4 955 94

Румен Радев вижда страх и зависимости у прокуратурата

Президентът беше на посещение в Североизточна България

Румен Радев вижда страх и зависимости у прокуратурата
Снимка: Президентска пресслужба

Нежеланието на прокуратурата да види многобройните фрапантни скандали и сигнали за огромна корупция, за грабеж на държавни средства издава едно – страх и зависимости. Това заяви държавният глава пред журналисти днес в с. Мадара, помолен да коментира думи на главния прокурор. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В рамките на своето посещение в Североизточна България президентът Радев проведе среща с ръководители на образователни институции, обществени дейци и интелектуалци в град Шумен. Образователната политика следва да се води така, че да не се губи националната идентичност и самосъзнание, усещането за общност и вярата в собствените възможности, беше позицията на участниците в срещата.

Президентът и обществените дейци се обединиха около тезата, че на България е необходима целенасочена и дългосрочна държавна политика в образованието, която да залага не само на придобиването на знания, а и на възпитанието на младото поколение.

Представителите на образователните институции призоваха държавната политика в образованието да бъде съобразена и с нуждите на местните общности. „Оттук, от Мадара, Плиска и Преслав, започва България, а няма достатъчно свободни бройки дори и за археология“, отбелязаха представителите на образователните институции в региона. „Навсякъде в света археологията и представянето на националното културно-историческо наследство е част от икономиката, докато в България все още липсват достатъчно усилия на държавата в тази посока“, каза Румен Радев.

„Трябва да има национален план за популяризиране на всички тези археологически обекти“, добави президентът.

Участниците в срещата откроиха традициите на преподаване и международните успехи на младите хора от Шумен в областта на информатиката и точните науки. Румен Радев отново подчерта необходимостта вместо да се ангажира с изграждането на бензиностанции, държавата да инвестира в бъдещето на младите хора, като създаде в областните градове центрове за безплатно извънкласно обучение по информационни технологии, компютърен дизайн и други перспективни дисциплини, което вече се прилага в редица страни по света.

„Няма как да вървим напред и да сме конкурентни в дигиталната епоха, ако не инвестираме в младите хора“, заяви президентът Радев.

След срещата си с обществените дейци в Шумен държавният глава посети с. Мадара и заедно с кмета Неделчо Неделчев разгледа скалния релеф „Мадарски конник“ и скалния параклис „Св. Пантелеймон“.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 34 гласа.

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 Да вади армията Радев

  104 21 Отговор
  Стига вече компромиси! А Бойко да се строи и да се преброи! След това Народен съд!
 • 2 Гробар съм

  99 12 Отговор
  Аз се чудя вече #КОЙ е главния прокурор, защото тоя определено НЕ Е!

  Коментиран от #5

 • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  78 13 Отговор
  страхуват се защото мафията и мутрите убиват а ЙОСКО КОСТИНБРОДСКИЯ е убивал прокурори у нас мафията си има държава
 • 4 И ТОЗИ

  29 83 Отговор
  Само маа гащи напред. назад

  Коментиран от #10

 • 5 Какво

  65 11 Отговор

  До коментар #2 от "Гробар съм":

  се чудиш, този който го си го избра.... диписето.
 • 6 Адмирации

  74 23 Отговор
  Точни, коректни и премерени изказвания.

 • 7 Само за добрички

  62 5 Отговор
  Страхът и зависимостта са последствие от службогонството. Щом те сложи(знаете кой) на пост, съответно се очаква пълно покорство и раболепие, иначе ще те сготвят аламинут и аут.
 • 8 Президент тъпак

  31 78 Отговор
  Няма такъв празнодумко... много говори нищо не казва... типичен болшевик...!!! Уволни тизи твой продажник, заеми твърди антикорупцилни позиции, заеми твърда про Европейска политика, може и някой тогава да ти повярва... Добре, че в Каспичан го поканиха да хапне шкембе... Напомня ми Първанката, само в Азърбейджан ходи...никой не му вярваше в Западна Европа... така и с този цървул сега...

