛЕЖДА ДОБЪР ЧОВЕК, ЧЕСТЕН. ДАНО ИМА ПОВЕЧЕ КАТО НЕГО.
  • 55 месара

    12 10 Отговор
    и изведнъж всички “ порядъчни “ бизнесмени почнаха да се крият в чужбина ! що така бе ?!
  • 56 Дон49

    14 5 Отговор

    До коментар #49 от "Само с 2 думи":

    Ми добре, но в случая Илия Златанов не трябва да се прави на жертва, защото той е бандит - поръчител на престъпление!!! Точно това е дразнещето, защото се опитва да се прави на жертва, а всъщност той е инициатора на всичко!!! Задължително трябва да бъде призован и съден заедно с неговите наемници!
  • 57 Конфискация от държавата!!!

    16 4 Отговор
    Бизнесите и имуществото на Илия Златанов трябва да бъдат конфискувани от държавата, защото Илия е участвал в ОПГ с прокурори, съдии и полицаи, като ги е подтиквал и им е поръчвал да извършат наказателна акция и грабеж над собствените му деца!!! Къдр е държавата? Защо не се самосезира и не арестува Илия Златанов, който е платил на прокурори, съдии и полицаи да вкарат синът му в затвора, както и незаконно да отмъкнат злато за няколко милиона лева????
  • 58 Бай Тошо

    17 3 Отговор
    Нали скачахме за Демокрацията че да живеем в рая ,сега нещо не виждам мераклии да скачат пак за нея, ще го пишем грешка в избора пак, затова и България е била под турско, все грешни решения са взимали българите

    Коментиран от #59

  • 59 Ахахауах

    11 1 Отговор

    До коментар #58 от "Бай Тошо":

    Сега да не мислиш, че си под нещо по-различно от робство, но е модерно. Тоя да каже, как е започнал бизнеса си, или да не се обеснява повече...червено куфарче имаше ли, после бог забавя, но не забравя, машата на бог го грабна и се изниза в чужбина.

    Коментиран от #64

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Наглият

    5 0 Отговор
    Тъп,тъп и тъп!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Кочо

    15 3 Отговор

    До коментар #8 от "Рашка с чашка":

    Бе точно преди 11 години, когато групировката Тиква 1 взе властта. Имаше еуфория, как ще разгроми лошите, ще им се потърси отговорност и нещата ще бъдат като европейски! И сега си спомням един постинг, вероятно на човек трезв, знаещ и от кухнята, който детайлно описа какво ще последва. Това, което най ясно си спомням бе - ,,Сега някои хора ще си загубят бизнеса....". Та, не е толкова за чудене! За чудене е как толкова години това продължава и ,,няма алтернатива"!?
  • 64 Иванов

    9 6 Отговор

    До коментар #59 от "Ахахауах":

    Не намесвай бог, тук имаме организирана престъпна група. На други места и викат мафия и се борят с ней. При нас мафията е официалната власт. И какво да очакваме от един престъпник, като нашия най - главен тулуп. Ми ще се огради от себеподобни. То в онез другите държави, поне предводителите на мафията са интелигентни и учени индивиди. Пък то нашето си го виждаме всеки ден по телевизията, ама ние си го заслужихме. Народа ни е по ниско и от овцата, дори и не блеем вече. И сега да пляскаме, че пенсиите на родителите ни ще станат 250 лева, да живей и браво драги сънародници и тулупи.
  • 65 Кой68

    4 7 Отговор

    До коментар #24 от "Какво по конкретно":

    #24.. Не съди за другите по себе си.#27...Аз също мога да кажа имена!И какво от това.При тая "диктатура"всеки си плещи неговото какво му е в главата.
  • 66 Консерватор

    8 4 Отговор
    Докато до един от сегашните не ги махнат от бизнеса, политиката и медиите България ще е блатисто дъно!
  • 67 Запознат

    11 2 Отговор
    Илийка,не се излагай,знаем се.Знам,че всичко започна между теб и сина ти.Абе какво направи с яхтата на Свети Влас,да те питам,не я виждам нещо?И Сашко го зная,да е жив и здрав БАТЕТО,че иначе...