  Коментиран от #9, #12, #17

 • 9 Напротив

  48 11 Отговор

  До коментар #8 от "Президент тъпак":

  Има една кратуна дето е полиглот.
 • 10 Километлаж

  38 9 Отговор

  До коментар #4 от "И ТОЗИ":

  И пак не може да догони баце и мусаката.
 • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  69 25 Отговор
  ХЕЙТЪРИ господин РАДЕВ е мнаго интелигентен ПРЕЗИДЕНТ не е като господин ПЛЕВНЕЛИЕВ
 • 12 Обикновен човек

  48 28 Отговор

  До коментар #8 от "Президент тъпак":

  Колко ти плащат да си продаваш душицата на ГЕРБ??????
 • 13 Аз съм българин

  14 43 Отговор
  Ами ако Бойко се пребори! Ко прайтя тогава!
 • 14 демократ

  28 53 Отговор
  Страхът от разследванията на прокуратурата и наближаващия импийчмънт правят президента все по-неадекватен и вреден за държавата.

  Коментиран от #80

 • 15 гост

  31 50 Отговор
  Що за президент е този който обявява война на прокуратурата в собствената си държава само затова че разследва корумпираните му съветници ?!?
 • 16 кратун

  23 47 Отговор
  егати популиста, повтря едно и също като латерна , само общи приказки без покритие
 • 17 сноу

  36 12 Отговор

  До коментар #8 от "Президент тъпак":

  Ами той оставя неграмотници и тъпуци като тебе, да заемат най-твърдите позиции ,че могат и полЮции да получат...
 • 18 Бонговец

  30 10 Отговор
  Абе ,няма дистанция,няма маски,бабите ще се избият да се докоснат до,,нашия Руми''. Вали дъжд,баба иска мъж!
 • 19 ГОСПОДИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

  25 44 Отговор
  И от този президент не чух и не видях действие "на ползу роду" Жалко но факт.НЕ СЛУЧАЙНО ТВЪДЯТ ЧЕ "КОГАТО ГОСПОД Е РАЗДАВАЛ УМ - ВОЕННИТЕ БИЛИ НА УЧЕНИЕ"
 • 20 Rrrrrrr

  24 43 Отговор
  Радев, вижда края на първия и последния си мандат .
 • 21 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  39 19 Отговор
  ще търсите социализма но уви история минало свършено имаше работа сигурност закони спокойствие и море и природа чисти си имахме
 • 22 Сандокан

  41 20 Отговор
  господин Президент ти не разбра ли , че България се управлява Хунта , Бандити Диктатори , няма такъв строй никъде по света
 • 23 Сега

  29 9 Отговор
  На сайта Афера, нови снимки...
 • 24 gosho

  11 15 Отговор
  nali iskashe svetlina ma sega tya ne bila v posokata koyato toy iskal
 • 25 Karosel

  23 43 Отговор
  Този къртик отдавна не е в час! Прокуратурата повдигна обвинения срещу най - големите български мафиози, а той говори било ги страх. От кого ги е страх по-точно не казва... Единственият президент който не заслужава поста си. Пълен селяндурин, Гоце беше в пъти по-добър! Радев - враг на народа!
 • 26 Фаро

  26 8 Отговор
  Румене излез мъжката пред народа,като летец и кажи цялата истина,която всички знаем,но искаме да я чуем от някой като теб.Не се крии под полата на жена си и разни партиини лидери никому по света неизвестни
 • 27 Тошко

  25 28 Отговор
  Интересно: Радев, Божков и Цв. Василев говорят едно и също, защо ли? Да не би да са еднакви в далаверите????

  Коментиран от #62

 • 28 Joji

  15 33 Отговор
  А, аз виждам точно обратното. Зависимост от москва, олигарси и ченгесари от бкп - това е радеф.
 • 29 Фаро

  25 1 Отговор
  Ти казваш с докатки и закачки,но има хора на които им трябва много време да осмислят,защото са прости и така им е добре
 • 30 ПЕНКО

  15 32 Отговор
  ЗАЩО СЪПРУГАТА МУ Е СВАЛИЛА ДОВЕРИЕ ОТ НЕГО ?????

  Коментиран от #60

 • 31 Karosel

  20 35 Отговор
  Никой друг президент не си е позволявал да се меси в други власти долкова много. Никой друг президент не е защитавал толкова много чужди интереси. Никой друг президент не е влизал в открита борба с премиера на България. Никоя друга президенша не е била толкова безидейна. Тя дори не знае, че вместо да се фръцка с Мерцедеса, трябва да участва в благотворителност, в форуми подкрепящи различни каузи, а в форуми подкрепящи различни каузи в подпомагане на хора в неравностойно положение и т.н..

  Коментиран от #37, #59, #84

 • 32 Ангел будалата

  34 7 Отговор
  искаме България да е Президентска Република , 1 президент и 10-15 министри ,без парламент ,без излишни кърлежи смучещи народни пари
 • 33 Николай

  10 29 Отговор
  Спокойно! И него ще го застрашее. Сега бяга пред пръта. Скоро Конституционния съд ще го подхване. Той забрави ли!
 • 34 Фаро

  9 19 Отговор
  Президента трябва да е с народа и силен мъжкар.Народа трябва да го чувства а при Радев това отслабва с времето.Факта,че,когато говори повечето чете означава,че лично не е засегнат и просто се опитва да си изкара мандата пък каквото стане след това
 • 35 ПЕНКО

  7 31 Отговор
  ПОМНИТЕ ЛИ ВИЦА ЗА ПРЪДНЯТА ??? РУМЕН СИ Е НАПРАВО КАТО : РРРУУММЕЕНН...АСПАРРРРУУУХХХ; КРРРУУУММ И КАРРРДААМ І!!!!!
 • 36 Василев

  36 13 Отговор
  Дошло е време разделно и всеки трябва да се самоопредил от коя страна да застане. Или на страната на Президента Радев, избран от 2.5 милиона българи или на страната на Мафията (ГЕРБ-ДПС), узурпирала властта с фалшиви бюлетини и купен вот.

  Коментиран от #54

 • 37 бай Коста

  35 8 Отговор

  До коментар #31 от "Karosel":

  как няма да се меси Президента , като вижда , че управляващата хунта са Бандити и крадци
 • 38 АТИЛА

  35 8 Отговор
  Прав е Радев ! 11 февруари главния прокурор Иван Гешев-" Васил Божков е в ареста на ОАЕ.Слуховете че не е в арест определям като хибридната война която се води срещу прокуратурата"...16 февруари говорителя на главна прокуратура Сийка Милева -" прокуратурата е изненадана че Васил Божков е бил в арест в ОАЕ"....Това не е прокуратура а пародия и карикатура!!! Толкова цинично и нагло никой не се е подигравал с народа на България! Гешев преди дни арогантно се изхвърли че е недосегаем! Иван Стоименов Гешев- имаш 1 седмица да си подадеш оставката и да бъдеш изправен пред съда за престъпления към народа на РБ!!! В противен случай ще бъдеш арестуван и изправен пред народен съд с председател на съдебния състав Васил Крумов Божков!!! Нали помниш какво скандираха хилядите протестиращи преди няколко месеца - ГЕШЕВ Е ПОЗОР- ОСТАВКА И ЗАТВОР !!! ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА!!!

  Коментиран от #41

 • 39 Бончо- лудия

  20 1 Отговор
  Heхрaнимaйкoвци ....cъкрaтeтe държaвнaтa aдминиcтрaция , взeмeтe примeр oт Хoлaндия ... Хoлaндия e 18 милиoннa държaвa , имaт 80 дeпутaти , Прeзидeнтa им c вeлocипeд хoди нa рaбoтa , бeз oхрaнa

  Коментиран от #45, #55

 • 40 гост

  8 29 Отговор
  КУРнелия ми каэа така да говоря
 • 41 Този коментар е премахнат от модератор

 • 42 Мигел

  14 33 Отговор
  "Президента" Радев има присъщата за всекя Руска подлога способност да вижда треската в окото на другите,но да "не вижда" ДЪНЕРА в своето око!Те първа ще излизат разкрития какви са ги вършили служебните кабинети назначени и пряко ръководени(според Герджиков ) от него!Сега става ясно как Руските тайни служби избиват инвестицията в избирането му-чрез назначаването на удобни на Кремъл "Български" посланници;)
 • 43 Karosel

  9 33 Отговор
  как няма да се меси Президента , като вижда , че управляващата хунта са Бандити и крадци 17:08 27.06.2020 Бай Коста, на Президента не му е работа да се меси в която и да е било власт. Това е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНО! Функцията на президента е преди всичко председателна и коректив на правителството. Коректив - знаеш ли какво значи? Никъде в неговите правомощия не е упоменато, че може да да дава насоки на развитие на прокуратурата и да критикува парламента! По този начин той всява смут и разделение в нацията. Като същевременно петни името на България! Добре, че всички световни лидери го знаят!
 • 44 Вида

  10 30 Отговор
  Гешев обеща, че идва ред на сигналите от "Грипен" за корупция в особено големи.....и хора.
 • 45 gosho

  3 5 Отговор

  До коментар #39 от "Бончо- лудия":

  tochno ot holandiya li da vzemem primer s narkomanite i pderasite im
 • 46 Кирил

  15 26 Отговор
  Мафията квичи и задейства всичките си пионки,в това число и чехльото от резиденцията.
 • 47 Господин Президент

  25 9 Отговор
  Как Може? Как може да позволите!всичко това?!!! Та Вие сте главнокомандващ? Какви ти ми бойковци гешевци! Вадете армията! Уууурааааа!!!!!!!!!!!!!!!

  Коментиран от #52

 • 48 реалиста

  26 1 Отговор
  От 30 години е така,той сега ли ги вижда
 • 49 Панов

  13 27 Отговор
  Изглежда хората виждат друго.Прокуратурата работи.Мафията е в паника.Пионките им са на амбразурата.
 • 50 Ива

  37 11 Отговор
  Коментарите за първокласен летец направени от някои тук , са от индивиди правещи се на ухапани , сякаш не знаят кой е мутрата от СИК и как изглежда биографията му за последните години ? Радев не е бил ортак на Бай Миле и Карамански по време на бухалкаджийската демокрация , а е учил в САЩ как се става първокласен пилот !

  Коментиран от #53, #56

 • 51 Го4о

  10 29 Отговор
  Ако съм на мястото на фърчилото (да ме посочи Решетников, руски агент) няма да мога да се покажа пред хората които съм заблуждавал на изборите! Та камо ли да говоря за законност и морал!!!!
 • 52 МАЛЕЕЕЙЙЙЙ ШО СИ ПРО'СТ

  6 27 Отговор

  До коментар #47 от "Господин Президент":

  АВЕ...ОТ ДЕКА ВИ СОБИРАТ ТАКИА ДОБИ ТЪЦИ?!?

  Коментиран от #64

 • 53 Ивата

  9 28 Отговор

  До коментар #50 от "Ива":

  Спри се ,че ни излагаш пред чужденците. Те знаят, че Уши е Руски агент
 • 54 Виж сега

  6 27 Отговор

  До коментар #36 от "Василев":

  Случай Василев! Ти си чврвен позитански нужник!
 • 55 Гери Многовземска

  33 4 Отговор

  До коментар #39 от "Бончо- лудия":

  Науката е безсилна. Все още не е измислен велосипед,който да издържи тежестта на Бойко,Кралев и Каракачанов. Цецка Цачева кара ама само с помощни колелета на задната гума.
 • 56 Мазен

  3 25 Отговор

  До коментар #50 от "Ива":

  Иво ма ти фъндък пускаш ли?

  Коментиран от #61

 • 57 Начо

  10 30 Отговор
  Лошо Мунчо,лошо.Вместо спокойно да си кюташ с 12000 заплата и всичко безплатно в резиденцията,сега те юрнаха да защитаваш мафията.
 • 58 Георги

  2 30 Отговор
  Ехааа до сега не бях чувал овчаря да се страхува от овцете/тоест нас обикновенните хора/,виж обаче от кучетата/тоест вас/ го е страх да не побеснеят или да се овълчат.Че ще има промени ще има ама обикновенният българин няма да го огреят нито по царско време/виж господин за един ден/ нито сега,ама поне ще ни остане удоволствието да ви видим кои кого ще сдави.
 • 59 Варна

  29 4 Отговор

  До коментар #31 от "Karosel":

  Момче ти си скъсал синджира ми се струва! Я дай да обясниш от позицията на какъв правиш подобно изявление. Питам те на колко си години, какъв опит имаш, какво образование и какво работиш. Щото изявлението ти говори за не особено образован, без особен опит и разбира се далеч от действителността.
 • 60 СЪПРУГАТА?!?!?🤔

  11 30 Отговор

  До коментар #30 от "ПЕНКО":

  ПА ДЕСА Е ПО ...МАЖ ОТ ТОЯ СУ-ЛЬО!😆 АВЕ,...ЗАЕВИ
 • 61 Ива

  28 2 Отговор

  До коментар #56 от "Мазен":

  Колкото мутрата от СИК ни повече , ни по малко , особено за мазници . Проблема е че мазниците са изпълзяли от дупките и след тях е останала лой и грес , която смърди на фекалий .
 • 62 1234567

  24 3 Отговор

  До коментар #27 от "Тошко":

  Тошко,абе то цял свят,всички световни медии говорят като Радев,Божков и Цв.Василев..Поне от една седмица българското правителство не слиза от страниците на световните медии...и то показвано в негативна светлина. Щом наричат българския премиер гангстер...к"во да говорим повече.
 • 63 оня с коня

  8 22 Отговор
  БИЛ ВИДЯЛ Радев "Страх у Прокуратурата"...А знаеш ли бе Радев ЗАЩО навират Отражение МИРАЖИТЕ ТИ в Медиите?И да е ясно:НЕ защото си Президент,а защото "НЯКОЙ С ПАРИ" ПЛАЩА за да ти се отразят Медийно словата!А КАК СПИШ бе Радев,след като знаеш че от "НИКОЙ" СТАВАШ "НЯКОЙ" само и благодарение на РУСКИ ПАРИ?!Само не казвай че те отразяват Медиите ИЗОБЩО,щото си Интересен и Начетен - ПЛАЩА ИМ СЕ КЕШ ЗА ТОВА товарищ Президент,и ти го знаеш Най-добре!
 • 64 Прост съм

  4 3 Отговор

  До коментар #52 от "МАЛЕЕЕЙЙЙЙ ШО СИ ПРО'СТ":

  Така ми е по лесно !!!!!!!!!!!
 • 65 Този е

  13 12 Отговор
  по прост и от борисов , едва ли има друг такъв злобен и глупав !
 • 66 Бивш канадец

  22 6 Отговор
  Нека Гешеф да обясни първо откъде има 4.7 млн евро в швейцарска банка, и то още през 2015!? И това е по доклад на ДАНС - изпратен на премиера, президента, НС и прЕкаратурата! И всички те вкупом мълчат...защо ли?

  Коментиран от #68, #74, #77

 • 67 СРАМ И ПОЗОР

  7 22 Отговор
  Е ДА ИЗЛЕЗНЕ ПРЕЗИДЕНТ ДА ЗАЩИТАВА ПРЕСТЪПНОСТТА , НЯМА ДРУГА ТАКАВА ДЪРЖАВА !
 • 68 Мълчи не думай бре ,

  5 18 Отговор

  До коментар #66 от "Бивш канадец":

  как успя да ги преброиш ?!

  Коментиран от #78

 • 69 РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ

  8 18 Отговор
  КВО ДА КАЖЕМ ЗА СЪВЕТНИКА ПЛАМЕНЧО....ГОЛЯМ СТРАХ И ЗАВИСИМОСТ....ДРУГАРЮ РАДЕВ
 • 70 другар на другаря

  6 19 Отговор
  РАазбрахме,видяхме че си на поредната екскурзия ,но се питаме ПАК ,КАКВА Е ЦЕЛТА ,КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ,ПОЛЗАТА от това,КАКВО ПОЛЕЗНО СВЪРШИ ТАМ?????Верно ли е ,че най-вече екскурзията е била с цел да ни съобщиш колко много прокуратурата се страхувала да разследва ......Нещо в поведението ти не е наред,другарю прецедент-нервничиш ,говориш сприхаво ,нещо страхове ли започват те обземат.И още нещо ,разбрахме че ден преди ексурзията ,си паднал от МАРС,и е оправдано да не знаеш какво става в БГ в момента.Птиятна екскурзия ДРУГАРЮ.
 • 71 РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ

  8 19 Отговор
  РАДЕВ ПАК СЕ ИЗЕВЯВА КАТО ЩАТЕН ГОВОРИТЕЛ НА.....БСП
 • 72 РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ

  7 20 Отговор
  БОБОКОВИ НАРЕЖДАТ...РАДЕВ ИЗПЪЛНЯВА И НАЗНАЧАВА ПОСЛАНИЦИ..........ТОВА КВО Е....И СТРАХ И ЗАВИСИМИСТ.......ДРУГАРИ
 • 73 РАДЕВ-РАБОТНАТА ПЧЕЛИЧКА НА БОБОКОВИ

  6 18 Отговор
  РАДЕВ НАПАДА ПРОКУРАТУРАТА В ЗАЩИТА НА....ПРЕСТЪПНОСТТА.....БРАВО ДРУГАРЮ РАДЕВ..........
 • 74 юрист

  7 17 Отговор

  До коментар #66 от "Бивш канадец":

  ДА,ДА ,ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЛИ ТИ ГО КАЗАХА,ИЛИ Е ОТ ПОРЕДНИТЕ ТИ СЪНИЩА..Поредните компромати започнаха да валят и срещо Гечев .Защо ли ,и от кого ли.??????????А ти случайно да не би да си получил копие от този доклад??????Това комунягите,са майстори на триковете и често успяват да маниполират яко.ТОВА Е ПОРЕДНИЯ ОЧЕВАДЕН ПРИМЕР . И КОЛКО ЛЕКОМИСНИ ЩЕ ИМ СЕ ВЪРЖАТ..НЕ им се вързвайте ,още колко подобни такива ще има ,към тези ,които им засягат интересите.ЗАПОМНЕТЕ,КОМУНЯГАТА Е ЖЕСТИОКО СЪЩЕСТВО,НЯМА РАВНО НА СЕБЕ СИ..ОЧАКВАЙТЕ ФАНТАСТИЧНИ УДАРИ ПОД КРЪСТА..НЕ СЛУЧАЙНО ,ТРУДНО НЯКОЙ СЕ ЗАХВАЩА ДА ИМ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ .

  Коментиран от #76

 • 75 бивш разкаял се ком

  4 12 Отговор
  Още малко му остава.Ще го джиросаме при Първанчо.Да си хортуват за светлото ком. минало незабравимо.
 • 76 китаеца

  11 3 Отговор

  До коментар #74 от "юрист":

  Пак комУнягите виновни....?Ами що при тях бехме почти 9 мн.асега едва 7...може и по-малко???

  Коментиран от #82

 • 77 бивш разкаял се ком

  5 7 Отговор

  До коментар #66 от "Бивш канадец":

  Знаеш защото си бившо ченге интегрирано в Канада
 • 78 Ха ха ха ха ха

  7 1 Отговор

  До коментар #68 от "Мълчи не думай бре ,":

  Това в доклада на Данс бре:))) а пък колко мислиш, че са 4,5 милиона евро? Едно шкафче с пачки.
 • 79 Този коментар е премахнат от модератор

 • 80 Pilot

  10 3 Отговор

  До коментар #14 от "демократ":

  Ти добре ли си ? Ако само решат да пипнат Президента, народа е на улицата , а каскета няма да може да се скрие, помниш ли какво стана с Чаушеску а?

  Коментиран от #81, #83

 • 81 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

  3 6 Отговор

  До коментар #80 от "Pilot":

  ИЗБОРИТЕ ЩЕ РЕШАТ....КОЙ КОГО
 • 82 Този коментар е премахнат от модератор

 • 83 Този коментар е премахнат от модератор

 • 84 Антигерб

  5 5 Отговор

  До коментар #31 от "Karosel":

  Никoя другa прeзидeншa нe e билa тoлкoвa бeзидeйнa. Голяма амнезия ви тресе соросоидчетата - сигурно е от центовете които ви дават. Нещо забравихте президеншата на Плювню - що ли така. Нещо забравихте че сегашната даде много пари за благотворителност ама пуста амнезия - платено ви е да плюете по всички противници на банкянската мутра а дали е с лъжи няма значение.

  Коментиран от #85

 • 85 Този коментар е премахнат от модератор

 • 86 хехе

  3 6 Отговор
  Как тъй бе, Румба, хем прокуратурата коли и беси, хем имала страх и зависимости? Избери кое от двете е? Противоречиш си здраво, почти патологично. Румбата не става за политиката.

 • 87 СМЕРШ

  4 3 Отговор
  ГРОБ спечели местните избори в Шумен с 15 гласа отгоре, СРАМ!!!!
 • 88 Антигерб

  4 0 Отговор

  До коментар #85 от "gosho":

  Това че соросоидните медии са "пропуснали" да го пишат не значи че не се е случило - те такива работи не се пишат за президента защото тиквата не му дърпа ушите като на предното недуразумение. Ама нищо не казвате за предната президенша а само плюете сегашната - що така бе соросоидчета.

  Коментиран от #89

 • 89 Този коментар е премахнат от модератор

 • 90 Се ла ви

  5 0 Отговор
  Ужас в очите на Борисов и ОГП Герб. Иде краят, безмилостен и неизбежен. "Збогом"/на немски/ вили, пълни чекмеджета и отгоре вазелин до пищака. За съсипеш България за пари, мръсни пари от наркотици, престъпност и рекет? Що за изроди са това?
 • 91 Гого

  6 0 Отговор
  Зависимоста на Гешев се казва Ахмед Доган и неговата маша Пеевски. Най вероятно Гешев е връзката между мафиотския картел наречен ДПС и Бойко Борисов. Ето това са свински черва. И президента е прав да алармира обществото от такава обвързаност, но за съжаление само това може. Докарто в мафията е цялата изпълнителна и съдебна власт. Дано съюзник на Президента да станат европейските институции, които след като видяха снимките и чуха записа, където Борисов се кани да им го вкара с 200, този път те да му го вкарат с 300 и то така, че да не разбере откъде му е дошло. Да си отива тази мафия, иначе ще бъде много лошо.

  Коментиран от #92

 • 92 Този коментар е премахнат от модератор

 • 93 Гого

  4 0 Отговор

  До коментар #92 от "gosho":

  Ами те за разлика от теб вече са запознати с ПОТВЪРДЕНИТЕ от независими лаборатории запис и снимки. Почети малко, ако можеш какво става на запад. А в Англия и САЩ и се научи да пишеш най вече. Защото ако така четеш както пишеш много се съмнявам.

  Коментиран от #94

 • 94 Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.