    Коментиран от #71

  • 68 Грешка, обратното е

    13 2 Отговор

    До коментар #3 от "Порно":

    Бащата, на толкова години, сам вкарал вълците в кошарата! Тръгнал да търси накой да “натисне” сина му и жена му! Е, сега всички му сърбат попарата.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Dr.mengele

    4 0 Отговор

    До коментар #26 от "Не знам дали си дават сметка повечето,че":

    Не никой няма да се събуди,защото се отварят други цехове фабрики и пр.само че те са предимно турски и др.в които българския работник ще бъде все повече третиран като роб,но защо като след като,а печалбите ще изтичат в чужди държави
  • 71 историка

    4 0 Отговор

    До коментар #67 от "Запознат":

    хаха, батето го напрай "журналист" , причината запознатите я знаят ...... хубавица беше !!!
  • 72 тариката

    7 2 Отговор
    егати шарана тоя, 35 кила злато да дадеш и да подписваш документи без да се запознаеш и без адвокат, абе имали ги още такива бе, къде ги намират ..... направо джакпота е тоя !!!!
  • 73 Батко

    9 4 Отговор
    До кога ще търпим Боко - тиквата да ни прави на луди и да ни смуче като октопод . Стига са ни крали и ограбвали мръсните ГЕРБерасти . Да изринем боклука от Нас , стига сме спали
  • 74 Мартин

    4 3 Отговор
    Керванът си върви кучетата си лаят...И друго правителство да дойде ще е същата работа.
  • 75 петър

    3 3 Отговор
    Поредната глупост .
  • 76 Тръст, тръст галоп

    3 0 Отговор
    Когато се научите да пишете тогава ще се оправи България
  • 77 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    На № 76 "Тръст, тръст и галоп" , че и раван, алюр и кариер ...........Не всеки има удобства при писане - често дебели пръсти пишат от смартафон или друга теЙника с дребни, ситни, бутони. После освен "лапсус лингви" има и "лапсус скрипти" ! Вярно е, че има прекалено големи грешки от всякакво естество при писане - на тях трябва да се обръща внимение. Но на дребни пропуски, като точки и запетайки ...не бива.Кой каквото научил и запомнил от 5-ти до 7-8 -ми клас за българската граматика, правопис и правоговор, обикновено това му остава за цял живот. Изключвам обучението по темата в средни и висши УЗ. По-важно е какво иска да каже всеки, влязъл в сайта !
    В горния случай " Да изслушаме / да чуем/ и другата страна!!" както казват съдиите и тогава да съдим ...........
  • 78 Ооо

    3 3 Отговор
    Борба с Лукановите куфарчета

    Откъдето и както дошло -----Така и Там Отишло .....

    Ето защо ГЕРБ -съставяха списаците на кредитните милионери !!!!
    Да знаят кого да удрят и Опраскват !
  • 79 Това е положението

    1 0 Отговор
    Много неверни неща сте изписали за Златанов.
    Той не е взел асансьорният завод на готово. Неговият е в близост до стария завод. Стария завод в най-добрите си години е правел 2000 асансьора. Само завода на Златанов е правил по 800-1000 на година в добрите години. А има няколко завода правещи по 200-300 годишно.
    Старият завод си фалира заради неконкурентноспособност. Но техниката му никой не е взимал. Кулата е купена от Мтел.
    Баща и син се разделиха и сина се опита да ограби баща си, който е създателя на бизнеса. С измами и фирми заграббва завода в Дупница, а Илия Златанов 3 месеца не може да се оправи и прокуратурата не си мърда пръста. Едва след като обещава да даде половината от това, което му ВЪРНАТ, защото е било негово преди сина да му го заграби и да се опита да го изхвърли на улицата. Златото е е общо, но най вече на Илия Златанов, но Синът го прибира. После с помоща на Петьо Еврото Прокуратурата се задейства и връща завода в Дупница на Илия Златанов, но временно, докато го ограбят покай разправиите между баща и син.
    Илия Златанов е тръгнал от нулата прави два завода в София и Дупница, сина му го ограбва и при опит да си върне единия завод в Дупница Илиясе натриса на Петьо-Еврото. С дъщеря си се е сдобрил явно, защото тя работила при него в Дупница преди да спрат да го пускат. Разбира се Илия Златанов е било по-добре да зареже нещата и да остави всичко на сина си, но явно се е чусвал много обиден и бесен на сина си за начина на действие и безскру

    Коментиран от #81

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Животни

    3 1 Отговор

    До коментар #79 от "Това е положението":

    Какво чакаме бе хора трябва да се надигаме и да размажем всички продажници .....всичко в полза на народа !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове